|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Cytat:
dzięki dziołszki za odpowiedź ale ja oczywiście nie jasno napisałam o co mi chodzi - bo interesuje mnie jak było przed dietą właśnie bo ja to jeszcze mam dużo do zrzucenia i ciągle mnie to hamuje w sferze damsko-męskiej :/ i jak tu czytam o 'stosunkowo' udanych nocach to mnie coś bierze... eh marude jakąś mam ![]() justyna8924 kiedyś też tak miałam że ciągle jeden zwrot wszędzie wtrącałam tylko że to było "w ogóle" ![]() jedyyna język migowy czy próba nauki braila to bardzo ciekawe doświadczenie... kiedyś umiałam 'przemigać' moje imię ale już zapomniałam wątek nam upaść nie może - widocznie dziś wszyscy się relaxują sobotnie a nie tylko w monitorek wlepiają... może wszyscy spacerują, ćwiczą? ![]() ha a znajomi jeszcze bardziej powinni ci zazdrościć bo tyle wcinasz i chudniesz no i nie burczy ci w brzuchu na zajęciach jak to większości studentów |
||
|
|
|
#2522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zle sie czulam ! ze tu mam za duzo i tam za duzo! krepowalam sie co utrudnialo sprawe tzn dla mnie bo dla Tż Bylam i bede zawsze piekna ale w mojej psychice siedziala taka blokada jest coraz lepiej bo czuje sie coraz bardziej atrakcyjna w swojej skorze ! i łatwiej mi to przychodzi ! a co do hamowania w sferze damsko meskiej nie masz co sie hamowac bo jesli komus sie podobasz to taka jaka jestes zawsze a nie taka jaka bedziesz
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
JEDYYNA przyznaje całkowita racje
|
|
#2524 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jakiś mam teraz nastrój podły bosze - jak popaprana gadam lepiej pójdę spać... zwłaszcza że jutro (tak a propos
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
ciekawe, czy mnie jeszcze pamiętacie? Pozdrawiam Was serdecznie, gratuluję utraty kg i za dalsze spadki.
|
|
|
|
#2527 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prosimy czesciej hihi ![]() Cytat:
hihi bedzie dobrze MUSI! ![]() |
||
|
|
|
#2528 |
|
Rozeznanie
|
Witam Kobietki
U mnie dzis 54 dukajacy dzień ![]() Waga dziś zrobiła mi psikusa iii...+0,4 kg jędza jedna!No ale wczoraj obzerałam sie jak głodzilla... !Wedzone udko, pierś z kuraka wedzona, serek homo x2 ze słodzikiem i kakao, 3 ogórki korniszonki, 2 małe jogurty naturalne z zaprawą wiśniową no i mase mase piciu piciu...ehhh cóż powiem szczerze ze to też pewnie wynik tego ze od 4 czy nawet 5 dni nie bylo porcelankowych posiedzeń Dzisiaj posile sie herbatka i powinno byc cool...poza tym od dzis mam 3 dni PW także może po warzywkach tez sie cos ruszy ![]() no coż ...trzeba byc dzielnym, cyc do przodu głowa do gory i do przodu hehe! aaa i zapomnialam napisać ze umierałam pol wieczora i polowe nocy bo bolał mnie zab czeka mnie wizytka w miejscu ktorego nie cierpie...I od marca zaczynam na solarke chodzic, tak z raz w tygodniu bo jakas blada jestem a teraz jeszcze mam te ciemniejsze włoski to juz w ogóle baldzioch ze mnie. No i wiosna zbliza sie wielkimi krokami wiec coraz wiecej bedziemy wystawiac na ludzkie spojrzenie wole byc troszke zarumieniona... ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- No ale z Was Śpioszki! Masakra... Ja wiem że jest weekend ale bez przesady Bo zacznę powoli myśleć tak jak już ktoś napisał wyżej że wątek umiera a tego bym nie chciała...bo jesteście dla mnie Mega wsparciem!
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-02-27 o 08:05 |
|
|
|
#2529 |
|
BAN stały
|
witajcie dziewuszki wczoraj nie miałam siły nawet zaglądnąć do was po 8h na uczelni dzis tez ide ale tylko na 3h ![]() Gratuluje Wam spadków pięknych na wadze ![]() mnie z lekka waga zaczyna irytować tym wahaniem co dzień w górę-w dół albo stoi życze wam pięknych spadków i milusiego dzionka |
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!!
u mnie dziś spadek -0.3 więc w sumie 7,9. ciężka noc była..budziłam się cała oblana potem.. chyba przez to, że wypiłam gripex na noc, bo miałam wieczorem gorączkę. Muszę być zdrowa
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
i ja Was witam chudzinki w tę niedzielę
proszę mi tu nie pisać o żadnym upadaniu wątku - jest nas tak dużo że nie upadnie ![]() dzisiaj jest 27.02 - wg Dr Dukana - powinnam osiągnąć dziś wagę którą mi wymyslił jako poprawną tzn. 63,70 kg, niestety - mój organizm nie mysli tak jak on, gdyby może nie ten zastój ostatniego czasu - może i byłobu te 3 kg mniej kolejny przejaw mojego masochizmu - stanęłam dziś na wagę, nie dość że skończyły się warzywka, zaczęła się @ to cos mnie pokusiło i ... ta moja waga jest naprawdę szatańska - dziś znów 66,6 - ale wiecie co wogóle mnie to dzis nie zdołowało - bo jak stanę na wadzę po P i jak sie skończy @ - to nie mam mocnych i spadek musi być - chyba że dolna skala mojej wagi wynosi 66,6 |
|
|
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i tak niewiele Ci już zostało, więc dasz radę ![]() ja właśnie piję kawę, czekam aż TŻ wyjdzie do pracy i chcę sobie zrobić bułeczki na śniadanie, znacie jakiś fajny przepis? a mój wczorajszy rosołek to nawet TŻ zjadł i dziś będę robiła nowy ![]()
|
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ehhh...Rosołek jest najlepszy...uwielbiam ![]() Tez dzis bede robic...
|
|
|
#2534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i pierś z kurczaka.bo zauważyłam, że jak nie używam skrobi kuku to lepiej waga spada, chociaż i tak dawałam do sernika i to minimum, no chyba, że po prostu moja waga ruszyła.
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz nie mam takiej ochoty sama z siebie, chyba że Tż zaczepia to wiadomo
|
|
#2536 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wczoraj najadłam sie tych wedzonych cudeniek z Biedronki ale pierwszy i ostatni raz...wole sama zrobić cos w domku i mam pewnosc... Dzisiaj zrobie tortille... ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Ale co jest dziwne - mysle o tym itd planuje...a jak przychodzi co do czego to więdne jak kwiatek
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
hej
o matko ale jestem nie wyspana z imprezy wróciłam ........ 3 godziny temu nie no przegięcie ![]() ale ale ale, nie zgrzeszyłam wcale koleżanka zrobiła dla dukanowych mnóstwo rzeczy, więc byłam bardzo najedzona, jedyne co to do tej pory mam i małż też niesmak po coli light ![]() nie lubię coli jednak ![]() a mieliśmy do jedzenia, oprócz przystawek sałatkę jajeczną z pieczarkami, jajka faszerowane surimi, rybę pieczoną w sosie jogurtowym, kuraka pieczonego ![]() ale mimo to jak wstałam to z duszą na ramieniu szłam na wagę, nie wiem czemu bo przecież nie zgrzyszyłam ale naszczęście wzrost o 100g ale jeszcze nie byłam na kibelku, więc ta impreza mi nie zaszkodziła wcale ale za to małż też wszedł i mu pokazało, że o poniedziałku schudł 5 kg
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem co z makrelą wędzoną. raz tylko jadłam
|
|
#2539 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dzisiaj dokładnie przestudiowałam skład itd i ehhh nigdy wiecej...! Ale makrele lubie i czesto sie zajadam...jak narazie nie mialam zadnych rewolucji... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ale podobno meżczyzni chudna szybciej niz kobiety...takze loozik pewnie cały czas bedzie przed Toba
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łosoś też tłusty ale ma dobre tłuszcze, makrela i każde inne dozwolone Ja ryb nie lubię i ograniczam się tylko do tuńczyka z puszki i wędzonej makreli
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze znów zapomniałam się zważyć ;D dzisiaj upragnione PW
zrobiłam placek marchewkowy a w tłusty czwartek planuje pączki![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
|
#2542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
inne rybki mi nie podchodza...niestety!
|
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=karolajjnn;25388873]kurcze znów zapomniałam się zważyć ;D dzisiaj upragnione PW
zrobiłam placek marchewkowy a w tłusty czwartek planuje pączki [COLOR="Silver"]daj przepis na pączki
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten piękny niedzielny poranek
![]() Mam do Was pytanko i prośbę o wsparcie..... ![]() Jest na Dukanie drugi raz i niestety wagowo nie ma takich efektów, jakich bym oczekiwała Za pierwszym razem chudłam b. szybko, brzuszek mi spadał każdego dnia. Teraz, cholercia, rozczarowanie za rozczarowaniem. Na dodatek moja sąsiadka też jest na Dukanie i nawet pomimo licznych "grzeszków" schudła w niecały miesiąc 10kg. Co tym razem mogę robić źle?? Poprzednio jadłam o wiele więcej, prawie nigdy nie czułam się głodna. Teraz staram się jeść mniej - czy to tu tkwi mój błąd?? Poprzednio w 11 fazie byłam na 1+1, teraz jestem na 5+5 - czy to ten rytm mi nie służy?? A najgorsze, że czasem waga potrafi mi podskoczyć następnego dnia! Proszę Was o wsparcie i pozdrawiam wszystkie dukanki
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) potem regularnie tyliśmy oboje i stosunkowaliśmy się oboje i nie czułam się jakoś źle z tego powodu tzm czasem dopadały mnie myśli,że jak ja wyglądam, TŻ miał stresy z uczelnią i czasem mi odmawiał, a ja myślałam, że znalazł inną, bo ja jestem okropna. niemniej jednak moje libido było zawsze gigantyczne (nawet na anty:P), przewyższało libido TŻta:P i od czasu diety jest podobnie tylko że teraz z okazji nowego semestru i braku stresów TŻ mnie dogania więc jest jeszcze lepiej. rozumiem Twoje obawy... ale nie umiem postawić się w Twojej sytuacji bo ja zaczełam po pół roku randkowania (a znajomości 1,5 roku) bo wiedziałam,że to ten jedyny:Pale dziś radość!!!!!!!! na wadze UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!! 69,6 kg!!!!!!! czyli w jeden dzień osiągnęłam jednocześnie 6 z przodu i wagę normalną (obliczyłam że przechodzę na nadwagę ważąć 69,8). pewnie wzrośnie bo dziś warzywka,ale się tym nie będę przejmować bo to tylko woda, która z bonusem spadnie na następnych P
|
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem i ja ale niestety transfer mi znizyli z play bo juz wykorzystałam wszystko iiiiiii nie wiem jak ja będe pisać dziś z Wami
a niestety z żadnym netem bezprzewodowym nie moge sie polaczyc![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- tchnienie gratki gratki gratki ja tez juz bym tak chciala
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę się obawiałam bo jak wiadomo wszyscy jedzą smakołyki, piją alko, ale dzięki mojej koleżance nie było mi smutno, zresztą i inni jedli też te dukanowe rzeczy bo tak im smakowały
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
hej hej
![]() ledwo was nadrobilam;p jakos czasu nie mam ;] i TŻ nie cce mnie do kompa puscic :P u mnie zagoscilo od wczoraj 74,x mam nadzieje,ze nie wroci na 75 ![]() zycze milej niedzieli a na obiad mam chili con care -wczoraj pichcilam i mam zapas na 3 obiady :Pbuziaki
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki
czytam was już długo i długo ale zawsze jakoś brakowało tego czegoś by zacząć.. aż do teraz dogadzaliśmy sobie z chłopakiem i ot skutki są, przy wzroście 158 ważyłam 66kg ale już jest lepiej marzy mi się 50kg, a dukan wyczarował mi 53,5 kg 28.05.2011r. i mam nadzieje ze dam rade. to co przyjmiecie mnie i wesprzecie?
|
#2550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

sa lepsiejsze pikantniejsze i lepiej sama sie z Tym wszystkim czuje
hihi
stosunkowo udane noce mam za sobą hehehe
smieja sie ze mnie na uczelnii bo chodze z 2 reklamowkami jedzenia i ciagle cos wcinam :P i mowia ze ciagle jem i jem a ja sie z nich smieje :p i czuje zazdrosc bo oni sa o 2 kanapkach ktore zjedza i wiecej nie maja 
bo ja to jeszcze mam dużo do zrzucenia i ciągle mnie to hamuje w sferze damsko-męskiej :/ i jak tu czytam o 'stosunkowo' udanych nocach to mnie coś bierze... eh marude jakąś mam

bosze - jak popaprana gadam
i
za dalsze spadki.

czeka mnie wizytka w miejscu ktorego nie cierpie...

tak z czystej ludzkiej ciekawości wiedzieć chciałam
z imprezy wróciłam ........ 3 godziny temu 
a w tłusty czwartek planuje pączki
dogadzaliśmy sobie z chłopakiem i ot skutki są, przy wzroście 158 ważyłam 66kg ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)