Scent Bar XXIV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 18:26   #1111
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Spoora, nie poddawaj się. To normalne - organizm się broni, bo ruszyłaś mu zapasy, które zgromadził.
Nie łam się teraz, kiedy wszystko się rozkręca.
Nic dodać, nic ująć, Spooro- poza tym może za bardzo się starasz, nie można być wciąż napiętym.
Wojtek Cię widział, jeśli teraz uważasz się za grubą, to musiałaś być jakimś chudzielcem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
BTW wyczytałam, że od 34 tyg płód zaczyna zapamiętywać muzykę
Hmm, co zapodać Natce na początek drogi życiowej - uspokajającą klasykę, folk czy od razu pojechać z jakimś metalem? Wiolonczelowe wyżynania i doom mogą ją wpędzić w deprechę
Metalem ją, metalem!

Pin...

Witam tym razem jako bruneta

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:27   #1112
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja sobie tego nie stawiam za cel, bo bym się załamała psychicznie
Haaa, ileż razy ryczałam do poduszki jęcząc łamiącym się głosem "jestem gruuuba, po co zeżarłam chipsa???"

No ale nadal nie zdradziłaś ile chcesz schudnąć

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:40   #1113
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Przez kilkanaście lat było już chyba więcej niż 500 razy
To chyba za żadnym z nich nie wytrwałaś na diecie za długo

I nic dziwnego, że nie działa
Cytat:
Pasujesz jak ulał No ale poćwicz jeszcze, ale nie aż 5 minut (następna chce się przetrenować ), 1 minutę starczy
Dopsz psze pani

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:43   #1114
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
dlaczego niby?

za drugim razem położna odnotowła mi: pacjentka sama się przygotowała...
no dobra-ja bym nie potrafiła
chociaz nie-źle mówie-tak byle jak jak do porodu to moze bym i dała rade , ale na gładziutko i fszendzie to nie ma szans
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:46   #1115
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Tiaaa
No tak
Nawet kiedyś wklejałam w barze wykresy kumpla, informatyk się odchudzał.
Ważył się 2 razy dziennie (albo więcej)
w tabelkach miał każdą kalorię przyswojoną, aktywność fizyczną, suplementy, sampoczucie.
I tak działa ten mechanizm, jak zjadł 1000kc zamiast 1500, to najpierw była deprecha, a później organizm rzucał się na piwo i tłuste jedzenie.
Ale zamiast się poddawać, szedł dalej z planem - zrzucił 30kg
jak znajde pdfy to wrzucę, chociaż pewnie są na uszkodzonym dysku

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Pi**dolone pkp masony eksportowe
Miałam jechać dzisiaj do Łodzi. Zajechałam do Kotlina, pociąg się spierd**ił, staliśmy ponad 1,5 godziny w polu, zanim przyjechał kolejny pociąg z Poznania, do którego się przesiadłam po to, żeby zajechać do Ostrowa Wlkp. i wsiąść w pociąg powrotny do Poznania, bo do Łodzi i tak nie miałam po co już jechać
Nie dość, że straciłam kasę i czas i nic nie załatwiłam, to jeszcze muszę za tydzień jechać, wstawać o 3 w nocy i zapłacić za Inter City, bo w to zasyfiałe osobowe świństwo już nie wsiądę.
Stary 2011-02-24, 18:49   #1116
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale jak to samej? w szpitalu? ogolenie sie tam w ciazy jest raczej niewykonalne
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A weź się spróbuj ogolić, jak masz wielki brzuchol, który Ci pół świata przesłania i utrudnia ruchy
Cytat:
dlaczego niby?

za drugim razem położna odnotowła mi: pacjentka sama się przygotowała...
otóż to - dzięki Bett

jednej przyjaciółce za pierwszym razem kazano przyjść przygotowanym - wali ich czy goli cię mąż, brat alfons czy siostra

a w innym spzitalu powiedzieli że tak czy siak szpitalne panie golą pos wojemu - bo wtedy ejst profeska - yhm jasne ale to jakiś prl był a nie szpital

Pinka - strasznie Ci współczuję - ale na szczeście taki kłopot to juz po kłopocie - myślałam że problem jakiś sie stał nieodwracalny - choc kur...cy można dostac - a wręcz nie można nie dostać

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-02-24 o 18:50
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:53   #1117
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Drogie Wizażystki, jaki perfum Waszym zdaniem pasuje do tak ważnego wydarzenia jakim jest akt notarialny?

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
uch, na słońcu ciepło, to pobieglam sobie kawałek w pole
(tzn. podbiegłam ze 100 m może z górki, a z powrotem wleklam sie z wywieszonym ozorem )
ooo, jakbym o sobie czytała

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
ja tam w smażonej kiełbasie 6 razy w tygodniu nie widzę inspiracji. A nie ja czuje inspiracje w postaci chęci zabrania i schowania im patelni.

Cytat:

trzym się, nie łam się dasz radę, zobaczysz

Cytat:
Nie mam kawy w domu i nie golę się na twarzy

Cytat:
BTW wyczytałam, że od 34 tyg płód zaczyna zapamiętywać muzykę
Hmm, co zapodać Natce na początek drogi życiowej - uspokajającą klasykę, folk czy od razu pojechać z jakimś metalem? Wiolonczelowe wyżynania i doom mogą ją wpędzić w deprechę, to odpada
a co w chacie najczęściej u Was leci? Twoje klimaty mniej więcej znam, a co TŻ? dobrze kojarzę że klasyka gitarowa?

ciekawe czy dzieciak zapamiętuje i później tego słucha czy odwrotnie?

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Zapomniałam rano wyjąć kuraka z zamrażarki w związku z czym na obiad miałam kanapki
następnym razem wrzuć do woreczka foliowego i do ciepłej wody, przetestowane miliard razy

Cytat:

Ktoś dodał klątfę do tagów
i zompie

Cytat:
A wytłumaczyć starszym, że muszeu po kompa jechać
Znów bedzie darcie "oddaj do serwisu, a nie gdzieś po nie wiadano jakich wozisz! gówno, a nie Ci zrobia! tylko pieniadze na bilety wydasz!"
Eech...
Maja, weź Ty kurde przestań się tłumaczyć ze wszystkiego, wiem że ciężko tak od razu przestać ale powoli, spokojnie, acz stanowczo dać do zrozumienia że jesteś dorosła i tyle

Cytat:

2. Nieważne, i tak zadna nie dorównuje Kamenie
aż z ciekawości obejrzałam te miski

Cytat:
****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a ****a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zabiję wszystkich!
oszczędź chociaż nas....

"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 19:06   #1118
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Drogie Wizażystki, jaki perfum Waszym zdaniem pasuje do tak ważnego wydarzenia jakim jest akt notarialny?

a co w chacie najczęściej u Was leci? Twoje klimaty mniej więcej znam, a co TŻ? dobrze kojarzę że klasyka gitarowa?

ciekawe czy dzieciak zapamiętuje i później tego słucha czy odwrotnie?
Ad. 1 Perły albo Czarna Coco

Ad. 2 czy klasyka to nie powiem, chociaż czasem... On gustuje głównie w Metallice, Rammsteinie, Iron Maiden, The Cure i czymś co zawsze zapominam... Disturbed może?

Ad. 3 Pewnie zapamiętuje a potem nie może już słuchać

Stary 2011-02-24, 19:09   #1119
Pin up girl
Zakorzenienie

Ju, Betty, Kamena

Rachell, najgorsze właśnie przede mną - wstanie o 3 w nocy...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:14   #1120
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No to niech trują i pytają nie reaguj, nie odpowiadaj W końcu przestaną i zaakceptują ten straszny fakt, ze jesteś dorosła, masz swoje sprawy i swoje życie i niekoniecznie o wszystkim muszą wiedzieć.
Takie rzeczy załatwia się w wieku nastoletniego buntu raczej, nie jesteś dzieckiem, zeby się szczegółowo opowiadać... Jak masz ochotę to mówisz, jak nie to nie...
mówić nie powiem, ale i tak zara będzie darcie, że jeździsz i wydajesz, a nie zarabiasz! Roboty szukaj!
A to i moją dusigroszową naturę boli, bo ciągle bilety i bilety kupować wolałabym jechać raz i pozałatwiać wszyściutko w 1 dzień, ale nie dam rady
Mam do pokupowania parę rzeczy na drugim końcu skierniewic W sumie nie są potrzebne tak na juz, a za 3 tyg. i tak muszeu jechać do urz.pracy, to bym wtedy kupiła, no ale to są 3tygodnie!!! 3 za***iście długie tygodnie!

A ja nienawidzę czekać. NIE-NA-WIDZĘĘĘĘ!!!
Jak sie decyduje, to to robię. A jak coś chcę, to mam mieć na już - komputer zrobiony na już, efekty smerdolonej diety na już, skopiować muzę na empetrójkę na już (a nie od 3 godzin siedzę, bo gówno się wiesza co kilka minut ), na kupienie kosmetyków.
Całe życie zj***ne przez czekanie - na zakupy, na urośnięcie włosów, na chudnięcie, na ciastel party, na słońce, na lato, na randkę, na awans, na realizację planów, na pogodę, na śmierć :

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Miałam jechać dzisiaj do Łodzi. Zajechałam do Kotlina, pociąg się spierd**ił, staliśmy ponad 1,5 godziny w polu, zanim przyjechał kolejny pociąg z Poznania, do którego się przesiadłam po to, żeby zajechać do Ostrowa Wlkp. i wsiąść w pociąg powrotny do Poznania, bo do Łodzi i tak nie miałam po co już jechać
Nie dość, że straciłam kasę i czas i nic nie załatwiłam, to jeszcze muszę za tydzień jechać, wstawać o 3 w nocy i zapłacić za Inter City, bo w to zasyfiałe osobowe świństwo już nie wsiądę.
przytulam, bo rosumiem...

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------
Red, US to od 8 są czynne czy od 10?
ale co ja sieu pytam, przeca i tak nie wstanę na autobus przed siódmą

Cytat:
Czymam kciuki Bo Tobie się już kiedyś większą ilość kg udało wypier*olić także potrafisz i się uda

Ja sobie tego nie stawiam za cel, bo bym się załamała psychicznie
lepsiejszy taki niż żaden
(no i wydała się moja wielka tajemnica jaka to motywacja trzymała mnie przy chudnięciu 2 lata temu )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-02-24 o 19:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:17   #1121
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ju, Betty, Kamena

aaaaaaaaaaaaaaa
ałaaa - kurde to rozumiem - choc dla mnie to akurat nie byłby problem gdyż ponieważ sie nie kłade ale rozumeim ze cyrk cyrk an szynach

zatem zafunduj sobie jakąś przyjemność teraz - any kind - ja tak sobie robię

Czas edycji: 2011-02-24 o 19:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 19:28   #1122
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Wróciłam z ćwiczonek

Teraz jaja będą

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:33   #1123
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Całe życie zj***ne przez czekanie - na zakupy, na urośnięcie włosów, na chudnięcie, na ciastel party, na słońce, na lato, na randkę, na awans, na realizację planów, na pogodę, na śmierć
Wybacz!
A nie możesz ściemnić, że jedziesz na rozmowę kwalif albo że musisz nareperować komputer żeby wysyłać mailem cv?
Co w sumie nie będzie ściemą...

Stary 2011-02-24, 19:36   #1124
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Ad. 1 Perły albo Czarna Coco
a uzasadnienie?

Cytat:
Ad. 2 czy klasyka to nie powiem, chociaż czasem... On gustuje głównie w Metallice, Rammsteinie, Iron Maiden, The Cure i czymś co zawsze zapominam... Disturbed może?
czyli klasyka

Cytat:
Ju, Betty, Kamena

ała

Cytat:
mówić nie powiem, ale i tak zara będzie darcie, że jeździsz i wydajesz, a nie zarabiasz! Roboty szukaj!
a szukasz już czegoś?
Cytat:
Całe życie zj***ne przez czekanie - na zakupy, na urośnięcie włosów, na chudnięcie, na ciastel party, na słońce, na lato, na randkę, na awans, na realizację planów, na pogodę, na śmierć :
ejjj, ale przecież w oczekiwaniu na to coś można się np. oddawać przyjemnościom, nie koniecznie trzeba się koncentrować na czekaniu i wściekać

Kurde mam problem z wypełnieniem pit-38, chcę sobie odliczyć stratę i nie wiem z którego roku, czy są jakieś zasady ustalone z góry czy mogę sobie sama wybrać rok.. moja Mama też nie wie, mam nadzieję że w US będą kumate osoby siedziały i mi powiedzą....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:37   #1125
vesenka
Zakorzenienie

jaki olej jest najsmaczniejszy na surowo? Do surówek na przykład? Używam oliwy z oliwek, oleju orzechowego i oleju z lnianki. Mam ochotę poeksperymentować z nowymi smakami. Co polecacie?

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-02-24 o 19:39
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:38   #1126
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz!
A nie możesz ściemnić, że jedziesz na rozmowę kwalif albo że musisz nareperować komputer żeby wysyłać mailem cv?
Co w sumie nie będzie ściemą...
no ale czemu aż do wawy, a nie do skier naprawić?
(scieme z cv planuje na kwiecien, jak po bilet na cp do wawy bendeu jechac)
Cytat:
a szukasz już czegoś?
nie
CZEKAM aż mi się zachce doopę ruszyć

A nie zwykłam czekać na działanie - mogę się długo do czegoś zbierać i ociągać, ale jak jak już się zdecyduję, to działąm natychmiast.
Dlatego niech mi ten tłuszcz z brzucha wreszcie złazi! A jak wczoraj postanowiłam kupić odżywkę do włosów w sprayu, to mam ją mieć na już! Pomimo tego, ze starej mi starczy jeszcze z miesiąc, ale podjęłam decyzję i teraz działanie nade mną wisi jak ciemna chmura i trzeba się jej jak najszybciej pozbyć, żeby znów móc się cieszyć słońcem, a nie rosnąca frustracją
Cytat:
ejjj, ale przecież w oczekiwaniu na to coś można się np. oddawać przyjemnościom, nie koniecznie trzeba się koncentrować na czekaniu i wściekać
ne umem
jezdem nerwus i czekanie budzi we mnie taką wścieklość i ogromną niecierpliwość, że już nic inne sie ne liczy ani mnie nie bawi i bardzo, baardzo frustruje

zresztou, nigdy nie umiałam czuć połowicznie - jakem szczęśliwa, to skakam i szaleję, jakem zła, to gromy i ch**e lecą, a jak wpadnę w dołek... na antypody bym się mogła przekopać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-02-24 o 19:53
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:41   #1127
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a uzasadnienie?
ja bym intuicyjnie użyła czegoś czym bym chciała pachnieć zeby ten moemnt kojarzył mi się pozytywnie, tak zapadł w pamięć - czymś optymistycznym dla mnie, a jednocześnie "wielkim" na zasadzie ze to ważne i nie co dzień staję się posiadaczką własnego mieszkania - ja bym chciąła pachnieć takim ososbistym triumfem

przesadziłam?

Czas edycji: 2011-02-24 o 19:44
Stary 2011-02-24, 19:47   #1128
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Bejbe

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Nic dodać, nic ująć, Spooro- poza tym może za bardzo się starasz, nie można być wciąż napiętym.
Wojtek Cię widział, jeśli teraz uważasz się za grubą, to musiałaś być jakimś chudzielcem

Qrde Ju z jednej strony chciałabym Ci udowodnić jak bardzo się mylisz, a z drugiej wolałabym się z Tobą spotkać za - 13% tłuszczu
Nie wstawię Wam zdjęć swych w kostiumie kąpielowym, bo jeszcze nie jestem na psychicznym dnie, żeby aż tak mi było wszystko jedno i z obawy o Wasze zdrowie (żeby nikt zawału nie dostał ). Napiszę tylko, że w łudzie nie mam cyfry 5 na początku
Co do tego, że Wojtek mnie widział, to naprawdę to była krótka chwila i na 1000 % nie widział mej doopy i ud (jak już pisałam ) a to o to się rozchodzi najbardziej a i łydy no i brzuch

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Witam tym razem jako bruneta
Pokaż

Cytat:
Haaa, ileż razy ryczałam do poduszki jęcząc łamiącym się głosem "jestem gruuuba, po co zeżarłam chipsa???"
Ja już nie płaczę od ... paru lat Chyba się już przyzwyczaiłam, czasem mi tylko jest ciężko..., szczególnie właśnie w lato jak trzeba iść na plażę, bo spódnicę mogę nosić do kostek, ewentualnie 3/4 i pół

Cytat:
No ale nadal nie zdradziłaś ile chcesz schudnąć
A żem już pisała paręnaście razy - 13%

Cytat:
To chyba za żadnym z nich nie wytrwałaś na diecie za długo

I nic dziwnego, że nie działa
No właśnie, dokładnie tak M.in przez słodycze, nie wytrzymywałam dłuższej długości bez nich i już

Cytat:
No tak
Nawet kiedyś wklejałam w barze wykresy kumpla, informatyk się odchudzał.
Ważył się 2 razy dziennie (albo więcej)
w tabelkach miał każdą kalorię przyswojoną, aktywność fizyczną, suplementy, sampoczucie.
I tak działa ten mechanizm, jak zjadł 1000kc zamiast 1500, to najpierw była deprecha, a później organizm rzucał się na piwo i tłuste jedzenie.
Ale zamiast się poddawać, szedł dalej z planem - zrzucił 30kg
jak znajde pdfy to wrzucę, chociaż pewnie są na uszkodzonym dysku

Cytat:

trzym się, nie łam się dasz radę, zobaczysz

Cytat:
Ad. 3 Pewnie zapamiętuje a potem nie może już słuchać
Chyba właśnie tak

Cytat:
A ja nienawidzę czekać. NIE-NA-WIDZĘĘĘĘ!!!
Jak sie decyduje, to to robię. A jak coś chcę, to mam mieć na już - komputer zrobiony na już, efekty smerdolonej diety na już, skopiować muzę na empetrójkę na już (a nie od 3 godzin siedzę, bo gówno się wiesza co kilka minut ), na kupienie kosmetyków.

Przepraszam ale ten tekst o życiu i czekaniu mnie rozwalił Uprasza się jednak wzięcie pod uwagę, że ja jestem nienormalnie niezrównoważenie nieobliczalna

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:52   #1129
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra-ja bym nie potrafiła
chociaz nie-źle mówie-tak byle jak jak do porodu to moze bym i dała rade , ale na gładziutko i fszendzie to nie ma szans
ojtam, ojtam, full gładziutkie brazylijskie da się...

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
otóż to - dzięki Bett

jednej przyjaciółce za pierwszym razem kazano przyjść przygotowanym - wali ich czy goli cię mąż, brat alfons czy siostra

a w innym spzitalu powiedzieli że tak czy siak szpitalne panie golą pos wojemu - bo wtedy ejst profeska - yhm jasne ale to jakiś prl był a nie szpital
aż tak to nie było, byłam w dwóch i w każdym czaiła się położna z narzędziami...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 19:55   #1130
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie

Można np zjeść pudełko lodów albo tabliczkę czekolady

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:57   #1131
Pin up girl
Zakorzenienie

Spoora, co to fogle za smęty??? Motywacji Ci trzeba?
Mogę dostarczyć...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 20:00   #1132
Maja102
Zakorzenienie

ale dzisiaj zrzędzę
Zimno mi a jak mi zimno, to jestem głodna. A się nie objem, bom na diecie, nie mam się czym rozgrzać i mi jeszcze gorzej zimno I tak jedno napędza drugie
A jak mi źle, to mi się zrzędzenie i parszywienie humoru załącza, a to już równia pochyła
Stary 2011-02-24, 20:04   #1133
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Kurde mam problem z wypełnieniem pit-38, chcę sobie odliczyć stratę i nie wiem z którego roku, czy są jakieś zasady ustalone z góry czy mogę sobie sama wybrać rok.. moja Mama też nie wie, mam nadzieję że w US będą kumate osoby siedziały i mi powiedzą....

stratę? mie wiedzialam ze jakies straty mozna odliczac , np jakie? (bo w pierwszej chwili mi sie debilnie skojarzyło

co do golenia to teraz podobno mozna rodzic na kudłacza

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

maja-ty masz dzisiaj jakąs histerie normalnie , pasowałoby na dupsko przyłozyc dla opamietania
Stary 2011-02-24, 20:11   #1134
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a uzasadnienie?
A bo mi się kupowanie mieszkania kojarzy z tą sceną: http://www.hepburn.low-desert.org/3/7.jpg Koniecznie długi papierosek i perły. Żeby nie było - osobiście byłam spocona (polski czerwiec), w nędznym warkoczu, maxi kiecy i żadnej ekskluzywnej biżuterii.

Cytat:
no ale czemu aż do wawy, a nie do skier naprawić?
Ale skąd będą wiedzieć dokąd pojechałaś? GPS zainstalowali?

Cytat:
Napiszę tylko, że w łudzie nie mam cyfry 5 na początku

(...) spódnicę mogę nosić do kostek, ewentualnie 3/4 i pół

A żem już pisała paręnaście razy
Ad. 1 och to wszystko tłumaczy

Ad. 2
Pocieszę Cię, że mimo tej piątki z przodu też nie występowałam na plaży półnago ze względu na cellulitis (czy cellulit? nieważne) i blade acz posiniaczone nogi.

Ad. 3 racja, tylko myślałam, że to będzie jakaś konkretna cyfra.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
maja-ty masz dzisiaj jakąs histerie normalnie , pasowałoby na dupsko przyłozyc dla opamietania
Albo rzucić na siano i porządnie wychędożyć

Stary 2011-02-24, 20:13   #1135
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

dokładnie ,albo połączyc jedno z drugim
Stary 2011-02-24, 20:14   #1136
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
co do golenia to teraz podobno mozna rodzic na kudłacza

Spoora
Pin
Majek

kogoś potrzebującego pominęłam

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 20:17   #1137
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Aż się tu dzisiaj nieswojo czuję

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:

Ciebie to czeka po porodzie Bo też umiesz marudzić

I Gryksa tak samo

Zrobimy zbiorową orgię w sianie

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 20:18   #1138
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, pasujesz do Gucia- On też nie umie czekać ani cieszyć się, że coś nastąpi

Facio od Femme odpisał- że jeśli rozpakuję perfumy, on kasy nie zwróci, bo tych perfum już nie sprzeda, więc, jeśli chcę, mogę odstąpić od transakcji
ciekawe, czy są w SP?

Pin

I pięknie pachnę- przy W.- Contradiction

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 20:19   #1139
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Aż się tu dzisiaj nieswojo czuję

idę się posmarować antyzmarchem. Jak już mam mieć kiepski humor, to chociaż na gładkiej facjacie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 20:22   #1140
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

idę się posmarować antyzmarchem. Jak już mam mieć kiepski humor, to chociaż na gładkiej facjacie
Oj tam,mam pałera po ćwiczeniach i jakoś marudzić nawet nie umiem

I studiuję przepisy dukanowe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości