|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Dzieeeeeewczyny, nie mam klina żeby się pocieszać, jestem już całkiem stracona?
o nie! muszę szybko kogoś znaleźć!
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to nie zrobiłaś nic złego. W sumie, to mogłaś mu napisac, że idziesz do koleżanki i tyle. Ale już za późno. On zareagował jak nienormalny. Widać, że cierpi na chorobliwą zazdrość I widać, że ego jego jest ohohohoho, jak pałac kultury albo i wyżesze, bo obraził sie biedaczek, bo nie zrobiłaś tego po jego myśli, co sobie tam w główce ubzdził. Zobaczysz, kilka dni i przypędzi na skrzydłach z fiu*em na wierzchu i będzie błagał o przebaczenie (jak to mawia moja kumpela)... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-21 o 20:57 |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
martusssia1991, a może ewentualnie zatrzymałabyś się u jakichś znajomych? Teraz mieszkacie we własnym mieszkaniu, czy wynajmujecie? zjedzmniebejbe, ja też nie mam klina! ;( |
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chorobliwa zazdrość prowadzo potem do jeszcze gorszych rzeczy, np wmawianie partnerowi, że ma romans z kimś. TEż przechodziłam przez etap strachu powiedzenia prawdy, że sięs potkało z koleżanką. Teraz mam to za sobą i to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Connff
tak, przedtem było ok, wiadomo że nie było tak jak na początku, odkąd zamieszkaliśmy wiele sie zmieniło, ale zawsze było ok, nigdy nie było żadnych problemów.. a od września 2010 dostał od rodziców komputer i od tego czasu oderwać sie nie może od niego ;(ja dbam o dziecko, ja utrzymuje rodzine, ja dbam zeby pojsc z dzieckiem do lekaża (mala cały czas choruje, ma skaze białową, żadna maść nie pomaga, lekarze nie wiedza co robić), a on tylko gra gra gra.. ;(niczym sie nie przejmuje.. |
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że się spełni. Jutro spotykam się z koleżanka (ona tez mi wywróżyła 3 lata temu w listopadzie że spotkam kogoś bardzo ważnego do końca miesiąca i się sprawdziło) mam nadzieję, że twoja też się spełni
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to jest z Waszą córeczką? Po nicku stwierdzam, że masz 19 lat, tak? Ja moge zostać waszym klinem, chcecie?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Connff
tak, przedtem było ok, wiadomo że nie było tak jak na początku, odkąd zamieszkaliśmy wiele sie zmieniło, ale zawsze było ok, nigdy nie było żadnych problemów.. a od września 2010 dostał od rodziców komputer i od tego czasu oderwać sie nie może od niego ;(ja dbam o dziecko, ja utrzymuje rodzine, ja dbam zeby pojsc z dzieckiem do lekarza (mala cały czas choruje, ma skaze białową, żadna maść nie pomaga, lekarze nie wiedza co robić), a on tylko gra gra gra.. ;(niczym sie nie przejmuje.. |
|
|
|
#99 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-02-21 o 21:02 |
||
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmniebejbe - ja też nic nie mam
tak zimno,że do koleżanki nie chce mi się iść. Ah.Nie sądziłam,że mój związek się rozpadnie w ciągu paru chwil. Jeszcze xx dni temu pisałam tu o swoim super idealnym (pozory) związku. Teraz już wiem,że to teraz tylko pozory były... Im mniej wiesz tym lepiej śpisz - prawda... Zdradził mnie. Ten, który piał o szczerości, o fundamentach silnego związku, o miłości, o wartościach moralnych. Dowiedziałam się przypadkiem. Błagał, płakał... nie mogę nie potrafię. Sama ideałem nie byłam... ale ZAWSZE przyznawałam się do błędu. SAMA. Nie pod pozorem "bo się dowie". Chciałam szczerości więc sama byłam szczera. A tu...taki zonk. Prawie rok... Powiedziałam mu,żeby dał mi spokój. Może zadzwoni za tydzień lub dwa...ale tak to jest. Rozum swoje, serce swoje. A ja? Nie wyobrażam sobie dalszego związku z nim... ;(
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak można?! |
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Zalicz sesję! Juniorka pewnie się podzieli.
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
z rodzina nie utrzumuje w ogole kontaktu, u przyjaciół nie bardzo tak z dzieckiem siedzieć..
cannof nie, nigdzie nie pracuje;( tylko gra.. a w co ? sama nie wiem żygac mi sie tym komputerem chce;( jakieś wyścigi samochodowe;(;( a mieszkamy z jego rodzicami, z jednej strony to dobrze bo chociaż oni mi pomagają przy małej, on tylko czasem sie z nia pobawi.. a wszystko ja... bawieni karmienie przebieranie kapanie;( namawiałąm go zeby zamieszkac osobno ale on kategorycznie odmawia
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez uwazam ze nie mial powodu zeby zakonczyc zwiazek i zareagowal tak jakby dowiedzial sie conajmniej kilkuletnim romansie. To chore. Mam powody ku temu zeby twierdzic ze nasz zwiazek byl toksyczny. On potrafil byc zazdrosny nawet o to, ze musze pozalatwiac kilka spraw na miescie. Nie wspomne juz o tym,ze "w imie milosci" zaptrzestalam spotykania sie z przyjaciolkami, nie wspomne juz o kolegach, o ktorych byl zazdrosny nawet o to ze byli moimi znajomymi na nk. Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Nie uwazam sie winną. Jedynym moim bledem bylo to, ze nie odebralam tego pieprzonego telefonu i ze go oklamalam. Ale zrobilam to tylko dlatego, ze wiem jak on reaguje na tego typu wiadomosci. Wg mnie nie byl to konstruktywny powod do tego zeby zakonczyc 2,5 letni zwiazek od tak... Ale jak chce tak ma. To on duzo stracil nie ja.
A jak przypomne sobie o tych wszystkich przykrosciach jakie mnie spotkaly w ciagu tych dwoch lat to tym bardziej tego nie zaluje. A tutaj smsowy flirt z małolatą i mega upokorzenie dla mnie, sytuacja w ktorej powiedzial do mnie ,,spierdalaj szmato", ciagla zazdrosc, podejrzenia,obwinianie mnie o cos co nawet nigdy nie przeszloby mi przez glowe. Poza tym ostatnio rozmyslalam o tym jak bedzie wygladac nasza przyszloc, i nie potrafilam sobie tego wyobrazic. Nie chce zyc tak jak on chce zebym zyla, a on wszystko narzucal mi siłą, grozbami... chcial mnie wykreować na typowa kure domową,która mialaby na wszystko przytakiwac i nie moglaby miec innego zycia poza tym domowym, rodzinnym. Ja nie chce tak zyc. |
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego żadne szantaże na niego nie zadziałają, tu potrzebna jest pomoc specjalisty |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kcem klinaaa
Nie mogę się obżerać a zjadłabym co
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż po takich słowach, to nie chciałabym go znać, ale skoro macie córkę, to może warto spróbować podjąć drastyczne kroki by coś naprawić. Inaczej do niego chyba nie dotrze, bo ma za dobrze. Gra całe dnie, Ty pracujesz, utrzymujesz go i pewnie jeszcze córką się zajmujesz.
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-21 o 21:15 |
|
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisałam kulturalnie ![]() Bo moje życie już sie naprostowało Poza tym nie chcę off topować wątku bo nie którym nie podoba się,że wspominać chociaż by słowem o exach ![]() A myslałaś,ze jak inaczej ?? ![]() Z chęcią się podzielę moim radosnym klinem
|
|
#110 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
... i tego się trzymaj!
|
||
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
alutka19, Ty chyba sama widzisz, że masz same powody do zadowolenia z powodu tego rozstania. Wyzwiska, wieczna zazdrość, jakieś flirty - naprawdę, to tylko on stracił w tym momencie. Ciekawe tylko co zrobi, jak już zda sobie z tego sprawę . kimi1000, jakbym mogła wybrać to chyba wolałabym nagły koniec związku z racji zdrady. No ale niestety, nikt nam nie daje wyboru w tej kwestii .
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez lily92920 A jakaś przyjaciółka, babcia, ciocia? Jak to jest z Waszą córeczką? Po nicku stwierdzam, że masz 19 lat, tak? tak mam 19 lat.. a nasza córeczką było tak że bylismy trzy lata razem, potem ja zaszlam w ciaze, co prawda bylo to zaskoczenie dla nas obojga ale potem sie cieszylismy z tego. a jak mala sie urodzila tez bylo super.. dopiero potem zaczal sie robic coraz bardziej nerwowy, co raz wiecej gral.. do: wiemzenicniewiem kiedy próbuje go namówic na kino, on mówi ze nie, nic nie pomaga, a o specjaliscie az boje sie zaczynac znow ten temat.. kategorycznie odmawia.. i jemu nawet nic sie nie da wytlumaczyc.. uwaza ze wszystko jest ok ;( czasem sie zastanawiam ze moze problem tkwi we mnie;( moze to ze mna jest cos nie tak ![]() |
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Kojarze Cię z innych wątków, po fajnym avku przede wszystkim Kurcze, zdrada to okropna rzecz. Musisz teraz bardzo cierpieć, ale rozumiem Cię, ja też cierpię po tym, co usłyszałam od eksa po pijaku ostatnio (że jestem nikim, że byłam mu potrzebna do jednego, że nigdy nie był ze mną szczęśliwy) i choć wiem, że w 100000000000% kłamał (bo chociażby pisał do swoich kolegów, że za mna szaleje itd.) to boli jak cholera...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-21 o 21:30 |
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
no stress![]() Ja mogę zaproponować swoją trumne do podziału ![]() Klina niestety też nie posiadam chociaż
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchaj, Ty MUSISZ coś z tym zrobić, bo powtarzam, zmarnujesz sobie i dziecku życie, z takim trutniem... :/ Ja zjadłam bezwartościową zapiekanke i garść prochów... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-21 o 21:31 |
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdaa, trzymaj się
![]() Na pewno musi Ci być bardzo ciężko. Nawet brak mi słów na takiego strasznie zakłamanego człowieka. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- martusssia1991, zawsze możesz coś wynająć chociaż na miesiąc, żeby on poczuł stratę.
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja przyjaciółka od kiedy urodziła (ponad dwa miesiące temu) ciągle kłóci się ze swoim tż. Ale pomimo ciągłym błądzeniem pomiędzy byciem razem, a niebyciem, to widać poprostu, że on ją bardzo kocha! Wczoraj byli u mnie, ciągle ja obejmował, calował... No cudo! I przede wszystkim pracuje, zarabia na jej zachcianki i młodego. Nie mieszkają narazie razem, ale mają zamiar. Teraz, kiedy ona jest rano w szkole on zajmuje sie dzieckiem, po południu do roboty na drugą zmiane zazwyczaj ma. |
||
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesz się, że się rozstaliście. Życzę ci, żebyś trafiła na faceta, który nauczy cię normalności. Mam 0,7 Fonlandii i cola. Do tego słoik grzybków marynowanych. Zapraszam Cytat:
Ja chyba też. Widzę, jakie skutki w spychice niesie za sobą zdrada, a jakie długi toksyczny związek. Zdrada sieje mniejsze spustoszenie.
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

I widać, że ego jego jest ohohohoho, jak pałac kultury albo i wyżesze, bo obraził sie biedaczek, bo nie zrobiłaś tego po jego myśli, co sobie tam w główce ubzdził. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieję, że się spełni. Jutro spotykam się z koleżanka (ona tez mi wywróżyła 3 lata temu w listopadzie że spotkam kogoś bardzo ważnego do końca miesiąca i się sprawdziło) mam nadzieję, że twoja też się spełni

.

napisałam kulturalnie
no stress