|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
|
|
|
|
#872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętam, że jeden dział poprawiałam 5 razy!!!! o zgrozo do dziś pamietam o czym to wszystko było 2 dni przed egz jeszcze poprawiałam, myślałam że juz mnie nie dopuści, nie miałam już po prostu czego się uczyć więcej, bo wszystko umiałam.... a że to były opisówki, to zawsze można się przyczepić no cóż, trochę żal, ale za dwa dni już będziesz mniej rozżalona pouczysz się jeszcze trochę i zdasz Do tego zmieniłam studia i w przyszłym roku mam to samo dziekanat nie przepisuje tych cwiczeń super.btw: Nie wiedziałam, że tak jest na licencjacie, że nie można mieć warunków. Ja chyba jestem na jednych z nielicznych studiów, które są jeszcze jednolite, bo tak to chyba już wszystko podzielone....
|
|
#873 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Test...siedzę grzecznie jak ta trusia, sama w rzędzie... - pani już skończyła - ale dlaczego? - bo pani ściąga - ale od kogo? - ściągę pani ma - nie mam, proszę mnie przeszukać - nie chce mi się, nie zaliczyła pani ![]() Jak mi się udało to zaliczyć, to zrobiłam piękne, wielkie ognicho, w którym uroczyście spaliłam wszystkie notatki ![]() I cholera, pamiętam wszystko do dziś, a parę lat minęło ![]() I moim konikiem jest prawidłowa wymowa, hyhyhy. Życie
|
|
|
#874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
8 lat a potem rozstanie - jak najbardziej podobne: -). Nie mieszkaliśmy, bo to była kwestia miesiąca/dwóch. Nasze przyszłe mieszkanie było w trakcie remontu. Teraz idzie na sprzedaż. A odsunęliśmy się ze względu na zmianę pracy, znajomych... oboje byliśmy na etapie intensywnego rozwoju zawodowego i to nas zniszczyło. Co do znajomych-zazwyczaj wychodziliśmy parami, bynajmniej nie bo "tak wypada" tylko naturalnie, moje koleżanki mają mężów bądź narzeczonych, którzy dobrze się dogadywali z moim byłym. Malla dziękuję, za odzew Czyżbyś przeżyła podobną historię?
|
|
|
|
|
#875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to nieźle czyli u mnie był i tak lajt i jedno jest prawdą co wiele osób mówi, najwazniejsze to być silnym psychicznie, bo niejeden by się załamał, pomimo że nie jest głupkiem...Mam jedną koleżankę na studiach, którą stres tak zjada.... jak ona funkcjonuje to ja po prostu nie wiem... ona zeświruje przy 3 roku. Zresztą i tak na pierwszym jest łatwo. Próbuje ja podtrzymywać na duchu, często do niej dzwonie, ale niestety.... ona zamiast wydawać kasę na korepetycje (bo nie jest głupia) to powinna iść do terapeuty, pracować nad opanowaniem stresu czy coś takiego.
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak tak samo zaczynam ... :/ yhhh dzisiaj powiedział, że będzie dzwonił do mnie. |
|
|
|
|
#877 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Szacun, ja bym tyle czasu nie wytrzymała dojeżdżać :P
Cytat:
Cytat:
Jak będziecie grupką, to wcale nie będziesz "dostawką"...Znudziłam się po 8 latach wspólnego mieszkania, bo eks umyślił sobie, że może mieć kogoś lepszego, bardziej niezależnego i ambitniejszego, tylko że nikogo takiego nie znalazł, więc wpadł na to, by wrócić... tylko że ja już miałam innego ![]() Od dzisiaj nie odbieraj
|
|
|
#878 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Nadrabiam
![]() Cytat:
!Cytat:
. Cytat:
Mam nadzieję, że jutro wygram ciężki bój na egzaminie z Finansów publicznych - sama opisówka - nieeeeeeeeeeeenawidzę!Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Juniorka - sympatycznie wygląda ten Twój gorsecik^^ . Nie mam żadnego takiego, będę musiała sobie kiedyś sprawić. |
|||||||
|
|
|
#879 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#880 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym się bała, że obie jakby zaczęły opowiadać swoje dzieje z exami, to wpadłyby na genialny pomysł razem podzwonić, popisać i pospotykać się z nimi
![]() Ilona wybacz, ale mi nerwy puściły ![]() Cytat:
Ty wcale tego nie chcesz! Ty chcesz być z nim za wszelką cenę, chcesz być nieszczęśliwa, niekochana, zdradzana, traktowana jak nikt. Dopóki na prawdę nie zaczniesz tego chcieć, dopóki nie przestaniesz siebie oszukiwać, to nic nie zdziałasz. Nic, a nic będziesz dalej tkwiła w tym bagnie. Cytat:
i co ja biedna bym wtedy zrobiła? Niech zdradza, okłamuje, ma mnie za szmatę, byleby był. "Cytat:
Cytat:
NA PEWNO! Cytat:
![]() Wiesz co inni ludzie robią w takich wypadkach? Zabierają swoje rzeczy, ZOSTAWIAJĄ KLUCZE i wychodzą trzaskając drzwiami... A i przy okazji nie chcą znać tej osoby, która ich zdradza. Cytat:
Cytat:
Ty powinnaś zacząć chcieć się od niego uwolnić. Wysłać mu pocztą te głupie klucze, zmienić numer, nie dzwonić do niego, nie pisać i nie spotykać się! Bo Ty jesteś od niego UZALEŻNIONA. I narkoman jak chce się wyleczyć, to nie bierze narkotyków nawet tylko po to, żeby je sobie potrzymać w ręku i popatrzeć, tylko oddala się od nich jak może.
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-04 o 21:18 |
|||||||
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
Wkurzona na maksa yellowbird powraca po przerwie
![]() Fubizka, antydepresanty i Ty? Taka wesołka? Nie wierzę. Wracam do off topa, bo Ilonki nie chcę mi się komentować Ja używam dwóch korektorów: Maybelline Pure Cover Mineral i takiego w małej tubeczce z Inglota, odcień LC 1, z tym że ten drugi to korektor pod oczy, choć ostatecznie i na niedoskonałości się nadaje ![]() Ja też nie wyobrażam sobie iść spać w make up'ie. Nie tyle chodzi o cerę, co o dyskomfort - po prostu bym nie zasnęła z myślą, że idę spać z takimi bakteriami na twarzy Co do problemów z cerą, to zdarzają mi się raczej tylko takie podskórne niedoskonałości i to nie "w kupie", tylko pojedynczo Niestety, mam pecha, bo na mojej wrażliwej cerze nawet takie zwykłe maleństwo może zostawić ślad, który potem długo znika... :/ W każdym razie, jest coś, co Ci mogę Fubizko z całą pewnością polecić, bo działa, oj, działa! A mianowicie... drożdże! Próbowałaś kiedyś ich leczniczych właściwości?
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też...
![]() Łoj, czasami to aż się nie mogę dowlec do pojemniczka, ale raz jak usnęłam w soczewkach i się obudziłam rano to olaboga, oka ni ma Nigdy więcej!Dziewczyny jutro idę na 100dniówkę z kolegą Życzcie mi żebym się nie zabiła przy polonezie![]() Nie mam czasu niestety nadrabiać, ale w niedzielę podgonię
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2011-02-04 o 21:24 |
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dobrej zabawy
|
|
#884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia, tylko nie dziękuj ![]() ![]() iiiiiiiiiii przedniej zabawy a ja nawet nie pamiętam jak miał na imię kolega, z którym byłam
|
|
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzeba być bardzo opanowaną osobą, żeby skomentować. Ja się wypowiedziałam, ale nerwy mi puściły całkowicie i teraz zamierzam ucichnąć w tym temacie, by ukoić swoje skołatane nerwy
|
#886 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
A ja się jutro alkoholizuję ze swoją starą ekipą
.I umówiłam się też już z koleżanką na WalĘtynki z Igrjestoje w roli głównejZapowiada się ciekawie... |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Więc nie dziękuję
![]() To studniówka w technikum (wiecie 7/8 to faceci ) więc liczę, że będzie milutko![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Mam stresa jak nie wiem, 2 para ![]()
|
|
#889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() X też chodzi do technikum i też większość osób tam uczących się to faceci, ale każdy z kimś przychodził, więc chłopaków i dziewczyn było mniej więcej 50 /50
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Mrytka..
Czytam ale nie wiem co napisac.. Ze jestem silna?Nie jestem.. Ze powinnam zrobic tak jak mi radzicie? Bede sie starac ale nie wiem czy w tygodniu nie polegne.. W ogole Twoj opis do mnie pasuje..
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
Hyhyhy
Powodzenia!A'propo prowadzenia... zawsze lubilam tańczyć, trafiłam na faceta z lewymi nogami |
|
|
|
#892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale taka prawda... Dziewczyny, od grudnia nie mam okresu.
|
|
#893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomocni, tancerze i w ogóle Równe chopy![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, lecę się uszykować na jutro i spadam spać
.Dobranoc Trymajcie kciuki .
|
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze był regularny, czasem dwa dni, ale to normalne, stres czy coś, ale teraz... Tłumaczę sobie, że to przez wyjazd do Anglii, ale to aż tak by się poprzesuwało? Chyba nie... Trzeba zrobić test.
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Napisał mi smsa:Nie mam siły się tłumaczyć. Ale powiem jedno. Mylisz się.
a napisałam mu:Powiedziałeś mi kiedyś, że boisz się gdy się pokłócimy i pójdę na imprezę, poznam kogoś i Cię zostawię. A Ty właśnie to w sobotę zrobiłeś. Będąc na imprezie myślałeś nad naszym związkiem rozmawiając z nią ? To nie była miłość, nie kochałeś mnie, tylko Ci się wydawało. A tu poznałeś inną i się odmieniło. A Ty już po tak krótkim czasie spotykasz się z inną. |
|
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wystarczy naprawdę bardzo tego chcieć i wszystko da się zrobić. Jeżeli będziesz chciała będziemy Cię wspierać i Ci pomagać, ale pamiętaj, że najważniejsze jest to, byś Ty chciała z tego wyjść i zerwać z nim całkowicie kontakt.A możliwa jest ciąża? Bo jak nie to przejdź się do lekarza, bo to niepokojące
|
|
#899 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Dziwne, że dopiero teraz na to wpadłaś...
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IDentyczne w kazdej klotni ich uzywal... nie mam sily/ochoty sie tlumaczyc.. ale sie mylisz.. dla ciebie wszystko jest biale albo czarne a jest jeszcze cos po srodku.. Masakra..(mozna by napisac wielka ksiege mysli eks)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

pamiętam, że jeden dział poprawiałam 5 razy!!!! o zgrozo do dziś pamietam o czym to wszystko było
2 dni przed egz jeszcze poprawiałam, myślałam że juz mnie nie dopuści, nie miałam już po prostu czego się uczyć więcej, bo wszystko umiałam.... a że to były opisówki, to zawsze można się przyczepić
pouczysz się jeszcze trochę i zdasz

Mam nadzieję, że jutro wygram ciężki bój na egzaminie z Finansów publicznych - sama opisówka - nieeeeeeeeeeeenawidzę!