|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko!(minerały,pielęgna cję,lakiery,kredki...)
Chciałabym wymiany zawrzeć w tym tygodniu.
Żadne moje kosmetyki nie są przeterminowane. Czego szukam?? Głównie perfum - lekkie i świeże zapachu, z każdej półki! Ponadto pielęgnacja apteczna bądź naturalna. Może skuszę się na coszkolorówki. na szaro - nie ma! DOKŁADKA: -szampon LUSH lawendowy - uzywany 6 razy. jak go dostalam to kawalek byl ulamany i wlasnie ten kawalek zuzylam + 1 mycie juz cala czescia, jak ktos bedzie zainteresowany moge zrobic zdjecie -mascara Rimmel the max valume flash (rozowa) 003 ultra balck uzywana półtora tygodnia, jakos nie podoba mi sie efekt jaki daje Zdjecie 1: 1.Tonik Effaclar LRP (zostało 2,5cm w butelce, także jedynie na wypróbowanie). 2.Emulsja matująca Avene Cleanance - została ok 1/3 3.Żel do mycia twarzy Effaclar- zostało 1/3 może troszkę mniej. 4.Tonik Lirene cera mieszana i tłusta zostalo 2/3 Zdjęcie 2: Avene i zel Effaclar Zdjęcie 3: 5.Lakier Golden Rose care+strong kolor 182 raz uzyty, niedawno kupiony 6.Miss Sporty lakier z serii french manicure bialy, zostalo 2/3 7.Miss Sporty lakier z serii french manicure bezowy, zostalo 2/3 8.Odzywka L'Oreal do paznokci Manicure Repair breakage repair do paznokci osłabionych, lamiących sie, użyta ze 3 razy także prawie cała 9.Lakier Avon nailwear pro kolor romance, zyzyte jakies 3 mm z buteleczki 12ml 10.Lakier Max Factor nailfinity 846 Raging Ruby (wisnia-fiolet-bordo) 10 ml uzyty kilka razy (ok 4) Zdjęcie 4: 11.Puder do twarzy (moze byc jako roz-brazer) Starry, kupiony na stronie CherryCulture, prawie nieuzywany 12.Podkład Rimmel w musie (matujący) odcień Ivory, kupiony 2 lata temu, nie ma daty waznosci na opakowaniu, nie zauwazylam aby bylo cos z nim nie tak, uzywany okolo 10 razy. Zdjęcie 5: puder starry Zdjęcie 6: 13.Meow Cosmetics Wildcast Bay Cat próbka cienia (swatche na dłoni niżej-2 post!) 14. Meow Cosmetics cień Xmas Ghost:cheers! Sample Obie probki tylko testowane (swatche na dłoni niżej-2 post!) 15. Kredka brązowa Avon automatyczna malo uzywana (swatche na dłoni niżej-2 post!) 16.Kredka fioletowa Essence raz temperowana (swatche na dłoni niżej-2 post!) Zdjęcie 7: Probki EDM, podklady testowane kilka razy (niektore tylko raz) na twarzy(formula intensive, jedynie PERFECT matte): 17.Olive fair 18.Light 19.Fawn 20.Perfect 21.Rice Powder!!!! 22.Odsypka korektora SUNLIHT 23.Fair Neutral 24.Korektor Aussie perk me up Zdjęcie 8 i 9: trzy pudry z Pure Luxe. jedynie testowane, bark widocznego zuzycia. zapraszam na strone Pure Luxe zeby o nich poczytac. konkretnie są to: 25.powder Eraser original 26.Pure Luxury 27.Silk Powder Zdjęcie 10: cienie edm, meow, pure luxe(pierwszego u gory z lewej nie ma) SWATCHE W 2 POSCIE, zuzycie minimalne, cienie meow przesypalam do pudeleczka, wysylam w nim+daje jeszcze to co zostalo w orginalnej torebce z meow 28.Pure Luxe Tiger Eyes 29.MEOW Cat Eyes: schizo 30.MEOW rainforest:spider monkey 31.MEOW Ideal eyes:Witty Kitty 32. MEOW Caribbean:blood orange sample 33.EDM mystic night
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2011-03-12 o 14:40 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko!(minerały,pielęgna cję,lakiery,kredki...)
Zdjęcie 1.Próbki MEOW(testowane tylko na dloni_:
34.Undereye Concealer 0 Abyssinian 35.Flawless Feline 3Naughty Abyssinian 36.Flawless Feline 2 Frisky Siamese 37.FF 1sleek angora 38.FF o inquisitibe Abussinian 39.Róż blush Fantasies Sample 40.Lush Blush Hugs&Kitties (to ten taki jasno slodko rozowy;p) Zdjęcie 2. 41. błyszczyk Avon różowy, nowy 42.Szminka NYX REA (tylko 2 razy nakladana na ustna, uchodzi za pomadke nude, ale jak dla mnie troche za ciemna, dopiero co przyszla do mnie z CC). 43.Korektor Rimmel kolor ivory, zostalo 80% Zdjęcie 3.ups.. zdjęcie 6 w 1 poscie Zdjęcie 4. Kolczyki koła 5 cm(uwaga! ciezkie) Zdjęcie 5.Od lewej: pomadka Rea NYX (42), podkład Rimmel, podład Rimmel (12), korektor Rimmel (43), kredka Avon(15), kredka Essence(16) Zdjęcie 6. To samo co w fotce 5. Zdjęcie 7. Te dwa cienie ktore głównie widać to 29.MEOW Cat Eyes: schizo 30.MEOW rainforest:spider monkey Zdjęcie 8 i 9. bez lampi i z: ciemny fiolet do cien EDM mystic night (33), niebieski na dole to MEOW (13), srebry obok MEOW (14) Zdjęcie 10. Ten najintensywniej pomaranczowy to 32. MEOW Caribbean:blood orange sample u góry 28.Pure Luxe Tiger Eyes
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2011-02-14 o 13:53 |
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, mam *Davidoff Game ok.9,8ml -odlewka, czy była bys zainteresowana? Oprócz tego *E Ungaro Apparition Sun ok 40/90ml zapach sloneczny i owocowy.
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
escada jest w rezerwacji, prawdopodobnie będzie nieaktualna
co byś mogła oddać za divine? a fair neutral nie zauważyłam - też byłabym chętnA ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Ok
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
No to pisze co mi w oko wpadło:
.Puder do twarzy (moze byc jako roz-brazer) Starry, kupiony na stronie CherryCulture, prawie nieuzywany, i cienie do oczu.....jasne , bez odcieni pomaranczowego i brązu-nie bardzo wiem ktore to..... spiesze sie wiec nie chce glupot napisac.
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-02-14 o 14:49 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
EDM mystic night coś u mnie?
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Jak juz pisałam podoba mi się:
11.Puder do twarzy (moze byc jako roz-brazer) Starry, kupiony na stronie CherryCulture, prawie nieuzywany i "niebieski na dole to MEOW (13)," " srebry obok MEOW (14)" te cienie podobaja mi się i 39.Róż blush Fantasies Sample 40.Lush Blush Hugs&Kitties (to ten taki jasno slodko rozowy;p), a Gucci na razie jest w sferze negocjacji wiec rezerwacja. Ungaro jak najbardziej dostępny. Jak to widzisz?
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, przepraszam, przeoczyłam!
A co byś chciała z ten telefon?
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Z kosmetyków niestety nic
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Oj z simlockiem to nie bardzo! |
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się kilka lakierów i puder/bronzer.
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
to niestety ale zrezygnuję
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Czy znalazłabyś coś za:
28.Pure Luxe Tiger Eyes EDM mystic night (33), https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-02-15 o 11:24 Powód: dodanie linka |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ale nic nie znalazlam
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
28.Pure Luxe Tiger Eyes 29.MEOW Cat Eyes: schizo 30.MEOW rainforest:spider monkey 31.MEOW Ideal eyes:Witty Kitty 32. MEOW Caribbean:blood orange sample 33.EDM mystic night +Próbki MEOW? Pozdrawiam cieplutko
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie niestety nic,w zasadzie szukam tylko wish
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ok rozumiem
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
jeśli będą jakieś dorzuty to napisz
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

co byś mogła oddać za divine?

Coś u mnie?

.
będzie -> 55