|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
A co mi tam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
A ja odpuściłem sobie weekend niestety i wróciłem do dnia 7
![]() Dzisiaj 8, ale nie odpuszczam ![]() A główne postanowienia to zero kolacji po 21! I Woda zamiast napojów! Do tego a6w i dodatkowo (w przerwie między seriami) AB gymnic. Efekty widzę a to dopiero tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
kiedyś doszłam do połowy szóstki
pamiętam jak leżałam w przerwie między seriami, gapiłam się w sufit, obok koleżanka oglądała coś w tv i raptem na głos wypaliłam - po ch... ja to robię??? ![]() ![]() i tak się skończyła moja szóstka ![]() później robiłam kolejne podejścia, ale szybko brały mnie nerwy i po kilku dniach kończyłam gratuluje samozaparcia tym, którzy dobrneli do końca ![]() ja mimo wszystko wolę ćw. na siłowni i ewentualnie 8 min abs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Najgorzej jest w weekend. Niby ma się więcej czasu niż w ciągu tygodnia, ale jakoś motywacja mniejsza.
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
A ja nie rozumiem po co ćwiczyć A6W, jeśli chce się schudnąć. Powiem wam, że ja będąc na 21 dniu absolutnie nic a nic nie schudłem. Wręcz przeciwnie tylko jeszcze rozrosłem się w brzuchu. A6W nie jest po to, aby schudnąć.
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
bo od chudnięcia to są aeroby, interwały a nie A6W ;] ale do jednych można gadać ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
A tu się z wami nie zgodzę
![]() ![]() Przypominam że to początek bo dopiero 9 dzień (12 z przerwą). Moje bmi w tym momencie to 23,3 ![]() Co do weekendu to motywacji nie brakowało, ale zabrakło czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Witam!!
![]() Ja zaczęłam w poniedziałek, dzisiaj 4 dzień, zawsze przed robię ok. 40 minut różnych ćwiczeń na rozgrzanie, a póżniej 30 minut HH ![]() Powodzenia wszystkim i Paniom i Panom ![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
A u mnie już 23 dzień. 3x16
![]()
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
Sposób na sobotę (czyt. weekend).
Zrobić co trzeba jak najwcześniej się da!! Zanim przyjdzie wieczór! ![]() Dzisiaj ćwiczenia z dnia 12 (3x10), a jutro cały dzień ogarniania się i wieczorem powrót do formy, albo powtórka z rozrywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzies wyczytalam, ze A6W nie jest polecana na jakiekolwiek skrzywienia kregoslupa? i nie powiem, troche mnie to zmartwilo.. chociaz swego czasu (czasy podstawowki) robilam na pewno na zajeciach korekcyjnych cwiczenia brzuszkowe.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
troche sie tam ruszam bo jeszcze krece HH
![]() narazie wystarczy ![]() wiosna zaczna sie spacery i zabawy na placu zabaw i zaczynamy znow sezon plywacki ![]()
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
ja kiedyś zrobiłam całą a6w i BEZ DIETY i dodatkowych ćwiczeń spadły mi w talii prawie 4cm. Plus zniknęły tzn "schaby" na plecach (tłusz w okolicy zapięcia od stanika). Więc da się zgubić cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
Czesc.Od wczoraj cwicze 6 waidera i mam jeden problem,odrywanie dolnej partii kregosłupa przy 6 cwiczeniu.Czy u was na poczatku tez tak było? Czytałam, że z czasem mieśnie sie wzmacniaja i nie ma juz problemu z odklejajacymi sie ledzwiami.Może problem polega na tym,że nie wykonuje tego cwiczenia prawidłowo? Jak myślicie?Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
Dzięki za radę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
Czy jest ktoś to ćwiczył a6w? ćwiczy bądź chce ćwiczyć ?
Przerwał ćwiczenia ? To niech napisze . ;] chętnie o tym porozmawiam . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
Ja próbowałam ćwiczyć raz, wytrwałam tydzień
![]() Ćwiczenia fajne, utrzymujące się napięcie brzucha strasznie mi się podobało, no ale coż... Lenistwo wygrało. Mam zamiar zacząć od nowa ![]() Mój kolega (chłopak dość postawny) dzięki A6W stracił 7 kg, więc raczej warto ![]()
![]() |
#741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A chcesz zacząć od nowa ? Chcesz miec płaski brzuch czy schudnąć ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
ja dotrwałam do 18 powtórzeń po 3 serie bodajże, przerwałam, bo miałam problemy z kolanami, ale u mnie już po tygodniu było widać efekt - lekko zmniejszyły się boczki, pojawił się zarys mięśni, no a im dłużej ćwiczysz, tym efekty lepsze
![]() na początku jest ciężko, jeśli wcześniej nie robiłaś brzuszków ani innych tego typu rzeczy, ale potem idzie z górki, naprawdę warto pomęczyć się przez pierwszy tydzień, bo efekty są niesamowite ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście chciałam zacząć zrobiłam jeden dzień na drugi odpuszczałam , bo albo sobie wmawiałam że za dużo nauki, albo mi się nie chciało ... I tak jakoś odpuszczałam chciałam kogoś znaleźć co chce robi te ćwiczenia bo razem to zawsze raźniej. Oraz osobe co robiła i wie czy to daje efekty .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Poproszę o solidnego kopniak w dupę! Zaczynam A6W milionowy raz i potrzebuję motywacji i wsparcia. Zrobiłam raz całość (x czasu temu), parę razy z połowę i 100 tys. parę pierwszych dni. Tak więc chcę zacząć znów bo za parę miesięcy wakacje! Brzuch zawsze był moją zmorą i nadal jest... jestem szczupła, nogi mam jak patyki a ten bęben odstaje do przodu i na boki wrrrr....
Moim marzeniem jest umięśniony brzuszek mmm...
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
ja po 11 dniach mam 4 kilo mniej
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
pewnie zależy również od metabolizmu. i jeśli a6w robi się już któryś raz w całości, oczywiste jest że efekty będą lepsze...
ja osobiście mam problem nie tyle z dodatkowymi kilogramami, co ze skórą. ostatnio sama z siebie ciągle chudnę no i na brzuchu zostaje mi nadmiar skóry, z którą nie mogę sobie poradzić... brzuszki efektów nie dają, tak więc mam nadzieję że a6w pomoże.
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
A więc czy ktoś ma zamiar zaczynac a6w ? bo z chęcią bym zaczęła z Tą osobą , zawsze we 2 to raźniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Jaa chcę
![]() ![]() Ale od jutra, dziś już nie dam rady, będę miała noc na przygotowanie psychiczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.