Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 08:41   #4921
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

no to jak już nadrobiłam zaległości wczorajsze to się z wami przywitam

wiecie co mi się dzisiaj sniło że spotkałyśmy się wszystkie w jakiejś knajpce i siedziałam przy stoliku i czekałam na was i tu nagle wchodzicie ale wyglądacie tak jak wasze avatarki
i tak też agnieszka pe wyglądała jak kot który zaraz coś wypluje moniqac była jakimś małym szczurkiem listopadowa weszła jako małpka z bananem a siasiek jako żyrafa siedziała na krześle non stop z niego spadając i powtarzała fuck...
w ciązy na prawdę sny są dziwne a zbudynienie umysłu dosięga chyba nas wszystkie

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:47   #4922
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Witam Was dziewczyny w ten śliczny poranek.

Wieje, ciemno, ponuro, a ja muszę jechać do biblioteki na drugi koniec miasta. No i pewnie nie będę tam mieć neta, więc od razu DO ZOBACZENIA W NOWYM WĄTKU

A co do tż-ów, to mój wczoraj walnął mi tekstem "ciekawe, czy gdybym był kawalerem, to chciałbym tak samo być żonaty, jak teraz kawalerem"
Myślałam, że go walnę po prostu, a on oczywiście stwierdził, że to żart był

amarcia Ooo... Już myślałam, że nikt nie wie, jak się maluje na dwa kolory
A mogłabyś w wolnej chwili zrobić rysunek poglądowy Twojego salonu i mi wysłać?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:49   #4923
migotka03
Zadomowienie

Witajcie. No to jeszcze sie załapałam na stary wątek, to w takim razie pomoge go wam dokończyć
Vanes świetny sen
the sania gratuluje synka!
My też nie zdecydowaliśmy sie jeszcze na żadne imie, pewnie ostatecznie zostanie tak jak miało być bo nic lepszego nie moge wymyślić.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:04   #4924
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

czesc kochane nie czytam was dokladnie, ale ciesze sie ze u was wszystko wporzadku rownież trzymam kciuki za katarzynke00

u mnie jakos leci, Tż wczoraj napisal mi z pracy sms:"bardzo sie ciesze ze bedziemy miec coreczke" i w ogole jakis troskliwy sie zrobil, podobnie jak u kwiatecka

Tż nie panikuje, jesli chodzi o porod itp, w koncu on rodzic nie bedzie, ale ma racje nie ja pierwsza, nie ostatnia termin porodu mam na koniec kwietnia, dla mnie juz tuż tuż, dla niego to cale 3miesiace

teraz namawiam moja mloda szwagierke by zjadla sniadanko ehhh
w ogole wczoraj wymyslila, ze bedzie spala z bratem-kurde jak mi sie przykro zrobilo... poszlam dzielnie do drugiego pokoju, nie minelo pol godziny Tż do mnie przyszedl a ona mysli ze z nim spala wiem ze to jeszcze dziecko, ale cwaniara z niej hehe ma 8 lat juz ale wychowuje sie wsrod starszych

milego dnia wam zycze ladne tytuly wymyśliłyście

ale mała buszuje oj oj

dzieki za gratki od wszystkich bo widzialam ze jeszcze sie pojawiaja

uwielbiam was

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny w ten śliczny poranek.

Wieje, ciemno, ponuro, a ja muszę jechać do biblioteki na drugi koniec miasta. No i pewnie nie będę tam mieć neta, więc od razu DO ZOBACZENIA W NOWYM WĄTKU

A co do tż-ów, to mój wczoraj walnął mi tekstem "ciekawe, czy gdybym był kawalerem, to chciałbym tak samo być żonaty, jak teraz kawalerem"
Myślałam, że go walnę po prostu, a on oczywiście stwierdził, że to żart był

amarcia Ooo... Już myślałam, że nikt nie wie, jak się maluje na dwa kolory
A mogłabyś w wolnej chwili zrobić rysunek poglądowy Twojego salonu i mi wysłać?
hehe dobry jest niektore zarty sa nie na miejscu, trzeba bylo mu z kapcia dac milego dnia
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:09   #4925
moria44
Wtajemniczenie

kasia24 - a jakieś decyzje co do imienia zapadły czy ciągle myślicie?

Dziewczynki, tak aby zobrazować tempo naszego wątku ...
Ja już myślę, w której części pierwsza mama się rozpakuje, przed nami szósta i póki co nie zapowiada się na żadne porody a w innych wątkach:

marcowo-kwietniowe - dwie rozpakowane mamuśki w cz. V
styczniowo-lutowe - dwie mamuśki rozpakowane w cz. III

No cóż ...

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:11   #4926
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
kasia24 - a jakieś decyzje co do imienia zapadły czy ciągle myślicie?

Dziewczynki, tak aby zobrazować tempo naszego wątku ...
Ja już myślę, w której części pierwsza mama się rozpakuje, przed nami szósta i póki co nie zapowiada się na żadne porody a w innych wątkach:

marcowo-kwietniowe - dwie rozpakowane mamuśki w cz. V
styczniowo-lutowe - dwie mamuśki rozpakowane w cz. III

No cóż ...

hmmmm
no oby jak najpozniej. ja mysle (trzymam kciuki za nas wszystkie) ze predzej jak pod koniec marca(bardzo nie optymistyczna wersja) a polowa kwietnia nikt sie nie wysypie
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:15   #4927
amarcia
Wtajemniczenie

matallewar ja i rysunek dżizas! o to mnie nie proś salon jest prosty w prostokącie, nie ma żadnych wnęk ani innych ciekawostek. Na jednej dłuzszej ścianie są dwa okna, na krótszej duże przeszklone drzwi i kolorki namazane wg w/w zasady i tyle

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

I właśnie dot. avatarka - popatrzcie na nią... To Zosieńka czy Alunia?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:18   #4928
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dziewczyny jednym słowem.... jestescie szalone... od wczoraj od południa mam 10 stron do nadrobienia! oj

wczoraj wziełam sie na gruntowne porzadki w naszym drugim pokoju, mamy. ale mama z nami nei mieszka tylko ze swoim konkubentem z którym zyje w grzechu publicznym:P juz pisałam o tym i musiałąm zrobic wyprowadzke z szaf i mam teraz tyyyyle miejsca... dzisiaj ciąg dalszy

chyba umyje tam okna bo sie nikogo doprosic nie mogę.

wczoraj jeszcze musisałam wieczorem do tychów jechać po drewno na opał z zakładu Tż i wrocilam tak umordowana ze nie wiem kiedy bylam ostatnio taka zmeczona... masakra

bede później a wy tiu produkujcie szalone kobity nie wiem czy sie na ten wątek załapie jeszcze;p
Stary 2011-02-09, 09:18   #4929
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

a ja myśle że pierwsze rozpakowane będą na początku kwietnia i to będzie wątek hmmm może XI jak nam tak dobrze pójdzie jak do tej pory

Stary 2011-02-09, 09:18   #4930
migotka03
Zadomowienie

Coś marnie dzisiaj idzie pisanie.
Ale u mnie dzisiaj pięknie świeci słoneczko, ale nadal wieje. Strach wyjść z domu.
A, bym zapomniała Katarzynka gratuluje!

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:19   #4931
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry!!

widze, ze i wy dzisiaj zalatane
u mnie tez troche pracowicie sie zapowiada

zrobie co mam zrobic i lece do meza do gory bo skreca komode do niuni

tapety zalozone, lozko sypialniane skrecone

dzisiaj tz chce zamawiac lozeczko

a na 17 do szkoly rodzenia, na 3 h

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 09:21   #4932
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

amarcia moim zdaniem alunia piękne imię (mam tak na drugie) moja siostra na pierwsze
chociaż zosia też ładne tylko że trochę ich za dużo

Stary 2011-02-09, 09:22   #4933
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Alaaa

Wstawiam jeszcze próbki tych minerałów EDM, są baaardzo różne, właśnie się przymierzam aby któryś zarzucić na twarz

aga hmm, mi się wydaje, że pierwsze porody pod koniec marca do wersja optymistyczna Nie wiem skąd we mnie takie przekonanie, może stąd że na innych wątkach zawsze się jakieś wcześniaczki trafiają.
Co więcej, mimo że nie ma u mnie żadnych do tego wskazań, ja się strasznie boję że "lada dzień" urodzę i co tydzień wchodzę na youtuba i sprawdzam jak się mają maluszki urodzone w 26-27-28 tyg. itd...

Już nawet sobie policzyłam, że muszę wytrzymać do walentynek bo 16'ego zacznę 30'ty tydzień a najlepiej do końca lutego bo po 32t. to już jest wcześniak, który sam może oddychać, nie wiem, cały czas mnie prześladuje ta myśl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EDM próbki.jpg (69,7 KB, 29 załadowań)

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:23   #4934
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Odnośnie tych rachunków za prąd, to jeśli nie macie takiej opcji, że raz na miesiąc lub 2 nie podajecie stanu licznika, to płacicie cały rok rachunki prognozowane i potem raz w roku (między styczniem, a kwietniem - różnie to bywa i nie wiem od czego zależy), sprawdzają stany liczników i jest jeden większy rachunek z takim wyrównaniem. My do tego doszliśmy 2 lata temu, jak dostaliśmy rachunek niby za 2 miesiące na 800 zł i kopary nam zjechały. Mąż poczytał wszystkie regulaminy, pojechał do Vatenfala i od tamtej pory sami wysyłamy co miesiąc maila ze stanem licznika i na maila dostajemy kwote faktury do zapłaty dzięki czemu unikamy takich niespodzianek.
Dokładnie, dzisiaj Tż dzwonił do nich i powiedzieli, że sam sobie zawalił bo miał podawać co drugi miesiąc a on sobie zapomniał. Czyli na walentyny tylko on nie dostanie perfum! ja sobie kupię bo skoro ja jestem niewinna to dlaczego mam cierpieć
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
kochana, moj syn chce miec zwierzatko, przy czym ja sie strasznie opieram, chociaz warunki beda itd. no i bardzo chcialby kota(odpada z gory, ale marzenia moze miec) i wymyslil ze da mu na imie HELENA!
wyobrazacie sobie wolac kota o imieniu helena?
Ale masz fajnego synka, koty są super Ja też marudzę ale Tż nieugięty powiedział, że w przyszłym roku
Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość

wiecie co mi się dzisiaj sniło że spotkałyśmy się wszystkie w jakiejś knajpce i siedziałam przy stoliku i czekałam na was i tu nagle wchodzicie ale wyglądacie tak jak wasze avatarki
i tak też agnieszka pe wyglądała jak kot który zaraz coś wypluje moniqac była jakimś małym szczurkiem listopadowa weszła jako małpka z bananem a siasiek jako żyrafa siedziała na krześle non stop z niego spadając i powtarzała fuck...
w ciązy na prawdę sny są dziwne a zbudynienie umysłu dosięga chyba nas wszystkie
No, ja raczej jak ta żyrafa to nie wyglądam, bardziej jak mały słonik a i słowo które często powtarzam jest w polskim języku :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

teraz namawiam moja mloda szwagierke by zjadla sniadanko ehhh
w ogole wczoraj wymyslila, ze bedzie spala z bratem-kurde jak mi sie przykro zrobilo... poszlam dzielnie do drugiego pokoju, nie minelo pol godziny Tż do mnie przyszedl a ona mysli ze z nim spala wiem ze to jeszcze dziecko, ale cwaniara z niej hehe ma 8 lat juz ale wychowuje sie wsrod starszych
To się już wczuwasz w rolę odpowiedzialnej mamy
Cytat:
hmmmm
no oby jak najpozniej. ja mysle (trzymam kciuki za nas wszystkie) ze predzej jak pod koniec marca(bardzo nie optymistyczna wersja) a polowa kwietnia nikt sie nie wysypie
Też bym życzyła wszystkim połowy kwietnia
Chodź ja tam czuję, że przede mną polecą dziewczyny które są za mną na liście a ja sobie poczekam

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:24   #4935
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry

Ale mi mężul z rana podniósł ciśnienie
Wczoraj wieczorem mówił że mogę sobie dłużej pospać rano bo synal szedł na 8.50 do szkoły, a jemu nie trzeba robić kanapek bo o 11 przyjeżdża do domku bo mamy elektryka.
No więc sobie śpię w najlepsze, a ten mnie budzi jak zwykle i pyta czy zapisałam mu jakie chcę drzwi od szafy mieć Przecież wczoraj mu pokazywałam i mówiłam co wybrałam, a wybrałam aż jeden kolor bo więcej mi się nie podobało, to ten nosem kręci że jemu się nie podoba, no żesz przecież wczoraj rozmawialiśmy na ten temat, później stwierdził że mnie nic nie interesuje, z wyrzutem walnął a śpij sobie bo tylko ciągle leżę i nic nie robię
A później mu się umyślało że jednak kanapkę by zjadł, no normalnie mnie coś wzieło, ma łapki to niech sobie zrobi, obróciłam się na drugi bok i leżałam dalej.
Jak mam wszystko gdzieś to mam :P
Ciśnienie mi podniósł tylko, wiecznie jakieś pretensje, ech co za facet, chyba rzeczywiście halny na nich cos nie tak działa

Zaraz muszę do sklepu skoczyć, coś na obiadek wymyślić, synal dzis o 13.35 kończy lekcje więc za dużo czasu na myślenie nie mam Może naleśniki z serem zrobię i jakąś zupkę

Co do rozpakowywania się to pewnie bliżej kwietnia coś się zacznie sypać, więc jeszcze kilka części przed nami

Moria zaczynamy dziś 29 tydzień

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-02-09 o 09:27
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:26   #4936
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
matallewar ja i rysunek dżizas! o to mnie nie proś salon jest prosty w prostokącie, nie ma żadnych wnęk ani innych ciekawostek. Na jednej dłuzszej ścianie są dwa okna, na krótszej duże przeszklone drzwi i kolorki namazane wg w/w zasady i tyle

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Alunia
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:30   #4937
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

wczoraj jeszcze musisałam wieczorem do tychów jechać po drewno na opał z zakładu Tż i wrocilam tak umordowana ze nie wiem kiedy bylam ostatnio taka zmeczona... masakra
Trza było na cole wejść
Cytat:

aga hmm, mi się wydaje, że pierwsze porody pod koniec marca do wersja optymistyczna Nie wiem skąd we mnie takie przekonanie, może stąd że na innych wątkach zawsze się jakieś wcześniaczki trafiają.
Co więcej, mimo że nie ma u mnie żadnych do tego wskazań, ja się strasznie boję że "lada dzień" urodzę i co tydzień wchodzę na youtuba i sprawdzam jak się mają maluszki urodzone w 26-27-28 tyg. itd...

Już nawet sobie policzyłam, że muszę wytrzymać do walentynek bo 16'ego zacznę 30'ty tydzień a najlepiej do końca lutego bo po 32t. to już jest wcześniak, który sam może oddychać, nie wiem, cały czas mnie prześladuje ta myśl
Bo się sama nakręcasz tak! zobaczysz jak szybko minie kolejny miesiąc a później jeszcze jeden, powiesz potem, ale ja chora byłam, jak mogłam tak myśleć...!

It's not about anger
Stary 2011-02-09, 09:32   #4938
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

a ja wam powiem ze chciałabym wcześniej bo już bym miała tego skarbeczka przy sobie
no byle tylko nie w urodziny teściowej

Stary 2011-02-09, 09:33   #4939
amarcia
Wtajemniczenie

moria44 myślę podobnie, ze pod koniec marca to już będą naprawdę duże dzieciaczki i w razie czego bez problemu dadzą sobie radę. Wiadomo, ze każdy dzień w łonie mamy jest bardzo ważny i bardzo musimy się starać, żeby dać im tego czasu jak najwięcej, ale zdarzają się różne sytuacje. Obyśmy tego uniknęły...
Stary 2011-02-09, 09:33   #4940
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Alaaa

Wstawiam jeszcze próbki tych minerałów EDM, są baaardzo różne, właśnie się przymierzam aby któryś zarzucić na twarz

kochana nie schizuj
na pewno wszystko bedzie dobrze, dotrwasz do terminu porodu
ja bym chciala urodzic w 37-38 tygodniu, nie wiem czemu, wolalabym wczesniej

wszystko bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale mi mężul z rana podniósł ciśnienie
Wczoraj wieczorem mówił że mogę sobie dłużej pospać rano bo synal szedł na 8.50 do szkoły, a jemu nie trzeba robić kanapek bo o 11 przyjeżdża do domku bo mamy elektryka.
No więc sobie śpię w najlepsze, a ten mnie budzi jak zwykle i pyta czy zapisałam mu jakie chcę drzwi od szafy mieć Przecież wczoraj mu pokazywałam i mówiłam co wybrałam, a wybrałam aż jeden kolor bo więcej mi się nie podobało, to ten nosem kręci że jemu się nie podoba, no żesz przecież wczoraj rozmawialiśmy na ten temat, później stwierdził że mnie nic nie interesuje, z wyrzutem walnął a śpij sobie bo tylko ciągle leżę i nic nie robię
A później mu się umyślało że jednak kanapkę by zjadł, no normalnie mnie coś wzieło, ma łapki to niech sobie zrobi, obróciłam się na drugi bok i leżałam dalej.
Jak mam wszystko gdzieś to mam :P
Ciśnienie mi podniósł tylko, wiecznie jakieś pretensje, ech co za facet, chyba rzeczywiście halny na nich cos nie tak działa

Zaraz muszę do sklepu skoczyć, coś na obiadek wymyślić, synal dzis o 13.35 kończy lekcje więc za dużo czasu na myślenie nie mam Może naleśniki z serem zrobię i jakąś zupkę

Co do rozpakowywania się to pewnie bliżej kwietnia coś się zacznie sypać, więc jeszcze kilka części przed nami

Moria zaczynamy dziś 29 tydzień
kochana wspolczuje hehe
widocznie maluchy tyle energii wyciagaja, ze senna non stop jestes,
a co c=do chlopow, to czasem tak jest, ze mozesz 5 razy mowic, a on od nowa
ja wczoraj tez tak mialam
z meblami
bo mowilismy o innym ustawieniu
ja juz ledwo stoje na nogach, boli mnie biodro a ten dalej
to mu mowie, ze przeciez mialo byc tak i tak
ahh fakt, masz racje
pocalowal brzuch i mowi, to idzcie lezec

hehe
czajcie to
a jak wstane i zaczynam cos robic np sprzatac, to "kladz sie spowrotem, bo powiem lekarzowi" skarżypyta

a z moim uciskiem dzisiaj lepiej
Stary 2011-02-09, 09:36   #4941
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

mnie powinni zlinczowac za skrajny fanatyzm dla tego imienia, ale jak dla mnie cala zosiaaaaaaaaaaaaaa na avatarku, a buziuchne ma slodziuchna, przecudowna
Stary 2011-02-09, 09:41   #4942
amarcia
Wtajemniczenie

vanes ja nie chcę rodzić w Dzień Dziecka - niech ma dziecina dwa prezenty zamiast łączonego

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

agnieszka heeeh caaaaała zocha

Wiki ma jeszcze 3 miechy z kawałkiem na wymyślanie - aż się boję

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

A buzia z tymi rączkami normalnie jak pan z reklamy Amolu:
"a i mnie od tego głooooowa pęęękaaaa"
Stary 2011-02-09, 09:41   #4943
principessina
Zakorzenienie

Dzien dobry Mamusie Ja juz od 7mej na nogach, prawie wszystko wysprzatane, zostala lazienka i obiadek do zrobienia takze na jutro, bo chce pojechac do dalszego miasta, wiec wroce akurat na sjeste i obiadek bede miala juz gotowy
Kochane czy tez jak sie budzicie rano to juz z mysla co by tu wchlonac na sniadanko???
Wiecie co strasznie sie martwie, ze nia ma tutaj tej szkoly rodzenia jeszcze jest troche czasu, ale musze jakas polozna wyczaic coby nauczyla mnie oddychac, mam kolezanke Polke w szpitalu co jest pielegniarka, wiec moze ja podpytam czy nie zna jakiejs poloznej, czy myslicie ze za bardzo panikuje

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
tak, więc dziewczynki będziemy mieli
SYNKA !

dziś została przerwana passa na broszki
serdecznie gratuluje siusiaka i piekne imie wybraliscie

Cytat:
Graaatuuulujęę A macie też filmik z 4D?
Wpisałam Marcelka na listę, jeśli jednak się rozmyślicie, to daj znać. Dziś w w Ikeii biegał sobie taki uroczy Marcelek - imię bardzo mi się podoba

Hmm, no właśnie nie wiem, jak tam w ogóle nie widzę daty przy tym banerze "najlepszy zakup".

anula - kupiłam buciki tylko, wstawiam fotkę
moria przesliczne te buciczki, a jaki to rozmiar? Kochana Igusia pieknie rosnie, a Ciebie jakies chore mysli dotyczace wczesniakow przesladuja
A ta nauka angielskiego w przedszkolu tzn.od ktorego roku zycia? bo ja syncia wysylam jak bedzie mial jakies poltora roczku, chcialabym wczesniej ale nie da rady, bo rok szkolny zaczyna sie od konca wrzesnia...

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry!!

agus ja to widze, ze szalejcie, my to lozeczko i wozek to kupimy dopiero w kwietniu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 09:42   #4944
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry!!

jezuu jak ja ci zazdroszcze tego etapu...........
moria siasiek i amarcia!to za brak pozytywnego myslenia!

kochane, moim skromnym zdaniem, to fakt, im pozniej tym lepiej,
z tym ze jak maja byc wczesniaki, to wazne zeby odpowiednio szybciej trafic do szpitala, bo wtedy moga podac sterydy na plucka i wowczas szybciej dojrzeja. i taki wczesniak, pomimo ze jest wczesniakiem, to wychodzi w lepszej kondycji

ale jak na razie to ja nie widze zeby sie tutaj cos dzialo tak niepokojacego zebyscie moglby myslec w ten sposob!!!!
Stary 2011-02-09, 09:45   #4945
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
jezuu jak ja ci zazdroszcze tego etapu...........
moria siasiek i amarcia!to za brak pozytywnego myslenia!

kochane, moim skromnym zdaniem, to fakt, im pozniej tym lepiej,
z tym ze jak maja byc wczesniaki, to wazne zeby odpowiednio szybciej trafic do szpitala, bo wtedy moga podac sterydy na plucka i wowczas szybciej dojrzeja. i taki wczesniak, pomimo ze jest wczesniakiem, to wychodzi w lepszej kondycji

ale jak na razie to ja nie widze zeby sie tutaj cos dzialo tak niepokojacego zebyscie moglby myslec w ten sposob!!!!
Jak mogę prosić to żeby ten bacik wodny był! bo może coś na tą moją pomarańcze pomoże

It's not about anger
Stary 2011-02-09, 09:45   #4946
principessina
Zakorzenienie

W Dzien dobry TVN pokazuja jak zmieniac pieluszke
Stary 2011-02-09, 09:47   #4947
amarcia
Wtajemniczenie

agnieszka ałaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!! Ja tam myślę bardzo pozytywnie, poprzednio urodziłam wczesniej i na drugi dzień mała mogła iść do domu a ja leżałam po cesarce jak kłoda ooooooo... Dlatego wiem, że mogą się przytrafić różne historie ale żadnej z nas nie grozi poród w 20-tym tygodniu

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

siasiek hahaaaaaaaaaaaaahahahaaa
Stary 2011-02-09, 09:48   #4948
Eve1603
Zakorzenienie

Bry Panienkom

zdazylam jeszcze na stare smieci

Dorkabl
pytalas o bodziaki - ja wole te z zakladkami i nigdy nic sie nie dzialo, ramionka nie wychodzily, natomiast te z zapieciami przy szyi powodowaly ogolna histerie u Olka, nie cierpi jak mu sie przy szyi grzebie
te z zakladkami noworodkom mozna wkladac od dolu (nogi wlaza w otwor na glowe), widzialam jak polozne tak ubieraly

Co do wczorajszych ochow i achow na temat grzecznosci mojego Olusia, to bardzo Wam zycze takich kochanych dzieciakow

A teraz szybka kawka i jogurcik i spadam na miasto

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:49   #4949
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Katarzynka00 :hurra: ogromnie sie ciesze!!! Czyli bedziesz mama wrzesniowa czy pazdziernikowa? J
wynika że październikową

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Katarzynko, nawet nie wiesz jak się cieszę i bardzo mocno trzymam kciuki! Jak tylko będziesz wiedzieć na 100%, to wpadaj tu do nas!
ogromnę dzięki

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
czesc kochane nie czytam was dokladnie, ale ciesze sie ze u was wszystko wporzadku rownież trzymam kciuki za katarzynke00
również dziękuje

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
A, bym zapomniała Katarzynka gratuluje!
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:50   #4950
Siasiek
Zadomowienie

Siedzę sobie przy tym laptopie, stolik mam koło okna, a że mieszkam na pierwszym piętrze to widzę co się za nim dzieje. Widok mam na alejki w parku. Już chyba czwarta babka spaceruje z wóziem
Słodko

It's not about anger
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości