|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Czasem nie kumam, u niej wszystko jest ODWROTNIE . mówi że mnie nienawidzi a spogląda na mnie zalotnie . Chce mnie zaczepić, mówi: wyglądasz okropnie ... I w rezultacie czas spędzamy oboje samotnie . Nie wiem czy chciałbym żeby to wszystko było prostsze Obserwując uważnie można w tym logikę dostrzec . Dla mnie czas to jedyny NAUCZYCIEL, a o tamtych błędach nie pozwolę Ci usłyszeć ... ... ale widzę,że się boisz . Pełne lęku oczy, na ustach KŁAMSTWA motyw . Na koncie ploty, poszły w krwiobieg jak narkotyk . Zażekasz się, nie masz z tym nic wspólnego Masz szczerych przyjaciół ? oni mówią co innego Nikt o zdrowych zmysłach nie darzy Cię zaufaniem, Matka karmiąc piersią zakładała Ci kaganiec . Czas nam pokaże, nie przejdzie Ci płazem ... Wierz mi, za dużo przybłędo napsułeś krwi Prawda goni światło dnia a przed nią nie uciekniesz . Kłamstwo jak szyba pod naborem pęknie . Nie pozostanę dłużny, też życzę Ci źle Mimo że Twoje rany goją się jak na psie . ` Chcesz być plejasem , lecz nie umiesz sie poruszać . Jesteś zwykłym fagasem , nie masz wjazdu w tych butach . ` strach czy respekt ? nie wiem co dla ciebie jest lepsze . Mniejsze zło, albo dobro konieczne - wezmiesz co zechcesz . ` W pewnym momencie sytuacje się zrobiły , że twoi znajomi niebyli moimi znajomymi Moi kumple to nietwoi i odwrotnie spory DYSTANS . O tym jak było i jest chciałam dawno juz napisać . Chcesz mnie ? To proś mnie . jakiieś wątpliwoości .? ... I zapamiętaj co by się nie działo , ZAWSZE będzie mało, ZAWSZE będzie brakowało. Pytasz co u mnie ? Trochę się pozmieniało, Swoje r o z j e b a n e życie powoli układam w całość . / ty tez badz dobrej myśli, a wszystko sie ogarnie . ` w czym ta dziw.ka była lepsza ? - zastanówmy sie chwile tym że mnie FRAJERZE nie kupisz tanim winem . a Teraz dziką satysfakcje czujesz , że moje serce zazdrościa trujesz . Jak to dlaczego ? Chciałaś tego, wybrałaś Zrozum pokrzywdzonego . Poczęstuj się mną - alee nie nakrusz . ` wyluzuj kooleś , weeź ziiimny prysznic - nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz ` iiiii głuupia myślała że poranny esemes od niego coś znaczy - WZRUSZAJACE. ` wolę być SAMA niż mieć zakłamaną, męską kur.wę przy boku . ` ty wiesz czego chce i nie moge sie powstrzymac . mysli mam BRUDNE I LEPKIE jak ślina ; > ` niee mów mamie , że sie kochaasz w huuuliganie , że funduje Ci co łiikend ostre melanżowanie ; > . Wypowiedziane słowa krzywdzą bardziej niż ostrze , WIESZ ? Czaseem gdy milczysz - ranisz jeszcze mocniej . Obczaj tee klimaty kootek. ` mimo walki ze słabościami, których mam mnóstwo nie jestem doskonała , ale mogę patrzeć w lustro . Już nie jest pusto - widzę nas razem a byliśmy blisko do rezygnacji z MARZEŃ . ` i ****A czujesięzłałośniee kiedywnocyznówo toobiemyśle . i błądze ; ] .
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2011-02-23 o 16:37 |
|
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Grzeczne kobiety rzadko tworzą historię.
