|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Kamea super ,ze ustaliliscie wesele na 2013 ,powiem ci ,ze z moim sa duze problemy jesli chodzi o sale ,bo mu sie nie podoba ta ktora mu pokazalam,a reszta tym bardziej ,zdecydowalismy sie na kucharki ,bo mamy znajome ,a dwa mam rodzine na wsi ktora prowadzi duza gospodarke i chca nam hodowac miesko na wesele
,a poza tym tz tylko dwie sale od osoby sie podobaly gdzie cena na 2013 to 200 zl,albo i wiecej,wiec z wlasna obsluga wyjdzie nas o wiele taniej,tylko ,ze z kolei nie ma wyboru takich sal dla mojego tz ,chyba musze go na ziemie sprowadzic.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-20 o 16:50 |
|
|
|
#3392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fluoryzacja była super i już ![]() a co do wesela mam takie same przemyślenia...niektórzy robią weselicho na pół miasta a mieszkają u rodziców albo wynajmują...a mogliby już zacząć na mieszkanie zbierać zamiast wesele robić. Cytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#3393 |
|
Przyczajenie
|
Wpadłam sprawdzić czy ktoś coś napisał i okazuje się, że nie tylko 'ktoś' ale aż kilka ktosiów
![]() jak miło z waszej strony że mnie przygarnęłyście ![]() sylvi_86 jeśli to prawda z tym marudzeniem to faktycznie się tu odnajdę :P kinia860 oczywiście, że tak szczerych zapewnień odnośnie, że jestem tą jedyną wymarzoną usłyszałam wiele razy, o zaręczynach też już rozmawialiśmy. zaczęło się od przeglądania wystawy aparta przed którą sam mnie zaciągnął. parę razy gdy dowiadywaliśmy się o kolejnych zaręczynach innych znajomych wzdychałam że to wspaniale, też bym chciała niedawno jakoś tak zeszliśmy na ten temat i powiedział, że on by chciał żeby ta chwila była wyjątkowa i żeby to nie było zwyczajne miejsce (w jego domyśle na jakiejś egzotycznej wycieczce niestety). Napisałam niestety bo przez najbliższe 2 lata absolutnie nie będzie nas na to stać, no chyba że wygramy w totka co do pierścionka to też wg niego ma być wyjątkowy i z nie wiadomo jak wielkim brylantem. a że pieniędzy nie ma a on sam tylko snuje takie plany to pewnie mogę sobie poczekać parę lat. czasem wydaje mi się że to taka wymówka z jego strony :P bo ja przecież nie chcę wielkiego pierścionka, chcę tylko żeby zadał mi to wyjątkowe pytanie.Wiecie co dziewczyny? z tym wspólnym mieszkaniem to nie jest do końca tak jak myślicie... my na początku też do siebie dojeżdżaliśmy bo studiowaliśmy w zupełnie innych miastach i wtedy marzyłam o wspólnym mieszkaniu. każde wakacje spędzaliśmy wspólnie, prawie każde weekendy i tak przez ponad 2 lata. od 3 miesięcy gdy mieszkamy razem ta magia zaczęła jakby przygasać. chociaż to pewnie tylko moje wymysły- wiadomo, z nadmiaru czasu samemu wymyśla się problemy ![]() Dziękuję za miłe przywitanie
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To fajowo że na 2013 się zgodził, co prawda to jeszcze trochę czasu, ale na spokojnie sobie wszystko ustalicie i pozałatwiacie Co do mojego tż to mrożonka jest już jakiś czas, dwa tygodnie temu co był u mnie to trzymałam się na baczność i nic mu nie pozwoliłam, wcześniej też było dwa tygodnie przerwy miedzy spotkaniami i wtedy był ostatni raz (to chyba 23 stycznia był) więc już miesiąc postu masakra jakaś - jego to nie rusza Sąsiad raz na tydzień/dwa proponuje mi mały numerek - dotąd odmawiałam, ale przy najbliższej okazji chyba dam się skusić bo mam ochotę na seks a TŻ ma mnie w dup*e - coś mi się od życia należy
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GAJAAAAAAAAA pomocy!! jutro mam rozmowę kwalifikacyjną, mam ze sobą przynieść "coś z niczego" - tzn. coś niewartościowego i niezabawkowego, czym można zorganizować zabawę grupce dzieciaków. wymyśliłam gazetę - te takie przechodzenie z gazety na gazetę itd, ale może jeszcze jakiś pomysł masz?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile macie lat? No ja bym chciała zamieszkać z tż choćby po to zeby sprawdzić jak nam będzie razem, czy nie będziemy się żreć o byle co, czy on mi będzie pomagał w pracach domowych, no i wogóle. A to ze człowiek "przyzwyczaja" się do siebie to wydaje mi się normalne i nie trzeba się tu doszukiwać wygaśnięcia uczuć czy nudy. Poprostu Wasz zwiazek dojrzewa, nie jest już zauroczeniem, zakochaniem a prawdziwym dorosłym związkiem w którym trzeba się zmierzyć z przyziemnymi problemami. No i wiadomo że w takiej sytuacji jak Ty jesteś że nie masz tu znajomych jest Ci ciężej bo nie masz jakiegoś "odskoku" od codzienności i tż-ta Poszukaj jakichś koleżanek choćby na forach regionalnych albo poproś tż-ta zeby zapoznał Cię z kilkoma koleżankami - może poznasz kogoś ciekawego ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Nie
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dasz radę to znaczyło że wytrzymam kilka miesięcy bez rrrrr??? Kocham go, ale skoro on tego nie docenia to ... chyba przestanę być taka dobra dla niego ![]()
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena ty zartujesz z tym numerkiem ,czy mowisz na serio ??i to w dodatku z sasiadem....
|
#3400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wstępie PIONA za inżyniera a jaki kierunek skończyłaś? ![]() Cytat:
te 13 zrekompensują Wam brak r ![]() Cytat:
jako niania?Marlena, nawet tak nie żartuj z tym numerkiem
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mutny - jako animatorka w wakacje (zależy mi tym bardziej, że jeśli nie dostanę tej roboty, to w wakacje będę siedzieć w Wawie i pisać licencjata )
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2011-02-20 o 18:14 |
|
|
|
|
#3402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hej hej spokojnie przecież bym go nie zdradziła gdyby on mnie zdradził to bym go chyba udusiła i napewno bym nie wybaczyła, więc chyba logiczne że tak samo działa to w drugą stronę i nigdy bym mu tego nie zrobiła !!
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena piszesz ,ze go kochasz ,a chcesz nomerek z sasiadem jedno zaprzecza drugiemu ,wiec skoro chcesz go zdradzic to nie ma mowy o milosci.Ciekawe czy ty bycs chciala byc zdradzona?? W ogole nie ma o czym mowic.
Edit dopiero teraz przeczytalas co napisalas Niemneij jednak dziwny masz sposob na odreagowanie:PCZesc Ala widze cie jak tam ????? wyrrrrarrowalas sie ;P???
