|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Ja biore Vitaminer dla ciężarnych i dzis kupiłam kwas DHA.
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Ja mam Prenatal Classic teraz, wczesniej miałam Prenatal Complex ale nie mogłam przełykać tych wielkich kapsułek, bo mi w gardle stawało. Te tabletki lepiej wchodza.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-09 o 21:05 |
|
|
|
|
#3033 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Shira gratuluje synka!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie ten kolor jest bardziej odpowiedni dla Ciebie, jestes taka "wyrazna". Sliczna! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny sliczne macie brzuszki i piekne zakupy dla maluchow! |
||||||||
|
|
|
#3034 |
|
BAN stały
|
Na razie to:
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-02-09 o 21:25 |
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cuda
![]() podoba mi się zwłaszcza wanienka
|
|
#3036 |
|
BAN stały
|
Na razie te 8 zdjęć.
Zaraz wstawię ubranka. Ja witamin ciażowych nie biorę bo łykam pyłek pszczeli. A zasiłku na 3 dzieci biorę 307 zł. |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka widzę że Ty to już masz grubsze zakupy
, a łóżeczko to już złożone trzymasz?
|
|
|
|
#3038 |
|
BAN stały
|
Ubranka i coś do szpitala dla mnie:
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-02-09 o 21:35 |
|
|
|
#3039 |
|
Zadomowienie
|
A mi mój doktor powiedział na ostatniej wizycie, że mam bardzo dobre wyniki krwi i mam nie brać żadnych witamin, tylko zdrowo się odżywiać. No ale wiecie, jak to jest z tym zdrowym odżywianiem ... Nie wiem, czy nie kupic jakichś witamin na wlasna rękę, co o tym sądzicie??? Bo jakoś biorąc witaminy czułabym się spokojniejsza?
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
się rozszalałyście widzę ze zdjęciami, miło tak pooglądać Wasze kolekcje
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- właśnie sobie uświadomiłam że mam wszystkie bodziaki z krótkim rękawkiem, przydałoby się coś z dłuższym, i kilka pajaców bo też ani jednego nie mam ![]() I jeszcze - że większość rzeczy mam niebieskich albo gładkich ale chyba nic różowego , ale jaja będą jak będzie dziewczynka
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-09 o 21:42 |
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
kmat Gratulujemy synka
i czekam na wieści.Niech te 3 tyg szybko zlecąCytat:
brałam też Elevit ale one mi nie służyły![]() zmalowana kolorek ci super pasuje.A tak się bałaś ![]() cudne wyprawki kompletujecie ![]() |
|
|
|
|
#3042 |
|
BAN stały
|
Kolejne:
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te bodziaki na bok zapinane - wydają się takie proste "w obsłudze"
Nerola a mnie przekonywałaś że z tych dwóch paczek z all to będę miec kompletną wyprawkę - właśnie przez Ciebie w kompleksy wpadam że to dopiero początek mojej kolekcji będzie ![]() A wiecie co, widziałam dziś w lumpku taki śliczny kombinezonik na dziewczynkę, czerwono-bordowy taki na zimę, cieplutki, jak nowy, nic nie widać że noszony nawet, bosski, ale to taki był 0-3 miesiące więc dzidzia szybko wyrośnie z takiego, nie miałam komu kupić, śliczny był. Normalnie oczu nie mogłam oderwać, takie cudo Gdybym miała znajomą z taką malutką dziewczynką nie zawahałabym się kupić 15zł babka chciała ale warto by było
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-09 o 21:51 |
|
|
|
#3044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W dzisiejszych czasach tylko sie trabi że młodzi ludzie albo nie mają dzieci, albo tylko jedno ale jakoś pomocy od państwa nie widać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3045 |
|
BAN stały
|
i ostatnie 4 zdjęcia.
I to by było chyba na tyle. Fotelik mam ale na razie Krystek jeszcze korzysta. Idzie jeszcze kilka paczek z sukienkami,kompletami,roz kiem,termometr,smoczki i to co pokazywałąm wczoraj. Potrzebuje jeszcze wózek. A w łóżeczku Krystek jeszcze spi,więc mu pożyczyłam jeden komplet pościeli. Karuzela byłą tylko do sprawdzenia nałożona. Właśnie wyliczyliśmy koszt malowania sypialni dla nas i Izy. W tym miesiacu chcemy mieć to za soba. Tylko jak pomalować? A zdjęć szlafroka i koszul nie będę robic bo po co hahah
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-02-09 o 21:48 |
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
ten Femibion Natal 2 to 2 kapsułki jedna z kwasem
![]() Nerolka a ile Krystian ma ? wiem że pisałaś ale mi z głowy wyleciało
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-02-09 o 21:49 |
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
nerola
Ty to już porządnie zaopatrzona jesteś
|
#3048 |
|
Zadomowienie
|
No mówiłam ze moze już iść rodzić
Śliczne rzeczy Jak dojdzie ta reszta co jest w drodze to już będziesz kompletnie zaopatrzona
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam podobny tylko kremowy z kubusiem puchatkiem z Disneya, taki welurkowy, troszkę większy, więc na późno-jesienne chłody będzie jak znalazł.
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
AgaGuernsey
dziękuję za kciuki bo pozostałym już dziękowałam. no to tak kobietki wróciłam do domku po usg i na szczęście wszystko OK!!!!!! żadnych wad nie stwierdzono no i na 100% synuś ![]() Kmat, nie będę się rozpisywać, po prostu wiem, że będzie wszystko ok zobaczysz nie wolno inaczej myśleć kochana trzymam kciuki!!!!!
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki kwas?
Ja biorę Falvit mama, ale nie jakoś systematycznie ![]() Ciuszki boskie ![]() Margaret gdzie chodzisz na ciuchy? Kmat bardzo mocne jestem z Tobą myślamiAle mam zgage po herbacie
|
|
|
|
#3052 |
|
BAN stały
|
W sumie to m3/4 z tych rzeczy sa z wymian na perfumy na szafce.
Tam jest taniej nawet,zeby kupić bo można sie dogadać jak np. było z tym kojcem. Kupiłam malutko dlatego nie nadwyrężyłam wcale budzetu,zwłaszcza,ze na allegro tez sprzedałam swoje ciuchy i perfumy-to może z kieszeni poszło 300 zł. z przesyłkami. Dziubek Beatko ja niestety nie mam nic po Krystku a jak patrzę teraz na zdjęcia to takie fajne kombinezony,rampersy,bute lki,zabawki. Co prawda wycofałam 2 aukcje jak sie okazało,ze jestem w ciąży i zostawiłam trochę gryzaków,grzechotek i innych. Blondynko Krystian ma (dokładnie jutro) 20 miesięcy.Takze jak Twój
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
łooo .....ale macie po kupione, to ja widzę że jestem daleko w lesie
, chyba muszę się wybrać na jakieś zakupy .... tylko chciałąbym znać płeć żeby się nastawić na róż czy błękit, bo unisexy to tylko tak na dodatek raczej będę kupować
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez juz powoli bede kupowac bo juz wiem dla kogo
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Nerola, zakupy świetne!!
![]() Cytat:
|
|
|
#3056 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ile Wy piszecie
![]() Kmat trzymam kciuki za zdrówko Twojego maleństwa. Zmalowana pięknie Ci Kolina gratulacje. Nerola jakie Ty już masz zbiory. Ja to pewnie obudzę się z ręką w nocniku. My z mężem też oglądamy mieszkania i za każdym razem kiedy już Nam się wydaje, że to to, okazuje się że cosik jest nie tak...a to księga wieczysta podejrzana, a to okna się sypią, albo płytki odpadają. Ale może się uda. Dziewczyny poczułam dziś smyranie, takie od środka, jakby miliony bąbelków mi pękały. Podejrzewam, że to nie jelita. Czy tak mogą wyglądać pierwsze ruchy
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Nerola myślałam że starszy nie wiem czemu
![]() ja po moim mam dużo rzeczy.Tzn on miał dużo ja 2/3 wydałam ale i tak mam dużo chociaż pewnie jak się potwierdzi moje przeczucie to kupię parę rzeczy ale bez szaleństw![]() A powiedz rozwiązałaś problem spania Krystiana?bo ja nadal nie wiem co kupić. ![]() Mnie czeka zmiana mieszkania ale nie mam głowy do tego i odkładam to na potem.Nie wiemy jak ten problem spania rozwiążemy
|
|
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
Koło mnie "Na Stoku" jak jest Lidl otworzyli taki lumpek Mega Market Odziezowy to sie nazywa
Ceny sa fajne bo w dniu dostawy wszystko po 6zł, drugiego dnia wszystko za 50% czyli po 3zł a trzeciego mega wyprzedaż po 1zł i potem od nowa Dzieciecych rzeczy to jest pełno. Nawet dzisiaj jak było po 1zł to była masa fajnych spodenek, sukieneczek, sweterków, bluz nie mówiac już o bodziakach czy pajacykach i wcale nie poniszczone. I do tego bardzo dużo rzeczy firmowych. Za 1 zł to można sie dla dzieciaczka obkupic na calego. Dla Nas jak ja poluje na jakies tuniki czy sukienki to juz trudniej coś wyszperać ale też czasem sie trafi cos fajnego
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Jacieee ja też czuje takie bąbelki
|
|
|
|
#3060 |
|
Zadomowienie
|
dziubek super że wizyta się udała! Gratulacje!
Dziewczyny, ale piękne rzeczy pokupowałyście! Ja jeszcze nie mam nic . Jakaś taka powolna jestem w tych sprawach.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

zębole

Ja też dzisiaj zdobyłam 2 pary spodni z H&MMama, 4 tuniki z krótkim rękawem i 2 bluzki koszulowe rozszerzane na brzuchu 

no i jutro odbiorę wyniki i się okaże...) no a dziś o 19 mam połówkowe!!!! i też mam stresa jak nie wiem co !!! i mam nadzieję, że dziś lekarz na 100% potwierdzi płeć
, chyba już zapomnialam, jak to się szuka
)

trzymam kciuki!!!!!
jestem z Tobą myślami
po herbacie