|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
pieleszka zdrówka kochana
![]() Któraś pytała o żelazo. Ja biorę od 3 tygodni bo mi anemia wyszła i biorę Tardyferon fol. jest właśnie z kwasem foliowym, zobaczymy jak teraz mi wyniki wyjdą. ![]() No i zaczynamy dzisiaj 21 tydzień ![]()
#4682 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
MY DZISIAJ ZACZYNAMY 18 TYDZIEN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4683 |
Zakorzenienie
|
W Lidlu od dzis tydzien dla dziecka, sa kosmetyki, sloiczki, soczki, słodycze, ja kupiłam podkłady do przewijania i 2 paczki wkładek laktacyjnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Mamuśki
![]() Zmalowana rozwaliła mnie Twoja propozycja nowego tytułu ![]() ![]() A ja dziś po pracy zmykam na wizytę, więc trzymajcie kciuki. Mój gin ma liche USG ale może podpatrzy płeć, a jak nie to poczekam do połówkowego, kóre mam 07.03. Poza tym tez podejrzewam jakieś 2,5 kg więcej na wadze ![]() ![]() ![]()
#4685 |
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam!
Nerola, pięknie urządziliście sypialnię ![]() ładny kolorek na ścianach ![]() mój małż już się czuje "urobiony" w kwestii przeprowadzki, myślę że gdzieś koło przełomu maj-czerwiec będziemy już w nowym lokum ![]() chcę sobie pourządzać wszystko dopóki jeszcze dam radę, poukładać, piętro doprowadzić do porządku bo i w kuchni się będę musiała poukładać i w ogóle w pomieszczeniach, trzeba będzie lodówkę kupić do kuchni i kuchenkę bo nie mamy tam no i wszystko dla dzidzi - kącik, łóżeczko, ciuszki poukładać - jejku, jak ja się już doczekać nie mogę! Aha i jak już ciepło będzie na wiosnę to odmalujemy tam nasza sypialnię gdzie będzie łóżeczko i kącik dzidziusia , bo przed ślubem jak mieliśmy tam mieszkać to wszystkie pokoje malowaliśmy - kuchnię, łazienkę i salon oprócz naszej sypialni, a tam niemalowane od czasu jak się wprowadziłam do tego pokoju w 2 klasie gimnazjum - w sumie ściany w miare ok są bo dbałam ale trzeba odświeżyć bo wyblakły trochę - za 8 lat to miały prawo, ale od dwóch już tam nikt nie mieszka nawet. Ale z jednym pokojem to szybko pójdzie facetom ![]() to jasny pokój jest, słonko świeci w okno po południu od ok 14 bo jest od zachodu i był tam kolor beżowo-żółty ale teraz myśle nad bardziej brązikiem jasnym, meble są olcha miodowa, jak myślicie, jaki kolorek by tam pasował?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-21 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zadomowienie
|
moniczka mój to samo. Codziennie rano i wieczorem pogadanki. Najlepsze jest to, że zadaje dziecku pytania
![]() ![]() ![]() A jak mu powiedziałam o tej wybrzuszającej się twardej częsci brzucha to tylko czatuje na taki następny moment. Oj te chłopy - niby tacy twardziele, a w środku kisiel. Zapomniałam się pochwalic prezentem od teściowej - wstawię potem zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki zaciśnięte ![]() powodzenia, żeby udało się płeć podpatrzeć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pieleszka żebyś szybko wyzdrowiała ![]() jacieeeee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nerola śliczny ten pokoik, wszystko już czeka na Izę-faaajnie ![]() ![]() ![]() Ojj fajnie by było jakby jeszcze w tej części się mały odezwal do mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas dzisiaj mróz, aż się wychodzić nie chce brrr, a musze iść po jakieś zakupy na obiad bo nic nie mam. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- No i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() jacieee żeby się udalo płeć zobaczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4691 |
Zadomowienie
|
jacieeeee kciuki za wizytę
![]() ![]() beata_1988 super ze sie przeprowadzacie ![]() ![]() Natka_ u Nas tez mroźno a ja musze isc na pocztę ![]() ![]() ![]() Zaraz się zabieram za gotowanie zupki - pieczarkowa dzisiaj ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czytałam,że ktoś ma dziś wizytę i nie pamiętam kto?jacieee?? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozbawiło mnie to: niby tacy twardziele, a w środku kisiel. - święta racja. Mam pytanie: któraś z Was ma taką zdolną teściową która zrobiła jej taką poduszkę rogala do spania ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-21 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kwas foliowy niestety nie ułatwia żelazu wchłaniania,ja równo z żelazem łykam wit C i mam dobre wyniki. córcia,dziękuję za pamięc,dziś już lepiej, rano zrobiła tylko jedną kupkę i to już prawie zwięzłą,wiec jest szansa,że leki działaja i bedzie już tylko dobrze życzę wszystkim miłego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wkład kupiłam na allegro http://allegro.pl/kulka-silikonowa-s...429049275.html wzięłam 1 kg i w zupełności wystarczyło. I musze przyznac ze o wiele lepiej mi sie śpi odkad mam ta poduchę bo ja lubiłam spać na brzuchu a teraz to już nierealne więc układam sobie brzuchol na podusze i mi wygodnie ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana widzę że przed ciążą jechałyśmy na tym samym wózku, ja mam pierwszy wpis w karcie ciąży 79kg (masakra bo to była najwyższa waga jaką miałam w życiu!!!!) no teraz mam jakieś 3,5 na plusie ale myślę że to jeszcze nie jest źle ![]() Nerola super pokój, aż Ci zazdroszczę takiej dużej sypialni, moja mniejsza i nie ustawna więc łóżeczko na styk wejdzie ale będzie przynajmniej zaraz przy mojej stronie łóżka ![]() Jacieee trzymam kciuki za płeć, musi pokazać ![]() a tak na dzień dobry to mi się kijowo tydzień zaczął ![]() Moje kochanie od wczoraj ma objawy grypy żołądkowej ![]() A ja dziś na 16 do dermatologa hehe tylko nie mam z czym bo po uczuleniu zostały mi tylko strupki z drapania ale idę może coś podpowie.No i tak się zastanawiam bo w zasadzie samo mi to uczulenie przeszło ale przestałam jeść jabłka (konkretnie jeden rodzaj którym się wcześniej zajadałam no i odstawiłam feminatal n-czyżby winowajcy???) mój też przeżywa brzuch (mówi że strasznie mu się podoba i musi go głaskać i całować) i przeżywa bo jak Szymek kopie a on przyłoży rękę to spokój ![]() ![]() trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wszystkim na wypowiedzi na mój temat
![]() ![]() Kochane jesteście, bo kto lepiej zrozumie ciężarówkę, jak nie druga ciężarówka? ![]() A teraz z milszych rzeczy. Dokładnie za tydzień mam wizytę u lekarza ![]() Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-02-21 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Zmalowana super wymyślone gratulacje dla twórcy
![]() Jestem po wizycie już wiem, że mnie dzisiaj nie wypuszczą, ale jest małe prawdopodobieństwo, że jutro wyjdę na wolność. Przynajmniej mam czas żeby nadążyć z czytaniem. ![]() Mam ochotę na pierogi ruskie zrobi ktoś dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja naleze do tych drugich ![]() Licze ze jak poznam płeć na połówkowym w 22 tygodniu to juz na bank sie sprawdzi. Ide zaraz na poczte i pozałatwiać sprawy. Własnie umowilam sie do fryzjera na strzyzenie na przyszly tydzien i romawiałam z kosmetyczka i odradziła woskowanie bikini <masakra> ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zadomowienie
|
dziubek- zdrowia dla męża
![]() Beatka,Margaret- ja też bym chętnie uszyła takiego rogala,ale skąd wziąc formę??bo ja to jeszcze sobie zeszyję,ale zupełnie nie wiem z jakich to trzeba zrobic kawałków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczynki za kciuki
![]() ![]() Odebrałam właśnie wyniki i jak zawsze liczne bakterie w moczu ![]()
#4702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oliweczka, nie przejmuj sie teściem... że też się zawsze znajdzie taki ktoś ![]() ![]() Wiadomo przecież że możesz się różnie czuć i nic na siłe, nie dasz rady to nie pójdziecie, niech sobie gada co chce. Swoją drogą my mamy na razie dwa wesela w tym roku - jedno początek sierpnia, drugie w połowie maja.... na oba chciałabym iść, ale zobaczymy jak to będzie...choć w maju to powiedziałam że choćby mnie mąż miał toczyć to idziemy bo to najlepsza przyjaciółka ![]() jacieee, trzymam kciuki!
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
WYĆ mi się chce...Jeszcze 2 h i do domu. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
hej Brzuchatki
![]() hmmm jak myślicie warto się jeszcze przebierać z piżamki czy już nie bardzo ![]() jacieee trzymam kciuki ![]() Nerolka super pokój urządziłaś ![]()
#4705 |
Zakorzenienie
|
oliweczka - to moze jeszcze sobie odrobine zapal, zaćpaj i odrobine tabletek po kazdej z kazdego puddelka wez... to nic sie nie stanie! i daj mezowi ODROBINE ARSZENIKU!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam powiedziec.... jesli chodzi o tą moją infekcje, posluchałam Was w sprawie kapieli z solą i chyba pomoglo!!
Do tego tantum rosa i zauważylam, że coś ze mnie wyłazi.... więc może sie pozbęde tego swędzącego dziadostwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
Shira- już nie warto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukałam właśnie na all ale mi wyskakiwało tylko styropianowe kuleczki - wypełnienie do foteli, a silikonowego nie mogłam znaleźć, ewentualnie widziałam strzępki pianki poliuretanowej. Musze mamci pokazać jak to wygląda i czy by mi zrobiła takie ![]() A mogłabyś napisać mniej więcej wymiarki tej poduchy? tak żeby akurat ten kilogram granulek wystarczyło ![]() z góry dziękuje i ślemy buziaki ode mnie i dzidziola ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() kozę oczywiście weźmiemy ze sobą do nowego lokum ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Jacie
![]() Byłam w sklepie bo cś mi się chciało ![]() I właśnie zajadam deserek dla niemowląt jabłka + winogrona ![]() Margaret czy ta Twoja znajoma mówiła Ci coś jeszcze o innych zajęciach w sszkole rodzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.