Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-11, 14:49   #781
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
agnieszka to moją mlodszą wydamy za twojego młodszego i bedziemy pięęęękną wizażową rodzinką

o! elegancko!

ja spadam troche przewietrzyc mozgownice, (moze posprzatam fure tz mnie zabije ja zobaczy jaki syf mam)
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:51   #782
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
(...)
co prawda niby jedna juz mam, bo moria mi iguske szykowala dla starszego synka

No taaak i tu się nie ma co śmiać, ja się już nie wycofam

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:03   #783
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
o! elegancko!

ja spadam troche przewietrzyc mozgownice, (moze posprzatam fure tz mnie zabije ja zobaczy jaki syf mam)
mój też się ze mną licytuje kto ma większy syf w aucie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:13   #784
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Renessme a jak sie czujesz ?? bardzo Ci sie w domku nudzi??
ale dzis senny dzień

Zaraz Ci tej pięknotki styczniowej poszukam, chyba że któraś z Was ma pod ręką zdjęcia tej kruszynki ???

Daisyy nie jest na razie tak źle
Cały czas leżę i w zasadzie od rana coś tam na kompie śmigam, coś w tv obejrzę (tak na marginesie to chyba się wciągnę w M jak miłość, Barwy nie-szczęście, Na wspólnej, Ostry Dyżur i Chirurgów no a wczoraj obowiązkowo House hehehe ). Poza tym odwiedziła mnie mamusia i przywiozła obiadek dla mnie i TŻ'ta (UWAGA!! Jeszcze mi się spodoba to leżenie ) A tak w ogóle to jeszcze co chwilę dzwonią z pracy z jakimiś bzdurami, więc prostrze rzeczy na bieżąco na zdalnym dostępie robię, a cięższe zostawiam na poniedziałek, bo po prostu chce mieć święty spokój przez ten weekend i odpocząć... A za dwie godzinki TŻ będzie już w domciu, więc od razu lepiej mi się zrobi...

Moria, bo ja już teraz czuję się zagubiona to Ty masz dwa psiaki??? bo mi się wydawało, że masz takiego małego białego terierka Westa, a już kolejny raz widzę małego ślicznego buldożka francuskiego To jak to w końcu z tymi Twoimi modeleczkami jest??

A co do fotelików to Dziewczyny cudowny dla dziewuszki na pewno też bym taki kupiła Ja mam też taką małą rozterkę, bo na Maxi Cosi to jestem zdecydowana... ale teraz sama nie wiem czy CabrioFix czy City... boooo City jest lżejszy, a ja go będę tachać na 4 p. bez windy ale ma bardzo ograniczoną kolorystykę... natomiast CabrioFix cięższy ale kolorystyka piękna... w testach wypadają podobnie, bo ja i tak bez bazy będę kupowała... i teraz to ja sama
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:16   #785
amarcia
Wtajemniczenie

A właśnie - oglądałyście Housa wczoraj? Już dawno takich emocji nie było... Siedziałam wpatrzona jak Wiki w kinie na "Dzwoneczku i uczynnych wróżkach"
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:28   #786
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ok, zapisuję sobie i zrobię, jak tż nie będzie

A w ogóle miałam Wam jeszcze mój sen opowiedzieć...

Śniło mi się, że jestem w ciąży normalnie, ale nie wiedziałam z kim - do wyboru dwóch moich byłych było (tż się w ogóle nie pojawił w tym śnie):
jeden, co mnie zdradził i drugi, że nawet wspominać nie będę, co zrobił, ale do dziś mam odruch wymiotno-agresywny, jak mi się przypomni.
No i okazało się, że to ten drugi, a ja nawet na niego patrzeć nie mogłam, bo tak go nie cierpię
Obudziłam się zlana potem i pomyślałam, że ten mój tż wcale nie jest taki zły

Matallewar
jaki sen To może ten Twój TŻ rzeczywiście nie taki zły hehe...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
A właśnie - oglądałyście Housa wczoraj? Już dawno takich emocji nie było... Siedziałam wpatrzona jak Wiki w kinie na "Dzwoneczku i uczynnych wróżkach"
Noooooo dobry był... ja normalnie sobie chyba zapodam na kompie kolejny odcinek... bom ciekawa CO TAM DALEJ???????????

Edytowane przez Renessme1985
Czas edycji: 2011-02-11 o 15:29
Stary 2011-02-11, 15:30   #787
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
no a podobno o faceta latwiej
Oczywiscie wiem, ze w duzej mierze to przypadek i loteria, ale i tak swoje mysle
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
idąc Twoim tokiem myślenia, powinnam uważac się za szczęściare

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Daisyy nie jest na razie tak źle
Cały czas leżę i w zasadzie od rana coś tam na kompie śmigam, coś w tv obejrzę (tak na marginesie to chyba się wciągnę w M jak miłość, Barwy nie-szczęście, Na wspólnej, Ostry Dyżur i Chirurgów no a wczoraj obowiązkowo House hehehe ). Poza tym odwiedziła mnie mamusia i przywiozła obiadek dla mnie i TŻ'ta (UWAGA!! Jeszcze mi się spodoba to leżenie ) A tak w ogóle to jeszcze co chwilę dzwonią z pracy z jakimiś bzdurami, więc prostrze rzeczy na bieżąco na zdalnym dostępie robię, a cięższe zostawiam na poniedziałek, bo po prostu chce mieć święty spokój przez ten weekend i odpocząć... A za dwie godzinki TŻ będzie już w domciu, więc od razu lepiej mi się zrobi...

Moria, bo ja już teraz czuję się zagubiona to Ty masz dwa psiaki??? bo mi się wydawało, że masz takiego małego białego terierka Westa, a już kolejny raz widzę małego ślicznego buldożka francuskiego To jak to w końcu z tymi Twoimi modeleczkami jest??

A co do fotelików to Dziewczyny cudowny dla dziewuszki na pewno też bym taki kupiła Ja mam też taką małą rozterkę, bo na Maxi Cosi to jestem zdecydowana... ale teraz sama nie wiem czy CabrioFix czy City... boooo City jest lżejszy, a ja go będę tachać na 4 p. bez windy ale ma bardzo ograniczoną kolorystykę... natomiast CabrioFix cięższy ale kolorystyka piękna... w testach wypadają podobnie, bo ja i tak bez bazy będę kupowała... i teraz to ja sama
no to suuuuper ze tak milusio płynie Ci czas M jak mdłości i barwy nie -szczęscia nie sa takei złe co do reszty to sie nie wypowiadam bo nie oglądałam, bałabym się , ze po doktorze Housie będe miała od razu wszystkie mozliwe choroby, które sa tam prezentowane

Jeśli bedziesz miała tak 2-3 tyg odpoczywac to naprawde nie jest zle Wszyscy beda koło Ciebie skakac

Cytat:

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:31   #788
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
noooooooooo
tez tak siedzialam

Stary 2011-02-11, 15:31   #789
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
no a podobno o faceta latwiej
Oczywiscie wiem, ze w duzej mierze to przypadek i loteria, ale i tak swoje mysle
A ja całe życie byłam przekonana, że to o dziewczynkę łatwiej hmm.. więc dlaczego statystycznie rodzi się więcej kobitek?

Cytat:
agnieszka to moją mlodszą wydamy za twojego młodszego i bedziemy pięęęękną wizażową rodzinką
Proszę.. jak dziewczyny pięknie zaplanowały przyszłość swoich pociech A mówią, że jak matka wybiera przedszkole dla swojego jeszcze nienarodzonego dziecka to coś z nia nie tak

Co do syfku w autkach to powiem wam tyle.. W listopadzie wymianiałam samochód, ten stary wiadomo został wystawiony na sprzedaż.. W ogłoszeniu mąż napisał, jako zachęte "od kobiety" czy "po kobiecie".. wiecie, taki chwyt, że niby furka zadbana Gdy przyjechał gościu z ogłoszenia oglądnąć to stwierdził, że o tym, że samochód jest "po kobiecie" świadczy tylko serduszko na bryloczku hahahah bo ani zadbany, anie wychuchany to on to nie był Mimo, że i tak przed sprzedażą wypucowałam go, aż lśnił
Na szczęście autko i tak sprzedało się szybko.. a o ten nowy teraz staram się dbać, ale jakoś nie wychodzi

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-11 o 15:32
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:35   #790
amarcia
Wtajemniczenie

Renessme już sie zaczęłam zastanawiać, czy go tam nie przywaliło gruzami, jest nieprzytomny i to wszystko później to sen w tej nieprzytomności. Już chyba bylo podobnie w scenach z wypadkiem autobusowym chyba.

Jak to następny odcinek?? Skąd następny odcinek?? Ja też chcę!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Lolka w moim aucie (po kobiecie w koncu) nawet serduszka nie ma
Stary 2011-02-11, 15:40   #791
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Matallewar
jaki sen To może ten Twój TŻ rzeczywiście nie taki zły hehe...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Noooooo dobry był... ja normalnie sobie chyba zapodam na kompie kolejny odcinek... bom ciekawa CO TAM DALEJ???????????
Jak pomyślę, że byłabym z którymś z moich byłych, to doceniam tego mojego tż...
Ale czasem muszę na niego ponarzekać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:40   #792
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochana
to się nazywa poswiecenie!
a wiec

pracuje na parterze
czyt. w piwnicy
i zapie.przalam na 2 pietro by ci zmierzyc lozeczko
ale przy okazji wstawilam pranko :P

a wiec lozeczko od ziemi do tego kremowego boku w najwyzszym punkcie ma 95 cm

nalezy mi sie ciacho
Senkju wielkie wielkie dzieki!
Czyli kupujemy jedna komode mala 2 szuflady, jedna 4 szuflady i jeszcze fotel Poang czy jak tam on sie nazywa ten fotel taki wygiety.
Jade wlasnie do cukierni, czy moze byc swiezutki pączuś?

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Co do syfku w autkach to powiem wam tyle.. W listopadzie wymianiałam samochód, ten stary wiadomo został wystawiony na sprzedaż.. W ogłoszeniu mąż napisał, jako zachęte "od kobiety" czy "po kobiecie".. wiecie, taki chwyt, że niby furka zadbana Gdy przyjechał gościu z ogłoszenia oglądnąć to stwierdził, że o tym, że samochód jest "po kobiecie" świadczy tylko serduszko na bryloczku hahahah bo ani zadbany, anie wychuchany to on to nie był Mimo, że i tak przed sprzedażą wypucowałam go, aż lśnił
Na szczęście autko i tak sprzedało się szybko.. a o ten nowy teraz staram się dbać, ale jakoś nie wychodzi
Ja mam w samochodzie zawsze balagan, bo wychodze z zalozenia, ze samochod ma sluzyc do jezdzenia, a nie do pieszczenia, wiec jak jade i cos pije to wrzucam butelki za siedzenie czy jakies ulotki etc. I raz na kilka miesiecy moj TZ postanawia zabrac sie za moj samochod i jedzie z nim na myjnie reczna. Najsmieszniej jest jak probuje zasmiecic jego samochod, to zaraz fuka i sie denerwuje, ze jak chcesz robic syf to rob u siebie i takie tam.
Ciekawe jak mi sie to zmieni po przyjsciu dziecka na swiat, chyba bede musiala jezdzic z koszem na smieci w nogach pasazera
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 15:42   #793
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A ja całe życie byłam przekonana, że to o dziewczynkę łatwiej hmm.. więc dlaczego statystycznie rodzi się więcej kobitek?

Proszę.. jak dziewczyny pięknie zaplanowały przyszłość swoich pociech A mówią, że jak matka wybiera przedszkole dla swojego jeszcze nienarodzonego dziecka to coś z nia nie tak

Lolka, ja tez mam syfek... najgorzej na wycieraczkach :| kokpit przetrę jeszcze czasem ale zeby odkurzac... małż na mnei krzyczał że mam jechac wreszcie umyć bo mi podłoga odpanie od nadmiaru soli Za to on w swoim aucie sprzatałby na okrągło i pucował go co tydzien... Tak więc nie ma reguły czy to chłop czy baba jedyn damski dodatek to mam taka malutką maskotkę - zólte słoneczko choc model auta sam w sobie babski wiec wydaje mi sie, ze jak jakiś chłop zza mną jedzie to sobie mysli "baba jedzie"

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

(...)
Ja mam w samochodzie zawsze balagan, bo wychodze z zalozenia, ze samochod ma sluzyc do jezdzenia, a nie do pieszczenia, wiec jak jade i cos pije to wrzucam butelki za siedzenie czy jakies ulotki etc. I raz na kilka miesiecy moj TZ postanawia zabrac sie za moj samochod i jedzie z nim na myjnie reczna. Najsmieszniej jest jak probuje zasmiecic jego samochod, to zaraz fuka i sie denerwuje, ze jak chcesz robic syf to rob u siebie i takie tam.
Ciekawe jak mi sie to zmieni po przyjsciu dziecka na swiat, chyba bede musiala jezdzic z koszem na smieci w nogach pasazera
hahaha mamy wspolnego meza ??? jak bym mojego słyszała ! i znów potwierdza sie reguła, że nei kazdy samochod od baby zadbany a od faceta zniszczony

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-11, 15:54   #794
andziot
Zakorzenienie

ja mam na szczęście takiego samego syfiarza jak ja
ostatnio musiałam go zmusić do umycia samochodu, bo już wstydziłam się wsiąść do niego

ja wrzucam wszystko na przednią podłogę
raz na jakiś czas chce nawet wynieść ale kosza nie ma akurat ...
gorzej jak mam kogoś podwieźć gdzieś bo trochę siara

w sumie mnie to dziwi bo w domu lubie porządek i sprzątam dość często

Stary 2011-02-11, 15:57   #795
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja mam na szczęście takiego samego syfiarza jak ja
ostatnio musiałam go zmusić do umycia samochodu, bo już wstydziłam się wsiąść do niego

ja wrzucam wszystko na przednią podłogę
raz na jakiś czas chce nawet wynieść ale kosza nie ma akurat ...
gorzej jak mam kogoś podwieźć gdzieś bo trochę siara

w sumie mnie to dziwi bo w domu lubie porządek i sprzątam dość często
no nie podejrzewałabym Cie o rzucanie na podłoge w domku hihi i ja tez tak nie robię ale auto..................... . inna sprawa

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-11, 15:59   #796
Weredka
Zadomowienie

A co było w Housie wczoraj?? Oglądacie na bieżąco?? Tzn. ściągacie z neta?? Czy to co w telewizji? Ja dziś czekam cierpliwie na napisy do nowego odcinka Bones Kościomaniaczka jestem po prostu
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 16:01   #797
andziot
Zakorzenienie

jak mężu szedł wyrzucić śmieci z domu to pytał sie czy wyrzuciłam te śmieci z samochodu
akurat fuksem tego dnia postanowiłam wynieść
nie chciał mi uwierzyć i mówił że pójdzie sprawdzić

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
A co było w Housie wczoraj?? Oglądacie na bieżąco?? Tzn. ściągacie z neta?? Czy to co w telewizji? Ja dziś czekam cierpliwie na napisy do nowego odcinka Bones Kościomaniaczka jestem po prostu
a mnie wkurza ten film
zawsze tam jakoś na końcu koleś się przyznaje biedaczek

Stary 2011-02-11, 16:19   #798
Weredka
Zadomowienie

Andziot, ja jestem zakochana w seksowym agencie FBI, uwielbiam Tempe. Uzależniona jestem od pierwszego odcinka na całej linii
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 16:19   #799
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Jak to następny odcinek?? Skąd następny odcinek?? Ja też chcę!!!!!!!!!!!

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dr-house/ a tutaj zobacz

Tylko muszę looknąć który to wczoraj leciał odcinek

I mają limit, że chyba 60 minut można oglądać i potem 60 minut przerwy trzeba zrobić
Stary 2011-02-11, 16:20   #800
matallewar
Zakorzenienie

Czuję się nie w temacie normalnie...
Ani Housa ani Bones ani nic innego (no, poza Pamiętnikami Wampirów) nie oglądam

A w aucie muszę mieć porządek, bo się źle czuję jeżdżąc brudnym i krzyczę na tż jak śmieci mi tam zostawia...

Idę prasować ciuszki dla Edzika na rozmiar 68, bo już nie zamierzam ich prać, tylko poukładać i schować "na potem"

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-11, 16:22   #801
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Jak pomyślę, że byłabym z którymś z moich byłych, to doceniam tego mojego tż...
Ale czasem muszę na niego ponarzekać
Ja też czasem muszę ponarzekać na swojego... bo ja mnie czasem wnerwi, to normalnie i

Ale ja pomyślę, że teraz miałabym być z którymś z moich byłych to ciarki mi wychodzą na plecach
Stary 2011-02-11, 16:24   #802
Lolka1212
Zadomowienie

Amarcia, Ddaaiissyy, Andziot, Mimbi.. kamień z serca! Nie jestem jedyna jeśli chodzi o ten specyficzny błysk w aucie

Housa nie oglądam Za to na "☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠" oglądam "Gotowe na wszystko" i zawsze na bieżąco jestem, a nawet z wyprzedzeniem
Siostra "Gotowe" ogląda w zwykłej TV i jest parę serii za mną, a ja taka wredna jestem, że zawsze jej mówię co wydarzy się w następnym odcinku
Stary 2011-02-11, 16:44   #803
amarcia
Wtajemniczenie

Renessme to był chyba odcinek 132

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Ostatni odcinek 6-tej serii : "Help me"
Stary 2011-02-11, 16:45   #804
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
a ja usnęłam wczoraj na Housie i nie wiem jak się skończył
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 16:48   #805
amarcia
Wtajemniczenie

MoniaK i właśnie koniec był najlepszy - najbardziej zaskakujacy
Stary 2011-02-11, 16:51   #806
Dziewczonka
Wtajemniczenie

A ja seriale oglądam od czasu do czasu...i nie odczuwam, że coś mnie ominęło
Ja już po porządkach , wysprzątane, teraz się wietrzy i w weekend spokój
Ale mnie ta mała dzisiaj kopie nisko, po bronchildzie i po drugiej dziurce...jak to boli
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 17:04   #807
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK i właśnie koniec był najlepszy - najbardziej zaskakujacy
to może gdzieś w sieci obejrzę albo na AXN
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 17:10   #808
anula_81
Zakorzenienie

No doczytalam was.
Czuje sie tak zle z tym ze nawet nei mam czeso czasu ani mozliwosci zajrzec do was w pracy a teraz po poludniu goscie plus zawsze cos do zrobienia, a ja sie stesknilam po prostu...
moniqac ja juz zaczelam ta twoja lazieneczke, jutro goscie znikna na caly dzien wiec mam nadzieje skonczyc i ci wyslac, przepraszam, ze tak pozno, ale jak widzisz zycie wolnym czasem ostatnio mnie nei rozpieszcza jak sie czujesz'?

Cytat:
A w aucie muszę mieć porządek, bo się źle czuję jeżdżąc brudnym i krzyczę na tż jak śmieci mi tam zostawia...
"
ja tez jestem czyscioch autkowy, ale moj tz to juz kompletna paranoja, jest czysto,ze mozna jesc z tapicerki, masakra, smieje sie, ze jak dziecko bedzie z nami jezdzc to chyba folia cale auto wyklei w srodku
Cytat:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dr-house/ a tutaj zobacz

Tylko muszę looknąć który to wczoraj leciał odcinek

I mają limit, że chyba 60 minut można oglądać i potem 60 minut przerwy trzeba zrobić
tez na iitv ogladam polecam jeszcze How I met your mother i Wallandera odcinki a BBC genialny kryminal na podstawie szwedzkich ksiazek, fantastico!
Cytat:
dziewczynka styczniowo-lutowa, ktoś prosił o link
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=576
jeju jaka cudna dziewczynka, matkoooo
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
gdzie ten mój mężu
nie chce już sama siedzieć !!
ja tez sama, ale mnie akurat to dzisiaj na reke
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Siasiek – mnie też bolą różne dziwne miejsca i też mam trudności przy zdejmowaniu butów
Śliczna pościel!!

Dorzucam fotki fotelika, oczywiście z moją modelką Już jej darowałam i nie przypięłam jej to fotelika ale zmianę pieluch wg P.Zawitkowskiego ciągle na niej ćwiczę
dziekuje za linka do Ikeowskiego ochraniacza do lozeczka, u nas sa identyczne, wiec juz wiem, ze oczywiscie zakupie dobrze ze was mam
mnie tez bola rozne dziwne miejsca a propo, schylanie sie jest fatalne, mam takie spodnie ciazowki ale rurki wiec na dole sa obcisle i musze je na sile wciskac, powiem szczerze nie lada wyzwanie nie jest latwo skarpetki i buty to kolejny dramat
fotelik super i kolory jakie slodkie, idealne dla dziewczynki, a ja jakos nei wiem chyba w ramach buntu kupilam niebieski, juz sie nei moge doczekac az z PL przyjedzie nooo
Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
no dobra zdjęcie z telefonu bo nadal kabel nie odnaleziony ale wstawiam
mój brzucholek w 29 tygodniu
oczywiście przepraszam za kawałek stroju domowego ale jestem w trakcie delikatnego robienia porządku
jaki malutkiiii 29 tydzien?? niemozliwe normalne...moj przy tobie jak wielki balon
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Fotelik obejrzałam z każdej strony, wszystko w porządku więc wstawiam zdjęcia
odnosnie fotelika pisalam juz Morii, piekne kolorki
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
JaJa wczoraj się zmierzyłam w pasie (na wysokości pępka) i mam 99cm, a gdzieś wyczytałam, że kobieta idąc do porodu ma 100-110cm i najlepsze w tym wszystkim, że cały czas słyszę, że brzucha nie mam
ja mam 96 cm..gonie cie kochana uwazaj

ide spojrzec na zupke, ale tak mi sie nie chce wstac, normalnie nie mam ani grama mojej normalnej energii w tej ciazy, ale dzieki temu moge bezkarnie sie lenic

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 17:12   #809
Aliczka88
Zadomowienie

Moria cudna ta Wasza Psinka jakie minki robi Zawsze podobały mi się takiego typu pieski i planujemy w najbliższej przyszłości kupić ale troche większego i nie wiemy czy decydować się na Boxera czy Alaskana Malamute... Oglądałam dużo filmików jak Alaskany opiekują się dziećmi i wyją żeby ich uspokoić Ale nie wiem czy sama bym się odważyła zostawić dziecko z wilkiem

Ja już housa 7 część obejrzałam i oprócz Gotowych na Wszystko nie oglądam praktycznie żadnych seriali... Za to filmów duuużo oglądam

Zjadłam już obiadek i czekam na Małża aż wróci z pracy...

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 17:29   #810
matallewar
Zakorzenienie

Skończyłam prasowanko...

Odpocznę trochę i idę naleśniki robić

Coś cicho tu dziś

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości