![]() |
#1111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Wojtek Cię widział, jeśli teraz uważasz się za grubą, to musiałaś być jakimś chudzielcem Cytat:
Pin... ![]() Witam tym razem jako bruneta ![]()
![]() |
#1112 |
Nindżopesz
|
Haaa, ileż razy ryczałam do poduszki jęcząc łamiącym się głosem "jestem gruuuba, po co zeżarłam chipsa???"
No ale nadal nie zdradziłaś ile chcesz schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To chyba za żadnym z nich nie wytrwałaś na diecie za długo
![]() I nic dziwnego, że nie działa ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() chociaz nie-źle mówie-tak byle jak jak do porodu to moze bym i dała rade ![]() ![]()
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
No tak
![]() Nawet kiedyś wklejałam w barze wykresy kumpla, informatyk się odchudzał. Ważył się 2 razy dziennie (albo więcej) w tabelkach miał każdą kalorię przyswojoną, aktywność fizyczną, suplementy, sampoczucie. I tak działa ten mechanizm, jak zjadł 1000kc zamiast 1500, to najpierw była deprecha, a później organizm rzucał się na piwo i tłuste jedzenie. Ale zamiast się poddawać, szedł dalej z planem - zrzucił 30kg jak znajde pdfy to wrzucę, chociaż pewnie są na uszkodzonym dysku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jednej przyjaciółce za pierwszym razem kazano przyjść przygotowanym - wali ich czy goli cię mąż, brat alfons czy siostra a w innym spzitalu powiedzieli że tak czy siak szpitalne panie golą pos wojemu - bo wtedy ejst profeska - yhm jasne ale to jakiś prl był a nie szpital Pinka - strasznie Ci współczuję - ale na szczeście taki kłopot to juz po kłopocie - myślałam że problem jakiś sie stał nieodwracalny - choc kur...cy można dostac - a wręcz nie można nie dostać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-24 o 18:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Drogie Wizażystki, jaki perfum Waszym zdaniem pasuje do tak ważnego wydarzenia jakim jest akt notarialny?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzym się, nie łam się ![]() ![]() ![]() Cytat:
ciekawe czy dzieciak zapamiętuje i później tego słucha czy odwrotnie? ![]() Cytat:
![]() i zompie ![]() Cytat:
aż z ciekawości obejrzałam te miski ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 czy klasyka to nie powiem, chociaż czasem... On gustuje głównie w Metallice, Rammsteinie, Iron Maiden, The Cure i czymś co zawsze zapominam... Disturbed może? Ad. 3 Pewnie zapamiętuje a potem nie może już słuchać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Ju, Betty, Kamena
![]() Rachell, najgorsze właśnie przede mną - wstanie o 3 w nocy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to i moją dusigroszową naturę boli, bo ciągle bilety i bilety kupować ![]() ![]() Mam do pokupowania parę rzeczy na drugim końcu skierniewic ![]() ![]() A ja nienawidzę czekać. NIE-NA-WIDZĘĘĘĘ!!! ![]() Jak sie decyduje, to to robię. A jak coś chcę, to mam mieć na już - komputer zrobiony na już, efekty smerdolonej diety na już, skopiować muzę na empetrójkę na już (a nie od 3 godzin siedzę, bo gówno się wiesza co kilka minut ![]() Całe życie zj***ne przez czekanie - na zakupy, na urośnięcie włosów, na chudnięcie, na ciastel party, na słońce, na lato, na randkę, na awans, na realizację planów, na pogodę, na śmierć ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Red, US to od 8 są czynne czy od 10? ale co ja sieu pytam, przeca i tak nie wstanę na autobus przed siódmą ![]() Cytat:
(no i wydała się moja wielka tajemnica jaka to motywacja trzymała mnie przy chudnięciu 2 lata temu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 19:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ałaaa - kurde to rozumiem - ![]() zatem zafunduj sobie jakąś przyjemność teraz - any kind - ja tak sobie robię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-24 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wróciłam z ćwiczonek
![]() Teraz jaja będą ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A nie możesz ściemnić, że jedziesz na rozmowę kwalif albo że musisz nareperować komputer żeby wysyłać mailem cv? Co w sumie nie będzie ściemą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
a uzasadnienie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurde mam problem z wypełnieniem pit-38, chcę sobie odliczyć stratę i nie wiem z którego roku, czy są jakieś zasady ustalone z góry czy mogę sobie sama wybrać rok.. moja Mama też nie wie, mam nadzieję że w US będą kumate osoby siedziały i mi powiedzą....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
jaki olej jest najsmaczniejszy na surowo? Do surówek na przykład? Używam oliwy z oliwek, oleju orzechowego i oleju z lnianki. Mam ochotę poeksperymentować z nowymi smakami. Co polecacie?
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-02-24 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
(scieme z cv planuje na kwiecien, jak po bilet na cp do wawy bendeu jechac ![]() nie ![]() CZEKAM aż mi się zachce doopę ruszyć ![]() A nie zwykłam czekać na działanie - mogę się długo do czegoś zbierać i ociągać, ale jak jak już się zdecyduję, to działąm natychmiast. Dlatego niech mi ten tłuszcz z brzucha wreszcie złazi! ![]() ![]() Cytat:
![]() jezdem nerwus i czekanie budzi we mnie taką wścieklość i ogromną niecierpliwość, że już nic inne sie ne liczy ani mnie nie bawi ![]() ![]() zresztou, nigdy nie umiałam czuć połowicznie - jakem szczęśliwa, to skakam i szaleję, jakem zła, to gromy i ch**e lecą, a jak wpadnę w dołek... na antypody bym się mogła przekopać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 19:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
ja bym intuicyjnie użyła czegoś czym bym chciała pachnieć zeby ten moemnt kojarzył mi się pozytywnie, tak zapadł w pamięć - czymś optymistycznym dla mnie, a jednocześnie "wielkim" na zasadzie ze to ważne i nie co dzień staję się posiadaczką własnego mieszkania - ja bym chciąła pachnieć takim ososbistym triumfem
![]() ![]() przesadziłam? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-24 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Qrde Ju z jednej strony chciałabym Ci udowodnić jak bardzo się mylisz, a z drugiej wolałabym się z Tobą spotkać za - 13% tłuszczu ![]() Nie wstawię Wam zdjęć swych w kostiumie kąpielowym, bo jeszcze nie jestem na psychicznym dnie, żeby aż tak mi było wszystko jedno i z obawy o Wasze zdrowie ![]() ![]() ![]() Co do tego, że Wojtek mnie widział, to naprawdę to była krótka chwila i na 1000 % nie widział mej doopy i ud ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaż ![]() Cytat:
![]() ![]() A żem już pisała paręnaście razy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba właśnie tak ![]() Cytat:
![]() Przepraszam ale ten tekst o życiu i czekaniu mnie rozwalił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Można np zjeść pudełko lodów albo tabliczkę czekolady ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Spoora, co to fogle za smęty??? Motywacji Ci trzeba?
Mogę dostarczyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj zrzędzę
![]() Zimno mi ![]() ![]() ![]() A jak mi źle, to mi się zrzędzenie i parszywienie humoru załącza, a to już równia pochyła ![]()
#1133 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
stratę? mie wiedzialam ze jakies straty mozna odliczac ![]() ![]() ![]() co do golenia to teraz podobno mozna rodzic na kudłacza ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- maja-ty masz dzisiaj jakąs histerie normalnie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | ||
Nindżopesz
|
A bo mi się kupowanie mieszkania kojarzy z tą sceną: http://www.hepburn.low-desert.org/3/7.jpg
![]() Ale skąd będą wiedzieć dokąd pojechałaś? GPS zainstalowali? Cytat:
![]() Ad. 2 ![]() Pocieszę Cię, że mimo tej piątki z przodu też nie występowałam na plaży półnago ze względu na cellulitis (czy cellulit? nieważne) i blade acz posiniaczone nogi. Ad. 3 racja, tylko myślałam, że to będzie jakaś konkretna cyfra. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
grozi wypollizowaniem
|
dokładnie ![]() ![]() ![]()
#1136 |
Zakorzenienie
|
![]() Spoora ![]() Pin ![]() Majek ![]() kogoś potrzebującego pominęłam ![]()
![]() |
#1137 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Ciebie to czeka po porodzie ![]() ![]() I Gryksa tak samo ![]() Zrobimy zbiorową orgię w sianie ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facio od Femme odpisał- że jeśli rozpakuję perfumy, on kasy nie zwróci, bo tych perfum już nie sprzeda, więc, jeśli chcę, mogę odstąpić od transakcji ![]() ciekawe, czy są w SP? Pin ![]() I pięknie pachnę- przy W.- Contradiction ![]()
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() idę się posmarować antyzmarchem. Jak już mam mieć kiepski humor, to chociaż na gładkiej facjacie ![]()
#1140 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I studiuję przepisy dukanowe ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.