|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
o proszę, kolejny nocny marek
Cytat:
Poza tym później śpię ile chcę, a w ciągu dnia nie mam się czym zmęczyć w domu. Ale zamiast iść spać to właśnie sprawdzam, czy Inotel ma zmienne IP I chyba lepiej by było dla mnie, żeby nie miał Dobranoc Idę poczytać, może zasnę do 4... Cytat:
![]() Aczkolwiek dzisiaj dziewoje wyjątkowo grzecznie już się rozeszły do swoich łóżek ![]() Uwielbiam dokumenty produkcji HBO, jak się wyśpię to obejrzę, teraz już szlaban na kompa aż do południa ![]() Dobranoc
ZUMBA ![]() Edytowane przez yoanka85 Czas edycji: 2011-02-08 o 03:22 |
||||
|
|
|
#1923 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Fajna opcja z grą, ja mam takie kostki i pionki (to znaczy miałam, bo kostki są nie wiem gdzie, a pionek jeden tak samo nie wiem gdzie ) Ale w takiej planszowej by mogło być więcej opcji ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- że temu się tutaj chce siedzieć, to zawsze się dziwie ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Alkohol 120%---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() Ja to chyba mam z 200 zł w drobnych No tylko tam są i 50 groszówki i nawet złotówki.---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Ja sobie chyba obejrzę, ale to za jakiś czas, narazie jestem zajęta 90210
|
|
#1924 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dziecko, które potrzebuje nieustannego towarzystwa i atencji. Powinnaś nauczyć go, że masz też własne życie i własne sprawy, ale to tylko taka moja skromna rada ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Film rzeczywiście świetnie pokazał prawdę o Arabach tylko szkoda, że tyle dziewczyn się na to nabiera |
|||
|
|
|
#1925 |
|
zawsze mam racje
|
Ja w sumie też.
Kiedyś ten serial był dla mnie zabawny itd, a ostatnio jak oglądałam to stwierdziłam, że jest przygnębiający
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiechowy prawda? Chociaż jest bardzo stronniczy i stereotypowy.Żadna sztuka zrobić taki dokument,jak się weźmie odpowiednich ludzi. Ci dwaj kolesie,byli straszni-jak sfrustrowani impotenci.Pewnie inaczej by mówili,gdyby to faceci mieli takie wzięcie w Egipcie. Rozmowa ze sprzedawcą zegarków-bezcenna.Im mniej sprzedawca rozumiał,tym głośniej mówili po polsku. ![]() A ta starsza kobieta była bezbłędna,naiwna i prosta jak drut.I jej tekst na końcuże ci młodzi chłopcy wylewają rzewne łzy na lotnisku i to jest prawdziwy dramat ludzki. I skonfrontowane to z wypowiedzią Egipcjanina o bardzo łatwych Polkach i naciąganiu ich na kasę.Ech...mistrzostwo reportażu to nie jest,raczej sprytna manipulacja i zamierzony efekt.Tak samo jak w przypadku ,,Czekając na sobotę'',ale pośmiać się można. W końcu bohaterowie wystąpili w nim świadomie. |
|
|
|
|
#1927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi się podoba z tym diabełkiem i chyba najbardziej odpowiednia dla faceta
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Skrobiecie te posty, że ja nie nadążam Wczoraj zaczęłam pisać pracę, a zaraz poszłam spać, ale już Was nadrobiłam
|
|
#1928 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki!
Noc miałam ciężko, bo kulka nasza szalała - rano wszystko było w kupkach! i kto sprzątał? ja!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie - sama prawda :/ byłam w Tunezji i Turcji. To, jak zachowywały się moje koleżanki, dosłownie porażało. Moja niby przyjaciółka przelizała się z jednym, a jej matka to tłumaczyła - nawet niewtajemniczonym - tym, że córeczka języków się uczyła ![]() Później ten kolo pisał do niej listy(tak! tak! dała mu swój adres) w których prosił ją o walkmana, ponieważ nigdy nie słuchał muzyki! ![]() A za mną samą chodził Tunezyjczyk, z którym naprawdę nie chciałam rozmawiać. 2 tygodnie tak się czepiał, aż w końcu na środku ulicy mnie obraził :| ponieważ "nie dałam się". Dzisiaj przede mną długa noc
|
||||||
|
|
|
#1929 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda , że to nie z lektorem , bo bym sobie teraz to obejrzała a nie mam czasu czytać Zobaczę wieczorkiem A znacie jeszcze jakieś ciekawe reportaże ?? ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Kopciuszek
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kopciuszek
|
|
#1931 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz sobie obejrzę Słonko tak samo zareagowałam jak ty kiedy o tym loginie się dowiedziałam ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- a oglądałyście czekając na sobotę ?? http://www.youtube.com/watch?v=BUqOClnXyp4
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja już też nadrobiłam zaległości do kawusi ![]() Pomysł na cycki - o ja Cię kręce Obejrzałam też pierwszą część owego reportażu - ubaw po pachy normalnie. Starsza babka rozwala swoimi spostrzeżeniami, najbardziej mi się podobało,że zarzuca młodym laskom latanie bez staników badź w bardzo skromnych strojach po plaży - gdzie sama ma dekolt do pasa A te dwie blondyny - to pozostawię bez komentarza - przyjechały wyrwać mięso sobie kolesi o niskiej samoocenie też mi się komentować nie chce, dziwi mnie tylko to, że oni się dziwią, że owe panny nie pojechały tam akurat polaka poznać Mary Louu - Kopciuszek - hahahahha - no tak na to to akurat facet tylko mógł wpaść -hehehe chiał być niewidzialny pewnie hahaha |
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1935 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdrości pewnie i tyle
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Bajaderkowa widzę, że Tofik dał Ci popalić
no a sprzątanko - to niestety ale jak się ma zwierzaczka to i sprzątać po nim trzeba. Dlatego ja dokarmiam bezdomne koty i wygodnie mi z tym - bo jak je wołam to są ale w domku u mnie nie mieszkają więc nic po nich sprzątać nie muszę
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oglądam: Czekając na sobotę
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka u Was pogoda dzisiaj? Bo u mnie jest superancko (ostatnio trochę padało i było szaro buro i ponuro) a dziś słoneczko i 11 stopni
![]() Uwielbiam jakiekolwiek słońce - napawa mnie optymizmem. Lecę pod prysznic. |
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1940 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast wieje bardzo duży wiatr ![]() Ale przez godzinę miałam okno otwarte więc chyba jest ciepło
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie jestem cała happy i mnie dobry nastrój - mimo nieprzespanej nocy - nie opuszcza ale żeby srać poza klatkę, oburzające!![]() Cytat:
szkoda, że wychodzić mi się nie chcę.Musiałam odwołać spotkanie z kolegą, ponieważ Tż sobie nie życzy Ale te laski z reportażu mają na swój temat doskonałe spostrzeżenia :P Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2011-02-08 o 12:34 |
||
|
|
|
#1942 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mnie to ja generalnie nie oglądam żadnych seriali oprócz SATC no i teraz w 'Na wspólnej' się wciągnęłam, bo ciekawe, śmieszne akcje się dzieją. ![]() Cytat:
Tak to wygląda, sama miałam do czynienia właśnie z Arabami, dużo było takich sytuacji, np kilka lat temu jak wracałam ze szkoły jakoś po drodze był jakiś hotel dla obcokrajowców czy coś w ten deseń i często jeździłam autobusem z Arabami. Zawsze zachowywali się tak samo, potrafili usiąść naprzeciwko ciebie i się patrzeć i tak przez całą drogę, próbować wyrwać numer czy sypać jakieś komplementy-no koszmar Kilka lat temu jak korzystałam ze Skype to też dostawałam same wiadomości od Arabów w stylu 'hello I love u' i inne takie, aż musiałam blokować wiadomości od nieznajomych, bo przychodziło ich tysiące. To też wina restrykcyjnej religii panującej w krajach arabskich, więc nic dziwnego, że jak do tych krajów przyjeżdzają europejki to kończy się jak się kończy, bo Arabowie chcą sobie poużywać co w ich kraju z ich rodaczkami jest niemożliwe. Mnie generalnie dziwi jak takie zachowania mogą imponować przyjeżdzającym tam kobietą i tak je dowartościowywać. Dla mnie to niepojęte, że niektórzy lubią być traktowani tak przedmiotowo, bo inaczej tego nazwać nie można. W każdym razie mnie do krajów arabskich nie ciągnie. Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Wiatr za to niesamowity, nie miałam otwartych okien a czułam jak wieje, takie powiewy chłodu momentami i świst wiatru. Właśnie najlepiej jest jak są zimniejsze dni i właśnie nagle któregoś dnia wyjdzie słońce-od razu inaczej, bo z kolei np w lato wszyscy narzekają na upał Taka przewrotność
|
||||
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam
Lecę ogarnąć chałupę, a potem bardziej przyjemna część dnia: kupowanie laptopa
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w słoneczku jest po prostu błogo
Właśnie umyłam sobie rower, bo zachlapany na maksa po tych deszczach był - a robiłam to w krótkim rękawku z tego wszystkiego jadę na targowisko pooglądać pierdoły |
|
|
|
#1945 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam oglądać ten dokument. Podsumuję to tak: Jedna wielka naiwność i u tych blondyn i u tej starszej kobiety. Jedyne co to Ci dwaj kolesie w miarę normalnie gadali. Tylko miałam wrażenie ,że są niezadowoleni , że Polki na nich nie lecą , bo też by chcieli seks pooprawiać a tu wzięcia nie ma
Ciekawe jak się ułożyło życie tej blondynki która wzięła tam ślub ? Dla mnie to nie do pomyślenia, że jedzie sobie na wakacje , spotyka chłopaka i nagle w okresie powiedzmy 2 tygodni zmienia swoje życie, światopogląd , chce zostać muzułmanką. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- ten film też jest konkretny Najbardziej mnie obrzydziły te laski tańczące w kisielu i rurach i dające się obmacywać łysym pijanym dresom , brrrrrr
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Melek menelek
heeej ![]() fakt nazwa kusząca ![]() Cytat:
![]() O ile szynszyle nie mają sraczki
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laski
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#1948 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry lasko
i dowiedzenia bo idę do pracy
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie z pracy piszę &)
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Poza tym później śpię ile chcę, a w ciągu dnia nie mam się czym zmęczyć w domu.
I chyba lepiej by było dla mnie, żeby nie miał

ZUMBA 

i kto sprzątał? ja!

kolesi o niskiej samoocenie też mi się komentować nie chce, dziwi mnie tylko to, że oni się dziwią, że owe panny nie pojechały tam akurat polaka poznać