Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 21:08   #2341
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

I w ogóle zastanawiam się, czy za jakiś czas tyłek nie przeważy mnie do tyłu

A WY TU MISS ŚWIATA NARZEKACIE!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:13   #2342
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

no piękności

kurcze kiedy my wreszcie zobaczymy te nasze kruszyny na zywo

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Magnez podobno najbardziej przyswajalny jest razem z wit b6, i z tego co pamiętam ze szkoły to najwięcej jest go w bananach , tak więc wcinaj banany jak lubisz

Mary ja też jestem 8 na plusie w tej chwili ważę całe 67 kg
lubie banany nawet bardzo,a le nie wiem dlaczego mam po nich zawsze zgagę
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
chyba się teraz nie będę do was odzywać,
bo będę zionąć

aaaaaaaaaaaaaa oczy mi wyszły z orbit !!!!!!!
przeżyjemy

Moria a Ty masz te duże pojemniki do szafewk z ikei też czy tylko te małe??? w ten weekend jest 15% zniżkli na wszsytko do segregowania szafy ale chyba zkarta ikea family. kurde ja to jestem fanką takiego segregowania ukłądania i posiadania wszystkiego w osobnym pudełeczku koszyczku i przegródce a do ikei sie wybrac nie moge
Stary 2011-02-17, 21:14   #2343
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Antoni w trzecim wymiarze

Załącznik 3755923
To ja się powtórzę z fb

Mały przystojniak

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

Byłam u gin kontrolnie i pragnę uprzejmie donieść, że przez 2 tyg. przytyłam 1kg, co oznacza +8kg i potwierdza moją tezę, że mam rozpierniczoną wagę oszustkę, która mi tego nie pokazała!

A na fitnessie koncentrowałam się głównie na patrzeniu w lustro ma moje gigantyczne mega otłuszczone ociekające cellulitem uda!

Eve, ja też stosuję Veet, ale ostatnio mnie mocno podrażnił i wróciłam do maszynki

Gusiagatko, do twarzy Ci w ciąży

Ewesko, piękna piłeczka!

Anulinko, brzuszek piękny! No i fajne masz spodnie, skąd to, co to? Muszę sobie zakrywające brzuch kupić na fitness

Saniu, super brzuch i butki! Czy mi się zdaje, czy Ci lekko do przodu ruszył?

Anula!! Wreszcie zwolnienie!

Mimbi, ja chyba też już się będę umawiać na pedicure, bo naprawdę ciężko mi było

Moria, ja ciuszki w komodzie mam od 56 do 68, poukładałam rodzajami - body z dł. rękawem, z krótkim, czapeczki, półśpiochy, pajace, etc. Największe rozmiary są na spodzie, na górze te maleństwa. Jednak za jakiś miesiąc będę wszystko prała ponownie, już dla Nutki-Hanutki, więc może mi się koncepcja zmienić

Moniquac, zakochałam się, świetnie wyglądasz

Grazin, gratulacje! Sebastian to przepiękne imię

Vanes, z tymi słodyczami, to jesteś usprawiedliwiona! A jak TŻ? Nie walczy nic? Nie namawia do powrotu?

Matallewar, możemy razem do Nich tam do Łodzi skoczyć a warszawianki jakoś integrować się nie chcą

MoniaK, gratulacje no to ja miałam 90% i się obawiałam tych 10%, 70% to dla mnie jak 50%

Idę uczcić dodatkowy kilogramik kanapeczką jego mać
Ja się mogę integrować
Brakuje mi na co dzień jakiś ciężarówek dookoła... moje koleżanki to tylko piwo, impreza, nowy chłopak

A ile nas z tej Wawy jest? Ja, Ty i Xanthippe chyba...? Ktoś jeszcze?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:15   #2344
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Anulinko, brzuszek piękny! No i fajne masz spodnie, skąd to, co to? Muszę sobie zakrywające brzuch kupić na fitness
Kupiłam na długo przed ciążą w hurtowni. A teraz uwielbiam w nich chodzić. Są takie za kolano czyli idealne do kozaków.

Cytat:
Nie przeważy, bo brzuch zrównoważy
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:16   #2345
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

[QUOTE=Paulizia;25167135]Antoni w trzecim wymiarze

Załącznik 3755923[/QUOTE

jaki slodziak!!!!!!!!!!!!!!

ja dodatkowo musze wcisnac fn bo bez nie idzie

super foteczka nie masz wiecej fajnych ujec?
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:16   #2346
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
moniqac a czemu się tak upierasz na tą przekładaną spacerówkę? Ja tam myślę, że dzidzia szybko będzie wolała na świat dookoła patrzeć niż na mamusię, która ma na co dzień w domu a w XA jest takie okienko w budce więc widać co tam maluszek robi
Pytanie akurat nie do mnie ale ja też za przekładaną, więc pozwolę sobie odpowiedzieć. Chodzi mi głównie o ochronę przed wiatrem. Nie raz widziałam jak rodzice zamiast pchać to ciągną wózek za sobą, żeby ochronić dziecko przed wiatrem. Sama byłam z półtoraroczną córką w Jastarnii i aż żal mi było dziecka, kiedy wiatr wiał jej prosto w buzię, ciągnęłam więc wózek za sobą, ale w wąskich alejkach spacerowych to był nie lada wyczyn. Poza tym wolę widzieć kiedy maluch je coś słodkiego lub owoc, a np. pszczoła przyleci do rączki. To tylko moje "widzi mi się", bo w sumie mało jest wózków z przekładaną rączką, a dzieci żyją i mają się dobrze, ale akurat ja bym chciała wersję z przekładaną
Stary 2011-02-17, 21:17   #2347
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

Ale śpiąca jestem, idę wtrącić świeże truskawki a później prysznic i lulanko. Do jutra gadułki
po cichu jeszcze powiem (może nikt nie poczuje odoru czosnkowego)

Jak to świeże truskawki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ??????????????????????
Ja też chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

(a ja muszę chleb z czosnkiem wpierniczać )

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:19   #2348
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
moniqac kochana przytulam cię mocno, mój mężul też dziś złym facetem jest ale kupił mi jeżyki na przeprosiny

mi znów ssanie w żołądku się odzywa
a w lodówce światło
mój niestety rzadko posługuje się takimi słowami
zapraszam do siebie, byłam na zakupach .

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Moniqac, nie wygladasz na tyle, wrecz laseczka z Cb, pewnie jestes wysoka.

O a j sie nie chwalilam ,ze ustalilismy koscielny?
Sam cywilny to dla Nas za malo... wiec 1.10.2011 slubujemy w kosciele.
Sala, catering, zespol, to juz mamy zaklepane.

u mnie 160 wzrostu i 62 kg, a bylo 54...
bardzo - całe 166cm wzrostu .
gratuluje kościelnego .

Cytat:
Moniqac – super brzusio a te bluzki z allegro to już wklejałyśmy na forum i koszulki do spania też Sama mam 4 bluzki w domu i jedną koszulę
taaaaaaak? o widzisz - nie wpadło mi to w oko wcześniej - za to widziałam, że zamawiałyście muzzy - mam tylko jeden problem z tymi nocnymi koszulkami - biust mi wyskakuje z boków - muszę je chyba zaszyć - za mały mam do tych koszulek .

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
l

ale zgłupiałam jak zobaczylam ze ma tak malo tych jonow. no dobra nie bede świrowac
zreszta podobno i tak lepiej zjesc gorzka czekolade i pic wode mineralna muszyniankę bo magnez w tym lepiej sie wchłania niz w tych zakochanych tabletkach
powiem tak: slowmag i asmag są podobno "zdrowsze" na żołądek - wiem, bo mój Tata wrzodowiec właśnie te łykał - a ja niezależnie od tego ile miałabym brać magnezu - nie zrezygnuje z niego, naprawdę mi pomaga .
najwyżej znowu przytyje od nadmiaru tabletek i ich cukrzanych otoczek .

Cytat:

moniqac a czemu się tak upierasz na tą przekładaną spacerówkę? Ja tam myślę, że dzidzia szybko będzie wolała na świat dookoła patrzeć niż na mamusię, która ma na co dzień w domu a w XA jest takie okienko w budce więc widać co tam maluszek robi
powiem Ci, że sama nie wiem uparłam się na to, żeby móc ją obracać ... bez jakiegokolwiek logicznego wytłumaczenia .
myślałam, że może do końca nie wiadomo jak Szymusiowi będzie lepiej czy na mamunię kochaną czy na świat - a przekładana rozwiązałaby mi problem .

Cytat:
Antoni w trzecim wymiarze

Załącznik 3755923
piękny!!!! udało sie .

ja już wykąpana, w łóżeczku, pokłócona z TZ, nie wiem czy oglądac film, czy siedziec tu.... .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:19   #2349
asiak1981
Rozeznanie

grazin-gratuluję siusiaka!

Mimbi-u nas też jest akpol,z większych rzeczy kupiłam tam 2lata temu łozeczko, wanienke i stelaż i niedawno fotelik samoch.-duuużo taniej niż na allegro. Maja tam dużo rzeczy z tommee tippee. I wołaj kartę stałego klienta!

Wojtuś, ur. 3.05.2011 r.

asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:20   #2350
andziot
Zakorzenienie

Paulizia boski Antoś

Stary 2011-02-17, 21:22   #2351
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam widzę na Twoich zdjęciach ładną i szczupłą dziewczynę...
Powstawiałaś czyjeś zdjęcia do albumu? Bo ja wielkiego tyłka tam nie widzę

P.S. Oczywiście ja też non stop narzekam, że mam cellulit i za dużo ważę i tyłek mam za wielki... To chyba takie... kobiece

andziot A ja bym wolała chleb z czosnkiem
Ale to dlatego, że nie mogę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-17, 21:23   #2352
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matallewar, Zytus, Xanthippe, my i chyba ktoś jeszcze był, ale nie pamiętam

Myślałam, że na tym spotkaniu "Mama rozmawia" się spotkamy, a tu masakra

No ale może faktycznie coś wykombinujmy?

Anulinko, muszę się rozejrzeć za podobnymi spodniami, tylko długimi, ale super są

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Matallewar, dziękuję za miłe słowa, ale to oznacza, że koniecznie musimy się spotkać, żebyś zweryfikowała swoją opinię Dupinę to ja zawsze miałam odstającą, ale teraz to już chyba rośnie równo z brzuchem

vege!
Stary 2011-02-17, 21:26   #2353
Paulizia
Wtajemniczenie

Antos dziekuje wszystkim Ciociom za komplementy
Na dowod zboksowal mamusie

agniesia_pe jutro bede sie dluzej bawic, bo musialam chociaz jedno zdjecie zrobic zeby mezowi i tesciom wyslac! No i wizazowym ciociom
Andziot jedz jedz zebys nam sie tu nie rozlozyla jak Kasia
uciekamy spac, bo padamy na twarz
Stary 2011-02-17, 21:27   #2354
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matallewar, Zytus, Xanthippe, my i chyba ktoś jeszcze był, ale nie pamiętam

Myślałam, że na tym spotkaniu "Mama rozmawia" się spotkamy, a tu masakra

No ale może faktycznie coś wykombinujmy?

Anulinko, muszę się rozejrzeć za podobnymi spodniami, tylko długimi, ale super są

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Matallewar, dziękuję za miłe słowa, ale to oznacza, że koniecznie musimy się spotkać, żebyś zweryfikowała swoją opinię Dupinę to ja zawsze miałam odstającą, ale teraz to już chyba rośnie równo z brzuchem
No jak jest nas 4, to można organizować własne "mama rozmawia" Może na mniejszą skalę, ale takie "mama wizażowa rozmawia"
Najlepiej przy lodach albo czymś innym, byle pysznym

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-17, 21:33   #2355
Agnieszka.M
Rozeznanie

Paulizia pięknego masz synka

Do tych słodyczy, które już dzisiaj wymieniłam, że zjadłam, można dorzucić jeszcze rogaliki z nutellą i z serem, bo odwiedzili mnie rodzice i przywieźli takie świeżutkie, cieplutkie
Już się sama zaczynam bać, przecież za chwile mnie robaki zjedzą

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:37   #2356
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No nadrobiłam...ufff.
Brzuszki macie piękne dziewczynki ... i te jeszcze małe i te już duże
I gratuluję udanych wizyt , grazin, monia z tego co wyczytałam raczej będą "siuraczki"

A ja pooglądałam sobie dzisiaj x-landera xa, aż mnie Tż musiał na siłę odciągac, bo był m.in. w kolorze Energy no i się zakochałam. W tej hurtowni w której byliśmy zestaw gondola+spacerówka 1500zł (ten kolor), czyli cena całkiem przezwoita, no ale.... za volcano czy jungle mogę miec za 1150zł. I teraz dylemat czy warto przepłacac 350zł za kolor?
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:40   #2357
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Ja tez jestem już po wizycie, z małym wszystko ok, nie dowiedziałam się ile waży, wywnioskowałam że ma za słaby sprzęt powiedziała mi tylko orientacyjnie że koło 800-900 g, wiem tylko że w 23 tyg sięgał mi do pępka a teraz w 27 jest już powyżej, mocz mam nadal kiepski znowu dostałam furagin, jakieś dopochwowe i żuravit mam popijać, a z tych lepszych rzeczy to moja szyjka ma aż 4 cm , no i waga, nie powiem ale jak na nią weszłam to wyszły mi oczy, patrze a jest 5 na plusie( w ciągu 4 tyg) no spodziewałam się jakiś 3 ale 5???, po czym ona mówi żebym jeszcze raz weszła bo waga się zacina, no i okazało się że mam tylko 2 na +, po tym mierzyła mi ciśnienie 155/87 i puls 105 stwierdziłam że to z wrażenia przez wagę . W nagrode jak wracaliśmy z wizyty wjechaliśmy do teściowej upiekła pączki, wchłonęłam 3
aaa no i zapomniałabym po raz trzeci potwierdzony syn, tak więc nie spodziewam się już niespodzianki, no ale gdyby jednak to musiałaby chodzić w tych chłopięcych bodziakach
Grazin gratuluje siusiaka!!! to może MoniaK też będzie miała siusiaka
super, ze wszystko okej

Cytat:
a fotka prześliczna, krąglutki brzuszek

Cytat:
No to ja po wizycie wszystko jest prawidlowo, zadnych zmian, waga 994 gram i jest ulozony glowka w dol Plec potwierdzona wiec Antos zostal Antosiem
mam pare fotek, ale caly czas zakrywal sie lapka wstydzioszek moj kochany na badaniu nie spal takze probowalimy go ''naklonic'' by sie odkryl, ale nie chcial. Udalo sie jednak porobic pare fotek buziaczka Nosek ma wielki po mamusi

Agus ladniutka furka
super, sliczny antos

kochane wrocilam ze szkoly rodzenia, wsciekle glodna, zajecia trwaly 4 h

troche przesada

ale z wazniejszych rzeczy, jesli chodzi o OCTENISEPT
nie kupujcie go, bo nim sie myje pepek, jesli cos jest nieteges, czyli jak pepus jest czzerwony slimaczy sie itp

myc pepek nalezy jalowymi gazikami i woda, WSZYSTKO

AHA I mam okropne bole spojenia lonowego i tak bedzie dokonca a nawet i gorzej

momentami boli bardziej niz rwa kulszowa
Stary 2011-02-17, 21:42   #2358
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Moniquac, zakochałam się, świetnie wyglądasz
sie zawstydziłam normalnie i ja Ci chyba nakopie to tej "przeważającej Cię do tyłu cześci ciała" - Ty chyba dawno nie widziałaś się Ty.... bezwstydnie tak tu kłamać!!!! . Ty wstrętny piękny chudzielcu.

andziot - o ile się nie mylę to jesteś z daleka (ode mnie) ale czosnek doleciał .

Kiara
- o ... dobry powód jeśli chodzi o przekąłdaną raćzkę dziekuje .

Aga.M
skłądam Ci pokłony do stóp - jesteś moim słodyczowym guru.

ide lulu dziewczynki. dobranoc.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 21:48   #2359
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matallewar, no to w okolicach weekendu [bo sam weekend mi nie pasuje;/] zgadamy się co do terminu napiszę dziewczynom PW, jeśli będą chciały, to dołączą, jeśli nie, to spotkamy się we dwie

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Moniquac, ja Cię proszę!

Chudzielcem byłam w dzieciństwie, a potem już mi przeszło Te moje zdjęcia z boku to zawsze wychodzą korzystniej, może jutro porobię z przodu i tyłek może jakoś zrobię. Uda się pewnie w kadrze nie zmieszczą

vege!
Stary 2011-02-17, 21:48   #2360
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

AHA I mam okropne bole spojenia lonowego i tak bedzie dokonca a nawet i gorzej

momentami boli bardziej niz rwa kulszowa
jest coś takiego w ciąży i po porodzie jak "rozejście się spojenia łonowego"
poczytaj o tym ...

no i House - powtórka leci
zawsze kupia parę odcinków i reszta od nowa
w takim momencie !

Stary 2011-02-17, 21:55   #2361
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
jest coś takiego w ciąży i po porodzie jak "rozejście się spojenia łonowego"
poczytaj o tym ...

no i House - powtórka leci
zawsze kupia parę odcinków i reszta od nowa
w takim momencie !
wiem wlasnie

a na ktorym jestes sezonie ???
Stary 2011-02-17, 21:55   #2362
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No nadrobiłam...ufff.
Brzuszki macie piękne dziewczynki ... i te jeszcze małe i te już duże
I gratuluję udanych wizyt , grazin, monia z tego co wyczytałam raczej będą "siuraczki"

A ja pooglądałam sobie dzisiaj x-landera xa, aż mnie Tż musiał na siłę odciągac, bo był m.in. w kolorze Energy no i się zakochałam. W tej hurtowni w której byliśmy zestaw gondola+spacerówka 1500zł (ten kolor), czyli cena całkiem przezwoita, no ale.... za volcano czy jungle mogę miec za 1150zł. I teraz dylemat czy warto przepłacac 350zł za kolor?
Skoro tak się zachwyciłaś tym kolorem energy, to dopłać te 350 zł, bo 1500 to chyba i tak dobra cena. A widziałaś na żywo te kolory volcano i jungle?

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:02   #2363
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wiem wlasnie

a na ktorym jestes sezonie ???
nie sciagam już bo mi sie nie chce
oglądam w tv ....

Stary 2011-02-17, 22:11   #2364
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
nie sciagam już bo mi sie nie chce
oglądam w tv ....
ahh
Stary 2011-02-17, 22:29   #2365
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matallewar, no to w okolicach weekendu [bo sam weekend mi nie pasuje;/] zgadamy się co do terminu napiszę dziewczynom PW, jeśli będą chciały, to dołączą, jeśli nie, to spotkamy się we dwie

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Moniquac, ja Cię proszę!

Chudzielcem byłam w dzieciństwie, a potem już mi przeszło Te moje zdjęcia z boku to zawsze wychodzą korzystniej, może jutro porobię z przodu i tyłek może jakoś zrobię. Uda się pewnie w kadrze nie zmieszczą
No u nas w weekend malowanie
Właśnie rozbieramy pokój na części pierwsze i muszę przyznać, że zaraz padnę na twarz, a jutro jeszcze sporo zostanie, dobrze, że do ciężkich rzeczy kolega przyjeżdża

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-17, 22:34   #2366
the_sania
Wtajemniczenie

ja tylko na moment... już po imprezce u Dziadka.
pochwalę się, że zjadłam 5 kawałków piernika z polewą czekoladową i kawałek tortu jak tak dalej będzie to z 40kilo przytyję jeszcze

MoniaK ciekawe co się wykluje z "jajeczek", bo 70% to jeszcze może być dziewuszka
Agus87 fajny wózek

btw. na ile stopni nastawiacie pranie dla maluszków? 30? 40? a może 60

dobranoc

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 22:38   #2367
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matal, kochana! To po weekendzie udamy się na relaksującą kawę i odchudzające lody, albo naleśniki? ALBO I TO I TO

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Saniu, białe ciuszki, pieluchy na 95, reszta w zależności, co ma na metce, ale większość w 60

vege!
Stary 2011-02-17, 22:44   #2368
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Matal, kochana! To po weekendzie udamy się na relaksującą kawę i odchudzające lody, albo naleśniki? ALBO I TO I TO

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Saniu, białe ciuszki, pieluchy na 95, reszta w zależności, co ma na metce, ale większość w 60
ja tez chce z wami
Stary 2011-02-17, 22:48   #2369
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aguś, zapraszamy! Potem Cię mogę przygarnąć

Ale jakby łodzianki coś większego organizowały, to ja też się wpraszam!

Lecę pod prysznic i spać. Jakoś niewyraźnie się czuję. Mam nadzieję, że to zmęczenie, a nie zaziębienie...

vege!
Stary 2011-02-17, 22:59   #2370
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś, zapraszamy! Potem Cię mogę przygarnąć

Ale jakby łodzianki coś większego organizowały, to ja też się wpraszam!

Lecę pod prysznic i spać. Jakoś niewyraźnie się czuję. Mam nadzieję, że to zmęczenie, a nie zaziębienie...
a nie moga byc tak okolicje wrocka
albo poznania

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości