Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 15:53   #3241
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
nie zazdroszczę, najgorsze jest patrzenie jak dziecko wymiotuje, ma biegunke, meczy się a tak naprawdę nie można nic zrobić... Nas to orsalit uratował, dzieki temu Kuba tylko cukier miał niski, reszta była w normie. Teraz na szczęście jest już lepiej, Kupa jest prawidłowa, wymiotowac nie wymiotuje, jedynie po pewnym leku, ale w końcu!!! go odstawili. Więc dzisiaj na szczęście obyło się bez "pawika"
Najważniejsze że już lepiej, choć z tymi wymiotami i biegunkąTeraz jak dobiorą odpowiedni antybiotyk to szybko zapomnicie że mały był chory

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 15:55   #3242
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Ferrou bardzo wam współczuję , to naprawdę wykańczające, może niech Kubusiowi prześwietlenie płuc zrobią to będzie konkretnie widać czy na płucach są jakieś ogniska zapalne.
Powinni od razu badania zrobić pod różnym kątem przy drugim przyjęciu ,dobrze że już chociaż nie wymiotuje i cofa się wirus , teraz organizm osłabiony to może przez to znowu gorączka.Trzymajcie się tam wszyscy
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 16:05   #3243
anakazar
Zakorzenienie

Ferrou przykro się to czyta i współczuje wam bardzo.Wymęczycie siebie i Kubulec biedny;/Najważniejsze,że jest już lepiej.Ucałuj Kubusia od cioc wizażowych i trzymajcie się

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 16:06   #3244
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Erwi jak słyszy że Eryk w innym pokoju to tak smiesznie go woła Ełyk
No i teraz nawet jak je dwudaniowy obiad to troche przybrał na wadze, i już tak wygląda normalnie, a nie jak patyczak. Najpierw daje mu zupe, a po godzinie drugie danie. Wcześniej głównie na zupach ciągneliśmy.

Tak piszecie o tym wystawianiu na allegro to i ja wkońcu musze się jutro zebrać, i powystawiać. Już dwa kartony mam odłożone dla madziwni wójka. Tylko Madziu dowioze pewnie jak pogoda będzie na tyle sprzyjająca że na plaży będzie można poleżećwięc chyba w czerwcu. A te co mam firmowe to zobacze czy pójdą.

ana jak już tutaj ochrzciliśmy ciebie naszym guru modowym, to może skompletuj dla mnie jakiś zestaw. Bo chciałabym cos w sobie zmienić, w ubiorze, tak cos modnego( tak żeby na rocznice 15 lutego tz cos zauważył że coś inaczej), a żeby pasowało do mojej sylwetki. Mam 178 wzrostu, waga 69kg. No mam problem z brzuszkiem, niby jak stoję jest ok, ale jak usiąde to pas się wrzyna
Ćwicze od tygodnia A6W mam nadzieje że coś da, jak narazie tylko wielkie zakwasy

Stary 2011-02-06, 16:17   #3245
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
ana jak już tutaj ochrzciliśmy ciebie naszym guru modowym, to może skompletuj dla mnie jakiś zestaw. Bo chciałabym cos w sobie zmienić, w ubiorze, tak cos modnego( tak żeby na rocznice 15 lutego tz cos zauważył że coś inaczej), a żeby pasowało do mojej sylwetki. Mam 178 wzrostu, waga 69kg. No mam problem z brzuszkiem, niby jak stoję jest ok, ale jak usiąde to pas się wrzyna
Ćwicze od tygodnia A6W mam nadzieje że coś da, jak narazie tylko wielkie zakwasy
Madzia a daj mi na maila foto swoje-będzie mi łatwiej.Maila dam w klubie.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Madzia i napisz mi jakie kolory lubisz,czy założysz np.rurki,leginsy,czy szukać w sukienkach czy spodniach,spódnicach?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-02-06, 16:34   #3246
libra777
Zakorzenienie

Ocho! Ana w swoim zywiole

Ja przećwiczyłam a6w prawie do końca i jak dla mnie to ni opłaca się męczyć , ni rozwija górnych mięśni chyba że coś robiłam źle
Stary 2011-02-06, 17:01   #3247
anakazar
Zakorzenienie

No tak to jeszcze nie było,żeby u nas 2 strony zostały tylko napisane przez dwa dni.

Stary 2011-02-06, 17:29   #3248
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Madzia i napisz mi jakie kolory lubisz,czy założysz np.rurki,leginsy,czy szukać w sukienkach czy spodniach,spódnicach?
chodzę w rurkach, i leginsach, moze jakąś sukienkę taką na codzień lub spódnicę i coś na górę. Z kolorów to ja najczęsciej czarny wybieram. Mam dość ciemną karnacje i jakoś mi tak zawsze pasował.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ja przećwiczyłam a6w prawie do końca i jak dla mnie to ni opłaca się męczyć , ni rozwija górnych mięśni chyba że coś robiłam źle
Ja zakwasy to mam największe wlaśnie w górnych partiach mięśni.
Mam takiego pana z którym ćwiczę (z youtube)tz twierdzi że to temu że mi sie podoba, ale łatwiej jest z kimś. On robi bardzo szybko ćwiczenia przez 7 min, i ja razem z nim. Zawsze uruchamiam go 2x
http://www.youtube.com/watch?v=jzOHeXcGBU0

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Madzia a daj mi na maila foto swoje-będzie mi łatwiej.Maila dam w klubie.
Nie ma aktualnego zdjęcia tak żeby było widać sylwetkęZawsze w sweterkach, lub z dzieckiem na biodrzeAle jakby można to coś co skraca tułów, a przedłuża nogi

Stary 2011-02-06, 19:30   #3249
libra777
Zakorzenienie

To może coś mi się pomieszało w każdym razie ja nie osiągnęłam zamierzonego efektu
Stary 2011-02-06, 19:44   #3250
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

witam
Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość

My w nocy z wtorku na środę pojechalismy na dyżur do szpitala- bo Ola wymiotowała od 4ej rano do 6ej conajmniej z 10 razy Zrobili badania krwi i wypuścili bo Ola nie była odwodniona. Cały czas strzykawką od Nurofenu podawałam jej herbatkę lub wodę. Lekarz powiedział, że możemy się spodziewać gorączki i biegunki. No i tak było - w czwartek gorączka, w piątek biegunka...Dziś na szczęście już chyba lepiej bo ani górą, ani dołem nie poleciało.
Do tego doszły zęby, więc dziecko mi ciągle wyje i tylko na rękach jest lepiej.

Gusinek - my mamy za sobą "trzydniówkę". Pisałam o tym w okresie Świąt, zaczęła się w Wigilię. U nas trwała w sumie całe 5 dni, na końcu pojawiła się drobna wysypka na brzuszku. Temperatura zdecydowanie wyższa, niż 39, chwilami dochodziło do 39,8 stopni.

.
biedna Ola, co chwile cos sie czepia jakiegos szkraba duzo zdrówka zycze! i dziekuje za info odnosnie 3dniówki,
kurcze on juz w czwartek był niespokojny ale nie zmierzyłam gorączki, dopiero w piatek zobaczyłam ze ma, wiec licze piatek i sobota, dzis juz ok temp w normie i duzo lepszy humorek miał

ale .... pojawiła sie wysypka na pleckach i troche na brzuszku wiec to jednak 3(2)dniówka? kurde nie wiem juz jest ok ale myslicie ze powinnam jutro isc z nim do doktorki? tylko ona jutro chore dzieci przyjmuje i tez sie boje zeby czegos nie załapał, sama nie wiem co robic

darusia
fajnie ze Wy juz na swoim, cisza spokój niekt nie marudzi i nie krytykuje

dusiaka koglus
wasze dziewczyny urocze

ferrou współczuje przezyc, jutro juz poniedziałek i moze w koncu was wypiszą

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:47
gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 20:10   #3251
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Yoonka ja nie znam dzieci w tym wieku co swobodnie rozmawiają o seksie można też równie dobrze dużo wiedzieć i się wstydzić bo temat nie należy raczej do takich co się na co dzień w domu rozmawia.
no i to blad, stad sie biora problemy w tej sferze w zyciu doroslym

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

madziwnia jak tam zakupy lumpkowe??
Stary 2011-02-06, 20:11   #3252
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość

ale .... pojawiła sie wysypka na pleckach i troche na brzuszku wiec to jednak 3(2)dniówka? kurde nie wiem juz jest ok ale myslicie ze powinnam jutro isc z nim do doktorki? tylko ona jutro chore dzieci przyjmuje i tez sie boje zeby czegos nie załapał, sama nie wiem co robic

darusia
fajnie ze Wy juz na swoim, cisza spokój niekt nie marudzi i nie krytykuje

dusiaka koglus
wasze dziewczyny urocze

ferrou współczuje przezyc, jutro juz poniedziałek i moze w koncu was wypiszą
Jak jest wysypka to nie idz do lekarza teraz już wsio bedzie ok a wizyta nie potrzebna zejdzie za dzień góra dwa .

Ferrou - współczuje przeżyć szpitalnych kurna niech mu porobia badania bo to do ch.. nie podobne co tam sie dzieje , a ta laska co z Tobą leżała to tylko jej skopać dupsko,, dobrze że młody już lepiej się ma , kurde jak minie to rota i dadzą mu leki to się wypisz , nie siedz w tym syfie i nie czekaj na kolejne bakterie bo to bez sensu, a on teraz osłabiony . A dajesz mu probiotyk ?
Stary 2011-02-06, 20:21   #3253
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Jak jest wysypka to nie idz do lekarza teraz już wsio bedzie ok a wizyta nie potrzebna zejdzie za dzień góra dwa .
ok, dzieki za odpowiedz, mam nadzieje ze bedzie juz ok

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:02   #3254
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
mam pytanie jakich pieluch używacie? my zawsze pampers te zielone a teraz kupiliśmy sleep&play i do dupy są, a chciałam teraz jakieś inne jeszcze wypróbować, jakie możecie polecić?
ja tylko Pampers Activ baby te zielone..
a mama mi w piatek kupiła wbiwedronce huggisy i masakra jakaś!!1 jeju!!! juz 3 razy przesiakły!!! sa sztywne i dziwne jak sie je zasika!!
Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość

madziwnia jak tam zakupy lumpkowe??
mrowak obkupiona... aniap dla szymka tez i aneczkaaaa dla synusia.. zostałas ty i młoda... ale ostatnio nie było ANI JEDNEJ SUKIENKI i tuniki nawet przy 50 zł za kg!!!

PS.. aneczkaaa powiedz czy ci sie podobaja ciuszki dziewczyna???

mrowka ja mam nadzieję że tobie tez sie spodobaja na zywo....nie tylko na fotach
]

WIECIE JAKIEGO STRESA miałam jak kupowałam... i mam nadakl że zadowolone nie bedziecie... ale chyba mi wychodzi
i ile ich masz za te 73 zł??

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:13   #3255
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
a mama mi w piatek kupiła wbiwedronce huggisy i masakra jakaś!!1 jeju!!! juz 3 razy przesiakły!!! sa sztywne i dziwne jak sie je zasika!!

mrowak obkupiona... aniap dla szymka tez i aneczkaaaa dla synusia.. zostałas ty i młoda... ale ostatnio nie było ANI JEDNEJ SUKIENKI i tuniki nawet przy 50 zł za kg!!!

mrowka ja mam nadzieję że tobie tez sie spodobaja na zywo....nie tylko na fotach
]

WIECIE JAKIEGO STRESA miałam jak kupowałam... i mam nadakl że zadowolone nie bedziecie... ale chyba mi wychodzi

Madziwnia ja też bym Cie prosiła o zakupy dla Zosi

Ferrou biedny Kubuś, życze szybkiego powrotu do domu

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:14   #3256
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
po kąpieli zabawa ze szczoteczka ,

mamy identyczna-no, inne kolory i tez sie fajnie gryzie

Madziwnia, wdech-wydech, wdech-wydech, spodobają się na pewno! I uważaj, bo jak się spodobają to ja do Ciebie wrócę
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:25   #3257
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
no ze mną nikt nie rozmawiał a ja w sumie problemów żadnych nie mam , a Ty będziesz tak potrafiła ze swoją córką bez skrępowania rozmawiać , nie tylko o tym jak się zabezpieczać ale i o tym co może jej sprawić przyjemność itp. ?podejrzewam że teraz Ci się tylko tak wydaje ale jak przyjdzie co do czego to zcykorzysz, to nie to samo mówić do własnego dziecka co do innych osób, zobaczysz.
Stary 2011-02-06, 21:28   #3258
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
mamy identyczna-no, inne kolory i tez sie fajnie gryzie

Madziwnia, wdech-wydech, wdech-wydech, spodobają się na pewno! I uważaj, bo jak się spodobają to ja do Ciebie wrócę
Jaki rozmiar ma teraz Twoja Gabrysia?? Może jak do Ciebie dojadę to Ci parę rzeczy podkradnę Moja na maxa 74

P.s. Ja tylko wpadam i wypadam... może jutro zawitam na dłużej... paaaa...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:49   #3259
cigi
Rozeznanie

ferrou
wspolczuje, oby sie to szybko skonczylo; normalnie kleska w tym szpitalu;
Koglus, dusiaka, dziewczyny jak maliny;
Cytat:
Koglus Ala jest śliczna , nawet mój Mikuś do niej mrugał
No jak to, jak to, mrugal do innej? przeciez zaklepany ; A Baske pokazywala???
swoja droga moze niedlugo wrzuce jakas fotke;
Cytat:

Tzn jak Ty to widzisz, zeby na codzien o seksie z dzieckiem rozmawiac? Jakos mi sie to dziwie widzi ;

ja mam dzisiaj fatalny dzien; ; wiecie, w jakich klimatach;

ale jakies pozytywy znalazlam, zabralam pchle pod cyrk, zeby na zwierzatka popatrzyla; Kozka nr 1 jej sie podobala bardzo; Od lam ciekawsze byly kundelki, a od kozki nr 2 z malutkimi ciekawsze byly dziewczyny z wozkiem z maluchem i dzieciaki na rowerach ;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 21:52   #3260
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
no ze mną nikt nie rozmawiał a ja w sumie problemów żadnych nie mam , a Ty będziesz tak potrafiła ze swoją córką bez skrępowania rozmawiać , nie tylko o tym jak się zabezpieczać ale i o tym co może jej sprawić przyjemność itp. ?podejrzewam że teraz Ci się tylko tak wydaje ale jak przyjdzie co do czego to zcykorzysz, to nie to samo mówić do własnego dziecka co do innych osób, zobaczysz.
Moi rodzice znaleźli na to półśrodek , podrzucili mi pare książek do poczytania . No właśnie cieżki temat , choć niby się powinno . ale czy będę potrafiła
Stary 2011-02-06, 22:03   #3261
libra777
Zakorzenienie

Cigi mój Miki lubi mieć swoje zdanie
Ja jak ostatnio byłam z Adasiem w cyrku to najbardziej wrył nam się w pamięć smród wielbłądów , okropność.
Ania o to to mi mama też podrzuciła książki z opisami i obrazkami i może to i lepiej bo ja bym się na pewno czuła zażenowana gdyby próbowała mi coś powiedzieć.
A uwierzcie mi to bardzo trudne , jak dzieci małe to wydaje nam się że to żaden problem porozmawiać , ale jak dziecko dorasta to nie wiadomo jak zacząć
Stary 2011-02-06, 22:14   #3262
cigi
Rozeznanie

no to wrzuce fotki;
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg RIMG0880aaa.jpg (21,8 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg RIMG0886aaa.jpg (19,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg RIMG0890aaa.jpg (24,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg RIMG0960aaa.jpg (33,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg RIMG1022aaa.jpg (25,5 KB, 37 załadowań)
Stary 2011-02-06, 22:20   #3263
libra777
Zakorzenienie

Cigi śliczna Basia , wygląda na 2 latkę z tymi dorosłymi włosami
Stary 2011-02-06, 22:23   #3264
cigi
Rozeznanie

musze Barbarce tez zaprezentowac jakichs kawalerow, coby mogla pomrugac ; bo ja w nocy siedze, to ona juz spi; dzis sobie obejrzala Ale;

Ja do cyrku nie chodze, bylysmy pod; A do polskiego to zapewne nie pojde, juz nieraz slyszalam jak zwierzaki maltretuja

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

dzieki; Jeszcze troche ponad rok i w koncu bedzie dwulatka;
a teraz juz jestem zadowolona z fryzury, jak ciut podrosla grzyweczka;
Tylko mi pokazac jutro Mikusiowi (moze tez mrugnie drugim okiem)
Stary 2011-02-06, 22:25   #3265
ania p
Zakorzenienie

Libra - no właśnie a mojej kolezanki 4 latka np wypytuje o smierć , ale nie da jej sie sprzedać gadki o niebie , bo ona pyta co się dzieje z ciałem , czemu sie zakopuje itp , bo ktos jej powiedział że się zakopuje . mamo kiedy ja umre , a kiedy TY itp .. wytłumacz 4 latce która jeszcze tego nie jest w stanie pojąć \

cigi basi włosy powalają na kolana
Stary 2011-02-06, 22:26   #3266
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

]

dla mnie bomba juz sie zaklepałam na kolejne zakupy
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:29   #3267
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
A uwierzcie mi to bardzo trudne , jak dzieci małe to wydaje nam się że to żaden problem porozmawiać , ale jak dziecko dorasta to nie wiadomo jak zacząć
Masz synów to troche łatwiejMoja koleżanka mająca bliźniakow, mowila że zawsze jak mieli iść gdzieś na impreze to dawała im dodatkowo po 10 zł, żeby do rosmana poszli gumki sobie kupić. Z dziewczynkami to już trzeba o uczuciach rozmawiać, nie tyle sexualnych, co ogólnie o uczuciach, bo nawet bardzo prosta sprawa w głowie nastolatki może urosnąć do mega problemu z którym będzie miała problem sobie poradzić, i zawsze trzeba im mówić że najważniejszy jest szacunek do samej siebie, i jak ktoś robi coś co sprawia że ten szacunek jest zachwiany to uciekać gdzie pieprz rośnie, i najlepiej do domu
No i ostatnią rzeczą o której chciałabym rozmawiać z mamą lub tatą to sexw moim idealnym świecie moi rodzice tego nie robią

Stary 2011-02-06, 22:37   #3268
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cigi Basia cudowna, duża panna

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
a ja polecam loreala expert
Loreal Expert Intense Repair Maska Nawilżająco - Regenerująca 200 ml.
drozszy kosmetyk do wlosow ale super, polecany przez fryzjerow
ja tez ją polecam jest rewelacyjna
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:43   #3269
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Libra - no właśnie a mojej kolezanki 4 latka np wypytuje o smierć , ale nie da jej sie sprzedać gadki o niebie , bo ona pyta co się dzieje z ciałem , czemu sie zakopuje itp , bo ktos jej powiedział że się zakopuje . mamo kiedy ja umre , a kiedy TY itp .. wytłumacz 4 latce która jeszcze tego nie jest w stanie pojąć \

cigi basi włosy powalają na kolana
No fakt nie wiadomo jak tu tłumaczyć , ja pamiętam jak mój Adaś się dopytywał z kąd on się wziął to ja mu powiedziałam że mi brzuch rozcieli i go wyjęli to taki płacz był że o matko i córko

Madzia mnie przeraża to jak sobie pomyślę że moje dzieci będą chodzić na dyskoteki
Cigi my raz tylko byliśmy a tak to też nie jestem zwolenniczką cyrku.
A tu jak na złość same dziołchy dzisiaj
Stary 2011-02-06, 22:50   #3270
mloda1989
Zakorzenienie

no Basia wyglada doroslej niz moj Dawidek:P hehe sliczna

no madzwinia ja tez ju nie moge sie doczekac tej paki:P
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości