Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 23:34   #2701
howdoi
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

a fryzura chyba spięta jakaś do takiej sukienki ? :p
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 23:35   #2702
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
elve - lepiej tak, niż odwrotnie, bo przerabiałam obie wersje po kilka razy...
Szczerze? Wolę być po tej drugiej stronie. Ja sobie z patologią radzę bez większych problemów, w końcu 7 lat huśtawki emocjonalnej prawie mistrza ze mnie zrobiły natomiast nic mnie tak nie załamuje, jak świadomość że mogę kogoś skrzywdzić, że sprawiam ból. Cholernie ctiężko mi sobie zawsze z tym poradzić, temu z reguły jak czuję, że to nie to, to staram się doprowadzić do tego, żeby to ta druga strona zerwała...
Stary 2011-02-10, 23:39   #2703
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Szczerze? Wolę być po tej drugiej stronie. Ja sobie z patologią radzę bez większych problemów, w końcu 7 lat huśtawki emocjonalnej prawie mistrza ze mnie zrobiły natomiast nic mnie tak nie załamuje, jak świadomość że mogę kogoś skrzywdzić, że sprawiam ból. Cholernie ctiężko mi sobie zawsze z tym poradzić, temu z reguły jak czuję, że to nie to, to staram się doprowadzić do tego, żeby to ta druga strona zerwała...
Tak też chyba zrobię.

Dziś jest jakiś beznadziejny dzień. Niby od 13 ktoś u mnie był, mieszkanie pełne ludzi, znajomych, piwko... K. przed chwilą wyszedł, a ja usiadłam z papierosem, gorącą herbatą, włączyłam myslovitz i płaczę... Płaczę, jak dziecko. Bez powodu. Przecież nic się nie stało i już nic się nie stanie..

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 23:41   #2704
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Nie. To ja mam tego świadomość i mam z tego powodu wyrzuty sumienia.
Hmmm czasami Cię nie rozumiem. Nie uważasz, że w takim razie marnujesz jego czas. Przeciez, On się może zaangażować bardzo mocno w ten związek, a Ty już teraz jesteś przekonana, że to nie jest to.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 23:42   #2705
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Tak też chyba zrobię.
Uprzedzam, to nie jest łatwe.
Stary 2011-02-10, 23:44   #2706
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
elve - lepiej tak, niż odwrotnie, bo przerabiałam obie wersje po kilka razy...
Ale chyba nie o to chodzi, żeby być po jednej albo po drugiej stronie. Ja też przerabiałam jedną i drugą wersję , póki co jestem chyba w tej optymalnej, ja sie staram i czuję, że ta druga osoba też z siebie daje tyle samo.

Stary 2011-02-10, 23:45   #2707
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Uprzedzam, to nie jest łatwe.
Wiem, tym bardziej, jeśli ta druga osoba jest zakochana(jak twierdzi) i widać, że jej zależy...

Nie wiem, co się dziś ze mną dzieje. Chyba przez ten okres tak jest.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
Stary 2011-02-10, 23:48   #2708
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Tak też chyba zrobię.

Dziś jest jakiś beznadziejny dzień. Niby od 13 ktoś u mnie był, mieszkanie pełne ludzi, znajomych, piwko... K. przed chwilą wyszedł, a ja usiadłam z papierosem, gorącą herbatą, włączyłam myslovitz i płaczę... Płaczę, jak dziecko. Bez powodu. Przecież nic się nie stało i już nic się nie stanie..
Czasami trzeba sobie popłakać, nawet bez powodu

btw: znam chyba wszystkie piosenki Myslovitz na pamięć

Stary 2011-02-10, 23:51   #2709
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Hmmm czasami Cię nie rozumiem. Nie uważasz, że w takim razie marnujesz jego czas. Przeciez, On się może zaangażować bardzo mocno w ten związek, a Ty już teraz jesteś przekonana, że to nie jest to.
Problem w tym, że ja nie jestem przekonana, że to nie jest to, bo u mnie bardzo często działa spóźniony zapłon...wiesz, moje 7 lat użerania się z eksem wzięło się z tego, że nie dałam mu szansy...a potem, jak on się w końcu ze mnie wyleczył, jak go poznałam lepiej, jak się zakumplowaliśmy...to mnie trzasnęło...temu daję nam jeszcze czas.
Na początku się rzuciłam w to z zamkniętymi oczami i na wstrzymanym oddechu, potem nieco otrzeźwiałam. On też się rzucił w to na dzikim szale i dopiero teraz zaczyna go powoli to pierwsze "ach" puszczać...czekam co będzie jak się dotrzemy, jak się lepiej poznamy. To dopiero 3 miesiące - za wcześnie na wyrokowanie czegokolwiek.

Zależy mi na nim, jest mi z nim dobrze. Po prostu on jest jeszcze na etapie zachłyśnięcia mną, jest w to bardziej zaangażowany.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
btw: znam chyba wszystkie piosenki Myslovitz na pamięć
Nie znoszę ich
Stary 2011-02-10, 23:55   #2710
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Smutne, że jeszcze nie wiesz, że jedno drugiego nie wyklucza...
Wiem, teoretycznie, a teraz wprowadzam w praktykę.

Cytat:
Ja to wszystko rozumiem, tylko cholera, wmawianie sobie średnio raz w tygodniu (nie mam sił grzebać po tym miliardzie stron i sprawdzać, czy przypadkiem nie częściej), jaka to jesteś beznadziejna, jest mimo wszystko ryzykowne...
Wiem, że wiele przeszłaś, pamiętam doskonale, wyobrażam sobie jak trudne musi być takie spóźnione o 10 lat budowanie osobowości, natomiast, może przez to, że odzywasz się głównie jak masz doła, mam wrażenie że za dużo tych negatywów trochę u Ciebie...i że to nie idzie w dobrym kierunku, bo z marudzenia na sytuację ogólną zeszłaś na marudzenie na samą siebie...a to niebezpieczne.
Dlatego staram się, zamiast użalać na forum, robić coś konstruktywnego. Sama widzę, że takie nakręcanie się, nic dobrego nie przynosi, wręcz odwrotnie, dlatego na siłę zajmuję czymś, co lubię, a jak mam konkretnie doła, to idę spać.
Nie chodzi o to, że mogłoby mi schlebiać, że wszystkie wizażanki z wątku zaprzeczą moim wywodom.
Następnym razem, jak będę miała doła, to napiszę, że mi smutno i brakuje mi, żeby mnie ktoś przytulił. Bez pisania jaka jestem stara, brzydka i innych bzdur.
Jak mi się włącza dół, bo mi nie wyszło wcześniej, to przypominam sobie, jaką mi krzywdę zrobił i że nie było tak różowo. Pomaga.

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
a fryzura chyba spięta jakaś do takiej sukienki ? :p
ja mam włosy do ramion i szybciej mi wychodzi rozpuszczenie ich, niż spinanie w jakąś fryzurę. Jak coś, to widziałabym, włosy spięte wysoko, z przodu opaska i na gładko.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 23:57   #2711
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Problem w tym, że ja nie jestem przekonana, że to nie jest to, bo u mnie bardzo często działa spóźniony zapłon...wiesz, moje 7 lat użerania się z eksem wzięło się z tego, że nie dałam mu szansy...a potem, jak on się w końcu ze mnie wyleczył, jak go poznałam lepiej, jak się zakumplowaliśmy...to mnie trzasnęło...temu daję nam jeszcze czas.
Na początku się rzuciłam w to z zamkniętymi oczami i na wstrzymanym oddechu, potem nieco otrzeźwiałam. On też się rzucił w to na dzikim szale i dopiero teraz zaczyna go powoli to pierwsze "ach" puszczać...czekam co będzie jak się dotrzemy, jak się lepiej poznamy. To dopiero 3 miesiące - za wcześnie na wyrokowanie czegokolwiek.

Zależy mi na nim, jest mi z nim dobrze. Po prostu on jest jeszcze na etapie zachłyśnięcia mną, jest w to bardziej zaangażowany.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Nie znoszę ich
No rozumiem, chcesz poczekać i się przekonać, co nie oznacza, że musisz sie godzić na każde proponowane przez niego spotkanie. W końcu nie można robić czegoś wbrew sobie, ja to bym była szczera na Twoim miejscu z nim i powiedziała, że jutro się nie widzimy, bo chce sobie zrobić domowe spa i poczytać ksiazkę albo coś

No cóż każdy ma inne gusta

Stary 2011-02-10, 23:59   #2712
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Następnym razem, jak będę miała doła, to napiszę, że mi smutno i brakuje mi, żeby mnie ktoś przytulił. Bez pisania jaka jestem stara, brzydka i innych bzdur.
Tu nie chodzi o to, żebyś o tym nie pisała, tylko żeby te myśli jakoś odgonić...trzeba pomyśleć, nie wiem, jakieś podle męczące ćwiczenie za każde "jestem stara", "jestem brzydka", "żaden facet nie powinien mnie chcieć"?
Stary 2011-02-11, 00:00   #2713
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Jestem trochę wstawiona i może zebrało mi się na wyznania, ale zawięczam Wam, temu wątkowi, dziewczynom, które się przez niego przewijały dużo. To lepsze niż przyjaciółka, psycholog czy cokolwiek.
oj ja tak jutro będe wstawiona....to sie strzeżcie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Malla:

Nie docenił Skarbu, jaki miał. Ściskam mocno!
własnie ....

przytul Malla
(choc się słabo znamy to bardzo doceniałam to że chciało Ci sie opdpisac na moje dylematy mimo późnej (wczesnej?) godziny
jestes skarbem

Cytat:
Weź kobito, ja kiedyś do pracy jeździłam codziennie 40 km i jakoś żyłam
mój ex mieszka tyle ode mnie....bosh...jak sie teraz ciesze że jest ta odległośc....coś czuje ze by mi żyć nie dał

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
elve raczej to, że M. się łapie w odległości. Zresztą jakby mieszkał 100 to nie zrezygnowałabym.

.
mój potencjalny mieszka ok 1oo ale odległosci jakieś to u mnie standard , ja jeszcze nigdy nie zakochałąm sie w nikim z mojej miejscowosci

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-11 o 00:16
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 00:01   #2714
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No rozumiem, chcesz poczekać i się przekonać, co nie oznacza, że musisz sie godzić na każde proponowane przez niego spotkanie. W końcu nie można robić czegoś wbrew sobie, ja to bym była szczera na Twoim miejscu z nim i powiedziała, że jutro się nie widzimy, bo chce sobie zrobić domowe spa i poczytać ksiazkę albo coś

No cóż każdy ma inne gusta
W poprzedni weekend się nie widzieliśmy bo byłam przeziębiona, to teraz chłopak odreagowuje, hyhy. Nie wiem, zobaczę w jakim nastroju będę jutro, dzisiaj jestem jakaś nieogarnięta, chciało mi się zakupów i nic mi się nie udało upolować, ogólnie bleee

Gdyby nie ten wokal...
Stary 2011-02-11, 00:09   #2715
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Gdyby nie ten wokal...
Moj kolega powiedział to samo

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
W poprzedni weekend się nie widzieliśmy bo byłam przeziębiona, to teraz chłopak odreagowuje, hyhy. Nie wiem, zobaczę w jakim nastroju będę jutro, dzisiaj jestem jakaś nieogarnięta, chciało mi się zakupów i nic mi się nie udało upolować, ogólnie bleee
Ja już dawno nie mogę sobie nic fajnego kupić, teraz po świętach jak były przeceny to było tylko ludzi, że po godzinie już miałam dość

Stary 2011-02-11, 00:15   #2716
marg0lcia
Zadomowienie

Muszę wytrzymać. W takie dni jest najgorzej, bo chcę się do niego odezwać, a nie mogę. NIE MOGĘ! Nie mogę mu dać tej satysfakcji, że jest mi źle, że tęsknię... Muszę się trzymać.

Stary 2011-02-11, 00:17   #2717
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Tu nie chodzi o to, żebyś o tym nie pisała, tylko żeby te myśli jakoś odgonić...trzeba pomyśleć, nie wiem, jakieś podle męczące ćwiczenie za każde "jestem stara", "jestem brzydka", "żaden facet nie powinien mnie chcieć"?
Wiem elve, o to mi chodziło. Jakbym sie miała tu ograniczać z pisaniem czegoś, to nie wiem, po co miałabym tu wchodzić, nawet nie chcę tak myśleć, że miałabym się hamować z pisaniem tu czegokolwiek.
Chodzi o zamianę destrukcyjnego myślenia na konstruktywną czynność.

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
oj ja tak jutro będe wstawiona....to sie strzeżcie

mój potencjalny mieszka ok 1oo ale doległosci jakieś to u mnie standard , ja jeszcze nigdy nie zakochałąm sie w nikim z mojej miejscowosci
Ja sie jutro wstawię na urodzinach u koleżanki.

Próbowałam się raz związać z facetem z mojej miejscowości, ale nie wyszło. Pozostali byli spoza.

Uciekam spać

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 00:18   #2718
Fubizka
Zakorzenienie

dolce - jeden mój eks mieszka 2 klatki obok! ta moja pierwsza, największa miłość. To dopiero wyzwanie
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 00:25   #2719
Malla
Nie depcze krokusów

Dziękuję za wsparcie
Źle mi, cały czas płaczę, wyglądam okropnie. Rozmawialiśmy parę godzin przez telefon. Bez wymówek. Nadal nie rozumiem jego zachowania, zwłaszcza że jak rano pytałam, czy chce się rozstać, to pisał, że nie, a wieczorem już chciał i już nie kocha (długo go dusiłam, żeby to powiedział, ale musiałam to usłyszeć, bo każdym innym słowem dawał mi niepotrzebną nadzieję, ciągle "chyba" i "nie wiem")... Oczywiście nie mówił mi wcześniej o wątpliwościach, nie miałam szansy o tym z nim porozmawiać - kiedy faceci zaczną myśleć?
Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Malla ale o co biega? Jak to i w ogóle o co z tym chodzi?
Odwidziało mu się wczoraj w nocy. W weekend jeszcze odpowiadał "ja też cię kocham". Miał być inny, a okazał się takim burakiem jak wszyscy
Jak to ze mną był problem, to prosił, byśmy poczekali do wiosny, jak będzie miał znowu pracę, bo na razie jako bezrobotny nie myśli racjonalnie. I co? I sam wymiękł. W dodatku nie chce zrywać kontaktu, bo się o mnie martwi Wie, że nie będę jeść, nadal nie będę spać...
Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Miałam czas na przemyślenia i doszłam do wniosku że moje rozstanie to niestety moja wina.Postawiłam się w jego sytuacji i zrozumiałam że to ja popełniłam błąd.Nikt nie chce być w związku z krętaczami.
Najważniejsze to wyciągać wnioski i stosować je w kolejnych związkach.
Cytat:
Wiem, że wiele przeszłaś, pamiętam doskonale, wyobrażam sobie jak trudne musi być takie spóźnione o 10 lat budowanie osobowości, natomiast, może przez to, że odzywasz się głównie jak masz doła, mam wrażenie że za dużo tych negatywów trochę u Ciebie...i że to nie idzie w dobrym kierunku, bo z marudzenia na sytuację ogólną zeszłaś na marudzenie na samą siebie...a to niebezpieczne.
Kimi, na pewno jesteś świetną dziewczyną, tylko ze skopanym poczuciem własnej wartości Też zaczynam od nowa po 9 latach. Najbardziej mnie denerwuje to, że przy Ciachu wiele w sobie zmieniłam, w swoim myśleniu i zachowaniu... A wyszło jak zwykle. Upadła twierdza, którą zbudowałam w swojej głowie przez ostatnie miesiące i teraz już nie wiem, co jest nie tak ze mną, z moim zachowaniem...
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Tyle dobrze, że nie płakałam i nie prosiłam tego dupka o powrót.
Brawo! Też chcę siostrę do wypłakania
Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Mój np. mowi że mnie kocha,tęskni.. i że chciałby żebym była jego bliska przyjaciółką (czyt. koleżanka do macania;/) i nie chce byc ze mna w związku bo jestem skreślona u jego rodziców(dostał z liścia przy ojcu) i nie chce się zbłaźnić przed kolegami (ziomale ponad wszystko;/;/) bo nagadał im o mnie.. a i jeszcze jak bedzie gdzieś z kolegami w pubie i cos wypije to może się coś ten ten zadziać między nim a jakąś pijaną panną;/ i nie chce mnie tym ranić..kurde jaki troskliwy.jak mu powiedziałam że jesli mnie nie chce to będę się z kimś spotykać a on że "sąd wiesz czy on przeżyje" czyli on może sie puszczać na prawo i lewo a ja nie moge mieć chłopaka?
Stary 2011-02-11, 00:26   #2720
AguŚ87
Zakorzenienie

howdoi pokaż kiece

co mozna zobaczyc w necie online ciekawego jak nie ma nic w tv

skisne zaraz POLEĆ KTOŚ COŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ Ś

Malla skad ja to znam, Mojemu też się nagle odwidziało, 1 dzien wyznania drugi nie kocham cię itp.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-02-11 o 00:27
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 00:27   #2721
Fubizka
Zakorzenienie

Malla, musisz jeść, nie chcesz wyglądać tak jak ja 2 miesiące temu!
Stary 2011-02-11, 00:30   #2722
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
howdoi pokaż kiece

Malla skad ja to znam, Mojemu też się nagle odwidziało, 1 dzien wyznania drugi nie kocham cię itp.

na youtube za***iście śmieszną komedię : white chicks

ale mam humorek i to zasługa tulipanków
Stary 2011-02-11, 00:30   #2723
marchewa0007
Raczkowanie

Malla Trzymaj się Słońce
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 00:32   #2724
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
na youtube za***iście śmieszną komedię : white chicks

ale mam humorek i to zasługa tulipanków
widziałam miliard razy znam całą na pamięć.
Stary 2011-02-11, 00:32   #2725
Malla
Nie depcze krokusów

Aguś - taaa, i jeszcze "bo myślałem, że będzie dobrze, starałem się"... to samo miałam z eksem. Tyle że eks faktycznie od paru miesięcy był niemrawy (leczyłam wtedy depresję i się od niego odsunęłam) i miał dużo czasu na przemyślenia, nie sypialiśmy prawie ze sobą, potrafił też jakoś się potem wytłumaczyć. A to było dla mnie tak nagłe (choć trochę spodziewane), że zupełnie nie wiem jak ani od kiedy, on sam też oczywiście nic nie wie

Fubizka - w czerwcu zeszłam poniżej 40 kg.
Stary 2011-02-11, 00:33   #2726
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
howdoi pokaż kiece

Ja zaraz włączę sobie 'na wspólnej', bo cały tydzień nie oglądałam.
Chyba jutro odpuszczę sobie spotkanie z K. Właściwie to już dziś, ale on znowu będzie rozpaczał... Jezuuuuuuuu

Stary 2011-02-11, 00:34   #2727
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
widziałam miliard razy znam całą na pamięć.

hehe jak dla mnie najlepszy fragment w restauracji :p

Malla ja podczas depresji po piłkarzu schudłam do 50 i miałam wczesne stadium białaczki przez mój tryb życia ... a ile masz wzrostu ?

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-02-11 o 00:36
Stary 2011-02-11, 00:37   #2728
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Aguś - taaa, i jeszcze "bo myślałem, że będzie dobrze, starałem się"... to samo miałam z eksem. Tyle że eks faktycznie od paru miesięcy był niemrawy (leczyłam wtedy depresję i się od niego odsunęłam) i miał dużo czasu na przemyślenia, nie sypialiśmy prawie ze sobą, potrafił też jakoś się potem wytłumaczyć. A to było dla mnie tak nagłe (choć trochę spodziewane), że zupełnie nie wiem jak ani od kiedy, on sam też oczywiście nic nie wie

ponizej 40 ;O dzizas.
No wiesz moj ex w 1 dzien planował ze mną wyprowadzke w drugi żegnam, Nagle po ciężkich wyznaniach. nie wiem o co mu chodizło nie mam pojęcia i chyba nie chce wiedzieć. nienawidze typa bo zaden tak nagle mi nie odwalił takiego numeru.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:

hehe jak dla mnie najlepszy fragment w restauracji :p
Moj tez i ten tekst http://www.youtube.com/watch?v=blwwfFujiF0 hold my poodle hold my poodle moge tak bez końca cytowac

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Ja zaraz włączę sobie 'na wspólnej', bo cały tydzień nie oglądałam.
Chyba jutro odpuszczę sobie spotkanie z K. Właściwie to już dziś, ale on znowu będzie rozpaczał... Jezuuuuuuuu
o własnie wspólna, chyba sobie jakis serial zapodam
Stary 2011-02-11, 00:39   #2729
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Może teraz uprzedź wypadki, jakieś suplementy, białko, odżywki czy coś? Nutricia? Ja po rozstaniu nawet herbaty nie miałam ochoty wypić, więc wiem jak to jest nie móc po prostu przełknąć
A ile masz wzrostu?

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-11 o 00:40
Stary 2011-02-11, 00:48   #2730
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla ja podczas depresji po piłkarzu schudłam do 50 i miałam wczesne stadium białaczki przez mój tryb życia ... a ile masz wzrostu ?
Mało, 153 cm. Jak ważyłam kiedyś 37 kg, to kwalifikowałam się do leczenia anoreksji...

Fubizka - odżywki kojarzą mi się z nim, bo dopiero co kupił zestaw na 2 miesiące, siedzieliśmy w necie, grzebaliśmy i liczyliśmy...

Aguś - na szczęście on mi takich wyznań nie robił, raczej odwrotnie - ostatnio dużo rozmyślał o przyszłości i regularnie podrzucał jakieś niewinne zdania, ileż można do siebie jeździć na weekendy, że nie wyobraża sobie nas za 5 lat itp. Podobnie jak Elve wiem, że to nie Ten Jedyny Na Zawsze, ale mieliśmy piękną teraźniejszość i wkurza mnie to, że tak łatwo ją przekreślił.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-11 o 00:49
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości