Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 19:03   #841
mimimka
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
generalnie w ramach tej samej uczelni można zagadać, że chce sie kontynuować naukę i może da radę miejsce przetrzymać ...np ja tak miałam
Pff... ok.. Czyli u mnie odpada to w przedbiegach
Mam bardzo niemily dziekanat, nie sprzyja studentom i robi problemy

Nic... narazie pomartwie sie by zaliczyc sesje zimowa
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:07   #842
ilo16na
Zakorzenienie

Mrytka-najgorsze jest to ze chce sie od niego uwolnic..ale musze walczyc sama ze soba co nie jest latwe.. i boje sie ze wystarczy jedno jego slowo lub co gorsze sms i polece i sie z nim spotkam..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:10   #843
alutram
Raczkowanie

Zła jestem...uczyłam się na ten egzamin a jak to wszystko teraz przeglądam to mało co pamiętam.
Mam nadzieję, że trafię na "swoje" pytania.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Mrytka-najgorsze jest to ze chce sie od niego uwolnic..ale musze walczyc sama ze soba co nie jest latwe.. i boje sie ze wystarczy jedno jego slowo lub co gorsze sms i polece i sie z nim spotkam..
Jak tylko przyjdzie Ci jakiś głupi pomysł do głowy, pisz tu. Napewno znajdzie się ktoś, kto Ci go wybije z głowy raz na zawsze .

Ale tym razem posłuchaj, dla własnego dobra.
alutram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:10   #844
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
ja mam chyba to samo <beczy> nie umiem się gniewać... żeby sobie ulżyć chyba po prostu schowałabym honor w kieszeń...
ale on i tak nie napisze ani nie zadzwoni
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:15   #845
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Zwatpilam w sama siebie. Poszlam do profesorki-powiedziala, ze pisalam "obok", nie udzialalam predzyzyjnych odpowiedzi...
Nie cierpię opisówek
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
E tam, ja zażywam dziennie całkiem sporą dawkę różnych leków, m.in. hormonów i na jednych jest napisane, że mogą powodować silne psychozy (to na hormonie) a na drugich, myśli samobójcze (to na antydepresantach ). Także zawsze mogę powiedzieć, że nie ręczę za siebie
Odstawienie antydepresantów dość ciężko przeżyłam...
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Ja zasypiam po kawie. Zwłaszcza takiej z mlekiem.
Mleko zmniejsza wchłanianie kofeiny, więc kawa z mlekiem jest słabo pobudzającym napojem. Ostatnio udowadniałam to Ciachu - wypił ok. godz. 20 szklankę odżywki dla sportowców zawierającej tyle kofeiny, ile w filiżance kawy. Dostał takiego kopa, że do 3 w nocy nie mógł zasnąć A kawę z mlekiem pije codziennie
Cytat:
boje sie ze wystarczy jedno jego slowo lub co gorsze sms i polece i sie z nim spotkam..
Zamieszkaj z marg0lcią i zajmijcie się czymś
Stary 2011-02-04, 19:16   #846
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutram Pokaż wiadomość

Jak tylko przyjdzie Ci jakiś głupi pomysł do głowy, pisz tu. Napewno znajdzie się ktoś, kto Ci go wybije z głowy raz na zawsze .

Ale tym razem posłuchaj, dla własnego dobra.
Nie watpie nie watpie
Ale boje sie ze minie mu weekend z tamta i on sobie sam spomni o mnie -albo tez nie... i wtedy bedzie szukal swojej zabawki..

Malla -czemu z Margolcia?

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-02-04 o 19:18
Stary 2011-02-04, 19:18   #847
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie watpie nie watpie
Ale boje sie ze minie mu weekend z tamta i on sobie sam spomni o mnie -albo tez nie... i wtedy bedzie szukal swojej zabawki..
Bo Ty się boisz tego, że będzie chciał być z Tobą i równocześnie, że pójdzie do innej i zapomni o Tobie. Nie bądź taka, oddaj tej szczęściarze swoja starą zabawke.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:19   #848
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Jak poradzić sobie z myśleniem, że nikogo lepszego się nie znajdzie? Pochodzę ze specyficznego środowiska i mam wrażenie, że nie spotkam już nikogo, kto pasowałby do mnie tak jak on.
Mam 23 lata, to był mój pierwszy mężczyzna, więc chyba mam dobre podstawy, by tak myśleć.

mimimka, jeśli Cię to pocieszy: miałam identycznie, uczyłam się, uczyłam pilnie olewając inne egzaminy i nie zaliczyłam. To się zdarza, ale nie ma nic wspólnego z naszym poziomem IQ
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:21   #849
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Bo Ty się boisz tego, że będzie chciał być z Tobą i równocześnie, że pójdzie do innej i zapomni o Tobie. Nie bądź taka, oddaj tej szczęściarze swoja starą zabawke.
Boje sie ze bedzie chcial latac na 2 fronty a ja ?a ja bede musiala udawac ze nie widze tego co on robi-juz ostatni weekend udawalam..
W chwilach zlosci chcialam mu wygarnac to co widzialam na skypie..ale ..
No tego to powinnam byc pewna ze on tego nie zakonczy i nie wybierze mnie(mimo roku) a mimo ze ja zna miesiac..
Po prostu zauroczenie..ona mu sie pewnie wydaje idealna..nie kloca sie..
U nas ostatnio same wojny byly..

Stary 2011-02-04, 19:22   #850
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
Jak poradzić sobie z myśleniem, że nikogo lepszego się nie znajdzie? Pochodzę ze specyficznego środowiska i mam wrażenie, że nie spotkam już nikogo, kto pasowałby do mnie tak jak on.
Mam 23 lata, to był mój pierwszy mężczyzna, więc chyba mam dobre podstawy, by tak myśleć.

mimimka, jeśli Cię to pocieszy: miałam identycznie, uczyłam się, uczyłam pilnie olewając inne egzaminy i nie zaliczyłam. To się zdarza, ale nie ma nic wspólnego z naszym poziomem IQ
dobre pytanie ...ja też mam 23 lata i myśle jak stara panna, że już nic dobrego mnie w życiu nie spotka. u mnie potęguje to także fakt środowiska...praktycznie wszystkie najlepsze koleżanki albo sa już mężatkami albo zaręczone.
Stary 2011-02-04, 19:28   #851
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Remedios_Buendia , madziara_com - ja w tym roku skończę latek 29 i większość moich koleżanek jest na etapie rozwodzenia się/ kończenia wieloletnich związków, w których są dzieci, wspólne kredyty itd...

Tak więc pogadamy o szczęściu tych waszych koleżanek za parę lat

A póki co nie oceniajcie siebie przez pryzmat innych. To, że ktoś ma parcie na gps na palcu na początku dorosłego życia, to jego sprawa, ale nie zobowiązuje to nikogo do takich samych zachowań.

I tak, też siedzę w specyficznym środowisku, a rodzona matka od dwóch lat stoi mi nad głową i jęczy o wnuka

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
(...)mam wrażenie, że nie spotkam już nikogo, kto pasowałby do mnie tak jak on.
Właśnie dlatego, że to był Twój pierwszy facet, masz wrażenie że nikt inny nie będzie lepszy

Trudno porównywać, jak się nie ma z kim
Stary 2011-02-04, 19:30   #852
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Boje sie ze bedzie chcial latac na 2 fronty a ja ?a ja bede musiala udawac ze nie widze tego co on robi-juz ostatni weekend udawalam..
W chwilach zlosci chcialam mu wygarnac to co widzialam na skypie..ale ..
No tego to powinnam byc pewna ze on tego nie zakonczy i nie wybierze mnie(mimo roku) a mimo ze ja zna miesiac..
Po prostu zauroczenie..ona mu sie pewnie wydaje idealna..nie kloca sie..
U nas ostatnio same wojny byly..
Ty nic nie musisz. Ale jak widać chcesz zrobić z siebie ofiare losu. Ja bym się cieszyła że mam nowe mieszkanie, zapoznała się lepiej z dziewczynami, a jego OLAŁA. Żadnych spotkań, żadnych tłumaczeń, żadnych rozmów i kłótni. Żyjesz jakby nie istniał.
Stary 2011-02-04, 19:35   #853
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ty nic nie musisz. Ale jak widać chcesz zrobić z siebie ofiare losu. Ja bym się cieszyła że mam nowe mieszkanie, zapoznała się lepiej z dziewczynami, a jego OLAŁA. Żadnych spotkań, żadnych tłumaczeń, żadnych rozmów i kłótni. Żyjesz jakby nie istniał.
Bo prawda jest taka ze chyba juz by miedzy nami i tak nie bylo dobrze?
Bo wiecie o co wojny zaczynalam?O nia.. o to ze nie ma dla mnie czasu itd.. i zaczynam wrzeszczec -on na mnie i tak to wygladalo..
A jej temat bylby zawsze..przypuscmy ze wybierze mnie - bierzemy slub.. a ja co?a ja sie zastanawiam czy on sie z nia nie spotyka albo z jakas inna skoro juz mnie zdradzil?prawda byla taka ze sprawdzalam mu komorke i kompa..(smsy kasowal .. ) a na kompie zdazylam przejrzec skype i sie poryczalam(kapal sie wtedy) jak wrocil to udawalam ze nic nie wiem..

Chcialabym mu tylko powiedziec co stracil..
I kusi mnie by mu to napisac( w przyszlym tygodniu)

Stary 2011-02-04, 19:36   #854
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Niby tak, ale te Twoje wszystkie "chyba", "załóżmy", "na razie" sprawiają wrażenie, że to nie jest takie pewne. I w dodatku nie raz zaprzeczasz sama sobie.
Widzę,że nie tylko ja mam takie wrażenie

Zaliczenie z psycho jedna wielka padaka...Inaczej tego nie określę...
Poleciałam na lanie wody wiec mam nadzieję,że uzna to bo w sumie zawarłam to co należało tylko bardziej opisowo

Padam na twarz a jutro jeszcze socjo

W końcu zjadłam porządny obiad pierwszy od paru dni
Bo jak wracałam do domu to juz mi się wymiotować chciało z głodu

Kimiiiii Załączam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06056.jpg (86,1 KB, 25 załadowań)
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:36   #855
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla -czemu z Margolcia?
Bo jej też się nudzi!
Cytat:
To właśnie nie są żadne podstawy, by tak myśleć Miałaś tylko jednego faceta i już twierdzisz, że nie będzie lepszego? Przecież nie masz porównania
Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
dobre pytanie ...ja też mam 23 lata i myśle jak stara panna, że już nic dobrego mnie w życiu nie spotka. u mnie potęguje to także fakt środowiska...praktycznie wszystkie najlepsze koleżanki albo sa już mężatkami albo zaręczone.
Taaaak... a w moim wieku, czyli 5 lat później, już pojawiają się rozwody i zdrady w tych szczęśliwych parach
Stary 2011-02-04, 19:37   #856
mimimka
Zadomowienie

Nawet nie wiecie jak brutalnie mi tym podciela skrzydla... Brnelam w gore a teraz spadlam na ziemie z hukiem i sie polamalam...

Ciezko
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:42   #857
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo wiecie o co wojny zaczynalam?O nia.. o to ze nie ma dla mnie czasu itd.. i zaczynam wrzeszczec -on na mnie i tak to wygladalo..
A jej temat bylby zawsze..przypuscmy ze wybierze mnie - bierzemy slub.. a ja co?a ja sie zastanawiam czy on sie z nia nie spotyka albo z jakas inna skoro juz mnie zdradzil?prawda byla taka ze sprawdzalam mu komorke i kompa..(smsy kasowal .. ) a na kompie zdazylam przejrzec skype i sie poryczalam(kapal sie wtedy) jak wrocil to udawalam ze nic nie wiem..

Ja mam pomysł to Ty dalej pisz,dzwoń rób z siebie ofiarę ale błagam Cię nie pokazuj tu dwóch sprzecznych podstaw bo mnie normalnie szlag juz trafia jak to wszystko czytam...
Sorry wiem,że ja też nie byłam lekką osóbką do ustawiania i wybijania mi exa z głowy ale jak czytam te Twoje co godzinne huśtawki to mam ochotę harakiri sobie popełnić...

Nie mogę już normalnie nie mogę
Wszystko mi opadło normalnie WSZYSTKO!!

Za godz.napiszesz,ze i tak do Niego dzwoniłaś,pisałaś i nie wiem co jeszcze wiec albo się zdecyduj na jedną wersję albo idź do psychologa bo tu juz raczej nikt Ci nie pomoże skoro Ty sama tego nie chcesz...

Wiesz,ze Cię upodlił,zeszmacił,zwyzywa ł,zrobił z Ciebie prywatną prostytutkę a Ty dalej za nim latasz :niech on zrozumie co stracił"...
NIC NIE STRACIŁ!!!!!! Miał Cię na każde kiwnięcie....Obił by Cie a Ty i tak jeszcze byś go za to przepraszała[!!]

Nie mogię już nie mogię
Skończyłam sie wypowiadać w Twoim temacie bo nie mam nerw...
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-02-04 o 19:45
Stary 2011-02-04, 19:43   #858
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Tak więc pogadamy o szczęściu tych waszych koleżanek za parę lat

A póki co nie oceniajcie siebie przez pryzmat innych. To, że ktoś ma parcie na gps na palcu na początku dorosłego życia, to jego sprawa, ale nie zobowiązuje to nikogo do takich samych zachowań.

I tak, też siedzę w specyficznym środowisku, a rodzona matka od dwóch lat stoi mi nad głową i jęczy o wnuka

Właśnie dlatego, że to był Twój pierwszy facet, masz wrażenie że nikt inny nie będzie lepszy

Trudno porównywać, jak się nie ma z kim
Nie oceniam się, brońcie bogowie, przez pryzmat innych. Mam starsze koleżanki, które nie są zaręczone ani zamężne. W zasadzie żadna z moich koleżanek nie jest na tym etapie. Nie o to chodzi. Bardziej boję się, że będę sama, sama, samaaaaaaaaaaaaaaaaaa aż w końcu wyląduję przy jakimś nudziarzu, który interesuje się sportem (pije piwo do oglądania meczu), motoryzacją (ogląda samochody na allegro) i muzyką (słucha radia robiąc śniadanie i chodzi na dyskoteki). To mnie przeraża. Tym bardziej, że elvegirl żyjesz pewnie w większym mieście
No i jak przez 21 lat byłam sama to teraz czeka mnie kolejne 21.
W sumie, jak to czytam to wydaję się sobie żenująca, ale fakty są faktami.
Cytat:
Na zamążpójście to mamy jeszcze czas
Osobiście uważam, że dzieci, mąż itp. przed 25 rokiem życia to dość ryzykowna decyzja.
Co kto woli
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:47   #859
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Tak.
Cytat:
A co stracił?
Stary 2011-02-04, 19:50   #860
*AgneS*
Raczkowanie

Dziewczyny potrzebuję pocieszenia... a najlepiej jakiejś pokrewnej duszy, która ma podobne doświadczenia. I da mi nadzieję, że będzie jeszcze jakieś życie. Rozstałam się z chłopakiem... narzeczonym, po 7 latach. Miało być wspólne mieszkanie, ślub a jest pustka i samotność. Całość wyszła z jego inicjatywy, ale ja się do tego przyłożyłam swoim zachowaniem. Podejrzewam, że już kogoś ma, przynajmniej kogoś bliskiego duszy, kto pocieszał go gdy jego nieczuła dziewczyna była w pracy/delegacji lub po prostu nie miała czasu. I nie dziwie mu się do końca. Rozstanie przyszło mu tak łatwo. A ja dopiero teraz sobie zdałam sprawę, że myślę o dzieciach, których przez najbliższe lata pewnie nie będę miała. Nie chce mi się nikogo poznawać, chodzić na randki, ja już się czuje za stara...! W ramach zaleczenia ran zapodałam sobie terapię szokową i szukam mieszkania do wynajęcia, chcę się usamodzielnić i rozpocząć jakiś nowy rozdział w życiu. A mieliśmy go rozpoczynać wspólnie. Myślę o znajomych, z których każdy ma swoją połówkę i jak się okazuje nie ma czasu na jakieś wyjścia. Z resztą nie mam ochoty wychodzić nigdzie jako dostawka. Jestem przytulańcem i ja po prostu potrzebuję kogoś u boku. Jest piątek a ja siedzę przy komputerze i tak już pewnie zostanie. I weekendy są najgorsze. Czuję się samotna po prostu. Z zewnątrz wszystko jest pięknie a od środka krzyczę... chyba potrzebuję przytulenia i powiedzenia, że czeka mnie jeszcze jakaś przyszłość
*AgneS* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:52   #861
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:

Ja też już wysiadam...nie wiem co Ci powiedzieć żebyś dała sobie z nim spokój. On Cie nie chce, pomiata Tobą. Ciebie stać na normalne życie i normalnego faceta, ale to nie stanie się ot tak, musisz ruszyć tyłek. Pierwszy krok postawiłaś - masz nowe mieszkanie. To teraz tylko do przodu, i nie cofaj sie.
Stary 2011-02-04, 19:52   #862
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tak.

A co stracił?
Osobe ktora go kochala i chciala dla niego/nas dobrze..

Stary 2011-02-04, 19:52   #863
madziara_com
Raczkowanie

też się boję samotności...i chyba dlatego ciągnęłam każdy związek w którym byłam póki dało radę...czasem na siłę. nie umiem zerwać...bo strach przed samotnością jest dla mnie gorszy niż wyimaginowane uczucia...mam nadzieje, że zmądrzeje prędko.
z ex się nie układało...ale świadomość, że był mi wystarczyła.
Stary 2011-02-04, 19:53   #864
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Chciałam Was nadrobić, ale ominęłam ze 4 strony, bo ciśnienie mi się podniosło mniej więcej wtedy jak Ilona znowu coś pisała o mieszkaniu z ex i o tym, że on powiedział, że miałby fajne towarzystwo dalej dla własnego zdrowia sobie darowałam, bo to nie ma moje nerwy
Czyli wiem, co najważniejsze mnie ominęło.
Ilona - kończ waść, wstydu oszczędź.

Cytat:

Dziewczyny, wracając do offtopa, a jakich korektorów używacie do tych paskudztw? Żeby jednocześnie dobrze kryły i nie powodowały pogorszenia się problemu? Bo ja z doborem dobrze kryjącego nie mam problemu, prawie wszystkie dobrze kryją, tylko część powoduje wysyp nowych wyprysków (pewnie przez zatykanie porów) Obecnie mam maybelline cover stick i jest kiepski
JA używam z oriflame - taki z olejkiem z drzewa hebacianego, dwustronny. Jeden kolor leczy, drugi maskuje i naprawdę działa.

Aktualnie szukam takiego na oczy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:56   #865
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tym bardziej, że elvegirl żyjesz pewnie w większym mieście
Mieszkam pomiędzy dwoma miastami - jedno 20tys mieszkańców, drugie 70tys. Blok północno-wschodni, wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą, mentalność średniowieczna = kobieta bez mężczyzny jest nikim.
Stary 2011-02-04, 19:59   #866
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Aktualnie szukam takiego na oczy.
Ja też... i już długo na nic nie mogę się zdecydować
Stary 2011-02-04, 20:00   #867
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też już wysiadam...nie wiem co Ci powiedzieć żebyś dała sobie z nim spokój. On Cie nie chce, pomiata Tobą. Ciebie stać na normalne życie i normalnego faceta, ale to nie stanie się ot tak, musisz ruszyć tyłek. Pierwszy krok postawiłaś - masz nowe mieszkanie. To teraz tylko do przodu, i nie cofaj sie.
Kiedy ona uparcie chce sie cofać !!!
To jest jak przypadek Chucky...
Nieuleczalna psychofanka

Damn it...
Boje sie,ze jutro jak tu wejdę to ciśnienie mi skoczy do 300
Cytat:
Stary 2011-02-04, 20:03   #868
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja non stop siedzę na okienkach, przerwach i innych takich możliwość netu w telefonie to boska rzecz

Gorzej jak potem podminowana wpadam na zajęcia i zarządzam odpytywanko albo kartkówkę
hmmm...to już wiem skąd te 5 stron do poczytania się zrobiło...odkąd ja tylko wyszłam do pracy (na 1/2 etatu) i nie było mnie raptem 5h

żeby być na bierząco na tym wątku musiałabym sie zaopatrzeć w net w telefonie

Cytat:
Bedzie ciezko..
Ale innego wyjscia nie ma prawda?
Albo byc jedna z dwoch i zgadzac sie na zdrady i udawac ze tego nie widzi..
cooooooooooooooooooooo??? ???????????? myslaałm że źle widze bo to małe literki...jak nie widzisz co napisałas to powiększ sobie to xl size przeczytaj raz jeszcze

Cytat:

Idę się ogarnąć i ponadrabiam zaległe posty.
to czekam na odp

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-04 o 20:04
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 20:06   #869
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Dziewczyny, wracając do offtopa, a jakich korektorów używacie do tych paskudztw? Żeby jednocześnie dobrze kryły i nie powodowały pogorszenia się problemu?
Ja używam normaderm vichy, korektor w ołówku. Ale mnie nie zależy na kryciu, tylko na pozbyciu się pryszcza, nie mam jakoś wielkiej potrzeby maskowania tego, pryszcz to pryszcz, większość ludzi posiada.
Stary 2011-02-04, 20:08   #870
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez *AgneS* Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję pocieszenia... a najlepiej jakiejś pokrewnej duszy, która ma podobne doświadczenia. I da mi nadzieję, że będzie jeszcze jakieś życie. Rozstałam się z chłopakiem... narzeczonym, po 7 latach. Miało być wspólne mieszkanie, ślub a jest pustka i samotność.
Staż 8 lat to podobne doświadczenie?
Jak to się stało, że nie mieszkaliście jeszcze razem?
Cytat:
Podejrzewam, że już kogoś ma, przynajmniej kogoś bliskiego duszy, kto pocieszał go gdy jego nieczuła dziewczyna była w pracy/delegacji lub po prostu nie miała czasu..
Kiedy zaczęliście się od siebie odsuwać? Jak to się stało?
Co robiliście, by się do siebie zbliżyć?
Cytat:
Nie chce mi się nikogo poznawać, chodzić na randki, ja już się czuje za stara...!
Szczerze to chyba nigdy w życiu nie byłam na takiej randce jak z filmu... Moje randki były spotkaniami, które wychodziły tak naturalnie, że nieważne, czy w restauracji, czy w pociągu, z makijażem czy tłustymi włosami, i tak było wesoło. Kwestia nastawienia
Cytat:
Myślę o znajomych, z których każdy ma swoją połówkę i jak się okazuje nie ma czasu na jakieś wyjścia. Z resztą nie mam ochoty wychodzić nigdzie jako dostawka.
A nie możecie wyjść w kilka osób, z koleżankami, kolegami? Nie wierzę, że zostali Ci tylko sparowani znajomi, którzy wychodzą tylko i wyłącznie w towarzystwie swoich połówek i nikogo innego...
Cytat:
Jest piątek a ja siedzę przy komputerze i tak już pewnie zostanie.
Wcale nie zostanie
Cytat:
I weekendy są najgorsze. Czuję się samotna po prostu. Z zewnątrz wszystko jest pięknie a od środka krzyczę... chyba potrzebuję przytulenia i powiedzenia, że czeka mnie jeszcze jakaś przyszłość
W weekend możesz posprzątać, pójść na basen, odwiedzić rodzinę... Zajmij się czymś, nie zamartwiaj się sama w domu...
Czeka Cię jeszcze duuużo radości i miłości w życiu
Cytat:
Osobe ktora go kochala i chciala dla niego/nas dobrze..
To ma u niej. Co takiego wyjątkowego miał od Ciebie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości