|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
howdoi, weź idź do łazienki i zimny prysznic na głowę, ok?
Ja rozumiem, że tęsknisz, że płaczesz, że to kawał chama, ale co Ci da wspominanie jak to kiedyś naiwnie myślałaś, że on jest fajny?---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- PS. ja się w ogóle nie dziwię, że łapią Was chwilę, że tylko wyć i ryczeć, bo to co ja robiłam po rozstaniu, to już zakrawa na teatr starożytny, gdzie dramaturgia musi być tak przesadzona, żeby ją było widać ze 100 metrów. Ale potem trzeba się wkurzyć, wstać wytrzeć i coś zrobić a nie wyciągać jakieś pół biletu kinowego, który on kiedyś kupił, bo była promocja akurat czy coś
|
|
|
|
#2102 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
A co to za masowe użalanie się?!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do zasuszania kwiatów, ledwo zasuszyłam bukiet od eksa (zawsze były pojedyncze kwiaty, a tu nagle bukiet), a już zniknął
|
|
|
#2103 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znam jeszcze kilka takich porozstaniowych zamulaczy, ale wam nie wyślę, bo się nakręcicie |
|||
|
|
|
#2104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słucham smętów i tak wyszło Nie bój się, już do Niego nie będę się odzywała ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
Ojjj nie tylko TY ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie wiem co nas tak naszło... Może wpływ pogody? ciśnienia? jakaś pełnia była czy cos? ![]() Fubizka, kocham Cie za te teksty. Pamiętam jak jakiś miesiąc temu byłaś w totalnej rozsypce, nie wyobrażałaś sobie życia bez niego, a dzisiaj twarda babka, brawo . W ogóle to przyszłyśmy na forum w tym samym czasie .
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Nie depcze krokusów
|
heja, ruszamy tyłki
![]()
|
|
#2107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A teraz złapała mnie TOTALNA załamka, bo właśnie się zorientowałam, że pozwoliłam wczoraj mojemu tacie wyrzucić moje glany. Miałam je 11 lat, przeżyły ze mną wszystkie cudy świata Zjechały ze mną pół Polski i były na nie wiem ilu koncertach. CO JA ZROBIŁAM?!?!?! |
||
|
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam wahania nastrojów, mam nadzieje że niedługo one miną
nie poznaję siebie przez nie... ;/ |
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale naprawdę, ruch daje dużo pozytywnej energii Ja dziś zaczęłam ćwiczyć po 4miesięcznej przerwie, więc spokojnie, bo jeszcze okres mam... W niedzielę idę pobiegać. Trzeba się wziąć za siebie ![]() zjedzmniebejbe: przeczytałam to, co napisałaś i... ja miałam to samo. Tzn jeśli chodzi o temat zdrady. Pisałam tutaj wiele razy o tym i eks mówił mi, że go zdradzam niemalże codziennie. A skąd mu się to brało, to nie wiem, chyba z jego chorej zazdrości. Ale i tak za każdym razem bolało. Dobrze, że go zostawiłaś. Nie ma sensu niszczyć sobie życia z kimś takim, bo zazdrość jest ok, nawet czasem bywa słodka, ale nie taka... Cytat:
Potok ![]() Dziś spędziłam miły dzień Byłam na mieście z 'bratem', później spotkaliśmy się ze znajomymi i praktycznie od 14 do 00:30 byłam z K.(ten mój kolega, któremu się podobam od zawsze, czyt: od kiedy się znamy, tj jakieś 4 lata). W ogóle spędzamy ze sobą mnóstwo czasu, jest fajnie, zabawnie Dobrze się przy nim czuję Jutro, a właściwie już dziś, idziemy do kina i szykuje dla mnie jakąś niespodziankę na walentynki :P Nie wiem, co on wymyślił, ale dziś coś załatwiał i stwierdził, że będzie mi się podobać Jestem ciekawa co to może być
Będę mamą! Maj 2017! Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej. Edytowane przez marg0lcia Czas edycji: 2011-02-09 o 01:34 |
||
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
heja dziewczyny
ktora tam pomnik exowi stawia teraz zaraz tu zaradzimy ![]()
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć, wpadam się przywitać i zara lecę do pracy.
Nie mam kompletnie na nic czasu. ![]() A może to i dobrze? Chyba się nie mogę za bardzo odnaleźż w tym wszystkim, za dużo chciałabym zrobić na raz. Miłego dnia
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2114 |
|
Wtajemniczenie
|
Plany były ale nam się wszystko posypało ;/
Ja z chęcią bym się spotkała ale mam w kiche terminów obstawionych aż do połowy marca i co zrobić ![]() Kawusiaaaaa od rana ![]() Życzę miłego dnia kochane
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a było 'KUBEK OD CIEBIE WYGLADA LEPIEJ W KAWAŁKACH " nie czytałam więcej bo nie chciałąm się denerwowac jaki psychol ![]() Cytat:
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć , można się tutaj dołączyć ?
Mój przypadek jest niezmiernie skomplikowany , cały czas kocham niedojrzałego chłopaka , wczoraj wszystko popusilismy , ja juz nie mam na nic siły :/ |
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
dolce - moj eks mi pisal ze znalazl jakies moje "szmaty" i je spalił.
![]() Potem sie odzywał, ze jeszcze jakies moje rzeczy zalazl, niby bielizna ale napisałam, że nic mi nie brakuje z rzeczy w domu, a bielizne ma mi kto kupować. i sie zamknął, buc. /olej dziada, chamstwo i jeszcze raz chamstwo. Szkoda twoich nerwów. /miałam nie pisac z pracy, wrrrrr
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2118 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie będę komentować tego, co tutaj się działo w nocy, bo poleciałoby parę mocno nieprzyjemnych słów. Zwłaszcza w kierunku lily.
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Zapamiętam na następne rozstanie
|
|
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny..
![]() SPałam.. dzisiaj w nocy.. normalnie spałąm..ale to tylko dlatego, żee.. przez ostatni tydzień..zupełnie nic nie spałam.. dodoatkowo wczoraj wymęczyłąm się na siłcee.. i przespałam całą noc.. Rano.. zbudziałam się.. i.. mój TŻ.. do mnie napisał.."Dobranoc..".. i potem dzwonił.. a ja nie odebrałam.. i oczywiście milion.. myśli.. nagly wylęg myśli.. W innym wątku.. skomentował moje wpisy.. odnośnie magii, która nas łączyła,że jemu też jest ciężko.. Qrdee.. a oczywiście w moich oczach.. znowu histeria.. rycze.. i nie potrafię znowu przestać.. i..jest mi tak.. dalej.. pusto.. smutno... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Przyczajenie
|
potrzebuje rady!
jestem z chłopakiem 6 lat, poszedł na domówkę, wrócił pijany, parę dni później przy przypadkowym przeglądaniu jego komórki znalazłam filmik gdzie 2 typki leżą na łóżku odpoczywają, a mój chłopak zaczyna je kręcić, one robią głupie miny do kamery, a on do nich z tekstem, że -bez takich min, może jakieś buzi... one zbliżają się do siebie ustami, a on -bliżej, ahaaa, bliżej, po daniu sobie buziaka, dziękuje im i przerywa filmik... oczywiście nie pamiętał, że takie coś nagrał, a wiem ze jak dużo wypije to ma dziury... mówi, że z filmu wnioskuje ze to miało być głupie, żałosne podjudzanie, ze go to śmieszyło, jego głos na filmie nawet wskazywał na ironię, ale mi się wydaję, że go to kręciło i nie chce się przyznać.. wszyscy dookoła mówią mi że robie z igły widły, proszę o jakoś rade! |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo.. Wiem że nie mogę być z draniem, no toż to nierealne, on jest chory psychicznie. I WIEM że się nie zmieni. WIEM też, że teraz mam okres tęsknoty (włącza się co chwile) płaczu za nim, i wspomnień - mimo tego co mi zrobił. Ale wierze że to minie.. że włączy mi się wreszcie trzeźwe myślenie.. Wspólne chwile.. tfu! ;/ chwile? Będąc z nim w Toruniu na sylwestra on cały czas był w kontakcie z nią. Nie wiedziałam że spotkał się z nią na święta.. okłamywał mnie.. A będąc razem w Zakopanem? Też z nią był w kontakcie! tylko ładnie się kamuflował. Między nimi wciąż coś było.. wrrr
kłamca! Wezmę sobie kropki na uspokojenie i pójdę się uczyć. Jutro egzamin.
|
#2122 |
|
Nie depcze krokusów
|
d0lcevita - cóż, pozostaje przeczekać aż wyleje z siebie wszystkie żale i da Ci spokój...
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Ja też zapamiętam :P Eksowi nie napiszę tak, bo na kubek od niego nie mogę patrzeć, więc nie ma mowy o braniu go w ręce :P
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, Malla - przeraża mnie Twój avatar, ta laleczka
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też.. ;P
Eeeh...dziewczyny.. moje serce krwawi..
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=VmqDt...eature=related moja ulubiona piosenka
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-09 o 10:21 |
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się, że zdałam najgorszy egzamin.. uf.. ale czemu mnie to w ogóle nie cieszy?! ... w ogóle, ani troszeczkę. Tylko płaczę.
Zamiast się cieszyć to płaczę, bo nie mogę się JEMU tym pochwalić.. Jaka ja jestem głupia!
|
#2128 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cierpisz, bo z niego taki romantyk, któremu nie pozwolono być z ukochaną... sraty pierdaty!!! Sorry, ale jeśli nie jesteś z rodziny królewskiej, to NIKT nie może mieć nic do tego, z kim się zadajesz. Jeśli on nie jest z Tobą, to znaczy, że nie chce. Zresztą wspominałaś, że był już na jakiejś randce - gdyby tak szalenie i niemożliwie Cię kochał, to by tego nie zrobił. Cytat:
Często to słyszę, a ona jest taka słodka i podobna do mnie...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-09 o 10:27 |
|||
|
|
|
#2129 |
|
Przyczajenie
|
Malla
ale myślisz, że powinnam wybaczyć, on mówi, że nie musi pić, ja się zawiodłam na nim bardzo... w sumie też by mnie to śmieszyło, jakbym podjudzała 2 kolesi, żeby pokazali swoje klaty, a oni by myślili, że są seksowni!... co ja mam zrobić, co wybyście zrobili na moim miejscu! proszę pomożcie ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- na tej imprezie była z nim moja dobra koleżanka, rozmawiałam z nią, mówi, że siedział z kolesiami w kuchni i tam pili, ze był grzeczny, a ten filmik nakręcił jak szedł sam na fajke... |
|
|
|
#2130 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Problemem nie jest to, że podjudził dwie laski do buziaczka - u mnie na imprezach gorsze rzeczy się dzieją, na to bym akurat uwagi nie zwróciła - w końcu sam się z nimi nie całował ![]() Problemem jest to, że pije tak, że mu się film urywa. Prześpi się z jakąś i nie będzie tego pamiętał... ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Przecież ona jest przesłodka ![]() Znalazłam jedną pasującą do mnie, tyle że ja nie wstawię jej w avek, bo z dzioba nie jestem do owych laleczek podobna, natomiast Malla owszem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Ja rozumiem, że tęsknisz, że płaczesz, że to kawał chama, ale co Ci da wspominanie jak to kiedyś naiwnie myślałaś, że on jest fajny?

Nie bój się, już do Niego nie będę się odzywała 

Potok 

kłamca!