Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 20:43   #1771
howdoi
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja bym poszła na Twoim miejscu no po kilku dniach, bo nie traci czasu przecież to nie jest zobowiązujące dla Ciebie. Po prostu fajna znajomość i miłe spędzenie czasu

OK, przekonałyście mnie

Powiedział, że Mu się spodobałam , miło ogólnie to usłyszeć po wyczerpującym okresie i niedocenianiu przez exa.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:44   #1772
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez wish11 Pokaż wiadomość
Tylko, że koło się zamyka, bo jak myślę o rozstaniu, to zaczyna mi się go robić szkoda, bo jeszcze sobie nie poradzi beze mnie czy coś. Wiem, że to głupie Kompletnie się w tym gubię
To co, następne 40 lat w związku z litości?

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Elve - coś miałam napisać, ale za dużo wypiłam
Poczekamy...
Stary 2011-02-07, 20:52   #1773
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że koło się zamyka, bo jak myślę o rozstaniu, to zaczyna mi się go robić szkoda, bo jeszcze sobie nie poradzi beze mnie czy coś.
Mi też było szkoda eksa, bo w końcu on taki był 'biedny', zagubiony i nie wiedział co czuje. (Ach, dopiero po rozstaniu się dowiedział). Powiem Ci, że jeśli już teraz czujesz, że to nie to, to nie bądź z nim tylko dlatego, że Ci go szkoda. Nie warto.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:54   #1774
wish11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
To co, następne 40 lat w związku z litości?
Tylko to nie jest, że tak, że trzyma mnie przy nim jedynie litość. Kocham go, ale wiem, że czasami ludzie nie mogą być ze sobą, bo do siebie nie pasują. I zaczynam się zastanawiać czy my przypadkiem nie jesteśmy taką parą. Do tej pory myślałam, że ludzie na początku znajomości mają jakieś zgrzyty, no bo się dopiero co poznają. Potem, że to normalne, że czasami są jakieś kłótnie. Ale teraz myślę, że te wszystkie kłótnie były za poważne. Po przemyśleniu dochodzę do wniosku, że to nie jest kłótnia typu "Ja chcę na dyskotekę, a on do kina i nie możemy się pogodzić". To są kłótnie o sex, o to, że mnie nie traktuje tak jakbym chciała, bo on "nie wie, że mnie tym rani" albo "źle się wyraził". Mi w nim nie pasują dane cechy jemu we mnie też jakieś nie pasują. Nie wiem czy da to się pogodzić, ale jak ja zaczęłam myśleć o r5ozstaniu dla naszego dobra, to on zaczął mówić, że się zmieni i faktycznie się stara co utrudnia mi myślenie bez większych emocji o tym. I w dodatku nie wiem na ile mu wystarczy tego zapału do zmian
wish11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:59   #1775
Malla
Nie depcze krokusów

howdoi - to jak studniówka, koleżanki zapraszały nowo poznanych facetów i dało się przeżyć.

Elve - serio, uhahałam się jednym porterem! Chyba miałam pisać, że się Ciachu nudzi spędzanie ze mną czasu. W ten weekend byłam totalnie nie w formie, ciśnienie niskie czy anemia po okresie - nie wiem, ale byłam bez życia, urywał mi się film w pół zdania, nie kontaktowałam. Nie doczekałam się zrozumienia, bo on teraz jedzie na odżywkach i go nosi, np. dziś był 3 godziny na siłowni i chyba siłą go stamtąd wyciągnięto. Czekam na ładną pogodę, żeby wreszcie dało się ruszyć w teren, muszę wykorzystać jego bezrobocie. Na weekend chyba pojadę do niego i zmolestuję mu kota Wspominałam już, że jego kot jest w nim bezgranicznie zakochany?

wish11 - a jak on traktuje Wasz związek?
Stary 2011-02-07, 21:07   #1776
mimimka
Zadomowienie

Eh, Eks2 chyba ma do mnie jakis uraz bo wlasnie wyslalam mu drugi raz wiadomosc na GG z pytaniem jak sie nazywa jedna czesc do roweru bo chcialabym sobei cos takiego kupic... A ten mi nie odpisal..
Chyba udaje ze mnie nie ma.
Zastanawiam sie tylko z jakiego powodu ma do mnie uraz...

Myslalam ze nalezy do tych "normalnych"z ktorymi po wszystkim mozna sie kumplowac ale widze, ze nie...
Zenua
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:07   #1777
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Elve - serio, uhahałam się jednym porterem! Chyba miałam pisać, że się Ciachu nudzi spędzanie ze mną czasu. W ten weekend byłam totalnie nie w formie, ciśnienie niskie czy anemia po okresie - nie wiem, ale byłam bez życia, urywał mi się film w pół zdania, nie kontaktowałam. Nie doczekałam się zrozumienia, bo on teraz jedzie na odżywkach i go nosi, np. dziś był 3 godziny na siłowni i chyba siłą go stamtąd wyciągnięto. Czekam na ładną pogodę, żeby wreszcie dało się ruszyć w teren, muszę wykorzystać jego bezrobocie. Na weekend chyba pojadę do niego i zmolestuję mu kota Wspominałam już, że jego kot jest w nim bezgranicznie zakochany?
Jednym? Ekonomiczna jesteś

Ta, nudzi mu się spędzanie z Tobą czasu, a w knajpie nie wiedział jak się zachować

W weekend ciśnienie było masakrycznie niskie, zwłaszcza w sobotę (barometr wisi nad moim łóżkiem ) , zasypiałam tam gdzie mnie postawili i cały weekend walczyłam z migreną - byle do wiosny, ja już też przebieram nogami, bo do pasji doprowadza mnie spędzanie kolejnego weekendu w ten sam sposób - to jest chore, żeby się cieszyć z przeziębieniowego siedzenia w domu, bo to miła odmiana

Kotecek? Miau
Stary 2011-02-07, 21:08   #1778
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
1
Fakt, dziwne. Może po prostu jest zajęty. A może uniknęłaś kolejnego spotkania z napalonym młodzieńcem.

2
Faktycznie tak to brzmiało, a ten szczegół zmienia postać rzeczy. Ale... Może po szczeniacku chce, żebyś zatęskniła? Sprawdza czy Ci zależy i odezwiesz się pierwsza? Albo ma megakaca. Albo mu się odwidziało, bo pojechał na balety i poznał łatwiejszą.

3
Wcześniej pisałaś o łażeniu po nocach, co kojarzyło się z okolicą północy, teraz nagle robi się łażenie wieczorne, a ciemno przecież mamy już o 17 :P
1
może :P

2 moze po szceniacku chciał mnie troche przetrzymać nie pwoiem ze nie biorę tego pod uwage i wcale bym się nie zdzwiwiła
w sobotę nie wiem co robił a niedziela w pracy od 8 (służba) ....potem wrócił o 8 rano w pn i pewnie się troche przespał
3
łazenie po nocach czyli po zmroku z nowopoznanym na necie facetem moim zdaniem nie ejst wyjątkowo bezpieczne zwłaaszcza że po g. 19 niestety robi sie pusto na ulicy i zwyczajnie nie chce sie narażac

Dziewczyny,
miałam napisac Wam dziś wieczorem co i jak ;

raczej wyszło na to ze jednak chciał odczekac bo jednak dzis się odezwał koło południa z pytaniem jak sie czuję i jakie mam plany na wekend bardzo miło,nie powiem
odpisąłam mu dopeiro po pracy (czyli godzinkę temu) ze narazie nie mogę nic planowac bo nie wiaodmo czy nie przeleże kolejnego weekendu w domku, spytałam o jego plany na weekend no i zobaczymy co dalej bo narazie cisza

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-07 o 21:15
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:10   #1779
wish11
Przyczajenie

Cytat:
wish11 - a jak on traktuje Wasz związek?
Jak traktuje? Hmm... Zawsze stara się znaleźć czas na spotkanie, tego zarzucić mu nie mogę. Ale rozleniwił się strasznie i nie chce wychodzić na imprezy, na spotkania ze znajomymi ani nic takiego. Jestem w stanie to zrozumieć, że na takie towarzyskie wyjścia nie ma chęci, ale nasze spotkania od jakiegoś czasu wyglądają tak, że albo spacerujemy albo oglądamy filmy albo leżymy i nic nie robimy. Na moje pomysły zrobienia czegoś inaczej niż zwykle tak nawet w zaciszu domowym reaguje tak, że mówi, że jasne możemy to zrobić, a potem, że on jednak nie ma siły, że może innym razem. Obiecał, że to zmieni jak upora się z obowiązkami (bo ma więcej pracy w tym tygodniu), ale nie wiem jak to wyjdzie, bo to trwa już dłuższą chwilę.
Stary 2011-02-07, 21:11   #1780
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Elve - serio, uhahałam się jednym porterem!

na mnie też porter mocno działa
niestety u mnie coraz trudniej go dostać ( bo za ekonomiczny jest jak widą ci nie opłaca sie w barach sprzedawac) )

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-07 o 21:13
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:14   #1781
kopamatakawa
Rozeznanie

Nie wiem co się ze mną dziś dzieje. Najpierw ryczałam, teraz eksowe myślenie mi się włączyło. Dobrze, że koleś ma mnie w dupie i się nie odzywa, bo jeszcze bym beczała nie wiadomo czego. MASAKRA.
Stary 2011-02-07, 21:14   #1782
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
1
8 rano w pn i pewnie się troche przespał
3
łazenie po nocach czyli po zmroku z nowopoznanym na necie facetem moim zdaniem nie ejst wyjątkowo bezpieczne zwłaaszcza że po g. 19 niestety robi sie pusto na ulicy i zwyczajnie nie chce sie narażac

Ja z nowo poznanym w internecie bylam w Krakowie ostatnio Pisalam z nim jakies 2 miesiace od czasu do czasu.
Bylismy sami w przedziale w jedno i druga strone! Ba.. Mialam w portfelu 2000zl i on o tym wiedzial
Wiem... naiwna jestem i kiedys obroci sie to przeciw mnie-ale nie zaluje ze do Krakowa pojechalam wlasnie z nim Fajnie bylo I fajne zdjecia sobie porobilismy

Napewno ta znajomosc utrzymam Zreszta ow Pan ma do mnie przyjechac w czwartek i pojedziemy na wycieczke na moim nowym rowerku
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
Stary 2011-02-07, 21:16   #1783
wish11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Mi też było szkoda eksa, bo w końcu on taki był 'biedny', zagubiony i nie wiedział co czuje. (Ach, dopiero po rozstaniu się dowiedział). Powiem Ci, że jeśli już teraz czujesz, że to nie to, to nie bądź z nim tylko dlatego, że Ci go szkoda. Nie warto.
Mówisz, że nie warto? Tylko podjąć decyzję o rozstaniu jest tak ciężko
Stary 2011-02-07, 21:17   #1784
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Eh, Eks2 chyba ma do mnie jakis uraz bo wlasnie wyslalam mu drugi raz wiadomosc na GG z pytaniem jak sie nazywa jedna czesc do roweru bo chcialabym sobei cos takiego kupic... A ten mi nie odpisal..
Chyba udaje ze mnie nie ma.
Zastanawiam sie tylko z jakiego powodu ma do mnie uraz...
Może po prostu nie ma go przy kompie, ja mam kompa włączonego non stop jak jestem w domu, a wcale ciągle przy nim nie siedzę... czasem
Albo nie wie, jak się nazywa ta część
Cytat:
Jednym? Ekonomiczna jesteś
To przez tego abstynenta, mało ćwiczę...
Za to on już nie jara i z tego się cieszę.
Cytat:
Ta, nudzi mu się spędzanie z Tobą czasu, a w knajpie nie wiedział jak się zachować
Byliśmy wczoraj w cukierni i nie wiedział jak się zachować. Nie poznaję go w takich miejscach, każdym porem jego skóry wychodzi, że nie czuje się tam swobodnie.
Cytat:
W weekend ciśnienie było masakrycznie niskie, zwłaszcza w sobotę (barometr wisi nad moim łóżkiem ) , zasypiałam tam gdzie mnie postawili i cały weekend walczyłam z migreną
To jak ja, choć odpadł ból głowy, bo u mnie zwyczajnie nie ma co boleć
Cytat:
Kotecek? Miau
Ona jak dzwoni do mnie, to mu łapką trąca telefon Może dzwonić do siostry, koleżanek, jest ok, a jak ja się pojawiam, to Kicia od razu wpada w czarną rozpacz, nie schodzi mu z kolan i chodzi za nim nawet do toalety.
Stary 2011-02-07, 21:19   #1785
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z nowo poznanym w internecie bylam w Krakowie ostatnio Pisalam z nim jakies 2 miesiace od czasu do czasu.
Bylismy sami w przedziale w jedno i druga strone! Ba.. Mialam w portfelu 2000zl i on o tym wiedzial
Wiem... naiwna jestem i kiedys obroci sie to przeciw mnie-ale nie zaluje ze do Krakowa pojechalam wlasnie z nim Fajnie bylo I fajne zdjecia sobie porobilismy
sęk w tym ze mysmy ze soba nie pisali przed spotkaniem, ot krótkie wiaodmosci majace na celu najpierw sprawdzenie czy w ogóle ejstemsy sobą zainteresowani, potem wymiana numerów telefonu, smsów kilka i dwie rozmowe tel przed spotkaniem więc żadnych rozmów przyjacielskich, ot miła wymiana komunikatów
ale jak isę spotkalismy ...było naprawde fajnie poza tą zimna herbatą
Stary 2011-02-07, 21:20   #1786
mimimka
Zadomowienie

Malla, napisalam do niego gdy zmienil sobie opis... Jest przy PC...

Zreszta on przy nim siedzi co wieczor non stop...

Palant

[edit] Nasza wspolna kolezanka z nim wlasnie pisala (ta ktora nas zapoznala)... A mi odpisac nie raczyl

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-07 o 21:23
Stary 2011-02-07, 21:21   #1787
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Mi też było szkoda eksa, bo w końcu on taki był 'biedny', zagubiony i nie wiedział co czuje.
Mój też. Dlatego postanowiłam zostać siostrą miłosierdzia i poświęcić mu swoje życie. I g*wno z tego wyszło. Bycie z kimś z litości, bo on sobie nie poradzi to największa głupota, bo 1. nie żyjesz w zgodzie sama ze sobą, 2. jak wyprowadzisz tą osobę na prostą to sie do Ciebie tyłkiem wypnie. Życie.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:23   #1788
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ale rozleniwił się strasznie i nie chce wychodzić na imprezy, na spotkania ze znajomymi ani nic takiego. Jestem w stanie to zrozumieć, że na takie towarzyskie wyjścia nie ma chęci, ale nasze spotkania od jakiegoś czasu wyglądają tak, że albo spacerujemy albo oglądamy filmy albo leżymy i nic nie robimy.
Zanudzicie się. Wyciągaj go na siłę, wlej w niego trochę życia. A jeśli w nim nie ma tego życia, to pewnie po rozstaniu nagle się znajdzie...
Cytat:
na mnie też porter mocno działa
niestety u mnie coraz trudniej go dostać ( bo za ekonomiczny jest jak widą ci nie opłaca sie w barach sprzedawac) )
U mnie w jednej osiedlówce jest Żywiec, ale po Corneliusa jechałam do Almy, zaledwie 4,5 zeta, a tyle rozkoszy...
Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Nie wiem co się ze mną dziś dzieje. Najpierw ryczałam, teraz eksowe myślenie mi się włączyło. Dobrze, że koleś ma mnie w dupie i się nie odzywa, bo jeszcze bym beczała nie wiadomo czego. MASAKRA.
Okres miała?
Cytat:
Ech, zapomniałam już, jak to jest poza Krakowem, gdzie życie kwitnie całą dobę...
Cytat:
raczej wyszło na to ze jednak chciał odczekac bo jednak dzis się odezwał koło południa z pytaniem jak sie czuję i jakie mam plany na wekend bardzo miło,nie powiem

Cytat:
Czyli nie bez powodu ma status EKS.
Stary 2011-02-07, 21:35   #1789
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Tylko to nie jest, że tak, że trzyma mnie przy nim jedynie litość. Kocham go, ale wiem, że czasami ludzie nie mogą być ze sobą, bo do siebie nie pasują. I zaczynam się zastanawiać czy my przypadkiem nie jesteśmy taką parą. Do tej pory myślałam, że ludzie na początku znajomości mają jakieś zgrzyty, no bo się dopiero co poznają. Potem, że to normalne, że czasami są jakieś kłótnie. Ale teraz myślę, że te wszystkie kłótnie były za poważne. Po przemyśleniu dochodzę do wniosku, że to nie jest kłótnia typu "Ja chcę na dyskotekę, a on do kina i nie możemy się pogodzić". To są kłótnie o sex, o to, że mnie nie traktuje tak jakbym chciała, bo on "nie wie, że mnie tym rani" albo "źle się wyraził". Mi w nim nie pasują dane cechy jemu we mnie też jakieś nie pasują. Nie wiem czy da to się pogodzić, ale jak ja zaczęłam myśleć o r5ozstaniu dla naszego dobra, to on zaczął mówić, że się zmieni i faktycznie się stara co utrudnia mi myślenie bez większych emocji o tym. I w dodatku nie wiem na ile mu wystarczy tego zapału do zmian
Ja wychodzę z założenia, że wszystko się da, trzeba tylko chęci i pracy nad sobą. Co do Twojej miłości do niego... skoro zastanawiasz się nad zerwaniem i dochodzisz do wniosków, że chcesz z nim być, bo on sobie bez Ciebie nie poradzi, to ja bym tego nie nazwała miłością, a już na pewno nie są to zdrowe relacje. Może czujesz do niego przyzwyczajenie, obowiązek? A może na prawde go kochasz, tylko nie jest już jak kiedyś, dlatego masz mętlik w głowie? No ja sama nie wiem co Ci doradzić, myślę że nie ma co panikować i przekreślać związku. Może chłopak faktycznie sie postara i będzie dobrze? Ja bym poczekała na rozwój sytuacji, jak nadal będą zgrzyty mimo rozmów, że nie pasuje Ci coś to chyba będzie trzeba się rozstać. Pamiętaj że stracone zaufanie bardzo trudno odbudować. Ja bym chyba nie potrafiła wejść drugi raz do tej samej rzeki z osobą, od której usłyszałam że ma mnie dość. Więc przemyśl sobie wszystko na spokojnie, żebyś niczego nie żałowała.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:36   #1790
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Okres miała?
Będzie miała, ale to nie powód do rozkminek takich! No ludzie! Rozumiem, że praca, ale eks?! No tego to nie potrafię zrozumieć. Może dlatego eks, bo on nigdy mnie nie wspierał w mega ciężkich chwilach, w końcu w najgorszym dla mnie okresie po prostu przestał się odzywać. Wspaniałego chłopczyka miałam. Na serio jest o kim myśleć, o tak Chyba moja rozmowa z nim poskutkowała, bo jak na razie mam spokój. Majestat najwyższy (201 cm) się łobraził na Łamen Mam psychozę maniakalno - depresyjną, albo po prostu PMS. Jednak ta praca mnie faktycznie dobija strasznie. Odrabiam właśnie pracę domową, ale tak na pałę, znaczy dwóję, dla studentów tróję
Stary 2011-02-07, 21:38   #1791
Malla
Nie depcze krokusów

kopamatakawa - chyba jednak to PMS albo silny wiatr, albo niskie ciśnienie, albo... napij się ze mną!
Stary 2011-02-07, 21:45   #1792
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
kopamatakawa - chyba jednak to PMS albo silny wiatr, albo niskie ciśnienie, albo... napij się ze mną!
Nawet nie wiesz jak marzę o piwie. Jedno starczy i będę pijana. Idę do sklepu i wypiję z Tobą
Stary 2011-02-07, 21:49   #1793
Malla
Nie depcze krokusów

kopa - mnie już nieźle trąciło, zmykam obejrzeć coś o anoreksji, nie można zapominać o swoich korzeniach
Stary 2011-02-07, 21:50   #1794
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Oficjalna impreza, czego się bać?

Czemu dziwnie się czujesz? Nie ma z kim iść, podpasowałaś mu, to Cię zaprosił. Idź i nie wnikaj Weź na w razie wu kasę na taksówkę, bo wiadomo że nie znasz gościa za dobrze, a poza tym baw się dobrze
Nie boję się niczego Często gdy byłam sama chodziłam na takie imprezy. Ale teraz troszkę dziwnie się czuję, dopiero co mnie mój były zostawił i nie sama nie wiem ;/ chociaż On się nie przejmuje i spotyka się z tą mona lisą
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:54   #1795
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Zreszta on przy nim siedzi co wieczor non stop...

Palant

[edit] Nasza wspolna kolezanka z nim wlasnie pisala (ta ktora nas zapoznala)... A mi odpisac nie raczyl
Może sobie coś uroił w głowie, np że specjalnie szukasz powodu tylko po to żeby się do niego odezwać. Wiem, że tak nie jest, ale nie wiadomo co mu w głowie siedzi już zdaje się kiedyś też coś do niego napisałaś po rozstaniu i nie odpisał. Wniosek taki nie ma co się go pytać o rady, bo się zachwouje jak zachowuje.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Nawet nie wiesz jak marzę o piwie. Jedno starczy i będę pijana. Idę do sklepu i wypiję z Tobą
A ja za to ostatnio coś za dużo piwa sącze niedługo będę mieć piwny brzuch

ehhh miałam się uczyć bo w piatek mam egz, i wypadałoby go zdać, szczególnie, że jeden mam na 100% w plecy ale byłam dzis u Nowego, w sumie przez ostatnie 3 dni byłam, On mnie zawsze tak wymęczy potem już nie mam na nic siły

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:55   #1796
AguŚ87
Zakorzenienie

fajne hasło znalazłam

"To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, kur**, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. "
Stary 2011-02-07, 21:57   #1797
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
...

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Mój jeszcze u mnie nie był...w sensie nie na dłużej Wpada tylko po mnie jak przyjeżdża i mnie zabiera gdzieś, dzieńdobry, dowidzenia...a ja mam za każdym razem stres. Jakoś przedstawienie rodzicom...i zaproszenie do domu, do siebie do pokoju...traktuję jako wyższy level
Dla mnie to też wyższy level. On chce sam przyjechać

kopamatakawa

Ja sobie zdaję sprawę, że nie jestem urodzonym spedytorem, tak jak byabym urodzonym handlowcem, czy dziennikarzem, ale zarabiać na chleb trzeba, zwłąszcza jak kasa nie jest zła. Traktuję to jak przystanek, zresztą i tak piszę, mam okazję dużo sie nauczyć w transporcie. Szef jest zadowolony, a ja daję radę.

Idę spać.
Zwąchałam dziś Midnight Poison i wpadłam po uszy. Tak mnie urzekł ten zapach. Wprawdzie to tylko podróbka FM była, ale mam nadzieję, że oryginał będzie ładniejszy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:08   #1798
kopamatakawa
Rozeznanie

Mam piwo Malla poszła ale współlokatorzy się też alkoholizują także spoko.

Ofelia
- ja piję piwsko całkiem często, nie mam piwnego brzucha. W sumie coś idzie kosztem piwa, odwieczny dylemat bułka, czy piwo A po studiach już dobre pół roku człowiek. Spokojnie, nie jestem alkoholiczką z tą bułką to taki żart Podobno samo piwo tak nie tuczy, tylko to co jemy do niego, a najgorszy jest napad na lodówkę po imprezie i piciu piwa. Nie mylić z pacmanem po zielonym.

kimi
wiem, że zarabiać trzeba, zwłaszcza jak człowiek sam się utrzymuje i pomocy od rodziców żadnej, dlatego łapię się czego mogę. Biadolę przy tym strasznie, ale zrobię wszystko żeby dostać tę robotę, bo jest mi potrzebna. Cały czas szukam czegoś innego. Będzie dobrze, w końcu cały czas nie może być źle Nawet po najgorszej zimie w końcu przychodzi wiosna.

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-02-07 o 22:09
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:18   #1799
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Ofelia - ja piję piwsko całkiem często, nie mam piwnego brzucha. W sumie coś idzie kosztem piwa, odwieczny dylemat bułka, czy piwo A po studiach już dobre pół roku człowiek. Spokojnie, nie jestem alkoholiczką z tą bułką to taki żart Podobno samo piwo tak nie tuczy, tylko to co jemy do niego, a najgorszy jest napad na lodówkę po imprezie i piciu piwa. Nie mylić z pacmanem po zielonym.

kimi wiem, że zarabiać trzeba, zwłaszcza jak człowiek sam się utrzymuje i pomocy od rodziców żadnej, dlatego łapię się czego mogę. Biadolę przy tym strasznie, ale zrobię wszystko żeby dostać tę robotę, bo jest mi potrzebna. Cały czas szukam czegoś innego. Będzie dobrze, w końcu cały czas nie może być źle Nawet po najgorszej zimie w końcu przychodzi wiosna.
To całkiem możliwe. Poza tym to raczej domena facetów "piwny brzuszek"

Kiedyś zjadłam połowe lodówki, dosłownie ale tylko raz tak miałam.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
kimi wiem, że zarabiać trzeba, zwłaszcza jak człowiek sam się utrzymuje i pomocy od rodziców żadnej, dlatego łapię się czego mogę. Biadolę przy tym strasznie, ale zrobię wszystko żeby dostać tę robotę, bo jest mi potrzebna. Cały czas szukam czegoś innego. Będzie dobrze, w końcu cały czas nie może być źle Nawet po najgorszej zimie w końcu przychodzi wiosna.
A Ty skończyłaś prawo czy coś podobnego? Tak z ciekawości pytam.

Dostaniesz pracę z czasem zmienisz na coś co Cię będzie bardziej satysfakcjonowało. Wiadomo praca jest potrzebna i nie można narzekać, ale to zrozumiałe, że po studiach chciało by się mieć pracę w zawodzie, szczególnie jeżeli ktoś skończył dany kierunek z przekonania, a nie tylko po to żeby mieć mgr.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:21   #1800
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wołałaś?

kimi1000 - uwielbiam Poisony, aktualnie mam klasyczną wersję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości