|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Katunia kolejny pretekst zeby cie odwiedzic
![]() ja mam u siebie w Knurowie taki mały fajny ciucholand nie moge wyjsc z niego bez zakupów![]() ale stwierdziłam ze mam dosc sporo tych małych.... tych na 56 chyba za sporo
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Dziewczyny ubranko na rozmiar 68 to na ile tak mniej więcej miesięcy dziecka?? Bo kupiłam dla koleżanki dziecka (termin na na koniec kwietnia)
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, wpadam tylko na chwilke, u mnie przygotowania do chrzcin
a przy tomusiu to trzeba kazda wolna chwile wyłapywac teraz usnąl wiec wpadam do was z prosbą... ktoras (chyba Katunia choc nie jestem pewna) wklejala przepis na salatke z makaronem taka prosta .... moze ktoras go pamieta albo wie gdzie jest bo ja nie moge znaleźć plissssssss pomóżcienarazie udalo mi sie utrzec mamie mase do ciasta i powycierac kurze, choć Tomuś mnie zadziwia bo zwykle w południe spal max 15 min a teraz juz mija chyba 40 ![]() Pozdrawiam was gorąco i przepraszam ze nie moge nadrobic choc bardzo bym chciala |
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
to zalezy od kuzyna mały ma 3 miesiace i nosi juz ubranka 68 urodził sie chyba 56 cm i dosc szybko go wyciągneło
|
|
#3155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno mam taki: http://allegro.pl/worki-prozniowe-he...445930605.html i potem większość białych z jednej strony (może to jakieś wzmocnione) ![]() Rozmiary według uznania. Zuza jest boska Cytat:
Chyba naprawdę pójdę sie uczyć.Według metek to 6-9m-cy. A tak naprawdę to zależy od tego jakie duże dziecko sie urodzi i jak szybko będzie przybierać na wadze. Zawsze lepiej kupić większe, bo to nie zginie. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-02-18 o 11:52 |
||
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
aha , to jakby było ok 6 m-ce to fajnie
Bo to dresik więc na upał to raczej cienko
|
|
|
|
#3157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uczyć się! Czym szybciej tym lepiej! kopal w dupal ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
moj tomuś ma prawie 3 miesiace i nosi 62
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jeszcze z miesiąc , dwa i będzie miał 68?? A kiedy macie te chrzciny?? |
|
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
ktosinko - ten tasak dla twojego dobra haha
Cytat:
trzeba wprowadzic w czyn te powody ![]() Cytat:
Cytat:
kochana ja z makaronem zupek chinskich wklejalam, to ten ?? a powiem ze zrobilam wczoraj z takiego makarony w ksztalcie ryzu i dalam tam papryke, ogorka, szynke i ser zolty do tego troszke musztardy i majoner, troche pieprzu i soli czasem kucharka |
|||
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chrzciny są ..... jutro ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
o chyba ta |
||
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh ja mam takie slady po skarpetkach nawet normalnie ![]() ![]() ![]() A co do skarpetek to maz sie zawsze ze mnie napieprza bo mi generalnie zawsze zimno w nogi i w okresie zimowym to najchetniej bym sie z nim kochala w skarpetkach ale maz mi je skrupulatnie sciaga za kazdym razem ![]() a w ogole to mam jutro egzamin... i dzisiaj wzielam se urlop i ucze sie od rana... ale dostalam ciote i ogolnie jest senna pogoda i mi to nie idzie za bardzo ehsss Trzymajcie kciuki jutro o 13.30 Musze zdac ten egzamin i jeszcze jeden i koncze podyplomowke z rachunkowosci Mozliwe ze w polowie roku lub koncem uda mi sie "awansowac" do ksiegowosci w mojej firmie bo na razie mamy ksiegowosc w wawie ale w tym roku wszystkie oddzialy maja sie przeniesc do mojego miasta (budujemy nowa hale) i wtedy czesc osob z innych oddzialow przejdzie, a czesc nie... no i mozliwe ze beda szanse ale na razie to tylko takie skryte marzenia...chociaz rozmawialam juz z glownym ksiegowym na ten temat i ten mnie szczerze zaskoczyl, bo byl bardzo pozytywnie nastawiony i sam zaproponowal zebym do nich przeszla jak sie dowiedzial ze koncze studia i powiedzial ze beda mnie wdrazac i ze w ogole damy rade (no bo studia to jedno, a praktyka to drugie - tej niestety nie mam)... no ale zobaczymy na razie czas wracac do nauki
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko oo to trzymam kciuki. A na ile osób imprezkę robicie??
![]() Dzięki dziewczyny, widzę że średnio na pół roczku ten rozmiar powinien być. A drugie pytanie : ile gdzieś czasu takie dziecko może chodzić w dresiku w rozmiarze 68?? Samba trzymam kciuki Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-18 o 12:07 |
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde rewelacja te worki!!!!!! ze ja na to nie wpadłam wczesniej!!!! ktosiu a ile masz tych worków kupionych? a ja sie gniezdze ze swetrami kocami kołdrami!! kurtkami zimowymi a powiedz mi jak wyciagasz z worka to rzeczy bardzo są pogniecione?
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jemu jak sie przypomni ze chce cycka (nawet jak jadł poł godziny temu) to nie ma zmiłuj jak włączy syrene to niczym nie daje sie uspokoic dopoki nie dopnie swego a przeciez w kościele nie wyciągne piersi![]() a imprezka malutka na 13 osob - tylko dziadkowie Tomusia i chrzestni z rodzinami. |
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko jak mój brat był chrzczony i tez wydarł syrenę, że chce cyca, to moja mama poleciała na zakrystię (tak to się piszę??) - ksiądz jej pozowlił i tam nakarmiła.
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski, kurcze wy tak lecicie z tym koksem ze nie sposob was nadrobic... trzeba by caly dzien przed kompem siedziec ![]() Madzia ja kupilam mojemu chrzesniakowi jak sie tylko urodzil 68, wychodzac z zalozenia ze mniejszych rozmiarow pewno rodzice maja juz sporo i jak to przynioslam to to ubranko bylo 2 razy wieksze od chrzesniaka... a 4 miechy pozniej juz bylo za male
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze awaryjnie butelke miec w pogotowiu
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
samba zdasz co masz nie zdac!!
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Samba o matko jak te dzieci rosną
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie jakby rozumial o kim mowa i pokazywal tu jestem myslalam ze poplacze sie ze smiechu
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko ja podawałam kiedyś taki przepis
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4873 |
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja nie mam jak sciagnac bo wykonczylam dwa laktatory
![]() a pozatym pzryszle mamy - te termoopakowania da do d...y ni tzymaja wcale ciepla
|
|
|
|
#3175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jedno cięcie i nie będzie ![]() Cytat:
a studia z czego masz? w ogóle co to jest za firma czym się zajmuje?Cytat:
|
|||
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
myszka bo lepszy jest termos na 250ml, zawsze ci utrzyma ciepla wode
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam ja się blondu pozbyłam juz dawno z.... rok temu?? |
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mgr mam z filologii chorwackiej a teraz robie podyplomowke z rachunkowosci
|
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatni raz rozjaśniałam tuż przed ślubem czyli rok i 4 miesiące temu
ale jeszcze nie zrosły całkowicie ![]() Cytat:
to jak Cie przyjmowali to nie mieli zastrzeżeń co do kierunku studiów?![]() Swoją drogą to ciekawy kierunek, dość rzadko spotykany
|
|
|
|
|
#3180 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
fajny wózeczek (taki wiosenny
) i brzuszek Cytat:
może to jakieś PM które chcą zaoszczędzić 100 za makijaż Cytat:
Cytat:
Madzialenko... chyba jestem jedyna która to napisze, ale nie podobasz mi sie w tych włosach ani kolor (najładniej Ci było w ciemnym blondzie ), ani ścięcie jak dla mnie za krótko Cytat:
to już chyba taki standard Cytat:
![]() trzymam kciuki zobaczysz, że będzie pięknie i wszystko się uda Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

a przy tomusiu to trzeba kazda wolna chwile wyłapywac teraz usnąl wiec wpadam do was z prosbą... ktoras (chyba Katunia choc nie jestem pewna) wklejala przepis na salatke z makaronem taka prosta .... moze ktoras go pamieta albo wie gdzie jest bo ja nie moge znaleźć plissssssss
pomóżcie

hiii uczyc sie i bediesz miec z glowy!
Chyba naprawdę pójdę sie uczyć.

dziękuję. No właśnie ścięcie mi jeszcze je bardziej podkreśliło. Ale oczka mam w tatę

Trzymajcie kciuki jutro o 13.30 

padłam