A we mnie znów kwitnie nadzieja. Mam głowę pełną Ciebie. He makes me happy. 'Twoje oczy, każdej nocy, śniły się..' Przepełniają mnie wspomnienia. Ciekawe, czy roztropnością byłaby modlitwa do Matki Joanny od Aniołów...?
|
|
#963 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() , Dwa pierwiastki jednego systemu, zależni od siebie jak p,ł,u,c,a od t,l,e,n,u... Gdy mają problem przezywają to różnie, ________________________o n pije wódkę, ____________________ona płacze w poduszkę. Tak to już jest, że różnice właśnie powodują w ludziach wzajemne _fascynacje. mógłbym opowiedzieć , o tym co widziałem tam gdzie byłem , co robiłem, czego dotykałem mógłbym opowiedzieć o swojej przeszłości ile krzywdy zrobiłem najbliższym po złości w napadach Euforii , bólu i żalu Stop ChwilA pomału! , |
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
` Mała moja rada twe tłumaczenie mi nie odpowiada - więc słuchaj a nie gadaj . Dlaczego tak a nie inaczej ? Jak to dlaczego? Chciałaś tego, wybrałaś - Wczuj się w pokrzywdzonego . ... To prawda że chce więcej niż mam , I jeśli to zdobędę - a tak będzie chce byś był tam , Dziś dbam o to by nie zostać z tym sama , By móc umieć cieszyć się z kimś tym co wygram . ` nie chodzi ofaktlecz chodzi oZASADĘ, dostaniesz karęchuj na ciebie kładę . /milcząc niszczysz doszczętnie . * i namiętności zbyt często cię zwodzą i życie kopie w dupę zbyt często za mocnooo . Śmiechu warte ... ‘Ziom’ w cudzysłowiu . S*******IŁEŚ się na parter, ziomie z wyboru .! A może los tak chciał ? Pokazałeś, jaki jesteś A może żeś tak tyrał ? Pokazałeś własny bezsens . Między nami spłonął Most porozumienia Nie można ufać wszytskim ziomom Siema ; ]] ` Szacunek za szacunek a śmierć za kurewstwo . Gdyby było tak naprawdę to trup by tu padał gęsto Wielu daje wiarę mitom bez weryfikacje prawdy . Takich osób, śmiesznych osób dla mnie poziom toZABAWNY. / Fałszywe mordy pode mną tuszowały swekurewstwo . Powiedz bliźniemu swemu, żeby się SZANOWAŁ . ` marnego aktorstwa nie znoszę . mówię jesteś dupkiem - uwierz proszę . Masz w sobie coś co sprawia, że chcę chodzić do miejsc gdzie 'przez przypadek' mogłabymCię spotkać. ` Wybacz mii jeśli znowu troche zamulam . Wiesz to nie jest tak ze próbujee gdzieś uciec a nawet jesli to mozesz byc pewny ze wroce . Pozwol naprawic mi to co we mnie zepsute ... ` dookoła twarze same zaufane , gadane nasze , faktom realnie, żeby było fajnie , trzeba sie natrudzić, żeby dojśc do tego , ciągle się nie smucić , leczyć doległość iść jak najdalej i legalnie , tylko żeby w tym kraju był NORMALNIE . Poodziękuj jej że jest jednym telefonem w nocy tak jak dziękowałeś dla mnie setki razy kur.wa w oczy . jak Ci się układaa ? mam nadzieję ze jest GIT i że wprzeciwieństwie do mnie jakoś kur.wa w nocy śpisz .
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Może chciałbyś się zapisać w moim kalendarzu ?
nie na raz, już na zawsze. Był dla mnie czymś niesamowitym. Przeciwieństwem tamtego. Przyjacielem-niczym więcej. Taka sprawa, że znów się zakochałam. I to znowu w Tobie. Nie dojże że czas zabrał, to jeszcze serca mu się zachciało. Dziękuję dowidzenia. Wrócę jak mi się zachce. |
|
|
|
#966 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() _____________________ iż już nie wytrzymuję,
dlatego też wychodzę. mam dosyć wszystkiego. nawet tego mojego ciągłego oddychania. wszystko wydaje się teraz takie trudne, nie potrafimy teraz żyć rzeczywistością.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-02-23 o 18:08 |
||
|
|
|
#967 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
z innej bajki - dziękuje, ale twoje opisy mnie urzekły. ____ do szczęścia potrzeba mi tylko odrobinę miłości. brak mi słów , żeby opisać jak bardzo się zgorszyłaś przez " mojego chłopaka" " moja najlepsza przyjaciółko ".
Witaaaam jestem ponad to. jestem ponad ciebie. jestem ponad miłość. Edytowane przez Coold Czas edycji: 2011-02-23 o 19:07 |
|
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
_niebanalna - zabieram.
czemu tak bardzo zabiegamy o miłość? przecież miłość,
to tęsknota, łzy, nieprzespane noce, zazdrość, niepewność, lęki. a i tak bardzo tego chcemy. ludzie... dziwne istoty. - co to jest lęk? - czekanie na najgorsze. przygotuj się, że prędzej czy później coś ci pieprznie w tym twoim wyśnionym życiu. była tak niezwykła, że kochała kogoś, kogo nigdy nie było. odszedł. pewnie moja idealność go onieśmielała.
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: .
ratatamm - Słoneczko cieszę się, że się podoba.
kamisha - Pyszczek. I na końcu nie było napisane "the end". Białe litery na czarnym tle; "to be continued". Rozpłakała się pisząc zdania, których On i tak nigdy nie przeczyta. I całej prawdy w nich zawartej. Był na tyle blisko, że mogła czuć jego zapach, jak i dotyk. Skosztować jego ust, jak i pozwolić mu na noc pełną krzyku rozkoszy. Patrzeć w zaparowane lusterko. Powiedziałam "odejdź" - odszedł. Nie powiem "wróć".. bo wróci. - Żegnaj. - Tylko, że ja nie chcę, żeby to się tak skończyło! - Ale to się przecież nie kończy. To zawsze będzie w Twojej głowie.
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
bardzo mi miło! dziękuję dziękuję!! ![]() _______ 'Nie potrzebuje romantycznych kolacji. Możesz wziąć reklamówkę z piwem i worek truskawek. Możesz jak zwykle pachnieć nikotynowym dymem. Nie ważne. Wyszedł z domu. Nie kłopotał sobie głowy z zamknięciem drzwi na klucz. Wszystko co miał najcenniejsze stracił kilka miesięcy temu. Kiedy trzymał ją za rękę w karetce... Kiedy sekundy niczym wieczność dłużyły się niemiłosiernie. Kiedy lekarz oznajmił mu, że ona nie żyje. Cała jego radość życia niczym balonik pofrunęła wraz z nią do nieba. Wsiadł do samochodu. I jak co wieczór przecina mokre od łez ulice. Tęskni. Każdego dnia, kiedy musi wstać rano do pracy. Każdej godziny, kiedy telefon milczy jak zaklęty, bez żadnej wiadomości od niej. Każdej minuty, kiedy brakuje żywych wspomnień jej wczorajszego uśmiechu. Każdej sekundy, kiedy jego myśli wypełnia ból po jej stracie. Tak bardzo ją kocha. niewypowiedziane słowa parzą w język. chciałabym, abyś kiedyś, bez względu na wszystko co zrobię lub powiem, przytulił mnie, nie mówił jaka jestem, nie krytykował, nie krzyczał, żebyś chociaż raz uświadomił sobie że jestem Ci potrzebna. Po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią nie jak na przedmiot, nie jak na piękną kobietę, lecz w sposób nieuchwytny, jakby przenikał na wskroś jej duszę, jej strach, jej kruchość, jej niezdolność do walki ze światem, nad którym pozornie dominowała, choć tak naprawdę niczego o nim nie wiedziała. Najpiękniejsze historie są łzami skropione.'
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki -bierz, bierz! baaaaardzo mi miło
![]() 'Fortune teller that says maybe you will go to hell. but I'm not scared at all... Wróżbiarz mówi, że może pójdę do piekła ale wcale się nie boję I'm learning to be brave in my beautiful mistakes. Uczę się być dzielną w swoich pięknych błędach Dear, dear diary, I want to tell my secrets Cuz you're the only one that I know who'll keep them Drogi, drogi pamiętniku, chcę powierzyć ci moje sekrety Bo jesteś jedyną osobą, o której wiem, że je zachowa Its every man for themself' Każdy człowiek jest dla siebie
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Szukam szczęścia.
Nie takiego do granic możliwości. Nie takiego w wielkich słowach i uczuciach. Nie takiego, że ja milczę, Ty milczysz a cisza mówi za siebie. Nie takiego, które zakorzeniło się w mojej głowie, nie takiego jakie było Tobą. Szukam szczęścia dnia powszedniego, takiego tu i teraz. Mogę myśleć o przyszłości. Snuć plany, kreować marzenia. Mogę czuć Cię każdej nocy. I myśleć, że w przyszłości będziesz. Ale przyszłość na zawsze pozostaje przyszłością. A Ty zamieszkałeś w przeszłości. Chcę byś sobą przeciw sobie. Chcę uwolnić się od siebie. Chcę wspomnienia spalić swoje. Bądź moim przyjacielem. Bo nie wiem czy wiesz, ale przyjaciół kocham najbardziej. Możesz zostać w sercu. Ale mów mi pięknie, czuj głęboko, kochaj mocno! Chcę zakochać Cię w sobie. A ponieważ moje serce zostało u Ciebie, cieszy się z Twojego szczęścia mimo wszystko. Przepraszam za siebie. Za to jaka jestem. I za to jaka być nie potrafię. Jeśli chcesz- znajdź moje serce, miłością naucz je kochać. Mówię: Nie zaufam, nie pokocham, boję się, kłamiesz, chcę być sama, jest mi źle, sensu brak, zasnąć, zabić, nie być, nie czuć, odejdź, nie chcę, nie potrafię, nienawidzę, chcę zapomnieć, nigdy, zero szans, zamknę drzwi, zamknę serce. Mówić chcę: Ufam, kocham, bezpieczeństwo, słowa prawdy, z Tobą być, szczęście, życia sens, wstać, żyć, być, czuć, przyjdź, bądź ze mną, chcę Cię, umiem, lubię, zapamiętam, zawsze, nasza szansa, oto klucz, to moje serce. Wszedłeś w mój krwiobieg i krążysz, krążysz we mnie.
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
`Ona siedzi i czeka na wiadomość,
On w pubie zawiera kolejną znajomość Ona czyta wiersze i płacze On kolejnej pisze 'kiedy Cię zobaczę..' Ona kocha całym SERCEM. On łamie serce tym samym podejściem. Ona wysyła kolejne wiadomości On nie odpisuje,chociaż jest powodem złości Jest mu dobrze na wolności.. Lecz będzie za PÓŹNO kiedy On zapragnie jej miłości` Tego właśnie chciałeś? Abym zawsze chodziła zapłakana i smutna? Bo właśnie teraz taka jestem. Dziękuje Ci za to. ;(( Moje kolorowe życie stalo się szarą rzeczywistościa I wszystko w tym świecie się zmienia.. I wszystko wygląda inaczej niż było.. I wszystko przemija .. Ciężko jest kochać, a nie być kochanym. Myśleć wciąż o kimś, a być zapomnianym. -Wiesz jak łatwo jest stracić czyjeś zaufanie ? Wiesz jak jest łatwo w ciągu kilku minut zwalić komuś życie ? -Nie wiem... -To zapraszam do tego pana On jest w tym mistrzem.
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poddajmy się, I tak nie mamy już o co walczyć, Tego już nawet miłością nazwać nie można. Była niewolnikiem tego co nosiła w sercu. Niezauważalna. Uzmysłowiła sobie wielkość swojej słabości. Zapomnieć o syndromach. O Tobie. Jeśli uważasz, że nie zależało mi tylko dlatego, że nie właziłam w Twoje życie z buciorami to się mylisz. Zrobiłam to z miłości. Chciałam abyś był szczęśliwy, choć szczerze wątpiłam, że z tą lalunią Ci się to uda. I już nawet nie maluję się tą miętową szminką, którą tak uwielbiałeś scałowywać z moich ust. Nie składaj mi obietnic, których nawet w wyobraźni dotrzymać nie potrafisz. Mogłeś uprzedzić iż w Twoim mniemaniu 'Na zawsze' jest równoznaczne z 'Miesiąc'. Pierwsze wrażenie jest zazwyczaj mylne. Wystarczy spojrzeć wgłąb człowieka, bo każdy posiada ukryte piękno. Nie musisz opowiadać jak bardzo bolą Cię Jej słowa, Mnie tak samo zabolały Twoje. No dalej, Wykrzycz prosto w twarz to co skrywasz wciąż przede mną. Lubię gdy mnie pragniesz, Uwielbiam ten wzrok pełen pożądania. Kocham mówić, że możesz jedynie popatrzeć. Wrzuciliśmy naszą miłość do dziury, Które z Nas odważy się ją zakopać? Po prostu się do mnie uśmiechnij i powiedz, że nie chowasz urazy.
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
gdzieś między piciem, a paleniem
zabrakło Ci czasu na miłość. chciałabym zmniejszyć ból wewnętrzny, ból po stracie, każdy ból. czemu dziewczyny lubią idiotów? bo idioci mają fajne tyłki. a dziewczyny lubią fajne tyłki. poza tą małą chwilą słabości teatralnie mnie to ***ie. głupi jak cholera, a pocieszny jak idiota. |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
"Czemu cię nie ma na odległość ręki?
Czemu mówimy do siebie listami? Czemu się budzę o czwartej nad ranem I włosy twoje próbuję ugłaskać Lecz nigdzie nie ma twoich włosów?"
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2011-02-23 o 21:05 |
|
|
|
#977 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zabrałam jeszcze z poprzedniej notki ."A teraz pójdę zrobić sobie herbaty, bo usycham z niezdecydowania, zawahania, niepewności, rozczarowania, nadmiaru obowiązków, tęsknoty i niewytłumaczalnego uszczerbku na psychice. Ledwie oddycham szukając resztek Twojego zapachu. uwielbiaj mnie mimo wszystko. tylko nocami zmysły są bardziej czułe, tylko nocami uczucia są intensywniejsze i tylko nocami nie możesz znaleźć sobie zajęcia by nie myśleć." |
||
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
Dolorees - kobitko jest cudowna ;* Przytuliłam mocno poduszkę i rozpłakałam się bez powodu. Tym razem moi drodzy płaczemy ze szczęścia. Nie mów , że złamał Ci serce jak sama nie byłaś święta, jak sama nie byłaś z nim szczera i uczciwa.Jak go nie kochałaś a mu to wmawiałaś. Tak wybłagałaś tą miłość. Nie zdążyłam Cię pokochać zanim stałam się marionetką w twoich rękach.
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-02-23 o 21:03 |
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
* nie mam zamiaru spełniaĆ czyichś oczekiwań , w życiu nie chodzi o to, by SYMPATIĘ zdobywać . ` Obiecałeś do końca walczyć o MNIE, jest o 180 stopni odwrotnie . . ` dzieeń po dniu wciąż teleefon napie.rdala - zbyt głuupii by zrozumieć co to znaczy – WYP.IER.DALAJ . ` czeekałam aż powiesz żee to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne . / niszczyliśmy to sprawnie teraz wszystko ma być na mnie ? ` Czuję to pod skórą że u Ciebie nie jest SPOKO . Wiiem że musisz IŚĆ gdzieś , czegooś dotknąć! Wiem, że kiedy myślisz że to booli I że tak być nie powinno – i tak musisz to dogonić! ` eej laleczkO . czemu miałoby tak byĆ żee czułabyś wstyd gdybym chciał Cię ... ; D . ZAZDROŚĆ to okropna choroba . dlatego zdrowiej dzi.wko .! nie ma Cie i nie wiem już gdzie jesteś , ale dobrze że nie wiesz co u mnie bo pękłoby Ci sercee . ` i gdybym nie miał kilku cech o których wiem , peewnie podszedłbym do Ciebie w ten smutny, szary dzień I ROŚNIE W NAS DO SIEBIE CHĘĆ .: > Trzęsie biuustem , wije się do okołaa - Takiej chętnej do zabawy nie widziałeś od przedszkola ` chuj ci w ryj, kij ci w dupę. z resztą ty i tak powiesz, że jest Suuper. ^^ niektórych kwestii już się nie uleczy. To nie byłaa typowa głupia sztukaa ; ] . Możee tylko bardzo wkur.wionaa bo jeden ch.uuj się znów narzucał !
|
#980 |
|
Przyczajenie
|
ratatamm , Paralogiczna , _niebanalna , ciiri , your blue eyes , tyynucha , affen - uwielbiam Was. Jesteście świetne ____________ może nie jestem taka jaką sobie wyobrażałeś, ale strasznie Cię potrzebuje, wiesz ? a pamiętasz jak pierwszy raz wtuliłam głowę w Twoje ramie ? Odgarnąłeś mi wtedy włosy z czoła i tylko musnąłeś wargami. Mi to wystarczyło. Potem uciekłeś i już Cie nie było. Tęskniłam, nawet nie wiesz jak bardzo. A teraz mówisz, że Ty tęsknisz za moim uśmiechem i przesiadywaniem na stacji. Czy nie mogliśmy tęsknić w tym samym momencie ? Mieli byśmy wtedy siebie przy sobie i tylko patrzyli. Tym się karmiłam i za tym tęsknie. No, może jeszcze za szuraniem butów na podjeździe. pewnie gdybym miała Cię na codzień, umarłabym z przesytu. zaraz, zaraz. Przecież my się w ogóle nie znamy. Nasze przestrzenie życiowe tak się od siebie różnią, że mijamy się gdziekolwiek i jakkolwiek. Nie wiem czy masz drugie imię i co lubisz jeść na śniadanie. Przecież nie obracam się w towarzystwie Twoich znajomych, a Ciebie widuje raz na dwa miesiące. Czy to nie głupie, że coś w Tobie widzę ? ciche dźwięki, oddech, uśmiech i słodkie : ' dzieńdobry ' jak to jest, że Ty możesz mieć mnie w dupie a ja Ciebie nie potrafię ? -.-''
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałaś, że nigdy nie wyleczysz się z tego chorego zakochania. Sądziłaś, że nie możesz żyć bez szalonego, nieodwzajemnionego uczucia do tego wysokiego bruneta.
Myliłaś się. |
|
|
|
#982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję < .3 a teen zabieram ; )). Wiem że muszę skończyć przeglądać te głupie, nic nie znaczące wiadomości od Ciebie. `To są te chwile, kiedy myślę że jest tak źle że gorzej być nie może. Mimo to, okazuję się... że jednak może.` To nie tak że byłam bez serca. Czasem musiałam je ukryć, by nie dać się zdeptać.
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś taki piękny. Cały. I na zawnątrz i tam w środku. I chociaż wiem, jak świetnie potrafisz ranić, ja kocham każdą ranę, zadaną przez Ciebie. Kocham Twój niepoukładany świat. Kocham Twoje złości i milczenie. Kocham Cię całego od włosów, po palce u stóp. Od szczerego uśmiechu, po łzy rozpaczy. Kocham szczęśliwego i smutnego. Kocham. Kocham. Kocham. Tak po prostu. Chociaż wiem, że Ty nie kochasz mnie. Wczoraj. Kilka godzin. Momentów. Chwil. Kilka oddechów. Dotyków. Twoje dłonie, oczy, usta. Znowy były moje. Byłeś mój. Tylko dla mnie. Tylko ja i Ty. Cały świat na marginesie. Ja i On. J a i O n . . Jeszcze kilkanaście godzin temu. Ja. Najszczęśliwsza na świecie. Bo byłeś Ty. Ze mną. Uśmiechałeś się znowu. Do mnie. Patrzyłeś na mnie. Przytulałeś. Mnie. Całowałeś. Usta. Moje. Dotykałeś. Mnie. Najszczęśliwszą na świecie mnie.
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Może być trudno, ale razem damy radę.
No powiedz, prawda, że damy radę? Prawda? Czemu nic nie mówisz? Czy o tak wiele proszę, prosząc byś pokochał mnie? I może kiedyś przestanę Cię kochać. Jeśli tak się stanie wiedz, że moje serce przestanie wtedy bić, a ciało znajdzie się głęboko pod ziemią. Wiedz, że wtedy przestanę oddychać. Umrę tak, jak umrze uczucie, którym Cię darzę. Pokochaj mnie. Bez żadnego "ale". Choć raz uszanuj moją wolę. Choć raz zrób, o co Cię proszę.
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna (na podpis) , _changime , poprostuAsiss , your blue eyes , karmelowomi , z innej bajki , parala , affen , notcool , xxgroszek07xx , grise , blondii69 , _niebanalna , Martusssia , dolorees , Sabiiina , ciiri , rumuneczkaxd ♥ Jasne, że nie jestem egzotyczną pięknością. ja nawet nie staram się nią być. ale nie jestem też pokryta jakimiś liszajami. lustra nie pękają z trzaskiem, gdy koło nich przechodzę, a tata nazywa mnie Aniołkiem. Więc czy naprawdę nie jestem warta tego , żeby mnie zauważyć.? ( * liszaje - czerwone przesuszone placki na skórze) Miłość to nie jest coś, co można włączać i wyłączać. Ja tym oddycham, żywię się, śnię o tym.! To tak trwale wpisało się w moje DNA jak niebieskie oczy i słabość do czekolady. Nie wiem, co zdarzy się jutro. nie wiem kim będę za dziesięć lat. nie wiem jak będę wyglądać, ani nawet czy dożyję tego momentu. Ale wiem, kto będzie tuż obok mnie. a czasem to wystarcza. Jaki świat wybrałabym gdybym mogła cofnąć czas.? Życie szczęśliwej ignorantki mieszkającej w domku jednorodzinnym z wiernym psem przy budzie. na ulicy pełnej od śmiejących się dzieci, nieświadomych jak ciężkie potrafi być życie.? nie wiem. Może gdyby mój umysł działał jak dziecinna tabliczka do rysowania, którą można potrząsnąć i zmazać wszystko to, co złe. Ale teraz tkwię w tym już zbyt głęboko. znam wszelkie strachy nocne i wiem, jak się przed nimi bronić. tak mnie delikatnie natchnęło.
a żeby nie było, ten ostatni to bardzo szczegółowo przerobiony fragmencik książki.
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2011-02-23 o 22:27 |
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
- wiesz, ja stwierdziłam, że jemu panna potrzebna jest wtedy jak ma potrzebę. -możliwe, że masz rację. -możliwe, że cholernie mi na nim zależy.
|
|
#987 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po prostu aż łza się kręci w oku. Cytat:
Ukłony. Cytat:
Okradam. Cytat:
Ukradłaś tym moje serducho
po raz pierwszy od dawna zrobiło mi się naprawdę miło i poczułam, że uśmiecham się, naprawdę uśmiechniętym uśmiechem dzisiaj i nagle jej oczy zrobiły sie szkliste, ręce opadły, lizak stracił smak, a pociąg do szczęścia odjechał. siedzę na parapecie , w za dużym dresie, w ręku trzymam kubek kakao, które już jest całkowicie zimne. Patrze w gwiazdy i myśle " Czy ty kiedykolwiek tęskniłeś? " Czy tęskniłeś za moim głosem, oczami, żartami, zapachem, za moją obecnością? Czy Twoje myśli chociaż przez dwie sekundy skupiły się na mnie ? Czy tak jak ja siadałeś na parapecie i rozmyślałeś o mnie? Czy kiedyś powiedziałeś " cholern.ie,mi jej brakuje " ? szał pustych laleczek i egoistycznych kenów , w sklepie z zabawkami zwanym potocznie ' życiem'
|
|
|
#988 |
|
Przyczajenie
|
"Z biegiem czasu życie przestaje być proste." Nie ma chęci i sił- zaczynamy się różnić. Przestajemy powoli nadawac na tych samych falach.. Wymarzony eden? Twoje ramiona;* I weś tu po upadku wstań i żyj dalej... niech połaczy nas to, co dzieli. |
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
![]() *
Chwile, gdy nie potrzebuję marzyć, wiesz, oddałabym wszystko. 11.11. do you wanna be my number 1? 11.10. Ile trwa minuta? Wiesz jak przetrwać ból? Kto by myślał o jutrze, skoro chcesz mnie dziś? Usuwam Twoje wiadomości. Tak, ciężko mi, ale muszę zapomnieć.
|
#990 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
już wylądował na moim gg Cytat:
'Pamiętam jak pytałeś czy dostaniesz buziaka, ja zawsze stanowczo przecząco kiwałam głową do czasu, bo potem zazwyczaj ulegałam, nie mogłam się oprzeć Twojemu uśmiechowi Dobrze, że zostało mi po Tobie choć uczucie satysfakcji. Tym razem ja wygrałam, ten raz to juz ostatni raz naszej wpólnej przygody On jest z Tobą, mi wyznaje miłość, a z inną Cię zdradza Wczoraj odrzuciłam miłość, dziś błagam o nią Boga Przecież nie potrafię o Tobie zapomnieć, a czekolada jest jak lekarstwo na smitne wspomnienia'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.