Kraków - część 9. Pędzimy dalej! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 19:24   #2131
_malinowa_
Przyczajenie

Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!

Jako, że zostałam trochę przywołana do tablicy chciałam tylko napisać, że oczywiście w miarę jak mam czas staram się Was podczytywać, żeby nie było, że złożyłam zamówienie z elfa i uciekłam jak widać nie udzielam się zbytnio, ale to chyba kwestia tego, że ciężko jest nowej osobie wbić się z tematem, zwłaszcza mając świadomość, że wszystkie się znacie i wiecie o sobie o wiele więcej niż np ja
Oczywiście zgłaszam chęć brania udziału w innych Waszych zamówieniach :P
_malinowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:24   #2132
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Widzimy Z tym, że jak przyjadę to sprawdzę czy awizo jest dot. bielizny, czy ktoś w domu odebrał, jak jest to od razu polecę na pocztę i jakby tam się przedłużyło (kolejki) to napiszę.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Nie bój nic. Wpisałaś się, to będzie realizowane. Nie wymigasz się teraz Mysza Ty też nie
To dobrze Przekupię Was na jakimś spotkaniu jakimiś odlewkami odżywek do włosów i już mnie będziecie lubić
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:25   #2133
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
To dobrze Przekupię Was na jakimś spotkaniu jakimiś odlewkami odżywek do włosów i już mnie będziecie lubić
Ja Cię lubię za mydełka Ale odżywki do włosów, baaaaardzo chętnie

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:27   #2134
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Cię lubię za mydełka Ale odżywki do włosów, baaaaardzo chętnie
Mam ich sporo, a cały czas chce coś nowego Dobrze, że mam kilka czystych zużytych opakowań po innych kosmetykach, bo w czym ja bym Wam to pozabierała
Stary 2011-02-23, 19:30   #2135
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli będą to 60DD to ja przejmę Jak tylko zregeneruję się finansowo. Lekarze i leki pochłonęły mnie w tym tygodniu.

Co do sukienki i spotkania. Nie wiem kiedy na następnym spotkaniu się zjawię, od piątku mam zajęcia, a od poniedziałku nauka pełną gębą, plan wypełniony po brzegi a teraz realizuję projekty zaliczeniowe z informatyki...
U mnie to raczej 65
To co z tym zonkiem zrobimy? Dałoby radę przez kogoś przekazać? Bo jak będę się czuła tak jak dzisiaj to na pewno nie dam rady wpaść na spotkanie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Wracała skąd i kiedy? Bo ja w domu jestem .
jutro ze spotkania

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Tutaj trzeba spojrzeć na kwestię przyjęć na kilku płaszczyznach:
a) Koszty przesyłki – klubową grupę stanowi ą 54 wizażanki, z czego większość aktywnie bierze udział w zamówieniach. Koszty są w tej chwili niewielkie, bądź żadne.
b) Organizacja/rozliczenia – przykład elfowy daje pogląd na tą kwestię chyba dosyć wyraźnie? Biorąc pod uwagę ten aspekt ilość osób biorących udział w zamówieniu niekoniecznie służy nam wszystkim. A gdyby tak było nas o 20 więcej? A o 30?
c) Logistyka – rozdystrybuowanie zamówionych rzeczy, umawianie się na odbiory itp itd coraz więcej czasu i wysiłku będzie kosztować.
d) Wątek „nie mówić” – tutaj nie trzeba nic dodawać, prawda? Kto jest ekshibicjonistką ręka w górę? (od razu prośba, pisz proszę tutaj na wątku, skoro nie masz nic przeciwko by tyle osób czytało o Twoich prywatnych sprawach ).
e) Co by było gdyby – załóżmy, że będzie nas niedługo 70. Jak w tak dużych ilościach zaczniemy składać zamówienia to bardzo prawdopodobne jest, że będą trwały DŁUGO, z komplikacjami (zbyt mała ilość sztuk danego produktu na stanie) itp. Itd. Tutaj też nie widzę już plusów przyjmowania kolejnych osób.
f) Ogarnianie klubu- klub powstał po to, aby łatwo nam było zorientować się w zamówieniach i organizować je. W tej chwili zamówienia wyrastają jak grzyby po deszczu i ja powoli mam już problem z ogarnianiem trzech obszarów (klub, 'nie mówić' i wątek). Kolejne klubowiczki to w domyśle kolejny przyrost zamówień. Jesteśmy na to gotowe?
g
) Finanse- nie płaczą Wam portfele? Docisnąć im śrubę chcemy? ;]
pięknie to rozpisałaś
Ja nie uważam, że trzeba zamknąć klub całkiem bo może pojawić się ktoś nowy, kto będzie pisał czy spotykał się z nami i same będziemy chciały żeby był w klubie

Cytat:
Zaczęłabym zatem od wyedytowania pierwszego posta trust

Rozumiem, ze nie wszystkie przystały, ale wtedy proszę mi powiedzieć, co ja mam napisać takiej osobie Bo póki co to sama nie wiem, w pierwszym poście jest informacja , która nijak ma się do rzeczywistości. I co ja mam robić?
Ja w ogóle nie pisałabym nigdzie, że Ty nadzorujesz klub. Bo wtedy mimo regulaminu, tak czy siak będziesz nękana mailami o przyjęcie.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
No ale to znów dotykamy nierozstrzygalnej jak dla mnie kwestii - na jakiej podstawie ktoś staje się dla nas ,,godzien" klubu? Konkretna ilość postów w wątku?Częstotliwość? Tym sposobem dochlapiemy się zaraz trolli I co z dziewczynami, które od dawna z nami kupują, ale w wątku się nie udzielają?
Napiszę jak to było/jest w klubie PM2010 bo wychodziło to nieźle. Jeśli pojawiał się na wątku ktoś nowy, był już jakiś czas, został "zaufany" to ktoś pisał w klubie, że może by go przyjąć i było głosowanie. Nie uważam, żeby głosowanie to był dobry pomysł, ale to, że my powinnyśmy decydować, że chcemy kogoś nowego tak
O klubie nie pisało się otwarcie, bo gdy tylko ktoś napisał zaraz była fala "podań" nie wiadomo skąd. I tak będzie tutaj jak będzie wiadomo, że Ecrulo rozdaje zaproszenia, ludzie będą do niej pisać nawet jak przeczytają jakie są warunki przyjęcia. Myślę, że możemy ją odciążyć proponując same przyjęcie kogoś kto już się "zaklimatyzował"...
Stary 2011-02-23, 19:31   #2136
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Każda kiedyś zaczynała i była tu nowa, ale jak się skrzętnie wkręcisz to już na stałe

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:32   #2137
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Co do wątku plotkowego, zastanawiam się czy nie ma jakiegoś limitu postowego tak jak jest na forum, bo zatniemy klub, albo co gorsza wizaż

Myślę, że w dziale spotkaniowym dzierżymy palmę pierwszeństwa
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Cytat:
Dla mnie Klub jest tylko do interesów. I będę bronić wizażanek, które nie mają czasu albo ochoty na ploty a chętnie coś z nami kupią.
Ja jestem taką Wizażanką,nie mam czasu(bo ochotę mam)na ploty ale robię czasem różne zamówienia,jak się robi tych zamówień kilka to koszty przesyłki grają rolę.
Ale rozumiem że jak to ma być z zasady Klub zamknięty to nie można wszystkich przyjmowaćStąd mam pytanie czy moje zamówienie z BU będzie realizowane bo jeśli nie to nie będę czekać do zamknięcia go tylko sama zamówię
Szatanka, żeby ładnie Ci cytowania wychodziły, to przy drugim QUOTE musi być slesz [/QUOTE]

Zastanawiamy się, co zrobić z przyszłymi zgłoszeniami, a nie tymi dziewczynami, które w klubie już są. Mysza, Ty akurat szybko odnalazłaś się w ferworze zamówieniowym, więc cichaj
Mnie generalnie ryba, co tutaj się ustali, bądź nie. Zasygnalizowałam temat do omówienia, ale jeśli nie dojdziemy do porozumienia, albo gra jest niewarta świeczki wg innych, to trudno. Ja przeżyję, bo mogę decydować o sobie Napisałam, co sądzę, dlaczego sądzę i jak widzę przyszłość i z mojej strony to wszystko.

Cholerko, dzisiaj założę pierwszy pasek, tylko zastanawiam się jak u mnie będzie ze stosowaniem 2x dziennie. Przed pracą nie zdążę, musiałabym odmówić sobie 30 min spania, a to przecież taaaak dużo ;p

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 19:35   #2138
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
jejuu i co po 4 magicznych tygodniach nabieracie zaufania?
Jakiś limit musi być. Jak na wszystko, gdy ma być sztywno ustalone.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
jutro ze spotkania
Jutro jest spotkanie?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:37   #2139
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Zlecialam dzisiaj pol GK i nie kupilam zadnej sukienki-ANI JEDNEJ! Nawet nic mi sie nie podobalo...Chyba dokladniej obejrze Feeri

Ale za to przymierzalam te buty
http://www.deichmann.pl/site/images/1034350_pg.jpg
Sa boskie, mowia do mnie mamo ale obcas jest taki, ze mozna sie zabic...Bylam w nich prawie rowna z kolega, ktory ma 186cm wzrostu
Niemożliwe, że nie było sukienek
Co do Ferri - do 12 masz czas żeby zamówić z darmową przesyłką

Cytat:
Napisane przez _malinowa_ Pokaż wiadomość
Jako, że zostałam trochę przywołana do tablicy chciałam tylko napisać, że oczywiście w miarę jak mam czas staram się Was podczytywać, żeby nie było, że złożyłam zamówienie z elfa i uciekłam jak widać nie udzielam się zbytnio, ale to chyba kwestia tego, że ciężko jest nowej osobie wbić się z tematem, zwłaszcza mając świadomość, że wszystkie się znacie i wiecie o sobie o wiele więcej niż np ja
Oczywiście zgłaszam chęć brania udziału w innych Waszych zamówieniach :P
Każda była kiedyś nowa. Ja sama pamiętam jak trudno było na początku się wkręcić w temat.
Ale nie rozważamy chyba wyrzucanie kogoś tylko chyba próbujemy ustalić reguły kolejnych przyjęć
Stary 2011-02-23, 19:38   #2140
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja się poświęciłam, i wstawałam wcześniej
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:38   #2141
ecrulo

mmm
Ja jestem tak samo dostępna w tygodniu, jak w zeszłym semestrze. Weekendy mi się przeniosły z Rynku w okolice Loretańskiej/Studenckiej. Nie wiem komu miałabym przekazać, a komu Ty

65DD ma kasiencja

Stary 2011-02-23, 19:38   #2142
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Jutro jest spotkanie?
pojutrze?
Stary 2011-02-23, 19:40   #2143
ecrulo

Cytat:
Mam ich sporo, a cały czas chce coś nowego Dobrze, że mam kilka czystych zużytych opakowań po innych kosmetykach, bo w czym ja bym Wam to pozabierała
Lubimy jak się ktoś z nami czymś dzieli

Biegnę się pakować i pisać pracę lic. Jakby co, to krzyczeć !

Stary 2011-02-23, 19:41   #2144
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Mialam dzisiaj male przemeblowanie w sypialni-przestawialam lozko...jejku, jakie ja cuda pod nim znalazlam
Pewnie takie, jak ja kiedyś

Pozdrowienia z Bielska Białej, jestem w połowie szkolenia narciarskiego, Szczyrk i Brenna już odwiedzone

Edytowane przez 201608010929
Czas edycji: 2011-03-06 o 16:13
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:42   #2145
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Szatanka, żeby ładnie Ci cytowania wychodziły, to przy drugim QUOTE musi być slesz [/QUOTE]

Zastanawiamy się, co zrobić z przyszłymi zgłoszeniami, a nie tymi dziewczynami, które w klubie już są.
Akurat ten cytat mi nie wyszedł bo się spieszyłam

Ja weszłam do klubu dziś więc jakby ta dyskusja mnie tez trochę dotyczy.
Wypiszę się dobrowolnie(nie dlatego że się obraziłam)z braku czasu nie będę się z Wami spotykać(również z różnicy wieku)a zamówienia będę robić tylko czasami bo zamawiam głównie minerały a takiej Klubowiczki Wam nie potrzeba prawda?

I teraz nie wiem co z moim zamówieniem bo nie wiem jak go wycofać

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:45   #2146
Ineso
Matka Smoka

ecrulo - jak nie to będziemy się łapać ok. 19.45.
Ile Ty masz staników???!!
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:49   #2147
ecrulo

Cytat:

Wypiszę się dobrowolnie(nie dlatego że się obraziłam)z braku czasu nie będę się z Wami spotykać(również z różnicy wieku)a zamówienia będę robić tylko czasami bo zamawiam głównie minerały a takiej Klubowiczki Wam nie potrzeba prawda?

Nikt Cię stąd nie wyrzuca Prawo nie działa wstecz Jesteś pewna, że chcesz się z zamówienia wycofać? Nikt Cię nie zmusza do zamawiania z nami 5x w miesiącu

Ineso,
Wtedy też by pasowało Nie planuję jutro wychodzić
Ile ja mam staników?

Stary 2011-02-23, 19:49   #2148
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Ale za to przymierzalam te buty
http://www.deichmann.pl/site/images/1034350_pg.jpg
Sa boskie, mowia do mnie mamo ale obcas jest taki, ze mozna sie zabic...Bylam w nich prawie rowna z kolega, ktory ma 186cm wzrostu
Nie wyglądają na aż tak wysokie, w dodatku mają wyższą podeszwę. Bardzo mi się podobają, ale skoro TY (chodząca w obcasach) piszesz, że można się zabić, to ja leżę martwa już na samą myśl ;p
Cytat:

Dopiero dziś? A nie wraz z poprzednią 'falą'? Weszłaś, to już nie wyjdziesz. Twoje oczy widziały tajne akta i musiałybyśmy Cię zgładzić Siedź więc wygodnie i ślubuj nam wierność

Stary 2011-02-23, 19:50   #2149
ecrulo

Cytat:
Nie wyglądają na aż tak wysokie, w dodatku mają wyższą podeszwę. Bardzo mi się podobają, ale skoro TY (chodząca w obcasach) piszesz, że można się zabić, to ja leżę martwa już na samą myśl ;p

Dopiero dziś? A nie wraz z poprzednią 'falą'? Weszłaś, to już nie wyjdziesz. Twoje oczy widziały tajne akta i musiałybyśmy Cię zgładzić Siedź więc wygodnie i ślubuj nam wierność

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 19:53   #2150
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Pewnie takie, jak ja kiedyś

Pozdrowienia z Bielska Białej, jestem w połowie szkolenia narciarskiego, Szczyrk i Brenna już odwiedzone, teraz czas na impreze ( czekam na chłopaków, do czego to doszło, żeby faceci bardziej się cackali przed wyjściem jak baba )
Jesteś aż 30 km ode mnie

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:56   #2151
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Niemożliwe, że nie było sukienek
Co do Ferri - do 12 masz czas żeby zamówić z darmową przesyłką
Niby COS bylo ale nic mi sie w oczy nie rzucilo...w piatek przyatakuje chyba galerie kazimierz

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Bielska Białej, jestem w połowie szkolenia narciarskiego, Szczyrk i Brenna już odwiedzone, teraz czas na impreze ( czekam na chłopaków, do czego to doszło, żeby faceci bardziej się cackali przed wyjściem jak baba )
O a gdzie w Szczyrku bylas? Nie polamalas sie na tych strasznych orczykach?:P

Cytat:
Nie chodze jakos super w obcasach ale te zalozylam i odrazu sie zachwialam No i chyba jednak za wysoka w nich jestem...ale ukrylam pudelko, zrobie do nich jeszcze podejscie nr 2

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:58   #2152
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:

Mysza, Ty akurat szybko odnalazłaś się w ferworze zamówieniowym, więc cichaj
Już siedzę cicho

Cytat:
Lubimy jak się ktoś z nami czymś dzieli

Biegnę się pakować i pisać pracę lic. Jakby co, to krzyczeć !
A ja lubię się dzielić Mam jeszcze jedną rzecz dla Was, ale o tym niżej

Cytat:

Umarłam

Ja Was jeszcze pokuszę Słoneczka, mam jeszcze taki świetlisty pyłek z bell fioletowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10384,swietlisty-pyl-cien-do-powiek.html mogłabym Wam odsypać, z tym że nie mam już takich małych pojemniczków i musiałybyście na jakieś spotkanie przynieść jakieś swoje, jakbyście chciały Ja sama używam go niezbyt często i do końca życia chyba nie zużyje
Stary 2011-02-23, 19:59   #2153
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nikt Cię stąd nie wyrzuca Prawo nie działa wstecz Jesteś pewna, że chcesz się z zamówienia wycofać? Nikt Cię nie zmusza do zamawiania z nami 5x w miesiącu
Zanim weszłam nie wiedziałam że to elitarny klub z zasadami.I bardzo dobrze ze macie taki Klub a nie forum dla wszystkich
Zastanówcie się po co Wam Klubowiczka nieaktywnaNie ma sensu "zajmować"miejsca bezsensownie

A jak mam anulować zamówienie?bo nigdy tego nie robiłam

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:59   #2154
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
pojutrze?
Jeśli będzie, to wezmę Twoje zamówienie. Tylko od kogo i co? Przez Grunwaldzkie.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:00   #2155
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ale my dużo biochemii kupujemy
A mnie bliżej do Ciebie stażem życiowym niż do większości dziewczyn
Cytat:
Weszłaś, to już nie wyjdziesz. Twoje oczy widziały tajne akta i musiałybyśmy Cię zgładzić Siedź więc wygodnie i ślubuj nam wierność

Cytat:
Ile ja mam staników?
Bo dopiero co kupowałaś, i znów?
Stary 2011-02-23, 20:05   #2156
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

Jesteś aż 30 km ode mnie
Drugi koniec Polski

Cytat:
Skrzyczne ale to prywatnie w godzinach dyspozycyjnych. A tak codziennie jezdzimy do Brennej. A propos orczyków to dzisiaj wywróciłam się tylko raz, zdązyłam wjechać drugi raz, zjechać z góry - jak weszłam do knajpy napić się herbatki to już cała załoga wiedziała że pani porucznik sie na orczyku wywróciła
To się nazywa informacja z prędkością światła
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:08   #2157
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Niby COS bylo ale nic mi sie w oczy nie rzucilo...w piatek przyatakuje chyba galerie kazimierz

Nie chodze jakos super w obcasach ale te zalozylam i odrazu sie zachwialam No i chyba jednak za wysoka w nich jestem...ale ukrylam pudelko, zrobie do nich jeszcze podejscie nr 2
A jaki masz nr buta? Jeśli 36, to polecę i znajdę

Mistrzyni, opowiadałaś już co z wośpowym posiłkiem? Jak to u Ciebie było?

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2011-02-23 o 20:09
Stary 2011-02-23, 20:11   #2158
ecrulo

Cytat:
Już siedzę cicho

A ja lubię się dzielić Mam jeszcze jedną rzecz dla Was, ale o tym niżej

Umarłam

Ja Was jeszcze pokuszę Słoneczka, mam jeszcze taki świetlisty pyłek z bell fioletowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10384,swietlisty-pyl-cien-do-powiek.html mogłabym Wam odsypać, z tym że nie mam już takich małych pojemniczków i musiałybyście na jakieś spotkanie przynieść jakieś swoje, jakbyście chciały Ja sama używam go niezbyt często i do końca życia chyba nie zużyje
Nie wiem czy pyłek i czy fioletowy to coś dla mnie, ale kosmetykoholiczka nigdy nie odmawia

Szatanka
Pomyśl jak mi głupio będzie, jak znowu będę miała Cię usuwać Kupujemy dużo biochemii, zostań i ciesz się ciapaniem w kosmetykach

Ineso,
Nigdy nie liczyłam Ale dobrze dobrane tylko dwa i planuję kolejne dwa zakupić.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Blair,
Bo mi wyleciało. Żeli nie było Mają być pod koniec tygodnia, jutro albo pojutrze. Jutro postaram się wpaść rano, albo zadzwonić zapytać(?)

Ineso,
Mam jedną płytę DVD w domu. Nagrywać?

Stary 2011-02-23, 20:14   #2159
Ineso
Matka Smoka

ecrulo - nagrywaj postaram Ci się drugą jutro podrzucić.
Jakie żele?
Stary 2011-02-23, 20:17   #2160
Lenkapuma
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w Rossmannie Kupiłam w promocji tusz MaxFactor False Lashes (47,99zł z 66zł, jeśli któraś jest zainteresowana), ale nie o tym ...

Są szufladki na biżuterię. Ja kupiłam sobie taką, jak w załączniku za ..... żesz no Spojrzałam na ruchanek, żeby podać Wam cenę, bo było coś koło 37zł, patrzę i widzę 44,99zł! No ale nic..... przewijał się ostatnio temat szufladek, stąd daję cynk, gdzie można jakieś trafić oprócz tych Lerłowych Merlowych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4649.jpg (108,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4650.jpg (115,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4651.jpg (84,4 KB, 15 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości