Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 13:22   #661
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
jasne ze tak-czytam wszystko co piszecie do mnie
Ale do pana psychoterapeuty sie nie wybieram chociazby ze wzgledu na koszty takiego czegos(nie pracuje nie mam na takie cos obecnie)
No i tyle w temacie...

Cytat:
A moge opisac pewna sytuacje gdzie wlasnie on zburzyl moja wartosc siebie i mi udowodnil ze jestem nikim?
A pisz...tylko że wciąż mnie zadziwia to, że wiesz, że ten facet to samo zło dla Ciebie i mimo wszystko wciąż za nim gonisz...

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Napisałam do Niego na gg ( ma opis sunshine ) serce wali mi jak opętane...

I już płaczę...

Taaa, a chwilę temu...:
Cytat:
Ale postanowiłam sobie jak ON nawet nie raczy odpisać - nie odezwę się do niego.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Co do Czaki to nie znam.. wiec nie wiem w ogole o co chodzi w tym temacie..
Koleś ją traktował jak worek na spermę, opowiadał jej o tym jak bzyka inne, a ona jeszcze mu dziękowała za to, że raczył jej poświęcić chwilę między jedną a drugą

Szał i mega love
Stary 2011-02-04, 13:28   #662
alutram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Koleś ją traktował jak worek na spermę, opowiadał jej o tym jak bzyka inne, a ona jeszcze mu dziękowała za to, że raczył jej poświęcić chwilę między jedną a drugą

Szał i mega love
O...kurde. Nieźle...
Ale wyszła dziewczyna na prostą?
alutram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:29   #663
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Stawiam sobie slowo honoru -dzis i w weekend sie nie odezwac
Przecież na weekend wyłączy telefon...
Stary 2011-02-04, 13:31   #664
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
jasne ze tak-czytam wszystko co piszecie do mnie
Ale do pana psychoterapeuty sie nie wybieram chociazby ze wzgledu na koszty takiego czegos(nie pracuje nie mam na takie cos obecnie)

A moge opisac pewna sytuacje gdzie wlasnie on zburzyl moja wartosc siebie i mi udowodnil ze jestem nikim?
Dobra, kogo Ty chcesz oszukać, mam wrażenie, że masz nas za idiotki...

Cytat:
Napisałam do Niego na gg ( ma opis sunshine ) serce wali mi jak opętane...

I już płaczę...
Odejdź od kompa, uspokój się, przebiegnij się, nie rób nic w takich emocjach! Później będziesz żałować. Jeszcze Ci odpisze coś, co Cię jeszcze bardziej zrani, nie warto Trzymaj się
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:32   #665
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez alutram Pokaż wiadomość
O...kurde. Nieźle...
Ale wyszła dziewczyna na prostą?
Pojawiła się nie tak dawno temu, pisała, że odcięła się od niego.

Czy na dobre? Nie wiemy...

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Drobiażdżek
Stary 2011-02-04, 13:34   #666
Eleanor Rigby
Raczkowanie

Witam kolejnego dnia.

Ilona dla mnie to po prostu świata nie widzi poza nim i w jakiś pokrętny sposób z nim była najszczęśliwsza. Tak to widzę. Ja mam taki plan dla Ciebie. Nie dzwoń do niego dziś. Napisz nam, że obiecujesz, że się z nim nie skontaktujesz dziś. Tylko dziś. Nie myśl, że jutro, po jutrze, że go nie zobaczysz więcej, inne pierdoły. Dziś po prostu się z nim nie kontaktuj. OK?

A wkręcając wątek osobisty. Mój EX/nieEX ciągle traktuje mnie jak kogoś do kogo może wrócić, zrobić wszystko, powiedzieć wszystko i ma do tego prawo, bo on ma zawsze racje, a ja sobie na wszystko zasłużyłam. Nie mam prawa używać słów chciałabym, potrzebuję. Jak użyję to jest awantura, że jestem niewdzięczna.

Ryczałam dziś godzinę, bo zadzwonił i chciał się spotkać, żebym znów mu udowodniła, że jestem poważną, dorosłą kobietą, która niczego od niego nie potrzebuje i nie wymaga i jest szczęśliwa. To mnie upokarza. Znów zarzucił mi, że się nie sprawdzam. Spytałam to po co ze mną chce być. Powiedział, że ma nadzieję, że się zmienię. Powiedziałam, że nie chcę się z nim widzieć.

Czemu nie on nie może dać mi spokoju. Czemu jest gnojkiem, który nie potrafi mnie kochać i wspierać i nie potrafi jednocześnie zachować się jak facet i stwierdzić, że potrzebujemy kogoś innego niż siebie. Ja się czuję jakby on się nade mną znęcał za to, że jesteśmy innymi ludźmi i chcemy innych związków. Czy to trzeba się tak znęcać nad dziewczyną, że może jest spokojniejsza, że chciała z nim budować rodzinę? Jezu, czy to jest takie okropne w dzisiejszym świecie, że już dorosłam do pewnych spraw? Ja też mam swoje zainteresowania, też lubię mieć czas na to co mnie interesuje.

Wylewam teraz z siebie wszystko, nawet nie musicie tego czytać...
Stary 2011-02-04, 13:41   #667
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Bylam silna(mialam dobry humor i nie ryczalam).. nie odzywalam sie do niego 3 dni az mi sie zachcialo rozmowy z nim i peklo wszystko i w sumie nic to nie dalo a jedynie klotnie.
Dzwoniłaś do niego 30 razy. To jest chore! Na jego miejscu nie odbierałabym telefonów od wariatki.
Nie stać Cię na psychoterapeutę? Są terapie bezpłatne, psychiatrzy na NFZ... My Ci tu nie pomożemy, bo odbijasz wszystko, co się do Ciebie mówi, zaprzeczając sobie co chwilę.
Cytat:
Choć moglabym w jego mieszkaniu bo jego i tak nie bedzie
Gdyby obca osoba chodziła po moim mieszkaniu, zadzwoniłabym na policję. Oddaj mu klucze, bo to nie masz praw do tego mieszkania.
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Czyli robisz głównie stretchning i aeroby, to raczej Ci nie pomoże "wyrobić" mięśni
Moja instruktorka jogi jest świetnie rozciągnięta, ma ładnie zarysowane mięśnie łydek i biceps, ale brzuszek i boczki pofałdowane...
Martwy ciąg polecam.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-04 o 13:46
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:42   #668
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No i tyle w temacie...

A pisz...tylko że wciąż mnie zadziwia to, że wiesz, że ten facet to samo zło dla Ciebie i mimo wszystko wciąż za nim gonisz...

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Taaa, a chwilę temu...:

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Szał i mega love

Nie potrafię tak od już zerwać z Nim wszelkie kontakty. To jeszcze świeża rana... :/ Głupia mam ciągle nadzieję, że do mnie wróci...
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:44   #669
alutram
Raczkowanie

Cytat:
A to ze wzielam teraz wszystkie rzeczy?( zostaly tylko papciuszki ale po nie-nie bede wracac) i to ze mam nowe M i nastepny weekend tam spedze.. I pewnie kolejne zjazdy
Chodz moglabym w jego mieszkaniu bo jego i tak nie bedzie
A nie bierzesz pod uwagę tego, że korzystając z jego mieszkania tymbardziej pokazujesz mu, że może z Tobą robić co zechce? Bo kiedy on zechce, Ty przylecisz na jego zawołanie...Ja tak to widzę.

Masz nowe M, poznasz nowych ludzi, i napewno z nimi będziesz się lepiej czuła niż w tamtym mieszkaniu, z którym tyle Ci się kolarzy. Uwierz mi.

Musisz po prostu tego CHCIEĆ...

Edytowane przez alutram
Czas edycji: 2011-02-04 o 13:46
Stary 2011-02-04, 13:44   #670
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie potrafię tak od już zerwać z Nim wszelkie kontakty. To jeszcze świeża rana... :/ Głupia mam ciągle nadzieję, że do mnie wróci...
Jak mu nie wyjdzie z panną z disco, to pewnie będzie chciał wrócić. Tylko czy Ty będziesz chciała go takiego?
Stary 2011-02-04, 13:45   #671
Malla
Nie depcze krokusów

Eleanor Rigby - wylewaj, ile chcesz Na szczęście z Twoich postów wynika, że nie zamierzasz mu się podkładasz i jak tylko przestanie Cię gnębisz, szybko wyjdziesz na prostą
Stary 2011-02-04, 13:49   #672
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.. ale moglby wlaczyc w pn i zobaczyc 100 nie odebranych.. A moze mi tak tylko powiedzial ze wylaczy i chce sprawdzic czy bede wydzwaniac.

Cytat:
Dzwoniłaś do niego 30 razy. To jest chore! Na jego miejscu nie odbierałabym telefonów od wariatki.

Gdyby obca osoba chodziła po moim mieszkaniu, zadzwoniłabym na policję. Oddaj mu klucze, bo to nie masz praw do tego mieszkania.
Co do mieszkania-tak jest jego jak i moje.
Nikt z tego mieszkania nie ma umowy na papierku tylko slowna z wlascicielem.
On nie ma umowy zadnej ja tez nie mialam( po prostu mieszkanie studenckie- mieszkasz placisz to jestes..)
A wlasnie on stwierdza ze lepiej jakbym zostala bo by mial fajne towarzystwo..

Co do tej sytuacji gdzie mnie ponizyl..
Kiedys po klotni ryczalam w kacie(doslownie w kacie) i pytalam: czy ja juz nie zasluguje na milosc i szczescie?(tak do siebie gadalam) a on: moze nie..
I juz pozniej do niego.. nie zasluguje na to zebys mnie kochal i szanowal?Nie -jak jestes taka jak teraz( i stwierdzil na dodatek ze nie jestem wizytowka bo on nie chce zony co placze w kacie chce miec zone ktora go reprezentuje..)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:50   #673
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Jak mu nie wyjdzie z panną z disco, to pewnie będzie chciał wrócić. Tylko czy Ty będziesz chciała go takiego?

Napisałam na gg wprost czy zamierza się z nią spotykać. Czekam na odpowiedź. Jeśli napisze, że tak ...

To wiadomo co...
Stary 2011-02-04, 13:51   #674
Eleanor Rigby
Raczkowanie

Malla, dzięki. Mam nadzieję, że wyjdę. Każdy ma jakieś kompleksy. On w nie umie walić bezbłędnie. Myślałam, że jak zaufasz komuś, kto mówił, że kocha to on będzie Cię wspierał i znał. Tym bardziej, że ja go wzięłam z całym dobytkiem inwentarza i jego słabościami i wadami (bo ma pewne wady i nie jedna dziewczyna by go za to bardzo okrutnie mogła potraktować), a on zamiast odrobiny pokory i wdzięczności, chyba myśli, że jestem idiotką skoro obdarzyłam go uczuciem. Znam takich ludzi, którzy są sami zakompleksieni, w związku z czym nie ufają ludziom, którzy ich docenią.

Najbardziej boli to zaangażowanie, uczucie, czas, intymność, którą oddałam komuś, kto tego nie szanuje. Czuję się... wykorzystana? Mam pretensję do siebie, że mu zaufałam. Nie chcę, żeby to skrzywiło moje patrzenie na świat teraz. Bo trochę jestem najeżona przez to wszystko.

Cytat:
Tak.. ale moglby wlaczyc w pn i zobaczyc 100 nie odebranych.. A moze mi tak tylko powiedzial ze wylaczy i chce sprawdzic czy bede wydzwaniac.
Ilona!! On nie chcę sprawdzać czy będziesz wydzwaniać. On chce mieć spokój! Opamiętaj się! Wiem, że Ty chcesz z nim kontaktu i nie rozumiesz jak on może tego teraz nie chcieć. Ale JA CIEBIE BŁAGAM nie odzywaj się do niego przez chwilę. Chwilę! Jedną !

Edytowane przez Eleanor Rigby
Czas edycji: 2011-02-04 o 13:56
Eleanor Rigby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:54   #675
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No i w ogóle na pewno będzie tam cały czas za Tobą tęsknił i sprawdzał, czy wciąż Ci zależy udając, że wyłącza telefon. Ja na jego miejscu, to w ogóle zmieniłabym numer, jakbym miała do czynienia z takim stalkingiem.

Cytat:
A wlasnie on stwierdza ze lepiej jakbym zostala bo by mial fajne towarzystwo..
Czytaj: darmową prostytutkę bez ograniczeń czasowych.

Cytat:
Co do tej sytuacji gdzie mnie ponizyl..
Kiedys po klotni ryczalam w kacie(doslownie w kacie) i pytalam: czy ja juz nie zasluguje na milosc i szczescie?(tak do siebie gadalam) a on: moze nie..
I juz pozniej do niego.. nie zasluguje na to zebys mnie kochal i szanowal?Nie -jak jestes taka jak teraz( i stwierdzil na dodatek ze nie jestem wizytowka bo on nie chce zony co placze w kacie chce miec zone ktora go reprezentuje..)
Trzeba było mu wylizać buty. Może wtedy by Cię kopnął w twarz i byłoby jeszcze fajniej?
Stary 2011-02-04, 13:55   #676
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Bylam silna(mialam dobry humor i nie ryczalam).. nie odzywalam sie do niego 3 dni az mi sie zachcialo rozmowy z nim i peklo wszystko i w sumie nic to nie dalo a jedynie klotnie.

A to ze wzielam teraz wszystkie rzeczy?( zostaly tylko papciuszki ale po nie-nie bede wracac) i to ze mam nowe M i nastepny weekend tam spedze.. I pewnie kolejne zjazdy
Chodz moglabym w jego mieszkaniu bo jego i tak nie bedzie
No i co z tego, że go nie będzie.... zrozum to nie Twoje mieszkanie, nie jesteście razem, juz razem nie mieszkacie, masz swoje i jedź do swojego. To nieistotne czy on tam jest czy go nie ma, będziesz sie tam kręcić? Ja naprawę nie rozumiem Twojego toku rozumowania, jeżeli chodzi o to mieszkanie. Nie masz tam czego szukać, jeszcze bardziej Ci będzie przypominać eska, zabierasz sobie w ten sposób możliwość wyrwania sie z tej rozpaczy... Nie rób głupstw i mieszkaj na nowej stancji

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:59   #677
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
No i w ogóle na pewno będzie tam cały czas za Tobą tęsknił i sprawdzał, czy wciąż Ci zależy udając, że wyłącza telefon. Ja na jego miejscu, to w ogóle zmieniłabym numer, jakbym miała do czynienia z takim stalkingiem.

Czytaj: darmową prostytutkę bez ograniczeń czasowych.
No tesknic nie bedzie..Bo mysle ze on jechal sie spotkac z nia(3 tygodnie jej nie widzial bo 3 tygodnie pod rzad bylam we wrocku) ..
Co sie w sumie tez okaze..bo ona pozniej wstawia fotki na slawna nk

Z ta prostytutka to sie zgadzam.. i dodam ze kucharke i sprzataczke.
W weekend bym mu obiady gotowala w nocy wiadomo co.. a jakby byl w pracy sprzatalabym zeby wlasciciel widzial porzadek.
No tak sie czulam ostatnio..

Stary 2011-02-04, 14:01   #678
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ale wy tu jestescie silnie- skad bierzecie ta sile?bo mi chyba jej braklo..
nie dzwonicie,nie piszecie,zdajecie sobie sprawe ze z nim nie mozecie byc
Ze szkoda na nich czasu..a ja robie z siebie desperatke i wydzwaniam
On oddzwania ale wkurzony ze wydzwaniam w pracy..

Rozmawialam z nim przed chwila..
W ten weekend i nastepny sie nie zobaczymy bo on wyjezdza(teraz nie wiem gdzie.. moze do niej) a w nastepny do domu..
W ogole jest zly na mnie za to ze do niego dzwonie
Nie dziwię się, że jest wkurzony. Po co do niego wydzwaniasz. Nawet jeżeli On będzie chciał sie z Tobą spotkać, to sam napisze w tej sprawie i wtedy się umówicie (chociaż nie mam pojecia po co... jaki miałby być cel, ale skoro tego potrzebujesz, może musisz dostać mocniej po tyłku-to idź). Nie wyszukuj pretesktów, żeby do niego pisać. Jak widzisz, On nie ma takiej potrzeby, jeszcze do tego pracuje a Ty mu w pracy spokoju nie dajesz.

Wydzwaniaj dalej, jak juz mu zatrujesz życie w odpowiednim stopniu, to ani się nie spotka nigdy z Tobą, ani Ci nocować u siebie nie pozwoli, zmieni numer i totalnie Cię oleje. W sumie wyszloby Ci to na dobre

Stary 2011-02-04, 14:02   #679
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No tesknic nie bedzie..Bo mysle ze on jechal sie spotkac z nia(3 tygodnie jej nie widzial bo 3 tygodnie pod rzad bylam we wrocku) ..

W weekend bym mu obiady gotowala w nocy wiadomo co.. a jakby byl w pracy sprzatalabym zeby wlasciciel widzial porzadek.
No to masz to, co lubisz, czego narzekasz? Zadowolona powinnaś być.
Stary 2011-02-04, 14:02   #680
Eleanor Rigby
Raczkowanie

jako zdrowy przerywnik:
http://www.youtube.com/watch?v=2EwViQxSJJQ

Najlepsze jest to, że wróciłam do niego po przerwie, a w międzyczasie chyba 3 facetów chciało się ze mną zacząć spotykać. Nie jestem jakoś super atrakcyjna, ale do jasnej cholery zasługuję na więcej niż takie traktowanie! Boże jak ja bym chciała być tak siebie pewna i tak się lubić, żeby mnie jego krytyczne słowa nie wpędzały w czarną dziurę.

Edytowane przez Eleanor Rigby
Czas edycji: 2011-02-04 o 14:06
Eleanor Rigby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:04   #681
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Nie dziwię się, że jest wkurzony. Po co do niego wydzwaniasz. Nawet jeżeli On będzie chciał sie z Tobą spotkać, to sam napisze w tej sprawie i wtedy się umówicie (chociaż nie mam pojecia po co... jaki miałby być cel, ale skoro tego potrzebujesz, może musisz dostać mocniej po tyłku-to idź). Nie wyszukuj pretesktów, żeby do niego pisać. Jak widzisz, On nie ma takiej potrzeby, jeszcze do tego pracuje a Ty mu w pracy spokoju nie dajesz.

Wydzwaniaj dalej, jak juz mu zatrujesz życie w odpowiednim stopniu, to ani się nie spotka nigdy z Tobą, ani Ci nocować u siebie nie pozwoli, zmieni numer i totalnie Cię oleje. W sumie wyszloby Ci to na dobre
Nocowac u niego nie zamierzam.. chodz on sam mi to proponowal..
Nie wydzwaniam juz.. i nie bede. (i tak nie rozmawialismy spokojnie tylko on sie o to wkurzal)

Stary 2011-02-04, 14:06   #682
howdoi
Zadomowienie

Napisał, że zamierza się z nią spotykać bo ją polubił.
Stary 2011-02-04, 14:07   #683
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co strzela mnie szlak jak czytam niektóre Twoje posty tzn wiem, że jesteś rozżalona, że Ci ciezko, ale zachowujesz się tak jakbyś była ślepa na to wszystko.

Nie dość, że jest nie w porządku bo co dwie na raz chce obracać i Ty się jeszcze na to zgadzasz. Facet w głowie sobie wymyślił, że znalazł niezłą desperatke, która za spędzony wspólnie weekend, posprząta, pozamiata, poda śniadanie do łóżka i jeszcze da mu d****.

Naprawde nie odbieraj sobie szansy na szczęście.... trafiłaś na dupka, który wykorzystuje Twój ból. Nawet gdyby związek się rozpadł (nie kochałby Cię czy jakiś inny powód), to gdyby był w porządku, powiedziałby "Ilona nie możemy sie spotykać, tak będzie dla mnie i dla Ciebie lepiej, żebyśmy mogli sobie wszystko poukładać od nowa" czy jakąs inną gadke, a On ewidentnie wykorzystuje Twoje uczucie....

Stary 2011-02-04, 14:07   #684
alutram
Raczkowanie

Cytat:
Nie wydzwaniam juz.. i nie bede. (i tak nie rozmawialismy spokojnie tylko on sie o to wkurzal)
Szczerze? Wcale mu się nie dziwię..
Stary 2011-02-04, 14:08   #685
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Może tak nieśmiało chce Ci zadać jakieś pytanie w temacie wychowania małych szkrabów? Może młody robi w majty nocą i on nie wie jak sobie poradzić Olej go, niech już oszczędzi wstydu

Haha, nie no, małym to się matuchna zajmuje Ten książę się zbytnio nie interesuje :P

Czytam te Wasze dyskusje i zaczynam się zastanawiać, czy ta cała Ilona to nie jest jakiś czy coś... Ale sama nie będę się wypowiadać, bo i tak już cycki mi się ciągną po ziemi...

A ma w podpisie dziewczyna, że facetów się nie goni, haha, szkoda, że nie wciela tego w życie

Edytowane przez yellowbird
Czas edycji: 2011-02-04 o 14:14
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:09   #686
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
No i bardzo dobrze mam nadzieję, że będziesz silna, wytrwasz w postanowieniu i nie zmienisz zdania

Oczywiście że Cie zapraszał, bo ma z tego korzyści... nie daj mu satysfakcji.

Stary 2011-02-04, 14:10   #687
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Tak.. ale moglby wlaczyc w pn i zobaczyc 100 nie odebranych..
Może wyłączyć powiadamianie o próbach połączenia i nigdy tego nie zobaczyć (w obu sieciach mam taką możliwość).
Cytat:
Co do mieszkania-tak jest jego jak i moje.
Nikt z tego mieszkania nie ma umowy na papierku tylko slowna z wlascicielem.
Przeginasz. Nie jest Twoje i nigdy nie było, jeździłaś tam tylko na weekendy.
Umów na papierku często się nie sporządza, żeby uniknąć płacenia podatku. To nie znaczy, że jesteś oficjalną lokatorką.
Opłacasz miesięczny czynsz, rachunki za prąd i gaz?
Nie jesteście w związku, wyniosłaś swoje rzeczy, teraz oddaj klucze. Obawiam się, że jak nie oddasz kluczy i będziesz się tam regularnie pojawiać, to w końcu zmienią zamki albo lokatorzy zadzwonią na policję po Waszej kolejnej kłótni.

Jego cierpliwość kiedyś się skończy, urwie kontakt, nie będzie w ogóle odbierał, zmieni numer, nie będzie wspominał o "dobrym towarzystwie", zażąda oddania kluczy i zmieni zamki (bo przecież mogłaś dorobić klucze w międzyczasie...).

A wtedy Ty skoczysz z mostu, święcie przekonana o tym, że Cię kochał i chciał z Tobą być, i ciągle dawał nadzieję...
Cytat:
I juz pozniej do niego.. nie zasluguje na to zebys mnie kochal i szanowal?Nie
Nie otrzymasz szacunku, gdy nie będziesz go miała dla samej siebie. A Ty nie masz ani odrobiny godności oprócz jednorazowych wyskoków, którym było znalezienie nowego miejsca w pokoju.
Cytat:
stwierdzil na dodatek ze nie jestem wizytowka bo on nie chce zony co placze w kacie chce miec zone ktora go reprezentuje..)
Myślę, że nikt nie chce mieć partnera, który zachowuje się tak jak Ty Psychofanka.
Stary 2011-02-04, 14:10   #688
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Wiesz co strzela mnie szlak jak czytam niektóre Twoje posty tzn wiem, że jesteś rozżalona, że Ci ciezko, ale zachowujesz się tak jakbyś była ślepa na to wszystko.

Nie dość, że jest nie w porządku bo co dwie na raz chce obracać i Ty się jeszcze na to zgadzasz. Facet w głowie sobie wymyślił, że znalazł niezłą desperatke, która za spędzony wspólnie weekend, posprząta, pozamiata, poda śniadanie do łóżka i jeszcze da mu d****.

Naprawde nie odbieraj sobie szansy na szczęście.... trafiłaś na dupka, który wykorzystuje Twój ból. Nawet gdyby związek się rozpadł (nie kochałby Cię czy jakiś inny powód), to gdyby był w porządku, powiedziałby "Ilona nie możemy sie spotykać, tak będzie dla mnie i dla Ciebie lepiej, żebyśmy mogli sobie wszystko poukładać od nowa" czy jakąs inną gadke, a On ewidentnie wykorzystuje Twoje uczucie....
On mi jakies takie pseudo madrasci powiedzial ostatnio.
CYtuje: "Ze mna nie bedziesz szczesliwa,znajdziesz innego ktory bedzie Cie kochal bo ja jestem s****ielem bez uczuc"
A wczesniej zapytalam czy mnie albo ja kocha i powiedzial ze zadna bo on czegos ciagle w zyciu szuka/zyje chwila i ja nie jestem ta osoba ktorej szuka i tamta ponoc tez(ale wg niego tamta tez sie nadaje do lozka)
A ona o mnie nie wie- myslicie ze warto byloby jej powiedziec?czy lepiej nie?

Malla - ale ryczalam w kacie przez kogo?Przez niego i ta klotnie..
Ze powiedzial mi cos obrazliwego w klotni..

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-02-04 o 14:13
Stary 2011-02-04, 14:12   #689
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisał, że zamierza się z nią spotykać bo ją polubił.
Więc nawet nie robi Ci złudzeń. Odpuść, najwidoczniej on Cię nie kocha.

Cytat:
Napisane przez alutram Pokaż wiadomość
Szczerze? Wcale mu się nie dziwię..
Ja się dziwię, bo ja bym już taką osobę chyba ostro zbluzgała, żeby dała mi święty spokój...

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Haha, nie no, małym to się matuchna zajmuje Ten książę się zbytnio nie interesuje :P

Czytam te Wasze dyskusje i zaczynam się zastanawiam, czy ta cała Ilona to nie jest jakiś czy coś... Ale sama nie będę się wypowiadać, bo i tak już cycki mi się ciągną po ziemi...

A ma w podpisie dziewczyna, że facetów się nie goni, haha, szkoda, że nie wciela tego w życie
Ale ona nie goni! Ona się pod ten autobus kładzie i ma orgazm, jak ją przejedzie te kilka ton Też mam wrażenie, że to już pod trolling podchodzi.
Stary 2011-02-04, 14:13   #690
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość

Czytam te Wasze dyskusje i zaczynam się zastanawiam, czy ta cała Ilona to nie jest jakiś czy coś... Ale sama nie będę się wypowiadać, bo i tak już cycki mi się ciągną po ziemi...

haha oj raczej nie wątpie żeby troll nastukał 15 tys postów

Yellowbird - szkoda cycków, natychamist zbieraj z podłogi

To tak jak wcześniej Elve pisała o Czaki. Boski Ad zapewne sam musiał się na nią wypiąć, bo przecież to by trwało w nieskończoność....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości