|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
Cytat:
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
zabcia powodzenia w sprzataniu życze
widzę,że nie macie płytek w toalecie,fajnie to wyglada,to sa panele?
|
|
|
|
#1563 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
madzialenka daj no znać jak tam martucha super ja to się boje puścić tak Dominika mimo że chodzimy z nim na basen odkąd skończył jakoś chyba też 4 albo 5 miesięcy anika no brzuch już spory znaczy się że córa zdrowa i rośnie poprostu , a to że puchniesz to takie uroki ciąży w sumie przed porodem sporo się puchnie , jak spojrze na swoje zdjęcia z przed porodu jakieś 3 -4 tygodnie to też spuchłam może nie tak bardzo jak ty opisujesz ale też , potem wszystko spada jakoś w ciągu 2-3 tygodni , także się nie martw , wróci wszystko do normy zaraz po porodzie żabcia super łazieneczka , to chyba ubikacja taka mniejsza ? india dla mnie wszystko jest super, kanapa, kuchnia, łazienka no no bomba scio a gdzie rodzisz na prostej czy na kościuszki , nie wiem czy juz mówiłaś ale pytam bo nie pamiętam gucia a kto taki nie dobry kazał ci tyle w pracy siedzieć ? mona dobra księgowa powinna takie rzeczy wiedzieć, matko kochana jaka pusta baba, no ja jak czegoś nie wiedziałam to zawsze dopytała i dodzwoniłam żeby wiedzieć na 100% czy to do ZUS czy do US , wolałam stracić czas na czytanie i dokształcanie się niż później ponosić tego konsekwencje a u mnie po staremu , normalnie pisze i piszę już mi się płakać chce , bo musze kurcze dopisywać duzo rzeczy bo mój promotor twierdzi że wszystko jest ok tylko mało stron więc rozwijam to co już napisałam mam już 1, 2 i 3 rozdział jeszcze poprawki no i czwarty w sumie to dużo mam ale jakos tak średnio mi to wszystko idzie, jeszcze wstęp , zakończenie , wnioski dopisać ło matko mam dosyć już wszystkiego czekam na męża to się na niego rzuce z pazurami , muszę się wyżyć bo młody tak mnie wnerwia że szok, przydały by mi się wakację od niego, bo nie daje rady, te noce nie przespane, dni spędzone na pisaniu pracy a drugim okiem pilnowaniem Dominika, dosyć mam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1564 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
wow Anika jaki brzusio
a pamietam jak jeszcze niedawno wspominałas, że nic jeszcze nie widac hihiCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ze stołem bedziemy kombinowac w srode wiec wkleje foto innych wersji ciesze sie, ze kontakt nie razi w oczyczekamy na efekty po wizycie Cytat:
![]() superowe zdjecie Pata Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po pierwsze czekam na łózko i szfe co bym miała gdzie ubrania trzymac poza tym trzeba tam jeszcze posprzatac i przewizc rzeczy a na to brakuje czasu, od pn-pt odpada, a ten weekend mam zajety jade na studia do Poznania, wiec najszybiej przypadałoby na koniec lutego (ale watpie)ja się na ksiegowosci nie znam wiec wspolczuje problemów Cytat:
Cytat:
niestety niektore posty mi ucieło, pozostałym tez dziekuje za miłe komentarze o domku a u mnie przeziebienia ciąg dalszy, jakas pechowa jestem na te infekcje, jestem sama ide sie wylegiwac w łozeczku. no i moze troszke sie poucze
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
ej.... mnie tu mnie a mi tyłek obrabiają
![]() Nie, jak już wyszłam z domu to było spoko. Od razu poszłam do dyrekcji i wszystko się wyjaśniło, ale to zaraz wam opisze w klubie Za to jestem na maksa wkurzona - ale to też w k
|
|
|
|
#1566 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na ścianie można powiesić jakiś fajny obrazek i wsio Kupa kasy zaoszczędzona ,a łazienka nie będzie stała pusta No i u nas nie będzie to tymczasowe![]() teraz w wynajmowanym jedną łazienkę mamy tylko pomalowaną ,a płytki są w prysznicu tylko i dobrz się to sprawuje Cytat:
tęskniłyśmy to dlatego ![]() Robię właśnie chicken curry Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-07 o 16:14 |
||
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
juz
wrrr przepraszam jak cos mało składnie ale jestem wkurzona
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz idę czytać do k.Martucha przypomniałam sobie ,że pytałaś o ten nabór do programu Trinny i Suzzana...otóż tak jest casting,w necie znalazłam cały formularz zgłoszeniowy i wydaje mi się,że będą brali ludzi z angielskim ,bo jest pytanie jak oceniasz swój poziom ang ,z drugiej strony to trochę nie sprawiedliwe ,więc może jednak będzie tłumacz.Im pewnie prościej by było się dogadać z kimś kto się posługuje tym językiem...
|
|
|
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
No i jestem
zaraz drukuję cv a na 20 jedziemy do teściów ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Ścięłam tak jak ostatnio, bo mi się podobało przód dłuższy, tył krótszy no i nie jestem modna... bo zrobiłam odrosty ![]() Cytat:
a ten wydział oświaty normalnie jest w urzędzie miasta?Cytat:
a ile masz stron?Cytat:
![]() Postaram się
|
|||
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() India fajnie u Was w tym domeczku ![]() Anika fajowy brzusio ![]() a ja się dzisiaj znow wkurzyłam.. pamietacie ajk pisałam o naszej uszkodzonej wannie? zamowilismy drugą i przysłali tez uszkodzoną- wrrrrrrr ale tym razem nie przyjęlismy. byla w ogole nie zapakowana tylko folią owinięta i nic poza tym. az koles z transportu sie dziwil ze wyglada jak z wystawki.. no wiec spisalismy z nim protokol, odesłalismy wanne i zadzwonilismy. no i niby powiedzieli ze ok, nie ma sprawy przyślą kolejną... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr no zobaczymy.. bo jak nzow będzie cos nie tak to sie wkurze.... a tatko powiedzial ze jakszybko wanna przyjedzie to na nastepny weekend będzie finito i bedziemy sie wprowadzac....
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher będę rodzic na Prostej
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
neska co za pech,teraz wygląda na to,że tamta też pewnie w transporcie się uszkodziła
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"chociaz" wanna ;/ wrrrrrrr |
|
|
|
|
#1575 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
India - ładnie to wszystko u Was wygląda Nawet schody które są "dezajnerskie" Jak to mówią nie wszystko na raz.Stół bym przestawiła i przesunęła narożnik bliżej środka salonu żeby nie był tak blisko ściany. Cytat:
Cytat:
Słowo "nadal" niczego nie wyjaśnia, mogłaś być ze 3 lata na dziekance, powtarzać rok, mieć obronę w październiku - różnie bywa. A tak wyjaśniasz wszystko w najprostszy sposób. Ja przeglądając CV szukałam konkretnych informacji o kandydacie, a nie "domyślania się" co miał na myśli pisząc to i tamto. Do tego krótkie umotywowanie dlaczego chcesz pracować w zawodzie (i nie pisz że jesteś ambitna i się szybko uczysz, bo to pisze każdy a tak naprawdę również nie wiadomo co ma kandydat na myśli) - podawaj przykłady. Dzięki temu Twój list nie będzie sztampowy. Powodzenia. Aha - i rozważyłabym dojazdy pod miasto - bywa że jest mało kandydatów do pracy w takim miejscu, a jak dojazdy będą ok 0,5 godz. to nie jest tragedia. Cytat:
US nie interesuje kto rozliczał - tłumaczy się osoba składająca zeznanie - inaczej każdy by się tłumaczył że on nic nie wie i ktoś inny go rozliczał. Trzymam kciuki aby wszystko wyjaśniło się na Waszą korzyść Myślę że czas zmienić księgową. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-02-07 o 17:58 |
|||||||
|
|
|
#1576 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no to ok, mam nadzieje że zniosą w końcu ten zakaz odwiedzin, no w sumie to nie sam zakaz ale przynajmniej mężów mogli by wpuszczać , bo z tym to masakra
a masz juz położną? bardzo fajna jest jedna babka akurat na moim porodzie nie była ale słyszałam same dobre opinie o niej i własnie dwa tygodnie temu odbierała poród mojego brata ciotecznego żony zresztą mojej imienniczki , ale miała fajny poród bo rodziła dosłownie godzinę od momentu podania oksytocyny , też bym tak chciała Cytat:
no ok tylko musze teraz dopisywac bo to co wydaje mi się najważniejsze to napisałam ale teraz musze to rozpisac zarówno pierwszy jak i trzeci rozdział bo akurat 2 wyszedł mi na 21 stron Cytat:
no niestety mój mąż mnie nie rozumie i kurcze chyba muszę zrobić coś na przekór niego cholerka mam naprawdę dosyć muszę jakoś odpocząć , więc chyba wyślę go z Dominikiem do teściowej na weekend i będę miała cały dla siebie , kurde no muszę jakoś uwolnić się od nich bo zwariuje no.. iwka no własnie nie moge bo moja mama pracuje, też siostra ma swoja córkę, wszystkie moje koleżanki pracują i nikt nie może mi się zająć Dominikiem , nawet mama jak ma wole jeden dzień to lata od rana po lekarzach wpadnie do mnie na godzinkę albo dwie i tyle , nie mam nikogo kto by mógł się zająć Dominikiem narazie , i mam dosyć poprostu bo tu nie chodzi o same pisanie pracy tylko potrzebuje odpoczynku od męża i Dominika , odstresowac się całkowicie i nie myśleć o obowiązkach w domu czy przy dziecku poprostu się dusze i czuje to i widze jak reaguje na sytuacje w domu w życiu codziennym nawet do Dominika, łapę się na tym żeby nie krzyknąć do niego normalnie nie wiem co się dzieje , jestem zmęczona jakas deprecha mnie chyba łapię
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2011-02-07 o 18:04 |
||
|
|
|
#1577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pakuj im torby
|
|
#1578 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ŚlicznyCytat:
super!Cytat:
Ciekawa jestem co tam R wymyśli w sprawie tej "narzeczonej" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja umiem pływać, ale tylko przy brzegu i żabką po swojemu ![]() Cytat:
Kurcze, pokasowało mi posty, za dużo cytowałam, Justynko, cieszę się, że jesteś. Podoba mi się wenus I jak pojedziemy do tej silesi to zrobimy sobie już imprezę w pociągu - pojedziemy razem z krk Przykro mi, że straciliście pracę ale cieszę się, że już stajecie na nogach. Będzie dobrze!Śliweńka, co do tego wypowiedzenia, to pracodawca w każdym momencie może dać wypowiedzenie, ale Ty nie koniecznie musisz je podpisać. Jeśli zebranie było obowiązkowe i było w grafiku, to na tą godzinę pracownik był w pracy więc powinien podpisać. Nawet jak nie chodzisz do pracy, jesteś na l4 możesz dostać wypowiedzenie. Jeśli wyślą poleconym a Ty potwierdzisz odbiór, to pozamiatane. Żabcia, jak tam przeprowadzka? przepraszam, reszta postów mi uciekła ![]() no. WITAJCIE!!!! Rosi, Martucha - uwielbiam Was Pouśmiechałam się najpierw do portiera, później do Pana, który przyjmuje dokumenty i się udało!![]() Teraz proszę o kciuki i tak do 23 lutego... to nasze być albo nie być. Jutro odbieramy samochód. Mechanik weźmie od nas 400zł. Powiedział, że jakby miał wymienić wszystkie części to minimum zaplacilibyśmy 2tys zł.... o matko! Jak dobrze, że na niego trafiliśmy! Kasiu, no musiałam przez weekend popracować. Szefowie kazali. Ale bardzo nie narzekam. W sobote poszłam na 10:00 później impreza z mężem. W niedziele byłam tylko na chwilę o 19:00. Także nie jest źle. Aaaa no i przeżyłam nalot teściowej całkiem miło było. dostałam bluzeczke, a sama kupiłam sobie jeansy z dziurami mąż powiedział, że wyglądam 10 lat młodziej w nich
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
no to wykład prawny strzeliłam w klubie
![]() a teraz idę czytać coście naskrobały ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- idzia tak tak potwierdzam jest dodatek za prace na wsi ![]() ktosia ojj może znajdziecie jakieś takie zajęcia.. trzymam kciuki w zakładaniu akwarium kasiaher wiesz jak bym była w wodzie z Patem to bym się bała ale to mąż wie co i jak bo jest koło niego patrzy na relacje... wyślij tż z małym.. i odpocznij należy ci się.. naprawdę.. india ja też uwielbiam takie intensywne dni, nareszcie się czuje jak w swoim żywiole... ojj na cyprze? a co ją tam wywiało? mówiłam ci już że ci piekielnie zazdroszczę domku? ehsss... Madzialenka a tak za raz że obrabiają kciuki trzymałyśmy ![]() atomufka dziękuję za wyjaśnienie ![]() neska ale macie przygody z tą wanną... ehss... Gucia no taki w wodzie wyszedł pulchny pewnie przez powietrze w buzi tyyyy pani od cudów chyba cię będę wynajmować do załatwiania spraw beznadziejnych...
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dobra, dobra
a ja się zastanawiałam co mnie dziś cały dzień uszy pieką
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
ufff ile tego drukowania cv i poprawiania
kochane a jak chciałabym w liście motywacyjnym napisać, że się bronie w tym roku jak to ując? bo ja jeszcze nie wiem czy w czerwcu czy w lipcu wypadnie obrona... ?? to jak napisać?
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe![]() Super że tak Wam się udało z autem |
|
|
|
|
#1583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chciałam iść na kilka godzin też jako pedagog ale ta babka co byłam na rozmowie w tej szkole to pow jak kupowała u nas kamerę że bardzo dobre wrażenie zrobiłam na sobie ale zatrudnili chłopaka z poradni psych.-ped. i jakiegoś jeszcze i pytała pięć razy ale czy ja na pewno chciałabym chociaż na te kilka godzin a ja że jasne myślałam że się przewrócę TŻ pow od razu że po znajomości kogoś wzięlidziś znów przypomniała mi się akcja z DD ![]() Cytat:
no tak ale Ty możesz nie wiedzieć co jest w kopercie a podpiszesz z tego co wiem nie można zwolnić pracownika na L4 albo urlopie dzisiaj znów TŻ dręczyłam by założyć akwarium
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia nie ma juz chyba zakazu (wtedy chyba był ze względu na ta grypę) bo ja leżałam w grudniu (z tym, ze na ginekologii) i mój M. normalnie siedział ze mną na odziale
|
|
|
|
#1585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba troszkę przesadził moje spodnie na 4 zdjęciu http://www.motivi.com/lookbook ![]() A z samochodem faktycznie się udało. cieszę się, bo już miałam stracha... zobaczymy jeszcze jak ten nasz samochód wygląda... Cytat:
Wiesz, sporo osób ucieka na L4 żeby uniknąć zwolnienia i to jest sposób dla pracodawcy. I właśnie o to chodzi, że odbierasz list, nie wiedząc co jest w środku.
|
|
#1586 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale duuży brzuszek! Śliczny[QUOTE] dzięki dziewczynki ![]() własnie wrociłam od rodziców i jestem mega zmeczona chyba sie klapniemy podrezmać maż ma wrocić w nocy... jak by juz nie było nocy...
|
|
|
#1587 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu nie dziwie się, że jesteś zmęczona. Pmaietam mnie dobijało pisanie pracy, a Ty dodatkowo masz zajęcie z dzieckiem. podziwiam jak dajesz rade. moze warto pogadac z męzem o jakim urlopie, tzn on z małym a Ty odpoczywasz i sie relaksujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj co za firma, raczej bym z ich usług zrezygnowała Cytat:
o dobrze, ze wam sie tak z autem udało ![]() nie ma to jak się odmłodzic ![]() Cytat:
wywiało ja do pracy miała kilka powrotów, ale w tym naszym grajdole cięzko o prace i musiała wrócić a mi jej strasznie brakuje.Marta nie ma czego Wy też macie swoje i to najważniejsze... a w pzryszlosci moze jeszcze cos pokombinujecie ![]() Cytat:
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
scio znieśli znieśli ale teraz jakos w ciągu tych 3 tygodni znowu w tv zaczeli straszyć więc znowu zakaz odwiedzin
martucha my zawsze pływamy w trójkę na basenie , jak ja się zmęcze to bierze go tz i tak na zmianę gucia na urlopie nie można dać wypowiedzenia ale już dzien po tak albo dzień przed muszę muszę odpocząć chociaż mam lęki przed zostawieniem tż samego z Dominikiem i to w dodatku u teściowej ale zobaczymy narazie to mam tak wszytskiego dosyć że juz na nic nie patrze , trudno przecież krzywdy mu nie zrobi jak zostanie z nim sam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
a propo basenow - wczoraj w jakims programie mowili, zeby z dzieckiem nie chodzic do jacuzi - bo tam jest ciepla woda i do tego paruje i babluje, i ze chloru w powietrzu jest wiecej i dla dziecka to nie jest dobre.
A bardzo czesto na basenie widzilaam wlasnie rodzicow z niemowlakami w jacuzi. |
|
|
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz, że jesteś na finalizacji studiów i właśnie przygotowujesz się do obrony pracy mgr. Myślę, że nie musisz podawać szczegółowo czy to będzie czerwiec czy lipiec ![]() W sumie już niejako skończyłaś studia bo została Ci właściwie tylko obrona więc nawet jak wymagają wyższego to pewnie to już zaliczą. Ewentualnie napisz w CV po studiach "w trakcie obrony pracy mgr." ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
dziękuję Ci Kochana ![]() ![]() ![]() strasznie się cieszę, że Wenus się podoba ![]() impreza z pociągu ![]() pokaż jeansy ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A ja się taka przystojna zrobiłam ![]() Polecam przy okazji serial WHITE COLLAR ![]() Idę oglądać Telekamery ![]() Do jutra Dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

no i to gniazdko w łazience.. bałam się efektu jak o tym wspominałaś jakiś czas temu, ale teraz wygląda całkiem dobrze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)