|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
wlasnie policzylam i mi wyszlo ze 9 lat sie znamy z moim... ja, a podobno po 7 kryzys i sie ludzie rozstaja, chyba cos przeoczylam...
|
|
|
|
#4412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
dopiero mój mąż, który zresztą mieszkał w bloku na przeciwko, mogliśmy sobie machać z balkonów, normalnie kawałeczek od siebie no i zabujał się we mnie, dopiero potem ja w nim 2 razy dałam mu kosza, ale w końcu wyszłam z inicjatywą i zaczęliśmy się spotykać w zasadzie również zastanawiałam się czy to nie za szybko, pojawiały się obawy, że może mnie "wykorzysta" i rzuci no ale z drugiej strony czułam, że mimo iż byliśmy dzieciakami zależało mu na mnie bardzo i nie skrzywdziłby mnie no i moje przeczucia się sprawdziły Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
może gdybyśmy nie mieli dziecka pojawiłaby się jakaś rutyna a tak nie było w nam w głowie kłócenie się i szukanie problemów, synek na I miejscu
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okres mi się spóźniał na początku listopada o jakieś 2 tyg a tż - kup test, może to "to". Ale pierwszy wyszedł negatywny nie wiedzieć czemu. A okresu dalej nie było i po kolejnych 1,5 tyg. znowu - "kup test" - kurcze, stresowałam się jak nastolatka jakaś i wstydziłam w swojej aptece test ciążowy kupić jakbym miała 16 lat ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- dobranoc dziewuszki dosyć wizażowania na dziś
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja byłam zdecydowanie najstarsza - 21 lat, po roku bycia razem. Ale powiem szczerze, że duuuużo silnego charakteru i samozaparcia mnie to kosztowało
A biednego faceta pewnie jeszcze więcej
|
#4415 |
|
BAN stały
|
OJ BEATKO-ZNASZ MNIE JUŻ NA WYLOT
![]() Mój tam nadal czeka a czy sie doczeka?Szantażuje mnie tym malowaniem. Na razie zwiałam mu z łazienki Ja pierwszy raz z ojcem Maksa po 8 miesiacach bycia razem a lat miałam 16 z kawałkiem ![]() I 5 miesięcy brakowało do 18 jak urodziłam Maksa. Pieleszko-szantażuj dr.G Mój m i dziś wygolił kreta i wyszorował piętki ![]() I sobie tez ![]() Bo ponoć nie krzyczę-tak mi oznajmił. Ja miałam ostatnio cytologię 1 grupę.A teraz nie wiem bo nie robiliśmy ![]() Jak to lekarz mówi-jak pupcia niemowlaka Narobiłam Wam smaka lodzikiem Tylko którymI się jeszcze smiałam w aucie,ze jeszcze ciepły-tzn.polewa bo potrójna a ten od razu skojarzył. |
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
chyba trzeba iść spać nie?
coś ostatnio zasnąć nie mogę, a rano wstaję nieprzytomna
|
#4417 |
|
Zadomowienie
|
Witam
ja z tych rannych jestem. Tak czytam wasze wypowiedzi i skojarzyło mi się z Bravo Girl .Nie wiem, czy któraś z Was jeszcze pamięta tą gazetkę, ale byłą dośc popularna jak ja byłam 13-14 -latką. Była tam taka rubryka z listami od czytelniczek: jak się poznały ze swoimi chłopakami, pierwszy raz. Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił na samo wspomnienie. Za 40 lat spotkamy się na forum"leki z babcinej apteki" i będziemy gadac o tym, co której dolega i co na to pomaga. ![]() Za 50 lat będzie forum" wybierz się z nami- nowymi trumnami" i będziemy wybierac trumny i pościel do niej i obicie itp. ![]() Podsumowując na wszystko przychodzi czas - wow jakie to filozoficzne ![]() Miłej sobotki wszystkim |
|
|
|
#4418 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() Ja juz wstałam, wypiłam poranną herbatkę ( taki codzienny zwyczaj ze rano musze wypić herbatkę Potem sprzatanie, lodówkę musze umyć, łazienkę sprzatnąć Mam dzisia plan do 11 się wyrobić ze sprzątaniem ![]() Na szczęście chorba już mija, kaszel sie pięknie odrywa ![]() W poniedziałek muszę iść do pijawki żeby mi krwi upusciła bo w czwartek wizyta ![]() ![]() Mam nadzieję ze Nasz maluch nie bedzie wstydliwy i pokaże co ma miedzy nogami ![]() Wczoraj byłam w lumpku i kupiłam sobie tuniczke na lato i spodnie ogrodniczki dla maluszka Nie wiem tylko czemu są yakie jakby chłopięce w ciemnym kolorze Ciekawe czy sie sprawdzi ![]() Zadzieram kiece i lece się brac za robotę Miłego dnia
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
witam również ja
dzień zaczynamy od Teletubisiów haha
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja od pracy
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty do dopiero szalejesz jak tu o ciepłych lodach wypisujesz, całe szczęście że o tak późnej porze to Cię cenzura nie dopadnie ![]() To ładnie Ci się podlizywał jak i wydepilował i piętki i w ogóle ma chłop chcice jednym słowem ![]() No to oznajmij nam jak tam, czy wynegocjowałąś z nim malowanie? ![]() A tą I grupą to udało Ci się, no no ![]() można powiedzić że prawie jak dziewica z Ciebie, bo Bartessa napisała że I to prawie tylko dziewice mają
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
córka ma od wczoraj biegunkę,do tego gorączkę,ale ma pełno energii,widac nic ją nie bli,nie chce pic elektrolitów,nie wiem co robic posłałam męża po Humanę HN i tyle...ma ktoś jakieś pomysły,bo jestem zrospaczona
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim 11 lat
a po 8 zaszłam w planowaną ciążę![]() Dopiero teraz zaczynam rozumieć jak różni jesteśmy i że ludzie o przeciwnych charakterach nie powinni być razem
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pije normalnie i je? obserwuj małą, może to nic takiego dużo zdrówka dla małej
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mleko słabsze tzn syp mniej miarek niż powinnas
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Tz pojechał na Słowacje
wroci jutro wieczorem.Ja czekam na kolezanke i idziemy poszperac po sklepach. Co ja jem na obiad jak jestem sama....??? |
|
|
|
#4427 |
|
BAN stały
|
Oj Beatko dopiero w drugiej części wątku sie wydało
Zaraz sie bierze,na razie pije drugą kawkę,więc jest nadzieja. Chciałabym wieczorem mies skończone juz na dwa razy pomalowane. 1 grupa dziewice?-OMG ja już 3 razy rodziłam(którędy:confused .Agni fajne przemyślenia Babonik daj jej faktycznie Smectę.Elektrolitów to i ja nie lubie. Carmela,to zleć mu zakup kropelek na kolki Za to masz plany i nie jesteś sama. Mam dobry humorek w końcu. Chyba dziś coiś upiekę. A..wyrzucam wszystko,co mi zalega.Porobiłam porządki w szafkach,komodach i tyle miejsca się znalazło
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
To ja też odpowiem na pytanie miałam 16 lat i byłam z chłopakiem z 6 msc, a potem "po" jeszcze rok. Ale zakochałam się w innym i się rozpadło :P A był najlepszym kandydatem na męża.Bravo Girl pamiętamy, zapytaj Paulinę czy coś w ten deseń :P
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
a ja też w pracy dziś..... potem do domu, posprzątać...
zima się zrobiła, sypie paskudnie ![]() Nerola, dołączam się z kawą. Ktos jeszcze? ![]() Beatko, coś dla Ciebie http://allegro.pl/pojemnik-na-pielus...464426664.html http://allegro.pl/pojemnik-kosz-sang...465674116.html http://allegro.pl/sangenic-tommee-ti...466323334.html tak mi wpadło w oko tylko
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-02-19 o 10:24 |
|
|
|
#4430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Czy przez całowanie mogę zajść w ciąże ? :P
A dam Wam przykład już z życia. Rozmawiałam z nauczycielem z gimnazjum w wakacje jakoś i mówi, że u nich w szkole 6 dziewczynek w ciąży bo grały w słoneczko. No i tam z nimi rozmawiali nauczyciele i powiedziały, że myślały, że jak się nie całuje to się nie zajdzie w ciążę
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
czy Smectę można dodac np do herbaty albo soku?bo samej smecty tak jak elektrolitów chwycic się nie chce
kupiłam tą Humanę HN i wypiła prawie 200ml,ale nie daję żadnych stałych posiłków,pije różnie,ileż można pic?martwię się że do wieczora się odwodni,w nocy trzy razy ,a od rana już 4 razy miała biegunkę |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Przebrnęłam przez czytanie ![]() To ja też dziewica bo miałam pierwszą grupę w cytologii Mój mąż też był moim pierwszym, najlepsze jest to, że jesteśmy ze sobą 5 lat - za miesiąc 5 rocznica pytania "Może moglibyśmy być razem" Ale z TYMI RZECZAMI to się na mnie tż naczekaaaaał że ho ho kurcze w sumie normalnie nie pamiętam kiedy był nasz pierwszy raz... ale wstyd....Ale na stówe ze 2 lata byliśmy ze sobą zanim poszaleliśmy nie żałuje tego Kurcze ale mam teraz rozkmine...... poznaliśmy sie w 2005, od 2006 jestesmy ze soba.... w 2008 mialam wypadek wiec tez odpada.... kurde to chyba się służej naczekał Dziewczynki ja też walcze z grzybkami, wypróbuje tą sól - może pomoże
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TZ to też mój pierwszy i ostatni
tzn pierwszy tak na poważnie fajnie że nie jestem sama z takim podejściem Bravo Girl nigdy nie czytałam namiętnie, ale w szkole czytałyśmy czasem właśnie po to żeby się z listów pośmiać ![]() babonik, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze!
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziś zaczynamy z Kurczakiem 15 tydzień I pracowito-imprezowy weekend przed nami. Bo zaraz jedziemy na slub, potem 60 urodziny jednej cioci, a jutro urodziny teściówki ![]() Cytat:
|
|
#4436 |
|
Wtajemniczenie
|
Agulaaabar toś faceta przetrzymała
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Babonik dużo zdrówka dla małej i żeby wszystko było dobrze Mój pierwszy raz był kiedy miałam lat 18 z moim obecnym mężem, a chyba jakos po miesiącu Jesteśmy razem ponad 2 lata. I absolutnie niczego nie żałuje, dalej za nim szaleje Mnie dzisiaj dopadł ból głowy, nic mi się nie chce, lenia mam okropnego Na dworze biało, mam dość tej zimy! Chcę wiosnę ![]() Miłej soboty
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od paru dni mam nieodparte pragnienie, żeby TŻ pogłaskał i pocałował brzuszek tak jak to robił :/
|
#4439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie żałujemy niczego achhh co to były za czasy ![]() Własnie też chyba wypróbuje.... narazie stosuje tantum rosa, do codziennej higieny lactacyd i smaruje się maścia clotrimazolum... Cytat:
może się wiosna zbliża?? Też mam po dziurki w nosie tej szarówy za oknami....normalnie życ się nie chce |
||
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wirtualne odwiedziny, kwiatuszka i dobre słowa.
Podnoszą człowieka na duchu ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

w ogóle jako nastolatka czułam się brzydka, trądzik i w ogóle, 

Do dziś się ze mnie śmieje, że łatwa sztuka byłam, ale oboje wiemy że szaleliśmy ( i dalej szalejemy) za sobą bez pamięci. W tym roku stuknie Nam 8 lat razem
A biednego faceta pewnie jeszcze więcej 

posłałam męża po Humanę HN i tyle...ma ktoś jakieś pomysły,bo jestem zrospaczona
wroci jutro wieczorem.
zębole

Zakończone: 2