Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 22:14   #1711
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziewczyny jaki mialam dzis mily dzien z TZtem
tam mnie wycalowal, zrobil masaz, bo beidna nadal boli mnie glowa to juz 3doba i pierwszy dzien okresu...
i powiem wam, ze odkad uzywam balsamu braazujacego, czuje sie ladniejsza, zgrabniejsza w bieliznie, taka pewniejsza, a nie taki bladzioch, no ogolnie lepiej

dzisiaj bylam z Tztem w kinie i jego przyjacielem tym zbokiem, mialam z nim rozmowe, cale szczescie zakochal sie w innej babce i jest spokoj i wszystko zalatwione. a bylismy na 'och karol 2'
wszystkim polecam, oboje mi dziekowali, ze zabralam ich na ten film (zabrala TZta, a on sie wprosil, od tyg chcial sie z nami spotkac) naprawde smieszny, usmialismy sie
a i bylam z TZtem w pizza hut, bo tam promocja z orange jest, ze 2w1, jesz jedna w lokalu druga na wynos dostajesz, tak sie najedlismy za 30zl, taka pyszna byla
no i TZ zaskoczyl mnie, zaproponowal zamieszkanie razem juz teraz, najlepiej od zaraz, musimy jeszcze pozastanawiac sie, poszuakc mieszkan i przemyslec to, ale tak mi sie milo zrobilo, ze on chce...

teraz pomalowalam paznokcie, zwykly french ale ladnie jest
widzisz caate, wszystko super sie uklada a Ty jestes zdecydowana zamieszkac z TZtem? Bo widzę, że on jest zdecydowany

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:16   #1712
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja mówiąc szczerze bardziej wierzę w przyjaźń damsko-męsko niż w damsko-damską, bo na tej drugiej nie raz się przejechałam.
tez tak mysle, chociaz ostatnio sie przejechalam na tej przyjazni damsko-meskiej ale co nie znaczy, ze nie zaufam innemu koledze i nie stanie sie moim przyjacielem kolezanki mam 2 takie, ale na jednej juz pare razy sie przejechalam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:22   #1713
Kitka:)
CABIN CREW

loluska to dobrze ze go nie kupilam

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Jestem!
Strasznie tęskniłam.
Jestem ostatnio mega zajęta, zmieniłam pracę, dużo się dzieje..
Będę w najbliższym czasie rzadko na forum.
Ale jak tylko ze zmianami się uporam, to wracam
Idę sobie poczytać, co tam ostatnio naskrobałyście
ale mam nadzieję że ta zmiana pracy to pozytywnie??
no i czekamy na powrót

Cytat:
dziewczyny jaki mialam dzis mily dzien z TZtem
tam mnie wycalowal, zrobil masaz, bo beidna nadal boli mnie glowa to juz 3doba i pierwszy dzien okresu...
i powiem wam, ze odkad uzywam balsamu braazujacego, czuje sie ladniejsza, zgrabniejsza w bieliznie, taka pewniejsza, a nie taki bladzioch, no ogolnie lepiej

dzisiaj bylam z Tztem w kinie i jego przyjacielem tym zbokiem, mialam z nim rozmowe, cale szczescie zakochal sie w innej babce i jest spokoj i wszystko zalatwione. a bylismy na 'och karol 2'
wszystkim polecam, oboje mi dziekowali, ze zabralam ich na ten film (zabrala TZta, a on sie wprosil, od tyg chcial sie z nami spotkac) naprawde smieszny, usmialismy sie
a i bylam z TZtem w pizza hut, bo tam promocja z orange jest, ze 2w1, jesz jedna w lokalu druga na wynos dostajesz, tak sie najedlismy za 30zl, taka pyszna byla
no i TZ zaskoczyl mnie, zaproponowal zamieszkanie razem juz teraz, najlepiej od zaraz, musimy jeszcze pozastanawiac sie, poszuakc mieszkan i przemyslec to, ale tak mi sie milo zrobilo, ze on chce...

teraz pomalowalam paznokcie, zwykly french ale ladnie jest
ale fajnie że chcecie zamieszkać razem... zazdroszczę... mi już brakuje takiej stabilizacji, jednak mieszkanie razem to już COś taki krok do przodu... i ważne że on chce z Tobą być na dobre i złe..

o butach słyszałam przesąd, o zegarkach też... ale ja nie wierzę w takie rzeczy...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:26   #1714
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ale fajnie, że TŻ chce z Tobą zamieszkać to realne plany?
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
widzisz caate, wszystko super sie uklada a Ty jestes zdecydowana zamieszkac z TZtem? Bo widzę, że on jest zdecydowany
jak najbardziej realne, chetnie juz bysmy zamieszkali od przyszlego miesiaca, TZ bardzo chce, ja tez, tylko chcialam zeby on zadecydowal, nie chcialam go zmuszac, sam dzis poruszyl ten temat, tylko mamy jeden problem, mozliwe ze wyjdzie za granice, pracowac do Paryza, ja wtedy nie utrzymam sama mieszkania, a jak wyjedzie na erazmusa do Hiszpani to wtedy jest rok, a ja moge nie miec dokad wrocic, jak sie mama na mnie obrazi, dlatego logicznie myslac czekamy do maja, bo wtedy bedzie juz wiadomo co i jak, chyba ze znajdziemy kogos jakas pare np. i wtedy ja nie odczuje zbytnio wyjazdu TZta, narazie mamy wstepne plany, dzisiaj byla pierwsza rozmowa o tym dopiero, ale bardzo mi pomogla ta swiadomosc, ze to jest realne, cieszy mnie to
Stary 2011-02-16, 22:28   #1715
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:31   #1716
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
loluska to dobrze ze go nie kupilam

ale mam nadzieję że ta zmiana pracy to pozytywnie??
no i czekamy na powrót

ale fajnie że chcecie zamieszkać razem... zazdroszczę... mi już brakuje takiej stabilizacji, jednak mieszkanie razem to już COś taki krok do przodu... i ważne że on chce z Tobą być na dobre i złe..

o butach słyszałam przesąd, o zegarkach też... ale ja nie wierzę w takie rzeczy...
nam obojgu brakuje wlasnie tego kroku, teraz ciagle stoimy w miejscu, przez to sa klotnie, ktore nas niszcza, a gdybysmy mieszkali razem, nie byloby problemu chociazby z widzeniem sie, a my o to najczesciej sie klocimy, poswiecanie czasu itp.

ale nie powiem, w szoku bylam jak mi to TZ oswiadczyl, juz tak pewnie,zawsze myslalam ze to ja bede musiala naciskac, a jak on sam chce, to samo to juz mnie cieszy, bo to tez znak jakis, ze chce mieszkac ze mna, to juz taka nadzieja, jakas psychiczna pewnosc.

umylam o 12rano pedzel ten do podkladu i juz jest suchy, wiec jest ok, jak bede myc go nawet wieczorem, to do rana wyschnie bez problemu, balam sie, ze bedzie dlugo schnac, bo wiem ze niektore maja do tego tendencje
Stary 2011-02-16, 22:32   #1717
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ahh wiecie, dziś nie miałam rano zbyt dużo czasu na makijaż, więc umalowałam tylko rzesy i na dolnej powiece narysowałam kreskę fioletowym pigmentem z maca (odsypka) i kolezance bardzo sie spodobał kolor chyba sobie zamówie kilka innych, takich małych odsypek pigmentów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 22:39   #1718
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ahh wiecie, dziś nie miałam rano zbyt dużo czasu na makijaż, więc umalowałam tylko rzesy i na dolnej powiece narysowałam kreskę fioletowym pigmentem z maca (odsypka) i kolezance bardzo sie spodobał kolor chyba sobie zamówie kilka innych, takich małych odsypek pigmentów
tez mnie kusza te odsypki, ale ja bym sie nei mogla zdecydowac na kolory i bym zapewne wybrala ich wiecej niz myslala, bankrutujac przy tym

ide spac, dobranoc
Stary 2011-02-16, 22:40   #1719
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
nam obojgu brakuje wlasnie tego kroku, teraz ciagle stoimy w miejscu, przez to sa klotnie, ktore nas niszcza, a gdybysmy mieszkali razem, nie byloby problemu chociazby z widzeniem sie, a my o to najczesciej sie klocimy, poswiecanie czasu itp.

ale nie powiem, w szoku bylam jak mi to TZ oswiadczyl, juz tak pewnie,zawsze myslalam ze to ja bede musiala naciskac, a jak on sam chce, to samo to juz mnie cieszy, bo to tez znak jakis, ze chce mieszkac ze mna, to juz taka nadzieja, jakas psychiczna pewnosc.
O to kiedyś też najczęściej kłóciłam się z Tż., ale teraz rzadziej. Zauważyłam, że ja się zmieniłam i on.
To fajnie, że to on wyszedł z taką inicjatywą. Ja nie raz marzę by zamieszkać z Tż. w sumie nawet sama bym już czasami chętnie zamieszkała.

Ja dzisiaj po spamowaniu. Użyłam znowu tego peelingu i tym razem nic mi nie wyskoczyło, czyli mogę go spokojnie używać, ale skóra po nim jest taka jędrna.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:41   #1720
agusiownik
Zakorzenienie

caate super, że Ci się układa z Tż
zaraz zmykam do łazienki

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 23:01   #1721
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Aha!! Kluska20 cześć Ładne buty, a Tż odważny że Ci kupił podobno jak facet kupi kobiecie buty to ona w nich od niego odejdzie u mnie się sprawdziło kiedyś, ale nie chcę Cię straszyć, tak mi się jakoś skojarzyło
E tam zwykly przesad,a ja w przesady nie wierze...przynajmniej nie we wszystkieChoc przyznam,ze ex kupil mi buty i po jakims czasie sie rozstalismy,ale buty nie mialy z tym nic wspolnegoobecny tz kupil mi juz nie jedna pare butow i nigdzie sie nie wybieram
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
laski, czym myjecie swoje pędzle do makijażu?
szamponem mojego synka

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
już po
Obcięłam włosy , miałam za zapięcie od stanika teraz mam trochę za ramiona no i grzywkę ciachnęłam bo już jej nie miałam
Ogólnie zadowolona jestem
foto,foto

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Hmm, prawdę mówiąc, nic nie robię. Kupiłam tą wodę brzozową i dbam o nie, czekam, aż odrosną. A mam naprawdę drastycznie ścieniowane - najkrótsze nie sięgają mi nawet do połowy głowy, z przodu mam krótkie długości grzywki.... Niestety, zepsułam, wydawało mi się, że tak będzie lepiej... Jeszcze tragicznie porozdwajały mi sie końcówki, chyba muszę to ściąć (nie da się chyba już nic z tym zrobić oprócz cięcia?)... ale to raczej z ogólnej długości, więc tragedii nie będzie, mam dość długie te włosy. A wycieniowane mnie wkurzają
czyli zalujesz,ze pocieniowalas wlosy?bo ja coraz czesciej mysle by pocieniowac swoje

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Ja też na początku nie miałam brzusia w ciąży, nawet na sam koniec brzuszek miałam jak w 6-7 miesiącu, wszyscy pytali gdzie ja to dziecko mam, fakt, że mała ważyła niecałe 2,5 kg ale najważniejsze, że zdrowa. Tobie i maleństwu też życzę zdrówka
a mi dosc szybko brzulo wyskoczyl,ale co sie dziwic skoro synek wazyl 4,050

caate widze,ze wszystko idzie ku dobremu,trzymam kciuki byscie jak najszybciej razem zamieszkali

A ponizej zdjecia moich klaczkow,doradzcie prosze czy warto cieniowac,a jesli nie to co ja mam z nimi zrobic?Czekam na wasze rady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7577 k.jpg (17,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7585 k.jpg (8,2 KB, 37 załadowań)

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 23:03   #1722
angelinmyheart
Zakorzenienie

tillavanilla bardzo ładne masz włosy. Ja bym na Twoim miejscu ich nie cieniowała, szkoda mi by było.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 23:04   #1723
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
A ponizej zdjecia moich klaczkow,doradzcie prosze czy warto cieniowac,a jesli nie to co ja mam z nimi zrobic?Czekam na wasze rady
ja bym nie cieniowała

Stary 2011-02-17, 05:43   #1724
dianulaa
Zadomowienie

tillavanilla takie włosy to marzenie... więc ja bym z nimi nic nie robiła... Możesz pokombinować ze związaniem ich czy upięciem ale na Twoim miejscu bym ich nie cieniowała
Stary 2011-02-17, 06:25   #1725
Kluska20
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Mimo,że mam dzisiaj wolne(na studiach),to muszę jechać po wpis z egzaminu z języka angielskiego,którego nie zaliczyłam Nie rozumiem po co mam jechać po wpis skoro będę pisała poprawkę i wtedy pójdę po dwie oceny-tę z I i II terminuDojeżdżam ponad godzinę na uczelnię i tak mi się dzisiaj chciało wstać,że szok.. Ta baba uwzięła się na mnie i specjalnie zatruwa mi swoim jadem życie...Szkoda gadać.Życzę Wam miłego dnia

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

tillavanilla-piękne włosy Obecnie ma krótkie włosy ale miałam kiedyś taki okres w swoim życiu,że je namiętnie zapuszczałam ale później i tak znalazłam jakąś fajną fryzurkę i koniecznie musiałam zobaczyć jak będę w niej wyglądała
Kluska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 07:51   #1726
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
E tam zwykly przesad,a ja w przesady nie wierze...przynajmniej nie we wszystkieChoc przyznam,ze ex kupil mi buty i po jakims czasie sie rozstalismy,ale buty nie mialy z tym nic wspolnegoobecny tz kupil mi juz nie jedna pare butow i nigdzie sie nie wybieram

szamponem mojego synka

foto,foto

czyli zalujesz,ze pocieniowalas wlosy?bo ja coraz czesciej mysle by pocieniowac swoje

a mi dosc szybko brzulo wyskoczyl,ale co sie dziwic skoro synek wazyl 4,050

caate widze,ze wszystko idzie ku dobremu,trzymam kciuki byscie jak najszybciej razem zamieszkali

Jakie masz ładne włoski, nie cieniuj szkoda takich długich włosków
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 07:53   #1727
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane!
Miałam Was nadrobić wczoraj rano, ale Tż niezapowiedzianie do mnie przyszedł z rana A po praktykach od razu się spotkaliśmy i przesiedzieliśmy cały wieczór razem A, że dziś obudziłam się o tej porze, to chwilkę Was poczytam i popiszę Ale też nie za długo, bo muszę się ogarnąć, zjeść itd. i na 11:30 mam.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:10   #1728
Kitka:)
CABIN CREW

tilavanila jakie Ty masz boskie te włosy... nie cieniuj ich, szkoda...

a - dzień dobry... miałam wstać o 8 i uczyć sie niemieckiego- nie wyszłlo

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:16   #1729
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

tillavanilla masz piękne włosy, nie rób nic z nimi

tak w ogóle dzień dobry

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:21   #1730
_Alessandra
Zakorzenienie

Kitka - ja też właśnie mam zamiar zrobić sobie żele na paznokciach u stóp, moja mama robi od paru ładnych lat sobie i tak to ślicznie wygląda i spokój człowiek ma, zwłaszcza jak ja totalna anty jestem do malowania paznokci I ta paletka do brwi z too faced, wow, świetne, też takie chcęę

caate - a czy można ten Diacneal stosować teraz w okresie wiosennym?? A niech mi się robi co się chce z tą buzią, byleby wyleczyć, bo to co ja mam na twarzy to jakbym ospę miała + rany, rany rany! Ja mam ochotę 24h na dobę w makijażu być....A co do tych paletek z too faced to ja się w tej zakochałam na amen: http://www.toofaced.com/product_temp...d=3&cat_id=207 . A co do Merz - idę dziś kupić,zaraz właśnie będę dzwonić po aptekach i zobaczę gdzie najtaniej mają Super, że Ci pędzel przypadł do gustu i jesteś tak z niego zadowolona! Ależ proszę Oj tak, faceci to jak czasem coś wymyślą i powiedzą... Ale że jak na sucho, nie na mokro, bo nie zrozumiałam? Właśnie w domku zawsze warkocza zaplatam, ale drażni mnie to, że po rozplątaniu są takie pofalowane dziwnie i w ogóle to nie wygląda, więc chyba lepiej klamerką będę spinać. Dlaczego mu się nie podobasz?! Przecież ślicznie Ci w lokach!!!! Co do apteki - właśnie wiem, drożyzna jak hu hu, ale jakby coś mi pomogło to fortunę na to wydam

chocolattes, Kluska20- witajcie! Klusko - masz świetną fryzurę!

angelinmyheart - jakby mój Tż się chciał spotkać z jakąś obcą babą sam na sam to już widzę jakby poszedł, noo żeby nie czasem

Czekoladowa1 - ja zawsze lecę Ryanair'em i jestem zadowolona a co do rezerwowania - to najlepiej już! Im szybciej, tym taniej I nie przepraszaj za offy - widziałaś jakie ja tu trzaskam?

blondi1985 - ja mam tą samą Syrenkę co marta85 i jak sądzę praktycznie wszystkie dziewczyny i też używam tak, że bardziej szorstką stroną miejsca problematyczne - uda, brzuch, pupa, a tą gładszą ramiona, plecy, łydki

Ja Kochane muszę lecieć, bo mam jeszcze trochę do zrobienia i będzie wstyd jak na 11:30 się spóźnię Resztę nadrobię jak będę mieć czas, buziaki!!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:48   #1731
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

tillavanilla super masz włosy, chciałabym mieć taką długość i nie cieniuj

Jak jestem w domu to od razu nakładam na nie oliwę i końcówki nie rozdwajają mi się już tylko po myciu czasem nie nakładam odżywki i to mój błąd

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Kitka - ja też właśnie mam zamiar zrobić sobie żele na paznokciach u stóp, moja mama robi od paru ładnych lat sobie i tak to ślicznie wygląda i spokój człowiek ma, zwłaszcza jak ja totalna anty jestem do malowania paznokci I ta paletka do brwi z too faced, wow, świetne, też takie chcęę

caate - a czy można ten Diacneal stosować teraz w okresie wiosennym?? A niech mi się robi co się chce z tą buzią, byleby wyleczyć, bo to co ja mam na twarzy to jakbym ospę miała + rany, rany rany! Ja mam ochotę 24h na dobę w makijażu być....A co do tych paletek z too faced to ja się w tej zakochałam na amen: http://www.toofaced.com/product_temp...d=3&cat_id=207 . A co do Merz - idę dziś kupić,zaraz właśnie będę dzwonić po aptekach i zobaczę gdzie najtaniej mają Super, że Ci pędzel przypadł do gustu i jesteś tak z niego zadowolona! Ależ proszę Oj tak, faceci to jak czasem coś wymyślą i powiedzą... Ale że jak na sucho, nie na mokro, bo nie zrozumiałam? Właśnie w domku zawsze warkocza zaplatam, ale drażni mnie to, że po rozplątaniu są takie pofalowane dziwnie i w ogóle to nie wygląda, więc chyba lepiej klamerką będę spinać. Dlaczego mu się nie podobasz?! Przecież ślicznie Ci w lokach!!!! Co do apteki - właśnie wiem, drożyzna jak hu hu, ale jakby coś mi pomogło to fortunę na to wydam

angelinmyheart - jakby mój Tż się chciał spotkać z jakąś obcą babą sam na sam to już widzę jakby poszedł, noo żeby nie czasem

Czekoladowa1 - ja zawsze lecę Ryanair'em i jestem zadowolona a co do rezerwowania - to najlepiej już! Im szybciej, tym taniej I nie przepraszaj za offy - widziałaś jakie ja tu trzaskam?

blondi1985 - ja mam tą samą Syrenkę co marta85 i jak sądzę praktycznie wszystkie dziewczyny i też używam tak, że bardziej szorstką stroną miejsca problematyczne - uda, brzuch, pupa, a tą gładszą ramiona, plecy, łydki

Ja Kochane muszę lecieć, bo mam jeszcze trochę do zrobienia i będzie wstyd jak na 11:30 się spóźnię Resztę nadrobię jak będę mieć czas, buziaki!!!
Olu w SP tabletki od dziś są na promocji za 36 zł

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-02-17 o 09:44
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:51   #1732
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

jaka mila niespodzianka od strony TZta

wczoraj mialam boskie loki, nawet nie powiedzial, ze ladnie wygladam ale powiedzial, ze mnie kocha, to mu wybaczam

on ogolnie lubi proste, lsniace wlosy. brunetka ma miec proste, takie mu sie po prostu bardziej podobaja, blondynka moze miec loki. ja mu sie podobam najbardziej w koku i prostych, ale wczoraj zal mi bylo spinac takich ladnych lokow, przeciez nie zawsze musze mu sie podobac, bede chdozic w lokach i o nie dbac, to tylko wlosy, chociaz on jest maniakiem wlosow, no trudno

ja stosowalam cleance K jakos od pazdziernika do grudnia i pozniej zakupilam diacneal, na wiosne juz bylo okej z moja buzia

tillavanilla piekne masz wloski az zachcialo mi sie czerni... nie cieniuj, straca swoj urok, takie sa piekne, zadbane, grube

przyszla dzis kredka Nyx'a zaraz test
akurat mi dzis pasuje, bo ebde robic taki swiezy make up.

chcialabym nakrecic filmik i zdac recenzje, ale mam tate w domu i co chwile sie przeiwja a ja nie lubie jak mi ktos przeszkadza...
Stary 2011-02-17, 09:54   #1733
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

caate
ciesze sie ze Wam sie uklada.nam tez ostatnio uklada sie dobrze

tillavanilla
ja bym ich nie cieniowala, szkoda mi by bylo

poszukam farby dzisiaj i dam Wam znac dziewczynki na jaka sie zdecydowalam.

Dzisiaj podlanczamy z mezem konsole XBOXa sa dwa pady ale ciekawe czy dobre musimy sprawdzic, sa na poczcie do odebrania i moja koszuleczka Tż mi zamowil z all na walentynki jakas biala, jestem ciekawa jak wyglada w piatek moj Tż ma wolne i caly wekend tez wiec jutro robimy sobie te nasze walentynki NOI WIECZOREM moze zabierze mnie i Zuzie na mecz jak bedzie gral bo nie chce mu sie jechac ale jak bedzie jechal to my z nim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 09:54   #1734
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny
umyłam włoski już, nałożyłam glorię-tym sposobem zużyłam ją do końca
dziś chcę pojechać do natury i rossa, ale nie mam planów zakupu

Stary 2011-02-17, 09:57   #1735
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

blondi a Ty jaka farba robisz? czy rozjasniasz bo masz takei ladne

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

a dzisiaj nie bede myla, myje tak co 2 dni zeby ich tak mocno dzien w dzien nie meczyc tym myciem i tymi wszytskimi kosmetykami, zrobie sobie jakis kucyk zaloze opaske i juz tak w domku najwygodniej
Stary 2011-02-17, 10:00   #1736
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

tillavanilla super masz włosy, chciałabym mieć taką długość i nie cieniuj

Jak jestem w domu to od razu nakładam na nie oliwę i końcówki nie rozdwajają mi się już tylko po myciu czasem nie nakładam odżywki i to mój błąd

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Olu w SP tabletki od dziś są na promocji za 36 zł
merz jest w promocji?
to ja dzisiaj tam bede jeeeeeeeeeeee

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

caate
ciesze sie ze Wam sie uklada.nam tez ostatnio uklada sie dobrze

tillavanilla
ja bym ich nie cieniowala, szkoda mi by bylo

poszukam farby dzisiaj i dam Wam znac dziewczynki na jaka sie zdecydowalam.

Dzisiaj podlanczamy z mezem konsole XBOXa sa dwa pady ale ciekawe czy dobre musimy sprawdzic, sa na poczcie do odebrania i moja koszuleczka Tż mi zamowil z all na walentynki jakas biala, jestem ciekawa jak wyglada w piatek moj Tż ma wolne i caly wekend tez wiec jutro robimy sobie te nasze walentynki NOI WIECZOREM moze zabierze mnie i Zuzie na mecz jak bedzie gral bo nie chce mu sie jechac ale jak bedzie jechal to my z nim
o jak milo
to milego i udanego week zycze, pochwal sie prezentem
Stary 2011-02-17, 10:03   #1737
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
merz jest w promocji?
to ja dzisiaj tam bede jeeeeeeeeeeee

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

o jak milo
to milego i udanego week zycze, pochwal sie prezentem
caate ile dziennie sztuk bierze się tego merza? 2 tak?

Stary 2011-02-17, 10:10   #1738
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

no pochwale sie jestem jej ciekawa, tż kupil jakas biala bo lubi mnie w bialym jak jestem opalona jutro bede miala okazje ja zalozyc chociaz moj tż mowi ze po co zakladam skoro zaraz sciagnie haha
Stary 2011-02-17, 10:21   #1739
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate ile dziennie sztuk bierze się tego merza? 2 tak?
tak 2 1opakowanie starcza na jeden miesiac kuracji

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

pochwalilam sie, ze cera mi sie poprawila i znowu jakis pryszcz mi sie robi podskorny i deformuje mi brode
Stary 2011-02-17, 10:21   #1740
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
tillavanilla bardzo ładne masz włosy. Ja bym na Twoim miejscu ich nie cieniowała, szkoda mi by było.
Dokładnie.

Dziewczyny zdjęcie będzie po południu, jak się ogarnę, bo w łóżku jeszcze leże

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości