Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 13:06   #4711
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Beatka,Margaret- ja też bym chętnie uszyła takiego rogala,ale skąd wziąc formę??bo ja to jeszcze sobie zeszyję,ale zupełnie nie wiem z jakich to trzeba zrobic kawałków
Moja teściowa to uszyła z dwóch kawałków. A mniej wiecej wymiary mi któras dziewczyna tutaj podawała, ja to troche przerobiłam . Wkleję zdjecie które dostałam ( nie pamietam od kogo )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0033.jpg (126,1 KB, 26 załadowań)
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:08   #4712
kasshia
BAN stały

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Witajcie
Wczoraj zaczęliśmy 21 tydzień !

Co do tytułu... moja propozycja : Lato wielkimi krokami się zbliża, wkrótce poznamy naszego bejbika! Genialna jestem, wiem

Zmalowana, twój tytuł chyba najlepszy

nerola, świetnie urządzony pokoik, i chłopcy tak się czają fajnie

kasshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:13   #4713
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki za kciuki Po takiej ilości to się musi ukazać płeć
Odebrałam właśnie wyniki i jak zawsze liczne bakterie w moczu Ale praktykuję zalecane przez Was kąpiele w soli, więc może pozbedę się cholerstwa jakoś
kąpiele w soli to na grzybka pomaga, na bakterie w moczu to picie wody z cytryną pomaga, jedzenie jogurtów, herbatki z żurawiny - pyszne swoją drogą, suszona żurawina i ogólnie dużo pić żeby wypłukiwać bakterie.
Ja zazywam sobie od czasu do czasu taką żurawinę w tabletkach jeszcze, bezpieczne dla kobiet w ciązy Uromaxin czy jakoś tak i na razie bakterie sobie poszły precz 100tab. ok 28zł kosztuje ale ja kupiła 2 duże listki chyba 40 tabl. za 8 zł w aptece, bo stwierdziłam że takiego dużego opakowania mi nie potrzeba to nawet jeszcze taniej wyszło.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Moja teściowa to uszyła z dwóch kawałków. A mniej wiecej wymiary mi któras dziewczyna tutaj podawała, ja to troche przerobiłam . Wkleję zdjecie które dostałam ( nie pamietam od kogo )
dziekuję pięknie jesteś cudowna

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-02-21 o 13:13
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:15   #4714
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasshia Pokaż wiadomość
Witajcie

Co do tytułu... moja propozycja : Lato wielkimi krokami się zbliża, wkrótce poznamy naszego bejbika! Genialna jestem, wiem

Zmalowana, twój tytuł chyba najlepszy

nerola, świetnie urządzony pokoik, i chłopcy tak się czają fajnie

Moze lepiej
Lato zbliża się wielkimi krokami, naszego bejbika niedługo poznamy!

głodna znowu jestem...

czy macie problem jak ja - czarna dziura w portfelu tydzien przed wypłatą? czy tylko ja taka rozżutna...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-02-21 o 13:16
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:15   #4715
asia_102
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

Ja też przed wątkiem miałam zerową wiedzę i panikowałam że jak ja sobie poradzę, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi

moje maleństwo też pierworodne
ja nadal panikuję, że będę najgorszą matką na świecie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Z nowych przesądów - koleżanka wczoraj zawyrokowała że na pewno syn będzie skoro słabo czuję ruchy. A w sobotę - w pracy jedna do mnie "pani to ładnie wygląda, na pewno będzie syn" - po czym za pół godziny spotykam koleżankę, a ta na mnie patrzy "kurcze, zmieniłaś się - na 100% będziesz mieć córkę"
usłyszałam ostatnio, że z synem się wygląda pięknie w ciąży, bo córka wysysa z mamy urodę

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Muszę się Wam wyżalić, no bo komu? Wczoraj byliśmy u teściów, teść postawił rożne alkohole, bo akurat wrócił z wycieczki- no i mi też stawia kieliszek-ja mówię że dziękuję-on na to-oj spróbuj chociaż i zaczęło się namawianie, no i spróbowałam odrobinę, resztę kazalam wypić mężowi, ale to ciort. Siedzieliśmy ze 3 h i w tym czasie przyszłi tacy ich znajomi zapraszać na wesele, a właściwie ich córka(my tez ich zapraszalismy-rodzice tej dziewczyny byli, ale ona nie). Ucieszyłam się, że mamy kolejne wesele w tym roku i jak poszli,to mąż się pyta i co idziecie? Ja mówię, że niewiem jak się będę czuła itd., PRZECIEŻ DO CHOLERY JESTEM W CIĄŻY, MOŻE BĘDĘ ZMĘCZONA, BĘDĘ SIĘ ŹLE CZUŁA,( to dużymi literami to przemyślenia), na co teść-nawet mnie nie denerwujcie-idziecie i koniec!!WK.......się to mało powiedziane, ale oczywiście mój maż ZAWSZE trzyma jego stronę, a ja to wogóle moge się cmoknąć. Odwaliłam mu dzisiaj smsa, bo w pracy jestem. Kurczę, ja naprawdę chciałabym pójść na to wesele, z resztą ydzień przed tym mamy też jeszcze jedno i to bardzo daleko, ale obawiam się, że teść,a co za tym idzie mąż będą gadać-a czego nie tańczysz, czego nie srańczysz itd. Jeszcze teść, po tym jak powiedziałam, że niewiem jak się będę czuła, to mówi, że ciąża to nie choroba, a ja na to-ale odmienny stan!K.... jestem zła!!!Niby mąż mówi, że jego rodzice mnie strasznie lubia itd, ale takie ,,docinki"-no niewiem jak to nazwać STRASZNIE mnie wkurzają, bo mój nawet się nie odezwie-on chyba nie widzi problemu, a ja zawsze!!Wiem, może jestem trochę uprzedzona do teścia, ale jak jestem na niego zła, to o tym mówię mężowi, a on się strasznie wtedy wkurza...moze ja niepotrzebnie się wkurzam. Z takimi ludźmi trzeba umieć żyć, ja nie potrafię.
najważniejsze, żebyś się nie denerwowała pomyśl sobie, co jest najważniejsze i od razu teściu zrobi się maluuutki
mnie przybyło asertywności, jak teraz mówię 'nie' to jakoś wszyscy mnie poważniej traktują

Cytat:
ja przed ciążą miałam troche nadwagi jakieś 78kg przy wzroście 170cm więc sporo ważyłam, teraz 74kg od 3 miesięcy ale połozna mówi że jest ok.
Cytat:
no to w sumie podobne gabaryty mamy i waga zmiejszyła się nam podobnie o ok. 4kg w porównaniu z tą sprzed ciąży
no rzeczywiście podobne od razu raźniej
Mnie położna właśnie mówi, żebym zapytała o to lekarza, a z kolei lekarze mówią, że wszystko jest ok. Na ostatniej wizycie pani doktor z pełnym przekonaniem powiedziała, że na pewno do kolejnych odwiedzin przytyję co najmniej dwa kilo. Wizyta za tydzień, a dziś rano na wadze kolejne -200gr.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
To samo u nas, brzuch jaki brzuch....a ten
Wczoraj mój się przyznał, że nie będzie mnie przytulał, bo czuje 'obcego' w twardym brzuchu

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
MY DZISIAJ ZACZYNAMY 18 TYDZIEN moj kochany maz to przekracza wszystkie standardy wyczytalismy gdzies ze od 16 tygodnia dziecko slyszy glosy juz wiec moj kochany maz co wieczor kladzie sie przy mnie przystawia sie do brzuszka i gada sobie z malenstwem hihi mozna pasc jak oni sobie gadaja
Odważny mężczyzna Ja bym chyba uciekła jakby mój małż tak zaczął

Cytat:
Beatka,Margaret- ja też bym chętnie uszyła takiego rogala,ale skąd wziąc formę??bo ja to jeszcze sobie zeszyję,ale zupełnie nie wiem z jakich to trzeba zrobic kawałków
Na oko bym zrobiła podwójnie złożyć materiał, namalować kształt rogala, wyciąć wg wzoru dwa takie same kawałki, zszyć, wywrócić na lewą stronę i wypchać
A tak serio, to może poprosić w 'poprawkach krawieckich' o podpowiedź? Iść ze zdjęciem i zapytać? Chyba sama tak zrobię.

Nerola a na tarczycę to jakieś specjalne badania się robi? Bo ja dawno temu (jeszcze w podstawówce) miałam wole młodzieńcze i musiałam algi wcinać, więc może to jakoś się łączy
asia_102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:16   #4716
kasshia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
Moze lepiej
Lato zbliża się wielkimi krokami, naszego bejbika niedługo poznamy!
Też ciekawe
Stary 2011-02-21, 13:17   #4717
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam powiedziec.... jesli chodzi o tą moją infekcje, posluchałam Was w sprawie kapieli z solą i chyba pomoglo!!

Do tego tantum rosa i zauważylam, że coś ze mnie wyłazi.... więc może sie pozbęde tego swędzącego dziadostwa
to super że pomaga, ja dopiero wczoraj sól kupiłam bo było w domu tyle co w solniczce tylko dziś zaszaleje z solą

edit:
a jak wyłazi to dobrze, tak powinno być bo znaczy że się grzybek wyprowadza
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
oliweczka - to moze jeszcze sobie odrobine zapal, zaćpaj i odrobine tabletek po kazdej z kazdego puddelka wez... to nic sie nie stanie! i daj mezowi ODROBINE ARSZENIKU!!!!
mój mi nawet powąchać nie dał wczoraj naleweczki wiśniowej z wisienkami a co dopiero o kosztowaniu mówić

Czas edycji: 2011-02-21 o 13:23

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 13:26   #4718
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
kąpiele w soli to na grzybka pomaga, na bakterie w moczu to picie wody z cytryną pomaga, jedzenie jogurtów, herbatki z żurawiny - pyszne swoją drogą, suszona żurawina i ogólnie dużo pić żeby wypłukiwać bakterie.
Ja zazywam sobie od czasu do czasu taką żurawinę w tabletkach jeszcze, bezpieczne dla kobiet w ciązy Uromaxin czy jakoś tak i na razie bakterie sobie poszły precz 100tab. ok 28zł kosztuje ale ja kupiła 2 duże listki chyba 40 tabl. za 8 zł w aptece, bo stwierdziłam że takiego dużego opakowania mi nie potrzeba to nawet jeszcze taniej wyszło.
Widzisz jaka ja tępa strzała jestem No ale nie zaszkodzi.
Mi gin zawsze po wizycie każe żuravit brać, ale to tylko przez 5 dni, a potem znowu mi się bakterie wracają i się zastanawiam czy mogę na własną rękę jak czuję, że znów jest nie halo. Zapytam go dziś.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:28   #4719
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
dziubek- zdrowia dla męża

dziękuję
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 13:33   #4720
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Widzisz jaka ja tępa strzała jestem No ale nie zaszkodzi.
Mi gin zawsze po wizycie każe żuravit brać, ale to tylko przez 5 dni, a potem znowu mi się bakterie wracają i się zastanawiam czy mogę na własną rękę jak czuję, że znów jest nie halo. Zapytam go dziś.
Na pewno Ci nie zaszkodziło żuravit jest droższy a mi pani w aptece poleciła Uromaxin bo sporo tańszy jest a działanie i skład ten sam, a nawet Uromaxin ma najwięcej bo 300mg żurawiny w tabletce a Żurawit 220mg a Urinal 200mg .

Czas edycji: 2011-02-21 o 13:37
Stary 2011-02-21, 14:07   #4721
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Shira- już nie warto ale dajesz czadu
hihihiih no dziś wyjątkowo ale przebrałam się z piżamki do dresu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 14:09   #4722
agulaaabar
Zakorzenienie

A ja znowu straciłam apetyt.... jak juz musze cos zjeść to jest właśnie takie MUSZE i nawet suchy chleb byleby glód zabić;( a juz się cieszyłam że wszystko minęło a dalej na jedzenie nie moge patrzec

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:24   #4723
agni82
Zadomowienie

Agulaaabar ja to w ogóle zdaniem znajomych mam świński gust - tzn, zjem byle co.A przeważnie coś szybkiego. Bo jak mi się chce jeśc, to tragedia. Musi byc w przeciągu 5 min. A najgorzej to w restauracjach.Czuję zapachy, a kichy aż skręca.

A ja lubię sobie piętki "wczorajszego' chleba pogryźc

Biedne moje dziecko - ja lubię zupki chińskie i raz w tygodniu sobie takie serwuję, ale dziecku to trzeba coś pożywnego.

dostałam świetną książkę - bobas -instrukcja obsługi. no jest tam wszystko.Polecam
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:26   #4724
kasshia
BAN stały

Dziewczyny, jak zrobic taki suwaczek, w którym pisze jestem w ... tygodniu ciaży. A na dole co sie dzieje w tym tygodniu?
Stary 2011-02-21, 14:29   #4725
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie

Tytuł super, ale ja bym poczekała z nim do czasu, kiedy zacznie robić się ciepło, jakaś wiosna czy cuś bo na razie to wielkimi krokami lato się nie zbliża, raczej nawrót srogiej zimy

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 14:29   #4726
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
A ja znowu straciłam apetyt.... jak juz musze cos zjeść to jest właśnie takie MUSZE i nawet suchy chleb byleby glód zabić;( a juz się cieszyłam że wszystko minęło a dalej na jedzenie nie moge patrzec
Nie martw się, ja też jeszcze miewam gorsze dni z jedzeniem, ale to minie, już niedługo apetyt wróci do normy

chyba zamówię zaraz te kuleczki do wypełnienia poduszki dzięki za namiary jeszcze raz.

Stary 2011-02-21, 14:32   #4727
kasshia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Tytuł super, ale ja bym poczekała z nim do czasu, kiedy zacznie robić się ciepło, jakaś wiosna czy cuś bo na razie to wielkimi krokami lato się nie zbliża, raczej nawrót srogiej zimy
U nas cieplutko, więc dlatego coś takiego
Może być jeszcze coś takiego : Wiosna już blisko, lato coraz bliżej, nasze dzieci w brzuszku siedzą jeszcze!
Mam umysł do rymów

Ostatnio mi wpadł do głowy tytuł na lato 2012
Mówić? Pisać?
Stary 2011-02-21, 14:32   #4728
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję,biję pokłony w podziękowaniu teraz to jakoś sobie poradzę,musze jakiś materiał znaleźc,co myślicie, czy taka flanelka byłaby fajna??

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hihihiih no dziś wyjątkowo ale przebrałam się z piżamki do dresu
oj,jak jeszcze nie byłam mamą to lubiałam połazic do południa w piżamce

Cytat:
Dziewczyny, jak zrobic taki suwaczek, w którym pisze jestem w ... tygodniu ciaży. A na dole co sie dzieje w tym tygodniu?

Kasia wejdź w USTWIENIA --> EDYTUJ PODPIS--> potem napisz sobie hasło,które chcesz miec widoczne w podpisie i je w całości zaznacz,a potem naciśnij tą kulę ziemską niebieską i tam wklej linka z suwaczkiem... chyba jakoś tak próbuj może się uda,ja specjalista nie jestem,kiedyś mi Zanka pomagała,ale cuś zniknęła ostatnimi czasy...

no właśnie gdzie Zanka?

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:35   #4729
kasshia
BAN stały

Cytat:

Kasia wejdź w USTWIENIA --> EDYTUJ PODPIS--> potem napisz sobie hasło,które chcesz miec widoczne w podpisie i je w całości zaznacz,a potem naciśnij tą kulę ziemską niebieską i tam wklej linka z suwaczkiem... chyba jakoś tak próbuj może się uda,ja specjalista nie jestem,kiedyś mi Zanka pomagała,ale cuś zniknęła ostatnimi czasy...

no właśnie gdzie Zanka?
Dziękuję
Chodziło mi o taki suwaczek z babyboom.pl, coś jak karolinee1983 ma Ale ta informacja też mi się przyda, dzięki

Edytowane przez kasshia
Czas edycji: 2011-02-21 o 14:39
Stary 2011-02-21, 14:40   #4730
Madziulka_17
Wtajemniczenie

No to nadrobiłam wczorajsze popołudnie i dzisiejszy ranek
Pochwalę się moimi zakupami

http://allegro.pl/nowe-body-2-sztuki...459301167.html
http://allegro.pl/body-baby-code-r-5...460408775.html

A teraz idę kończyć obiadek, bo czekam na gości tzn. rodziców

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:43   #4731
zanka205
Zakorzenienie

jestem, jestem
gości mielismy, teraz młody poszedł spać a my z meżem obiad robimy
później nadrobię ok?

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:44   #4732
kasshia
BAN stały

Te pierwsze - cudne.
Drugie cudowniejsze, i jeszcze ta cena... Szczególnie ta kremowa, piękna

Zanka, pilnuj się, jeszcze tylko 9 stron

Edytowane przez kasshia
Czas edycji: 2011-02-21 o 14:45
Stary 2011-02-21, 14:44   #4733
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Agulaaabar ja to w ogóle zdaniem znajomych mam świński gust - tzn, zjem byle co.A przeważnie coś szybkiego. Bo jak mi się chce jeśc, to tragedia. Musi byc w przeciągu 5 min. A najgorzej to w restauracjach.Czuję zapachy, a kichy aż skręca.

A ja lubię sobie piętki "wczorajszego' chleba pogryźc

Biedne moje dziecko - ja lubię zupki chińskie i raz w tygodniu sobie takie serwuję, ale dziecku to trzeba coś pożywnego.

dostałam świetną książkę - bobas -instrukcja obsługi. no jest tam wszystko.Polecam
Ja żyje ostatnio na tostach z serkiem ogórkowym.... nic innego mi przez gardło nie przechodzi ;(

Kurcze i znowu mi kropeczki przed oczami uciekają... zwariować można!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:01   #4734
agni82
Zadomowienie

Agulaaa ja też na początku jakoś nie mogłam nic jeśc. nic mi nie pasowało. A mięso (fuj). ja dopiero od 3 tygodni zaczełam jeśc normalnie i więcej, bo wcześniej to oby tylko nie burczało w brzuchu. Starj się może jakies wodniste rzeczy jesc (łatwiej wchodzą). Ja w ciągu 3 tygodni zjadłam 6 arbuzów. Pięknie się po nich odbijało.

Spokojnie po mału i tobie wróci apetyt
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:01   #4735
kasshia
BAN stały

Przed chwila kominiarz chodził, a ja wielka panikara zamknęłam drzwi na cztery spusty (dobrze?) i siedzę jak na szpilkach
Nie ma to jak być urodzoną panikarą :P
Stary 2011-02-21, 15:10   #4736
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję,biję pokłony w podziękowaniu teraz to jakoś sobie poradzę,musze jakiś materiał znaleźc,co myślicie, czy taka flanelka byłaby fajna??
Ja mam właśnie z flaneli Jest super bo mięciutkie
A i dziewczyny jak zamówicie te kuleczki silikonowe i Wam juz przyjdą to się nie przeraźcie że to taka mała paczuszka bedzie Ja jak mi listonosz to przyniusł to w pierwszej chwili zrobiłam taką mine I zaczęłam się pukać w głowę że tak mało tego zamówiłam Ale jak rozpakowałam i powietrze tam naszło to mi ulżyło bo się objętościowo z 6 razy powiekszyło i spokojnie cały rogal się wypchał i jest idealny

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Margaret czy ta Twoja znajoma mówiła Ci coś jeszcze o innych zajęciach w sszkole rodzenia?
W jedną środe zwiedzali porodówkę i mówiła ze wszystko jest super, nowe, dopiero wyremontowane. Sale poporodowe też
Mieli tez ćwiczenia dla ciężarnych. Jedne zajecia mieli takie opisowe - położna tłumaczyła jak wyglada poród i że jak chcesz to masz znieczulenie - to Ty decydujesz. Mieli tez zajęcia praktyczne z pielęgnaacji maluszka Ogólnie bardzo zadowolona, za tydzień kończy.
My na te 6 marca jeszcze nie idziemy, ale na następny cykl się na bank zapisujemy
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:19   #4737
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
U nas cieplutko, więc dlatego coś takiego
Może być jeszcze coś takiego : Wiosna już blisko, lato coraz bliżej, nasze dzieci w brzuszku siedzą jeszcze!
Mam umysł do rymów

Ostatnio mi wpadł do głowy tytuł na lato 2012
Mówić? Pisać?
pisz mmmmmmmmmmmmmmmm

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 15:21   #4738
kasshia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
pisz mmmmmmmmmmmmmmmm
Letnie maluszki roczek juz mają, chętnie same na nóżki stają

Inna propozycja na teraz: Wiosna już blisko, lato coraz bliżej, nasze dzieci w brzuszku rosną szczęśliwe.
a tamto drugie... nie wiem jak mogłam pomyśleć że to rym

Edytowane przez kasshia
Czas edycji: 2011-02-21 o 15:24
Stary 2011-02-21, 15:23   #4739
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Agulaaa nie martw się ja jestem w 16 tygodniu i od początku ciąży schudłam już 3 kg. przez brak apetytu - mięsa nie jem do dziś , a słodkie mi tez nie smakuje
Ciągle głodna chodzę...
dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:35   #4740
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
W jedną środe zwiedzali porodówkę i mówiła ze wszystko jest super, nowe, dopiero wyremontowane. Sale poporodowe też
Mieli tez ćwiczenia dla ciężarnych. Jedne zajecia mieli takie opisowe - położna tłumaczyła jak wyglada poród i że jak chcesz to masz znieczulenie - to Ty decydujesz. Mieli tez zajęcia praktyczne z pielęgnaacji maluszka Ogólnie bardzo zadowolona, za tydzień kończy.
My na te 6 marca jeszcze nie idziemy, ale na następny cykl się na bank zapisujemy
Super. My tez chyba się zapiszemy na te następne. W którym wtedy będziesz tygodniu?
Ja do 16 tyg. tez schudłam 4 kg, ale w końcu się coś ruszyło i w styczniu przybrałam kg.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2011-02-21 o 15:36
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości