Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 21:45   #3991
Agnieszka.M
Rozeznanie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Lolka zakupy zabójcze a te butki w zestawie z reniferkiem przecudowne
Teraz to już chyba pękne z zazdrości i nie zasne
A napisz mi jeszcze, gdzie i za ile kupiłaś te granatowe trampeczki z pierwszego zdjęcia?
Też mam ten dwupak jasnych półśpiochów

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:47   #3992
Renessme1985
Rozeznanie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Tadaaaaaa
..czyli moje zakupki!!

cz.I
Lolka ten spiworek śliczny ja też chce taki
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:48   #3993
Lolka1212
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki w imieniu mojego synka.. w końcu to jego ciuszki

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Pisałyście o myciu włosów i powiem Wam, że może uznacie mnie za psycholkę, ale myję codziennie rano, kiedy biorę prysznic. Nawet kiedy nigdzie nie wychodzę A dodam, że mam długie, do połowy pleców, a jeszcze niedawno były do pasa prawie Nad wanną byłoby mi ciężko chyba, ale pod prysznicem jest wygodnie i szybko
(..)
Nooo ja uznam za psycholkę
Mary nie szkoda Ci włosów? Mi też byłoby wygodniej myć przy każdym prysznicu, ale właśnie mi szkoda tych moich marnych włochalów.. Podobno dla cebulek nie dobrze tak codziennie je męczyć

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
(..)
Lolka nadaje Ci miano krolowej zakupow masz super gust
Kwiatecek
A mój mąż też zawsze mi mówi, że mam super gust.. a potem dodaje - skoro sobie takie przystojnego męża wybrałaś, to musi dobrze świadczyć o twoim guście !!
Stary 2011-02-23, 21:49   #3994
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Nabyłam też dziś przekochaną maskotkę, szczoteczkę z miękkim włosiem, majtki poporodowe, wkładki laktacyjne, pieluchy i tego typu pierdoły..

A jeszcze jedną turę zdjęć mam
Ciuszki w wiekszych rozmiarach - z wyprzedaży, więc grzech było nie wziąć chociaż szkoda mi, że tyle będą musiały czekać!

Podoba wam się zestaw świateczny z reniferkiem?
oooooo jaaaaaaaa reniferowy komplet bosssssssski !!!
Stary 2011-02-23, 21:54   #3995
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
matall ładniutkie tylko czegoś a raczej kogoś mi w nim brakuje
No właśnie tak dziś pomyślałam, jak wózek złożyłam Że już tylko małego w nim brakuje

Lolka Moje też by nie wytrzymały codziennego mycia Myję co 2-3 dni, ale też zawsze pod prysznicem

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:54   #3996
Agnieszka.M
Rozeznanie

Renessme czy ja dobrze pamiętam, że kupowałaś ten wózek X-LANDER XA GONDOLA MAXICOSI CITI TORBA PARASOL
Jeśli tak, to napisz proszę, czy ten kolor jungle wygląda na żywo, tak jak na zdjęciu?
Bo wydaje mi się niezła cena tej aukcji, ale u mnie w sklepie nie ma tego koloru, żebym mogła podejrzeć.

Stary 2011-02-23, 21:55   #3997
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Lolka zakupy zabójcze a te butki w zestawie z reniferkiem przecudowne
Teraz to już chyba pękne z zazdrości i nie zasne
A napisz mi jeszcze, gdzie i za ile kupiłaś te granatowe trampeczki z pierwszego zdjęcia?
Też mam ten dwupak jasnych półśpiochów
Aga.M trampeczki z Kubuśkiem ze "Smyka" .. ale one są w rozmiarze "18", więc wiesz.. dla dzieci, które jeszcze nie chodzą, więc one tylko dla picu

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Lolka ten spiworek śliczny ja też chce taki
Rene śpiworek fajny, co? Też w "Smyku" zakupiony.. udaoł mi się podwójnie, bo nie dość, że ładny to jeszcze z przeceny - zapłaciłam 30 zł !!!
Stary 2011-02-23, 21:56   #3998
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo ja uznam za psycholkę
Mary nie szkoda Ci włosów? Mi też byłoby wygodniej myć przy każdym prysznicu, ale właśnie mi szkoda tych moich marnych włochalów.. Podobno dla cebulek nie dobrze tak codziennie je męczyć

Kwiatecek
A mój mąż też zawsze mi mówi, że mam super gust.. a potem dodaje - skoro sobie takie przystojnego męża wybrałaś, to musi dobrze świadczyć o twoim guście !!
lolka z tym niszczeniem wlosow myciem to jest wiele teorii. moje sie bardzo przetluszczaja i bez mycia nie wyobrazam sobie, po drugie jak sa tluste to sa obciazone i tez bardziej sie lamia i wypadaja. nie ma watpliwosci ze niszcza suszarki lokowki i prostownice, chociaz ja susze tym zimnym nawiewem.....

co do dobrego gustu i twojego tz moj mowi tak samo na co ja ze akurat z jego wyborem to mialam chwilowe zacmienie
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:56   #3999
Catia88
Rozeznanie

Cytat:

Catia, dzięki za info! Zapomniałam, że mamy specjalistkę Muszę poszukać czegoś w Wawie, ale tu czasem ceny zaporowe...
W Wawie pewnie będzie drożej, ale możesz z ciekawości popatrzyć na stronach różnych salonów, na pewno będą cenniki

Cytat:
hahahaha jaki skromny

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:58   #4000
Aliczka88
Zadomowienie

LOLKA - puściłam bąka z zazdrości Przecudne te ciuszki!!! Jakie buty! A te reniferki!!! Nie moge....

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:59   #4001
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Aga.M trampeczki z Kubuśkiem ze "Smyka" .. ale one są w rozmiarze "18", więc wiesz.. dla dzieci, które jeszcze nie chodzą, więc one tylko dla picu
To ja się domyśliłam, że dla picu Tylko właśnie w Zarze ostatnio widziałam prawie identyczne za 130 zł, a mąż się na nie napalił i chce czekać na przecenę. Ale przypuszczam, że ta cena po przecenie będzie równie powalająca. Można wiedzieć ile kosztowały w smyku? Bo może zaspokoje pragnienia męża niższym kosztem

Stary 2011-02-23, 22:00   #4002
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

Rene śpiworek fajny, co? Też w "Smyku" zakupiony.. udaoł mi się podwójnie, bo nie dość, że ładny to jeszcze z przeceny - zapłaciłam 30 zł !!!
no rewelacyjny ten spiworek-cena tez
Stary 2011-02-23, 22:00   #4003
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Renessme czy ja dobrze pamiętam, że kupowałaś ten wózek X-LANDER XA GONDOLA MAXICOSI CITI TORBA PARASOL
Jeśli tak, to napisz proszę, czy ten kolor jungle wygląda na żywo, tak jak na zdjęciu?
Bo wydaje mi się niezła cena tej aukcji, ale u mnie w sklepie nie ma tego koloru, żebym mogła podejrzeć.
Agnieszka M ja kupowałam tutaj http://allegro.pl/x-lander-xa-20-ele...457090311.html i do tego osobno fotelik ten co w aukcji którą podałaś (maxi cosi citi kolor desert) za 339 zł i adaptery do niego za 35 zł też na allegro.. czyli w sumie cena wyszła zbliżona, a mam jeszcze dodatkowo kocyk kolor jest identyczny jak na zdjęciu piękny ... TŻ dzisiaj złożył wózeczek i jest super
Stary 2011-02-23, 22:04   #4004
anula_81
Zakorzenienie

My juz po filmie i kazdy teraz siedzi wpatrzony w swojego laptopa, mam nadzieje, ze sie jeden w koncu popsuje bo nasze zycie prywatne bardzio na tych dwoch komputerkach w domu cierpi
A filmu TURYSTA nie polecam jakos specjalnie, fajny, ale bez rewelacji, przynudnawy rzeklabym chwilami...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wrzucam pokazowe zdjęcia żyrafkowego łóżeczka Edzika
(specjalnie pościel założyliśmy, żeby ładnie wyglądało A i tak jeszcze jest do prania, więc nie było mi szkoda )
ale ladne to lozeczko! z takiego naturalnego drewna nieimpregnowanego? sliczne, naprawfe

Cytat:
Pisałyście o myciu włosów i powiem Wam, że może uznacie mnie za psycholkę, ale myję codziennie rano, kiedy biorę prysznic. Nawet kiedy nigdzie nie wychodzę A dodam, że mam długie, do połowy pleców, a jeszcze niedawno były do pasa prawie Nad wanną byłoby mi ciężko chyba, ale pod prysznicem jest wygodnie i szybko
Mary nie jestes jedyna! ja teraz mam bardzo krociutkie wlosieta, ale mialam i do pasa tez i ZAWSZE mylam codziennie rano, takie zboczenie czzzaaaasem jak juz bylo bardzo zimno to mylam wieczorem a rano spryskiwalam woda i na szybko ukladalam, ale to sporadycznie bo czuje sie z tym zle
rozumiem wiec twoje zboczenie, dla mnie prysznic poranny rowna sie mycie wlosow, czasami jak sie kapie wieczorem (bo wiadomo wieczorkiem tez)) to tez umyje wlosy przez zapomnienie, moj TZ wtedy mowi, ze jestem nienormalna i mi wszystkie wyleca
Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
życzę wam dobrej nocki kochane

p.s. zapomniałam powiedzieć, że jutro GLUKOZA!!! trzymajcie kciukasy, bym jedno podejście zaliczyła
trzymamy kciuki oczywiscie
Cytat:
Lolaaaa genialne te ciuszki!!! spiworek, mokasynki i te bodziaki wszystkie! zestaw z reniferkiem moj ulubiony! jako meiszkaniec Norwegii mam tu mnostwo reniferkow i tez taki chceeee nooooooo!!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej kochane
ja juz powizycie i szkole rodzenia

dziekuje za kciukasy
gratulujemy udanej wizyty!
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

Ktoś madry napisal:
"Co jest najważniejsze w zyciu?
Chcielibyśmy jak najlepiej wykorzystać dany nam czas, gdyz nikt go za nas nie przezyje. Dlatego musimy wiedzieć, w ktora strone kierowac wysilki, jaki jest nadrzedny cel, ktory powinniśmy osiagnać"

kieruje ta mysl do dziewczyn, ktore maja problemy z kasa, z rodzina, ze zdrowiem i z wlasnymi uczuciami.

A moj cel: byc kochajaca matka.
Kasiu jestes wspaniala osoba
nic dodac nic ujac sle buziale i mooocno przytulam
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
anula - dokładnie, lepiej chuchać, położna mi powiedziała, że często przyjeżdżają przyszłe mamy nie czujące ruchów, więc pewnie nie byłam ewenementem .

idę na kolacje - dobranoc Kochane.
dokladnei moniczko! ja tez jak bylam w szpitalu to mowilam, tlumaczylam sie ze przepraszam, ze zawracalam im glowe, a one na to, ze nie, ze dobrze ze przyjechalam i zawsze mam dzwonic jakby co.
wiec nie ma sie co przejmowac.
ja jutro wizyta.
mam nadzieje, ze znajda przyczyne moich plamien i okaze sie ze to nic groznego
jeszcze zapuszcze sobie jakas muzyczke na dobranoc i powoli chyba szykuje sie do spanka...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:05   #4005
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Agnieszka M ja kupowałam tutaj http://allegro.pl/x-lander-xa-20-ele...457090311.html i do tego osobno fotelik ten co w aukcji którą podałaś (maxi cosi citi kolor desert) za 339 zł i adaptery do niego za 35 zł też na allegro.. czyli w sumie cena wyszła zbliżona, a mam jeszcze dodatkowo kocyk kolor jest identyczny jak na zdjęciu piękny ... TŻ dzisiaj złożył wózeczek i jest super
Dziękuje za odpowiedź No to w sumie nawet troszkę taniej ci wyszło. Mieliśmy się jeszcze wstrzymać z zakupem ze względu na zasoby finansowe i zakup wózka planowaliśmy na kwiecień, ale obawiam się, że ceny mogą podskoczyć i będziemy żałować. No nic, jutro jeszcze pogadam z mężem i zobaczymy, ale ja jestem już prawie przekonana do zakupu.

Stary 2011-02-23, 22:07   #4006
Lolka1212
Zadomowienie

Matall nie!! Ja się tak nie bawię!!
Furę dla Eda macie.. Wyrko też już stoi!! Macie wszytsko..!! Ale wam dobrze.. ale się wzorowi rodzice Edzikowi trafili

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
lolka z tym niszczeniem wlosow myciem to jest wiele teorii. moje sie bardzo przetluszczaja i bez mycia nie wyobrazam sobie, po drugie jak sa tluste to sa obciazone i tez bardziej sie lamia i wypadaja. nie ma watpliwosci ze niszcza suszarki lokowki i prostownice, chociaz ja susze tym zimnym nawiewem.....

co do dobrego gustu i twojego tz moj mowi tak samo na co ja ze akurat z jego wyborem to mialam chwilowe zacmienie
Aga a ja zauważyłam u siebie, że im częściej te moje włochale myję, tym bardziej się przetłuszczają.. ale ja to mam w ogóle beznadziejne.. rzadkie, cienkie, łamliwe.. eh! szkoda gadać!
Poza tym nie chcą się układać i dlatego nie lubię się czesać

Seee Ci nasi mężowie wymyślili Ja mojemu mówię, że ładny to on tylko w dniu ślubu był.. i że nie przewidziałam, że tak szybko w szkaradę się zmieni

A tak po cichu wam powiem, że chciałabym, żeby mój synek był taki jak mój mąż!! I chyba życzyłabym sobie, żeby po nim odziedziczył charakter.. niekoniecznie po mnie
Stary 2011-02-23, 22:07   #4007
gusiagatko
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście, ale się udało doczytać

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Ja sie strasznie cieszę że Was mam
Wczoraj bardzo poruszył mnie post Migotki, że Ona taka smutniutka, samiutka siedzi
Ja aż tak zle nie mam... ale też mi smutno bo nie mam w Krk bliskich kolezanek z ktorymi moge sie spotkac na ploty, małz wraca b. pozno bo ok 19-20 do domu i Wy jestescie mi obecnie najbliższe i aż sie powiem szczerze, że się martwię, że kiedyś nasz babski comber może sie rozwalić tak się już z Wami zżyłam...
Ja też czuję się podobnie Mieszkam za granicą z mężem. Rodzina, rodzeństwo kochane tak daleko ode mnie Tutaj mieszka teściowa tylko a bliskich znajomych brak. Często spotykamy Polaków, ale Ci tylko cieszą się jak rodakom gorzej wiedzie się niż im

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
super ewesko, ze wygralas!

a to moj 31tygodniowy brzuszek a w nim stokrotka, ktora pewnie juz bedzie miala ze 2kg
Kasiu piękny

moniqac a to dzidzia mamie dzisiaj narozrabiała

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość

Na bałagan w tle nie patrzcie
Boskie zdjęcie

agus87 za wizytę

Cytat:
Tadaaaaaa
..czyli moje zakupki!!

cz.I
Cytat:
i część 2

I oczywiście przepraszam za jakość zdjęć i tło
Ale ciężarnej na pewno wybaczycie
Cytat:

A jeszcze jedną turę zdjęć mam
Ciuszki w wiekszych rozmiarach - z wyprzedaży, więc grzech było nie wziąć chociaż szkoda mi, że tyle będą musiały czekać!

Rewelacyjne zakupy:lov e:

Patrzcie jaki serek dzisiaj kupiłam uśliniłam się już w sklepie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg philadelphia_milka_72dpi.jpg (53,5 KB, 31 załadowań)

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:08   #4008
Renessme1985
Rozeznanie

noooo doczytałam, to teraz mogę Wam napisać, że dzisiaj byliśmy na tym ostatni genetycznym w 30 tc z maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku, wszystkie pomiary w normie, wychodzi na troszkę większego niż z OM, nic mu nie odpadło i nadal jest malutkim kawalerem

co do szyjki to nie za bardzo mi chciał sprawdzać, stwierdził że za tydzień mam wizyte u swojego gina prowadzącego, to on sprawdzi i mam leżeć jeszcze ten tydzień ... próbował coś tam zobaczyć przez powłoki brzuszne ale stwierdził, że w taki sposób to ciężko ocenić, a że na samolocie to on mnie badał nie będzie, bo po co tak często... no więc leżę dalej

... a jak wracaliśmy, to kazałam TŻ zajechać do MC i kupiłam sobie shakea czekoladowego

... jak cudownie było wyjść na zewnątrz
Stary 2011-02-23, 22:08   #4009
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Mega promocja!!! Szkoda ze koloru jungle nie ma po takiej okazji...

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:11   #4010
Agnieszka.M
Rozeznanie

Mary, Anula ja też od zawsze myje włosy codziennie i to właśnie zawsze rano. I wcale nie uważam, żeby to niszczyło włosy, ani żeby to było nienormalne.

Stary 2011-02-23, 22:14   #4011
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje za odpowiedź No to w sumie nawet troszkę taniej ci wyszło. Mieliśmy się jeszcze wstrzymać z zakupem ze względu na zasoby finansowe i zakup wózka planowaliśmy na kwiecień, ale obawiam się, że ceny mogą podskoczyć i będziemy żałować. No nic, jutro jeszcze pogadam z mężem i zobaczymy, ale ja jestem już prawie przekonana do zakupu.
My też planowaliśmy koniec marca, początek kwietnia zakup ale ta cena mnie przekonała... no i info do Deltima, że oni wyprzedają ten kolor tylko do wyczerpania zapasów w magazynach... w zamian za volvano wejdzie chyba ten kolor desert... myślę, że ten desert będzie super ale pewnie i cena na początku będzie z jakieś 500 zł wyższa niż teraz volvano, dlatego kupiliśmy teraz... stoi i czeka na Oliwierka

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

oooooooo.... Philadelphie znam jeszcze z czasów jak w PL się o niej nie śniło no ale takiego cuda, to ja jeszcze nie widziałam... normalnie muszę spróbować
Stary 2011-02-23, 22:14   #4012
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Aga a ja zauważyłam u siebie, że im częściej te moje włochale myję, tym bardziej się przetłuszczają.. ale ja to mam w ogóle beznadziejne.. rzadkie, cienkie, łamliwe.. eh! szkoda gadać!
Poza tym nie chcą się układać i dlatego nie lubię się czesać

Seee Ci nasi mężowie wymyślili Ja mojemu mówię, że ładny to on tylko w dniu ślubu był.. i że nie przewidziałam, że tak szybko w szkaradę się zmieni

A tak po cichu wam powiem, że chciałabym, żeby mój synek był taki jak mój mąż!! I chyba życzyłabym sobie, żeby po nim odziedziczył charakter.. niekoniecznie po mnie
hahaha,

co do wlosow to moje juz bardziej przetluszczac sie nie moga, sa okropne

z mojego tz to ten spokoj by mogli mlodzi odziedziczyc

Cytat:
Ale naprodukowałyście, ale się udało doczytać

serek dzisiaj kupiłam uśliniłam się już w sklepie.
a coz to za cuda ? jaki ten serek? zaintrygowalas moje podniebienie
Stary 2011-02-23, 22:18   #4013
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
LOLKA - puściłam bąka z zazdrości Przecudne te ciuszki!!! Jakie buty! A te reniferki!!! Nie moge....
Aliczka buahahha że aż taka moc te ciuchy mają to nie wiedziałam

Cytat:
To ja się domyśliłam, że dla picu Tylko właśnie w Zarze ostatnio widziałam prawie identyczne za 130 zł, a mąż się na nie napalił i chce czekać na przecenę. Ale przypuszczam, że ta cena po przecenie będzie równie powalająca. Można wiedzieć ile kosztowały w smyku? Bo może zaspokoje pragnienia męża niższym kosztem
130 zł?? Noo bez przesady.. nawet jak 50% przecenią, to jak na buty dla ozdoby dalej drogo Ja zapłaciłam 30 złotóweczek
..i wstyd teraz się przyznać, ale jak myślę, że buty i śpiworek w tej samej cenie.. to buty drogie się wydaja hhahah

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
(..)

Lolaaaa genialne te ciuszki!!! spiworek, mokasynki i te bodziaki wszystkie! zestaw z reniferkiem moj ulubiony! jako meiszkaniec Norwegii mam tu mnostwo reniferkow i tez taki chceeee nooooooo!!

(..)
ja jutro wizyta.
(..)
A no tak! Reniferki = Norwegia Jak mój mały będzie ubrany "za renifera" będę myśleć o tobie i Zosi

Anulka mocno ściskam kciukaski za jutro Szybko dawaj znać już po co u was !!
Stary 2011-02-23, 22:19   #4014
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

a coz to za cuda ? jaki ten serek? zaintrygowalas moje podniebienie

Pierwszy raz zauważyłam go w sklepie. Kremowy serek biały z dodatkiem czekolady Milka Pyszny i delikatny.

06.07.2011
Stary 2011-02-23, 22:20   #4015
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Gusiagatko jak mogłaś o tej porze wkleić to zdjęcie
Nie mam serka, ale mam milke i już otworzyłam. Robaki mnie zjedzą jak nic Dobrze, że mąż w pracy, bo jakby zobaczył, co teraz jem, to by chyba padł a już napewno by mi wizaż odłączył.

Renessme gratuluje udanego USG Zawsze miło podejrzeć dzidziola
Ja będę 4 marca podglądać i już nie mogę się doczekać

Stary 2011-02-23, 22:21   #4016
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Lolko, robię im to już tyle lat i jakoś się trzymają, na włosy nie mogę narzekać, a kiedyś nawet dostałam propozycję odkupienia, bo podobno z prawdziwych włosów robi się najlepsze treski, czy coś

Czasem zdarzy mi się nie umyć włosów, ale wtedy kucyk/kucyki, bo jakoś źle się czuję z nieumytymi. Nie wiem, jak z przetłuszczaniem, bo nigdy dłużej ich nie przetrzymywałam. Lubię mieć czyste, świeże, pachnące włosy, skóra głowy przecież też się poci, a wszelkie zanieczyszczenia osiadają też na włosach. Dla mnie to zwykła czynność pod prysznicem.

Anula, no to jesteśmy dwie

Catia, porozglądam się W sumie kusząca opcja

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:22   #4017
Weredka
Zadomowienie

Uciekam już do spania, bo jutro muszę wcześniej wstać. Mam wizytę u dentysty
Już dość dawno nie byłam i aż się boję usłyszeć co mam do zrobienia...
Na dodatek czasami miewam rano odruch wymiotny i boję się, że na fotelu. No cóż trzymajcie kciuki. Miłej nocy!!!
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:26   #4018
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
noooo doczytałam, to teraz mogę Wam napisać, że dzisiaj byliśmy na tym ostatni genetycznym w 30 tc z maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku, wszystkie pomiary w normie, wychodzi na troszkę większego niż z OM, nic mu nie odpadło i nadal jest malutkim kawalerem

co do szyjki to nie za bardzo mi chciał sprawdzać, stwierdził że za tydzień mam wizyte u swojego gina prowadzącego, to on sprawdzi i mam leżeć jeszcze ten tydzień ... próbował coś tam zobaczyć przez powłoki brzuszne ale stwierdził, że w taki sposób to ciężko ocenić, a że na samolocie to on mnie badał nie będzie, bo po co tak często... no więc leżę dalej

... a jak wracaliśmy, to kazałam TŻ zajechać do MC i kupiłam sobie shakea czekoladowego

Na prawdę super, że z wami wszystko dobrze.. chociaż jestem pewna, że żadna z nas nie wyobrażała sobie, że mogłoby być inaczej! Szyjka się nie martw, tydzień szybko minie.. Synuś zdrowy i to najważniejsze

Gusia
Philadelphia Ja tą słodką i tą do kanapek uwielbiam!!
Zresztą ja uwielbiam wszytsko co da się zjeść
Stary 2011-02-23, 22:26   #4019
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwszy raz zauważyłam go w sklepie. Kremowy serek biały z dodatkiem czekolady Milka Pyszny i delikatny.
normalnie sliny mi ida

Cytat:

super ze po usg wszystko ok, a tym czekoladowym shake mnie dobilas po serku gusiaagatko
Stary 2011-02-23, 22:27   #4020
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Gusiagatko jak mogłaś o tej porze wkleić to zdjęcie
Nie mam serka, ale mam milke i już otworzyłam. Robaki mnie zjedzą jak nic Dobrze, że mąż w pracy, bo jakby zobaczył, co teraz jem, to by chyba padł a już napewno by mi wizaż odłączył.
Przepraszam Nie pomyślałam, ogłupił mnie ten serek

06.07.2011
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości