|
|
#571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() katastrofy klontfiane: - w hondziszcze odpadł tłumik i tak pierdzi, że chałupy się dookoła trzęsą - wieśniakowóz jako disel odmówił współpracy, a ja na pocztę miałam jechać, bo muszę wysłać sample pewnej miłej wizażance, a poczta tylko do 13 na wsi otwarta jest, jutro zapewne będzie podobnie ![]() -gin odmówił wypisania recepty bez ponowienia badań i obdukcji ogólnej , a mnie się ostatnio przesunęła @ i nie wiem na kiedy się umówić, a leków już nie mam ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() jako i ja powinnam ![]() Cytat:
, pomyślę na wiosnę
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to faktycznia klontfa na całego u mnie tylko laptop dednął i skończyła się promocja na upatrzoną pralke
|
|
|
#573 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba kce jusz wiosny =choc nie lubieu
|
|
#574 |
|
Wtajemniczenie
|
szemu wiosna jest fajna, ciepło ale nie goronco i ładnie pachnie
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może niech Cię obduknie najpierw- ma powody widać - czy to już nie czas?
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
ja, pomimo, że lubieu, to też kcem
![]() Cytat:
, nic to czekam na @ i dopiero wtedy zadzwonię
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się zbliża - motyle zaczęłam produkować
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja nie znoszę czekać! Babka, u której była na przyjęciu z Gustawem, zainteresowała się moimi obrazami, wysłałam jej wczoraj zdjęcia 3, zapytała, ile za Muchę w Zupie. Piszę "380, a jak za dużo, to krzycz"- to było wczoraj, dziś- cisza. Pytam podstępnie "Czy dostałaś moją wiadomość?" - odpowiedź jej: "Tak".
Wiecie, jak nie umiem wyluzować w takich sytuacjach. Naciskać nie wypada, tylko czekać. Nawet perfumy mnie drażnią. To o to miałyście trzymać kciuki....
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
też kcem wiesny
Siedzeu i przepisuję przepisy na ciasta na zmianę z wkuwaniem fińskich zaimków posesywnych - sama nie wiem, co gorsze ![]() A wszystko na podkładzie z blekmetalowym darciem japy ![]() Uch, muszeu jakiś film włączyc, bo sfiksuje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:48 |
|
|
|
#580 | |||
|
Nindżopesz
|
Wstałam!
Cytat:
![]() Tymczasem łapię się na tym, że np. pcham się w sklepie między wieszaki i zwalam je zadkiem lub brzuchem bo nie jestem przyzwyczajona do obecnych gabarytów a kiedyś prześlizgiwałam się jak ta łania I tak se pomyślałam jak tu robić zakupy mając w brzuchu rozmiar 50+. Cytat:
Cytat:
Pospalim to trzeba tera posprzątać... |
|||
|
|
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio to ja nie chce - tzn nie chce zmieniać miejsca zamieszkania na inne miejsce w Polsce - tu mi dobrze, a pracowo to jest mniej więcej podobnie wszędzie - kwestia przypadku za granicę - hmm sama - no freakin way - ja wiem jakie mi sie przydarzają ostatnio sytuacje - i jak jest dobrze to jest dobrze - zycia sie nie boje - ale jak sie sypie tak ze nie jestem w stanie sama dotrzec do lekarza itp a ostatnio było harcorowo- wyobraziłam sobie wtedy matko - co ja bym bez tych ludzi zrobiła - ![]() jasne w takim Londynie czy innym Brighton mozna po taxi calnąć, mozna po ambulance mozna niby teoretycznie wszystko ale pytanie czy sie jest chetnym na taki los - ja nie - a wierz mi myślałam o tym poważnie pierdyliard razy wstecz - juz przestałąm - no man is an island - ja siebie nie widzę podbijającej łopcego kraju własnymi ręcami zdanej na samą siebie - i de fakto mało kto z kobiet tak robi - zazwyczaj ktos jedzie do kogos lub z kims - zatem samotnym eskapadom mówię nie - choć nie, ale nie mówię ze nigdy nie - bo nie wiadomo co sie przydarzy, moze kiedyś coś mnie zdeterminuje do podjęcia decyzji których bym wcześniej nie podjęła - ale na razie chce zostać w "moim " świecie ( mimo ze gdzies w tyle głowy mam że do wszystkiego ponoć człowiek sie przyzwyczaja, niestety z doświadczenia wiem ze prawie do wszystkiego) ja chce tu i teraz i basta ![]() uff lecam dalej - na ploty ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
rebus stulecia: korek x2
|
||
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#583 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#584 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#585 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak to dobrze,że ja nie muszę wychodzić np z Esprita z rozpaczą w oczach,że nie stać mnie na kurteczkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-02-22 o 17:18 |
|
|
|
#586 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sama ze łzami w oczach wyłączyłam właśnie sukienkę z Allegro - maxi, paisleye i odcienie butelkowej zieleni za 199 zeta |
|
|
|
|
#587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a kiedy je wypuścisz
![]() Cytat:
![]() na sprzedaży obrazów to się nie znam , ale parę innych rzeczy w życiu sprzedawałam i zrobiłabym tak:albo oko w oko, ewentualnie przez telefon, ale rozmowa na temat, albo przy wysyłaniu oferty sprzedaży majlem, czy sms czy innym, dałabym dopisek, że pozwolę sobie przedzwonić za dwa, trzy dni Rozumiem, że masz bardzo emocjonalne podejście do sprzedaży swoich "produktów" to oczywiste, ale w biznesie nie ma miejsca na sentymenty i sprzedając nawet osobie znajomej powinnaś być konkretna. Oszczędzi to tobie czekania na odp. niewiadomo kiedy, a klientowi szarpania się z decyzją. A i jeszcze warto się zareklamować np. bo już dwa podobne sprzedałam na ostatniej wystawie w tej cenie i myślę, że jest on tyle właśnie wart itd. itpwiem, że to nie łatwe i domyślam się jak się czujesz, dlatego ściskam, Cytat:
zima to zuuuuo ![]() Cytat:
kurcze "moja" str. www zaczyna wyglądać ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
i jeszcze pociągasz nosem
|
|
|
#588 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze gada, polać jej! Cytat:
![]() Kim jesteś i co zrobiłeś z Mają?!!! W poprzednim Barze była zupełnie inna śpiewka ![]() Cytat:
Heh, ja już czuję wiosnę, niepokojące, bo nawet słońce nie bardzo świeci, jest minus sześć, a ja już... Cytat:
![]() Byłaby idiotką jakby nie wzięła Cytat:
I chyba faktycznie odważna, dziwiłam się jak mi tak mówili, ale chyba coś w tym jest
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#589 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aktualnie ciagam energicznie nosem,bo mnie przeziebienie dopadło
Tylko nie mam portfelika w zeberkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ostatnio wyrwało mi się TO słowo na k..., bo dziś po powrocie do domu na drzwiach bloku zastałam kartkę:"awaria, ciepła woda i ogrzewanie będą po godz.22. Może" Piwo zostawione wczoraj przez roztargnienie na blacie w kuchni schłodziło się idealnie ![]() Zaraz Was nadrobię, chyba,że zamarznę w trakcie
|
#592 | |
|
|
Niech no ja go namierzę
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do Ves - na jaką formę jest to ciasto jogurtowe z Twojego bloga?
|
#594 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-jaka to była ta piosenka do seksu szeptana?
![]() przy okazji znalazłam inspiracjeu muzycznou w podpisie
|
|
#595 |
|
Nindżopesz
|
Markerem go i korektorem! Ach, czy ja będę kiedyś taka bogata żeby mieć kilka wolnych stówek na obraz Ju? Marzą mi się sklonowane pawie (albo jeden), jeżyk i jakieś industrialne jaskółki na kominach... Póki co mamy łyse ściany bo nawet na marne reprodukcje nas nie stać - za to będziemy mieć w marcu szafy Ju, kiedyś się dorobię i zgłoszę więc proszę nie przestawaj malować
|
|
|
|
#596 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#597 |
|
Nindżopesz
|
Polly, fajne! Zastawiam się skąd znam ten motyw "dum, duum, duuum"?
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- |
|
|
|
#598 |
|
|
|
|
|
#599 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#600 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

mówisz ciężko się przestawić to ja chyba zostane przy gazie 

, a mnie się ostatnio przesunęła @ i nie wiem na kiedy się umówić, a leków już nie mam 

to faktycznia klontfa na całego u mnie tylko laptop dednął i skończyła się promocja na upatrzoną pralke 

, ale już dziewczyny ją naprowadziły