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-20 o 18:29 |
|
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spox Ale Wy naprawde nigdy nie miałyście tak, że nawet samo gadanie o tym jak na kimś się zemścicie Wam pomogło? Jak mnie ktoś zdenerwuje, to zawsze tak mówię co ja to nie zrobię i wrzucam luz ----> chyba jakaś dziwna jestem
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, już pomagam
![]() Otóż gazeta to gut pomysł: można się pobawić w żaby i krokodyle. Żaby pływają pływają, na hasło KROKODYL! muszą wskoczyć na listek (gazetę). Komu się nie uda, albo komu noga spadnie z listka - staje się krokodylem. Po każdej rundce zmniejszamy ilość gazet. Na końcu zostaje jedna i tłum bachorów, które próbują się na niej zmieścić. nadaje się też jako instrument ![]() makaron - można go ozdabiać, wiązać w korale/bransoletki, kolorować, malować etc. Groch/ ryż i puste butelki - robimy instrumenty i wszystkie zabawy z trzymaniem rytmu, orkiestrą etc. Nic - zabawy z niczym, czyli bez rekwizytów: pająk i muchy, pląsy, gąski gąski do domu, stary niedźwiedź sratatata, chodzi lisek koło drogi, murarz etc. I ćwiczenia dramowe. Coś małego, co się zmieści w dłoni, np. kamyk - i mamy talarka! "Jak to miło i wesoło, gdy talarek krąży w koło... " Lina, pudełka po butach etc - przeciąganie liny, tory przeszkód etc. OStatnio jedna z małych 30 min ganiała, a potem padła ![]() Starczy czy myśleć dalej? Idę nadrabiać ![]() Marlena, zdradzaj na zdrowie Kinia, straszne krucjaty ten Twój narzeczony prowadzi w związku ze slubem.Czemu tak? Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-20 o 18:40 |
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3407 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabialam was!!!!!!!!!
Cytat:
![]() Gratuluje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do pierscionka - nie wiem czy to dobre rozwiazanie, ale moze zrobicie tak jak my, zareczyny tylko we dwoje, wtedy kiedy on bedzie gotowy, a powiecie rodzicom za jakis czas? Wtedy on nie bedzie mial poczucia, ze naciskany no bo w koncu zrobi to jak do tego dojrzeje, a rodzice dowiedza sie w odpowiednim czasie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Milczenie jest złotem ![]() Czeeeeść laski Ja sobie przypomnialam, ze chcialam sie kiedys odniesc do biegania moj tata zawsze powtarza - Gdyby Bóg chciał, żebym biegał to by mnie zającem stworzył i ja sie tego trzymam!Tez nie wygralam, bo nie grałam
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mi wymyśl jak można przez 5 minut przedstawiać się dzieciakom żeby ich to nie znudziło, bo dla mnie 5 minut to taaaaaaaaaaaaak dużo czasu ![]() ależ ty niedobra jesteś - to do tego pogrubionego
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam niedobra od razu
![]() Otóż można im opowiadać o sobie przez 5 min, ale one posną wtedy. Można zrobić kalambury. Ty opisujesz jakąś cechę/ opisujesz sytuację, a one zgadują jaka to cecha i np. zapisujecie ją w narysowanym przez Ciebie konturze człeczka podpisanym ZUZIA np. "taaak baaaardzo mi się nieeee chceeee z ranaaa wstaaać" i głos od gnojów SPIOOOOCH,aaa! JA TO PIERWSZY POWIEDZIAŁEEEM, kwik, NIE BO JA!! ![]() Można zaśpiewać piosenkę albo pokazać przedstawienie mini. wszystko można
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No widać że masz doświadczenie z dziećmi Ja jeszcze półtora roku temu bym coś wymyśliła, a miałam tyle różnych konspektów ze babki z przedszkola ode mnie brały pomysły no ale jak się nie ma z czymś styczności przez chwilę to się od razu zapomina a z tą gazetą to ja pamiętam ze miałam taki właśnie konspekt tylko z kartkami kolorowego papieru w formacie A4 i A5 - układało się je w niewielkich odstępach np. na przemian , albo równie pomieszane i pełniły one rolę kamieni w rzeczce - trzeba po nich przejść nie wpadając do wody i warunek jest taki że trzeba skakać, albo jak żabka dwoma nogami, albo na jednej nodze, jak kto chce byleby skakać jak miałam praktykę w przedszkolu na pierwszym roku to dzieciaki uwielbiały tą zabawę choć z pozoru wydaje się taka niespecjalna
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle zazdroszcze figury
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Yyyyy a skąd Ty wiesz jaką ona ma figurę? Ja tu nigdzie nie widziałam
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Z fejsa
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
Aha, to Wy macie siebie w znajomych? ja sobie kiedyś konto założyłam ale nie bardzo wiem co się tam dzieje i o co tam chodzi
heh za głupia na to chyba jestem
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jadłam? Żelki żabki z białym brzuszkiem
![]() Marlena no niektore mamy siebie w znajomych
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja ale masz super pomysly ,wykorzystam je na moje mission impossible jak brat z dzieciakami przyjedzie (9 lat i 3 lata maja ),zawsze mi wtedy przewracaja mieszkanie do gory nogami ,a ja wychodze z siebie probujac je ujarzmic ,ostatnio powiedzialam ,ze jak oni przyjada to ja na czas ich pobytu do tz sie przeprowadzam
![]() Ala co nic nie opowiadasz:P jak tam weekend spedzilas bez nas ???
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
A co mam Kinia opowiadac
fajowo bylo i juz tesknie - wystarczy Nie chce wyjsc na taka co tylko o rrr gada T. powiedzial, ze nie moze sie doczekac wakacji, a wczesniej Warszawy (no bo razem na koncert jedziemy)
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3419 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A` poza tym ponoć od tego mega się chudnie No proszę ![]() Cytat:
Miss gratuluję odwagi! A co do Tż... Strasznie mi przykro Ale to może lepiej? Że teraz tak to wyszło? Że on jeszcze nie jest gotowy? Bo jakbyście zamieszkali razem to jestem pewna, że zaczęłoby dochodzić do spięć i jeszcze byście się rozstali A co do tych wyjazdów i kumpla... Możecie zabrać jakąś drugą zaprzyjaźnioną parę i w wakacje jechać na taki euro trip. Chce znajomego? Musi zacząć wychodzić. On chyba tez nie widzi tego, że samo nic nie przyjdzie. Chce się wyszaleć? Ja mojego Tż nie zatrzymuję jak chodzi co chwilę na imprezę z grupą, nie mówię mu o której ma wracać ani nic. Też się tego obawiał na początku, ale teraz zobaczył takie fajniejsze strony - obiad czasem ma podany jak przyjdzie, jest czysto, do tego ma się do kogo odezwać, może i tak robić co chce bez żadnych moich ograniczeń. Jak się chce to się przecież da...Co do całej sprawy z pierścionkiem... Może to też jest jednak dobre? Że jak on się tak wydarł na wszystkich to oni dadzą mu spokój przez to? I dzięki temu on o tym i tak będzie myślał, bo mu zasadzili w głowie takie "ziarenko"? Z tym kochaniem... Powiedziałaś mu to? Ale ogólnie... Śmierdzi mi to kupą i nawet przez komputer to czuję Cytat:
Evvcia takimi głupotami też trza się zająć ![]() Marlena no ten Twój Tż to też boskie kawałki odpala Daria witaj To, że zamieszkaliście razem to super Kameuś gratuluję! Cytat:
Cytat:
Gajuś ale ty jesteś mądra z tymi zabawami! Aluś! W moim bloku sprzedają mieszkanie prawie 45m z antresolą
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti mow wszystko na temat mieszkania co gdzie, za ile i czemu tak drogo
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

,a poza tym tz tylko dwie sale od osoby sie podobaly gdzie cena na 2013 to 200 zl,albo i wiecej,wiec z wlasna obsluga wyjdzie nas o wiele taniej,tylko ,ze z kolei nie ma wyboru takich sal dla mojego tz ,chyba musze go na ziemie sprowadzic.

(jak będziesz potrzebowała to daj info na priv
walcz o swoje! 

co do pierścionka to też wg niego ma być wyjątkowy i z nie wiadomo jak wielkim brylantem. a że pieniędzy nie ma a on sam tylko snuje takie plany to pewnie mogę sobie poczekać parę lat.
czasem wydaje mi się że to taka wymówka z jego strony :P bo ja przecież nie chcę wielkiego pierścionka, chcę tylko żeby zadał mi to wyjątkowe pytanie.

Ja jeszcze półtora roku temu bym coś wymyśliła, a miałam tyle różnych konspektów ze babki z przedszkola ode mnie brały pomysły