(prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7! - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 01:04   #4201
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!

ide spac.. jutro na 8
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 01:06   #4202
paczek1990
Wtajemniczenie

Miss dla mnie bananowa za mdła
Sylvi dobranoc

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 01:11   #4203
aQ01
Zadomowienie

Też uciekam spac Dobranoc

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 01:12   #4204
paczek1990
Wtajemniczenie

aQo1 dobranoc

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-23, 01:16   #4205
anannke
Zakorzenienie

Wiecie co.. strasznie się zirytowałam.. aż muszę się wygadać..

mamy nowy semestr nowy plan zajęć oczywiście do du.py bo jakże by inaczej na mojej "kochanej" uczelni. i chcemy przełożyć wykład - padła taka propozycja. ogólnie na roku są 4 grupy, 2 grupy mają taki plan że mamy tylko ten jeden wykład rano w poniedziałek a 2 pozostałe grupy mają jakieś inne zajęcia przed czy po tym wykładzie ale i tak z okienkiem jest więc muszą czekać. myśleliśmy żeby dać go w piątek bo i tak wszystkie grupy mają zajęcia od 9 do 18 cały dzień wykładów z jednym okienkiem - i w nie chcieliśmy dać ten wykład prowadzący się zgodził sala się znalazła wolna o tej porze. to ci idi.oci niektórzy się nie zgadzają argumenty: bo mają motywacje w poniedziałek rano żeby wstać z łóżka, bo siedzieć w piątek tyle na wykładach to oni nie chcą a okienko można miło spożytkować, bo im nie pasuje i bla bla bla... albo ktoś zaproponował żeby go zrobić w środę o 18.00 poprzedzone okienkiem oczywiście..

a to że 2 grupy muszą wrócić z weekendu do Krk tylko dla tego że w poniedziałek rano jest jeden zryty wykład... i nie idzie z ludźmi się dogadać... niby mało zajęć jak na moją uczelnie mam a plan tak koszmarny że znów ani nie będzie kiedy odpocząć ani kiedy gdzieś wyjść ani czasu dla siebie tylko wyjdę rano wrócę w nocy...

a Baby jak tam u ciebie z tż się układa? bo pamiętam że wspominałaś coś że była niefajna sytuacja?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2011-02-23 o 01:18
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 01:19   #4206
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
Iii tam, nic ciekawego. Nie porwali mnie terroryści, nie wygrałam w lotka, nie dostałam spadku po ciotce, ani TŻ się nie oświadczył... O czym tu dumać? (...)
ale trzeba znajdować jakieś małe radości w tej codzienności (hehe terroryści to mało radosna nowina)
ah no nie wiedziałam, że Twój TŻ takie nieśmiałek... hm, to może pogotujcie coś razem ? pizzę, ciasteczka (chyba Bjuti ostatnio fajny prosty przepis dała) tylko to dość tucząca propozycja albo pograjcie w jakąś grę planszową lub robótki ręczne ? oglądanie głupich filmików na YT ? kontemplacja nad budową II linii metra i zagospodarowaniem Warszawy ? coś o psach/kotach własnych w przyszłości wspólna irytacja nad cenami mieszkań (pomysły z własnego doświadczenia hehe) nie wiem

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 01:21   #4207
paczek1990
Wtajemniczenie

anannke tacy są najgorsi-ja nie rozumiem-myślałam że każdy woli pospać w poniedziałek:mu r:

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-23, 01:24   #4208
rudy_moniq
Zadomowienie

annanke kurde, lipa z uczelnią niech zapanuje demokracja, jeżeli większość chce w piątek to niech będzie ten pierniczony piątek! co to za głupia argumentacja, zrozumiałabym jeśli ludzie pracują, ale tam jest okienko więc nie kapuje... poza tym kto nie chce i tak może nie przyjść (chyba? nie wiem czy macie obowiązkowe wykłady) albo spróbuj przepisać się do innej grupy

http://www.tankgamesonline.net/play/...attle-city.htm aaa TŻ znalazł mi moją ukochaną grę z Pegasusa! TANK nie licząc Super Mario oczywiście

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-02-23, 01:27   #4209
paczek1990
Wtajemniczenie

Moniq jaaaa tez to lubiła czym sie strzela?

juz wiem czym:

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-02-23 o 01:28
Stary 2011-02-23, 01:28   #4210
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
Moniq jaaaa tez to lubiła czym sie strzela?
strzela się 'F'

Stary 2011-02-23, 01:31   #4211
paczek1990
Wtajemniczenie

to mam co robic teraz

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-23, 01:33   #4212
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
zamast 'prrrawie narzeczone' to 'prrrawie żony' lub 'prrrawie małżonki' powinny być w wątku po zaręczynach
oo, świetny pomysł!
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
jesli to ona to nie wyglada na 2500 miesiecznie paznokcie ma zle wykonane , ja bez doswiadczenia wiekszego robie duuuzo lepsze, nie chwalac sie
to samo pomyślałam, ze nie wygląda na 2500
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
O fuuuuuuuu, wątróbka chyba jedyna potrawa, której nie wezmę do ust
PIONA nienawidzę wątróbki najgorsze jest to, że ona jest taka zdradliwa, bo tak łaaadnei pachnie, a smakuje obleśnie
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Przeglądam właśnie wątek dotyczący zmiany nazwiska po ślubie. Zdecydujecie się na to, czy zostajecie przy swoim panieńskim?
Ja przejmę nazwisko mojego TŻ
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Dorabiac sobie Jak bylam mala to moim marzeniem bylo pracowac w takim salonie no cos musze robic, nie mam zadnego doswiadczenia, nic - jestem beznadziejna
Baty na pupę za gadanie głupot Beznadziejna na pewno nie jesteś Zrobisz ten kurs i jazda! a co z tą pracą, co Ci mama miała załatwić??
Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
No i mam znowu dylemat. Rano posprzątać czy iść na godzinę 7:00 na wykład z przedmiotu, który mnie uwalił
Mam dla Ciebie rozwiazanie idealne! Spać
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
no widzisz, a ja się czuję gorsza ostatnio właśnie dlatego, że pracuję....bo znajomi ze studiów (których mam coraz bardizej dosyć ) się integrują itd, a ja wiecznie w pracy siedzę, nie chodzę na część zajęć, jak założyli wszytskim konta na forum z imię.nazwisko to zrobiłam im awanturę bo nie chcieli usunąć, a mi pod imieniem i nazwiskiem nie wolno nic w necie publikować bo mogę pracę stracić, i jak ich poprosiłam o usunięcie z tym argumentem to zaczęli się śmiać że w FBI pracuję....więc kazdy dzień więcej na uczelni jest dla mnie katorgą
łoo, to ciekawe, że nie możesz nic w necie pod nazwiskiem publikować... Bardzo dziwne zastrzeżenia... Swoją drogą to głupie, żeby na forum zakładać konta z imieniem i nazwiskiem Chyba nie wiedzą, że pracodawcy mogą wpisywać w googlach nazwiska kandydatów i wyszukiwać informacji
Cytat:
jakie macie zainteresowania i umiejetnosci wpisane do CV bo nie wiem co wpisac a tuninguje CV:P
ja mam wpisane tak: kolarstwo górskie, kultura starożytnego Egiptu, taniec hawajski
Cytat:
a jak lubie filmy oglada to co mam wpisac film czy kino?
Szczerze, to ja bym nie wpisywała ani filmu, ani książki ani muzyki.. To już jest tak wyświechtane, że juz lepiej nic nie wpisywać Tak słyszałam właśnie, że jak widzą: ksiażka, film, muzyka to od razu minusy do wrażenia Wystarczy, że sobie wpiszesz taniec towarzyski, to bardzo dużo już jest
Cytat:
tylko z moim nawet o winku pomarzyc sobie moge bo do mnie dojezdza autem a na weekend na noc nie zostanie bo nie chce
PIONA mój jest takim samym dzikusem jeśli chodzi o zostawanie na noc
Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
A ciekawe jak tam z pracą Mutny
A dziękuję za troskę dzisiaj miałam już ostatnią rozmowę Myślę, ze dobrze mi poszła liczę na to, że mnie przyjmą ale odpowiedź w ciągu półtora tygodnia także czekamy

Nooo, wreszcie Was nadrobiłam Ale ide już spać, bo padnięta już jestem Dobranoc

Truskaweczko, dodam Cię do listy na pierwszej stronie

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 01:42   #4213
rudy_moniq
Zadomowienie

Mutny gratuluję rozmowy czekamy z Tobą na odpowiedź

paczek ja wyszłam z wprawy jeśli chodzi o granie w TANK, już 3 razy zestrzelili mi orzełka w 2 rundzie jeszcze trochę powalczę i pooglądam Arkanę Magii a później lulu

tak czy siak, lecę do jutra

Stary 2011-02-23, 01:47   #4214
paczek1990
Wtajemniczenie

Mutny to super, teraz tylko czekać na pozytywną odpowiedz
Moniq
ja też wyszłam z wprawy dobranoc

a ja sobie pójdę na łóżeczko i pozadręczam sie myślami, cóż innego zostało

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-23, 07:15   #4215
studi
Zakorzenienie

ja myślałam,że dziś was w nowej częsci przywitam z samego rana a tu taki zonk hellołdzień dobry
Stary 2011-02-23, 08:34   #4216
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Mama się w slub wkręciła. Dziś dostałam od niej 3 maile z kieckami

A w czw idziemy gadać z szefem Hubertusa
To super, ze mama tez sie wkrecila. Nie ma nic lepszego niz zaangazowanie ze strony bliskich, ale oczywiscie nie przesadne

Cytat:
Sylvi właśnie tylko te 2razy się to zdarzyło...a on mnie średnio raz w tyg prosi żebym mu na gg weszła... poza tym żadnych sms nie pisze do niego, nie dzwoni...
Moim zdaniem on moze mowic prawde, bo w innym razie nie prosilby cie tak czesto o wchodzenie na jego gg. Poza tym nie da sie z calej rozmowy usunac wybranych fragmentow. A to w ogole byly rozmowy czy tylko zdanie z jej strony i bez odpowiedzi twojego tżta?

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Baty na pupę za gadanie głupot Beznadziejna na pewno nie jesteś Zrobisz ten kurs i jazda! a co z tą pracą, co Ci mama miała załatwić??
Tez nienawidze wątróbki!!! Od przedszkola mam uraz bo kiedys zrobili i smierdziala jak gówno

No wlasnie pytalam sie wczoraj mamy to powiedziala, ze na razie cisza bo babka jakas wraca z macierzynskiego i cos tam i cos tam

T. mi napisal, ze jego mama zla na G. (szwagierke) bo chce dac corce na imie............. Berenika Naogladala sie Pierwszej Milosci dziewczyna i teraz szaleje

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 08:36   #4217
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a ja dziś z TŻ ustaliłam, że na weselu będziemy mieli prostokątny płaski tort z niewielką drugą warstwą (taki schodek) bo jakoś nie przepadam za piramidami na kiju tego typu http://www.fantastyczny-prezent.pl/i...rt-weselny.jpg (oczywiście bez urazy jeżeli komuś podoba się takie coś ) oraz że do mieszkania kupimy skórzany na rożnik maksymalnej wielkości jaki nam się zmieści żeby się na nim rozkładać i znajomych zapraszać szkoda że TŻ nie przepada za moją koncepcją czekoladowej ściany ale już ja go przekonam
w ogóle dziś mieliśmy jakiś weselny czas, oglądaliśmy Bridezille na necie hehe
idę po jedzonko
Właśnie przy torcie trzeba wziąć pod uwagę, że musimy go potem pokroić, więc zbyt skomplikowany być nie może

Cytat:
Miss Casillas puścił taką sz....-bramkę ze szkoda słów

a o czym nie wiem co mam myśleć...
pisałam Wam kilka dni temu o takiej lasce co robiła podchody do mojego Tż, zmarł jej chłopak i teraz znów sie nim interesować zaczęła
otóż...mamy z Tż dostęp do swoich kont, telefonów i gg... w połowie grudnia Tż prosił mnie żebym do niego na gg po cos weszła. Weszłam i widzę dostał wiadomość od kogos o treści "co?-spr w katalogu-od tej laski.Wkurzyłam sie bo Tz zarzekał sie że z nią nie gada/pisze itd. Pytam go na drugi dzień czy z nia pisał-on ze nie. Pokazałam mu wiadomość a on sie zdziwił-i to bardzo i ze on nie wie jakim cudem bo z nią nie gada. I teraz to samo-miałam spr Tż jedną rzecz na gg i znów przychodzi wiadomość-tym razem "chora", spr w katalogu-od niej...
I teraz nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć..Tż sie zarzekał, przysięgał że z nią nie gada/pisze, ze jest dla niego nikim itd, a tu drugi raz widzę wiadomość od niej...

moze sama szuka kontaktu i wysyła takie wiadomości wyrwane z kontekstu , ze niby się "pomyliła"??

Moniq piona w takim razie
No nieciekawa sprawa może rzeczywiścia laska się na niego napaliła i zagaduje ale z drugiej strony TŻ ma przecież możliwość zablokowania jej numeru, więc jak by nie chciał z nią gadać, może tak zrobic, albo mu to zaproponuj?
Do T kiedyś pisała jego była, którą żałowała, że go zostawiła.... była poważna rozmowa na ten temat (moja z T), powiedział, że nic sobie z tego nie robi, że ona do niego pisze i ją gdzieś. Nie chce mi się za bardzow to wierzyć, bo chyba nadal czasem gadają., bo T ma teraz wyłaczone archiwizowanie rozmów stwierdziłam jednak, że nie będę więcej poruszać tego tematu, bo pomyśli, że jestem zazdrosna

Cytat:

o kurde, to mój 69 post aż chyba skoczę do TŻ na numerek
zboczuchy!!! tylko jedno wam w głowie nie ładnie

Mutny, gratuluję pomyślnej rozmowy

Gaja, koniecznie daj znać jak rozmowa o salę

Masakra, dopiero środa dzisiaj

Edytowane przez _kamea_
Czas edycji: 2011-02-23 o 08:37
_kamea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 08:58   #4218
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Miss Casillas puścił taką sz....-bramkę ze szkoda słów

a o czym nie wiem co mam myśleć...
pisałam Wam kilka dni temu o takiej lasce co robiła podchody do mojego Tż, zmarł jej chłopak i teraz znów sie nim interesować zaczęła
otóż...mamy z Tż dostęp do swoich kont, telefonów i gg... w połowie grudnia Tż prosił mnie żebym do niego na gg po cos weszła. Weszłam i widzę dostał wiadomość od kogos o treści "co?-spr w katalogu-od tej laski.Wkurzyłam sie bo Tz zarzekał sie że z nią nie gada/pisze itd. Pytam go na drugi dzień czy z nia pisał-on ze nie. Pokazałam mu wiadomość a on sie zdziwił-i to bardzo i ze on nie wie jakim cudem bo z nią nie gada. I teraz to samo-miałam spr Tż jedną rzecz na gg i znów przychodzi wiadomość-tym razem "chora", spr w katalogu-od niej...
I teraz nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć..Tż sie zarzekał, przysięgał że z nią nie gada/pisze, ze jest dla niego nikim itd, a tu drugi raz widzę wiadomość od niej...

moze sama szuka kontaktu i wysyła takie wiadomości wyrwane z kontekstu , ze niby się "pomyliła"??

Moniq piona w takim razie
ja miałam taką akcję z byłym i niestety okazało się że ściemniał, więc na twoim miejscu bym nie uwierzyła, ale to ze względu na złe doświadczenia - i ciężko mi to ocenić obiektywnie

Cytat:
aaaa skoro teraz z znalazlas ta rozmowe to sie go mozesz podpytac co tam u kolezanki? ze jak sie niby czuje bla bla
albo jak kiedyś znów ona napisze to pociągnij rozmowę z nią, dowiesz się mniej więcej co i jak

Cytat:
Truskaweczka właśnie też by to było dziwne, żeby tylko po takim urywku zostawiał;/

a jak ja doprowadzić do porządku to nie mam pojęcia chciałam do niej napisać, ale jak wyczuje ze mnie takie coś denerwuje to może zacząć pisać do niego częściej żeby mnie wkurzyć, tym samym żebym się kłóciła z Tż i żeby było źle miedzy nami-czyli to co ona by chciała...a ja jej tego sama na talerzu nie podam

Miss hmm..nie wiem w sumie bo my to lenie jesteśmy i jak nie leżymy i rozmawiamy, to śpimy, albo ogl jakieś filmy, albo gramy w fife
hahahah to my też jesteśmy lenie i albo filmy albo sen właściwie, rzadko coś innego robimy

Cytat:
Sylvi widzisz tylko co? Inni kolesie po tym jak sie zachowała po śmierci swojego faceta ją zaczęli gnoić, wyzywać od najgorszych w twarz normalnie-i co? ona dalej do nich zagaduje
to może niech TŻ ją zablokuje na gg?

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

a Baby jak tam u ciebie z tż się układa? bo pamiętam że wspominałaś coś że była niefajna sytuacja?
mrożonka jestem ale poza tym układa się dobrze

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
ja myślałam,że dziś was w nowej częsci przywitam z samego rana a tu taki zonk hellołdzień dobry
haha zooooonk! witaj

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 08:59   #4219
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No wlasnie JUŻ sroda

Dzisiaj przywożą pralke i tv

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-23, 09:15   #4220
studi
Zakorzenienie

To co dziś wyczochramy te 5000 postów?
Stary 2011-02-23, 09:17   #4221
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Czochrajcie, czochrajcie Ja uciekam Wroce to wam pomoge

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-23, 09:20   #4222
Truskaweczka07
Raczkowanie

Dzień dobry
Jejku jak ten czas szybko leci już jest środa
Mutny dzięki za dodanie mnie do listy
Truskaweczka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:22   #4223
studi
Zakorzenienie

Jeszcze dwa dni w robocie i weekend no na upartego 2,5 dnia
Stary 2011-02-23, 09:25   #4224
wiewioora1
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

czy to wątek dla wiecznie ze sobą chodzących?

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

wiewioora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:28   #4225
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiewioora1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

czy to wątek dla wiecznie ze sobą chodzących?
Tak tak jeżeli nie możesz doczekać się pierścienia mocy to witaj ale koniecznie napisz nam coś o sobie i związku
Stary 2011-02-23, 09:30   #4226
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak jeżeli nie możesz doczekać się pierścienia mocy to witaj ale koniecznie napisz nam coś o sobie i związku
dokładnie, czy były rozmowy dot.zaręczyn czy cisza jak makiem zasiał
Kamea pijemy kawkę czy herbatę?
Stary 2011-02-23, 09:33   #4227
_kamea_
Zakorzenienie

Proponuję kawkę, bo w domu nie zdążyłam wypić
Stary 2011-02-23, 09:37   #4228
studi
Zakorzenienie

No ja o 7 piłam,ale jeszcze jedną tez mogę gulnąc, choć dziś wysokie ciśnienie koło 1017 hPa
Stary 2011-02-23, 09:37   #4229
wiewioora1
Zakorzenienie

Cytat:

w końcu znalazłam bratnie dusze w tym temacie

no to, tak... hmm...

jestem w związku od <uwaga!!>
6 lat - 21 lutego była nasza 6 rocznica...
hmm... chyba czekam na pierścień, mimo że ślub nie jest mi jakoś specjalnie potrzebny... ale mogłabym go wziąć...
no i w sumie nie wiem co o tym napisać więcej

Dodam, że mieszkamy razem od ponad 5 lat!
Więc jesteśmy jak "prawie" małżeństwo...

Generalnie układa nam się... no może wkrada sie czasem monotonia... ale ogólnie jest dobrze.

Tylko nadal pierścionka nie ma!

No to tyle w skrócie

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

nie wiem co napisać o sobie...
pytajcie jak chcecie

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

wiewioora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:40   #4230
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
No ja o 7 piłam,ale jeszcze jedną tez mogę gulnąc, choć dziś wysokie ciśnienie koło 1017 hPa
No to juz nastawiam wodę

Wiewiora, ile macie lat? studiujecie, pracujecie, żyjecie z procentu?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości