Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 17:14   #1111
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
U nas to już od paru lat funkcjonuje i co 2 facet ma na butach HELP ME, mój tez o tym myślał, ale przejadło się...
hehe, mój to chyba w jakims filmie wypatrzył...tak czy siak normalnie boki zrywać

Idzimy dziś na "czarnego łabędzia" ktoś widział ??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:10   #1112
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

No więc dziewczynki umowa z orkiestrą podpisana

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Co do opłaty ZAiKS ja niestety mam w umowie z zespołem napisane, że ponosi te koszty organizator wesela. Z prawnego punktu widzenia organizatorem jesteśmy my, a nie właściciel Sali, ale jszcze to obgadam. Opłata Zaiks to jakies 140 zł na szczęście, a po co mieć nieprzyjemności
To tak jak u mnie. Opłacenie ZAIKS należy do organizatora czyli do Nas. Podobno nasza sala to opłaca więc to byłoby z głowy.

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dziewczyny ze śląska a jakich macie fotografów ?
ja się dalej nie moge zdecydować
ja ze śląska co prawda z dolnego ale śląsk to śląsk
my mamy takiego fotografa www. kiwus. pl

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:27   #1113
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Acha mam kilka nurtujących mnie już od jakiegoś czasu pytań:
- kiedy poprosić świadków o świadkowanie?
- mamy plan żeby na świadka wziąć brata Tż, no i tu jest kłopot bo brat ma dziewczynę. Lubię ją i w ogóle, i nawet mogłaby być ona moją świadkową no i fajnie bo byłaby to para, ale jednak wolałabym przyjaciółkę taką od serca, tylko jej chłopa raczej nie widziałabym w roli świadka. Czy zrobić miks i wtedy niejako rozdzielić te pary?
- jak to zrobić logistycznie, żeby Tż zobaczył mnie w dniu ślubu dopiero w kościele gdy będę prowadzona przez tatę, co z błogosławieństwem, czy przed mszą trzeba jakieś wspólne formalności dopełnić
- inny problem mam taki, że część gości będzie spała w tym miejscu w którym będzie wesele, czy mają w dniu wesela wcześniej się zameldować, kurde nie ogarniam tego

- ja swoją świadkową poinformowałam już jakiś czas temu ale właśnie jutro spotykamy się na babskie ploty i wtedy ją poproszę tak oficjalnie, a mój TŻ już się zbiera i zbiera i jakoś nie może się zebrać żeby spotkać się ze swoim kolegą który ma być świadkiem. Wiec to już zależy od was. Ja chciałam teraz bo rzadko się widujemy nie mieszkamy w jednym mieście obie studiujemy więc skoro mam ferie a w wakacje chcę już szukać z nią sukni to wolę tak trochę wcześniej poinformowac ale równie dobrze jeśli nie macie wobec świadków jakiś oczekiwań to możecie nawet pół roku przed im powiedzieć
- rozdzielaniem par się nie przejmuj zawsze możesz zaprosić drugie połówki tych par. Choć ja osobiście jestem za tym żeby świadek bawił się ze świadkową. Mój TŻ chciał na świadka kolegę którego dziewczyny ja nie znoszę a gdyby on był starszym i ona by przyszła to by pewnie moja starsza nie miała się z kim bawić bo aktualnie faceta nie ma. Więc darowaliśmy sobie tego kolegę i wybrał innego bliskiego może nie przyjaciela ale naprawdę nawet ja chcę go na świadka bo wiem że wszystkiego dopilnuje czego powinien
- też bym chciała żeby mój TŻ zobaczył mnie dopiero jak będzie mnie tata prowadził do ołtarza no ale to odpada bo błogosławieństwo musi być przed ślubem bezpośrednio. Bo chciała bym błogosławieństwo od chrzestnych babć itp itd a wszyscy przyjadą w dniu wesela. I w ogóle ma nam pan grać w czasie błogosławieństwa "serdeczna matko" więc ja musiałam sobie to darować. Ale tak jak ktoś pisał można zrobić wcześniej

a ja jeszce mam inny pomysł. Zawsze można nie zakładać jeszcze welonu sukni tej wymarzonej itp. Pan młody przyjdzie będzie błogosławieństwo potem schować się do pokoju i przygotować do ceremonii. No ale wtedy Cie w jakimś stopniu zobaczy przed. A u mnie dokumenty podpisuje się na tygodniu.

- ja spałam dwa razy w hotelu po weselu i nie meldowaliśmy się wcześniej tylko młodzi zanieśli listę porozdzielali pokoje i potem jak my przyszliśmy podaliśmy tylko nazwisko i pani nam dała klucze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:31
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:29   #1114
Brydzia_
Zakorzenienie

dzięki
przejrze w wolnej chwili - chociaż nie wiem czy to dobry pomysł
mam już kilku na oku i nie moge się zdecydować i jeszcze sobie dokładam

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 19:40   #1115
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Oj szczerze zazdroszczę Ja będąc małą dziewczynką bardzo chciałam pójść na balet, ale mam mi mówiła, że jestem za gruba :/ Oczywiście, trochę ciałka jako dziecko miałam, ale mogła mi prosto z mostu powiedzieć, że miała kilka koleżanek które łamały sobie palce od baletu i łapały inne kontuzje, zamiast mi mówić, że jestem za gruba Ech no ale taka była wtedy logika mojej mamy - ja niestety miałam potem duże kompleksy, szczególnie że potem moja szczuplutka (w dzieciństwie ;p) siostra tańczyła towarzystki i za to ją jeszcze chwalili, dostawała prezenty od rodziny za osiągnięcia a ja takie brzydkie kaczątko ;p
Hehe - w sumie chciałam tylko powiedzieć, że super miałaś tę przygodę, że sobie tańczyłaś, a skończyło się na tym, że opowiedziałam historię swojego życia Ale teraz przynajmniej każda z Was wie, dlaczego w dniu ślubu pragnę mieć suknię jak baletnica, całą z tiulu
ja tez jestem niespełnioną baletnica bardzo długo walczyłam z rodzicami ze chcę iść do szkoły baletowej, ale moja mama się uparła że nie i koniec (w sumie się nie dziwię, bo musiałaby swoje 7-letnie dziecko posłać do szkoły z internatem) Teraz to wspominam z uśmiecham bo to takie dziecięce marzenia były (z sukienek tiulowych też wyrosłam ) Poza tym później się okazało że mam wrodzone wady kolan, wiec jakbym zaczęła tańczyć tak hardcorowo jako dziecko to pewnie bym dziś nie chodził a w ogóle, wiec mam wiedziała co robi

Cytat:
Napisane przez betterw Pokaż wiadomość
A to która to jest opcja, bo ja nie widzę żadnego kursu 4 spotkania za 50 zł, a w tej cenie, to moglibysmy spróbować. Jedynie seniorzy mają za 45 zł, młodzież za 70, a dorośli drożej, albo poprostu nie umiem tego znaleźć?
http://www.novaszkolatanca.pl/nauka_tanca_katowice
no bo ja chodzę do Awangardy a nie do Novej (o Novej tylko pisałam ze słyszałam że jest też fajna, ale nam tam terminy zajeć nie pasowały - i w Novej rzeczywiście jest drożej) Tutaj strona Awangardy: http://www.awangarda.katowice.pl/index.php?kursy

Cytat:
dziewczyny ze śląska a jakich macie fotografów ?
ja się dalej nie moge zdecydować
my mamy: www.pieknydzien.pl
Cytat:
Idzimy dziś na "czarnego łabędzia" ktoś widział ??
ja byłam na łabędziu bardzo fajny film

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 19:50   #1116
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na ile się cenią ?

Stary 2011-02-18, 20:08   #1117
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
na ile się cenią ?
sporo niestety bo za pełny pakiet taki jak chcieliśmy (od przygotowań do oczepin i plener w innym dniu) płacimy 4 tys około, ale jestem absolutnie zakochana w ich zdjęciach (to jest małżeństwo i zawsze razem pracują) i im dłużej je oglądam tym bardziej nie żałuję że ich wybraliśmy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:25   #1118
kindziulindzia
Zakorzenienie

odnośnie świadków - moją świadkową będzie dobra koleżanka, świadkiem TŻ jego brat więc mamy miks par ale jest problem bo nie przepadam za dziewczyną mojego TŻ brata i najlepiej by bylo, żeby jej nie było no ale niestety
a jestem taka, że jak mi podpadnie na moim weselu to będę jej wstanie wygarnąć i długo na to nie będę czekała a najgorsze jest to że przyszły mój szwagier zamierza się z nią żenić i jakby nie było będę musiała z nią znosić inne rodzinne imprezy wrrrr
świadkową będę miała świetną - wiem że zorganizuje mi świetny panieński i na weselu będzie bawić gości bo to jedynka do takich rzeczy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 20:27   #1119
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja tez jestem niespełnioną baletnica bardzo długo walczyłam z rodzicami ze chcę iść do szkoły baletowej, ale moja mama się uparła że nie i koniec (w sumie się nie dziwię, bo musiałaby swoje 7-letnie dziecko posłać do szkoły z internatem) Teraz to wspominam z uśmiecham bo to takie dziecięce marzenia były (z sukienek tiulowych też wyrosłam ) Poza tym później się okazało że mam wrodzone wady kolan, wiec jakbym zaczęła tańczyć tak hardcorowo jako dziecko to pewnie bym dziś nie chodził a w ogóle, wiec mam wiedziała co robi

wiecie mam kuzynkę w szkole baletowej i to tylko tak bajecznie wygląda z zewnątrz. Ciągłe pilnowanie wagi w domu, dziweczyny są ważone w szkole sprawdzają czy nie jedzą nic tuczącego. Maja całkowity zakaz jedzenia pewnych grup żywności. Codziennie po kilka godzin muszą się rozciągać.Wyjazdy nawet zagraniczne na własny koszt. Wszystko opłacane z własnej kieszeni. Także balet to dość kosztowne hobby i pełne wyżeczeń

Stary 2011-02-18, 20:40   #1120
Madziuniusia
Zakorzenienie

ja też kiedyś chodziłam kilka lat na tańce. Były to raczej takie disco, dance itd, ale jakieś podstawy baletu też miałyśmy:P aaa co do prezentu ślubnego to ostatecznie zdecydowałam się na http://allegro.pl/drewniany-foto-alb...451268473.html . Do tego kupię książkę perfekcyjnej pani domu i będzie ok.
Stary 2011-02-18, 20:46   #1121
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
odnośnie świadków - moją świadkową będzie dobra koleżanka, świadkiem TŻ jego brat więc mamy miks par ale jest problem bo nie przepadam za dziewczyną mojego TŻ brata i najlepiej by bylo, żeby jej nie było no ale niestety
a jestem taka, że jak mi podpadnie na moim weselu to będę jej wstanie wygarnąć i długo na to nie będę czekała a najgorsze jest to że przyszły mój szwagier zamierza się z nią żenić i jakby nie było będę musiała z nią znosić inne rodzinne imprezy wrrrr
świadkową będę miała świetną - wiem że zorganizuje mi świetny panieński i na weselu będzie bawić gości bo to jedynka do takich rzeczy

no to tak trochę nie bardzo skoro nie lubisz tej laski to może Ci nie potrzebnych nerwów na weselu napsuć. Ja z moim charakterkiem to bym po prostu powiedziała że starszych zapraszamy bez par ale to ja ale skoro to laska brata Twojego TŻta to taka trochę przegrana sprawa

Stary 2011-02-18, 21:08   #1122
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to tak trochę nie bardzo skoro nie lubisz tej laski to może Ci nie potrzebnych nerwów na weselu napsuć. Ja z moim charakterkiem to bym po prostu powiedziała że starszych zapraszamy bez par ale to ja ale skoro to laska brata Twojego TŻta to taka trochę przegrana sprawa
nie mam wyjścia muszę to przeboleć będzie ciężko pocieszam się że będzie po drugiej stronie nie będę patrzeć w jej stronę
19.05.2012
Stary 2011-02-18, 21:39   #1123
E87
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny!
Chcialabym sie dolaczyc do watku! Przygarniecie mnie? Jakis czas juz czytam Wasze posty, ale postanowilam sobie, ze napisze po sesji i tak tez sie dzieje! W srode zdalam ost egzamin , wiec teraz moge zajac sie przyjemnymi sprawami Chociaz na troche, bo od pon biore sie za pisanie magisterki...
Teraz kilka inf:
Zareczyny: w nasza miesiecznice w październiku
Slub 14.06.2012
Wesele: Dworek nad Stawem -w Zawadzie www.dworeknadstawem.pl
Zespol: Impuls z Rybnika www.impuls.rybnik.pl
Fotorgarf: Patryk Wolański z Jastrzębia Zdroju www.patrykwolanski.pl
Kamerzysta: Studio HD Multimedial - Rudzica www.multimedial.pl
Tyle mamy juz zalatwione z kamerzysta w pon jedziemy podpisac umowe i wplacic zaliczke, reszta mozna powiedziec ze zalatwiona!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 21:43   #1124
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Chcialabym sie dolaczyc do watku! Przygarniecie mnie? Jakis czas juz czytam Wasze posty, ale postanowilam sobie, ze napisze po sesji i tak tez sie dzieje! W srode zdalam ost egzamin , wiec teraz moge zajac sie przyjemnymi sprawami Chociaz na troche, bo od pon biore sie za pisanie magisterki...
Teraz kilka inf:
Slub 14.06.2012
Tyle mamy juz zalatwione z kamerzysta w pon jedziemy podpisac umowe i wplacic zaliczke, reszta mozna powiedziec ze zalatwiona!

witaj nowa PMko

też bierzesz ślub na tygodniu??

pokazuj pierścionek. Opowiedz jaką masz wizję swojego wesela jakie sukienki ci się marzą i wszystko wszystko co tylko możesz

Stary 2011-02-18, 22:04   #1125
(kicia)
Zakorzenienie

dziewczynki co powiecie na takie rozwiązanie loczków + welonu bo chcę mieć i to i to. Uparłam się i koniec zdjęcie w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding-hair-curly-veil.jpg (18,3 KB, 23 załadowań)

Stary 2011-02-18, 22:33   #1126
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc dziewczyny!
Teraz kilka inf:
Slub 14.06.2012
Witaj Zapisanaś jest do kalendarza, a teraz opowiadaj o Was, pokazuj pierścionek i ogólnie powiedz coś o weselu, które planujecie

kicia, no mnie się takie rozwiązanie podoba Ale na Twoim miejscu bym się zastanowiła nad tymi rozpuszczonymi włosami, to w końcu jednak lipiec... Ja bym nie wytrzymała w rozpuszczonych nawet 5 minut
Ja jeszcze nie wiem, jak ten welon umieszczę, ale jakoś tak bym chciała, żeby go było widać przy twarzy... w końcu tą PMką jestem raz, niech będzie to widać z daleka

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 22:54   #1127
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny!
Teraz kilka inf:
Slub 14.06.2012
Witaj PM

kicia a jaką masz długość włosów? generalnie upięcie mi się podoba ale jeśli masz długie i wesele w lipcu może być Ci za gorąco
19.05.2012
Stary 2011-02-18, 23:13   #1128
Nattiv
Zakorzenienie

E87 Witaj i opowiadaj

(kicia) Mi też się upięcie podoba

Dzięki za wszystkie kciuki 2 egzaminy jakoś nawet poszły, ale ostatni porażka. Egzamin w formie testu a pytania nie z tej ziemi Nawet połowy na wykładach nie było.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 23:15   #1129
(kicia)
Zakorzenienie

W tym momencie mam krótkie do ramion. Pewnie do ślubu bym miała za łopatki. Nam jeszcze ładną fryzurę z upięciem ale piszę z telefonu więc już jutro zamieszcze. Miałam takie loczki na półmetku w lo tak mi się to podobało ale to był luty

Stary 2011-02-18, 23:24   #1130
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
E87 Witaj i opowiadaj

(kicia) Mi też się upięcie podoba

Dzięki za wszystkie kciuki 2 egzaminy jakoś nawet poszły, ale ostatni porażka. Egzamin w formie testu a pytania nie z tej ziemi Nawet połowy na wykładach nie było.
gratuluję zdasz i trzeci bo jak nie my wiemy, że zdolna z Ciebie dziewczynka
19.05.2012
Stary 2011-02-19, 00:04   #1131
E87
Wtajemniczenie

Dzięki za wpis do kalendarza i mile przywitanie!
Jestesmy ze soba szosty rok, spotykamy sie od ostatniej klasy liceum. Zdjecia pierscionka nie mam, ale obiecuje za zrobie w najblizszym czasie i je umieszcze! Zareczyny zaaranzowal w ten sposob, ze zaprosil mnie na calodniowa wycieczke do... nie wiaodmo gdzie Caly dzien gdzies jezdzilismy, zwiedzalismy, kibicowalismy, relaksowalismy sie, ogolnie czulam, ze sie to stanie, chyba ten kobiecy intynkt Dostalam kwiatuszka - roze, ktora otworzyl i w niej byl pierscionek, oczywiscie kleknal... bylismy w miejscu gdzie bylo dosc sporo ludzi, ale szczerze to nie wiem czy ktos to widzial... ja widzialam tylko nas... Pozniej przyjechalismy do mnie do domku, opowiedzielismy szczesliwa nowinke, wszyscy sie cieszylismy i swietowalismy. Oficjalne zareczyny byly oczywiscie u mnie, chyba nawet wczesniej szukalismy sali, zeby terminow nam nie wybrali :P niestety jak sie okazalo juz zespol, ktory chcielismy nie mial wolnych weekendow, wiec stwierdzilismy, ze robimy wesele w tygodniu. Za sala jezdzilismy z mamami, ktore sie rewelacyjnie dogaduja! Co do oficjalnych zareczyn to stresu zadnego nie bylo, bo rodzice nasi sie juz dosc troche znaja <dzieki nam> i nie jedna imprezke razem przezyli! Ogolnie mam bardzo dobre kontakty z "tesciami"<nie zapeszczac!>:P
Wesele mamy 2dniowe, czwartek, piatek, wstepnie na jakies 135 osob, ale slysze od wszystkich, ze pewnie bedzie mniej.
Sukni marzen jeszcze nie mam wybranej, ale planuje juz w wakacje wybrac sie do salonow na pierwsze przymiarki! Tak jak pisalyscie, bizuterie bede dopiero dopierac pozniej, tez sie trudnie jak nena w robieniu bizuterii wiec prawdopodobnie sama sobie cos wyczaruje! Mysle ze bukiet tez bede dobierac do sukienki - do calosci. Suknia podoba mi sie raczej w litere A, ani za bardzo strojna, ani za skromna! Obraczki bedziemy sobie przetapiac ze zlota ktore posiadam, juz bylismy sie pytac zlotnika, powiedzial ze zrobi nam takie jakie sobie wymarzymy beda z zoltego zlota plus biale, ktore on juz doda, powiedzial ze bedzie to kosztowac ok 300 zl, wiec uda nam sie chociaz na tym zaoszczedzic! Sale mamy dosc droga, bo 300 zl/os na dwa dni, w tym 0,7 vodki na pare. Reszte alko trzeba bedzie dokupic.
Marzy nam sie wypozyczyc jakies fajne autko, podoba nam sie jakies takie "starszejsze" a nie nowoczesne limuzyny...
Kosciol, w ktorym chcemy sobie slubowac, mamy wybrany - nasza wspolna parafia, ale godz jeszcze nie mamy ustalonej, bo u nas to za szybko na takie sprawy Ale ze slub w tyg to pewnie i tak nie bedziemy mieli malego wyboru w godzinach Jeszcze nie wiem czy kosciol mozemy sami stroic czy maja juz jakas swoja pania... ale chyba raczej ta 2 opcja!
Chcialabym bardzo jakos fajnie domek wystroic, w sensie plot, moze werande, zeby bylo widac gdzie jest dom PM Macie moze jakies ciekawe pomysly? Albo jakies stronki ze zdjeciami? Myslalam tez ostatnio o jakis prezencikach dla gosci, ale nie chce dawac migdalow... ogladalam ost "miodziki" ale koszt to ok 7-8 zl to przy takiej ilosci gosci troche by to wynioslo... Tez macie tego typu plany?
Hmm nie wiem co jeszcze... na chwile obecna nic nie przychodzi mi do glowy!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 00:29   #1132
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialabym bardzo jakos fajnie domek wystroic, w sensie plot, moze werande, zeby bylo widac gdzie jest dom PM Macie moze jakies ciekawe pomysly? Albo jakies stronki ze zdjeciami? Myslalam tez ostatnio o jakis prezencikach dla gosci, ale nie chce dawac migdalow... ogladalam ost "miodziki" ale koszt to ok 7-8 zl to przy takiej ilosci gosci troche by to wynioslo... Tez macie tego typu plany?
Hmm nie wiem co jeszcze... na chwile obecna nic nie przychodzi mi do glowy!
Też mnie interesuje ustrojenie domu chetnie obejrze jakies zdjecia
O podziekowaniach też myślałam...ale migdały i czekoladki do mnie jakoś nie przemawiają. Miód też widziałam ale droga atrakcja
Sama nie wiem co by innego

Stary 2011-02-19, 09:05   #1133
melod_y
Zakorzenienie

Jesteście wspaniałe!
Na prawdę WizaŻ ma MOC!
ZDAŁAM! Dzisiaj urządzę palenie notatek na stosie. W piecu znaczy

Zaraz budzę TŻ i jedziemy podpisywać umowę z kamerzystą
Później zostaje jeszcze Pani od zdjęć. i nieszczęsny zespół którego nie możemy znaleźć
miłego dnia kobitki ja mykam na śniadanko

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 10:36   #1134
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Myslalam tez ostatnio o jakis prezencikach dla gosci, ale nie chce dawac migdalow... ogladalam ost "miodziki" ale koszt to ok 7-8 zl to przy takiej ilosci gosci troche by to wynioslo... Tez macie tego typu plany?
My chcemy na pewno jakieś prezenciki, ale nie migdały ani inne słodkości, to do nas nie przemawia. Chcemy też połączyć te prezenciki z winietkami, takie 2 w 1 na razie kombinujemy

Nattiv, melody, gratulejszyn! Super, że pozdawane, ja bym też już chciała to i owo spalić, ale czekam do obrony.... I będzie to wtedy naprawdę rytualne palenie

Słuchajcie, mój TŻ miał dziś pierwszy sen ślubny, a właściwie poślubny Śniło Mu się, że jest już parę dni po ślubie, a my jesteśmy u Jego Rodziców na Roztoczu, chyba przygotowując się do pleneru. Miałam na sobie suknię i makijaż, ale nie pamięta jaką A On oglądał obrączkę na swoim palcu (była żółta z białymi elementami, tyle pamięta ), bardzo Mu się podobała i cieszył się, że jesteśmy małżeństwem i... zupełnie nie pamiętał samego dnia ślubu W tym śnie było Mu strasznie głupio z tego powodu i nie chciał mnie wypytywać, ale był strasznie ciekawy, czy udało Mu się powiedzieć z pamięci przysięgę Ja Go podobno zapewniłam, że wszystko się idealnie udało i biedak nie chciał już więcej pytać, żeby mi nie było przykro, że On nic nie pamięta...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:24   #1135
(kicia)
Zakorzenienie

widzę weekendzik i dziewczynki umilkły

ja ten weekend spędzę sama TŻ na uczelni przyjaciółka wyjechała

a to mój ostatni wolny weekend

wklejam tą druga fryzurkę. Mi ogólnie chodzi o to że chciałam loczki bo to wyszczupla moją twarz. Jak mam upięte wszystkie i nie widać ich z przodu to dziwnie grubo wychodzę na zdjęciach. Więc w moje fryzurze musi być coś widoczne od przodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ztiar2615bw.jpg (29,2 KB, 14 załadowań)

Stary 2011-02-19, 12:43   #1136
fraise
Raczkowanie

Sztuczko, pomysł z biznesem jest super! Jeśli czujesz że to TO, działaj! Będziemy Cię wspierać . Początki są zazwyczaj trudne, więc dobry pomysł z pracą na etacie gdzieś. A jak się rozwinie to biznes można zostawić jako jedyne źródło utrzymania.
Mój TŻ miał dziś koszmar ślubny . Śniło mu się, że na weselu było bardzo mało osób i on prawie nikogo nie znał

Co to za film "Wojny ślubne"? Jakiej produkcji? Nie słyszałam nawet o nim... A jak "Czarny łabędź"?

My idziemy na kurs tańca, jak już TŻ będzie na stałe przy mym boku . Ja tańcem jestem bardzo zajarana, ale widzę że i on połknął bakcyla . Chyba bachata wywarła na nim największe wrażenie, taki seksowny taniec, seks w nim kipi . A że mój mężczyzna na punkcie seksu jest bardzo wrażliwy to ...

Dziewczynom będącym po sesji, gratuluję, Nattiv, Ty się nie martw! Wszystko będzie do przodu!
Jak mija Wam sobota? Ja jeszcze w pracy, ale za ponad godzinkę pędzę do domu, będę sprzątać i się relaksować .
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 12:47   #1137
nena1984
Zakorzenienie

no właśnie, jestem w ciężkim szoku!!! wchodzę dziś na wątek...a tu żadnej nowej strony

Co do prezentów dla gości , to ja na razie wpadłam na pomysł ręcznego wykonania ślicznych muffinek w ozdobnych papilotkach z jakimś motywem ślubnym i oczywiście z motywem pudrowego różu, jakieś srebrne kuleczki itp... Do papierowej papilotki przyczepiam na takiej żabce drucik zakończony spinaczem i na druciku winietka z imieniem i nazwiskiem gościa. Póki co projekt w fazie roboczej. Ale mam specjalną formę do muffinek (24 sztuki) więc na 120 gości musiałabym 5 razy piec., Muffinki szybko się pieką, gorzej z dekoracjami, bo chciałabym żeby były śliczne i dopracowane Coś jak na zdjęciu, ale zamiast kremu - lukier - lepiej przetrwa upał Acha polecam też stronę www.aledobre.pl są tam śliczne papilotki i kolorowe lukry, marcepany i inne cuda do ozdabiania słodkości

Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75256408329457391a7390bd0248b6d4f1eef2e2_560x560.jpg (33,3 KB, 3 załadowań)

Stary 2011-02-19, 12:49   #1138
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Sztuczko, pomysł z biznesem jest super! Jeśli czujesz że to TO, działaj! Będziemy Cię wspierać . Początki są zazwyczaj trudne, więc dobry pomysł z pracą na etacie gdzieś. A jak się rozwinie to biznes można zostawić jako jedyne źródło utrzymania.
Mój TŻ miał dziś koszmar ślubny . Śniło mu się, że na weselu było bardzo mało osób i on prawie nikogo nie znał

Co to za film "Wojny ślubne"? Jakiej produkcji? Nie słyszałam nawet o nim... A jak "Czarny łabędź"?

My idziemy na kurs tańca, jak już TŻ będzie na stałe przy mym boku . Ja tańcem jestem bardzo zajarana, ale widzę że i on połknął bakcyla . Chyba bachata wywarła na nim największe wrażenie, taki seksowny taniec, seks w nim kipi . A że mój mężczyzna na punkcie seksu jest bardzo wrażliwy to ...

Dziewczynom będącym po sesji, gratuluję, Nattiv, Ty się nie martw! Wszystko będzie do przodu!
Jak mija Wam sobota? Ja jeszcze w pracy, ale za ponad godzinkę pędzę do domu, będę sprzątać i się relaksować .

http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Alub...ny-2009-216448

tu masz opis tego filmu...

ja właśnie zjadłam obiadek i próbuje wyciągnąć koleżankę na piwko

nena pomysł świetny taki od serca bardzo mi się podoba

Stary 2011-02-19, 12:50   #1139
nena1984
Zakorzenienie

fraise czarny łabędź BOSKI!!! dawno nie widziałam tak dobrego filmu. Ja generalnie uwielbiam wszystkie dzieła Arnofskiego. Jeśli Natalie Portman nie zdobędzie za tą rolę oskara to Ale słusznie tu któraś z Was napisała, że życie baletnicy nie jest usłane różami...

Stary 2011-02-19, 12:56   #1140
egyptianess
Przyczajenie

Witam serdecznie,

nasz ślub będzie 12 maja 2012. Planujemy go tak na spokojnie, bo decyzję podjęliśmy w marcu 2009 roku i chcieliśmy dać sobie czas na skończenie studiów Ale widzę że na forum więcej tu takich, którzy planują z wyprzedzeniem

Pozdrawiam Wizażanki

Zaślubieni od: 12.05.2012
egyptianess jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości