Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 15:09   #2971
Zmalowana
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Dziękuje ))))) Od razu nastrój się poprawił
Nerolka to ja już się pakuje

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:10   #2972
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Zmalowana super! Naprawde wygladasz bardzo łagnie w tym kolorku

Margaret nie uważasz, że przepłaciłaś? Zapłaciłaś AŻ 2 zł Fajne zakupki

Dzieeeewczyyyynyyyy ratunku! Ja caly czas jem Co tylko przejde koło kuchni to muszę cos dziubnąć, doszlo do tego, że cały czas chodzę koło kuchni, a Tż jak dzwoni pytać jak sie czujemy to mówi " oooo słyszę, że znowu jesz". Będę wkńcu grubas zobaczycie
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:16   #2973
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
piękny pies

fajny ten termometr - może się skuszę bo nie mam żadnego

to ja prezentuje swoje bestie i z pewną taką nieśmiałością pochwalę się wspólnym z koleżanką biznesem http://www.gadzeciaki.pl/ będziemy mieć stoisko na wystawie w Katowicach więc jak ktoś ma blisko to zapraszam na kawę - obie w ciąży jesteśmy więc widok będzie przedni
Stapelka, to drugie zdjęcie jest boskie
cudowne psiaki

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:17   #2974
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Zmalowana super! Naprawde wygladasz bardzo łagnie w tym kolorku

Margaret nie uważasz, że przepłaciłaś? Zapłaciłaś AŻ 2 zł Fajne zakupki

Dzieeeewczyyyynyyyy ratunku! Ja caly czas jem Co tylko przejde koło kuchni to muszę cos dziubnąć, doszlo do tego, że cały czas chodzę koło kuchni, a Tż jak dzwoni pytać jak sie czujemy to mówi " oooo słyszę, że znowu jesz". Będę wkńcu grubas zobaczycie
No bardzo długo się zastanawiałam czy wydać taki majątek na te zakupy

Ech ja też ciągle bym cos jadla, ale ja staram się zjeśc jabłko, pomarańczkę, kiwi, słodkich rzeczy w domu raczej nie mamy bo mnie nie ciagnie. Ale za to uwielbiam chipsy ale też staram się zeby ich nie było bo bym pewnie na torebki wpierdzielała i jak chce kupić chipsy to w zamian biore sobie chrupki kukurydziane i je podgryzam. A i landrynki na torebki wcinam
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:21   #2975
83monia
Zakorzenienie

ja za to wszystko jadlabym z roztopionym serem ale ja zawsze tak mialam pizza, spagetti, nawet parówki z serem! no, moze chleb z dzemem i serem to niekoniecznie... ale teraz do tej ogorkowej chyba sobie tosty z serem zrobie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:51   #2976
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Chyba czuję się seksowniejsza <Wstydniś>
Świetnie, zmiana jak najbardziej na plus

Az mi sie zachciało jakiegoś szaleństwa z kolorem

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
My mamy douszny Braun, ale nie pamietam modelu, zreszta przez ten czas (4 lata), modele na pewno sie zmienily. Ja jestem zadowolona.

W domu mam tez gdzies linka do termometru takiego na podczerwien bez dotykowego, sa mamy, ktore go zachwalaja, jak chcesz, to potem wrzuce linka.
Dzięki, oglądałam te bezdotykowe, ale jakoś nie mam przekonania, chyba wole taki douszny

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Zmalowana niech ten k***s załuje,ze Was tak potraktował.
Ja Cię przygarniam do siebie z małym facecikiem

Ślicznie wyglądasz.Na prawdę!!!

Monia brzuszek jak najbardziej szybciej "wywaliło"

Jaki śliczny kocyk no nie mogę!

A ja spać nie mogę bo dizeciaki lataja po podwórku(2) a trzeci w domu a pomysły mają różne,wiec muszę pilnować.

Ja na obiad dzis jakieś tam jezyki z Winiar-tez idę na łatwiznę.
I do tego frytki i kalafior.
Przygarnij i mnie. Chociaż na obiad. Pojadłabym kalafiorka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:56   #2977
margaret82
Zadomowienie

Ale sie wnerwiłam kupilam na allegro sukienkę i czekam na przesyłkę. Zagladam do skrzynki a tam awizo A cały dzień siedze dzisiaj w domu Nie chciało sie listonoszowi na parter wejść I teraz musze drałować na pocztę
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:57   #2978
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

Miałam pewne obawy, ale jest naprawdę b. ładnie.

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:59   #2979
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ale sie wnerwiłam kupilam na allegro sukienkę i czekam na przesyłkę. Zagladam do skrzynki a tam awizo A cały dzień siedze dzisiaj w domu Nie chciało sie listonoszowi na parter wejść I teraz musze drałować na pocztę
to u mnie odwrotnie wszytsko przynosi. Wczoraj pościel, dziś mp3, jeszcze torepka do mnie idzie. Az mi głupio, ze tak chłop codziennie lata do mnie

Ale to dziwne, bo jak mieszkałam na innym osiedlu to zawsze awizo było (a zawsze ktoś był w domu), nie chciało się chodzić listonoszowi

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:11   #2980
nerola
BAN stały

Ale mnie rodzina wyrolowała
To ja na tarce marcheweczkę starłam,fryteczki zrobiłam,jeżyki(z Winiar) i co?I same z Izą jemy.
Dwaj jak poszli na wiochę,to zginęli a Krystian tak mi pomagał z marchewka,ze zasnał na stole w kuchni.
No nie mogłam.,
Musiałam uwiecznic aparatem bo to dziecko należy do tych,które spi tylko w łóżku a nie gdzie popadnie jak mamusia(jak była mała oczywiście).

Takze Zmalowana jak szybko sie spakujesz ,to zdążysz na obiad.
A mówiłam,ze będzie ładniusio?I jest.Nawet ładniej niż ładniusio

Scio i Ty dawaj póki gorące

U mnie listonosz już był ale tylko ze stelażem bo mi dizeci zepsuły
W sumie to liczyłam jeszcze na spodnie ciążowe i gryzaczki TT.
Może jutro?
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:18   #2981
pieleszka
Wtajemniczenie

a ja się właśnie objadłam ogórkową - powiem nieskromnie, że pycha mi wyszła na taką to już chyba z tydzień miałam ochotę i teraz czuję się spełniona najchętniej bym się standardowo walnęła z mężem na godzinną drzemkę do wyrka, ale nic z tego - czekamy na gości
jak ja nie cierpie odwiedzin ostatnimi czasy!!! a w dodatku to będzie teściu (no jego akurat lubię i zniosę) ze swoją prawie 80-letnią siostrą... masakra... uwielbiam starsze panie i ich marudzenie... nic tylko
zmalowana ładnie Ci w tych ciemnych włoskach

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:33   #2982
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

O, jak najbardziej! tam jeszcze nie jadłam
Mam nadzieję że niedługo się uda!
w zasadzie to ja jestem bez pracy i szkoły,więc będzie mi łatwiej dostosowac się do Ciebie,jednak w ciągu tygodnia byłoby mi łatwiej,b w weekend mąż mnie zazwyczaj gdzieś wyciąga.więc podaj datę

Cytat:
Ja połówkowe mam na 8 marca-Dzień Kobiet ahh

Babonika już myślałam, że o nas zapomniałaś nonono
piękny prezent na Dzień Kobiet

ano nie zapomniałam,ale jakoś czasu brakło

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Ja USG genetyczne mam jutro i nie mogę się doczekać! Wszystko MUSI być dobrze!
na pewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A ja dziś idę na totalną łatwiznę
Pamiętacie takie danie z przedszkola - makaron z serem białym i cukrem? Uwielbiałm to i dziś właśnie postanowiłam sobie przypomnieć

mniam mniam

Cytat:
Moje dzisiejsze zdonycze - łączna cena 2 zł
psiak też się w tych 2 złotych zmiescił?? super zakupki,takie lubię najbardziej

Cytat:
Dzieeeewczyyyynyyyy ratunku! Ja caly czas jem
ja to samo nie potrafię się niestety powstrzymac,więc Ci nie pomogę

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja za to wszystko jadlabym z roztopionym serem

mniam mniam

Cytat:
Ale sie wnerwiłam
u mnie listonosz ciągle tak robił,dopóki nie zadzwoniłam na pocztę,zgłosiłam do naczelnika,że leżę na pdtrzymaniu ciąży na L4 w domu,więc nie ma takiej ludzkiej możliwości,żeby mnie nie było,listonosz dostał zrypkę i sprawa się już nie powtórzyła.proponuję zrobic tak samo.zgłoś reklamację.

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
a ja się właśnie objadłam ogórkową - powiem nieskromnie, że pycha mi wyszła
ja to na wszystko mam smaka

Zanka-super zdjęcie z Filipkiem

Stapelka-te foremki na ciasteczka poporstu wymiatają,choc ja nie psiara mi sie podoba

miłego wieczoru,jak znajdę ochotę i oglę nogi to może dziś na basen skoczę

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:37   #2983
zanka205
Zakorzenienie

BABONIKU nie było Cię i zaczęłam tęsknić za Tobą

idziemy na spacerek z Filipem
pogoda dziś spoko

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:43   #2984
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
A na ile lat wzięliście? My planujemy na max.10
no my poszlismy na maksa cyli na 30 lat dlatego zeby sie nie obciążać większymi ratami w krószym okresie kredytowania
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:52   #2985
83monia
Zakorzenienie

laski, nie meczcie tak listonoszy za mocno, oni nie moga wszystkiego w te swoje torby nosic... nosza wyrywkowo, bo inaczej musieliby chyba wózki nosic (jak inpost). dlatego na poczcie juz wypisuja awizo na czesc przesylek. ale zasygnalizowac mozna. ja zostawilam swoj nr tel i dzwoni do mnie jak ma cos dla mnie wiekszego, czasem nawet przywozi do pracy, chociaz to nie jego rejon (ale to juz pocztex)

Stary 2011-02-09, 16:59   #2986
nerola
BAN stały

http://www.wykop.pl/ramka/617531/uro...wania-dziecka/
Stary 2011-02-09, 16:59   #2987
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
laski, nie meczcie tak listonoszy za mocno, oni nie moga wszystkiego w te swoje torby nosic... nosza wyrywkowo, bo inaczej musieliby chyba wózki nosic (jak inpost). dlatego na poczcie juz wypisuja awizo na czesc przesylek. ale zasygnalizowac mozna. ja zostawilam swoj nr tel i dzwoni do mnie jak ma cos dla mnie wiekszego, czasem nawet przywozi do pracy, chociaz to nie jego rejon (ale to juz pocztex)

Monia - z góry uprzedzam,że to nie atak na Ciebie. ale zupełnie się z tym nie zgadzam... poczta powinna miec tylu listonszy i samochody aby donieśc przesyłkę do adresata... w końcu to nie caritas i za darmo tego nie robią.nie nawidzę poczty po płaci się im regularnie za usługę,a Ty masz jeszcze zapiepszac na pocztę po przesyłki... brzydko powiedziawszy-to ich psi obowiązek- łaski nie robią-pieniądze za to biorą! uważam,że trzeba walczyc o swoje. ja całą poprzednią ciąże przeleżałam w domu i kupowałam wszystko przez allegr,wiecie ile poczta na mnie zarobiła?? a ile miałam przejsc z tymi przesyłkami?
mają doniesc przesyłkę i niech się całują w 4 litery

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:08   #2988
madzia1k1
Raczkowanie

Hej kobitki!!!

Zmalowana efekt super, sama dzisiaj kupiłam sobie w końcu farbę bo już na moje odrosty patrzeć nie mogę. Ale bez takich radykalnych zmian będzie, bo mój mąż też by mi nie pozwolił zamienić swojej blondynki na ciemną

Jeżeli chodzi o kredyt to my też mamy "rodzina na swoim" w bgż, na 25 lat 224000, raty malejące. Płacimy ratę ok 1300-1400 miesięcznie, ale jak na razie nie żałujemy bo inaczej byśmy nie mieli naszego wymarzonego mieszkanka 3 pokojowego. Nie musieliśmy nic remontować, więc to również był duży plus. Na początku zastanawialiśmy się nad mniejszym kredytem do 160000 2 pokojowe, ale jak zobaczyliśmy to mieszkanie to od razu się zakochałam, i teraz nie żałujemy bo i pokoik dla dzidziusia się przyda. A z tymi metrami to nie jest tak że można tylko do 50m2 mieszkanie kupić, tylko że to tej powierzchni jest maksymalna dopłata od państwa. My mamy 61 m2, i dopłata jest przeliczana wskaźnikiem, który wynosi ok 0,8. Ale to i tak jest dużo miesięcznie mniej, niż byśmy brali zwykły kredyt.

Myślę, że w dzisiejszych czasach nie da rady sie obejść bez kredytu, nawet jak oboje byśmy zarabiali bardzo dobrze, to i tak ile trzeba by było odkładać....
Co nie zmienia faktu, że decyzja o takim kredycie jest bardzo poważna i trzeba na prawdę poświęcić dużo czasu na przeanalizowanie wszystkich ofert bankowych.
madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:16   #2989
83monia
Zakorzenienie

babonik - wiem ze nie piejesz do mnie, ale troche wiem jak jest na poczcie od srodka, np. na sortowni. zwyczajnie, zeby jakos jeszcze sie opłącało (bo kurierzy sa coraz tańsi jednak co do usług poczty), jest mniej najnizszego personelu czyli listonoszy. a administracja sie szerzy... jak to mowia; mialo byc dobrze a wyszło jak zawsze (to samo tyczy sie pkp, pks, szkolnicctwo... wlasciwie wszystko co kiedys lub nadal typowo panstwowe...). a wiem tez ze listonosz musi sprzedawac te *******y co na poczcie maja (proszki, kartki...), a jak ma to robic? ładuje w torbe! w koncu ma limity! a skoro mozna wlozyc awizo... no kto by nie skorzysał!

ogolnie - zwykle wszedzie jest za malo ludzi na niektorych stanowiskach, a administracja sie szerzy...

Stary 2011-02-09, 17:22   #2990
agni82
Zadomowienie

Zgadzam się z Babonikiem. Noszenie paczek jest w obowiązku poczty, ato czy oni płacą coś ekstra dla listonoszy to ich broszka. System jest do dupy i tyle. W Anglii, są listonosze, które tylko rozwożą paczki i oddzielni Ci od listów. I ja nie muszę latac na pocztę za każdym razem. Wspólczuję polskim listonoszom, bo nie są wyposarzeni w odpowiednie narzędzia pracy, ale do cholery za co my płacimy? Ja ilekroc jestem w Polsce, to poza kupieniem znaczków nie zawracam sobie nimi gitary.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:23   #2991
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A propo zwierzaków to ja ostatno usłyszałam, ze skoro dziecko w drodze to trzeba sie ich pozbyc, a szczególnie kotki, bo nam dzicko zagryzie we snie

Tez byłam na badaniach. 50 zł poszło

Nerola tez dzis jakas taka jestem do cisnienie takie czy co
uwielbiam takie mity
to nie prawda!

hmmm, to nasza przyszlosc???

Zmalowana, fajnie wyszlo super odmiana

wrocilam z usg, dziekuje za kciuki
w koncu sie udalo
NT 1,7
kosc nosowa widoczna
BPD 23mm
CRL 66mm
serduszko 161 uderzen na minute
(jak to mowiliscie? powyzej 160 dziewczynka? )

ale... mam zagwozdke, jak juz dostalam wydruk i sie w niego wczytalam to zauwazylam ze bpd odpowiada 13,6 tc a crl 12,6 tc
to tydzien roznicy? jaki jest blad pomiaru? ja juz sie zastanwiam czy to dobrze

nawiasem mowiac w usg w poniedzialek CRL zmierzono jako 6,78cm wiec widze ze to tak mniej wiecej chyba mierza

Edytowane przez Kolina
Czas edycji: 2011-02-09 o 17:25
Kolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:26   #2992
83monia
Zakorzenienie

agni - my tez niby mamy pocztex i wg mnie powinien on dostarczac paczki, a nie zwykli listonosze. pewnie jeszcze duzo wody uplynie nim sie naucza. im latwiej zamykac male oddzialy np. na wsiach i wten sposob ciąć koszty niz wymyslec cos mądrego w logistyce ich przesyłek.

Stary 2011-02-09, 17:28   #2993
Stapelka
Rozeznanie

Babonik a ty nie z Krakowa? bo coś mi się majaczy, że miałyśmy na lody iść.

łeee Nerola, akurat otworzyłam przy obiedzie
a propos - jak tam bez E? ja 1/4 zapodaje
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:43   #2994
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
w koncu sie udalo
NT 1,7
kosc nosowa widoczna
BPD 23mm
CRL 66mm

ale... mam zagwozdke, jak juz dostalam wydruk i sie w niego wczytalam to zauwazylam ze bpd odpowiada 13,6 tc a crl 12,6 tc
Kolinko, brawo! Gratuluję serdecznie!!! Uwielbiam dobre wiadomości Ja po swoje idę jutro
Stary 2011-02-09, 17:45   #2995
nerola
BAN stały

Kolina
W końcu
U mnie też było 1,7
Pomiary sa mniej wiecej i zawsze z minimalnym błędem.Wystarczy,ze maluszek sie w kulkę zacznie zwijac i już uciekaja mm.
Wymiary zawsze są takie.I różnią sie.
Takze spokojnie u mnie anwet 10 dni różnicy jest bo np. będzie mieć długie nóżki a duzą główkę.
To nas może czekać jak mamusia np. podrzemie sobie

Stapelko a po co otwierasz tak późno?

Ja bez E. w ogóle od 1,5 tyg.
Żyję na razie,choć czasem serducho zakłuje i przyśpiesza ale walę to.
U Cibie spory postęp.Zmniejsz jeszcze.

U mnie listonosz przywozi nawet komody,wózki,wszystko-ale ma auto.
Nie wiem jak w mieście ale weszłą ustawa,ze listy polecone w gab.B zostawiane są na poczcie a awizo w skrzynce.Czyli do domku tylko te małę w gab.A(płaskie)
Stary 2011-02-09, 17:47   #2996
agni82
Zadomowienie

A co sądzicie o gimnastyce w ciąży? Bo ja nie uprawiam żadnego sportu, a i na zewnatrz wychodzic mi się nie chce, bo zaraz słabo mi i na pawika się zbiera. Nie mam tego komfortu co kiedys.Czy wy też tak macie? Czy uprawiacie ajkies sporty w ciąży? oprócz pływania bo ja pływac nie umiem niestety.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:49   #2997
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
A co sądzicie o gimnastyce w ciąży? Bo ja nie uprawiam żadnego sportu, a i na zewnatrz wychodzic mi się nie chce, bo zaraz słabo mi i na pawika się zbiera. Nie mam tego komfortu co kiedys.Czy wy też tak macie? Czy uprawiacie ajkies sporty w ciąży? oprócz pływania bo ja pływac nie umiem niestety.
Ja się zapisuję na jogę dla ciężarnych.
Stary 2011-02-09, 18:02   #2998
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Zmalowana - bosssko wyglądasz, bardziej kobieco i w ogóle przepięknie Ci wyszedł kolor, i super podkreśla Twoje oczy i brwi.

Stary 2011-02-09, 18:09   #2999
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
w koncu sie udalo
NT 1,7
kosc nosowa widoczna
BPD 23mm
CRL 66mm

nawiasem mowiac w usg w poniedzialek CRL zmierzono jako 6,78cm wiec widze ze to tak mniej wiecej chyba mierza
Baaaardzo sie cieszę
Też miałam rozbieżności między poszczególnymi wynikami, ale to chyba normalne. Zależy pewnie jak maluszek się ułoży. Najważniejsze, że udało się pomierzyć
a serduszko mojego maleństwa też dokładnie 161 uderzeń na minute
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:24   #3000
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
a propos - jak tam bez E? ja 1/4 zapodaje
a co Wy z Nerolką jakieś tajemnice macie przed nami?
czy to ja może coś przegapiłam jakies tajne szyfry?

A ja się pochwale jak się dzisiaj obkupiłam w lumpku
rózności nabrałam, bo dzisiaj za 50%ceny było.

w dwóch byłąm i w jednym zostawiłam 30 zł a w drugim 12zł ale jestem ogólnie maga zadowolona, dla dzidzi też coś kupiłam, a jakże bodziaki na 62cm w paski, taki cieniutki śpiworek do spania z bawełenki takiej jak bodziaki, i nie wiem jak to nazwać - coś jak półśpiochy tylko bez stópek - takie spodenki ale śliczne i jak nowe, jutro będzie pranko

m.in dla siebie 4 pary spodni, jasne spodnie ale super skrojone , czarne dzinsy, czarne w paseczki materiałowe z H&M nieciążowe ale szerokie w pasie więc trochę mi posłużą, jak je wypiorę i uprasuje to na uczelnie będą jak znalazł na teraz zanim mi bardziej brzuchol wywali.

i takie dzinsy w pół łydki - nie ciążowe ale szersze w pasie i wydaje mi się że na jakiś czas powinny być dobre - nie wiem na jak długo

jedne ciążowe dzinsy z GAP Maternity takie z prawdziwego zdarzenia, bo tyle tylko wygrzebałam, ale ładne, z pasem na brzuch, ale jeszcze nie na teraz bo pas za luźny, za 6zł

śliczna bluzka odcinana pod biustem z kwadratowym dekoltem podkreślającym biuścik w kolorze purple - taki fioleto-róż ale nie oczoje*ny, bardzo ładnie się układa i ma takie fajne rękawki trochę bufiaste ale z takiego lejącego materiału i super się układają - mój najbardziej superowy zakup - jak nówka

3 bluzy na zamek w tym jedna błękitna adidas, jedna jasna zieleń i jedna beżowa - w sam raz na wiosnę bo lubie takie wygodne bluzy

tż-towi koszulka bardzo ładna bezowa z czarnymi lamówkami

to tak z grubsza moje zdobycze

chętnie bym to "obfociła" ale nie mam aparatu.. a tele przy sztucznym swietle zarówkowym nie będzie nic widać.

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-02-09 o 18:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości