|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
![]() ![]() No to faktycznie - przezylas straszny czas. Pamietam na kieleckim watku mowilas o chorobie taty ale nie myslalam ze az tak strasznie bylo. ![]() Tak - najwazniejsze ze juz lepiej! ![]()
#2852 |
Zakorzenienie
|
magolinka, ale przeszliście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Coś Wam jeszcze napisze. Jak tata miał ta próbę to my z tż mieszkaliśmy gdzie indziej i pamiętam jak dzisiaj że miałam złe przeczucia, jak nigdy nie wyłączyłam na noc dzwięków a raczej mi się to nie zdarza, pamiętam że jak tel;efon zaczął dzwonić o 6 rano (to był wtorek) to wstałam szybko i zaczęłam się ubierać a tż za mną, telefon dzwoniła a my się już ubieraliśmy bo wiedziałam że coś się stało. W końcu odebrałam, dzwoniła siostra, przyjechał szybko teść, wzięliśmy samochód i jedziemy a siostra z siostrzeńcem za nami. W domu mama półprzytomna, powiedziała nam co się stało no to ja z tż do szpitala a siostra została z mamą. Na pogotowiu jak w filmie - krzyczę do taty czemu mi to zrobił 3 tyg przed ślubem, płaczę - coś strasznego,jestem w szoku, dostaję jakieś leki, tata przytomny, płacze że już z bólu nie mógł wytrzymać. ![]() I teraz najlepsze - w ten dzień mieli jechać na chemię, bo już była załatwiona. A wiecie co?? później w Bydgoszczy lekarze powiedzieli że gdyby tata dostał tą chemię to by nie przeżył ![]() ![]() Od tamtej pory jeszcze bardziej wierzę w nie wiem jak to nazwać - opatrzność, szczęście, przeznaczenie?? a może po prostu Boga, nie wiem ale w tej całej chorobie taty jest tyle dziwnych zwrotów, tyle dobrych ludzi spotkał na swojej drodze że śmiejemy się że jeszcze ma jakąś misję do wypełnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Wtajemniczenie
|
o widzę, że dzisiaj znowu temat teściówek
![]() bezaczek nie przejmuj się, znajdziesz pracę, nawet bez pomocy ![]() ultra Tobie też współczuję, w ogóle jakim prawem oni się we wszystko wtrącają? wiesz że mama TŻ wiedziała że TŻ dostał podwyżkę 200zł i powiedziała mojej mamie tak jakoś przy okazji i ja się dowiedziałam od swojej mamy i mówię jej że to niemożliwe, ale potem pytam TŻ i on potwierdza, no to pytam dlaczego mi nie powiedział - i słyszę - przecież nie pytałaś ![]() ![]() ![]() Magolina właśnie przeczytałam tą historię z chorobą Twojego Taty, wzruszyłam się bardzo, nawet nie wyobrażam sobie co musiałaś przechodzić, bardzo mi przykro i mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej ![]() Martoolka musisz się jakoś przemęczyć do końca roku ![]() a ja dzisiaj o 4 nad ranem miałam 38,2 gorączki, do tego dostałam @ i oprócz bólu mięśni i głowy, dreszczy, miałam ból brzucha ![]() Teraz jestem już w domku i będę odpoczywać, Ma Ma Ma Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-02-18 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
magolinko
![]() dziewczyny, bo niektóre chyba zrozumiały, że teściowa wredna. ona tylko informację miała przekazać, a to szwagier jest ten zły, przynajmniej w tej historii ![]() wiecie co? w nieco dziwny sposób, ale teściowa zaczęła pukać do drzwi nim wchodzi do naszego pokoju ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Bezaczek, Ultra
![]() Cytat:
![]() Te sploty wydarzeń są niesamowite... Mam nadzieję, że teraz wszystko juz pójdzie w dobrym kierunku ![]() Co do teściowej - mam to samo co Ty ![]() Cytat:
Martoolka jak przeczytałam o tej kasie związanej ze ślubem to padłam ![]()
![]() |
#2857 |
Wtajemniczenie
|
mmmmmm no właśnie codziennie biorę rutinoscorbin, tran, 2 witaminy C i vitaminer już jakoś kilka m-cy, tran biorę od 3 tygodni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dopiero niedawno wróciłam do domu, i zaraz biorę się za pieczenie ciasta ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Ale ja przynajmniej nie mam gorączki ![]() ![]() A ja się dowiedziałam, że najlepiej, gdybym na zabieg poszła do szpitala (albo i na dwa ![]() ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-18 o 19:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej.
Dzięki dziewczyny ![]() Ja należę do ekstrawertyków i czy coś mnie boli czy cieszy to muszę o tym gadać albo pisać ![]() certi Twoja teściowa też ma niezłe odchyły ![]() ![]() ![]() bezaczku to wcześniej nie pukała w ogóle?? ![]() agawoo a na jaki zabieg chcą Cię wysłać? My właśnie wróciliśmy od teściów, byliśmy na kawce. Zaopatrzyłam się w lidlu w pistacje ![]() ![]() Milego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
agawoo a ten zabieg to coś poważnego?
magolina no właśnie wiem, że za dużo, ale jakie by tu badania zrobić? zwykłe krwi? o po tym wyjdzie co mi jest? w ogóle mój tata wymyślił, że źle śpimy, wg feng shui ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
a no w ogóle
![]() do pokoju dziennego normalnie wchodziła, a do sypialni w zasadzie nigdy nie wchodziła, kiedy byliśmy tam oboje, a jak się zdarzyło, to pukała. ale do sypialni się wchodzi przez dzienny, więc słychać otwieranie poprzednich drzwi. teść za to wchodzi tylko kiedy są drzwi otwarte, co się rzadko zdarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niby proste, rutynowe zabiegi, ale ja się boję ... jakoś nie lubię, jak mnie kroją ... Poza tym, to mnie wyłączy na trochę z pokazywania się publicznie, a tu szkoła, praca ![]() Ja się nie znam na feng shui i innych takich praktykach, i w nie nie wierzę, ale niektórzy faktycznie się tym sugerują .... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-18 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() Cytat:
![]() To bardzo duzo przeżyłaś ![]() ![]() Ja dziewczyny jestem bardzo znerwicowana ostatnio i mi sie ryczec chce caly czas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- certina: kuruj sie biedaku, żebys nie zaziebila grypy;/ agawoo:wlasnie moj ma jechac pod koniec marca na wyciecie przegrody nosowej. Nie bój sie bedzie wszystko dobrze ![]()
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
oj, dziewczyny, mój TŻ ma skrzywioną przegrodę, przez co ciągle smarka, ale powiedział, że pokroić się nie da. szczególnie, że kumpel z roboty był niedawno i dzwonił do niego z jakąś sprawą. i ten od przegrody powiedział, że wycięli mu całą, tylko z przodu zostawili, żeby głupio nie wyglądał. rety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie nie wyobrażam, żeby mi robili coś z nosem. bo widziałam swego czasu faceta mojej mamy, zaklejony plastrami, podbite oczy, zmarnaiły jakiś, schudnięty... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Wtajemniczenie
|
nie strasz mnie :P Mam nadzieje , ze wszystko bedzie ok
#2868 |
Zakorzenienie
|
jasne, że będzie ok
![]() tylko niestety, jak robią coś przy nosie, to oczy na tym cierpią. raczej na pewno też będzie miał sińce pod oczami. ale potem będzie piękny i przez nos oddychający ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jeszcze co mi będą robić, bo nie umówiłam się jeszcze do chirurga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranocek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dziś z samego rana obudziła nas teściowa ![]() ![]() ![]() certi no właśnie może zrób z krwi badania i z moczu?? powiedz lekarzowi że bardzo często chorujesz, niech Ci da skierowanie. Albo posłuchaj taty i zmieńcie z tż miejsce spania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. A ja wierzę może nie tyle w feng shui co faktycznie w to, że to jak śpimy i na czym ma na nas wpływ ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
certi, fajnie że rodzice Ci (Wam) tak pomagają
![]() ![]() agawoo, te zabiegi to nic strasznego, a mogą życie ułatwić ![]() dziewczyneczka, przecież był na kawalerskim, ja nigdy nie dzwonie i wymagam sms'ów jeśli wiem gdzie jest i z kim, to niech sie bawi ![]() bezaczku ![]() ![]() magolinko, jesteście bardzo silni i na pewno bardzo wspieracie tatę. Zobaczysz, ze tata jeszcze będzie się Wam dziećmi zajmował ![]() muszę zadzwonić do tej ciotki że nie przyjadę, bo tż musiał wziąć auto do pracy. Powiem żeby przywiozła małego do mnie albo umówimy się na inny dzień ![]() zadzwoniłam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-02-19 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie to jest opinia laryngologa ...
Skierowanie też od niego dostałam ![]() Ale jeszcze się z rodzinnym skonsutluję i pewnie zrobię ten zabieg, bo może akurat tu jest problem.... Cytat:
![]() Ale ja tyle kasy na leki wydaję, że mam już serdecznie dość... Jak to ma pomóc, to niech mnie kroją, tyle że ja właśnie nie jestem przekonana, że to pomoże .... Bo mam jeszcze alergię ![]() ![]() Ufff, wsatałam o 8:00, zrobiłam już pierwsze zakupy, zaraz się biorę za sprzątanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widzę, że ten Twój Tż to taki imprezowy ![]()
![]() |
#2875 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wydaje mi się że warto skonsultować to jeszcze z innymi lekarzami, bo tak jak piszesz, to może być przez alergię Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zaraz TŻ przyjedzie z książeczką i idę do lekarza, bo mam taki kaszel że płuca mnie całe bolą ![]() ![]() sypialnię mamy na południowy wschód, a wcześniej pokój miałam na zachód, no i wcześniej spałam głową do okna i nogami do drzwi, a teraz śpię bokiem do okna i bokiem do drzwi ![]() dziękuję acelinko, tak chyba zrobię ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj Tz jak spi, cytuje ![]() ![]() To musialo byc straszne jak Ci wycinali te migdalki ;/ pamietam moj brat jak byl maly tez mial wycinane , ja moze wtedy mialam z 2 lata i moja mama przywiozla wtedy akurat migdaly(jadac od niego ze szpitala) I ja wtedy sie zapytalam czy to sa te migdaly moje brata ![]() Cytat:
A ta noc praktycznie cala nie spalam. Bo sie tak faceci ochlali , ze "panna mloda"dzwonila do mnie o 5 nad ranem czy nie wiem gdzie jest jej przyszly mąż. Byla taka zestresowana (ona jest w ciazy) i plakala caly czas bo nigdzie go nie bylo, moj Tz tez jej powiedzial , ze nie wie ... w koncu go dzisiaj o 8 rano znalazla.Wiecie gdzie? Na klatce (chyba spal) w innym bloku ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2877 |
Adwokat diabła
|
Chyba muszę Was nadrobić
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy, idę w środę chyba do lekarza rodzinnego, powiem mu co mi powiedział laryngolog, i zobaczymy ![]() A taka temperatura to chyba oznacza znaczne osłabienie organizmu .. Więc jak Ci się nie poprawi, to może faktycznie niech TZ jedzie sam na te urodziny ... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- No chyba ... ![]() Gdzieś ty była?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Wtajemniczenie
|
byłam u lekarza: mam zapalenie oskrzeli i antybiotyk... do końca tygodnia mam się nie ruszać z domu, a w czwartek na kontrolę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.