Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 09:06   #691
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Szóstka Weidera

Cytat:
Napisane przez Haegtesse Pokaż wiadomość
Po za tym kumpel robil szostke troche wczesniej niz ja i on mi o niej powiedzial on schudl kilka kilo na tyle, ze czlwoiek widzac go na korytarzu na uczelni pytal "co zrobiles, ze tak schudles". Wiec mam co najmniej 2 dowody na to, ze szostka naprawde dziala.

hm..ja sobie piękny kaloryfer zrobiłam - trenując min 6w ale nie ograniczając się do niej jedynie
tłumaczenie,że kolega tylko od tego schudł pare kg nie jest dowodem, chyba,że udowodni mi ktoś,że od machania nogami można schudnąć parę kg
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 09:21   #692
Madia
Zakorzenienie

Jak masz "zwały tłuszczu" to ci sama szóstka g... pomoże. Z resztą masz piękny wątek o tym I to nie jeden.

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 10:49   #693
Haegtesse
Rozeznanie

grrrrrrrrrrrrrrrr........ ........ przeciez nie mowie ze to moj JEDYNY dowod, pierwszy dowod dalam SWOJE OSOBISTE DOSWIADCZENIA. I nie rozumiem dlaczego wszyscy chca mi tu wmowic ze mam urojenia, chyba po to jest wizaż i w ogole watki i po to ludzie szukaja opinii innych, zeby sobie pomagac wiec chcialam pomoc osobie i wymienis moje SZCZERE doswiadczenia a tu najezdzaja na mnie, ze mam urojenia Owszem, jak ma sie 20kg nadwagi to 6 nie pomoze, ja mialam boczki (pisalam u gory) i tlustszy brzuch, ale nadal miescilam sie w te same spodnie mimo, ze bylo ciezko je zapiac wiec jakiejs masakrycznej nadwagi nie mialam, ale z tym co mialam poradzila sobie 6. I to nie jest machanie nogami tylko dobrze opracowane cwiczenia poza tym sa AEROBICZNE jakby ktos nie zauwazyl w nazwie... trwajace pod koniec 40 minut dziennie (ale spoko-machanie nogami). I nie bede wiecej wypowiadac sie na ten temat i sluchac jak inni ludzie siedzacy przed komputerami znaja moje cialo lepiej niz ja mimo, ze nigdy mnie nie widzieli.

Do: askanawizazu:
Wypowiedzialam swoja opinie, sprawdzilam a6w na wlasnej skorze, z boczkami i tluszczem pomoglo (ale nie wielka nadwaga) i do tego wyrzezbilo tluszcz. Nie wiem, czy Ci pomoglam, ale mialam szczere i dobre checi. Jesli zdecydujesz sie na a6w daj znac na PW i po cwiczeniach powiedz o efektach
Haegtesse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 10:57   #694
Mary333
Zadomowienie

Cytat:
grrrrrrrrrrrrrrrr........ ........ przeciez nie mowie ze to moj JEDYNY dowod, pierwszy dowod dalam SWOJE OSOBISTE DOSWIADCZENIA. I nie rozumiem dlaczego wszyscy chca mi tu wmowic ze mam urojenia, chyba po to jest wizaż i w ogole watki i po to ludzie szukaja opinii innych, zeby sobie pomagac wiec chcialam pomoc osobie i wymienis moje SZCZERE doswiadczenia a tu najezdzaja na mnie, ze mam urojenia Owszem, jak ma sie 20kg nadwagi to 6 nie pomoze, ja mialam boczki (pisalam u gory) i tlustszy brzuch, ale nadal miescilam sie w te same spodnie mimo, ze bylo ciezko je zapiac wiec jakiejs masakrycznej nadwagi nie mialam, ale z tym co mialam poradzila sobie 6. I to nie jest machanie nogami tylko dobrze opracowane cwiczenia poza tym sa AEROBICZNE jakby ktos nie zauwazyl w nazwie... trwajace pod koniec 40 minut dziennie (ale spoko-machanie nogami). I nie bede wiecej wypowiadac sie na ten temat i sluchac jak inni ludzie siedzacy przed komputerami znaja moje cialo lepiej niz ja mimo, ze nigdy mnie nie widzieli.

Do: askanawizazu:
Wypowiedzialam swoja opinie, sprawdzilam a6w na wlasnej skorze, z boczkami i tluszczem pomoglo (ale nie wielka nadwaga) i do tego wyrzezbilo tluszcz. Nie wiem, czy Ci pomoglam, ale mialam szczere i dobre checi. Jesli zdecydujesz sie na a6w daj znac na PW i po cwiczeniach powiedz o efektach
To nie są cwiczenia aerobiczne Aeroby to bieganie, rower, basen i tego typu rzeczy. No i co z tego, ze trwają 40 minut? Nie każde cwiczenia po 40 minutach spalają tłuszcz.
Stary 2010-12-31, 11:43   #695
aniazz
Raczkowanie

Cytat:
No jasne i "ograniczylam slodycze i staralam sie jesc regularnie i czesciej mniejsze porcje" sprawilo, zze w miesiac schudlam tak, ze z ledwo mieszczenia sie w spodnie brzuch byl taki, ze te same spodnie byly luzne i to samo tez jedzenie regularnie wyrzezbilo mi brzuch i ukazalo piekna kreske wzdluz brzucha. Jesli bylyby to 3 miesiace to jeszcze bym uwiezyla ze mozna schudnac przez zmiane sposobu zywienia ale nei w tak krotkim czasie (po 1 tygodniu szostki widac bylo juz zarys kreski u gory, po 3 tygodniach moglam powiedziec ze jestem juz szczupla na brzuchu). poza tym nie raz probowalam ograniczyc slodycze i jesc tak jak sie powinno czyli mniejsze posilki i czesciej i bez a6w takiego czegos nigdy nie uswiadczylam. Nie lubie jak mi ktos wmawia cos, zwlaszcza, ze to ja znam swoje cialo i wiem jak sie zachowuje pod wplywem roznych czynnikow sposob zywienia jaki wtedy mialam na pewno pomogl bardzo ale nie byl czynnikiem samym w sobie. Po za tym kumpel robil szostke troche wczesniej niz ja i on mi o niej powiedzial on schudl kilka kilo na tyle, ze czlwoiek widzac go na korytarzu na uczelni pytal "co zrobiles, ze tak schudles". Wiec mam co najmniej 2 dowody na to, ze szostka naprawde dziala.
Zgadzam się z Tobą, dzięki "nudnej" niestety szóstce Weidera ( przestałam także podjadać słodycze wieczorem ) spalił mi się tłuszczyk na brzuchu i dodatkowo zeszczuplały mi biodra i uda
Stary 2011-01-02, 13:22   #696
_dariia
Zakorzenienie

ja zaczęłam od wczoraj szóstkę... oczywiście nie ograniczam się tylko do niej...

mam nadzieję, że tym razem dotrwam do końca, bo już kilka razy podchodziłam i za każdym razem się nie udawało...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-08, 21:37   #697
miss beauty
Przyczajenie

Hej. Jestem bardzo szczupła 50 kg przy 168 cm wzrostu, jak tyje to jedynie na brzuchu (pod pępkiem oponka a wyżej widać żebra) myślicie że a6w to ćwiczenia dla mnie? Dziś piąty dzień ćwiczeń i jestem zdeterminowana ćwiczyć do końca, ale zastanawiam się czy dorzucić jakieś inne ćwiczenia. Jak myślicie?

Dodam, że dieta odpada bo jem wszystko w duużych ilościach i tego zmienic nie mogę bo jak się nie ,,obżeram" to od razu chudnę a tego nie chce. Teraz jest dobrze, tylko ten brzuszek..

Edytowane przez miss beauty
Czas edycji: 2011-01-08 o 22:00
miss beauty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 07:26   #698
Mary333
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss beauty Pokaż wiadomość
Hej. Jestem bardzo szczupła 50 kg przy 168 cm wzrostu, jak tyje to jedynie na brzuchu (pod pępkiem oponka a wyżej widać żebra) myślicie że a6w to ćwiczenia dla mnie? Dziś piąty dzień ćwiczeń i jestem zdeterminowana ćwiczyć do końca, ale zastanawiam się czy dorzucić jakieś inne ćwiczenia. Jak myślicie?

Dodam, że dieta odpada bo jem wszystko w duużych ilościach i tego zmienic nie mogę bo jak się nie ,,obżeram" to od razu chudnę a tego nie chce. Teraz jest dobrze, tylko ten brzuszek..
Jak nie masz diety, to ci żadne cwiczenia nie pomogą. Dieta to podstawa, bez tego nie zgubisz tłuszczu
A6w mozesz sobie darować, bo po pierwsze są to cwiczenia na rzeźbe mięsni, do tego w górnej partii brzuch, a po drugie to nie spalają one tłuszczu To było mówione na tym forum już setki razy.
Więc daruj sobie tą szóstkę, bo tylko czas na nią tracisz, weź się za porzadny trening. I pamiętaj, ze nie ma czegoś takiego jak miejscowe spalanie tłuszczu. Albo chudniesz z całego ciała albo wogóle.
Stary 2011-01-09, 15:54   #699
Pablo_
Raczkowanie

Podzielam opinie koleżanki powyżej Spalenie tłuszczu nie jest takie proste.
Pablo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 17:27   #700
nieznana1
Przyczajenie

A ćwiczę, mam 13 dzień, zgodzę się, że na spalanie tłuszczu to może nie pomaga, ale brzuszek faktycznie można sobie wyrzeźbić
nieznana1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 09:14   #701
Kruszek83
Raczkowanie

GG do Kruszek83
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

Dokładnie trzeba mieć silną motywacje, bo ćwiczenia są intensywne.
Moja poprawiona graficznie wersja A6W
http://www.fototube.pl/zdjecie/1025587-a6wjpg.html

Edytowane przez Kruszek83
Czas edycji: 2011-01-12 o 09:22 Powód: błąd linka
Kruszek83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 17:17   #702
Burbery
Zadomowienie

Ja mam 1o dzień za sobą, motywacja ogromna . Ktoś ćwiczy?
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-14, 16:26   #703
cukierkovax3
Raczkowanie

ja przestalam na 19 dniu niestety przez ten kręgosłup. nie mogłam pozniej glupich 8-9h w szkole wysiedziec.. ale zastąpilam hh narazie a pozniej wynajde może inne cwiczenia na miesnie brzucha ale powiem wam, ze efekty byly widoczne juz po 19 dniu
cukierkovax3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-14, 16:36   #704
Aniaa_89
Zakorzenienie

po tym dosyć szybko widać efekty, nawet jeśli się nie dokończy
a co do innych ćw na brzuch to polecam Ci 8min abs. Tu masz linka: http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related
ja teraz to ćwiczę, fajne to i faktycznie dobre. Do tego o wiele ciekawsze niż a6w
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 09:45   #705
Majczi
Przyczajenie

cwicze drugi tydzien i poki co nie widze efektow.. Czy to normalne? Po ilu dniach mniej wiecej efekty powinny byc widoczne?

Edytowane przez Majczi
Czas edycji: 2011-01-26 o 09:47
Majczi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 09:57   #706
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majczi Pokaż wiadomość
cwicze drugi tydzien i poki co nie widze efektow.. Czy to normalne? Po ilu dniach mniej wiecej efekty powinny byc widoczne?
a jakich efektów oczekujesz?

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 10:27   #707
Majczi
Przyczajenie

dobrych! :P

a tak na poważnie, to chciałabym wyrzeźbić brzuszek, żeby było czuć mięśnie.. bo nie mam tłuszczu, ale mięśni też jakoś nie widać 2 gi tydzień to jeszcze za wcześnie na takie efekty?
Majczi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 19:32   #708
Burbery
Zadomowienie

Cytat:

a tak na poważnie, to chciałabym wyrzeźbić brzuszek, żeby było czuć mięśnie.. bo nie mam tłuszczu, ale mięśni też jakoś nie widać 2 gi tydzień to jeszcze za wcześnie na takie efekty?
O rany, jak zobaczysz efekty po 20stym dniu to będzie dobrze..
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-29, 14:34   #709
veroniquef
BAN stały

Hej dziewczyny
dzisiaj 3 dzień zaraz biorę się za ćwiczenia, ale jak dla mnie to już jest ciężko.
veroniquef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 00:03   #710
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Takie, przy A6W? A to, to nigdy.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 10:33   #711
paradoksik
Przyczajenie

Ja właśnie jeszcze nie wiem, czy to faktycznie jest skuteczna metoda. Ograniczyłam cukier i tłuszcze. Tu jest fajny artykuł i filmik z poradami http://www.yaacool-uroda.pl/index.php?article=2797 myślę że spróbuję.

Piszcie jakie macie efekty, ciekawa jestem!
paradoksik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 12:46   #712
Madia
Zakorzenienie

Ale chyba

"ograniczyłam cukier i tłuszcze" =/= "nie stosowałam żadnej diety".

Piszę, żeby znowu nie było: "Ojejciu, jejciu szóstka izzz soooo grejt 4 maj fat na brzuszku!!"

Czyli w sumie to wtrącenie z mojej strony jest

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 23:38   #713
paradoksik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
Ale chyba

"ograniczyłam cukier i tłuszcze" =/= "nie stosowałam żadnej diety".

Piszę, żeby znowu nie było: "Ojejciu, jejciu szóstka izzz soooo grejt 4 maj fat na brzuszku!!"

Czyli w sumie to wtrącenie z mojej strony jest
Ha ha... wiem o co ci chodzi. Odżywiam się zdrowo. Owoce, warzywa, ale lubię herbatkę z cukrem i ciasteczko od czasu do czasu. Zimą zawsze zbiera mi się trochę tłuszczyku na brzuszku, więc warto potrenować na sezon bikini, prawda?

Nie mam dużo tego tłuszczu, ale chciałabym mieć fajny płaski brzuch, umięśmiony lekko...
paradoksik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 09:15   #714
eelmirka
Zadomowienie

nie wiem gdzie spytać więc wtrącę się tu - czy można robić brzuszki w trakcie okresu? czy to prawda że może to wzmocnić krwawienie i doprowadzić do krwotoku czy tylko mit? chodzi o konkretny wycisk na brzuch, nie machnięcie paru brzuszków
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 09:04   #715
Radek826
Przyczajenie

GG do Radek826

Witam. Mimo tego że hasło reklamowe "Pierwsza strona kobiecości" trochę odstrasza to postanowiłem się zarejestrować Jestem na 7 dniu A6W i mam nadzieję że wspólnymi siłami dotrwamy do końca.

Na pytanie eelimirki nie odpowiem z oczywistych powodów
Radek826 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 16:38   #716
fifiorek
Wtajemniczenie

hehe w takim razie ja się wypowiem odnośnie tego co pisze eelmirka
codziennie jestem na siłowni, ćwiczę wg planu treningowego ułożonego przez trenera jednak zanim zaczynam robić plan wcześniej obowiązkowo ćwiczenia na brzuch
jakoś do tej pory nigdy nie odczułam negatywnych skutków ostrego maltretowania tej części ciała w trakcie okresu
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-05, 15:26   #717
SambaMamba
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Zauważyłam, że nie mogę wykonywać ćwiczeń z obciążeniem podczas okresu ( wzmaga się krwawienie i ból brzucha), inne owszem.
SambaMamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-06, 16:53   #718
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Witam
Od 1go lutego postanowilam za wszelka cene zrzucic zbedne kilogramy. Poza dieta potrzebny jest tez jakis ruch, wiec dzis postanowilam, ze zaczynam A6W.
Brzuch jest moja zmora. Zawsze mialam ladny i plaski, i nawet jesli byly jakies dodatkowe kg to rozkladaly sie na tyle rownomiernie ze nie wygladalam zle.
Teraz po dwoch ciazach juz nie jest tak kolorowo i stad moja ogromna motywacja aby powrocic do dawnej sylwetki.
Po pierwszym dniu moge powiedziec tyle, ze a6w przypominaja te cwiczenia, ktore wykonywalam na fitnesie.

Mam jeszcze pytanie
czy jesli ktoraz z was wykonala caly plan a6w moglaby wkleic zdjecie brzucha przed i po?

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-06, 21:41   #719
mariuszac
Raczkowanie

GG do mariuszac

Od jutra zaczynam a6w.. W zasadzie to już dwa razy podchodziłem i dwa razy doszedłem do połowy. Dobre i to. Muszę przyznać, że rezultaty zawsze były
Radek826 nie martw się ja w takim układzie też będę odkrywał:
"Pierwszą stronę kobiecości"

PS: Poza a6w od 01.09.2010 ćwiczę również regularnie drążek.
Rezultaty też są fajne - polecam

Edytowane przez mariuszac
Czas edycji: 2011-02-06 o 21:48
mariuszac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-07, 11:15   #720
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

To i ja się dołączę. Dzisiaj 8 dzień a6w. To już moja druga przygoda z Weiderem. Pierwszy raz ćwiczyłam około 3 lata temu.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości