|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
a tak wogole to ja sie do was usmiecham o trzymanie kciukaskow w piatek o 12.
![]() ![]() na razie nie zdradze o co chodzi zeby nie zapeszac pochwalę sie jak sie uda albo no pożalę jak sie nie uda
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() Anika trzymam kciuki ![]() A ja właśnie robię za dj hahaha puszczam piosenki z dzieciństwa, mąż musi zgadnąć i tańczymy Przed chwilą były kaczuchy i szczotka pasta, jedzie pocąg z daleka i te sprawy aaaa i jeszcze gumisie i muminki... ale już się zmęczyłam
|
|
|
|
|
#3873 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cikawość będzie mnie zżerać!Ktosia, jak tam dzisiejsza wizyta? dobranoc dziewczynki! spadam do męża, bo wcześniej skończył i będziemy sobie drinkować. A co!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-02-22 o 21:08 |
|||
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia miłego drinkowania
mnie też mężul na film woła, zmęczylismy się tańczeniem
|
|
|
|
#3876 | |||
|
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
![]() Cytat:
fajan rozrywka ![]() Cytat:
ale wam fajnie... moj TZ wlansie szykuje sie na nocke ![]() dziewczyny, ktore sa nauczycielkami (choć to pewnie pytanie do tych od starszych klas, a nie wiem czy tu takie sa). Zastanawiam się z koleżanka nad zrobieniem konferencji dla nauczycieli dot. internetu. Gdybyscie mialy byc uczestnikami jakie byłyby wasze oczekiwania?
|
|
#3877 | |
|
Sylvi Walgr
|
Cytat:
nooo zwłaszcza ze mi zostało 3 tygodnie do porodu ![]() ciekawe co by na porodówce powiedzieli [/QUOTE]Aleee gafa Dobrej nocki wszystkim zmykam spać
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
india czarownico
powroz mi ![]() ![]() Odpowiem Ci za zabcie, mieszkaja juz tam zabcia no nie wiem czego mi brakuje w Tej waszej sypialni, moze jak przyjdzie zaslona bedzie inaczej, no i oswietlenie? i inny dywanik, to moze bedzie lepiej ja bym jeszcze to biale cos za scianie chyba zakamuflowala np. udawanym oknem o cos jak tu: http://cdn.decorpad.com/photos/2009/...2e9747a840.jpg ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ps. wiecie ze naprodukowalysmy dzis 8 stron?
|
|
|
|
#3879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak chodzi o pracę to mam identyczne podejście, dla mnie też to tylko dodatek, owszem z tego jest kasa, ale z pracą się nie żenię - nie ta to inna, a rodzinę założyłam na całe życie i to ona jest dla mnie najważniejsza. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem już ![]() No to tak: dzidziuś ma się dobrze, waży 700 g Ma śliczną, pucułowatą buźkę, pięknie się rozwija.Ja przytyłam tylko jakieś 300g w ciągu miesiąca, więc generalnie jestem dumą dla doktorka Nie wiem czemu, bo w tym ani jego ani mojej zasługi nie ma ![]() No i dzidziuś wreszcie odsłonił to co istotne ![]() Ale tak szybko Wam nie powiem |
||||
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo przychodzi... moja mama tez tak czasem ma
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stawiam żeeeeeeeeeeeee chłopiec
|
|
|
#3882 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojecia kto mial taki pomysl zeby wejscie na strych zrobic w sypialni ![]() no wlasnie musze to jakos zaslonic ![]() Cytat:
to jak bedziesz u rodzinki to zapraszam a bylas juz w stanach? u mnie teraz 22:32 ![]() Cytat:
Cytat:
dziekuje Cytat:
no wejscie na strych musze cos z nim zrobic ![]() Cytat:
tak mieszkamy juz od zeszlego poniedzialku 14stego sie wprowadzilismy ![]() Cytat:
![]() nadrobie w weekend ![]() Cytat:
jeszcze jakas lampe kupie ( mialam ta papierowa z Ikei ale sie rozdarla ) i zdecydowanie inny dywan nie mam zabardzo czasu teraz posiedziec na necie ale w czwartek mam wolne to bede przegladala stronke olson Ok zmykam spac bo jutro na 7 do pracy
|
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Ja wczoraj chciałam tu zajrzeć, ale chyba mnie jakaś grypa żołądkowa dopadła, bo się fatalnie czułam. Cały dzień bolał mnie brzuch i było mi niedobrze. Najpierw mama pomagała mi przy Bartusiu, a potem wrócił mąż i on się nim zajmował, bo ja byłam taka słaba, że nie miałam siły nawet na ręce go wziąć. Wypiłam 2 szklanki wygazowanej coli i dzisiaj już mi lepiej chociaż nadal nie umiem nic przełknąć. Wczoraj przez cały dzień zjadłam tylko 2 kromki na śniadanie i to wszystko. Mam tylko nadzieję, że Bartuś się nie zarazi. Idę Was ponadrabiać. 8 stron...
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek oj biedna.
nie caluj malego i myj co rusz sobie i jemu rece. moze jakis probiotyk mu nawszelki wypadek? |
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Ana bo wczoraj przegapiłam.. ja nie znam nauczyciela którego zwolniono z pracy przy umowie na nieokreślony czas a tobie o nauczanie chodzi czy ogólnie... pytałaś o swoją sytuację czy tak jak zwykle to wygląda - na uczelni nam mówiono że jak ktoś ma umowę na czas nieokreślony to go raczej nie zwalniają, musiałby się bardzo postarać.. to na własne życzenie, bo owszem może być mocny kryzys etetowy ale jak już się tak dzieje to szukają mu innej placówki wysyłają na urlop roczny dają mu mniejszy etat np prowadzenie zajęć wyrównawczych coś żeby przeciągnąć te gorsze chwile i potem żeby wrócił na swoje stanowisko... ale to tylko tak podobno w szkolnictwie.. aaaa co śmieszne koleżanka miała umowę od grudnia do czerwca bo jak zaczynasz w środku roku to na wakacje obligatoryjnie nie dają, no i od września dostała już na nieokreślony musiała tylko przeczekać wakacje... no gorzej jest jak się ma na czas określony/zastępstwo bo jak nie ma etatów to nie ma, choć starają się zrobić tak żeby przyjąć ew. znaleźć ci miejsce w innym.. no ale jak masz na nieokreślony to nie zwalniają.. więc poniekąd miałaś racje...
ale to tylko tak w szkolnictwie jest india współczuję bóli brzucha i trzymam kciuki żeby przeszło.. no i gratuluję 5 a co do internetu to przede wszystkim zależy czy to ma być wiedza dla nas nauczycieli czy to co przekazać mamy dziecku.. bo ogólnie to ciekawym tematem jest bezpieczeństwo w sieci co jak wytłumaczyć jak przekazać - bezpieczne strony do nauki takiej internetowej ogłady - np. sieciaki, itd. pomyślę jeszcze a ty mi napisz czy to ma być wiedza stricte dla nauczycieli czy do przekazania dalej ![]() anika trzymammmmmm kciuki!!! ktosia super że badania udane iii mów.. będzie córa??? mówwwww bom ciekawa ![]() kwiatuszekk trzymam kciuki za we zdrówko...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-02-23 o 07:42 |
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() oooo matko, ale się nie wyspałam ale zamiast pospać, to kawkę rano musiałam z mężem wypić ![]() Kwiatuszku zdrówka życzę ![]() Ktosiu czy wg ciebie osoba, która nie myśli o dziecku powinna tak czy siak zachodzić w ciążę bo: wiek, presja środowiska, tak wypada?? A co z osobami, które np. nie chcą mieć dzieci?? Są gorsze?? Jedni kończą studia (albo i nie) i od razu starają się o dziecko a inni najpierw chcą mu zapewnić lepszy start (postarać się o mieszkanie, o pracę). I jedni i drudzy robią dobrze i każdy ma do tego prawo. A takie ocenianie , ze nie wolno odkładać decyzji o dziecku bo coś tam, coś tam jest bardzo nie na miejscu... |
|
|
|
#3887 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie całuję Bartusia i myję ręcę bardzo często. Zresztą juz mi to w nawyk weszło, bo przy Bartusiu co chwile myje ręcę. Już pomału mi przechodzi więc nie będę nic brała jutro już pewnie będę całkiem zdrowa, ale na wszelki wypadek jeszcze parę dni nie będę całował Bartusia.
Co do dziecka i zachodzenia w ciążę to my z mężem od czasu ślubu mówiliśmy o dziecku tylko chcieliśmy poczekać aż znajdę pracę i trochę popracuje, żeby dostać jakies pieniądze na macierzyńskim. Jak już znalazłam pracę to po miesiącu mąż się nawet mnie nie pytając sam zadecydował i stało się (ja też chciałam, ale to spontan z jego strony był ) Niestety szefowa po miesiącu (miałam umowe na okres próbny na miesiąc) powiedziała, że do końca roku (zostało wtedy 2 miesiące) chce mnie zatrudnić na umowę zlecenie, nie wiem dlaczego, więc jej powiedziałam, że rezygnuje z pracy po czym po paru dniach się dowiedziałam o ciązy. No i tak zostałam bez pracy, ale jakoś dajemy radę i widac tak miało być Nie żałuję niczego.
|
|
#3888 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
U nas koszmarów stomatologicznych ciąg dalszy...O ile R czuje się lepiej, to ja teraz cierpię...boli mnie ząb od jakiegoś czasu, martwy, leczony już kanałowo, więc został otwarty, włożone było jakieś lekarstwo i tylko watka, żeby oddychał, przed wczoraj już mam normalny fleczer i boli jak cholera...Dzisiaj muszę iść do dentystki, żeby coś zaradziła, bo oszaleję
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko współczuję bardzo
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że ciągnięcie tego tematu jest bez sensu nikt swojego zdania nie zmieni i tyle..
zdania zostały tak jasno określone że moim zdaniem wszystko zostało powiedziane... a to czy ktoś uważa że decyzji nie powinno się odkładać, albo żeby ją odłożyć to już jest jego indywidualna sprawa.. nikt tu nikogo do posiadania dziecka na siłę na przekona ani go od tej decyzji nie odwiedzie szczególnie że chyba oprócz Mai której dawno tu nie było żadna nie powiedziała że nie chce mieć dziecka więc wchodzenie już w tematy a co z ludźmi którzy nie myślą... jest totalnym brnięciem w nieprzyjemne rozmowy... bo jakby nie było każda myśli tylko każda na swój sposób a za miesiąc pewnie temat powróci jak bumerang bo dziwnie jakoś się ciągle o niego potykamy i znowy dojdzie do identyczej wymiany zdań... i po raz kolejny będzie to rzucaniem własnymi poglądami przekonaniami itd.... ja dziękuję za dyskusję o więcej nie proszę ![]() raz dwa trzy wypadam z gry
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że ciągnięcie tego tematu nie ma sensu, bo tyle ile osób tyle różnych zdań więc każdy i tak zrobi tak jak uważa. Ja jednak chciałam tylko się wypoiwiedzieć jak to było u mnie i, że niczego nie żałuję
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak pięknie te niektóre tematy potrafią pokazać jak ludzie oceniają innych. Najpierw był temat ile książek przeczytałeś, ile razy byłeś w teatrze, operze itp = jak bardzo jesteś wykształcony. Czyli w skrócie powiedz mi ile książek przeczytałeś a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem
|
|
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
To żeby zmienić temat opowiem Wam coś .... w sobotę mój tata miał urodziny. Przyszli goście, było fajnie, miło, po ich wyjściu zaczeliśmy sprzątanie i ktoś zauważył że krzesełko na którym siedziała znajoma moich rodziców całe zafarbowało od jej skórzanych spodni na czarno (a krzesełko jest wykonane z kremowej skóry), potem patrzymy a krzesełko na którym siedział jej mąż też zafarbowane. Ja nie wiem czym oni smarują te skórzane spodnie (zresztą nie wiem też jak można chodzić w skórzanych gaciach, ale oni chyba przeżywają drugą młodość) ale wygląda to fatalnie. Mama próbowała czyścić już wszystkim i nie zeszło. Mówie Wam masakra
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
India to firmowa strona Greno, wiem że w sklepach internetowych jest ta pościel bo porównywałam ceny, ale jest droższa. Ja kupiłam w sklepie stacjonarnym, do tego wyszperałam dziś że w tym mieście jest hurtownia Greno, szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałam, może tam jest jeszcze taniej.
Ktosia stawiam na córeczke! Klion oj będzie ciężko to doczyścić, szkoda że sami na to nie wpadli że ich gacie mogą farbować, pdłożłoby się ręcznik pod pupe i po sprawie. Mam kilkoro znajomych którzy mieli podobny problem i nie zeszło,zafarbowane m.in. od jeansów !
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-02-23 o 08:58 |
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Klion no co ty?? Kurde mam nadzieję, że zejdzie. A tak mocno się rzuca w oczy??
|
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Aaaaaa wiecie, że ja jeszcze spakowana nie jestem? Wczoraj umyłam całe wc a później niosłam wielką pakę tyropinu do auta i chyba się przeciążyłam - bo tak mnie wszystko bolało na wieczór że hej.No i z racji tego stwierdziłam, że w czwartek (bo do niego mam wytrzymać) się spakuję wreszcie ![]() Madzialenka masz jeszcze tą pepsi? bo mi się własnie teraz chce buuuuuu. Chyba będę musiała jednak wyjc z tej ciepłej nory na -11stopni i spełnić te zachcianki ![]() A zapisałaś się do gina? Corii no tak ja też już jestem na wylocie tak jak anika ![]() Martucha noooo powiem, że jestem dumna z Ciebie Zaskoczyłą mnie Twoja wypowiedź, bo rzadko teraz się zdarza, że kobieta chce mieć 2 a już 3 to kosmos No to w takim razie jest nas dwie, bo ja też chce 3 Znaczy się razem z tż chcemy Ja wprawdzie myślałam o 4 no ale na razie plany na 3 są. Aaaa i najwazniejsze to za kilka dni muszę urodzić to nasze pierwsze i mam nadzieję, że plany się nie zmienią.Rany ale przygoda z tym wpłatomatem:/ anika no tak się pytałam o te maliny, bo nie weim czy jest sens inwestować w to. Raz, że trzymamy do marca i robimy wszystko, żeby nic się wcześniej nie wydarzyło a dwa później to już można działać. W takim razie trzymam kciuki. Gwiazdka jaki blondas z Ciebie był, fajnie A teraz widać na avatarku, żeś rudzielec Ana*** ja też tak myślałam, że z tymi moimi cyklami i innymi dolegliwościami szansa jest małą i czeka nas dłuuuugie leczenie a popatrz jestem już na wylocie. Tak więc jak chcecie to do dzieła ![]() Gucia świeży szpinak prosto z ogródka jest ekstra tylko trzeba go dobrze wypłukać bo potem może piasek chrzęścić między zębami![]() mona śliczna ta pościel ![]() Katunia no opcje to albo łotewska albo bałkańska. No niestety nie mam fejsa a nk zlikwidowałam, bo byłam zbyt rozpoznawalna w jednym środowisku i czym o mnie mniej wiedzą tym lepiej. No i fajnie z autkiem a tak się nie umiałas doczekać ![]() Justyna powodzenia w promocji specjalistko od wszystkiego
|
#3897 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
a więc oddałam wczoraj prace i wszystkie nie zbędne dokumenty , okazało się że książki 3 się znalazły i zostały jeszcze trzy , i niestety mimo wszystko musiałam zapłacić karę bo pilnie musiałam miec podbitą obiegówkę i ostateczny termin kiedy mogłam zlozyć pracę więc byłam zmuszona , ale nie popuszczę , ponieważ nie było anie rektora ani dziekana więc postanowiłam z nimi porozmawiać po obronie co by nie robić sobie zbytnio lipy ale po obronie idę i robię taką awanturę że szok, na karcie nie ma nawet dat kiedy to miałam wypożyczyć te ksiażki, nie ma zasady że pokazujesz legitymację czy nawet dowód na slowo podajesz nazwisko i wypożyczasz, kurcze powiedziałam że w takim razie zgłoszę to wszystko na policji bo nikt się nie będzie za mnie podawał i szkalował moje imię że wypożyczam książki i nie oddaje i jeszcze dodatkowo się awanturuje , siedziałm z trzy godziny w tej szkolę aż padąłm jak przyszłam strs wykańcza , niesamowicie , ale nie popuszczę no ...... ![]() Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla... Marty (czemu mnie nie dziwi, że to Ty wygrałaś? )Będziemy mieć córeczkę ![]() Cytat:
Tak jak mówiłam już wielokrotnie wcześniej, ja też odkładałam myśl o dziecku, w końcu mąż przemówił mi do rozsądku używając choćby takiego argumentu, że zawsze się znajdzie coś do zrobienia "przed zajściem w ciążę", bo a to remont, a to studia, a to zmiana pracy, a to jakaś podróż i długo by jeszcze wymieniać. A potem wyłam z bezsilności i złości na samą siebie jak sie nie udawało, że na co ja tyle czasu czekałam. Wbrew temu co myślisz, nikogo nie oceniam, nigdy tego nie robiłam. Nie życzę po prostu nikomu aby obudził sie z ręką w nocniku, tak jak kiedyś ja. Bo czasu się nie cofnie. I co do podkreślonego, to ja pomimo że jestem z malego miasta, to nie zaszłam w ciąże zaraz po podstawówce. Skończyłam studia, w międzyczasie już podjęłam pracę, wyremontowaliśmy dom i dopiero będzie dzidziuś. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-02-23 o 09:05 |
||
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Klion kurde... no to współczuję.
Kasiu to kiedy obrona?? SSR nie mam wypiłam rozrobioną z wodą ooo i dzięki za przypomnienie, dziś zapisy są od 10 d0 12 . Chyba już nie zapomnę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

powroz mi

nie mam pojecia kto mial taki pomysl zeby wejscie na strych zrobic w sypialni 
ale zamiast pospać, to kawkę rano musiałam z mężem wypić