![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: chętnie i sprawnie.Zapraszam :)
rozmiar S marki atmosphere
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- wybacz ale jak napisane nie oddam go łatwo ; ) jest cudowny i sama nie wiem czy chce go oddać .. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- eh no szkoda ; ) w takim razie pozdrawiam ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
hej
![]() 1.Bluzka Orsay za pupę,rozmiar S,ubrana 2 razy,stan BDB(plamki to wina aparatu)?? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506552 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1291992430
Coś u mnie za spódniczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
znalazłam to:
*Helena Rubinstein WANTED EDP,100ml-zwymianki z Sosoubytek minimalny,widoczny na zdjęciu co byś za to wzięła? ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- ile kosztują? Bo nie wiem dokładnie... ale ty chciałaś tyle: 1Estee Lauder Hydrationist krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem 15ml NOWY Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 50ml NOWY Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml Estee Lauder serum Idealist 30ml Estee Lauder serum Perfectionist 7ml NOWE 12CLINIQUE youth surge SPF15 15ml NOWE CLINIQUE redness solutions daily relief carem 15ml NOWY 14Dr Brandt pores no more mattifying lotion 11g NOWY 15DIOR capture totale concentree multi-perfection 2ml w kartoniku - 2sztuki NOWE 16DIOR capturw totale creme multi-perfection 2ml w kartoniku NOWE 17DIOR capture R60/80 XP serum 2ml w kartoniku 18Clarins Multi-active jour krem na dzień 15ml NOWY 19Clarins Doux polisante exfoliating carem 15ml NOWE 20Clarins baume blaute Clair 15ml NOWY CLINIQUE All about eses serum pod oczy 15ml NOWE 30Guerlain Orchidee Imperiale 7ml NOWY słoiczek Więc bardzo dużo jest z tego...
Mam też zapachy po za wątkiem, które mogę zaproponować...
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
cos za
1.Bluzka Orsay za pupę,rozmiar S,ubrana 2 razy,stan BDB(plamki to wina aparatu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
tego kenzo jest 20ml
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- na jaką dokłądkę? Czytasz mi w myślach czy jak? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.