|
|
#3751 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
kopamatakawa, i tak trzymać
. Ja życzę wszystkim (i samej sobie tez) żebyśmy po prostu były szczęśliweCytat:
Tak, to przykre co tu czytam... Cytat:
Bo z tego co zauważyłam obsmarowujemy ich po kolei, ten zły, bo zerwał przez telefon, ten bo mówił "kocham", a tak nie było, ten bo zdradził, tamten wybrał kolegów, temu prostu coś od.***ało... Nie ma tutaj żadnych ołtarzyków. To że czasem napiszemy że ktoś ładnie pachniał, albo byliśmy kiedyś gdzieś tam, to tylko wspominamy sobie, ale podkreślałyśmy już kilka razy, że będziemy blogować na tym wątku czy Ci się to podoba czy nie.My doskonale zdajemy sobie sprawe z tego, że są lepsi faceci, tylko szlag nas trafia że "naszym", którym tyle poświęciłyśmy nie chciało się ruszyć dupy i zawalczyć o związek. To po prostu boli, że wszystko zniszczyli i łatwiej nam jest jak możemy sobie o tym pogadać. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3752 | ||
|
Raczkowanie
|
A mi też
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, że kiedyś tego pożałuje i to tak pożałuje jak nigdy w życiu nie żałował![]() Dokładnie ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byc moze zle sie wyrazilem ale przekaz jest jasny. Koles okazal sie kretynem i tego kretynstwa nie da sie usprawiedliwic tym co BYLO . bylo minelo jedzie sie dalej. to co cos sie czulo do kogos tam mozna rownie dobrze czuc do kogos innego. owszem nie bedzie stricte to samo bo na klona nie trafi sie...ale uczucia beda te same...tak samo kobieta bedzie sie starac..tak samo beda mile slowa..sex tez raczej bedzie taki sam tylko osoba inna...byc moze lepsza byc moze nie...czas pokaze..a mowienie "ten albo zaden" to sorki bez komentarza klapki na oczy krzyzyk na droge xD
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() zgadnijcie gdzie jestem ... ;p |
|
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Jemu się może spodobać, ale to nie oznacza, że i Ty stwierdzisz, że ona powinna być miss świata, bo gusta są różne.
![]() Ale tak czy siak, to nie ma co wyczekiwać by ją zobaczyć, bo na pewno to nie będzie nic miłego.
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brzydkiej też nie wziął, ale kochane Wizażanki zawsze znajdą jakąś wadę, żeby pocieszyć. W jej wypadku brwi (a raczej ich brak
)![]() Wróciłam, zamarzłam i strasznie boli mnie twarz, bo płakałam na tym mrozie. Szłam i łzy mi same leciały. Słucham "Killing me softly" w wykonaniu Sinatry, piję wino i sobie wyję. Moje walentynki. Kusiło mnie żeby napisać do exa (po pół roku bez kontaktu
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę sobie i myślę sobie jak można było to wszystko, co było między nami, tak po prostu całkowicie roz*******ć
no i nie rozumiem jak można było? Czuję się fatalnie a miałam się ogarnąć...
|
|
|
|
#3758 |
|
Konto usunięte
|
ja się zastanawiam czy to serio koniec..
czy jak.. |
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25088545]ja się zastanawiam czy to serio koniec..
czy jak..[/QUOTE] w sensie że się łudzisz czy jak? |
|
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
Monilka, nie katuj się, nie ma sensu myśleć o głupku
![]() Jak mu przyjdzie do głowy (bądź nie przyjdzie) pomysł wysłania Ci życzeń, to i tak nie będziesz miała czasu na pomyślenie o tym, bo my Cię zawalimy toną życzeń i się zejdzie zanim to wszystko przeczytasz
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
Poszłabym pobiegać a tu 12 stopni mrozu i kurcze chyba nie pójdę... ;( bo i tak już nosem ciągam.
|
|
|
|
#3762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo sobie coś poćwicz ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25088545]ja się zastanawiam czy to serio koniec.. czy jak..[/QUOTE] Po takich tekstach Twojego byłego, to chyba jasne, że to koniec, bo po co Ci taki facet?
|
|
#3763 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie nie wiem..
bo nie było oficjalnego "to koniec zrywam z tobą" |
|
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to byś padła! Mało się nie posikałem z G." i masa innych takich tekstów, bo się z niej wyśmiewali. A teraz, łohoho. Foteczki na fejsbuku z całowankiem (ze mną nigdy nie chciał wstawić "bo bez sensu się tak chwalić miłością wszędzie"), komentarzyki, wielka LOVE. Wiesz Mrytka, taki humor dziś. Fajnie, że Was mamDZIEWCZYNY! Której miałam wysłać na PW piosenki do salsy? Kompletnie zapomniałam! Zainteresowaną proszę o przypomnienie!
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2011-02-14 o 19:38 |
|
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25088829]no właśnie nie wiem..
bo nie było oficjalnego "to koniec zrywam z tobą"[/QUOTE] Zacytuję: (zwróć uwagę na podkreślone) [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25074384]zadzwonił dzisiaj.. i gadamy wszystko ładnie pięknie.. gadamy o walentynkach.. nawet mi życzenia złożył.. nie wiem po co ale złożył ![]() no i nagle z tekstem że ja głupia i naiwna jestem.. że.. oj czekajcie zaraz wam skopiuje bo mi się pisać od nowa nie chce ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- rozmawiałam z nim.. na początku wszystko ładnie pięknie.. gadamy o tym o tamtym.. a ten nagle do mnie że jestem głupia i naiwna.. pytam czego.. o co mu chodzi.. a on że świat nie jest taki dobry wspaniały i wgl.. że on nie byłby z kimś kto go nie szanuje i oszukuje.. a ja.. że ale jak to.. jak mnie oszukujesz? chyba związek polega na zaufaniu.. ja ci ufam jeżeli mi coś mówisz.. wierzę ci.. a on na to że on mi nie.. pytam dlaczego.. a on że dlatego że jestem suką że się przespałam z tym kolegą na 18 mojej siostry.. a ja się z nim nie przespałam i później jeszcze kilka niemiłych tekstów i wgl.. podobno moja siostra do niego zadzwoniła i mu to powiedziała.. ja tam nie wiem ale wątpię.. bo jaki by miała w tym cel.. nazmyślał sobie i tyle.. mówię mu że jasne z pewnością ona.. a on że jestem tak ślepa i naiwna a własna siostra mi dupę obrabia.. a ja dalej sobie myślę że świat jest piękny i wgl że żyję w bajkach disneya i że powinnam się leczyć psychicznie..[/QUOTE] I po co tu jeszcze oficjalne "to koniec" skoro jego słowa pokazują, że on ma zero szacunku do Ciebie? Przecież te słowa znaczą "to koniec" Powinnaś się trzymać tego: [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25078385]a ja wgl nie czekam na smsa od mojego ex ![]() nie chcę GO znać [/QUOTE]
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi troszkę lepiej, bo w końcu wygadałam się przyjaciółce. ii no cóż, muszę się pochwalić - widziałam jego 'nową'. Szczerze? szału nie ma. oczekiwałam fajerwerków, wpadnięcia w morze kompleksów i zbierania na operację plastyczną a w obecnej sytuacji to no cóż ... nie wiem gdzie on miał oczy ![]() oczywiście nie chodzi mi o to, że wygląd jest najważniejszy, ale wiecie - gdybym zobaczyła jakąś miss świata, a zwłaszcza gdyby była zupełnie innego typu urody niż ja - pewnie poszłabym się posiekać mydłem w płynie. ale no co - widocznie ona ma coś, czego ja nie miałam - tia jasne, już to widzę jak w przeciągu 2 tygodni zdążył się o tym przekonać. czy naprawdę sprawiam wrażenie idiotki, której nie warto poświęcić uwagi? a co najlepsze : on też swoją poprzednią dziewczynę rzucił dla mnie. Może to dla niego taki sport ? tzn. ja o tym dowiedziałam się po dłuższym czasie od poznania się, gdy zaczął ze mną kręcić to już był wolny - nigdy w życiu nie przyszłoby mi na myśl, by wtryniać się komuś w związek. Ale tamta była przynajmniej ładna.
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
Monilka, z braku laku wziął tą wiecznie zakochaną w nim, z której wcześniej się wyśmiewał, no bo widocznie te, które nieśmieszące go nie chcą.
![]() No tak, od 18 to już szybciej czas leci, zaraz za trumną się trzeba rozglądać, więc w sumie nie dziwne, że taki humor ![]()
|
#3769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Usunęłam smsy, archiwum gg, oddaliśmy sobie rzeczy ale żadne z nas nie potrafi urwać kontaktu. Nie chcę tego robić i on też nie. Ale może i na to kiedyś przyjdzie czas? Na razie jestem na odwyku od własnych myśli, ale jest trudno. Nie chcę tego wszystkiego aż tak analizować a tak to potrafiłam godzinami spędzać czytając smsy i archiwum i rozkimniać. Dobrze że już tego nie mam nigdzie zapisane
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Przyczajenie
|
Ludziska zabijcie mnie bo znowu mi się zebrało na smęty. Tulę poduchę i czuję, że kolejny wieczór przepłaczę... nakręcam się myśląc, jak z nią spędza walentynki... Miałam się ogarnąć, wiem, ale NIE UMIEM!!! Po prostu NIE UMIEM!!!!
|
|
|
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
oj wiem ale .. oj sama nie wiem.. jakoś mi tak pusto dziwnie..
|
|
|
|
#3772 |
|
Raczkowanie
|
walentynki-sralentynki
mi już lepiej, nie mysle o ex- pomagaja mi koleżanki, które mówią on Ciebie nie wart itd ![]() a ja też mieszkam niedaleko Warszawy , ale bywam codziennie bo studiuje tam i pracuje ![]()
|
|
|
|
#3773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Umiesz, tylko musisz chcieć wziąć się w garść, zająć się czymś innym niż tulenie poduchy i będzie lepiej
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
Pisac co u mnie w skrocie czy referat? Widzialam sie dzis w ogole z howdoi -3 h gadalysmy
|
|
#3776 |
|
Raczkowanie
|
zastrzelę się zaraz
nie umiem się pozbierać co za głupi dzień! a w dodatku ciągle myślę, że on sobie upatrzył kogoś i właśnie w tym momencie sobie siedzą w jakiejś restauracji albo co gorsza u niego w domu![]() a najgorszym jest fakt, że ja już nic nie mogę z tym zrobić
|
|
|
|
#3777 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25089458]oj wiem ale .. oj sama nie wiem.. jakoś mi tak pusto dziwnie..[/QUOTE]
To normalne tak zaraz po rozstaniu, ale niedługo minie Cytat:
Jakbyś kiedyś nie miała z kim wyjść na imprezę czy gdzieś, to ja jestem chętna Bo moi znajomi ostatnio wszyscy się sparowali, a ja czasami mam chęć wyjść z kimś bez żadnych drugich połówek ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- U Ilony! ![]() Cytat:
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. moje koleżanki, zareczone, mezatki, dzieciate i nie w glowie im clubbing.![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- ide na browarka z kolega - moim pseudowalentynkiem:brzyda l:
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3780 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ilona - gadaj!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

. Ja życzę wszystkim (i samej sobie tez) żebyśmy po prostu były szczęśliwe
Bo z tego co zauważyłam obsmarowujemy ich po kolei, ten zły, bo zerwał przez telefon, ten bo mówił "kocham", a tak nie było, ten bo zdradził, tamten wybrał kolegów, temu prostu coś od.***ało... Nie ma tutaj żadnych ołtarzyków. To że czasem napiszemy że ktoś ładnie pachniał, albo byliśmy kiedyś gdzieś tam, to tylko wspominamy sobie, ale podkreślałyśmy już kilka razy, że będziemy blogować na tym wątku czy Ci się to podoba czy nie.
Tak jak u Monilki i znowu będziemy musiały wyśmiewać wszystkie nowe i niedoszłe, żeby przywrócić się do pionu

byc moze zle sie wyrazilem ale przekaz jest jasny. Koles okazal sie kretynem i tego kretynstwa nie da sie usprawiedliwic tym co BYLO . bylo minelo jedzie sie dalej. to co cos sie czulo do kogos tam mozna rownie dobrze czuc do kogos innego. owszem nie bedzie stricte to samo bo na klona nie trafi sie...ale uczucia beda te same...tak samo kobieta bedzie sie starac..tak samo beda mile slowa..sex tez raczej bedzie taki sam tylko osoba inna...byc moze lepsza byc moze nie...czas pokaze..a mowienie "ten albo zaden" to sorki bez komentarza 

) to byś padła! Mało się nie posikałem z G." i masa innych takich tekstów, bo się z niej wyśmiewali. A teraz, łohoho. Foteczki na fejsbuku z całowankiem (ze mną nigdy nie chciał wstawić "bo bez sensu się tak chwalić miłością wszędzie"), komentarzyki, wielka LOVE. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)