Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 15:54   #1261
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Żabciu
Inna znajoma ma tez 3 letnia coreczke i od jakiegos czasu mala siadala na misku i robi dziwne ruchy .. no i raz przyjechali dziadki do nich i mowia malej ze wezma ja na weekend do siebie a ona taka ucieszona mowi do mamy " mamus to przynajmniej bedziecie mogli z tatusiem pocwiczyc jak mnie w domu nie bedzie "

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 15:55   #1262
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

[[/B]
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny poryczałam się ze wzruszenia!!! http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/14660/debowe,gody,80,lat,razem, %5Bwideo%5D/

Coś pięknego...
wzruszajace....

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
widzisz .. szybko zlecialo

no nic nie mowie bo nie chce zapeszyc
dziekuje slicznie
zdjecia beda

a na co chodzisz?
napewno bedzie efekty widac ja chodze 3 razy w tyg ale po godzinie tylko

straszne ...

Dziewczyny tak piszecie o dzieciakach i mi sie przypomnialo jak znajoma mi opowiadala jak byla w banku stala w dlugiej kolejce i przed nia stala kobieta z 4-5 letnim synem i bylo widac ze juz mu sie nudzi i strasznie niegrzeczny byl biegal , krzyczal no i ta matka zlapala go za reke i mowi na glos ze jak sie nie uspokoi to zaraz dostanie w tylek .. a na to maly do niej oburzony " oooo taaak?!?! to ja zadzwonie do babcia Marysi i powiem jej ze calowalas tatusia w siusiaka!!!!! " Podobno babka sie zrobila blada , czerwona i wyszla z banku wsumie to sie jej nie dziwie .. Musial ich maly nakryc

dziewczyny jakoś nie mogę zebrać się do nauki, chyba się odzwyczaiłam. za tydzień mam egzamin semestralny składajaćy się z 7 przedmiotów a ja ciągle odwlekam nauke , w sumie dopiero dzis mam czas aby coś ruszyć, ale oczywiscie na siłe szukam innych zajęć.
Stary 2011-02-04, 15:59   #1263
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India marsz do nauki szybciej się nauczysz, szybciej będziesz miała czas na wizaz

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 16:09   #1264
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oj pamietam tez moje wyczyny... do momentu szkoły byłam grzecznym, spokojnym, ale kreatywnym dzieckiem jak szlismy w goscine to nigdy nic sama nie wziełam (zawsze pytałam mame na ucho czy moge wziasc np misia i sie pobawic jak nie nalezał do mnie). ale zostawałam w domu sama już od 4 r.z. (na czas mijania się moich rodziców jak chodzili do pracy czyli ok.1-2h) i jak taki maly brzdac(4l) zabawiłam się we fryzjera z moim psem... mialam ratlerka, ktoremu powycinałam dziury w siersci. mina mamy ktora wrocila do domu... bezcenna
jednak gdy poszłam do szkoły bardziej sie rozbrykałam i tak jak sie czasem cofne pamiecia do niektorych akcji to chyba bym takiego dzieciaka zabiła
Biedny piesek
O to mi się przypomniało, że przyszedł do nas (do mnie i brata) trochę na siłę taki chłopiec, co w gości do sąsiadki przyjechał i my z bratem postanowiliśmy go nastraszyć mieliśmy takie pająka tarantule (naprawdę okropny!) na pompke... i my do niego z tym pająkiem... on oczywiście myslał, że żywy, wyobraźcie sobie jaki byl przerazony... aż w ramach obrony zaatakował go nozyczkami i wyciął naszej ukochanej zabawce sierść... i się rozpłakał aż nam było go żal ale okropni byliśmy
Podobny do tego: http://allegro.pl/skaczacy-wlochaty-...395614562.html

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a wiesz ze w niedziele rozmawiałam na ten temat z babcią męża
bo ona z dziadkiem są juz 55 lat po slubie i gadałysmy o nazwach poszczególnych rocznic i ze sie liczy co 10 lat a po 75 wspolnych latach liczy sie co 5 i babcia powiedziała ze takie rocznice to już naprawde rzadko się zdarzają

a co do tego małżeństwa to wczoraj ogladałam w tv z nimi wywiad
tyle lat razem to niesamowite
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
ja też ich wczoraj widziałam ... serce klęka
Ja właśnie tez coś wczoraj słyszałam, ale nie wiedziałam, w którym kościele dzwoni i postanowiłam znaleźć

Cytat:
Dziewczyny tak piszecie o dzieciakach i mi sie przypomnialo jak znajoma mi opowiadala jak byla w banku stala w dlugiej kolejce i przed nia stala kobieta z 4-5 letnim synem i bylo widac ze juz mu sie nudzi i strasznie niegrzeczny byl biegal , krzyczal no i ta matka zlapala go za reke i mowi na glos ze jak sie nie uspokoi to zaraz dostanie w tylek .. a na to maly do niej oburzony " oooo taaak?!?! to ja zadzwonie do babcia Marysi i powiem jej ze calowalas tatusia w siusiaka!!!!! " Podobno babka sie zrobila blada , czerwona i wyszla z banku wsumie to sie jej nie dziwie .. Musial ich maly nakryc
haha

Cytat:
[[/B]

wzruszajace....

dziewczyny jakoś nie mogę zebrać się do nauki, chyba się odzwyczaiłam. za tydzień mam egzamin semestralny składajaćy się z 7 przedmiotów a ja ciągle odwlekam nauke , w sumie dopiero dzis mam czas aby coś ruszyć, ale oczywiscie na siłe szukam innych zajęć.

Do nauki odmaszerować!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 16:23   #1265
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc kobitki!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 16:26   #1266
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc kobitki!!
cześć

Stary 2011-02-04, 16:27   #1267
india83
Zakorzenienie

Dziewczyny co myslicie o tej ławie ? mnie się spodobała i tak mysle czy jej nie zamówic?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Dziewczyny co myslicie o tej ławie ? mnie się spodobała i tak mysle czy jej nie zamówic?
http://www.skapiec.pl/img/779709-280...lana-roma.html
Stary 2011-02-04, 16:29   #1268
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

całkiem mi się podoba
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 16:30   #1269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India a jaką kanapę będziesz miała??

Stary 2011-02-04, 16:34   #1270
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India a jaką kanapę będziesz miała??
szara, a ława oczywiscie ma być wenge, bo na zdjeciu to jakis jasniejszy braz
Stary 2011-02-04, 17:11   #1271
atomufka
Zakorzenienie

cześć

india cięzko będzie to utrzymać w czystości

Madzia zamówiłam narożnik,ciekawe jak będzie wyglądał

A u nas taka wichura ,w sumie to taki trochę cyklon....jechałam dziś do domu i na prostej drodze leżał tir wywrócony więc to tak wygląda jakby go wiatr przewrócił ,później po drodze minęłam dwie lawety z doszczętnie zniszczonymi autami zaraz mam jechać po Tż i jestem przerażona....

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:36   #1272
iwka28
Wtajemniczenie

Boziu jak u nas wieje - doczytałam Atomufka że u Was też - trzymam kciuki za bezpieczną jazdę po TŻ! Jak szłam do sklepu to mnie normalnie pod blokiem przesunęło - dobrze że nie byłam blisko naszego stawu, bo bym chyba do niego wpadła

Myszka - a nie chcesz małemu kupić normalnej bawełnianej białej koszuli i spodenek - te z aukcji są z poliestrem, jak go ubierzesz w to plus rożek to się zapoci.

Anika - nie kupuj małej sukienki typowo do chrztu - myślę że nie warto, niestety te sukienki są z dziwnych materiałów szyte. Kup jej zwykłą białą bawełnianą sukienkę, do tego biały sweterek i rajstopki. Wykorzystasz to później w lecie, bo takiej sukienki typowo do chrztu to już nie.
Sama się oszukałam sukienki dla chrześnicy Tż do chrztu i nic normalnego nie znalazłam, bo te typowo "chrzcielne" sukienki były jak zrobione z plastiku.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej Jestem z dobrymi wiadomościami Po kolposkopii okazało się, że żadnych wycinków nie trzeba robić !!! Yuuuupppiii Mam tylko duży stan zapalny i muszę się podkurować i wymrozić nadżerkę. Rety...aż się popłakałam z radości jak to usłyszałam
Super!

Samba - budowa domu to niestety spore przedsięwzięcie i może Tż czuje się przytłoczony ponieważ teraz dopiero zobaczył co to znaczy? Bo co innego powiedzieć - załatwimy pozwolenie na budowę domu a co innego zacząć to załatwiać - bo nagle się okazuje że w ramach tego trzeba kilka mapek, przyłącza, wjazd na drogę publiczną i inne, a kasa idzie.
Porozmawiaj z nim na spokojnie, ustalcie podział obowiązków i się tego trzymajcie. Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez madziulla89 Pokaż wiadomość
mój jakiś czas temu wymyślił sobie, że będzie ziółka jakieś pił;D po miesiącu swojego gdakania minęło mu;D
Ja uwielbiałam jak moja współlokatorka jeszcze na studiach miała co parę miesięcy na przemeblowanie swojego życia po czym po paru tygodniach jej zupełnie albo przechodziło albo przestawiało się o 180 stopni

Cytat:

w ten weekend zaczniemy rzeczy przewozic
Żabcia - wytrwałości w pakowaniu życzę - i konsekwencji w wywalaniu zbędnych rzeczy!
JAk Ci idzie szukanie dodatkowej pracy? Pożegnałaś się już z babcią na dobre?

Cytat:
Dziewczyny to widzę, że nie jestem jedyna. Wczoraj wpadły te koleżanki a jedno dziecko od razu bach na nasz narożnik i sobie po nim bryka drugie zaczyna skakać po podłodze. Potem mi popcorn na mój dywan z długim włosem wysypały i jak chodziły to się non stop ścian czepiały jakby bez tego miały się przewrócić więc zamiast się zrelaksować ja miałam oczy dookoła głowy

Gucia dobrze, że mężowi nic się nie stało.
Madzia - mam to samo! Wiem że dzieci mają swoje zachowania, nie każe im absolutnie siedzieć grzecznie na fotelu i być cicho ale jak ktoś mi włazi z butami na łóżko czy odbija ręce od ścian to bez przesady. Zwróciłabym uwagę, dała zajęcie i tyle.
Z drugiej strony w domu też się tak zachowują?

A latanie po całym osiedlu z bandą przerobiłam doskonale - do domu się wracało jak już ciemno się robiło - zabawy w podchody, testy sprawnościowe, gra w państwa, klasy, gumę, chowanego, piłka nożna, siatkówka, najazdy na bazę sąsiedniej bandy Było super, dlatego też że nie mieliśmy komputerów, konsol, kablówki, gg, telefon też nie był taką oczywistością, więc jak się coś chciało to trzeba się było przejść, a jak się już przeszło to po co tak szybko wracać? Na ulicach nie było tyle samochodów, ludzie się znali.
Teraz - ogrodzone osiedla, i dzieci ery cyfrowej. Do tego strach puścić dziecko na ulicę, nie jest bezpiecznie a i miejsca do zabawy się skurczyły.

India - mnie ta ława jakoś tak nie podchodzi.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-02-04 o 17:38
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:42   #1273
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)

a całej mojego porodu haha
np jak w trakcie 7 cm zaczęłam się pakować i powiedziałam, że idę do domu haha
do położnej wyraźnie powiedziałam "ja dziś nie rodzę i idę do domu"
(...)
Hehe, ponoć to całkiem normalny odruch przy takim rozwarciu, nawet gdzieś o tym ostatnio czytałam

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
fajnie było
a warkoczyki z frędzlów z obrusa firanek koca to ja robie do teraz...
Ja też Nawet jak mam przy szaliku frędzelki to je zaplatam. Kiedyś zapomniałam się w kościele i zaczęłam pleść warkoczyki, dopiero tż mi zwrócił uwagę

U mnie dziś pogoda pod psem - rano sypał śnieg, a teraz leje deszcz.
Czekam jeszcze za mężem, bo dziś ma duzo pracy po pracy i nie wie kiedy wróci Dobrze, ze przynajmniej dzień mi szybko zleciał, najpierw poszłam na szybką herbatkę do koleżanki, potem przyjechała do mnie ciocia a potem przyszła koleżanka z synkiem.
A jutro do szkoły Nie wiem jak ja tam wysiedzę do 18.45
Stary 2011-02-04, 17:54   #1274
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny ale jestem wkurzona zapraszam do k. wszystko opisałam i czekam na jakieś rady

Atomufka mam nadzieję, ze sie spodoba

Iwka może rodzice im tak pozwalają w domu??

To u Was takie wiatry?? współczuję. A Holenderskie wiatry dobrze niestety pamiętam ech...

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Właśnie mąż dzwonił, że wraca... to dobrze, bo już mam dość wszystkiego. Idę ogarnąć i za jakieś 2-2,5 godzinki powinien być, bo mówił że droga jest nieciekawa.

Stary 2011-02-04, 18:39   #1275
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ale jestem wkurzona zapraszam do k. wszystko opisałam i czekam na jakieś rady

Atomufka mam nadzieję, ze sie spodoba

Iwka może rodzice im tak pozwalają w domu??

To u Was takie wiatry?? współczuję. A Holenderskie wiatry dobrze niestety pamiętam ech...

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Właśnie mąż dzwonił, że wraca... to dobrze, bo już mam dość wszystkiego. Idę ogarnąć i za jakieś 2-2,5 godzinki powinien być, bo mówił że droga jest nieciekawa.
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Boziu jak u nas wieje - doczytałam Atomufka że u Was też - trzymam kciuki za bezpieczną jazdę po TŻ! Jak szłam do sklepu to mnie normalnie pod blokiem przesunęło - dobrze że nie byłam blisko naszego stawu, bo bym chyba do niego wpadła

Myszka - a nie chcesz małemu kupić normalnej bawełnianej białej koszuli i spodenek - te z aukcji są z poliestrem, jak go ubierzesz w to plus rożek to się zapoci.

Anika - nie kupuj małej sukienki typowo do chrztu - myślę że nie warto, niestety te sukienki są z dziwnych materiałów szyte. Kup jej zwykłą białą bawełnianą sukienkę, do tego biały sweterek i rajstopki. Wykorzystasz to później w lecie, bo takiej sukienki typowo do chrztu to już nie.
Sama się oszukałam sukienki dla chrześnicy Tż do chrztu i nic normalnego nie znalazłam, bo te typowo "chrzcielne" sukienki były jak zrobione z plastiku.

Super!

Samba - budowa domu to niestety spore przedsięwzięcie i może Tż czuje się przytłoczony ponieważ teraz dopiero zobaczył co to znaczy? Bo co innego powiedzieć - załatwimy pozwolenie na budowę domu a co innego zacząć to załatwiać - bo nagle się okazuje że w ramach tego trzeba kilka mapek, przyłącza, wjazd na drogę publiczną i inne, a kasa idzie.
Porozmawiaj z nim na spokojnie, ustalcie podział obowiązków i się tego trzymajcie. Powodzenia!

Ja uwielbiałam jak moja współlokatorka jeszcze na studiach miała co parę miesięcy na przemeblowanie swojego życia po czym po paru tygodniach jej zupełnie albo przechodziło albo przestawiało się o 180 stopni

Żabcia - wytrwałości w pakowaniu życzę - i konsekwencji w wywalaniu zbędnych rzeczy!

Madzia - mam to samo! Wiem że dzieci mają swoje zachowania, nie każe im absolutnie siedzieć grzecznie na fotelu i być cicho ale jak ktoś mi włazi z butami na łóżko czy odbija ręce od ścian to bez przesady. Zwróciłabym uwagę, dała zajęcie i tyle.
Z drugiej strony w domu też się tak zachowują?

A latanie po całym osiedlu z bandą przerobiłam doskonale - do domu się wracało jak już ciemno się robiło - zabawy w podchody, testy sprawnościowe, gra w państwa, klasy, gumę, chowanego, piłka nożna, siatkówka, najazdy na bazę sąsiedniej bandy Było super, dlatego też że nie mieliśmy komputerów, konsol, kablówki, gg, telefon też nie był taką oczywistością, więc jak się coś chciało to trzeba się było przejść, a jak się już przeszło to po co tak szybko wracać? Na ulicach nie było tyle samochodów, ludzie się znali.
Teraz - ogrodzone osiedla, i dzieci ery cyfrowej. Do tego strach puścić dziecko na ulicę, nie jest bezpiecznie a i miejsca do zabawy się skurczyły.

India - mnie ta ława jakoś tak nie podchodzi.
Uff dotarłam,ale strasznie było...aż mnie z pasa spychało
Madzia mam nadzieję,że ten narożnik będzie ładny wybrałam ciemnoszary

szafa

Stary 2011-02-04, 18:41   #1276
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzia mam nadzieję,że ten narożnik będzie ładny wybrałam ciemnoszary
To znaczy, ze jak coś to się mi oberwie ?? hehe Kiedy ma być??

Stary 2011-02-04, 19:01   #1277
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy, ze jak coś to się mi oberwie ?? hehe Kiedy ma być??
haha no dobra Ciebie będę gonić za około 20 dni

szafa

Stary 2011-02-04, 19:09   #1278
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
haha no dobra Ciebie będę gonić za około 20 dni
No to pięknie u nas tez miało byc za 20 dni a było chyba po 2 tygodniach czy jakoś tak, zależy jak mają kursy.

Stary 2011-02-04, 19:28   #1279
Ana***
Zakorzenienie

No i jestem
Byłam u babci, bo jest w szpitalu...
A babcia do mnie z tekstem... jak Ty ładnie wyglądasz na buzi, czy czasem coś nie powstało i nie będzie Was troje? haha ja nic o tym nie wiem
Stary 2011-02-04, 19:32   #1280
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana a co się stało babci?? oooo a może babcia coś wyczuła??

Stary 2011-02-04, 19:39   #1281
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam
ale mnie głowa dzisiaj boli normalnie szok już od poniedziałku się tak męczę , i nic nie daje , zatoki na bank znowu bo mnie policzek oko i ucho boli do tego teraz jak wydmucham się w chusteczkę to normalnie granicz z cudem żeby cos poleciało ale nagle jak zaczeło mi schodzić wszystko to przeżyłam szok w tym co zobaczyłam na chusteczce fuuuu....

mąż mnie dzisiaj wkurza miał być prawie 2 godziny temu i jeszcze go nie ma , chyba dzisiaj będzie miał lanie i to nie złe

dzisiaj nić nie pisałam jeśli chodzi o pracę ale głowa mnie boli i jusiałam posprzątać a teraz jestem zła
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:42   #1282
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana a co się stało babci?? oooo a może babcia coś wyczuła??
Babcia jest w złym stanie serce ehhh.. ma wielki puls waha się 100-160... ma mieć robioną koronografię pod koniec lutego, a teraz co parę tygodni ląduje w szpitalu i leży na erce pod aparatami i monitoringiem.

Nie sądzę bo jakiejś awarii nie było przynajmniej z tego co ja wiem, chyba że jak spałam
Stary 2011-02-04, 19:53   #1283
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Sliweńko męża też najpierw chcieli wziąć w axa właśnie do własnej działalności i by miał wtedy miesięczne szkolenie w podobnej cenie. Ale nie chciał, wolał coś na umowę zlecenie. Po godzinie Pani zadzwoniła, mąż jej to powiedział ona zadzwoniła do szefostwa i się udała. Tyle, że będzie miał samo OFE bez ubezpieczeń na życze (to by było przy własnej działalności). teraz za szkolenie nic nie płacił.

teraz epidemia grypy panuje ech... u mnie wczoraj brakowało 11 osób w klasie. Od 3 tygodni prowadzony jest monitoring obecności (musimy na liście do 13.00 podawać stan klas)
ja mam bardziej zatoki gorączki brak

Cytat:
Leci ten czas dziewczyny, leci

Ja wczoraj stwierdziłam, że nie mogę mieć dzieci w domu bo... teraz była ta dwójka a ja tylko patrzyłam a to mi an dywan nakruszyły te dzieci, a to ścian dotykały jak chodziły, a to skakały za głośno , a co chwila było "mamo to, mamo tamto eeeee strasznie mnie to drażniło.
widzę że masz to samo jak do nas brat z rodzinką przyjeżdza to nie umiem patrzeć jak bratanek kruszy

Cytat:

fajna

Cytat:
No i jestem
A babcia do mnie z tekstem... jak Ty ładnie wyglądasz na buzi, czy czasem coś nie powstało i nie będzie Was troje? haha ja nic o tym nie wiem
od TŻ babcia to zawsze że źle wyglądamy i by nas tylko karmiła

ja zaraz mykam do domu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:56   #1284
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu odpocznij dziś i tak już dużo piszesz. A mężowi lanie sie przyda, że ho ho

Ana ech.. życzę babci zdrówka.

Stary 2011-02-04, 20:06   #1285
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
No to pięknie u nas tez miało byc za 20 dni a było chyba po 2 tygodniach czy jakoś tak, zależy jak mają kursy.
a to nawet fajnie by było jakby przywieźli wcześniej
Cytat:
No i jestem
Przykro mi z powodu babci .

szafa

Stary 2011-02-04, 20:08   #1286
madziulla89
Raczkowanie

GG do madziulla89

hm... ciekawy pomysł na jajeczka muszę wypróbować;D
Stary 2011-02-05, 01:46   #1287
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

.
dziekuje slicznie
duzo rzeczy do pakowania na szczescia nie ma
ale masz racje ciezko sie pozegnac z rupieciami .. "bo moze akurat sie przydadza"

tak z babcia sie pozegnalam na dobre dzwonila jeszcze do mnie ze ma nadzieje ze nie jestem zla i ze nie miala innego wyjscia i ze bardzo mnie kocha i ma nadzieje ze zostaniemy w kontakcie

teraz pracuje srody i czwartki u dzieciakow takze nie jest zle
dzieki ze pytasz

Cytat:
No i jestem
duzo zdrowka dla babci

mojej ostatnio sie snily ze bede miala blizniaki dwoch chlopakow .. to samo chrzestnej mojej

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 07:55   #1288
martucha84
Zakorzenienie

Ana a może babcia ma racje... dużo zdrówka dla niej

india ława super gorzej z czystością jej... ale jak ci się podoba to czemu nie, grunt żeby oko cieszyła

ktosia ja też przy szaliku hahahahahah mam to samo

a dzień dobry
Stary 2011-02-05, 08:27   #1289
kliwia
Zakorzenienie

hejo

ktora chciala te oldscholowe spiochy???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg frotte2.jpg (48,6 KB, 42 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 08:53   #1290
india83
Zakorzenienie

dzein dobry

ja zaraz wyruszam doprowadzac dom do porządku, aby wkrótce się przeprowadzić

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości