Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 10:48   #901
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

dziewcyznki mam prośbę
może ktoras chciałaby się wykazać inwencją twórczą?

myślę nad przem eblowaniem pokoju, ale jest on tk nie ustawny, że masakra od lat takie samo ułożenie i nie mam szczerze pomysłu na inne.

czy jak wrzucę tu plan mojego pokoju (juz mam przygotowany ) to zechcecie mi coś doradzić?
byłabym wdzięczna niezmiernie
Stary 2011-02-12, 10:52   #902
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Lolcia co do moich rodzicow to jestmi strasznie przykro jak sobie o nich mysle Oni maja juz dwojke starszych wnuczkow 5 i 3 lata i oni tez sa w Anglii Jedynce co sie z nimi widza to na skype. To sa dzieci mojego brata. Moja mama teraz strasznie czeka na Antka i az plakac mi sie chce, ze bedzie go tak rzadko widziala... chociaz moj TZ mowi, ze bede mogla latac czesciej do Polski, a tam kurs Wroclaw-Tychy, bo tesciowie tez beda chcieli pobyc troszke z wnuczkiem. I jak juz sobie o tym mysle... o takim tygodniowym pobycie w Tychach gdzie nikogo tak naprawde nie znam to mi sie plakac chce chyba, ze sie Siasiek zlituje i bedzie moja kolezanka o albo Dziewczonka jak bedzie w Tychach
To Ty jedziesz kochana na Dojczland po zakupy, a ja z nadzieja ze w Polsce poszaleje troszke z ciuszkami i duperelkami dla Antona

A poza tym Wy dziewczyny nie jestescie takie glupie jak ja, bo ja dodzisaj nie wiem, co to znaczy SN... tzn. wiem, ze to porod naturalny, ale od czego skrot to do niczego nie umiem przypiac tak samo jak z tymi pakalankami

Agniesia_pe to ja ide Twym tokiem myslenia o samochodzie i obwieszczam wszem i wobec, ze MIESZKANIE TEZ JEST DO MIESZKANIA, A NIE DO SPRZATANIA
och jak ja nienawidze sprzatac

Daisy ja wlasnie soobie przypomnialam o McFlurry jest w zamrazarce od wczoraj wiec sie podziele. Jedna lyzeczka dla Dodzi druga dla Paulinki. Trzecia dla Gabrysi, czwarta dla Antosia

ja juz wlasnie po sniadanku [pizza jajeczna ] i robie przymiarke do kawki

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Grazin dawaj ten plan... mimo, ze ja mam taki zmysl dekoracyjny jak kret zmysl wzroku to sie chetnie wtrace do pomocy
Stary 2011-02-12, 10:52   #903
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

A poza tym Wy dziewczyny nie jestescie takie glupie jak ja, bo ja dodzisaj nie wiem, co to znaczy SN... tzn. wiem, ze to porod naturalny, ale od czego skrot to do niczego nie umiem przypiac tak samo jak z tymi pakalankami

SN- silami natury tak mysle

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:54   #904
Paulizia
Wtajemniczenie

JanuszAgnieszka pikna ta posciel Daria ma wyrko jak sie patrzy

SN silami natury..... jaki ze mnie glab
Stary 2011-02-12, 10:54   #905
eweska
Moderatoreska

Paulizia SN- siłami natury

Agnieszko piękna pościel
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 10:56   #906
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
JanuszAgnieszka pikna ta posciel Daria ma wyrko jak sie patrzy

SN silami natury..... jaki ze mnie glab
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Paulizia SN- siłami natury

Agnieszko piękna pościel
dziekuje mam nadzieje, ze bedzie jej sie milusio spalo

Stary 2011-02-12, 10:58   #907
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry!

U nas ładnie (słoneczko ), chociaż chłodno...
A ja, jak co sobotę (wiem, wiem, obiecywałam sobie, że ten weekend będzie wolny, ale jest mnóstwo pracy, więc tylko niedzielę robimy sobie z tż wolną) zabieram się do pracy

Może też rozbierzemy dziś ramę łóżka. No i muszę przemyśleć, co jak popakować i gdzie przenieść na czas malowania, a koło środy jedziemy po farby.

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
gorączkę masz ???
Właśnie nie mam gorączki... No i jak się wyspałam, to już nie boli, więc na razie nie jedziemy do szpitala, ale jakby znów zaczęło boleć, to od razu pojedziemy (mamy szpital 5 minut od domu).

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
dziekuje za rozgrzeszenie... tak to szkoly poszłam wlasciwie po papierek... wstyd sie przyznac ale to juz moj 4 kierunek zawsze lubilam sie uczyc ale tym razem mam mega lenia.. zeby tam jeszcze bylo wygodnie siedziec - a tu zamiast ławek to krzesełka jak w kinie, niestety drewniane, waskie i b. niewygodne a pisze sie na półeczce rozkładającej sie z krzesełka przed siedzacym. Wszystko mi tam drętwieje i puchnie jak siedze powyginana jak zydowski paragraf... Teraz zamiast sie szykowac do szkoly to pisze do Was Reasumujac, Lolus, tak - poprosze o kciuki za zielone po 12

Monia
, a jak samopoczucie? Odpoczywasz ładnie, jak pan dr kazał i do sprzatania sie juz nie wyrywasz?
Jak to jest z cewnikiem po CC? Ile trzeba tak lezec ? W zyciu nie mialam zadnej operacji wiec nie bardzo jestem w temacie...
We wtorek sie dowiem jak Gabrycha ułożona, miesiac temu była główką do dołu ale pewnie mogła sie jeszcze przekrecic...
Dziewczynki - odnośnie tego kopania, ale to dobrze ze dzidziula żwawa i garnie sie do zabawy Nasze (mimbi i moje dziecię) widac leniwe ale jesli kiedys nas to spotka to juz wiemy czego sie spodziewac

Renessme, szkołą sie nie martw, jak bedziesz czegos potrzebowala to na pewno zyczliwe osoby udostepnia Ci notatek... to nie jest Twoje widzi mi się ...
Ja się zastanawiam, jak wytrzymam w szkole teraz Mam we wtorki 4,5 h zajęć non stop na niewygodnych krzesłach i w tym 2xćwiczenia i 1xlaboratorium (znaczy komputerowe ), więc na wszystko trzeba chodzić

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Mnie tez nie, nie wiem o co chodzi wlasciwie...
Wcale nieprzyjemna sprawa. Mnie zawsze stresuje, że się Edzik chce na świat wyrwać albo chociaż wyjrzeć i zobaczyć, co jest na zewnątrz

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
to ze mnie kopal to bardzo pieszczotliwe okreslenie. ja nei wiem co on tam robil, jakby na sile sie pchal, hmmm czyzby mial dosc siedzenia po ciemku i bez neta?:ha haha:
No, ale pomyśl, ile Ty być po ciemku i bez neta wytrzymała
Ja z pewnością niedługo

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
kolezanka ktora miala cc mowiala ze c ewnik byl najbardziej bolesna czescią jej porodu
ale ona nie miala ani jednego skurczu wiec o czym tu mowa;p
mnie tez nie kopie dzidzia po broszce. nie wiem co to znaczy.

a czemu niby teraz najwazniejsze 4 tygodnie dla nas?? jest jakies duze ryzyko ze sie urodzi czy cos?

dziewczyny musze sie wam pożalić

cierpie na spadek libido... na prawde w ogole nie chce mi sie kochac... a jeszcze miesiac temu bylo całkiem inaczej. tż troche załamany tym faktem. najdziwniejsze jest to ze brakuje mi seksu ale nie mam na niego siły. jest mi ciezko i niewygod ie czuje sie jak słonica. i zawsze jak do czegos dochodzi to mi sie dziecko w brzuszku buntuje i daje popis. a jakos sie przy tych ruchach skupic na czym innym nie moge
wy tez tak macie czy wam sie chce ciagle??
jeszcze w 2 trymestrze bylo niesamowicie, jak juz kiedys pisalam poznalalm co to wielokrotny orgazm
no ale brzuszek tez mniejszy wtedy mialam.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

o matko i córko piekna pogoda -12stopni
zeby juz do nas taka pogoda nie wróciła brrr
ale dzisaij tez dosc zimno
Ja mam w ogóle niskie w ciąży... Może poza jakimś momentem w II trymestrze.
Nie przejmuj się Po ciąży będzie jeszcze dużo czasu na "poprzytulanie się"

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:00   #908
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Ja mam w ogóle niskie w ciąży... Może poza jakimś momentem w II trymestrze.
Nie przejmuj się Po ciąży będzie jeszcze dużo czasu na "poprzytulanie się"
ja tez mam bardzo niskie... gdyby nie prosby meza to moglabym do porodu wytrzymac "bez"

A tak w ogole to zaczelam chodzic do szkoly rodzenia i czasem moge sie podzielic wiedza pierwsza lekcja: masaz krocza z uzyciem oliwy z oliwek

Stary 2011-02-12, 11:03   #909
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
dziewcyznki mam prośbę
może ktoras chciałaby się wykazać inwencją twórczą?

myślę nad przem eblowaniem pokoju, ale jest on tk nie ustawny, że masakra od lat takie samo ułożenie i nie mam szczerze pomysłu na inne.

czy jak wrzucę tu plan mojego pokoju (juz mam przygotowany ) to zechcecie mi coś doradzić?
byłabym wdzięczna niezmiernie
Z przemeblowaniem mogę pomyśleć, bo mi to całkiem sprawnie poszło

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:09   #910
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dobra więc wklejam
każdy pomysł pożądany
1. rzeczy zaznaczone na czerowno mogą być przesuwane.
2. łożko chce mieć kolo łóżeczka
3. bedzie jeszcze komoda na ciuszki malucha szerokosc 110cm i łóżeczko w standardowych wymiarach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokój.jpg (40,2 KB, 40 załadowań)
Stary 2011-02-12, 11:10   #911
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
a czemu niby teraz najwazniejsze 4 tygodnie dla nas?? jest jakies duze ryzyko ze sie urodzi czy cos?
w moim przypadku gin tak powiedział, bo mimo iż już 27tc to dziecko cały czas jest za małe, a już za 4tyg jego szanse znacznie wzrosną, z resztą rosną z każdym dniem, już któryś raz słyszę 32tc, 33tc że już wtedy jest bezpiecznie, że owszem dziecko jest wcześniakiem ale ma duże szanse na to, że będzie zdrowe

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:10   #912
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
ja tez mam bardzo niskie... gdyby nie prosby meza to moglabym do porodu wytrzymac "bez"

A tak w ogole to zaczelam chodzic do szkoly rodzenia i czasem moge sie podzielic wiedza pierwsza lekcja: masaz krocza z uzyciem oliwy z oliwek
to chyba nie jestem sama

o co chodzi z tym masażem krocza??

dziewczynki czekam na wasze burze mózgów
moj pokój na prawde jest kompletnie nie ustawny. przynajmniej w moim mniemaniu...
ale ja też jakoś zmysłu dekoratorskiego nie mam
Stary 2011-02-12, 11:13   #913
gusiagatko
Zakorzenienie

Hej

U mnie znowu zima. Ja chce już wiosneeeeeee!!

Wpadłam się tylko przywitać. Wczoraj Was podczytywałam trochę, nie dałam rady 'od deski do deski' Co to był za dzień, łeb mi pękał, obudziłam się z czerwoną i spuchniętą twarzą i słabo mi było. I tak chodziłam, trochę Was tutaj odwiedzić i trochę leżeć. Na szczęście dzisiaj już super
Idę Was poczytać nim mąż wróci z pracy. Resztę nadrobię wieczorkiem

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:15   #914
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
to chyba nie jestem sama

o co chodzi z tym masażem krocza??

dziewczynki czekam na wasze burze mózgów
moj pokój na prawde jest kompletnie nie ustawny. przynajmniej w moim mniemaniu...
ale ja też jakoś zmysłu dekoratorskiego nie mam
masaz krocza wykonuje sie po kapieli - najpierw 1 palcem (koniuszkiem) naoliwionym w oliwie z oliwek (az w koncu dojdzie sie do 4 palcow) robi sie okregi w pochwie, pozniej tak jakby sie uciska scianki pochwy (miedzy kciukiem a wskazujacym), a przy okolicach odbytu (gdzie skora moze peknac) wklada sie palec do pochwy i odwodzi do przodu. nie wiem jak to inaczej opisac

Stary 2011-02-12, 11:16   #915
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
masaz krocza wykonuje sie po kapieli - najpierw 1 palcem (koniuszkiem) naoliwionym w oliwie z oliwek (az w koncu dojdzie sie do 4 palcow) robi sie okregi w pochwie, pozniej tak jakby sie uciska scianki pochwy (miedzy kciukiem a wskazujacym), a przy okolicach odbytu (gdzie skora moze peknac) wklada sie palec do pochwy i odwodzi do przodu. nie wiem jak to inaczej opisac
aha
i to ma nas uchronbnić przed pęknięciem krocza? czy przed czymś innym? muszę spróbować chyba... i to sie tylko na oliwie z oliwek robi?
Stary 2011-02-12, 11:18   #916
caffelate05
Rozeznanie

moria44 w końcu się zdecydowałam i kupiłam polecane przez Ciebie orzechy zamówiłam dziś na allegro ten zestaw z olejkami
Postanowiłam spróbować jak się sprawdzą w sprzątaniu, bo ostatnio zastanawiałam się czym będę sprzątać wszystko jak pojawi się dziecko. I jeszcze wyszukałam Twoje wcześniejsze wpisy, żeby wiedzieć jak przygotować taki mix do spryskiwacza Zdam relację

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:20   #917
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
aha
i to ma nas uchronbnić przed pęknięciem krocza? czy przed czymś innym? muszę spróbować chyba... i to sie tylko na oliwie z oliwek robi?
to ma ulatwic porod, uchronic przed popekaniem a nawet przed nacinaniem. Podobno polozne widza ktora kobieta robila masaze bo pochwa pieknie opina glowke bez wiekszego wysilku. Palce smaruje sie tylko oliwa z oliwek, bo to wlasnie ona (oprocz samego masazu) wlasciwosci uelastyczniajace .

Aha i dowiedzialam sie tez, ze jesli dziecko jest odwrocone twarza w zla strone to trzeba ustawiac sie w pozycji jak na koci grzbiet. Rozumiecie? Nie mozna siadac na wpol lezaco bo dziecko samo sie przekreca w zla strone bo lezy na twarzy, a jak brzuch bedzie w dole to z kolei przekreci sie w dobra strone

Stary 2011-02-12, 11:28   #918
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Dziewczonka, Moria boski macie fotelik bardzo mi się podoba i gdyby nie był dziewczynkowy to też bym taki Julkowi sprawiła, bo jednak będziemy kupować nowy

Ja dziś po wizycie u gina, zadowolona, bo i gin zadowolony. Szew trzyma, szyjka dzielnie też, ma ciągle jak miała 1cm, rozwarcia niet, brzuch miękki. Na tę chwilę nie ma konieczności, żebym dostała sterydy na rozwój płucek dziecka. Ale leżeć mamy nadal, teraz przed nami bardzo ważny miesiąc, musimy go wyleżeć, potem już będzie bezpieczniej
A na 2 marca mam wyznaczony termin na usg
A o tym, że jadąc z TŻtem autem do gina prawie zemdlałam i nic nie widziałam poza czernią przez kilka minut to już nie będę opowiadała. Koszmarne uczucie
Super, że zadowolona po wizycie jesteś

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
mam jeszcze coś dla mam, których serca podbiła owieczka z bijącym serduszkiem http://allegro.pl/jane-poduszka-ochr...439875855.html

super hipcio

Cytat:
Witajcie!
chcialam sie pochwalic posciela, ktora kupilam dla mojej Duśki
Piękna pościel. Na pewno dzidzi przytulnie będzie.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:29   #919
agus87
Zakorzenienie

ja myslalam, ze wy tu sprzatacladnie bedziecie a nie na forum siedzicie
muffinki upieklam i teraz zabieram sie za banannowca
Stary 2011-02-12, 11:41   #920
amarcia
Wtajemniczenie

agus koniecznie napisz jak bananowiec wyszedł - mam zaplanowany wypiek na wieczór
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 11:56   #921
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
agus koniecznie napisz jak bananowiec wyszedł - mam zaplanowany wypiek na wieczór

narazie zrobilam te muffinki
wuygladaja i pachna rewelacyjnie
http://www.domowe-wypieki.pl/muffink...inki-jagodowe-
Stary 2011-02-12, 11:59   #922
amarcia
Wtajemniczenie

Piękne

Aż musiałam kanapeczke z ogórkiem sobie zrobić
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:02   #923
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

Katarzynko00, a mamie powiedziałas? Bo coś wspominałaś, ze moze dzis jej powiesz...
tak
dziś
pwiedziała, że się domyśliła i że tak czuła i czekała aż sama będę gotowa żeby się pochwalić
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:15   #924
Paulizia
Wtajemniczenie

Agus!!!! zes mnie zmobilizowala! Ide sprzatac gore i segregowac ciuszki Tonisia

Aaa Grazin tak sie zastanawiam nad tym Twoim pokojem powazna sprawa. Moze Anulka cos poradzi, bo ja myslalam ze to latwiejsze bedzie

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Katarzynka00 bedziesz mama pazdziernikowa?
Buzio w brzusio!
Stary 2011-02-12, 12:21   #925
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:

Aaa Grazin tak sie zastanawiam nad tym Twoim pokojem powazna sprawa. Moze Anulka cos poradzi, bo ja myslalam ze to latwiejsze bedzie

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Buzio w brzusio!
no lekko nie ma
ja tez myśle myśle i pomysłow zero...
Stary 2011-02-12, 12:54   #926
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Oh weekendowe pustki...
Mi dzis lepiej, trzeba bedzie sie szykowac nie dlugo bo jak potworek jestem..
Aj chyba naprawde lyseje, leca garsciamii sa doslownie wszedzie te wlosy, no coraz gorzej..
JanAga zakupy cudne!
Grazin ja tez juz nie mam za bardzo sily na igraszki
Stary 2011-02-12, 13:15   #927
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Buzio w brzusio!
ciesze sieee
Stary 2011-02-12, 13:23   #928
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dziołuszki
knuję knuję i moje pomysły to to w załaczniku...
wspomóżcie mnie czymś...

szperając w necie natknełam sie na takie cudo i sie zakochałam myslę ze to wkomponuję gdzieś.
ale na łożko i fotele bede musiała wymyślec jakies narzuty bo są w kolorze pomarańczowo zóltym;P

przepraszam ze was tym zanudzam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0b67558d6461beb5d08e76636587cf95.jpg (21,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój wersja 1.jpg (38,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokój wersja 2.jpg (35,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-02-12, 13:27   #929
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
hahahah nie no.... raczej nie wspólne
i tym kopaniem Cie budził? To ostro dawał czadu

Popatrzcie jak 6msc maluchy pływają w basenie - pewnie w brzuszkach podobnie

http://www.plywanie.krakow.pl/wideo/wideo2.htm

a tu nauka nawet od 3 msc
http://www.interia.tv/lifestyle/zdro...13,0,5,1309436

Chcecie chodzić na basen kiedys z niemowlaczkami naszymi ??
Ja własnie wczoraj wieczorem z TŻ rozmawiałam na ten temat a tu wchodze rano i takie linki... musze mu koniecznie pokazać, szczególnie ten pierwszy filmik
Ja jestem jak najbardziej na tak... mamy tutaj taki otwarty ok 1,5 r temu basen, w którym w weekendy podgrzewają wodę do wyższych temperatur właśnie dla takich maluszków Mamy zamiar chodzić z Oliwierkiem jak tylko będzie na tyle duży, że lekarz powoli
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 13:28   #930
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Moja walka z katarem zakończona sukcesem ( ale chyba przeszło na TŻ ).

Katarzynka, gratulacje

Grazin, bardzo podoba mi się ta pierwsza Twoja wersja. Część dzienna jest oddzielona od części przeznaczonej do odpoczynku, a przy okazji będzie blisko bejbika
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości