|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Przepraszam za nieobceność w tym tygodniu
![]() Cytat:
![]() _________________________ ____ Jesteś wszystkim. Tabliczką czekolady w chwili niezadowolenia. Stworzona na człowieka dobrego, jednakże po jego odejściu niewybczalnego . Już nawet gwiazdy nie błyszczały jak zawsze, cherbata była za gorzka a miłość do niego powodowała wzdęcia. Dziękuję za to że nie było Cię, gdy Cię potrzebowałam. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-02-11 o 17:34 |
|
|
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
"
Może tym właśnie jest miłość: pragnieniem drugiej osoby, aby zwrócić ci ciebie samego powiększonego przez jej wizję, upiększonego jej pismem. A wie Pan co jest najlepszego w złamanym sercu? Tak naprawdę można je złamać tylko raz. Reszta to ledwie zadrapania. Jesteś jak dziecko, które płacze, bo chce mieć księżyc. Cóż by zrobiło z księżycem, gdyby go dostało? Kiedy miała piętnaście lat, umiała już całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia. " Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-02-11 o 16:11 |
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
'Rzecz w tym, że nawet jeśli byś powiedział, że mnie kochasz, nie uwierzyłabym. Nie wiem kiedy już grasz, a kiedy nie. Czuję się zagubiona. Powiedz, że mnie kochasz. Jeśli ja powiem to pierwsza pomyślisz, że gram. Ocal mnie, błagam.
Spędziłam 3 godziny przed lustrem. Widzisz? Jestem ładna. Ma Ci się podobać albo Cię zabije. Pamiętaj, że żaden raj nie trwa wiecznie i każdy człowiek musi zostać z niego wygnany. Kiedy byliśmy razem, kiedy śmialiśmy się oboje, miałam zapytać o jedno. Dzisiaj często o tym myślę. Nie zdążyłam zapytać o Twoje dzieciństwo, pierwsze drżenie serca, pierwszy poważny egzamin. Ulegam nastrojowi miejsca, w którym jestem. Gdybym mówiła prawdę, mało kto by w nią wierzył'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-02-12 o 14:53 |
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
' patrzę w niebo, pada deszcz, nic nie jest takie samo ' uroki miłości - dla wielu motylki w brzuchu, to cierpienie nie do zniesienia ' nie chcę od Ciebie dużo, nie chcę prawie nic, czy naprawdę tego nie rozumiesz? ' w środku nocy siedzę na drodze, tępo wbijając wzrok w horyzont. i wiesz? właśnie w takich chwilach uświadamiam sobie, że najgorszym cierpieniem jest bezradność ' lubię swoje powiększone źrenice, drżące ręce i uginające się nogi na widok Twojej sylwetki pojawiającej się gdzieś w oddali ' kto wie, może kiedyś oboje będziemy się śmiali z tego, co przeszliśmy? ' niebieskookie szczęście, które daje tyle radości! ♥
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
"
Największe szczęście to iść i iść, i mieć nad sobą błękitne niebo. Często ostatnią rzeczą, której człowiek się trzyma, bywa czyjaś dłoń. Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami. Wpatruj się w niebo i śpiewaj z radości, gdyż słońce otula cię ciepłem i opromienia światłem - za darmo ".
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#576 |
|
BAN stały
|
... ' get out of my life And let me sleep at night (please) ' wynoś się z mojego życia, i daj mi spać (proszę) . ... |
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
rymowane xd :
Coś się zaczęło, coś się skończyło ważne co będzie, nie to co było... Tylko nasz najgłupsze marzenia mają szansę spełnienia. Miłość kpi z rozsądku, bałagan z porządku.
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
"nawet jeden mały gest, jeden dotyk nieba Żeby znaleźć w każdym z nas.. Jeden wspólny wielki raj, który da nam skrzydła... ***** jeden dar, jedno własne skrzydło Żeby potem poczuć wiatr To dla takich chwil całe życie w szaleństwie.. ***** …oto mam moje małe niebo… …oto mam moją własną ziemię… "
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
możesz odejść
nie będę płakać . ''
Dream on... – Nie porzucaj marzeń.. -nie napisał? -nie. -czas na plan b. -jaki to jest plan ? -dostępny/ niedostępny/ dostępny/ niedostępny. kiedy wiesz że kochasz tą osobę, robisz wszystko by na nią popatrzeć, kłamiesz że wystarczy Ci minuta, lecz kiedy go widzisz minuta przerasta się w kilka minut i nie możesz od niego oderwać wzroku. Wiesz, że on wie że patrzysz, ale to jest silniejsze od Ciebie. Wtedy on podchodzi uśmiecha się, i na oczach kolegów oraz swojej własnej dziewczyny czule Cię całuję, koledzy w szoku, dziewczyna już zalewa się łzami, ty zdezorientowana nie wiesz co się dzieję. Budzi Cię wibrujący telefon obok poduszki pokazujący godzinę 6:30.Ile razy tak już było? finał i tak będzie taki, że on zostawi Cię pełen satysfakcji jak klient wydymaną dziwkę. ale nie to będzie najgorsze. najgorsze będzie to, że nawet Ci za tą 'usługę' nie zapłaci. zostawi jedynie napiwek w postaci złamanego serca, tryliona zużytych chusteczek i kilkunastu nieprzespanych nocy. '' ________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
" ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej.płakać trzeba w spokoju tylko wtedy ma się z tego radość. spotkała go, a później cierpiała . -kocham Cię i nienawidzę, czy to możliwe. Zapytała -....Milczał. Jeżeli przez całe życie będę podążała za tym, bo Go zdobyć nie zyskam niczego. Zwątpienie to najprostsza droga do przegranej " _________________________ _________________________ _ Zapominam. Uczę się. Imprezuję. |
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
A gdy już zdobęde się na odwage i zapiszę Cię w sercu to Ty bezczelnie zmienisz numer.
Był dla mnie czymś niesamowitym. Pierwszymi nieprzespanymi nocami, pierwszymi pocałunkami, pierwszymi tak bezcennymi kłótniami. Niesamowitym doświadczeniem jak żyć i jak nie powinniśmy żyć. Jak kochać, jak się zatracać, jak dziękować i prosić. Był dla mnie wszystkim. Łatwo przychodze , trudno odchodze. |
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
_changime, Ruda Gwiazdka - okradłam.
to stało się tak szybko. ona jeszcze się uśmiecha. zawsze objęci biegli ku szczęściu. gdzieś po drodze się zgubili. ślepy zaułek. dobry wieczór. ja chciałam tylko przeprosić za to, że uwierzyłam, że mogłoby nam się udać. moc jest z nami, razem zawsze damy radę i się nigdy nie pogubimy. z czasem to tak żałośnie zaczyna brzmieć. kiedyś zapomnę, że boli. stanę się głucha na odgłos pękającego serca.
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
jeżeli myślisz, że nabiorę się na twój światowy luz, jak nocne radio taxi wzywasz mnie, jeszcze mi zapłacisz za ten kurs! . radio taxi
|
#584 | |||
|
Raczkowanie
|
eajAgnes , marczet , Marsi89 (może być nawet za kilka lat
) - śmiemtwierdzić iż wszystkie powariowałyście. ale niezmiernie się z tego cieszę, że komuś moje wypociny się przydają. ♥ Cytat:
Cytat:
Cytat:
a te wszystkie zabieram i nie oddaję. ![]() ____ jesteś moją jedyną miłością ! - wykrzyczała przytulając się do pluszowego misia. ![]() wierzę, że w któreś walentynki powiem temu Jedynemu jak bardzo Go kocham. ♥ 'nie urodziłam się jako wredna suka. kiedyś byłam całkiem miła ale ludzie dali mi powody żebym się zmieniła.' złap mnie za rękę i obiecaj, że już nigdy nie puścisz. możesz mnie kochać, ale obiecaj, że mnie nie zranisz. kolejnego razu mogę nie przeżyć. w sumie można stwierdzić, że jesteś tylko idiotą, który leci na wszystko co ma dupe i cycki. ![]()
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
byłam kimś, teraz jestem niczym. teraz jestem niczym, kiedyś byłam kimś. stwierdziłam, że jak zawsze muszę coś spiep.rzyć, czego potem mocno żałuję. - czy można z powodu braku pustki popełnić samobójstwo ? - owszem, bo nie ma się nic. i nic tej osoby wtedy nie trzyma. wybaczcie, ale brak weny. -.-
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski;*
W moim bagażu przynoszę miejsce wygnania.. Pod nowym obliczem z cementu zyje ta sama miłość co niegdyś. Zyskujesz coś, starając się, zapomniec o mnie? Jeszcze przez długi czas, będę zyć w Twoim zyciu. Wiem że ta druga mówi ci do ucha miłosne słowa jak ja je mówiłam kiedys. Ale ona wątpi, ja zawsze byłam pewna. I kiedy podczas nocy otulonej w ciszę twojego pokoju, przed położeniem się spać poszukujesz mojego zdjęcia, wiedz że ja właśnie robię to samo. ![]() ___________________ wiem, nie powinnam tutaj.. nie zabijcie mnie za to, obiecalam pomóc ;* 2 Festiwal Piosenki Śląskiej w Zabrzu Sms na numer 7160 o treści: D1. Jest to głos na Jesike w kategorii debiuty. Za wszystkie głosy, Jesika serdecznie dziękuje *Głosujcie, dziewczyna naprawde ma talent, a to jest dla niej życiowa szansa! ![]() wiecej info o festiwalu :http://www.dmit.com.pl/2011-02-19_II...senki_Slaskiej
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Chwilowo jestem na etapie nadrabiania... Ale chyba dobrze mi idzie, bo już się nakradłam i to bardzo dużo
jesteście wielkie, wszystkie bez wyjątku ![]() Małymi, malutkimi kroczkami zbliżając się do spełnienia marzeń. " Pozwól mi, na zawsze w pełni sobą być, po mojemu żyć! Pozwól, że sobą na zawsze zostanę. I są tacy, którzy kochają Cię takiego, jakim jesteś. Zrób co masz zrobić, nie zapomnij o niczym, pozwól by czas leciał, przestań ciągle minuty liczyć. Gdybym tak dziś zmienił się w liść, a wiatr kierował by mną przez świat pewnie bym zwiedził wiele, lecz w końcu gdzieś padł, uschnął, umarł, już pod wami a nie nad, ale gdybym tak wiatrem stał się, niczego nie bał się i wiać starał się. Z umiarem, rozsądkiem, to na początek zwiedził bym każdy świata zakątek. Dla każdego miałbym podarunek, rozsiałbym miłość, pokój, szacunek. Zagubionych ludzi starałbym się nawrócić, ocucić, obudzić, MPS nauczyć Owszem, wszystko to wydaje się proste, ale wtedy kiedy masz do tego dostęp. "
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
Zatrzymajmy czas,
Żyjmy wiecznym dzisiaj, Zabijmy wczoraj I nie dopuszczajmy jutra... Huragan cząstek złamanego serca Doprowadzajacy do powodzi łez, Oraz trzęsienia całego ciała. Nawet nie wiesz jak wiele katastrof Spowodowałeś swoim `zegnaj`. Niby nie pamietam jak to jest Cie nie miec, Wydaje sie to byc bardzo odleglym spomnieniem. Ale gdzies w glebi siebie wiem, Ze to cos bardzo bolacego I bardzo tego nie chce. Oddechem koloruj mi życie, I sercem dawaj uśmiech.
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
''Jeszcze mi się tylko śnisz..."
" Podaruj mi sny, miesiące i dni..." "Już znalazł Twój wzrok me oczy" Bo wczoraj po raz...-enty oglądałam Rozmowy Nocą- i nie mogłam się oprzeć tym cytatom z muzyki
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie podział się dawny zapał do rozkochania Ciebie w sobie? Uśmiech na twarzy i oczy pełne miłości? Myślę, że czujesz to samo, ale czy moja kobieca intuicja nazbyt nie przecenia własnej wartości? I uśmiecham się do Ciebie w myślach, bo wiem, że ten uśmiech dotrze kiedyś do Ciebie, mimo niedomówień i tajemnic. Nie bolało, gdy przyszedłeś. Bolało, gdy odchodziłeś. Czułam, że nie mogę, ale wiedziałam, że muszę. Dlaczego nie pomylisz mojego numeru i niechcący do mnie napiszesz? Gdzie ten zbieg okoliczności, którego tak bardzo mi teraz potrzeba? Po pierwsze: nie wierz w ani jedno moje słowo, gdy jestem wściekła. Zatopić się w Twoich ramionach i utonąć, jeśli trzeba. Ryzyko traci wartość, gdy powietrze pachnie Tobą. Jak bardzo mam Cię gdzieś? Lubiłeś szczupłe, więc przytyłam.
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam : -Ruda Gwiazdka -minimum4znaki " Bo miłość to bzdura - istnieje w filmach i tanich lekturach ... Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski... Miłość daje życie i zabija " weny brak
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
muszę w coś włożyć ręce, musi mnie coś zająć, by nic innego się nie liczyło. wiesz, że ona by oddała wszystko? ból przychodzi nocą, układa się między poduszkami i mierzwi moje włosy cicho szepcąc, że nie mam nic, że nikt jutro nie zatęskni, że nikt nie czeka. wybrałabym nawet najbardziej szalone wyjście, ale wiem, że żadne z nas nie będzie miało z tego korzyści. każdego dnia pęka serce kiedy zbliża się wieczór, leżysz w łóżku i myślisz ' to jeszcze nie dzisiaj', ale doskonale wiesz, że ten moment nie nadejdzie. rozum załamuje ręce, a serce czeka. szukam odpowiedzi, ale doskonale wiem, że ich nie ma. "Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy." nie bez przyczyny piekło i miłość kojarzą nam się z tą samą barwą.
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 'I gdy w końcu skrzyżują się drogi tych dwojga i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość. Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa. Trudno przekonać samego siebie, że miejsce, w którym przebywasz, jest naszym domem, i nie zawsze jest to miejsce, w którym tkwi nasze serce... Świat to skomplikowane miejsce o trudnych regułach, gdzie każdy gra taką rolę, jaką wyznaczył mu los. I nie zawsze można wybierać. Pierwsze westchnienie miłości to ostatnie westchnienie rozumu.'
|
#594 |
|
Rozeznanie
|
_changime wow, miło mi. Bierz, bierz.
Nie potrzebuję truskawek w czekoladzie z szampanem, miękkiego, dużego łoża i widoku na Manhattan. Potrzebuję tylko Ciebie. Just me, a glass and memories. //Tylko ja, kieliszek i wspomnienia. Wśród milionów ludzi, jestem najzwyczajniej samotna. Dla Ciebie pokochałam poniedziałki, bo wiem, że o szesnastej cztery wysiadasz z pociągu, z uśmiechem na twarzy i rozwianymi włosami. Remnant of yesterday's grief. // Resztka wczorajszego smutku. melancholy melody. Let's go to the swing of life. // Pójdźmy na huśtawkę życia. My heart committed suicide. // Moje serce popełniło samobójstwo. Jestem jak marionetka w twoich rękach. |
|
|
|
#595 | |||||
|
Raczkowanie
|
Issuee- proszę o więcej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bierz i nie oddawaj, bo ja tez te biorę i nie oddam ![]() 'Mówiłam mu, żeby mnie nie tulił bo mogę się zakochać. NIE UWIERZYŁ
Nie załuguję na to. Jakolwiek to absurdalnie zabrzmi. Jakkolwiek egoistyczne może się to wydawać. Nie wiem co takiego mam w sobie, że wydaje się wam wszystkim, że możecie mnie lekceważyć. Spóźniać się, , nie przychodzić, zostawiać, szydzić. To koniec. Uwierz -Kocham Cię -A co robiłeś jak ja Ciebie kochałam? Jeżeli po wypiciu alkoholu płaczę zamiast się śmiać to znaczy, że ON odszedł Zawsze byłam skryta, bo uważałam, że kiedy ludzie wiedzą co jest dla kogoś cenne łatwo im to zepsuć Wiesz, chciałabym doczekać dnia, kiedy wstanę, wyjdę na ulicę i spojrze na Ciebie. Ale spojrzę tak inaczej, normalnymi oczami, a nie takimi, które przykrywa miłość. Podniosę do góry rzęsy i nie poleją się łzy rozpaczy, serce nie będzie bić mocniej, a ręcę opanują drżenie Złudzeń nie mam już żadnych. Dobitnie dałeś mi do zrozumienia to, czego wiedzieć tak bardzo nie chciałam Gdyby nie papierosy pewnie bym zwariowała. Gdyby nie Ty pewnie bym nie paliła Nie przywiązywać się do niczego, z czym nie można się rozstać w ciągu kilku sekund I wymyśliła sobie, ze będzie chol*rnie szczęśliwa Miałam zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Chol*ra jasna'
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() "Miłość... Jest jak wiatr.
nie widzę jej. ale ją czuję. " [szkoła uczuć]
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
witam
mychy nadrabiam ;D i jest dobrze ![]() W szklanym słoiku uwięziłam moją miłość połączoną z Twoim zapachem i niedopalonymi fajkami . Niech się dusi . Pomyślenie życzenia jest pierwszym krokiem do jego realizacji . Tylko Ty spełniałeś każde moje marzenia . Tylko Ty byłeś NIM . Byłeś dla niej wszystkim . Zamieniła Cię na coś ważnego . Została z niczym . b-day today
|
#598 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 & grise - cieszę się, że się podoba.
Połóżmy się w śniegu, ja narysuję na niebie żółtą kredką słońce i zgubimy się przez chwilę w swoich uśmiechach pełnych radości. Nie jestem z tych, co zabiorą Cię tuż nad obłoki nieba. Ja pokażę Ci jak potrafię zgrzeszyć modląc się. Marzę o wszystkich jutrach z Tobą. Przeklinam wszystkie wczoraj bez Ciebie. .. i zaśniemy w trawie pełnej stokrotek, bo jutra ma nie być. Jak dziś będzie już zawsze. Pokochasz mnie jeszcze. Przyrzekam Ci to.
|
#599 |
|
Przyczajenie
|
Wy nie znosicie dobrze rozłąki, proszę Pani, ale to ma dobry wpływ na Wasze relacje, ponieważ między Wami jest wciąż ogień, fajerwerki i nawet race, zdecydowanie. No i te powroty... ♥
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
'uwielbiam stykać moje rzęsy z górnej powieki z tymi z twojej dolnej.'
'gdyby życie zależało od tego co mówi mój horoskop byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie' . _changime -
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Wiec postanowilam sie przyłaczyc moze komus i moje sie spodobaja

) - śmiem

74->72->70->68->66->64->62->60->58