|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
|
|
|
|
#782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daisyy nie jest na razie tak źle ![]() ![]() Cały czas leżę i w zasadzie od rana coś tam na kompie śmigam, coś w tv obejrzę (tak na marginesie to chyba się wciągnę w M jak miłość, Barwy nie-szczęście, Na wspólnej, Ostry Dyżur i Chirurgów no a wczoraj obowiązkowo House hehehe ) A tak w ogóle to jeszcze co chwilę dzwonią z pracy z jakimiś bzdurami, więc prostrze rzeczy na bieżąco na zdalnym dostępie robię, a cięższe zostawiam na poniedziałek, bo po prostu chce mieć święty spokój przez ten weekend i odpocząć... A za dwie godzinki TŻ będzie już w domciu, więc od razu lepiej mi się zrobi... Moria, bo ja już teraz czuję się zagubiona to Ty masz dwa psiaki??? bo mi się wydawało, że masz takiego małego białego terierka Westa, a już kolejny raz widzę małego ślicznego buldożka francuskiego ![]() A co do fotelików to Dziewczyny cudowny Ja mam też taką małą rozterkę, bo na Maxi Cosi to jestem zdecydowana... ale teraz sama nie wiem czy CabrioFix czy City... boooo City jest lżejszy, a ja go będę tachać na 4 p. bez windy ![]() ![]() ale ma bardzo ograniczoną kolorystykę... natomiast CabrioFix cięższy ale kolorystyka piękna... w testach wypadają podobnie, bo ja i tak bez bazy będę kupowała... i teraz to ja sama
|
|
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie - oglądałyście Housa wczoraj? Już dawno takich emocji nie było... Siedziałam wpatrzona jak Wiki w kinie na "Dzwoneczku i uczynnych wróżkach"
|
#786 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Matallewar jaki sen ![]() ![]() To może ten Twój TŻ rzeczywiście nie taki zły hehe...![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez Renessme1985 Czas edycji: 2011-02-11 o 15:29 |
||
|
|
|
#787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idąc Twoim tokiem myślenia, powinnam uważac się za szczęściare ![]() Cytat:
M jak mdłości i barwy nie -szczęscia nie sa takei złe co do reszty to sie nie wypowiadam bo nie oglądałam, bałabym się , ze po doktorze Housie będe miała od razu wszystkie mozliwe choroby, które sa tam prezentowane Jeśli bedziesz miała tak 2-3 tyg odpoczywac to naprawde nie jest zle Wszyscy beda koło Ciebie skakac Cytat:
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak siedzialam |
|
|
|
|
#789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm.. więc dlaczego statystycznie rodzi się więcej kobitek? Cytat:
A mówią, że jak matka wybiera przedszkole dla swojego jeszcze nienarodzonego dziecka to coś z nia nie tak ![]() Co do syfku w autkach to powiem wam tyle.. W listopadzie wymianiałam samochód, ten stary wiadomo został wystawiony na sprzedaż.. W ogłoszeniu mąż napisał, jako zachęte "od kobiety" czy "po kobiecie".. wiecie, taki chwyt, że niby furka zadbana Gdy przyjechał gościu z ogłoszenia oglądnąć to stwierdził, że o tym, że samochód jest "po kobiecie" świadczy tylko serduszko na bryloczku hahahah ![]() bo ani zadbany, anie wychuchany to on to nie był Na szczęście autko i tak sprzedało się szybko.. a o ten nowy teraz staram się dbać, ale jakoś nie wychodzi Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-11 o 15:32 |
||
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
Renessme już sie zaczęłam zastanawiać, czy go tam nie przywaliło gruzami, jest nieprzytomny i to wszystko później to sen w tej nieprzytomności. Już chyba bylo podobnie w scenach z wypadkiem autobusowym chyba.
Jak to następny odcinek?? Skąd następny odcinek?? Ja też chcę!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Lolka w moim aucie (po kobiecie w koncu) nawet serduszka nie ma
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czasem muszę na niego ponarzekać
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli kupujemy jedna komode mala 2 szuflady, jedna 4 szuflady i jeszcze fotel Poang czy jak tam on sie nazywa ten fotel taki wygiety. Jade wlasnie do cukierni, czy moze byc swiezutki pączuś? ![]() Cytat:
Ciekawe jak mi sie to zmieni po przyjsciu dziecka na swiat, chyba bede musiala jezdzic z koszem na smieci w nogach pasazera
|
||
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to on w swoim aucie sprzatałby na okrągło i pucował go co tydzien... Tak więc nie ma reguły czy to chłop czy baba jedyn damski dodatek to mam taka malutką maskotkę - zólte słoneczko ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na szczęście takiego samego syfiarza jak ja
![]() ostatnio musiałam go zmusić do umycia samochodu, bo już wstydziłam się wsiąść do niego ja wrzucam wszystko na przednią podłogę raz na jakiś czas chce nawet wynieść ale kosza nie ma akurat ... gorzej jak mam kogoś podwieźć gdzieś bo trochę siara ![]() w sumie mnie to dziwi bo w domu lubie porządek i sprzątam dość często
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
A co było w Housie wczoraj?? Oglądacie na bieżąco?? Tzn. ściągacie z neta?? Czy to co w telewizji? Ja dziś czekam cierpliwie na napisy do nowego odcinka Bones
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
jak mężu szedł wyrzucić śmieci z domu to pytał sie czy wyrzuciłam te śmieci z samochodu
akurat fuksem tego dnia postanowiłam wynieść nie chciał mi uwierzyć i mówił że pójdzie sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() zawsze tam jakoś na końcu koleś się przyznaje biedaczek |
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
Andziot, ja jestem zakochana w seksowym agencie FBI, uwielbiam Tempe. Uzależniona jestem od pierwszego odcinka na całej linii
|
|
|
|
#799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko muszę looknąć który to wczoraj leciał odcinek ![]() I mają limit, że chyba 60 minut można oglądać i potem 60 minut przerwy trzeba zrobić
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się nie w temacie normalnie...
Ani Housa ani Bones ani nic innego (no, poza Pamiętnikami Wampirów) nie oglądam ![]() A w aucie muszę mieć porządek, bo się źle czuję jeżdżąc brudnym i krzyczę na tż jak śmieci mi tam zostawia... ![]() Idę prasować ciuszki dla Edzika na rozmiar 68, bo już nie zamierzam ich prać, tylko poukładać i schować "na potem"
|
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ja pomyślę, że teraz miałabym być z którymś z moich byłych to ciarki mi wychodzą na plecach ![]()
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Amarcia, Ddaaiissyy, Andziot, Mimbi.. kamień z serca! Nie jestem jedyna jeśli chodzi o ten specyficzny błysk w aucie
![]() ![]() Housa nie oglądam Za to na "☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠" oglądam "Gotowe na wszystko" i zawsze na bieżąco jestem, a nawet z wyprzedzeniem ![]() Siostra "Gotowe" ogląda w zwykłej TV i jest parę serii za mną, a ja taka wredna jestem, że zawsze jej mówię co wydarzy się w następnym odcinku
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Renessme to był chyba odcinek 132
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ostatni odcinek 6-tej serii : "Help me"
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
MoniaK i właśnie koniec był najlepszy - najbardziej zaskakujacy
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja seriale oglądam od czasu do czasu...i nie odczuwam, że coś mnie ominęło
![]() Ja już po porządkach ![]() Ale mnie ta mała dzisiaj kopie nisko, po bronchildzie i po drugiej dziurce...jak to boli
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
to może gdzieś w sieci obejrzę albo na AXN
|
#808 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No doczytalam was.
Czuje sie tak zle z tym ze nawet nei mam czeso czasu ani mozliwosci zajrzec do was w pracy a teraz po poludniu goscie plus zawsze cos do zrobienia, a ja sie stesknilam po prostu... moniqac ja juz zaczelam ta twoja lazieneczke, jutro goscie znikna na caly dzien wiec mam nadzieje skonczyc i ci wyslac, przepraszam, ze tak pozno, ale jak widzisz zycie wolnym czasem ostatnio mnie nei rozpieszcza jak sie czujesz'?Cytat:
![]() Cytat:
polecam jeszcze How I met your mother i Wallandera odcinki a BBC genialny kryminal na podstawie szwedzkich ksiazek, fantastico!Cytat:
![]() ja tez sama, ale mnie akurat to dzisiaj na reke ![]() Cytat:
dobrze ze was mam![]() mnie tez bola rozne dziwne miejsca a propo, schylanie sie jest fatalne, mam takie spodnie ciazowki ale rurki wiec na dole sa obcisle i musze je na sile wciskac, powiem szczerze nie lada wyzwanie nie jest latwo skarpetki i buty to kolejny dramat![]() fotelik super i kolory jakie slodkie, idealne dla dziewczynki, a ja jakos nei wiem chyba w ramach buntu kupilam niebieski, juz sie nei moge doczekac az z PL przyjedzie nooo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ide spojrzec na zupke, ale tak mi sie nie chce wstac, normalnie nie mam ani grama mojej normalnej energii w tej ciazy, ale dzieki temu moge bezkarnie sie lenic
|
|||||||
|
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
Moria cudna ta Wasza Psinka
Zawsze podobały mi się takiego typu pieski Ale nie wiem czy sama bym się odważyła zostawić dziecko z wilkiem ![]() Ja już housa 7 część obejrzałam i oprócz Gotowych na Wszystko nie oglądam praktycznie żadnych seriali... Za to filmów duuużo oglądam ![]() Zjadłam już obiadek i czekam na Małża aż wróci z pracy...
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam prasowanko...
Odpocznę trochę i idę naleśniki robić ![]() Coś cicho tu dziś
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

tz mnie zabije ja zobaczy jaki syf mam
) A tak w ogóle to jeszcze co chwilę dzwonią z pracy z jakimiś bzdurami, więc prostrze rzeczy na bieżąco na zdalnym dostępie robię, a cięższe zostawiam na poniedziałek, bo po prostu chce mieć święty spokój przez ten weekend i odpocząć... A za dwie godzinki TŻ będzie już w domciu, więc od razu lepiej mi się zrobi...
to Ty masz dwa psiaki??? bo mi się wydawało, że masz takiego małego białego terierka Westa, a już kolejny raz widzę małego ślicznego buldożka francuskiego 

Za to na "☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠" oglądam "Gotowe na wszystko" i zawsze na bieżąco jestem, a nawet z wyprzedzeniem
Czekamy na Ciebie fasolko