Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 13:07   #3481
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cześć ja na chwilę
postanowiłam e w marcu idę do fryzjera na pasemka
Tą metodą dojdę do blondu, mniej radykalna ..

Ogulnie u mnie wszystko oki, nadal dbam o siebie i o włoski są wkońcu pełne życia po pocieniowaniu
miłego dnia
Stary 2011-02-27, 13:09   #3482
Frambooos
Przyczajenie

Dzień dobry
Dałam dzisiaj znowu szansę temu żelowi lnianemu i jakby lepiej, włosy się powywijały, wrzucam zdjęcie do albumu
raany, dopiero teraz widzę jaka jest tragedia, nie całkiem odzwierciedla kolor ale i tak widzę że może lepiej ściąc to wszystko i darować sobie farbowanie
Frambooos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:11   #3483
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a stacjonarnie gdzie mogę go kupić?

ja już 2 razy się rozstawałam z TŻ zimą
(mam na myśli takie długie rozstania).
Ciezko go kupic, widzialam go tylko w dozie. Tzn mozesz zamowic i odebrac w aptece jak masz taka u siebie
Ja kupilam na allegro bo w cenie kremu mialam jeszcze szampon z tej serii wiec nawet z przesylka oplacilo mi sie to bardziej bo zaplacilam tylko 3 zl wiecej za komplet niz za sam krem w dozie

Co do rozstan to ja wyznaje zasade ze nie ma powrotow.
Nie rozstalam sie nigdy z TZ, tzn nie bylo tak zebysmy sie rozstali i potem zeszli, jestesmy razem caly czas, chociaz wiadomo ze zdarzaja sie klotnie, tak bywa Ale wtedy docieramy sie bardziej i bardziej sie docenia ten sielankowy czas

Nie mamy tez cichych dni, zawsze jest chociazby sms na dzien dobry i dobranoc i cos w ciagu dnia co tam porabiamy, nie robimy przerw itd gdyz wspolnie uwazamy ze to nie ma sensu w zwiazku, albo sie chce z kims byc albo nie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:13   #3484
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Witam wszystkie nowe ktorych jeszcze nie znam
Szkoda ze juz niedziela, malo mialam z tego weekendu - piatek w pracy od 7.25 a potem do 19 na szkoleniu, wczoraj tez na szkoleniu wiec pobudka po 7 i caly dzien nauka Przy okazji jeszcze mialam powazna sprzeczke z TZ, ech
Pogodzicie się

Cytat:
witam

miło Cię widzieć Talullah
co jest z tymi TŻ? też z moim cały weekend się kłócę i już sama
nie wiem co robić
włosy masz bardzo ładne, ale do pielęgnacji zachęcam

jeszcze tak w temacie włosów- wczoraj przed myciem i podczas
wypadło mi 5 garści oO

pociesza mnie jedynie fakt, że trochę urosły.
wypróbowałam maskę Avonu Planet Spa tą z min. z morza martwego - całkiem fajna, ale bez zachwytów. Zwyklaczek
Dużo, bierzesz coś na włoski?
Mi podczas mycia nic nie leci,ale podczas czesania trochę,a to dlatego, że szarpie.

Caate dziewczyny już wszystko powiedziały..

My już po obiedzie, zmykamy z tŻ porozwozić ulotki, a potem też może do biedry wskoczę
Miłego dnia
Stary 2011-02-27, 13:19   #3485
Soph
Zakorzenienie

zielone_oko
nie, nie biorę.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:22   #3486
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Cześć ja na chwilę

Ogulnie u mnie wszystko oki, nadal dbam o siebie i o włoski są wkońcu pełne życia po pocieniowaniu
miłego dnia
ooo a jednak a powiedz mi, ten brązik Ci się wypłukuje? czy raczej nie?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Ciezko go kupic, widzialam go tylko w dozie. Tzn mozesz zamowic i odebrac w aptece jak masz taka u siebie
Ja kupilam na allegro bo w cenie kremu mialam jeszcze szampon z tej serii wiec nawet z przesylka oplacilo mi sie to bardziej bo zaplacilam tylko 3 zl wiecej za komplet niz za sam krem w dozie
Talullah powiedz, ten krem jest naprawdę taki dobry na wypadanie? Bo na KWC widzę jedną bardzo dobrą opinię, zaciekawił mnie ten produkt

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:34   #3487
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo a jednak a powiedz mi, ten brązik Ci się wypłukuje? czy raczej nie?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Talullah powiedz, ten krem jest naprawdę taki dobry na wypadanie? Bo na KWC widzę jedną bardzo dobrą opinię, zaciekawił mnie ten produkt
Wlasnie widzialam ze jest tylko 1 opinia - chyba jest malo znany po prostu?
Ja sie na niego zdecydowalam zanim sprawdzilam na KWC bo czesto mam tak ze to co jest KWC dla mnie jest po prostu bublem, sparzylam sie wiele razy, stracilam duzo pieniedzy i juz nie biore go pod uwage, testuje sama to na co mam ochote

I jak dla mnie jest swietny, naprawde, zauwazylam wyrazna poprawe Wiadomo ze na kazda skore glowy moze dzialac inaczej ale na mnie dziala tak ze z czystym sumieniem moge go polecic.

Ja mam jeszcze szampon do kompletu tylko on jest ziolowy i placze mi wlosy w sumie bardziej niz inne ziolowe jak np eva czarna rzepa wiec robie tak ze najpierw myje glowe jakims obojetnie jakim szamponem, potem tylko skore glowy tym himalaya, trzymam 2 minutki, splukuje, nakladam odzywke do splukiwania, splukuje dokladnie no i potem nakladam ten krem

A po kremie odzywke bez splukiwania bo inaczej mi sie wlosy pusza, mam dosc przesuszone niestety przez ta pogode, mroz i ogrzewanie, nie sluza mi takie skoki temperatury, potem troche pianki i juz
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:38   #3488
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Wlasnie widzialam ze jest tylko 1 opinia - chyba jest malo znany po prostu?
Ja sie na niego zdecydowalam zanim sprawdzilam na KWC bo czesto mam tak ze to co jest KWC dla mnie jest po prostu bublem, sparzylam sie wiele razy, stracilam duzo pieniedzy i juz nie biore go pod uwage, testuje sama to na co mam ochote

I jak dla mnie jest swietny, naprawde, zauwazylam wyrazna poprawe Wiadomo ze na kazda skore glowy moze dzialac inaczej ale na mnie dziala tak ze z czystym sumieniem moge go polecic.

Ja mam jeszcze szampon do kompletu tylko on jest ziolowy i placze mi wlosy w sumie bardziej niz inne ziolowe jak np eva czarna rzepa wiec robie tak ze najpierw myje glowe jakims obojetnie jakim szamponem, potem tylko skore glowy tym himalaya, trzymam 2 minutki, splukuje, nakladam odzywke do splukiwania, splukuje dokladnie no i potem nakladam ten krem

A po kremie odzywke bez splukiwania bo inaczej mi sie wlosy pusza, mam dosc przesuszone niestety przez ta pogode, mroz i ogrzewanie, nie sluza mi takie skoki temperatury, potem troche pianki i juz
Dziekuję za opinię, włosy wypadają mi już dłuższy czas, w sumie maja prawo chyba do 100dziennie wypaść więcej na pewno mi nie wypada, ale dobrze by było zmniejszyć ilośc w przypływie gotówki sprawię sobie

Stary 2011-02-27, 13:42   #3489
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość

witaj
I pokazuje swoje loki, nic szczególnego, ale mam nadziej, że będzie lepiej Dziś niestety musiałam je wysuszyć suszarką, bo nie zdążyłyby wyschnąc przed wyjściem do Tż
dobranoc;*
Piękne masz loki , ja Ci dam "nic szczególnego" !

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dzień dobry

boże, loluska przypomniałaś mi że ferie już sie skończyły i jutro muszę iść do szkoły a taaaak mi się nie chceeee rozleniwiłam się przez te dwa tyg.
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
w sumie to nigdy mi się nic nie chce ale jeszcze 3 miesiące, czerwca już nie liczę, mało zostało więc muszę dać radę
Nawet mi nic nie mów! Jestem po prostu załamana, te dwa tygodnie tak szybko minęły Szczerze mówiąc to nie lubię takich długich przerw bo wtedy naprawdę się nic nie chce i trochę to trwa żeby przestawić się z trybu leniuchowania na tryb szkolny

Cytat:
Napisane przez Frambooos Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dałam dzisiaj znowu szansę temu żelowi lnianemu i jakby lepiej, włosy się powywijały, wrzucam zdjęcie do albumu
raany, dopiero teraz widzę jaka jest tragedia, nie całkiem odzwierciedla kolor ale i tak widzę że może lepiej ściąc to wszystko i darować sobie farbowanie
Jakie masz śliczne włoosy!
Nawklejałyście mi tu zdjęcia Waszych cudnych loków i zżera mnie teraz zazdrość jak patrzę na te swoje druciki

caate - przykro mi z powodu kłótni, ale jak tu już jedna dziewczyna napisała (nie pamiętam która ) nie może być tak że tylko Ty się starasz a on nie. On widzi że Ci zależy i jest spokojny, bo wie że może sobie pozwolić na dużo a Ty i tak go nie zostawisz. Bardzo go kochasz, ale czy on kocha Cię równie mocno? Gdyby tak było to nie byłoby dla niego problemem chodzenie z Tobą na imprezy.. Jesteś dla niego stanowczo ZA DOBRA i zbyt wyrozumiała, powinnaś go przetrzymać trochę w niepewności - nie odpisywać na smsy, nie dzwonić, nie odzywać się do niego, nie informować o swoich planach. Może jak w końcu zobaczy że może Cię stracić to zacznie się bardziej starać?
Powodzenia i wytrwałości Kochana, masz za dobre serce!
Stary 2011-02-27, 13:55   #3490
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Cześć ja na chwilę

miłego dnia
ramoncia a jednak dobry pomysl

nixie witaj

xxYashaxx dziekuje za poparcie

tallulah obiecuje ze pojde z Tztem do okulisty ale jak pojde do pracy bo to duuuzy wydatek, moj Tz tez ma problemy

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

moj zwiazek z Tztem jest idealny tzn bylby gdyby nie klotnie o moja mame, on nie lubi jak ja tam do nich jezdze i wtedy sie tylko klocimy a pozatym jest idealnie, zero klotni zawsze sie dogadamy gdyby nie ten problem to niebyloby zadnych problemow

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

tallulah a jaka Ty masz specjalizacje ?
Stary 2011-02-27, 14:10   #3491
Ariadna_
Raczkowanie

Eh, coś jest nie tak ze mną, już od dłuższego czasu jestem wiecznie głodna w związku z czym duużo jem a jak byłam chuda tak jestem, mam wysoki puls, trzęsą mi się ręce a jak jestem bardzo głodna to już w ogóle dostaję trzęsawki, ręce mi drętwieją .. . Na dodatek mam uderzenia gorąca, jak kobieta z menopauzą :P.
Poszłabym do lekarza po skierowanie na badanie krwi ale jak go znam to powie że to na tle nerwowym. Myślałam co to może być bo już mnie to zaczyna denerwować, no i mam dwa pomysły: nadczynność tarczycy lub hipoglikemia ? Właściwie wydaje mi się że bardziej pasuje to drugie - objawy nasilają się gdy przez dłuższy czas nic nie jem i jestem bardzo głodna.. :/

Wiem, trochę nie na temat w tym wątku, ale nie będę ukrywać że liczyłam na małą pomoc od Talluli..

A żeby nie zrobić z tego posta całkowitego ot, to powiem że byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie trochę ciuchów, w tym faajną sukienkę w Zarze po przecenie
Oprócz ciuchów kupiłam też WAXa na wypadające włosy, zamierzam go nałożyć na noc ale to dopiero w przyszły weekend bo w tygodniu nie dam rady umyć rano włosów..

A jak Wam mija niedziela kochane?
Bo ja jak na razie jeszcze w pidżamie..

Edytowane przez Ariadna_
Czas edycji: 2011-02-27 o 15:07
Ariadna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:36   #3492
n_i_x_i_e
Raczkowanie

Talullah, Soph
dziękuje za mile słowa
Mam już jednego łobuza w domu i wiem ze pierwsze tygodnie po porodzie nie należą do łatwych
a teraz z dwoma to może byc istny chaos na poczatku, ale myślę ze uda mi sie znaleźć chwilkę dla siebie..
tylko raczej bede musiała wybierać.. internet czy pielęgnacja..
albo jakoś to sobie dzielić bo na te dwie rzeczy jednocześnie raczej zbyt wiele czasu nie znajdę.
To tylko początek.. muszę przetrwać. ..
ale warto dla tych małych stworków sie pomęczyć
Jak tylko będę na silach po porodzie to zaczynam porządny trening.
tzn ja codziennie wieczorem ćwiczę ale później juz bede mogla intensywniej.
A na szczęście motywacji mam dosyć.. tylko z tym czasem będę musiała kombinować..
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:47   #3493
91moniaa161
Zadomowienie

Witam Dziewczyny.

Mam duży problem z bardzo suchymi ustami. Jeśli macie dobre sposoby na regeneracje to piszcie.

edit. staram się na noc smarować usta miodem, jednak denerwuje mnie to jak przyklejają mi się włosy do ust ;D
Może macie jakieś inne rady?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-02-27 o 14:52
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:50   #3494
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny.

Mam duży problem z bardzo suchymi ustami. Jeśli macie dobre sposoby na regeneracje to piszcie.
masaż ust szczoteczką do zebów i Carmex.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 14:55   #3495
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
masaż ust szczoteczką do zebów i Carmex.
Dziękuję za radę.

A gdzie można kupic Carmex? Zapewne w aptece? czy w sklepie kosmetycznym?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:58   #3496
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za radę.

np. w Rossmannie.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 14:59   #3497
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

wiecie co korci mnie zeby sprobowac na paru pasemkach ta farbe teraz sayoss 9/5 i zobaczyc jak wyjdzie jak by wyszlo ok to bym zafarbowala cale a jak wyjdzie zle to najwyzej dam sobie spokoj. Boje sie isc z ta farba do fryzjera.?
Stary 2011-02-27, 15:02   #3498
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:
Witam Dziewczyny.

edit. staram się na noc smarować usta miodem, jednak denerwuje mnie to jak przyklejają mi się włosy do ust ;D
Cześć
Mi dobrze służy wazelina, ale taka najzwyczajniejsza, bez żadnych udziwnień
Co do szczoteczki - też polecam, dobry jest też peeling z cukru, też z użyciem szczoteczki do zębów. Tylko pamiętaj że szczoteczka musi być miękka

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wiecie co korci mnie zeby sprobowac na paru pasemkach ta farbe teraz sayoss 9/5 i zobaczyc jak wyjdzie jak by wyszlo ok to bym zafarbowala cale a jak wyjdzie zle to najwyzej dam sobie spokoj. Boje sie isc z ta farba do fryzjera.?
Ja Ci nie doradzę, nie znam się w ogóle na farbowaniu i pewnie na Twoim miejscu zostawiłabym to fryzjerce
Stary 2011-02-27, 15:03   #3499
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
czemu się boisz?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 15:03   #3500
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za radę.

Nie wiem jak to jest z tym Carmexem, wszyscy go wychwalają ale w moim przypadku działa tylko w momencie nałożenia na usta tzn. dobrze je wygładza, ale gdy już się "wchłonie" to mam wrażenie że usta są jeszcze bardziej spierzchnięte niż wcześniej
Stary 2011-02-27, 15:07   #3501
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

bo czytalam opinie przed chwila dziewczyn ktore zrobily i mialy ciemny blond jak ja i wyszla im albo zolta albo ruda albo zielona. Wole nie ryzykowac. Kupie jakas lepsza farbe za tydzien i zrobie czyms lepszym.
Stary 2011-02-27, 15:12   #3502
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość
Eh, coś jest nie tak ze mną, już od dłuższego czasu jestem wiecznie głodna w związku z czym duużo jem a jak byłam chuda tak jestem, mam wysoki puls, trzęsą mi się ręce a jak jestem bardzo głodna to już w ogóle dostaję trzęsawki, ręce mi drętwieją .. . Na dodatek mam uderzenia gorąca, jak kobieta z menopauzą :P.
Poszłabym do lekarza po skierowanie na badanie krwi ale jak go znam to powie że to na tle nerwowym. Myślałam co to może być bo już mnie to zaczyna denerwować, no i mam dwa pomysły: nadczynność tarczycy lub hipoglikemia ? Właściwie wydaje mi się że bardziej pasuje to drugie - objawy nasilają się gdy przez dłuższy czas nic nie jem i jestem bardzo głodna.. :/

Wiem, trochę nie na temat w tym wątku, ale nie będę ukrywać że liczyłam na małą pomoc od Talluli..

A żeby nie zrobić z tego posta całkowitego ot, to powiem że byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie trochę ciuchów, w tym faajną sukienkę w Zarze po przecenie
Oprócz ciuchów kupiłam też WAXa na wypadające włosy, zamierzam go nałożyć na noc ale to dopiero w przyszły weekend bo w tygodniu nie dam rady umyć rano włosów..

A jak Wam mija niedziela kochane?
Bo ja jak na razie jeszcze w pidżamie..
pokaż sukienkę

Cytat:
Witam Dziewczyny.

jaki masz cel włosowy?
Cytat:
czemu sie boisz? ze nie wyjdzie?
zdarzalo mi sie, ze jak kupowalam farbe to probowalam chociaz jedno pasemko robic, moze jak cos strzeli mi do glowy to walne pasemko wellatonem 12/1, sprawdze jaki efekt da

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
bo czytalam opinie przed chwila dziewczyn ktore zrobily i mialy ciemny blond jak ja i wyszla im albo zolta albo ruda albo zielona. Wole nie ryzykowac. Kupie jakas lepsza farbe za tydzien i zrobie czyms lepszym.
to sprobuj na pasemku zrobic test ale tak zeby odrost pokryć

Stary 2011-02-27, 15:13   #3503
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:
Ja robiłam kiedyś syossem i praktycznie nic nie chwyciło
Tylko że ja robiłam złocistym ciemnym blondem (6-7)..
Stary 2011-02-27, 15:16   #3504
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot zaraz zrobie na kilku pasemkach i zobacze jak wyjda dam wam znac jak cos wstawie foto. jak wyjdzie ladne to strzele na calosc i juz

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

buahhot ja nie mam jeszcze odrostu bo niedawno rozjasnialam ale ja si eboje tej ciemnej czekolady i chce zrobic na tej ciemnej czekoladzie pasemko i zobaczyc jak wyjdzie
Stary 2011-02-27, 15:19   #3505
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Szkoda ze wcielo wszystkie zdjecia sprzed awarii, blondyneczka, opinie są dobre o tym syossie zerknij https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449651&page=9
http://www.m4ki.de/tag/syoss-9-5/
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:28,s:0

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

blondyneczka, ja slyszalam ze farba farby nie rozjasni wiec wiesz.. moze troszke, ale sprobuj
tutaj wklejam fragment wypowiedzi innej wizazanki, ktora mi tak powiedziala, z reszta slysze to nie pierwszy raz
"ta 10.21 wyjdzie podobnie jak stokholm czyli popielato perlowo- ślicznie! nie bierz 9.1 bo bedzie ciemno i szaro.
ta 10 wyjdzie ci leciutenko jasniej na obecnej jakies 0,5 tonu jasniej- bo farba farby nie rozjasnia i to bardziej polysk niz kolor."

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-27 o 15:20
Stary 2011-02-27, 15:32   #3506
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot zrobialm od spodu pasemko ale takie grube i czekam na efekt. farba ladni epachnie i ladnie sie rozprowadza, zrobilam pasemko ciemnej czekolady i moj erozjasnione plus odrost zobacze za 30 minut potrzymam

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

buahhot a co do tuniki to ja bym wziela czarna fajne
Stary 2011-02-27, 15:34   #3507
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot zrobialm od spodu pasemko ale takie grube i czekam na efekt. farba ladni epachnie i ladnie sie rozprowadza, zrobilam pasemko ciemnej czekolady i moj erozjasnione plus odrost zobacze za 30 minut potrzymam

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

buahhot a co do tuniki to ja bym wziela czarna fajne
hehe wlasnie zastanawiam sie nad kolorem, i ogolnie czy ja brac
a czarna koronkowa bluzke juz mam.. hm

Stary 2011-02-27, 15:36   #3508
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

to pasemko zrobilo sie teraz takie sztywne suche jak wior

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

nie pamietam ile kosztuje ale mi sie podoba.
Stary 2011-02-27, 15:43   #3509
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wrocilam z zajec, mam juz wszystko zaliczone, indeks oddany

TZ sie nie odzywa, wiec chyba jak sobie wczoraj powiedzielismy 'koniec' tak juz nikt nie chce zawalczyc, meczy mnie od srodka, zeby napisac do niego, ale wiem, ze pozniej moge tego zalowac, wiec wole sie nie odzywac. no zobaczymy, zapewne za pare dni sie odezwiemy, bo ja musz emu oddac jego rzeczy, a on mi moje, ale narazie z tym nie wyskakuje, poczekam na jego ruch

Talullah, oj cos toksyczy jest ten week...

umyje zaraz wszystkie pedzle i porobie maseczki
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 15:44   #3510
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate gratuluje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości