Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 19:15   #4051
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
wlasnie mysle o takim klimacie jak na tym zdjeciu co wyslalas, ale wiesz mebli nie chcemy za bardzo zmieniac, szafa bedzie dalej i polki na scianie bedzie za to biale lozeczko w miejscu biiurka idealnie sie zmiesci i kanapa pzrewedruje pod okno

no wlasnie szary jest dosc uniwersalny prawda?

tez bardzo ladny ten kolorek, ale literki sa genialne!! tez takie chceeee....gdzie mozna takie dostac cioo?

a ja sie troche pobawilam tym moim pokoikiem na szybko i wklejam kilka opcji co myslicie?
wiem wiem zboczenie architekta

Załącznik 3724226Załącznik 3724227
Załącznik 3724228
bardzo podoba mi się opcja nr 2, tzn. ta z tym kwiatem w prawym dolnym rogu
rewelacyjnie to wygląda
a szary jak najbardziej uniwersalny, bardzo lubie ten kolorek..

Edytowane przez antropia
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:16
antropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:19   #4052
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
bardzo podoba mi się opcja nr 2, tzn. ta z tym kwiatem w prawym dolnym rogu
rewelacyjnie to wygląda
a szary jak najbardziej uniwersalny, bardzo lubie ten kolorek..
ja tez jestem za zalacznikiem nr 2 wyglada to elegancko - nieinfantylnie, a jednoczesnie slodko

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:25   #4053
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)musze sie odprezyc i nei denerwowac uplawami prawda?
Prawda

Cytat:
no i zapomnialabym zdjecia
Ja bym zostawiła ten kolorek i dorzuciła tylko jaśniejsze dodatki na ciemną ścianę tak jak JanuszAgnieszka pisze. Malowanie możecie zrobić za 3-4 lata gdy Zosia będzie chciała i sama wtedy z rodzicami farbę w sklepie wybierze

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
(...)
Moria boskie te literki. Tez sie zastanawialam, ale widzialam tylko drewniane... te sa boskie. Gdzie nabylas? :P
Ja też na początku miałam kupić takie drewniane na allegro:
http://allegro.pl/drewniane-kolorowe...442373509.html

ale bardzo lubię takie serwisy gdzie ludzie oferują wyroby "handmade" no i szukałam torby a natknęłam się na te literki u tej artystki:
http://www.pakamera.pl/blague-0_s12050514.htm

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepadlam z tymi mineralami, ale... ktora da mi lekcje z mineralow, bo ja zielona eweska? daisy? mary?

Ogladam Buff'd i EDM i w ogole nie wiem o co kaman... wszytsko to to sypkie jest?Nic w plynach/fluidach?
Ja też nie wiem czy to wszystko sypkie, tak przynajmniej na zdjęciach wygląda ale wzięłam w ciemno, zobaczymy co przyjdzie

JanuszAgnieszka
pierwszy pokoik trochę w naszym klimacie Też będziemy mieć proste białe łóżeczko i identyczny fotel bujany.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:28   #4054
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

lecę kochane
zaraz małzon wróci z pracy a ja muszę kolacyjkę robić
dzisiaj się zajadamy spaghetti

papa
dobrej nocy życzę wszystkim
Stary 2011-02-06, 19:30   #4055
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Prawda

Ja bym zostawiła ten kolorek i dorzuciła tylko jaśniejsze dodatki na ciemną ścianę tak jak JanuszAgnieszka pisze. Malowanie możecie zrobić za 3-4 lata gdy Zosia będzie chciała i sama wtedy z rodzicami farbę w sklepie wybierze

Ja też na początku miałam kupić takie drewniane na allegro:
http://allegro.pl/drewniane-kolorowe...442373509.html

ale bardzo lubię takie serwisy gdzie ludzie oferują wyroby "handmade" no i szukałam torby a natknęłam się na te literki u tej artystki:
http://www.pakamera.pl/blague-0_s12050514.htm

Ja też nie wiem czy to wszystko sypkie, tak przynajmniej na zdjęciach wygląda ale wzięłam w ciemno, zobaczymy co przyjdzie

JanuszAgnieszka
pierwszy pokoik trochę w naszym klimacie Też będziemy mieć proste białe łóżeczko i identyczny fotel bujany.
ja zawsze marzylam o fotelu bujanym ale nie zmiesci sie nam... chcemy wstawic sofe obok lozeczka a tez mamy problem ze zmieszczeniem my mamy narazie cos takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lozeczko1.jpg (31,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ma.jpg (13,6 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez JanuszAgnieszka
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:31
Stary 2011-02-06, 19:32   #4056
andziot
Zakorzenienie

super te literki tylko jaka cena
się cenią ludziska

a co do EDM to większość jest sypka, kiedyś były takie podkłady w kompakcie ale chyba już ich nie ma
EDM można kochać albo nienawidzić
bo trzeba się nauczyć je nakładać i do tego dobrze dobrać kolor

ja cały rok (oprócz zimy) używam EDM podkładów,
teraz już strasznie szybko mi się je nakłada,
trzeba odpowiednio dobrać sobie ilość na pędzlu bo od tego zależy efekt ...
a starczają na baaardzo długo

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:38
andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:33   #4057
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No dziewczynki wróciłam z wojaży sklepowych....i już "zdycham" (tylko nie bijcie )
A więc tak: Andziot promocja na Pampersy w Auchanie będzie od 9.02. (42,89 za opak.). Kupilam oczywiście troszkę ubranek na wyprzedażach w "oszołomie", ale naprawdę ja nie mam cierpliwości, żeby tam szukac, przebierac, bałagan straszny...
Byłam też w C&A - nie wiele zostało już z wyprzedaży i wszystko takie "ciepłe" i w 5-10-15 - też nic ciekawego.
Obejrzeliśmy w końcu to wybrane kilka miesięcy temu łóżeczko z Klupś - seria Safarii (o takie: http://allegro.pl/lozeczko-safari-kl...405887625.html - dzisiaj widziałam, że któraś z was już kupiła ) i bardzo Nam się podobało . Do tego jeszcze komoda z tego zestawu - ale jej w sklepie nie mieli
No i w końcu widziałam X-landera na żywo - był tylko XQ w kolorze energy - kolor bardzo fajny, ale w życiu bym nie powiedziała, że on ma taaaakie wieeelkie koła

Anula odpoczywaj kochana, oby te plamienia się nie powtarzały
Zdjęcia zakupów piękne kochane i jeszcze brzuszki widziałam
Moniqac trochę sie przestraszyłam jak napisałaś, że od jakiegoś czasu czułaś maluszka nisko i okazało się, że masz skróconą szyjkę. Ja tak mam od 3 dni, że czuję niuńkę strasznie nisko, czasami mam wrażenie jakby się wybijała do pochwy - i to strasznie boli , a tydzień temu na wizycie ułożona była główką w dół. Dało mi to do myślenia i się martwię

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:37
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:39   #4058
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
ja zawsze marzylam o fotelu bujanym ale nie zmiesci sie nam... chcemy wstawic sofe obok lozeczka a tez mamy problem ze zmieszczeniem my mamy narazie cos takiego
Ty mi tu kochana zaraz pisz gdzie takie IDEALNE łóżeczko kupiłaś?? i szuflade ma...i kolor ok...i do okoła szczebelki...

principessina moze głupio pytam ale czy to nie jest za ciepłe ubranko jak dla naszych dzidzi? Sie zastanawiam właśnie czy kupować takie ciepłe. Chyba ze na jesień...zgłupiałam, ale kurteczka super, również dla chłopczyka.
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:46   #4059
andziot
Zakorzenienie

dziewczonka dzięki za info
a teraz za łażenie po tylu sklepach !!
czas teraz na błogi odpoczynek, żeby Ci nie przyszło do głowy sprzątanie np

no i co, będzie x-lander ????

Stary 2011-02-06, 19:48   #4060
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Ty mi tu kochana zaraz pisz gdzie takie IDEALNE łóżeczko kupiłaś?? i szuflade ma...i kolor ok...i do okoła szczebelki...
o jak milo slyszec pozytywna opinie na temat naszego lozeczka kupilismy je na allegro za 209 zł+ przesylka. Jest w kolorze buku, a z dwoch stron ma wyrzezbionego misia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg radek%20natur%20mis.jpg (32,3 KB, 16 załadowań)

Stary 2011-02-06, 19:49   #4061
Lolka1212
Zadomowienie

Paulizia super zakupki! też chce taki śpiworek !! cudny

Princi śliczna mama, brzuszek i morze!

Moria literki super! Odgapiam pomysł

I jakie pokoiki śliczne dziewczynki wkleiłyście.. ja też chce już remont!!

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:51
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:51   #4062
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
dziewczonka dzięki za info
a teraz za łażenie po tylu sklepach !!
czas teraz na błogi odpoczynek, żeby Ci nie przyszło do głowy sprzątanie np

no i co, będzie x-lander ????
Leżę Andziotku , a zaraz sobie zrobię kąpiel - ostatnio pisałyście, że można - pierwszą w ciąży
X-lander raczej będzie, bo ja to już mam klapki na oczach, Tż tylko zapytał czy ja się nie przestraszyłam tych kół
Stary 2011-02-06, 19:51   #4063
matallewar
Zakorzenienie

Ooo, dobrze wiedzieć, że są takie hipoalergiczne, muszę zobaczyć jak z kolorami...
No i w ogóle jakiś wybrać... Myślałam o zielonym, ale do niczego mi nie pasuje i jak na razie jestem za kremowo-beżowo-kawowym...
Bo pościel będzie w żyrafki (wcześniej już wklejałam), a kanapa chyba niebiesko-beżowa. Kurczę, w ogóle tego nie widzę i ewentualne rzeczy do pokoju będziemy kupować na ostatnią chwilę. A meble sosnowe albo w kolorze sosny, bo takie mamy w całym mieszkaniu.

anula_81 Ja myślę, że we wszystkie kolory możesz. Przecież dorosłe kobiety nie chodzą tylko w różu to czemu małe muszą?
Tak samo chłopcy. Stereotypy i tyle. A wybór jest taki, że naprawdę można wybrać fajne i kolorowe ciuszki

Co do komórek macierzystych... To my raczej się nie zdecydujemy. Tak, jak piszecie koszty ogromne, zero pewności. No, a kiedyś takich rzeczy nie było i jakoś potrzeby też nie było...
Zdrowie najważniejsze, ale nie zakładam, że Edzik zapadnie na jakąś straszną chorobę... Poza tym nie wiadomo, czy za 10-20 lat nie wynajdą leków na nieuleczalne choroby. Straszne gdybanie.

princi Moim zdaniem są ok, ale ta druga bardziej dla chłopca
Tylko są białe... Bałabym się, że zaraz będą brudne...

My też byliśmy dziś na spacerze. Niby 7 stopni i słońce, ale trochę przemarzłam...

A potem świętowaliśmy 100-dniówkę Edzika - oczywiście piccolo i ciastka pyszne

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:51   #4064
mimbi
Zakorzenienie

W kwestii zbudynienia mozgu - mialam ochote na budyn. Wiec biore mleko z lodowki, a tam za malo o pol szklanki. Jako ze nie bylo TZ, wsiadlam w samochod i pojechalam do sklepu po mleko. Przywiozlam. Otwieram lodowke a tam... nowiutki nieotwarty karton.
Nie dosc, ze padlo mi na mozg, to jeszcze padlo mi na wzrok I teraz mam 3 litry mleka, ktoras chce?
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:52   #4065
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

dziewczyny, a czy spotkalyscie w sklepach wylacznie glebokie wozki? bo ja chcialam taki kupic i w sklepie mi powiedzieli, ze juz takich nie ma...

Stary 2011-02-06, 19:54   #4066
Lolka1212
Zadomowienie

Pocytowałam w poprzednim poście, a nie wkleiło się buu... i w ogóle jaką wybiórczą odpowiedz wysłało.. nie wiem ocb
trudno!

Widziałyście może na wykopku uroki wychowania?!
http://www.wykop.pl/ramka/617531/uro...wania-dziecka/
Stary 2011-02-06, 19:54   #4067
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Leżę Andziotku , a zaraz sobie zrobię kąpiel - ostatnio pisałyście, że można - pierwszą w ciąży
X-lander raczej będzie, bo ja to już mam klapki na oczach, Tż tylko zapytał czy ja się nie przestraszyłam tych kół
Tylko pamiętaj, żeby nie była gorąca woda

Ja też wzięłam wczoraj kąpiel, z kulką ze Stenders i płynem różanym z Avonu
Było cudownie, mimo, że wolę cieplejszą wodę
Ale tez od początku ciąży tylko szybki prysznic, więc było bosko

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-06, 19:56   #4068
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Woow, już łóżeczko stoi a trzeba mi było dziś jechać do Ikei

Cytat:
(...)
No i w końcu widziałam X-landera na żywo - był tylko XQ w kolorze energy - kolor bardzo fajny, ale w życiu bym nie powiedziała, że on ma taaaakie wieeelkie koła
Ja byłam w podobnym szoku gdy zobaczyłam te wielkie koła no ale w sumie bez problemu wyobraziłam sobie jak pcham wózek po lesie, łączce i moich wertepach więc zrobiły na mnie pozytywne wrażenie

Mamuśki - mam do Was pytanie: Czy karuzela do łóżeczka jest niezbędna? Czy musi być? Bo mi się tak jakoś nie podobają i w ogóle zastanawiam się czy to rzeczywiście dla dziecka takie fajne i czy się nie nudzi po jednym dniu, no nie wiem sama, poradźcie

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:58   #4069
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
W kwestii zbudynienia mozgu - mialam ochote na budyn. Wiec biore mleko z lodowki, a tam za malo o pol szklanki. Jako ze nie bylo TZ, wsiadlam w samochod i pojechalam do sklepu po mleko. Przywiozlam. Otwieram lodowke a tam... nowiutki nieotwarty karton.
Nie dosc, ze padlo mi na mozg, to jeszcze padlo mi na wzrok I teraz mam 3 litry mleka, ktoras chce?
ja chce bo codziennie wtranżalam płatki z mlekiem,
mężu się wkurza bo mu zużycie wzrosło i do kawy mu nie starcza

Cytat:
dziewczyny, a czy spotkalyscie w sklepach wylacznie glebokie wozki? bo ja chcialam taki kupic i w sklepie mi powiedzieli, ze juz takich nie ma...
oczywiście, że są same gondolki
nie musisz od razu kupować ze spacerówką ...

http://allegro.pl/wozki-glebokie-82613 ---> cała lista
(widzę ze troche oszukana ta kategoria bo 2w1 też tam są, ale same gondolki też znajdziesz)

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-02-06 o 20:00
Stary 2011-02-06, 19:58   #4070
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Anula właśnie podpatrzyłam Twoją "pokojową twórczosc" - dla mnie bomba, szarośc z tym fioletem albo z różem super się komponuje
Stary 2011-02-06, 19:59   #4071
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mamuśki - mam do Was pytanie: Czy karuzela do łóżeczka jest niezbędna? Czy musi być? Bo mi się tak jakoś nie podobają i w ogóle zastanawiam się czy to rzeczywiście dla dziecka takie fajne i czy się nie nudzi po jednym dniu, no nie wiem sama, poradźcie
a no stoi stwierdzilam, ze musimy bardzo duzo rzeczy zrobic w II trymestrze ciazy bo w III to nie wiem jak sie bede poruszac
co do karuzeli - to niezbedna nie jest, szczegolnie dla takiego noworodka. W pozniejszym czasie rozwija spostrzegawczosc - kolory itp

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

oczywiście, że są same gondolki
nie musisz od razu kupować ze spacerówką ...
o widzisz, a mi powiedziala Pani, ze tylko delti emu ma sama gondole i nie trzeba ze spacerowka kupowac. Mieszkamy na 4 pietrze i bedzie nam potrzebna lekka spacerowka a nie 13 kg :/ a gleboki wozek to i tak bedzie ciezki - czy wielofunkcyjny czy nie.

Stary 2011-02-06, 20:00   #4072
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja byłam w podobnym szoku gdy zobaczyłam te wielkie koła no ale w sumie bez problemu wyobraziłam sobie jak pcham wózek po lesie, łączce i moich wertepach więc zrobiły na mnie pozytywne wrażenie

My nie kupujemy. Jak się okaże potrzebna, to się dokupi, ale wydaje mi się, że to takie "poleż sobie i nie przeszkadzaj, a ja porobię coś". W końcu kiedyś takich bajerów nie było i jakoś sobie rodzice radzili.
No ale zobaczymy, życie zweryfikuje

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-06, 20:01   #4073
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

Z karuzelkami to ja nie pomogę
No dokładnie te koła przekonują tym, że poradzą sobie w każdych warunkach . W ogóle ten wózek rewelacyjnie się prowadzi - tak leciutko
Stary 2011-02-06, 20:04   #4074
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
a no stoi stwierdzilam, ze musimy bardzo duzo rzeczy zrobic w II trymestrze ciazy bo w III to nie wiem jak sie bede poruszac
co do karuzeli - to niezbedna nie jest, szczegolnie dla takiego noworodka. W pozniejszym czasie rozwija spostrzegawczosc - kolory itp

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

o widzisz, a mi powiedziala Pani, ze tylko delti emu ma sama gondole i nie trzeba ze spacerowka kupowac. Mieszkamy na 4 pietrze i bedzie nam potrzebna lekka spacerowka a nie 13 kg :/ a gleboki wozek to i tak bedzie ciezki - czy wielofunkcyjny czy nie.
http://allegro.pl/wozek-gleboki-lekk...429416025.html
http://allegro.pl/wozek-gondolowy-ko...445016689.html

to dla przykładu,
resztę wkleiłam w poście wyżej

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
No dokładnie te koła przekonują tym, że poradzą sobie w każdych warunkach . W ogóle ten wózek rewelacyjnie się prowadzi - tak leciutko
powiem Ci że większość wózków cudownie się prowadzi w sklepie, bo tam równiutko i płasko, dopiero prawdziwy spacer to weryfikuje

Stary 2011-02-06, 20:08   #4075
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dziewczyny uspokujcie mnie trochę, bo nie mogę o tym przestac myślec... czy to, że czuję ostatnio małą tak nisko - wręcz czasami w "bronchildzie" i jest to bolesne, może oznaczac, że mi się szyjka skróciła?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:

powiem Ci że większość wózków cudownie się prowadzi w sklepie, bo tam równiutko i płasko, dopiero prawdziwy spacer to weryfikuje
Rzeczywiście tak jest , ale dało się odczuc różnicę
Stary 2011-02-06, 20:08   #4076
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
....
Dziewczynki, wstawię Wam zdjęcia pajacyka, którego dostaliśmy dla Igi - zakupiony w Smyku z promocji + zdjęcie mojego bębenka 28t. - dużo nie widać ale jest już konkretny

Zaraz jedziemy po farbę do pokoiku Iguśki, TŻ to się ostatnio tak zmobilizował, że sama muszę go hamować, dziś już chciał jechać po łóżeczko i komodę
ojjjjjjjjjjj jakie pieeeeeeeeeeeekny Jaki to rozmiar? Blisko pracy mam smyka, normalnie pojechalabym jutro kupic bo cudo. Brzusio konkret ! Sweet i tak trzymac

antropia super łóżeczko... ja tez mam na niego chrapke Dokladnie na takie samo

monia, za duzo myslisz.. wszystko bedzie dobrze zobaczysz Spokój, odpoczynek i dzidzia bedzie zdrowo rosła

a ja pisze do Was juz z krakowa, droga masakra, lało a do tego masakryczny ruch... i to w niedzielę
Do tego meza niespodzianka... tzn dzwonil spytac czy moze.. pozwoliłam, ale i tak krew troche mnie zalewa bo sa wazniejsze wydatki... Kupił sobie play station za jedyne 1399... dodam tylko ze juz ma xboxa i konsole psp.... bez komentarza.
od marca zaczynamy zakupy dla dzidzi.

najlepszego w dniu studniowki matallewar to była impreza

princi,
uroczo, nie powiem... zazdroszcze Pieknie tam u Ciebie! W ktorej czesci wloch mieszkasz?

tesciowa wlasnie mi faworki przyniosła mniaaaaaaaaam ! a przed sekunda zjadłam kiełbase smażoną a na deser lody smietankowe... w takim tempie to bede jak Paulizia, kolejne ciążowki kupowała

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 20:15   #4077
agus87
Zakorzenienie

hej kochane

wrocilam z wroclawia, generalnie wyjazd bardzo udany, ale terax nie moge chodzic tak mnie boli

padam z nog
kupilismy komode w ikei,organizery do niej smietniki do kuchni i inne *******y

na basenie wylezalam sie z malenstwem w babelkach, oczywiscie nie w jacuzzi tylko na nor alnym basenie
do tego leniwa rzekaa
ahh a tz z kuzynem wariowali na zjezddzalniach

ide nadrabiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 47845_PE144294_S4.jpg (23,5 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-02-06, 20:17   #4078
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Do tego meza niespodzianka... tzn dzwonil spytac czy moze.. pozwoliłam, ale i tak krew troche mnie zalewa bo sa wazniejsze wydatki... Kupił sobie play station za jedyne 1399... dodam tylko ze juz ma xboxa i konsole psp.... bez komentarza.
od marca zaczynamy zakupy dla dzidzi.

dobrze, że mój mężul tego nie czyta, bo by już mnie naciskał, że on też chce,
smęci mi o tym PS od paru miesięcy ale ja uparcie mówie NIE
(narazie pożyczył od mojego braciszka)

dziewczonka
my niestety nie powiemy Ci na sto procent czy to oznacza że Ci się skróciła ta szyjka czy nie
może to być objaw, ale nie musi ...
może mała się przekręciła i dlatego ją inaczej czujesz ...
mi np teraz mała gmera w lewej pachwinie ostro

kiedy masz wizyte ?

Stary 2011-02-06, 20:17   #4079
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej kochane

wrocilam z wroclawia, generalnie wyjazd bardzo udany, ale terax nie moge chodzic tak mnie boli

padam z nog
kupilismy komode w ikei,organizery do niej smietniki do kuchni i inne *******y

na basenie wylezalam sie z malenstwem w babelkach, oczywiscie nie w jacuzzi tylko na nor alnym basenie
do tego leniwa rzekaa
ahh a tz z kuzynem wariowali na zjezddzalniach

ide nadrabiac
swietna komoda! jakiej jest wysokosci i czy byl jakis jasniejszy kolor? bardoz nam sie podobaja komody bez uchwytow

Stary 2011-02-06, 20:19   #4080
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny uspokujcie mnie trochę, bo nie mogę o tym przestac myślec... czy to, że czuję ostatnio małą tak nisko - wręcz czasami w "bronchildzie" i jest to bolesne, może oznaczac, że mi się szyjka skróciła?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Rzeczywiście tak jest , ale dało się odczuc różnicę
Mam nadzieję, że nie, bo ja od dwóch tygodni czuję Edzika tak nisko czasem. Ale to chyba jak ma główkę na samej górze i chyba po prostu ma nóżki dokładnie na bronchildzie i tak kopie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości