|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Za nim bym w otchłań ciemności wskoczyła,
każdą gwiazdę nazwałabym jego imieniem, by tylko spojrzał w moje oczy załzawione i byśmy znowu poczuli, że oddychamy jednym i tym samym powietrzem. Pozwolę ci odejść z powiewem ciepłego wiatru, a teraz zamknij oczy i chcę cieszyć się tobą, póki jesteś tak blisko. I słyszę splot szeptów, które otaczają mnie z każdą minutą. I chcę cię przy sobie, bo tylko ty potrafisz je zatrzymać.
|
#812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Mogłabym Ci powiedzieć wszystkie moje najskrytsze tajemnice, które staram się ukryć nawet przed sobą samą, mogłabym wyznać Ci wszystkie najbardziej wstydliwe uczucia, wyobrażenia i obrazy, albo opowiedzieć Ci czego boję się najbardziej, tak naprawdę najbardziej, powiedzieć Ci co nie daje mi zasnąć i dlaczego nie chcę wstawać rano, mogłabym Ci powiedzieć czego nie chciałabym nigdy zobaczyć na oczy i do czego nie chciałabym wracać, powiedzieć jakie jest moje najbardziej chore marzenie, czego najbardziej potrzebuję. Chciałabym być Twoją ulubioną dziewczyną, chciałabym byś myślał, że jestem powodem, dla którego żyjesz tutaj,na tym świecie i chciałabym, aby mój uśmiech był Twoim ulubionym rodzajem uśmiechu, a sposób w jaki się ubieram, najbardziej Ci się podobał. Chciałabym, abyś mnie nie pojmował, a jednak wiedział doskonale, jaka jestem. Chciałabym,byś trzymał mnie za rękę, kiedy jestem zdenerwowana i zła i chciałabym, abyś zawsze pamiętał jak wyglądałam, kiedy pierwszy raz na Ciebie spojrzałam, ale przede wszystkim chciałabym, abyś mnie kochał, abyś mnie potrzebował i chcę,abyś beze mnie czuł się niekompletny i żeby beze mnie Twoje serce było złamane i abyś beze mnie spędził wszystkie noce bezsennie, abyś beze mnie nie mógł jeść i żeby myśl o mnie była ostatnią myślą przed Twoim snem. i wystarczy mi jeden Twój uśmiech, jedno spojrzenie zawierające tyle uczucia, żebym wiedziała, że nie chcę Cię opuścić. uwielbiam dni spędzane z Tobą . zwykłe dni , z kimś niezwykłym to cudowne uczucie , gdy widzę jego uśmiech na twarzy na mój widok " Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2011-02-19 o 13:40 |
|
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() ___ "Niektórzy przechodzą na druga stronę lustra. Nie byli kochani. Nie byli wolni. Miłość i wolność to dwie nici, które wzajemnie się przeplatają i wiążą człowieka z rzeczywistością. Więź ta została przerwana. Lecz do końca jest nadzieja, że przyjaciel uwolni cię i poprowadzi na drugą stronę ku miłości." Przywołać kilka zdarzeń Wiele marzeń Nadzieja przyszła Wszystko wywróciła, wyszła "Kiedy kobietę trzyma przy życiu jakaś miłość, i nagle ta miłość zostaje jej odebrana, żeby nie umrzeć , musi zamienić to uczucie,na inne, równie silne:nienawiść. Nienawiść jest dobra: gorąca,solidna,pewna. Nienawiść to nie to co miłość, nie można w nią wątpić. Nigdy.Nie znam nic pewniejszego niż nienawiść. To jedyne uczucie na którym się człowiek nie zawiedzie." Za to śnił o niej każdej nocy, zawsze ten sam sen: podchodził do niej, lecz ledwie ją objął, gniła mu w ramionach. Może kochamy tylko te rzeczy, których nie możemy mieć. Może to właśnie jest miłość. Może tak powinno być |
|
|
|
#814 |
|
BAN stały
|
...
zabawne . nikt nie bawi mnie tak, jak Twoje 'kocham Cię' posyłane w 3 różne strony . robimy to co dnia, budzimy się, zerkamy na telefon, bo a nóż może jednak zatęsknił, naiwnie wierzymy w miłość, ślepo dążąc za kłamstwami, i choć każda mówi, że jest wyjątkowa, to no na dobrą sprawę w tym przypadku każda z nas jest taka sama . bo nawet będąc w tłumie, to właśnie na Tobie zatrzymuje wzrok . ciągle poszukujemy szczęścia, ślepo gonimy za miłością, walczymy ze złudzeniami, jednak nikt z nas, nie sięgnął do słownika by dowiedzieć się co tak naprawdę kryje się pod szczęściem, bądź miłością . jesteś gorzki jak filiżanka czarnej kawy, dzień bez Ciebie też tak samo trudno mi zacząć . dwóch obcych sobie ludzi, to samo miejsce, ten sam czas, jedno spojrzenie i już wiedzą, że nie przeżyją bez siebie dłużej . ... |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
viper19 dz
' a jeśli płaczę, nie zwracaj na to uwagi to nie ja, tylko coś we mnie, co pragnie się wydostać nieraz nie pozostaje człowiekowi nic prócz łez to nie żal jestem szczęśliwa czas upływa, a my upływamy wraz z nim i gdy tak myślę, to tak rozpaczliwie tęsknię za tobą, że chce mi się płakać i nie jestem pewien, czy z tego smutku, że tęsknię czy z tej radości, że mogę tęsknić dwoje ludzi to nie jest rzeczywistość, to przede wszystkim marzenie, jakie się snuje '
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
dzięki ♥
"I czy obchodzi cię gdzie śpię tej nocy? Powiedz mu wietrze, że jestem tutaj Szeptaj poprzez bryzę, by się nie bał Smakuj poprzez deszcz to, co czuję, gdy mnie trzyma Sięgnij po kwiaty, które dzielimy Wtedy poczuje, że jestem blisko Niech smakuje to przez śnieg Jestem tu, gdzie mnie zostawił.. Ogień płonie w moich oczach Ogrzewa moje ręce, gdy jestem sama Nie ma tu nikogo, by mnie mocno trzymał Deszcz bębni o okno A może to on puka do drzwi? Wspomnienia rosną w siłę i ty.. Cienie w pokoju oglądają się za mną Na wpół otwarte oczy nie odważą się widzieć Moje usta są zapieczętowane, nie mogące mówić Ten promyk księżycowego światła spogląda przeze mnie Melodia smętnej piosenki nie pozwala mi zasnąć całą noc Oczy rozgwieżdżonego nieba śledzą mnie w tajemnicy.." Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-02-19 o 14:38 |
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Oj długo mnie nie byłooo . ;D ;*
Dziękuje za wszystkie pochwały `Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami` `ja strzelam do ciebie, ty strzelasz do mnie i zwycięży ten, kto trafi w serce` ' a jeśli nie nauczysz się ogarniać mojej ironii i wrednych żartów - nie mamy o czym rozmawiać '
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
istny_paradoks & Issuee okradam.
![]() Zawsze gdy patrzę w lustro, widzę nienawiść w moich oczach. W jego zaszklonych oczach odbijała się moja twarz. Niby radosna i pozytywna, ale tak na prawdę, tak głęboko pod maską bardzo naiwna i smutna. Najnormalniej w świecie, prosto i bez żadnych ceregieli powiem Ci jak bardzo za Tobą tęsknię! Tak jak wiatr - twój oddech na mojej szyi, przyprawia mnie o dreszcze. I miss our nightly conversations with the moon. // Brakuje mi naszych nocnych rozmów z księżycem. Mogę mieć nieporządek na biurku, w szafie, na podłodze, na fotelu, w szufladach, ale nie lubię mieć bałaganu w uczuciach. Baby, Let's play with open cards! // Kochanie, zagrajmy w otwarte karty! Pilnuj mnie wzrokiem, kochanie. Jeśli odejdziesz, naszej miłości będę szukać nawet w lodówce. Jeżeli będziesz odwiedzał mnie w snach, mogę spać już zawsze. "Jedyne co mam to złudzenia, że mogę mieć własne pragnienia." |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
I need You now. here, with me.
jak długo boli ból? nie obchodzi mnie; co wypada, co należy. nie mniej smakowało uleganie szaleństwu, naginanie wieczności.
|
#820 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
'A jeśli okażesz się tym jedynym, kiedy będzie już za późno?
Mógł się choć trochę postarać, tak niewiele wystarczyó, żeby byli razem Ja wciąż spoglądam w to niebo nocą, które kiedyś podziwialiśmy razem. Troche mi Ciebie brakuje ale wiem, że muszę iść do przodu, już przecież nie wrócisz Byliśmy jak mleko i czekolada w Kinder Maxi- po prostu idealna para Bądźmy jak Bonnie i Clyde, kradnijmy innym szczęście które w dzisiejszych czasach jest niczym przywilej akt II i scena 2 mojego życia, a w niej Ty i sto tysięcy myśli o Tobie siadając wieczorem na parapecie i popijając parzącą w dłonie herbatę zastanawiam się po co było to wszystko. Może i popełniłam błąd, może nie powinnam, może w końcu zrozumiesz, że chcę tylko Ciebie'
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
'I learned to live half alive'
'Running around leaving scars Collecting your jar of hearts' 'I wish I would have missed the first time that we kissed' Who do you think you are ?
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
grise <3
wiem jak to jest, gdy na niczym nie zależy, żyjesz, bo zyjesz, a tak naprawdę wciąż leżysz.. `bo teraz należymy do siebie (...) jesteś częścią mnie i serio, życie bez ciebie byłoby beznadziejne.' Jeżeli Cię nie potrzebuje to dlaczego płaczę w poduszkę .? Nie chcę Cie ranić lepiej będzie jak zostaniemy przyjaciółmi` nie wiedział,że tymi słowami zranił ją tysiąc razy mocniej niż wtedy gdyby się rozstali ;( Nie zapomniałam..Nie przestałam kochać.. Nie przestałam tęsknić i myśleć o Tobie.I wcale się nie pogodziłam z myślą, że już nie wrócisz. I tylko jakoś dziwnie mi gdy widząc Cię daleko gdzieś nadal czuję te motylki w brzuszku i łzy cisnące się do oczu. Kocham Cię wciąż .. Tak bardzo mi Ciebie brakuje .. Nauczyłam się już udawać przed innymi, że nic do Ciebie nie czuję. Lecz w środku nic się nie zmieniło bo nadal jesteś najważniejszą osobą w moim życiu ...
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za docenienia bo mi mignęły. postaram się być czesciej o ile praca i studia mi na to pozwolą. przepraszam za powtórki nie pamietam które dodawałam... Paralogiczna - okradłam zachwycasz mnie i jak czytam twoje opisy to płacze. dobrze , że jesteś <3-- i powiedz że kochasz że już nie opuścisz.. trzymaj moją dłoń zimną z tęsknoty. jesteś i będziesz jedyny w moim życiu. taka magia dwóch cudownie splecionych dloni. "cofam się do chwil, kiedy się to zaczeło, ponieważ wspomnienia to jedyne , co mi pozostało" szukała go po sladach na sniegu. czy czekałes kiedyś na to by wspomnienia były znów prawdziwymi chwilami? oddałam Ci serce, a Ty rozbiłes je. kiedyś odnajde niebo i przestanę tęsknić. miała w oczach iskierki gdy na niego patrzyła. |
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14, jak miło coś takiego przeczytać.
a jak jest ciemno i nic nie widać, to wtedy mogę być sobą.
on kocha mnie, ciebie i twoją koleżankę też. generalnie, to on ma takie wielkie serce, że kocha co drugą twoją koleżankę. jego dotyk mnie leczy. te dwa słowa z twoich ust i od razu słońce jaśniej świeci. nie miałam prawa być o niego zazdrosna. a znana jestem z tego, że nie przestrzegam praw. przepraszam za to wyżej, ale wykichałam całą wenę.
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
I want to love someone whose heart has been broken.
so that it knows how it is and do not break my / Chcę kochać kogoś, którego serce zostało złamane. tak, że wie jak to jest i nie złamie mojego. / czasem warto odpuścic i życ mottem: czas pokaże. miłości nawet śmierć nam nie odbiera. miłość to wiara miłość to nadzieja. pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest. można milczeć i milczeniem kogoś ranić. zatańczę w rytm Twojego życia. Edytowane przez noforme Czas edycji: 2011-02-19 o 19:04 |
|
|
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
zaczaaroowanaa, kamisha ♥
'I próbowałem zgadnąć, co myślisz o tym akcie skruchy, który spłynął z naszych języków, kiedy płakałaś Dlaczego płaczesz?' Odkurz tylko moje serce i zobaczysz Że nie ma tam żadnych odcisków palców Jedynie nietknięte miejsce, które leży wewnątrz Bardzo samotnej dziś dziewczyny Wierzę, że kochankowie powinni być związani razem I położeni, spleceni ze sobą na łóżku z kwiatów I zostawieni tam, by spać Zostawieni tam, żeby śnić o swoim szczęściu Dochodzę do mojej ostatniej porażki Zabiłam siebie zmianami, próbując wszystko naprawić Ale skończyłam stając się kimś innym niż planowałam zostać. Powietrze było całkiem zakurzone, noc tak nieposkromiona Ziemia się otworzyła i połknęła cały deszcz I ciebie także połknęła - na nieznaną odległość... Czy oczekiwałeś, że to wszystko się skończy, gdy tylko machniesz ręką? Tak jak słońce po prostu zajdzie, gdy tylko będziesz potrzebował nocy. Cóż, w ciemności jesteśmy tylko powietrzem.. W końcu odejdziemy, kogo będzie obchodzić, czy w ogóle kiedyś tu byliśmy? Ostatnio życzyłam sobie, by mieć tylko jedno pragnienie Coś, co sprawi, że nigdy nie będę chciała niczego innego Coś, co sprawi, że nic się więcej nie będzie liczyło Wszystko byłoby wtedy jasne, łatwiejsze.. Ale sądzę, że będę musiała zadowolić się kilkoma krótkimi chwilami I patrzeć, jak to wszystko rozpuszcza się w jedną sekundę Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-02-19 o 19:00 |
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kamisha, grise, noforme-<3 'Zanim powiesz "Życie mi się *******i" zastanów się dlaczego i z kim,bo może się jednak okazać,że to właśnie Ciebie pieprzy w tyłek,który sam mu nadstawiasz mówiąc "Mam to wszystko w dupie". Śnieg jest tak cichy, miękki i zimny, jak obojęność ludzi nocą kochankowie uczą się miłości w bramach (...) zmieńmy bramy na sypialnie.. imię: seks nazwisko: pieniądze pseudonim: miłość. '
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
Dłuuugo mnie nie było ...
Brak weny mi doskwiera Ale czytałam wszystko codziennie Wierzyłam w nas... Ty nie mówiłeś nic... Poddałam się ... A Ty mówisz, że jednak Ci zależy... Beznadzieja
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz , że życie to nie sarkazm więc dlatego powiedziałeś , że mnie kochasz, gdy nie kochałeś? Po jego odejściu nie potrafię przejść przez park nie płacząc. nie potrafię normalnie funkcjonować , gdy go widzę, czy go kocham ? Niewyjaśnione słowa, rozmowy, kłamstwa rzucone na wiatr. Kochanie bezwarunkowowe i obojętne. Po co to ? Niby samobóstwo nie jest rozwiązaniem, ale jak można żyć całe życie ze złamanym sercem i kochać innego? no jak ? Łzy wkońcu znikną ale serca nigdy nie zaszyję. Czy to taki wysiłek i poświęcenie kochać jedną osobe? |
|
|
|
#830 |
|
BAN stały
|
![]() pamiętam Cię, z przyszłości. Czasami jest tak, że już na początku wiemy, że dana osoba zostawi ślad w naszym życiu. Czasami nawet wiemy, że będzie to bolesny ślad. ''bo umrzeć to zbyt mały powód by przestać kochać'' |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy się złoszczę, wiem, że muszę się wypłakać. Kiedy się boję, leżę w Twoich ramionach jak dziecko. Kiedy czuję się samotna, Ty nadchodzisz... Męczy mnie dźwięk łez spadających na podłogę. Dlatego najczęściej płaczę w poduszkę. Czasem jednak droga do łóżka jest za długa, ja nie mam siły by do niego dotrzeć. Nawet, gdy leżę na podłodze, moje łzy w zetknięciu z nią wydają nieprzyjemny odgłos... A są tak blisko... Jesteś moim cieniem- trwasz przy mnie w najlepszych i najgorszych momentach mojego życia. Wendy chciała przyszyć cień Piotrusia Pana do siebie, nie do niego. Tylko wtedy miałaby pewność, że zawsze będzie obok... "Gwiazdy są piękne, ale nie mogą w niczym uczestniczyć. Wiecznie muszą się tylko przyglądać. To jest kara nałożona na nie za coś, co zrobiły tak dawno temu, że żadna gwiazda nie wie już, co to było..." "Zamiast spać w swoim głupim łóżku, mógłbyś fruwać ze mną gdzieś wysoko i mówić śmieszne rzeczy gwiazdom!" ![]()
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 na zdrówko. i cieszno mi że ktoś pamiętał. 'bo ja mam ten rodzaj spojrzenia,
który przełamuje grawitację najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała. oczy widzą, uszy słyszą, a serce i tak wie swoje.'
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Ja kocham Ciebie-> Ty kochasz Ją-> Ona nie kocha nikogo.
Nikt tu nie jest szczęśliwy, ale ja jestem na początku tego pożal się (jeżeli masz komu) łańcucha uczuciowego. Chciałabym nie mieć racji. Chciałabym uwierzyć, że ta miłość jest efektem młodego wieku, burzy hormonów i zauroczenia. Chciałabym wiedzieć, że kiedyś zapomnę. Może i czas leczy rany, lecz miłość nie jest chorobą, jakże więc ją leczyć? Chciałabym Ci powiedzieć, że jesteś najwspanialszym człowiekiem na świecie. Chciałabym, żebyś wiedział, że Cię kocham. Pragnę Twojego szczęścia, a kiedy cierpisz przez Nią, chciałabym ją zabić. Jesteś całym moim światem. Szkoda, że mój świat niewiele Cię obchodzi. Ze wszystkich rzeczy na świecie- realnych i mniej realnych, miłości nie pojmuję. Gdzie jest i czy się kończy? Czy gdy się zjawia to trwa na wieki? Czy może jest na chwilę? I znika by powrócić? Miałam Cię na chwilę, by nie mieć Cię przez wieki. Miłość jak Yin Yang, tak dobra jak i zła, wspaniała i okrutna, szczęśliwa, pełna smutku, jak człowiek; Ty i ja. ♥.mahcok ęiC
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
mam dwie ręce lewe, bezużyteczne, jak powieszone odwrotnie podkowy nad drzwiami.
Wystawiam swoje rumieńce na twarzy do wiatru, deszcz składa wilgotne pocałunki na twarzy, a ja ręce rozkładam, w dłonie chwytam czas. zdefiniuj mnie ruchem swoich warg. jeszcze przyjdzie taki czas, jeszcze zrzucę z siebie twardy łańcuch twych ramion chłodnych. oczy nie milczą nigdy. moje ręce lubią tworzyć własne wspomnienia. nietykalne, nierealne. nocą (gdy nie moge spać) słucham, jak deszcz tłucze się o dach (to nie strach, to nie strach!), szukam melodii w niewyśnionych snach (to nie żal, to nie tak).
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
"- Ej, gdzie zgubiłaś uśmiech? kiedyś cały czas się śmiałaś.
- Kiedyś to ja byłam szczęśliwa.. I za parę lat będę czytać blogi ze smutnymi opisami, będę przeglądać fbl'e, wejdę na moblo, na pingera i natknę się na opisy napisane przeze mnie i na pewno mi ****a nie będzie miło. Znasz ten stan? Kiedy pomimo tego, że masz włączone wszystkie dźwięki co chwilę patrzysz na leżący obok telefon by popatrzeć czy czasem nie napisał? Jak ****a nie chcesz to nie musisz być najważniejszą osobą w moim życiu, przecież nie będę prosić My jak dwa pierwiastki jednego systemu, zależni od siebie, jak płuca od tlenu. Tak to był piękny dzień. Siedziałam w szkole, z kumpelą i spokojnie jadłam prince polo, gdy zapytała mnie o ciebie. Wzruszając ramionami bez odklejającego się plastra na sercu, szczerze mogłam powiedzieć: "pf, mam wy***ane." Nastolatki wszystko robią na przekór. Nie zakładają kurtki gdy jest zimno, piją alkohol gdy nie wolno. Nawet facetów kochają 'nie tych'. - Wznieśmy toast! - Za co? - Za niewypowiedziane myśli, za zbyt skomplikowane słowa... Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko. Nie umiem robić kółek z dymu, nigdy nie umiałam. Błędy zbieram na łańcuchu, który ciąży mi u szyi. Butelka wódki w moim barku nigdy nie jest pełna, a słońce omija me okna. Lubię być sama w domu. Wolność od makijażu i ubrań. Włosy upięte w kucyk, wygodny dres, buch fajki i rap. Kocham te dni Nagle przychodzi taki moment gdy świat rzuca pod nogi walizki, i nikt Cię nie pyta czy chcesz, a w twojej głowie ciągle słowa "tak trzeba"... Więc idziesz depcząc swoje marzenia. - ideałow nie ma. - mylisz się. 50% facetów to za***iści kolesie - ale zdradzają i są s****ielami. 20% to kujoni - niby świetni, ale tylko jak nie umiesz matmy. 10% to geje, 19% to brzydcy lub głupi kolesie, a ten 1% jest twoim wybrankiem - nie ideałem. Ty pieprzony s****ielu, chuju złamany, najgorszy z kłamców z wygórowanym ego, kocham Cie Bo jutro to o całą wieczność za późno.. W mojej głowie jest też miejsce dla Ciebie, wiesz, nawet spory kawał uwielbiam wchodzić Ci w słowo i zamykać Twoje usta magicznym pocałunkiem. Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. Muszę przyznać, że seks to było coś, co mu wychodziło najlepiej z całokształtu. Oprócz łamania serc. Wzięła głęboki oddech, jakby chciała Go ponownie do siebie przyciągnąć. I aż strach pomyśleć co się stanie, gdy jej myśli i marzenia się urzeczywistnią. Jak to jest, że nigdy z Tobą nie spałam, "
a nie mogę bez Ciebie zasnąć? |
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
'i wiedz, że z Tobą pod prąd mogę iść
nawet stąd przez tą autostradę życia.' 11:11 a Ciebie nadal nie ma. nie kochanie, jeżeli Tobie aż tak bardzo zależy to udowodnij, a nie tylko mów. 'zapadam się powoli. nie chcę wracać bo to boli..' 'naucz się dostrzegać w ludziach to co mają wewnątrz..' kocham Cię - słowo niby proste. a tak trudno niektórym jest go wymówić.
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
'Guess what, another game over I got burned but you’re the real loser. Zgadnij co, kolejna gra skończona. Spaliłem się, ale ty jesteś prawdziwym przegranym. You’re bad news, a history repeater you can’t trust a serial cheater You’re good at hooking up but you suck at love. Nie można ufać seryjnemu oszustowi. Jesteś dobry w przygodach na jedną noc, Ale jesteś kiepski w miłości. Another day, another bed It’s just a game inside your head. Kolejny dzień, kolejne łóżko. To tylko gra w twojej głowie. '
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
"-Przykro mi.
-Kochać.. Kochać to znaczy nigdy nie mówić, że jest Ci przykro." W jego oczach dostrzegła to czego się nie spodziewała, brak miłości. "Więc spleć palce z moimi palcami i chodź, Prowadź i daj się prowadzić" W Jego mniemaniu miłość polega na mówieniu sobie 'Kocham' Podarować komuś miłość By zobaczyć rozczarowanie Gdy odchodzimy. Uwielbiała leżąc w środku lata na zielonej trawie, Czując promienie słońca muskające jej twarz Wsłuchując się w piosenki świerszczy, Trzymając Jego dłoń, Wiedząc, że kocha. Stanowimy jedność. Nie jesteśmy jednością. Ile jeszcze razy zostawisz mnie samą? Ile razy będziesz musiał uświadamiać mi ile miałam przez odejście. Powiedzieć Ci, abyś przestał mnie kochać To tak jakbym poprosiła słońce by przestało ogrzewać mnie w letni dzień. Pokazał Jej świat bez bólu, bez łez.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-02-19 o 22:38 |
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
grise - kochanie <3
!devilry ![]() ![]() --- wiedziała, że bez niego w jej życiu zawsze pozostanie pustka. był wszystkim co mogło dać jej szczęście. nie ma nas, a ja wciąż tęsknie.. czuć znów Twoje ciepłe usta, na każdej części mojego ciała. był jej największym szczęściem. stoję tu, księżyc oświetla mi drogę, uciekam. nie potrafię już kochać, zająłeś całe moje serce. czy wiesz jak to jest nie rozumieć własnych pragnień? Gdy zamykam oczy czuję znów Twój zapach, słyszę głos, czuję Twój dotyk. widzę Cię. kocham Cię, uwierzysz? słodkimi pocałunkami budził ją ze snu. jeszcze niedawno trzymała jego dłoń myślac, że są dla siebie stworzeni... człowiek popełnia wiele błedów nawet taki, że zakochuje się w nieodpowiedniej osobie. uwierzyła w swoje szczęście tak bardzo, że nie pomyślała że może ją ono opuścić. ale kto by pomyślał że własnie On odejdzie i zabierze jej to szczęście. Jego. chciała by i on kiedyś poczuł to co on a gdy oznajmił jej że muszą się rozstać. |
|
|
|
#840 |
|
Rozeznanie
|
devilry - dziękuję.
patrysiowa_ - marny ze mnie mistrz ![]() ______ 1. Nic nie boli bardziej, niż chłodne oczy w zimny luty. 2. Szukając u niego odrobiny ciepła, wręczył mi bilet na Antarktydę. 3. Chciałam tylko pięciu minut z dwudziestu czterech godzin. Dwóch liter z potoku słów. Jednego zerknięcia, spośród setek ukradkowych spojrzeń. Znów chciałam zbyt wiele. 4. "W pokoju gęstość powietrza jest tak wielka, że cząsteczkom tlenu nie chce się napieprzać w cząsteczki wodoru." 5. Głowa mnie boli od ciągłego myślenia. Plecy mnie bolą z nadmiaru ciężaru. Dlaczego więc serce boli z braku miłości? 6. W jednej chwili zrozumiałam, że on jest jedynie owieczką w całym stadzie, a ja zaś szukam wilka. 7. Bardzo często chciałabym móc wyłączyć mózg i przestać myśleć. Ot, tak po prostu dać mu odpocząć. Boję się tylko zniszczeń, jakie w tym czasie dokonało by serce. 8. Pamiętasz ile razy mama mówiła Ci "Nie baw się ogniem, bo się poparzysz"? Cóż, mózg jest takim rodzicem, a serce... Serce jest najbardziej nieusłuchanym dzieckiem jakie przyszło mi spotkać w życiu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.