|
|
#661 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Taaa, a chwilę temu...: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Szał i mega love
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#663 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przecież na weekend wyłączy telefon...
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się
|
||
|
|
|
#665 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pojawiła się nie tak dawno temu, pisała, że odcięła się od niego.
Czy na dobre? Nie wiemy... ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Drobiażdżek
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Witam kolejnego dnia.
Ilona dla mnie to po prostu świata nie widzi poza nim i w jakiś pokrętny sposób z nim była najszczęśliwsza. Tak to widzę. Ja mam taki plan dla Ciebie. Nie dzwoń do niego dziś. Napisz nam, że obiecujesz, że się z nim nie skontaktujesz dziś. Tylko dziś. Nie myśl, że jutro, po jutrze, że go nie zobaczysz więcej, inne pierdoły. Dziś po prostu się z nim nie kontaktuj. OK? A wkręcając wątek osobisty. Mój EX/nieEX ciągle traktuje mnie jak kogoś do kogo może wrócić, zrobić wszystko, powiedzieć wszystko i ma do tego prawo, bo on ma zawsze racje, a ja sobie na wszystko zasłużyłam. Nie mam prawa używać słów chciałabym, potrzebuję. Jak użyję to jest awantura, że jestem niewdzięczna. Ryczałam dziś godzinę, bo zadzwonił i chciał się spotkać, żebym znów mu udowodniła, że jestem poważną, dorosłą kobietą, która niczego od niego nie potrzebuje i nie wymaga i jest szczęśliwa. To mnie upokarza. Znów zarzucił mi, że się nie sprawdzam. Spytałam to po co ze mną chce być. Powiedział, że ma nadzieję, że się zmienię. Powiedziałam, że nie chcę się z nim widzieć. Czemu nie on nie może dać mi spokoju. Czemu jest gnojkiem, który nie potrafi mnie kochać i wspierać i nie potrafi jednocześnie zachować się jak facet i stwierdzić, że potrzebujemy kogoś innego niż siebie. Ja się czuję jakby on się nade mną znęcał za to, że jesteśmy innymi ludźmi i chcemy innych związków. Czy to trzeba się tak znęcać nad dziewczyną, że może jest spokojniejsza, że chciała z nim budować rodzinę? Jezu, czy to jest takie okropne w dzisiejszym świecie, że już dorosłam do pewnych spraw? Ja też mam swoje zainteresowania, też lubię mieć czas na to co mnie interesuje. Wylewam teraz z siebie wszystko, nawet nie musicie tego czytać...
|
|
#667 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie stać Cię na psychoterapeutę? Są terapie bezpłatne, psychiatrzy na NFZ... My Ci tu nie pomożemy, bo odbijasz wszystko, co się do Ciebie mówi, zaprzeczając sobie co chwilę. Gdyby obca osoba chodziła po moim mieszkaniu, zadzwoniłabym na policję. Oddaj mu klucze, bo to nie masz praw do tego mieszkania. Cytat:
Martwy ciąg polecam.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-04 o 13:46 |
||
|
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie potrafię tak od już zerwać z Nim wszelkie kontakty. To jeszcze świeża rana... :/ Głupia mam ciągle nadzieję, że do mnie wróci... |
|
|
|
|
#669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz nowe M, poznasz nowych ludzi, i napewno z nimi będziesz się lepiej czuła niż w tamtym mieszkaniu, z którym tyle Ci się kolarzy. Uwierz mi. Musisz po prostu tego CHCIEĆ... Edytowane przez alutram Czas edycji: 2011-02-04 o 13:46 |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#671 |
|
Nie depcze krokusów
|
Eleanor Rigby - wylewaj, ile chcesz
Na szczęście z Twoich postów wynika, że nie zamierzasz mu się podkładasz i jak tylko przestanie Cię gnębisz, szybko wyjdziesz na prostą
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak.. ale moglby wlaczyc w pn i zobaczyc 100 nie odebranych.. A moze mi tak tylko powiedzial ze wylaczy i chce sprawdzic czy bede wydzwaniac.
Cytat:
Nikt z tego mieszkania nie ma umowy na papierku tylko slowna z wlascicielem. On nie ma umowy zadnej ja tez nie mialam( po prostu mieszkanie studenckie- mieszkasz placisz to jestes..) A wlasnie on stwierdza ze lepiej jakbym zostala bo by mial fajne towarzystwo.. Co do tej sytuacji gdzie mnie ponizyl.. Kiedys po klotni ryczalam w kacie(doslownie w kacie) i pytalam: czy ja juz nie zasluguje na milosc i szczescie?(tak do siebie gadalam) a on: moze nie.. I juz pozniej do niego.. nie zasluguje na to zebys mnie kochal i szanowal?Nie -jak jestes taka jak teraz( i stwierdzil na dodatek ze nie jestem wizytowka bo on nie chce zony co placze w kacie chce miec zone ktora go reprezentuje..)
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Malla, dzięki. Mam nadzieję, że wyjdę. Każdy ma jakieś kompleksy. On w nie umie walić bezbłędnie. Myślałam, że jak zaufasz komuś, kto mówił, że kocha to on będzie Cię wspierał i znał. Tym bardziej, że ja go wzięłam z całym dobytkiem inwentarza i jego słabościami i wadami (bo ma pewne wady i nie jedna dziewczyna by go za to bardzo okrutnie mogła potraktować), a on zamiast odrobiny pokory i wdzięczności, chyba myśli, że jestem idiotką skoro obdarzyłam go uczuciem. Znam takich ludzi, którzy są sami zakompleksieni, w związku z czym nie ufają ludziom, którzy ich docenią.
Najbardziej boli to zaangażowanie, uczucie, czas, intymność, którą oddałam komuś, kto tego nie szanuje. Czuję się... wykorzystana? Mam pretensję do siebie, że mu zaufałam. Nie chcę, żeby to skrzywiło moje patrzenie na świat teraz. Bo trochę jestem najeżona przez to wszystko. ![]() Ilona!! On nie chcę sprawdzać czy będziesz wydzwaniać. On chce mieć spokój! Opamiętaj się! Wiem, że Ty chcesz z nim kontaktu i nie rozumiesz jak on może tego teraz nie chcieć. Ale JA CIEBIE BŁAGAM nie odzywaj się do niego przez chwilę. Chwilę! Jedną !
Edytowane przez Eleanor Rigby Czas edycji: 2011-02-04 o 13:56 |
|
|
|
#675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sie w sumie tez okaze..bo ona pozniej wstawia fotki na slawna nk ![]() Z ta prostytutka to sie zgadzam.. i dodam ze kucharke i sprzataczke. W weekend bym mu obiady gotowala w nocy wiadomo co.. a jakby byl w pracy sprzatalabym zeby wlasciciel widzial porzadek. No tak sie czulam ostatnio..
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydzwaniaj dalej, jak juz mu zatrujesz życie w odpowiednim stopniu, to ani się nie spotka nigdy z Tobą, ani Ci nocować u siebie nie pozwoli, zmieni numer i totalnie Cię oleje. W sumie wyszloby Ci to na dobre
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadowolona powinnaś być.
|
|
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
jako zdrowy przerywnik:
http://www.youtube.com/watch?v=2EwViQxSJJQ Najlepsze jest to, że wróciłam do niego po przerwie, a w międzyczasie chyba 3 facetów chciało się ze mną zacząć spotykać. Nie jestem jakoś super atrakcyjna, ale do jasnej cholery zasługuję na więcej niż takie traktowanie! Boże jak ja bym chciała być tak siebie pewna i tak się lubić, żeby mnie jego krytyczne słowa nie wpędzały w czarną dziurę.
Edytowane przez Eleanor Rigby Czas edycji: 2011-02-04 o 14:06 |
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wydzwaniam juz.. i nie bede. (i tak nie rozmawialismy spokojnie tylko on sie o to wkurzal)
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Napisał, że zamierza się z nią spotykać bo ją polubił.
|
|
|
|
#683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn wiem, że jesteś rozżalona, że Ci ciezko, ale zachowujesz się tak jakbyś była ślepa na to wszystko.Nie dość, że jest nie w porządku bo co dwie na raz chce obracać i Ty się jeszcze na to zgadzasz. Facet w głowie sobie wymyślił, że znalazł niezłą desperatke, która za spędzony wspólnie weekend, posprząta, pozamiata, poda śniadanie do łóżka i jeszcze da mu d****.Naprawde nie odbieraj sobie szansy na szczęście.... trafiłaś na dupka, który wykorzystuje Twój ból. Nawet gdyby związek się rozpadł (nie kochałby Cię czy jakiś inny powód), to gdyby był w porządku, powiedziałby "Ilona nie możemy sie spotykać, tak będzie dla mnie i dla Ciebie lepiej, żebyśmy mogli sobie wszystko poukładać od nowa" czy jakąs inną gadke, a On ewidentnie wykorzystuje Twoje uczucie....
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha, nie no, małym to się matuchna zajmuje Ten książę się zbytnio nie interesuje :PCzytam te Wasze dyskusje i zaczynam się zastanawiać, czy ta cała Ilona to nie jest jakiś Ale sama nie będę się wypowiadać, bo i tak już cycki mi się ciągną po ziemi... ![]() ![]() A ma w podpisie dziewczyna, że facetów się nie goni, haha, szkoda, że nie wciela tego w życie
Edytowane przez yellowbird Czas edycji: 2011-02-04 o 14:14 |
|
|
|
|
#686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będziesz silna, wytrwasz w postanowieniu i nie zmienisz zdania![]() Oczywiście że Cie zapraszał, bo ma z tego korzyści... nie daj mu satysfakcji.
|
|
#687 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Może wyłączyć powiadamianie o próbach połączenia i nigdy tego nie zobaczyć (w obu sieciach mam taką możliwość).
Cytat:
Umów na papierku często się nie sporządza, żeby uniknąć płacenia podatku. To nie znaczy, że jesteś oficjalną lokatorką. Opłacasz miesięczny czynsz, rachunki za prąd i gaz? Nie jesteście w związku, wyniosłaś swoje rzeczy, teraz oddaj klucze. Obawiam się, że jak nie oddasz kluczy i będziesz się tam regularnie pojawiać, to w końcu zmienią zamki albo lokatorzy zadzwonią na policję po Waszej kolejnej kłótni. Jego cierpliwość kiedyś się skończy, urwie kontakt, nie będzie w ogóle odbierał, zmieni numer, nie będzie wspominał o "dobrym towarzystwie", zażąda oddania kluczy i zmieni zamki (bo przecież mogłaś dorobić klucze w międzyczasie...). A wtedy Ty skoczysz z mostu, święcie przekonana o tym, że Cię kochał i chciał z Tobą być, i ciągle dawał nadzieję... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CYtuje: "Ze mna nie bedziesz szczesliwa,znajdziesz innego ktory bedzie Cie kochal bo ja jestem s****ielem bez uczuc" A wczesniej zapytalam czy mnie albo ja kocha i powiedzial ze zadna bo on czegos ciagle w zyciu szuka/zyje chwila i ja nie jestem ta osoba ktorej szuka i tamta ponoc tez(ale wg niego tamta tez sie nadaje do lozka) A ona o mnie nie wie- myslicie ze warto byloby jej powiedziec?czy lepiej nie? Malla - ale ryczalam w kacie przez kogo?Przez niego i ta klotnie.. Ze powiedzial mi cos obrazliwego w klotni..
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-04 o 14:13 |
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Więc nawet nie robi Ci złudzeń. Odpuść, najwidoczniej on Cię nie kocha.
Ja się dziwię, bo ja bym już taką osobę chyba ostro zbluzgała, żeby dała mi święty spokój... Cytat:
Też mam wrażenie, że to już pod trolling podchodzi.
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wątpie żeby troll nastukał 15 tys postów![]() Yellowbird - szkoda cycków, natychamist zbieraj z podłogi ![]() To tak jak wcześniej Elve pisała o Czaki. Boski Ad zapewne sam musiał się na nią wypiąć, bo przecież to by trwało w nieskończoność....
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.