![]() |
#1081 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIV
BTW wyczytałam, że od 34 tyg płód zaczyna zapamiętywać muzykę
![]() Hmm, co zapodać Natce na początek drogi życiowej - uspokajającą klasykę, folk czy od razu pojechać z jakimś metalem? Wiolonczelowe wyżynania i doom mogą ją wpędzić w deprechę, to odpada ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Nie chce mi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Uprzejmie uprasza sie o nieprzesadzanie w dramatyzowaniu.
Tez miałam wczoraj zwątpienie i sie opiłam a dziś sama na siebie jestem wściekła ze jestem taka "słaba" i tak szybko się poddaję. Dziś znów wziełam sie za siebie i mam z du.pie ze cwicze już 23 dni (24 z dzisiaj) + rozsądne odżywianie się i nie ruszyła sie u mnie ani waga ani cm nie spadły. Ale za to mam dobrą kondycje i wiecej energii ![]() Dlatego ja nie chodze na bieznie. Bo nie chce sobie narobic wstydu spadajac z niej. A znając siebie jak bym się ciut zmachała to bym na sekundkę chciała przystanąć i wziąć "oddech" i wtedy sru z bieżni gwarantowane.
#1083 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Tak szczerze to nieźle sobie radzę,aż sama jestem zdziwiona ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a i fajnie Ci mijają dni - nie dziwne ze nie pijesz do lapka ![]() ![]() bardzo dobrze powiedziane - daj mu szansę a nóż widelec sie uda - sama pisałaś ze za pińcetnym razem... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-24 o 16:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
już odpalam miotłę
![]() a poważnie, znalazłam ziarna, ukręciłam w starodawnym młynku i zaparzyłam w kawiarce na gazie... mniam... na bezptasiu i dupa słowik... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1086 | ||
Zakorzenienie
|
![]() nie płakać, nie poddawać się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie się to zmieni wkrótce znów będę z browarkiem (tzn, z soczkiem z marchwi ![]() ![]() Tymczasem zjadłam obiad i spanie mnie bierze :yyy: niech się ktoś za mnie spakuje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja serio nie wchodzę na bieżnię z w/w powodu. Za to lubię wiosła i rower eliptyczny. -------------------- Znalazłam nowa inspiracje do fitnessu. Właśnie oglądam program o kobiecie z BMI=113.
![]() |
#1088 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie motywuje ta o: http://tahtisyrjala.blogspot.com/ Hmmm... chyba idę spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie motywują szczupłe chopy ![]() np. sroluś ważący mniej ode mnie ![]() plus chude, długowłose gotki prezentujące się lekko i zwiewnie w gorsetach i szerokich kiecach (a nie jak kulka na stópkach rozmiar 40 ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się wkręcisz, to jeszcze na przerwach do szkoły biegać będziesz, tak do trzeciej klasy, powiedzmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może coś z tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spróbuję (chociaż to wieeelka tajemnica jest, pfff!) ![]() Nie ma pośpiechu, w szpitalu zrobią to za Ciebie ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-02-24 o 16:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Ja poproszę takie problemy ![]() Zapomniałam rano wyjąć kuraka z zamrażarki w związku z czym na obiad miałam kanapki ![]() Laptoka bierz do Wawy ze sobą, będziesz miała rozrywkę chociaż, może też się z pachnącymi Warszawiankami umówisz? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie, wpisz Miss Podlasia w Gugla i obczaj te dziewoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie przestałam być głodna...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Ad. 2 ale z którego roku bo tych misek jest kilka... Ktoś dodał klątfę do tagów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wytłumaczyć starszym, że muszeu po kompa jechać ![]() Znów bedzie darcie "oddaj do serwisu, a nie gdzieś po nie wiadano jakich wozisz! gówno, a nie Ci zrobia! tylko pieniadze na bilety wydasz!" Eech... ![]() tym bardziej, że tu mają rację, bo jakbym se kupila win, to bym se teraz byle gdzie zaniesła, do przeinstalowania. A tak, to dałam doopy ![]() ![]() Kurka wodna, kto otagował Bar "klątfa"?? Chwila, kto zakładał? Teeeziaaaaaaaaaak!!!! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 17:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to wyglądały moje współlokatorki na oddziale "patologi odżywiania". Cytat:
![]() Ja tez sie wzięłam za ostre odchudzanie jak się okazało ze mój brat o 18 cm wyższy wazy tyle co ja ![]() No właśnie w ten sposób to działa!
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dupa, każą sie samej ogolić - i może to lepiej - aha ale są miejsca ze mimo samoogolenia jadą i tak po swojemu - brrrrrrr ja sie ledwie nauczyłam mydlić przy obcych, do golenia daleko ![]() nie drążę - spadam na śnieg odpalic diesla - założę się o 1 litr ropy że sie nie uda |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | ||
|
Cytat:
![]() 2. Nieważne, i tak zadna nie dorównuje Kamenie 3. ![]() Cytat:
![]() A ja mam do domu pięć godzin w jedną stronę i co? ![]() Ale ja nie kcem chudnąć ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jak to samej? w szpitalu? ogolenie sie tam w ciazy jest raczej niewykonalne ![]()
![]() |
#1098 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie trzymasz z nami? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za drugim razem położna odnotowła mi: pacjentka sama się przygotowała... ![]()
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zabiję wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Nindżopesz
|
Mydlić?? A spłukiwać?
Tru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
|
Nie, nie upadłam na głowę, z czego byś mnie odchudzał? Ważę idealnie, jestem piękna, nie pasuję tu?
![]() Ewentualnie mogę trochę poćwiczyć, ale nie więcej niż 5 minut dziennie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasy za bardzo ni mam - a nie mam jakoś chęci wydawać jej na bilety w tę i nazad ![]() ![]() Cytat:
![]() Ile można ciongnoć ten żywot ![]()
![]() |
#1105 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Co się snuf stao? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
|
Cytat:
![]() Takie rzeczy załatwia się w wieku nastoletniego buntu raczej, nie jesteś dzieckiem, zeby się szczegółowo opowiadać... Jak masz ochotę to mówisz, jak nie to nie... Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
padam na twarz
#1108 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odp
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przez kilkanaście lat było już chyba więcej niż 500 razy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale, że wszystkich ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta się wzięła i w cholerę wcięła, ale i tak Was zaraz zacytuję ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Pi**dolone pkp masony eksportowe
![]() Miałam jechać dzisiaj do Łodzi. Zajechałam do Kotlina, pociąg się spierd**ił, staliśmy ponad 1,5 godziny w polu, zanim przyjechał kolejny pociąg z Poznania, do którego się przesiadłam po to, żeby zajechać do Ostrowa Wlkp. i wsiąść w pociąg powrotny do Poznania, bo do Łodzi i tak nie miałam po co już jechać ![]() Nie dość, że straciłam kasę i czas i nic nie załatwiłam, to jeszcze muszę za tydzień jechać, wstawać o 3 w nocy i zapłacić za Inter City, bo w to zasyfiałe osobowe świństwo już nie wsiądę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nie chodzi o efekty, tylko o to, że nie daję rady nie jeść tego czego jeść nie powinnam, no ![]() Cytat:
Hmm, hmm nie mam chyba tyle kasy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.