|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Grazin
za sikawkę
|
#2222 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
oj ja też mam parcie na słodycze a tu nie dość że w domu zawsze czekoladki i batoniki w szawce więc kiedy mam ochotę to po prostu zjadam bo nie mam wymówki dla samej siebie że nie chce mi się iść do sklepu to jeszcze tata z cukierni codziennie ciasta przywozi
ZABIERZCIE MNIE STĄD
|
#2223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mimbi, moj tzcik mial zabieg rok temu, takze temat swiezynka u nas. on co prawda likwidowal plusy(+8) ale z minusami jest o tyle lepiej ze mozna je zlikwidowac do -13 bodajze. no i z ta zmiennoscia wady to tez nie ejst tak ze musi byc stala na forever, z tego co nam mowili to wiem ze wlasnie to roznie z tym jest. bardziej pisza tak dlatego zeby potem nikt nie mial pretensji jakis czas po zabiegu, ze cos tam wady zostalo,itd. astygmatyzm tez usuwaja monicaq ale swietnie wygladasz! |
|
|
|
|
#2224 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Gratuluję syneczka
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a potem sie ciezko opanowac... ostanio dostalam pyszna bombonierke na imieniny na dwa "pietra" zjadlam cala w pospiechu, Tż sie smial ze mnie![]() u mnie tez sie to rzadko zdarza, ale jak juz "usiądzie" na przeponie to czy leze czy chodze nie dziala na nia- uparciucha jak tata.
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin gratuluję i witam w klubie
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje ogonka !!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
|
#2230 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez w poniedzialek na USG wazyla idealnie do swojego wieku, wiec chyba ok.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a Don Draper mimo fryzury lat 50-tych przystojniak jakich malo mniaaaam![]() Cytat:
Cytat:
niby zapracowana, ale dla was zawsze udaje mi sie znalezc troche czasu![]() Cytat:
odpoczywam i ty tez odpoczywaj! zadnej pracy na L4!!!! a ja wlasnie mam nisko brzuch, CZY KTORAS Z WAS TEZ MA TAK RACZEJ NISKO? kupilam sobie poltoralitrowe mleko czekoladowe 3.9% (!!!) i juz prawie nie ma, tak sobei ogladam film leze i podpijami patrze a tu prawie puste...mammma miaaaa! przeciez to same kalorie puste! |
|||||||
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
Grazin gratuluje syneczka
![]() Oglądacie "Rozmowy w toku"? Boże, co za babe pokazują, sprząta pedantycznie, a upierdliwa taka przy tym, że szok Jak ja bym miała w domu taką babe, to bym ją |
|
|
|
#2232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ja dla odmiany kolor volcano A co do kaffki, to mój TŻ mnie strasznie goni, że rozpuszczalnej to nie wolno, bo to sama chemia i jak coś to mam sobie słabą z ekspresu robić... słucham go niestety... ale czasem sobie strzelę takie rozpuszczalnika w tajemnicy hehehe Na początku ciąży w ogóle zrezygnowałam z kawy... ale ok 4 miesiąca zaczęła mnie głowa okropnie boleć rano i musiałam wrócić do niej, bo podnosi ciśnienie, a to właśnie od zbyt niskiego ciśnienia mnie ta głowa bolała ![]() Idę Was czytać dalej... bo ja dzisiaj caaaały dzień w pracy (na leżąco - zdalnie z domciu) i dopiero teraz zasiadłam... moniqac My to chyba mamy identyczne podejście do pracy... co prawda ja nie pracuje w korporacji, a w średniej wielkości firmie... ale normalnie żyć bez niej nie mogę... wiem, że to glupie jest na maxa a przecież to nie moja firma i jak mnie tam nie było jeszcze, to przecież też dawali radę i firma działała...pracoholizm - "piękna rzecz" co ja bym dała, żeby móc chodzić i chociaż na trochę do firmy jechać
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
gusiagatko brzusio
anulinka2009 nie widac ze to juz ten tydzien !! the_sania ![]() Czemu plujesz bananami Monia wcale nie widze ze masz duzy brzuchol !! w ogóle nie duzy !! Mówisz ze fajna jakoś tych ciuszków? Bo podobała mi sie b. ta pizamka. wezmiesz ją do szpitala? anula, super, że Pani tak ładnie Tobą zajęła i przejęła. Taki odpoczynek suuuuuper Ci zrobi !! Dziewuchy, wracajcie juz z tymi płciami !!!!!!!!
|
#2234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
powiem wam że niezłe macie intuicje
wyniuchałyście to przez kabelki ze bede miala chłopca a ja cały czas przeczuwałam ze tam mi Zuzia siedzi. Cytat:
![]() Cytat:
albo czarownica hihiCytat:
pączka a teraz kluski na słodko:p haha nawet niezła ta glukoza była;P zaraz ide po wyniki tylko musiałam was poczytac ![]() no nie wiem;/ tak mam napisane nawet na zleceniu badania pomiar po 120min. nie wiem czemu tak w ogole myslalm ze ze 3 razy ta krew mi pobiorą., moze to zalezne jaka dawka ja mialam 75g. Cytat:
hihi ja mam daleko troche do IKEI ale ostatnio kupiałam sobie taki organizer w zwykłym sklepie na skarpety i majty.ja juz bym chciała poukładac, ale nie mam jeszcze komody myśle ze podziel sobie na szuflady, np w jeden bluzeczki w innej body w jeszcze innej pajacyki w jeszcze innej śpiochy i półśpiochy. no zobaczysz czwego masz najwiecej i jakos to podziel. dodatkowo możesz wprowadzić segregację rozmiarami, bardzo ułarwia i ja sama to chyba wybiorę segregację kolorami w swojej szafie tez tak wszytko mam poukłądane ewentualnie możesz zastosować system "najładniejsze na górze" dzieki temu otwierajac szuflade automatycznie bedziesz ywciagac te ciuszki ktore bardzoiej lubisz.no a do pudełeczek powkładaj czapeczki, skarpetki, buciki i inne pierdołki jesli są ![]() kurde rozpisałam sie, wybacz ![]() BOSKIE MACIE BRZUSIE!!! i to aż dziwne ze niektore maja takie młae a inne ogromne a mniej wiecej ten sam wiek ciąży
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
amarcia Ja mam do Łodzi 1,5 h pociągiem, to też mogę wpaść
kasia Ja robiłam badania chora, to wychodzi w morfologii... Ale ja po prostu powiedziałam ginowi , że byłam chora Grazin Czyli miałam dobre przeczucie ![]() A z glukozą zależy jaka dawka (50 g -> godzina, 75 g -> 2 godziny) i jaka metoda (2 albo 3 razy pobierają... Mi np. 3 razy wkuwali się )No, a ja zjadłam dziś: czekoladę Aero, 3 croissanty i pączka ![]() Wszystko przez to, że się pokłóciłam z tż tak, że mnie brzuch zaczął boleć, a poszło o to, że na mnie krzyczy, bo chodzi zestresowany pracą i starałam się mu wytłumaczyć, że nie może na mnie krzyczeć, bo ja się wtedy denerwuję, a jestem w ciąży i nie powinnam... I z tego wszystkiego jeszcze bardziej się zdenerwowałam Jak tak dalej pójdzie, to mimo, że do 6 miesiąca w ogóle nie przytyłam, przegonię Was wszystkie
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-17 o 16:09 |
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam bardzo nisko. jeszcze zalezy jak mlody sie polozy ale mam ciagle parcie na pecherz jak przy przeziebieniu no i np wczoraj na usg zeby ogladnac glowke, to jezdzil mi ta glowica od usg w okolicach blizny od cesarki,az sama bylam zdziwiona
|
|
|
|
#2238 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.nie sazę że wpłynie to na wyniki - nie znam się, ale jakos mi się nie wydaje. Cytat:
chodzi mi o to, że tyle możesz - czekloada by mnie zmuliła, ale jak się dorwę do landrynek typu nimm2 to jest koniec - pożeram do ostatniego.300zł to w sumie nie dużo jak na ich ceny , czytałam właśnie dzisiaj ich stronę - ciekawe czy te "domowe" warunki o jakich zapewniają naprawdę takie są i bardzo mi się podobało że podczas jednych zajęc odwiedza się salę porodową.Cytat:
gratuluje Kochana - koniec niepewnosci. Cytat:
głókę ma przy żebrach, po mojej prawej stronie - chyba że się obrócił bo nie chce mieć cesarki, ale kopie dalej nisko.etam.... bez przesady ale dziękuje .Cytat:
![]() XA - jest dla mnie wizualnie najbardziej odpowiedni i koła ma duże i super, ale spacerówka ani rączka się nie przekłądają XQ - ma przekłądaną spacerówkę, ale gondola jest mniejsza od XA i przednie kółka ma maleńkie Graco - niby ma wszystko duże, nawet podwójne koła i przekłądaną raćzkę, więc nie trzeba wypinać spacerówki żeby przełożyć - ale gumowe, pękające koła i co tu wybrać. Wy już macie te dylematy dawno za sobą - ja dopiero zaczynam oglądać. chyba wrócę do wpsiów wózkowych z poprzednich części dokształcić się .
|
|||||
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli moja wróżba chyba nie zawsze sie sprawdza i nie musisz pilnowac swojego TŻ zeby nie mial dziecka gdzies na boku ja tez sie z moim kłuce, i denerwuje przy tym niemiłosiernie. olać wsiurów:P ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- ide po wyniki glukozy i morfo ![]() i jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje i kciukaski
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NARESZCIE SIE DOCZEKAŁAM !!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!! Moje gratulacje Gosiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to jeszcze czekamy na wiesci od drugiego tajemniczego dzieciątka
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ilość pobrań zależy od metody
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karolinka 03-06-2011 Wiktoria 18-10-2006 Edytowane przez amarcia Czas edycji: 2011-02-17 o 16:16 |
|
|
|
|
#2243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uff ale sie rozpisalam, przepraszam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobrze ze nie jestem sama z takim nisko usadowionym brzusiem
|
|||
|
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin gratuluję synka !!
miałam rację, ciekawe czy u MoniaK się sprawdzi ![]() spadam do dziadków, bo dziś dziadek obchodzi 74 urodzinki ![]() buziaki, do potem
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chwale se wozkiem!! ![]() to jest moj firma treeco, emjot cena ze spacerowka 1090 i z nosidelkiem ![]() spacerowka w obie strony |
|
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to pech z tymi kołami bo powiem szczerze, że wizualnie bardzo mi się wózek podoba![]() Cytat:
super Nareszcie wiesz! Gratuluję synka![]() dziękuję Kochana |
||
|
|
|
#2247 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
anulka, no wszystko oki
Dziekuję ![]() byłam przedwczoraj u lekarza. Pan dr sie dziwił, że nie chcę na L-4 Tzn chcę........ale mam skrupuły Taka walnięta jestem Wydaje mi sie, ze jak czuję się lux to powinnam pracowac Tylko masz Ania odpoczywac w tym domku a nie jak na początku nasza niegrzeczna Monia
|
#2249 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez nie lubie pedantow moze dlatego ze ja len jestem straszny![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj waga pokazna wiec nie masz sie co martwic naprawde
|
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakiego zamówiłaś XLandera? który model. anula_81 - ja też mam niskoooooooo brzuch, tzn zaczyna się wysoko i kończy bardzo nisko daisy - a banan mi nie posmakował ![]() co do jakości to tak - bardzo jestem zadowolona i planuję zakupić jeszcze właśnie do szpital |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

za sikawkę

.
.
Jak ja bym miała w domu taką babe, to bym ją 

w ogóle nie duzy !!
za dzisiejsze wizyty
hihi