![]() |
#2671 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Wróci³am. Dzieñ dobry!
![]() Mam zapalenie spojówek i czujê siê beznadziejnie ![]() Dziêki ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulujê! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulujê bezb³êdnie zdanej teorii! ![]() I ju¿ trzymam kciuki za praktykê ![]() Cytat:
![]() Jasne, ¿e pamiêtamy ![]() Super, ¿e ca³y czas je¼dzisz i nabierasz wprawy za kierownic±- brawo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 565
|
karolinka dziêkujê
![]() W tygodnu idê siê wreszcie zapisaæ na egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2674 | |
Zadomowienie
|
Nareszcie, nie?
![]() Super! ![]() Cytat:
![]() Gratulujê! ![]() Wszystko siê jako¶ u³o¿y ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 542
|
Cytat:
![]() oj to faktycznie du¿± przerwê mia³a¶, ja góra dwa tygodnie...a tak to zosta³a mi jeszcze jedna jazda, czyli 2 h i dokupi³am sobie dodatkowo 2 godzinki ![]() ![]() egzamin mam raniutko, o 7:30 ale to ³±czony wiêc pewnie dopiero ko³o 9 albo i pó¼niej wyruszê na praktyczny ![]() Liwiusz! gratulujê udanej jazdy ![]() ![]() kar0link4 mam nadziejê, ¿e szybko Ci przejdzie to dziadostwo ![]() Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2011-02-20 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 272
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Dzieñ doberek
![]() Dziewczyny dziêki za pamiêæ ![]() Nawet nie mam ¿adnego racjonalnego wyja¶nienia na moj± nieobecno¶æ ![]() ![]() Ale wracam i zostajê ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Dopiero spojrza³am na pierwsz± stronê ![]() Aaaale fajnie zrobi³y¶cie laski ![]()
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Dziêki
![]() Te¿ mam tak± nadziejê ![]() Dziêki ![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ja mia³am jeszcze przerwê 3 tygodniow±..id±c na jazdy by³am pewna, ¿e bêdzie kiepsko, a by³o Ok( co mnie bardzo pozytywnie zaskoczy³o
![]() ciekawe jak bêdzie jutro ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Karolina i Gosia powrotu do zdrówka Wam ¿yczê ![]() Karola, jaki wynik meczu? ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() dziewczyny oni wyczytuj± alfabetycznie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wynik meczu 0-3 ![]() ![]() Alfabetycznie nie, losowo.
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja po teorii( alfabetycznie)gdzie zosta³am wyczytana jako pierwsza mia³am nadziejê,¿e nie bêdê musia³a d³ugo czekaæ a tu klops:/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2682 | |
Rozeznanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25215971]Mia³a¶ szczê¶cie, ¿e nie natrafi³a¶ na pytania z prêdko¶ci na ekspresówce i autostradzie, bo siê zwiêkszy³y o 10km
![]() No w³a¶nie! ![]() Niestety teraz to widzê, ¿e moja szko³a jazdy by³a tania, ale beznadziejna... Cytat:
![]() Mam jeszcze 1 godzinê jazdy do wyje¿d¿enia. Zostawi³am sobie na tu¿ przed egzaminem. Ale kolejne jazdy bêdê wykupywaæ ju¿ w innym o¶rodku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze stamt±d uciekasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
![]() Magda naprawdê mia³a¶ szczê¶cie, ¿e nie trafi³a¶ na te nowe prêdko¶ci. Co to za instruktorzy, którzy nie orientuj± siê w tak istotnych zmianach? ![]() Pamiêtam, ¿e mnie to na dzieñ dobry przywitali tekstem "Wiesz, ¿e s± zmienione pytania?", a i przypominali jeszcze po x razy o tych nowych prêdko¶ciach. A tak nawiasem mówi±c chyba mi umknê³o... gdzie zdajesz?
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
A ja tych ludzi wspominam bardzo mi³o, mo¿na by³o normalnie pogadaæ, odstresowaæ siê, a i z niektórych zdaj±cych to niez³a polewka by³a
![]()
#2687 |
Wtajemniczenie
|
Kto ich tam wie, jak oni nas wyczytuj±
![]() Za pierwszym razem wyczytali mnie jako¶ na pocz±tku, za drugim by³am ostatnia z grupy, a na ostatnim egzaminie pierwsza punktualnie o tej godzinie, na któr± mia³am (ale i tak czeka³am ju¿ tam od ponad godziny). A nazwisko mam na "K". Oczywi¶cie, je¿eli dobrze obserwowa³am, bo u nas w poczekalni mieszaj± siê ró¿ne grupy i ich osoby towarzysz±ce. Nic siê nie bój. Ja lubi³am tych ludzi z poczekalni, bo mo¿na by³o siê z nimi fajnie odstresowaæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() pierwszy kontakt taki werbalny mieli¶my w kolejce do okienka na zapisanie siê na egzamin praktyczny to mo¿e nie bêdzie tak ¼le jak sobie to wyobra¿am ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Akurat dziewczyny, z którymi siê zna³am, bo razem z nimi przyjecha³am nie zda³y na testach i w poczekalni posiedzia³am, pogada³am z obcymi lud¼mi. Na drugim egzaminie by³o najlepiej. Wchodzê, wszyscy patrz± przez okno na ³uk i siê ¶miej±. Pytam co jest i pokazali mi egzaminatora, który my³ kursantce mopem przedni± szybê na ³uku. Gadali¶my ca³y czas, poczêstowano mnie batonikiem nawet ![]() Za trzecim razem wchodzê dwie godziny wcze¶niej do poczekalni (musia³am przyjechaæ wcze¶niej, bo mia³am jazdy), a tam sami faceci. A ¿e poczekalnia ma³a, zaraz ka¿dy zacz±³ wstawaæ i ustêpowaæ mi miejsca ![]() Posz³abym tam jeszcze raz. Czekam jak przyjació³ka zdecyduje siê ponownie zdawaæ, to pojadê z ni± i bêdê j± wspieraæ ![]() Na pewno bêdziesz nam pisaæ jak by³o fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 363
|
jomic - skracaj jak chcesz
![]() ![]() ![]() ³aaaa, do egzaminu zosta³o mi jakies 18h, prze¿yje ³uk - prze¿yje wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nam w wordzie powiedzieli ¿e wyczytywane nazwiska s± losowo wybierane Nie by³o te¿ za bardzo jak pogadaæ bo w naszym wordzie jak sie czeka na praktyczny to sie siedzi w takiej przeszklonej budzie z której sie wychodzi prosto na plac i wszystko tam widaæ wiêc u nas wszyscy siedzili z bladymi minami i nikt nie mia³ ochoty na pogaduszki. Chocia¿ podchodzi³ do mnie jakie¶ blond solary w koturenkach (!) pytaæ jaki jest sposób na ³uk bo ona nagle zapomnia³a. Nie polecam z lud¼mi rozmawiaæ o je¼dzie, o wszystkim innym spoko ale znam przypadki, ¿e rozmowy z takimi "¿yczliwymi" co zdaj± po raz 10 i wiedz± najlepiej spowodowa³y oblanie egzaminu orzez sooby bardzo dobrze do niego przygotowane
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 363
|
mam nadzieje, moglam nie isc na ostatnie jazdy i zyc z przekonaniem, ze luku nie musze sie obawiac
![]() podejscie no 1 ![]() dzisiaj dzwonil do mnie moj instruktor i pytal czy nei chce za chwile jezdzic. jednak jestem kompletnie splukana. no to mi pozyczyl szczescia i kazal odezwac sie jak mi poszlo ![]() staralam sie mowic jak najmniejszej liczbie osob, ze mam egzamin, ale niezbyt mi poszlo, hehe no coz, na razie wezme sobie kapiel z zelem relaksujacym Thai Spa ![]() a i my w wordzie tez mamy budyneczek, z ktorego widac, jak inni zdaja, co jest megastresuj±ce, bo stresowa³am siê ju¿ w momencie zapisywania ![]() ![]() Edytowane przez Unendlichkeit Czas edycji: 2011-02-20 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
Wpadam na chwilkê w przerwie od nauki, przy kawce i wafelku
![]() Ju¿ tu pisa³am, ¿e moja siostra jutro ma egzamin, ale pewnie nie wszystcy doczytali, dlatego piszê jeszcze raz, jednocze¶nie prosz±c o kciuki ![]() To jej czwarte podej¶cie. Miejmy nadziejê, ¿e skoro ja zda³am za 4., to i ona zda za 4. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 407
|
Piszecie, piszecie, a ja tylko wpadam co¶ podczytaæ, a i tak nie daje ze wszystkim rady
![]() Chyba padam ![]() Powodzenia jutro ![]() Jak sobie tak my¶lê o moim egzaminie i nerwach to cieszê siê, ¿e mam to za sob±. Chyba nigdy siê tak nie denerwowa³am. A niepotrzebnie ![]() ![]() ![]() Tak wiêc czekam na pozytywne relacje jutro, bo jak nie... ![]() Karolina, a czemu Kamila tu osobi¶cie do nas nie do³±czy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczerze? Nie wiem czemu Kamila tu osobi¶cie nie chce zawitaæ ![]() ![]() ![]() Ale mo¿e to i dobrze, bo przynajmniej ja mogê czuæ siê tu swobodnie, a tak to wiedzia³abym, ¿e jestem przez kogo¶ kontrolowana i nie mog³abym o wszystkim tak jasno pisaæ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 881
|
Cytat:
Poczytam Was sobie tylko dzis (póki co), bo by³am na d³uuugim i zimnym spacerze i teraz le¿ê tylko ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Karolina mam to samo. Jednak forum daje poczucie anonimowosci i jakos nie chcê nikogo tutaj zapraszac z osób z ktorymi siê spotkam na codzieñ.
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 407
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
wróci³am od dziadków, dzisiaj mi siê super je¼dzi³o
![]() ![]() wyk±pa³am psa i szaleje po ca³ym domu, diabe³ jeden ![]()
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 881
|
sylwia, daleko masz do dziadków? Nie boisz siê je¼dziæ bez prawka?
#2700 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Gdyby to mia³o byæ rodzinne Karolinka, to ja musia³abym zdaæ za pierwszym- a zda³am za trzecim. Moja siostra i brat zdali za pierwszym.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.