|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
matallewar dziś bojowy dzień masz
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Ddaaiissyy, sęk w tym, że One się nie znają, nie miały się jak zmówić
Luty obfituje w narodziny w moim otoczeniu, to już trójka dzieci!
|
|
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odnosnie zgryzu u dzieci, to moja ciocia dentystka powiedziala mi kiedys, ze jak tylko dziecko zacznie swiadomie przelykac, warto podac od czasu do czasu cos do pochrupania - kawalek marchewki czy skorke od chleba, oczywiscie pod kontrola kogos doroslego. Takie chrupanie powoduje, ze rozwijaja sie miesnie szczeki, czyli zeby beda mialy pozniej gdzie sie zmiescic. Ze mna sie cackali w dziecinstwie i musialam miec potem usuwane 3 zdrowe zeby, bo sie nie miescily w szczece (dolna jedynka i gorne dwie czworki). Cytat:
|
||
|
|
|
#4774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza w ciazy ![]() gratki dla kolezanki ![]() Cytat:
![]() ale uwielbiam go ![]() Cytat:
wyciek mlyka to normalka ![]() mi na szczescie nie leci |
|||
|
|
|
#4775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4776 |
|
Wtajemniczenie
|
oj mary z mężem szkoda gadać niby poprawa jest ale ja twardo upieram się przy swoim że będę u rodziców i tyle
nie mam zamiaru mu usługiwać a ja hmm nadal muszę leżeć przez problemy z szyjką ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- agus wkladki laktacyjne mam kupiłam po tym incydencie ![]() ale zastanawialam się czy to normalka
główny cel: powrót do dawnej sylwetki Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-02-26 o 11:50 |
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Vanes, no to życzę siły i stanowczości
Wychodzę z założenia, że to facet powinien walczyć o kobietę [chociaż w życiu spotkałam się z przypadkiem, kiedy to kobieta walczyła o faceta, niezła żenua z tego wyszła ]. Jeśli nie doceni tego, co ma, to niech buja żagle.Leż, bo skoro taka krótka szyjka, to MASAKRA! |
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja Hanulka niech sobie siedzi u mami i nawet nie mysli o pchaniu się na zew mimbi, no zalezy co... ja kliknełam estee lauder pod oczy http://pl.strawberrynet.com/skincare.../27704/#DETAIL wizaz: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kt=1679&next=1 i podkład lancoma za 69zł minus 17% rabatu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=41378&next=1 i jeszcze do demakijazu oczu bo dobra cena a mi sie skonczyło, samym micelem jakos nie lubie ;/ http://pl.strawberrynet.com/skincare...oof-eye/79597/ aaa i nei dodałam, dają gratis pomadke Calvina Kleina no własnie, agusia !! Juz 32 !! Wow !!!!!!!!!! Robi wrażenie Brawo i TY jeszcze zasuwasz tak w kuchni
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-26 o 11:53 |
|
|
|
|
#4779 |
|
Wtajemniczenie
|
O Boze trzymajcie mnie
W telewizji mi pokazali PTASIE MLECZKO POMARANCZOWE :SLINA: :SLINA: :SLINA: Zaraz sie utopie w tej slinie ![]() Princi http://www.babystyle.co.uk/mOyster.html Oyster PEARL to moj wybor... ogromnie jeszcze mi sie LIME podoba ![]() Ogladam filmiki i chyba jestes zdecydowana... poza tym cena jest atrakcyjna, bo okolo 400 funtow juz kupie ze wszystkim
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kremów na allegro to ja ciut się boję kupować tam bo nie wiadomo czy oryginały tam są np kolorówka - niby znane firmy ze średniej półki - l'oreal, max factor a ceny jak z bazaru ??????? wiem że drogi, ale jak zazwyczaj się robi dla 2osób +Zosia to nie jest tak drogo ![]() to mnie trochę zszokowało |
|
|
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A małżu do mnie będziesz kupować jak już będzie wiadomo kto tam w brzuchu leżakuje ale ja nie mogłam się powstrzymać
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
a co z tymi kubkami niekapkami ??
od kiedy dzidzi je stosuje ??
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w sobotnie przedpołudnie
Matall - no niby ten leżaczek w super cenie i ładnie wygląda, to nie wiadomo nawet jakiej firmy - przynajmniej ja nie mogłam się dopatrzeć (oprócz tego, że polski producent) - więc nawet nie można by poszperać w necie w poszukiwaniu opinii. Wolałabym jednak kupić droższy, ale sprawdzony produkt![]() Aguś - no ale ten wybrany przez Ciebie leżaczek-huśtawka to iście wypasiony sprzęt I Kochana gratuluję rozpoczęcia 32 tygodnia ![]() Mimbi - ja dumox przy anginie brałam przez 10 dni i dopiero gdzieś po 5 dniach była widoczna poprawa ![]() Co do masy urodzeniowej - ja ważyłam 3200 g, Tż ważył 4000g a synuś 4430g. A dzidzia, jak dotąd, ma przeciętną wagę. Dzisiaj w końcu wybieram się do Reala - mam nadzieję, że bodziaki, pajace i śpiochy jeszcze są |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, ten krem EL podobno genialny
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Adrian to zaczął pić z niekapka jak miał jakoś tak chyba 6 m-cy. Co do samego kubka - mieliśmy Aventu i niestety akurat z niego nie byłam zadowolona, bo mimo wszystko płyn przeciekał
. Może felerny egzemplarz mi się trafił, nie wiem . Ale teraz raczej innej firmy kupię.
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki, ja sie tylko przywitam
czuje sie taka slaba jakas dzisiaj. Wczoraj siedzialam do polnocy, a spalam do 10 ![]() teraz planuje posprzatac, zrobic obiad i obejrzec sobie film, ktory wlasnie sie sciaga Juz mi tu polecano "wyspa tejemnic" z Leo.Nosek zapchany jest, ale nie leci mi juz jak z kranu ![]() Jestem strasznie ciekawa usg eve1603 i oczywiscie trzymam kciuki za broszkę ![]() fajnie ze u Katarzynki00 wszystko dobrze, zdrowiej kochana!! agnieszka_pe25 widze ze mezus sie stara to super! ja tez bym byla zdziwiona, gdyby moj wrocil z imprezy tak szybko i do tego trzezwy![]() andziotku biedna zosia ![]() monika oczywiscie ze mozesz dolaczyc do grona krasnali ![]() pamietajmy ze małe jest piękne moniqac przylaczam sie do postow innych dziewczyn, glowa do gory, niejedna przezyla CC, zreszta niejedna by tutaj nawet chciala CC. Bedzie dobrze, a moze i nawet Szymonek sie odwroci? badz dobrej mysli jezeli chodzi o powrot do pracy to z jednej strony rozumiem-jestes szefem, ale obiecaj nam ze bedziesz uwazac na siebie i malego ![]() tyle co z spamiętałam czytajac te 6stonek. Jezeli cos pokrecilam to wybaczcie, pisalam z pamieci bez cytowania. Mam tak kiepski net ze czesto mi nie cytuje i znika wszystko. Milej soboty, pewnie zajrze pozniej. Buziaki papa
|
|
#4788 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve oczywiscie kciuki za bronke
|
#4789 | |||||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale chyba trzeba miec playpaya czy jakos tak do przelewania kasy ??? Cytat:
![]() nie, nie to był konkurs inspirowany Mac-em i nagrody z Mac do wygrania, a makijaż wykonywałam innymi kosmetykami ![]() Cytat:
![]() Dziekuję Cytat:
Makijaż jest tutaj http://fotoona.pl/d_mac_n-a_gcagb.html Gratki Ja w środę zacznę 32 tydzień ![]() No pokój nabiera wygladu, już nawet na raz jest pomalowany, piękne kolorki sobie wybrałam Teraz montuje półki w szafie, a później panele i malowanie na drugi raz i pokój prawie gotowy ![]() Zaraz muszę obiadek jakiś szykować, a nie mam pomysłu za bardzo :P |
|||||
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry brzuchatki
![]() Wstałam dziś o 11. Kurczę, nie wysypiam się ostatnio, bo śpiąc jak przekręcam się na plecy to budzi mnie zawsze takie ciągnięcie w pachwinie. Nie wiem czym to idzie. Wczoraj moja teściowa zrobiła super pomidorówkę. Ale taką super, że dożywotnio jej jeść nie będę. Tak mnie zgaga paliła, że myślałam, że nie wyrobię. I tak się męczyłam od popołudnia. Moim najlepszym lekarstwem na zgagę była coca-cola, ale i ta nawet mi pomóc nie chciała wczoraj. Ta truskawka to super strona. Pamiętam, jak mój TŻ dzwonił zawsze do brata do Szczecina i chciał, żeby mu kupił Hugo Bossa za 130 zł (oryginał, ale tester (w sumie tester mocniej pachnie)). I tak musiał się męczyć. Iść wysłać dla brachola kasę, potem czekać i w ogóle. A teraz jak zobaczył cenę tego swojego zapachu to się za głowę złapał, że taki tani. Daisy dzięki za podsunięcie pomysłu ![]() Miłego dzionka
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane!
ja dzisiaj obudzona wczesnie bo po 8-mej bo TZ sie obudzil, chyba pierwszy raz w zyciu w weekend tak wczesnie!! ja zmierzylam szafe co ja mamy wyrzucic bo umieszczam ogloszenei, zeby ja wydac za darmo, jak ktos tylko chce po nia przyjechac ![]() mierzylam tez wolne miejsce w pokojach na lozeczko i takie tam, w sensie co sie nam i gdzie zmiesci ![]() Tz w pracy ale wraca ok 15-stej i jedziemy do znajomych, po drodze chcemy zahaczyc o IKEE, wiec mnie nie bedzie dzisiaj, mam nadzieje, ze nei naskrobiecie 20 stron ani nowego watku od razu?!??!![]() U nas zero stopni i sniezyca..zreszta pewnie widzialyscie w TV bo mistrzostwa ![]() uciekam buziale ¨milego weekendu
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
WoW eweska SUPER !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4793 |
|
Raczkowanie
|
Agus87 ja też dziś zaczynam 32 tydzień
![]() ![]() ![]()
|
#4794 | ||
|
Zakorzenienie
|
w ogóle wg mnie EL ma genialne rzeczy... jeszcze "genialniejszy" jest ten kremik, miałam tylko próbkę ale to jakie cuda wyprawiał z buzia...
http://pl.strawberrynet.com/skincare.../85646/#DETAIL tylko czekam na promocje bo cena troche za duza a o tym cos wiesz? bo ja juz chciałabym sie zaopatrzyc na walke z moja skórą po porodzie http://pl.strawberrynet.com/skincare...150/?CatgId=19 EDIT: zobacz opinię tego balsamu na wizazu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=22315&next=1 Cytat:
Cytat:
dziekuje za wskazówki czyli wynika z tego, ze mozna sobie takowy kubeczek odpuścic. Ewesko, tak, ja płacę paypalem.. chyba jeszcze mozna bezposrednio kartą i wcale nie musi byc kredytowa, bo ja miałam podpietą zwykła zanim zaczełam paypalem anulka, to milusi weekend Ci sie szykuje Bedziemy miec Twoją absencję na względzie martulka.. brawwwoooo
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-26 o 12:41 |
||
|
|
|
#4795 |
|
Raczkowanie
|
Eweska skąd Ty bierzesz tyle siły ?? Zazdroszczę. Niby mam 19 lat, a momentami się czuję jak stara babcia . A mieszkańca mam tylko jednego
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- A i mam jeszcze jedno pytanko. Czy jakoś pare tygodni przed porodem trzeba iść do szpitala i obejrzeć porodówkę ewentualnie dowiedzieć się co jest potrzebne ?? Bo nie mam zielonego pojęcia. A szpital tutaj u mnie jest tylko 1. Więc mam z czego wybierać
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy jaka cena tego kremu
ja się zawsze zastaawiam co się dzieje jak się przestanie takie cudo używać ![]() czy cera nie robi się jeszcze gorsza niż przed ? |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wróciłam i się oczywiście nie powstrzymałam i kupiłam 2 pary spodenek, nożyczki, szczoteczkę+grzebyczek Wrzucę fotki później, bo narazie jak próbuję zrzucić zdjęcia to mi się komp restartujevanes ja musiałam ostatnio cały dzień nosić wkładkę w staniku, tak mi z jednej piersi ciekło ![]() Eve za ziarenko kawy
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Przeważnie jak płace za zakupy to za pobraniem, ewentualnie idę do banku i wpłacam na konto.Nie mam pojęcia, nie zawsze mi się chce, ale czasami musze bo nie mam wyjścia. |
|
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam trzy pieguski, i czuje że to już za dużo
, muszę je schować, bo się nie powstrzymam![]() Zaczęłam zmywać i nie skończyłam bo nie miałam siły, a na dodatek jest tak gorąco (teść pali w piecu i nie ma tołku, w domu jest min. 25 st., a ostatnio cały dzień było 27, muszę zakręcać grzejniki i otwierać okna)
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
A co!
Lepiej bojowo niż ze łzami ![]() mimbi Mój brat też nie chciał z butelki. Jedyną opcją, że go tata karmił była łyżeczka ![]() Porządek w dużym pokoju jest To teraz jadę po mami, bo musi mi pomóc rybę dla wujcia zrobić (znaczy sama będzie robić, bo ja nawet zapachu nie trawię )A ja nastawiam żurek ![]() migotka TYLKO 3?? Ja wciągnęłam już dwa misie lubisie i czuję, że na tym się nie skończy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Luty obfituje w narodziny w moim otoczeniu, to już trójka dzieci! 

ale ja nie mogłam się powstrzymać

02.08.2014

bo cena troche za duza