Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 18:35   #3751
siaaaa
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

kopamatakawa, i tak trzymać. Ja życzę wszystkim (i samej sobie tez) żebyśmy po prostu były szczęśliwe.

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
przykro mi. niestety niektore decyzje nie tylko od nas zaleza jak widac. nie ten to inny co nie grunt ze jak byli to i beda
Nie ten to inny, peeeewnie... Właśnie chodzi o to, żeby to już był TEN. Jeden facet, na całe życie. Te zmiany nas dobijają, a nie utrata szanownego eksa.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Jestem na etapie "starej panny" .. jakie to przykre..
Tak, to przykre co tu czytam...

Cytat:
a mnie wkurza jak ktos wychwala exa pod niebiosa ma klapki na oczach i nie dopuszcza mysli ze sa lepsi od niego zyje exem mysli ciagle o nim kiedy tak naprawde nie ma ludzi niezastapionych....

skoro eksie dziewczyn sa takie wspaniale idac tokiem mysli "juz taki sie nie trafi" to czemu tak wspaniale sie zachowal konczac zwiazek? po kij mowil ze kocha ze teskni....

naprawde niektore dziewczyny mocno przesadzaja. maja te nascie lat pobeda w pierwszym lepszym zwiazku (pierwszym powaznym) nakarmia sie zludnymi stereotypami i marzeniami o niekonczacych sie zwiazkach potem zderzaja sie z rzeczywistoscia...a dziewczyna pyta CZEMU... DLACZEGO mnie to spotyka...no otoz dlatego ze zylo sie w imaginowanym swiecie niestety taka prawda...i wasze stan poniekad stad sie biora....
Powiedz mi, która z nas tak wychwala eksa? Bo z tego co zauważyłam obsmarowujemy ich po kolei, ten zły, bo zerwał przez telefon, ten bo mówił "kocham", a tak nie było, ten bo zdradził, tamten wybrał kolegów, temu prostu coś od.***ało... Nie ma tutaj żadnych ołtarzyków. To że czasem napiszemy że ktoś ładnie pachniał, albo byliśmy kiedyś gdzieś tam, to tylko wspominamy sobie, ale podkreślałyśmy już kilka razy, że będziemy blogować na tym wątku czy Ci się to podoba czy nie.
My doskonale zdajemy sobie sprawe z tego, że są lepsi faceci, tylko szlag nas trafia że "naszym", którym tyle poświęciłyśmy nie chciało się ruszyć dupy i zawalczyć o związek. To po prostu boli, że wszystko zniszczyli i łatwiej nam jest jak możemy sobie o tym pogadać.

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
A potem będzie rozpacz Tak jak u Monilki i znowu będziemy musiały wyśmiewać wszystkie nowe i niedoszłe, żeby przywrócić się do pionu
Mój sobie brzydkiej nie weźmie
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 18:40   #3752
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
a mi się chce płakać
A mi też

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
A ja własnie myślę, że poznał jakaś ładniejsza, zgrabniejsza, która mu "nie marudzi i go nie meczy, że coś robi źle" i w koncu jest szczesliwy, skoro ja mu nie dalam szczescia
Mnie też takie cholerne myśli nachodzą

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
tak więc dla mnie wszystko się wyjaśniło. już NIGDY nie będzie jak dawniej mam taką ochotę napisać mu 'DLACZEGO?'.
A ja nie mam mu ochoty nic pisać, ale chcę żeby wiedział, że jest ostatnim debilem mam nadzieje, że kiedyś tego pożałuje i to tak pożałuje jak nigdy w życiu nie żałował

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
i co? i się spier**liło nawet nie wiem dlaczego i kiedy.
Dokładnie

mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 18:47   #3753
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
kopamatakawa, i tak trzymać. Ja życzę wszystkim (i samej sobie tez) żebyśmy po prostu były szczęśliwe.

Nie ten to inny, peeeewnie... Właśnie chodzi o to, żeby to już był TEN. Jeden facet, na całe życie. Te zmiany nas dobijają, a nie utrata szanownego eksa.

Tak, to przykre co tu czytam...

Powiedz mi, która z nas tak wychwala eksa? Bo z tego co zauważyłam obsmarowujemy ich po kolei, ten zły, bo zerwał przez telefon, ten bo mówił "kocham", a tak nie było, ten bo zdradził, tamten wybrał kolegów, temu prostu coś od.***ało... Nie ma tutaj żadnych ołtarzyków. To że czasem napiszemy że ktoś ładnie pachniał, albo byliśmy kiedyś gdzieś tam, to tylko wspominamy sobie, ale podkreślałyśmy już kilka razy, że będziemy blogować na tym wątku czy Ci się to podoba czy nie.
My doskonale zdajemy sobie sprawe z tego, że są lepsi faceci, tylko szlag nas trafia że "naszym", którym tyle poświęciłyśmy nie chciało się ruszyć dupy i zawalczyć o związek. To po prostu boli, że wszystko zniszczyli i łatwiej nam jest jak możemy sobie o tym pogadać.

no moze masz racje. ale wiesz o co mi chodzilo byc moze zle sie wyrazilem ale przekaz jest jasny. Koles okazal sie kretynem i tego kretynstwa nie da sie usprawiedliwic tym co BYLO . bylo minelo jedzie sie dalej. to co cos sie czulo do kogos tam mozna rownie dobrze czuc do kogos innego. owszem nie bedzie stricte to samo bo na klona nie trafi sie...ale uczucia beda te same...tak samo kobieta bedzie sie starac..tak samo beda mile slowa..sex tez raczej bedzie taki sam tylko osoba inna...byc moze lepsza byc moze nie...czas pokaze..a mowienie "ten albo zaden" to sorki bez komentarza klapki na oczy krzyzyk na droge xD
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 18:52   #3754
howdoi
Zadomowienie

Cześć kochane

zgadnijcie gdzie jestem ... ;p
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:02   #3755
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jemu się może spodobać, ale to nie oznacza, że i Ty stwierdzisz, że ona powinna być miss świata, bo gusta są różne.
Ale tak czy siak, to nie ma co wyczekiwać by ją zobaczyć, bo na pewno to nie będzie nic miłego.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:05   #3756
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mój brzydkiej też nie wziął, ale kochane Wizażanki zawsze znajdą jakąś wadę, żeby pocieszyć. W jej wypadku brwi (a raczej ich brak)

Wróciłam, zamarzłam i strasznie boli mnie twarz, bo płakałam na tym mrozie. Szłam i łzy mi same leciały. Słucham "Killing me softly" w wykonaniu Sinatry, piję wino i sobie wyję. Moje walentynki. Kusiło mnie żeby napisać do exa (po pół roku bez kontaktu), ale wyłączyłam telefon i schowałam do szuflady. Wariuję, ale wiem, że nie napiszę. Mam tylko nadzieję, że jutro nie przyjdzie mu do głowy wysłać mi życzeń urodzinowych...
Stary 2011-02-14, 19:16   #3757
mlko92
Raczkowanie

Siedzę sobie i myślę sobie jak można było to wszystko, co było między nami, tak po prostu całkowicie roz*******ć no i nie rozumiem jak można było?
Czuję się fatalnie a miałam się ogarnąć...
Stary 2011-02-14, 19:17   #3758
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

ja się zastanawiam czy to serio koniec..
czy jak..
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:19   #3759
mlko92
Raczkowanie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25088545]ja się zastanawiam czy to serio koniec..
czy jak..[/QUOTE]

w sensie że się łudzisz czy jak?
Stary 2011-02-14, 19:19   #3760
mrytka
Wtajemniczenie

Monilka, nie katuj się, nie ma sensu myśleć o głupku
Jak mu przyjdzie do głowy (bądź nie przyjdzie) pomysł wysłania Ci życzeń, to i tak nie będziesz miała czasu na pomyślenie o tym, bo my Cię zawalimy toną życzeń i się zejdzie zanim to wszystko przeczytasz

.
Stary 2011-02-14, 19:22   #3761
marchewa0007
Raczkowanie

Poszłabym pobiegać a tu 12 stopni mrozu i kurcze chyba nie pójdę... ;( bo i tak już nosem ciągam.
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:26   #3762
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Poszłabym pobiegać a tu 12 stopni mrozu i kurcze chyba nie pójdę... ;( bo i tak już nosem ciągam.
Pobiegaj po pokoju Albo sobie coś poćwicz

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25088545]ja się zastanawiam czy to serio koniec..
czy jak..[/QUOTE]
Po takich tekstach Twojego byłego, to chyba jasne, że to koniec, bo po co Ci taki facet?

.
Stary 2011-02-14, 19:27   #3763
Konto usunięte

no właśnie nie wiem..
bo nie było oficjalnego "to koniec zrywam z tobą"
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:31   #3764
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Pobiegaj po pokoju Albo sobie coś poćwicz [COLOR="Silver"]
Chyba tak zrobię...
Stary 2011-02-14, 19:35   #3765
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monilka, nie katuj się, nie ma sensu myśleć o głupku
Jak mu przyjdzie do głowy (bądź nie przyjdzie) pomysł wysłania Ci życzeń, to i tak nie będziesz miała czasu na pomyślenie o tym, bo my Cię zawalimy toną życzeń i się zejdzie zanim to wszystko przeczytasz
Myślę, że jest zbyt zajęty swoją nową i nie wyśle. Ja też mu nie wysłałam. Miałam wtedy ten bardzo dobry okres... Nie liczę na nie, wolałabym żeby nie pisał. Kurczę, czytałam dzisiaj te stare wiadomości, a on pisał: "jakbyś zobaczyła w jakich butach dzisiaj przyszła X (jego obecna laska...) to byś padła! Mało się nie posikałem z G." i masa innych takich tekstów, bo się z niej wyśmiewali. A teraz, łohoho. Foteczki na fejsbuku z całowankiem (ze mną nigdy nie chciał wstawić "bo bez sensu się tak chwalić miłością wszędzie"), komentarzyki, wielka LOVE.
Wiesz Mrytka, taki humor dziś. Fajnie, że Was mam

DZIEWCZYNY! Której miałam wysłać na PW piosenki do salsy? Kompletnie zapomniałam! Zainteresowaną proszę o przypomnienie!

Edytowane przez monilkaa
Czas edycji: 2011-02-14 o 19:38
monilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:37   #3766
mrytka
Wtajemniczenie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25088829]no właśnie nie wiem..
bo nie było oficjalnego "to koniec zrywam z tobą"[/QUOTE]
Zacytuję:
(zwróć uwagę na podkreślone)
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25074384]zadzwonił dzisiaj..
i gadamy wszystko ładnie pięknie..
gadamy o walentynkach.. nawet mi życzenia złożył.. nie wiem po co ale złożył

no i nagle z tekstem że ja głupia i naiwna jestem..
że..

oj czekajcie zaraz wam skopiuje
bo mi się pisać od nowa nie chce

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

rozmawiałam z nim..
na początku wszystko ładnie pięknie..
gadamy o tym o tamtym..

a ten nagle do mnie że jestem głupia i naiwna..
pytam czego.. o co mu chodzi..
a on że świat nie jest taki dobry wspaniały i wgl..
że on nie byłby z kimś kto go nie szanuje i oszukuje..

a ja.. że ale jak to.. jak mnie oszukujesz?
chyba związek polega na zaufaniu.. ja ci ufam jeżeli mi coś mówisz.. wierzę ci..
a on na to że on mi nie..

pytam dlaczego..

a on że dlatego że jestem suką że się przespałam z tym kolegą na 18 mojej siostry..

a ja się z nim nie przespałam

i później jeszcze kilka niemiłych tekstów i wgl..

podobno moja siostra do niego zadzwoniła i mu to powiedziała..
ja tam nie wiem ale wątpię.. bo jaki by miała w tym cel..
nazmyślał sobie i tyle..
mówię mu że jasne z pewnością ona..
a on że jestem tak ślepa i naiwna a własna siostra mi dupę obrabia.. a ja dalej sobie myślę że świat jest piękny i wgl że żyję w bajkach disneya i że powinnam się leczyć psychicznie..[/QUOTE]
I po co tu jeszcze oficjalne "to koniec" skoro jego słowa pokazują, że on ma zero szacunku do Ciebie? Przecież te słowa znaczą "to koniec"
Powinnaś się trzymać tego:
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25078385]a ja wgl nie czekam na smsa od mojego ex
nie chcę GO znać [/QUOTE]

.
Stary 2011-02-14, 19:39   #3767
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Mój brzydkiej też nie wziął, ale kochane Wizażanki zawsze znajdą jakąś wadę, żeby pocieszyć. W jej wypadku brwi (a raczej ich brak)
boskie

mi troszkę lepiej, bo w końcu wygadałam się przyjaciółce.

ii no cóż, muszę się pochwalić - widziałam jego 'nową'. Szczerze? szału nie ma. oczekiwałam fajerwerków, wpadnięcia w morze kompleksów i zbierania na operację plastyczną a w obecnej sytuacji to no cóż ... nie wiem gdzie on miał oczy
oczywiście nie chodzi mi o to, że wygląd jest najważniejszy, ale wiecie - gdybym zobaczyła jakąś miss świata, a zwłaszcza gdyby była zupełnie innego typu urody niż ja - pewnie poszłabym się posiekać mydłem w płynie.
ale no co - widocznie ona ma coś, czego ja nie miałam - tia jasne, już to widzę jak w przeciągu 2 tygodni zdążył się o tym przekonać.
czy naprawdę sprawiam wrażenie idiotki, której nie warto poświęcić uwagi?

a co najlepsze : on też swoją poprzednią dziewczynę rzucił dla mnie. Może to dla niego taki sport ?
tzn. ja o tym dowiedziałam się po dłuższym czasie od poznania się, gdy zaczął ze mną kręcić to już był wolny - nigdy w życiu nie przyszłoby mi na myśl, by wtryniać się komuś w związek. Ale tamta była przynajmniej ładna.
Stary 2011-02-14, 19:43   #3768
mrytka
Wtajemniczenie

Monilka, z braku laku wziął tą wiecznie zakochaną w nim, z której wcześniej się wyśmiewał, no bo widocznie te, które nieśmieszące go nie chcą.

Cytat:
Wiesz Mrytka, taki humor dziś.
No tak, od 18 to już szybciej czas leci, zaraz za trumną się trzeba rozglądać, więc w sumie nie dziwne, że taki humor

.
Stary 2011-02-14, 19:45   #3769
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
asmenaa - nie miałaś okazji zapytać, ale uwierz, i tak byś się nie dowiedziała...

Mój by pewnie nic nie skasował, więc sama to zrobiłam Po co ma jakaś nowa potem triumfować...
Również nie mogę znaleźć odpowiedzi, ale tylko dlatego, że nie chcę wierzyć, że mnie nie kocha już i że nie kochał, gdy mówił, jak mu serce mu staje w gardle na samą myśl, że może mnie zabraknąć.
A jednak

Nie mam siły do usunięcia tych wszystkich pięknych smsów i archiwum gg Na razie pozbyłam się go "na zewnątrz".
Malla, ja również podobnie jak Ty czuję się oszukana i na dodatek wykorzystana...Przecież mówił, że kocha, że zawsze, co by się nie działo będzie walczył i nie zostawi. I jak teraz w to wierzyć, nawet jeśli kiedyś tak było i może rzeczywiście to czuł? Ale to tylko słowa, bez pokrycia najwidoczniej.

Usunęłam smsy, archiwum gg, oddaliśmy sobie rzeczy ale żadne z nas nie potrafi urwać kontaktu. Nie chcę tego robić i on też nie. Ale może i na to kiedyś przyjdzie czas? Na razie jestem na odwyku od własnych myśli, ale jest trudno. Nie chcę tego wszystkiego aż tak analizować a tak to potrafiłam godzinami spędzać czytając smsy i archiwum i rozkimniać. Dobrze że już tego nie mam nigdzie zapisane
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:46   #3770
amorek83
Przyczajenie

Ludziska zabijcie mnie bo znowu mi się zebrało na smęty. Tulę poduchę i czuję, że kolejny wieczór przepłaczę... nakręcam się myśląc, jak z nią spędza walentynki... Miałam się ogarnąć, wiem, ale NIE UMIEM!!! Po prostu NIE UMIEM!!!!
amorek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:46   #3771
Konto usunięte

oj wiem ale .. oj sama nie wiem.. jakoś mi tak pusto dziwnie..
Stary 2011-02-14, 19:48   #3772
madziara_com
Raczkowanie

walentynki-sralentynki w dupe jeża głupie święto- raczej dzień.
mi już lepiej, nie mysle o ex- pomagaja mi koleżanki, które mówią on Ciebie nie wart itd

a ja też mieszkam niedaleko Warszawy , ale bywam codziennie bo studiuje tam i pracuje
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:50   #3773
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
żadne z nas nie potrafi urwać kontaktu. Nie chcę tego robić i on też nie. Ale może i na to kiedyś przyjdzie czas?
Czym szybciej tym lepiej
Cytat:
Napisane przez amorek83 Pokaż wiadomość
Miałam się ogarnąć, wiem, ale NIE UMIEM!!! Po prostu NIE UMIEM!!!!
Umiesz, tylko musisz chcieć wziąć się w garść, zająć się czymś innym niż tulenie poduchy i będzie lepiej

.
Stary 2011-02-14, 19:50   #3774
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
DZIEWCZYNY! Której miałam wysłać na PW piosenki do salsy? Kompletnie zapomniałam! Zainteresowaną proszę o przypomnienie!
Mi możesz wysłać! Bardzo proszę i z góry dziekuję
Stary 2011-02-14, 19:50   #3775
ilo16na
Zakorzenienie

Hej..
Pisac co u mnie w skrocie czy referat?
Widzialam sie dzis w ogole z howdoi -3 h gadalysmy

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 19:51   #3776
mlko92
Raczkowanie

zastrzelę się zaraz nie umiem się pozbierać co za głupi dzień! a w dodatku ciągle myślę, że on sobie upatrzył kogoś i właśnie w tym momencie sobie siedzą w jakiejś restauracji albo co gorsza u niego w domu a najgorszym jest fakt, że ja już nic nie mogę z tym zrobić
Stary 2011-02-14, 19:55   #3777
mrytka
Wtajemniczenie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25089458]oj wiem ale .. oj sama nie wiem.. jakoś mi tak pusto dziwnie..[/QUOTE]
To normalne tak zaraz po rozstaniu, ale niedługo minie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
a ja też mieszkam niedaleko Warszawy , ale bywam codziennie bo studiuje tam i pracuje
O Jakbyś kiedyś nie miała z kim wyjść na imprezę czy gdzieś, to ja jestem chętna Bo moi znajomi ostatnio wszyscy się sparowali, a ja czasami mam chęć wyjść z kimś bez żadnych drugich połówek

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Cześć kochane

zgadnijcie gdzie jestem ... ;p
U Ilony!
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hej..
Pisac co u mnie w skrocie czy referat?
Widzialam sie dzis w ogole z howdoi -3 h gadalysmy
Pisz ile chcesz

.
Stary 2011-02-14, 19:59   #3778
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
To normalne tak zaraz po rozstaniu, ale niedługo minie

O Jakbyś kiedyś nie miała z kim wyjść na imprezę czy gdzieś, to ja jestem chętna Bo moi znajomi ostatnio wszyscy się sparowali, a ja czasami mam chęć wyjść z kimś bez żadnych drugich połówek

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

U Ilony!

Pisz ile chcesz
o dziewczyno Ty mi z nieba spadasz. ja mam znajomych, ale nie imprezowych. po rozstaniu brakuje mi imprez i alkoholu. moje koleżanki, zareczone, mezatki, dzieciate i nie w glowie im clubbing.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

ide na browarka z kolega - moim pseudowalentynkiem:brzyda l:
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:00   #3779
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
o dziewczyno Ty mi z nieba spadasz. ja mam znajomych, ale nie imprezowych. po rozstaniu brakuje mi imprez i alkoholu. moje koleżanki, zareczone, mezatki, dzieciate i nie w glowie im clubbing.
To musimy się na kiedyś umówić i poimprezować porządnie

.
Stary 2011-02-14, 20:01   #3780
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
coś mi nie pokazują sie wiadomosci, ktore napisze...
Malla - obecie tu studjuje
OOO, to jakbyś szukała kogoś na piwo, to daj znać, codziennie po 17 jestem wolna
Cytat:
przykro mi. niestety niektore decyzje nie tylko od nas zaleza jak widac. nie ten to inny co nie grunt ze jak byli to i beda
Dzięki, też tak sądzę...

Ilona - gadaj!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości